Sziasztok!
Utólag is boldog anyáknapját nekünk
Niki, itthon vagytok már? Milyen vot Prága????? Emma hogy bírta?
Evu, nagyon édes a z anyák napi Vanó-üdvözlet! Én csináltam a 90 napos diétát Csenge után, nekem nagyon bejött, kb. 40 nap alatt lement 9 kiló - gyorsan abba is hagytam, mert ez volt a cél
Nekem durván 10 naponta -2 kiló volt a normál menete. Azóta megpróbáltam még egyszer, de akkor a szénhidrát napra a gyümölcsnap nem jött be, rendszeresen rosszul lettem - csak nem cukros leszek vénségemre
Szoptatod Vanót? Mert akkor nem árt megvárni a szopi végét, a diétával a méreganyagok az anyatejbe is átmennek sajnos
Én is azzal vígasztalom magam: lehet, hogy megműtenek, nem szoptathatok mert aztán antibióznom meg diétáznom kell, de legalább kapcsú leszek mint a nádszál
Szóval az történt, hogy április végén, pénteken, egyszer csak (Borigyúrás közben) rosszul lettem. Nem kaptam levegőt, fájt a mellkasom. Leraktam a gyereket, gondoltam, jobb lesz. Kóvályogtam a lakásban, de annyira fájt hogy azt hittem, meghalok (de tényleg). Felhívtam a páromat, rögtön indult haza (Budán dolgozik, min. egy óra) ezért kihívta nekem a mentőket, mert több mint eg óra alatt nem hogy múlt volna, de már a hátam is fájt. Mentő kijön, csinál EKGt, szerencsére negatív, megállapítják, hogy per pillanat elpatkolni nem fogok. Megvizsgálnak, de mivel egyedül voltam Borival, elvinni nem tudtak (aláíratták velem, hogy saját felelősségre itthon maradok), de mondták, hogy sürgősen utána kellene járni, mert ez a fajta fájdalom túl sok jót nem ígér. Hétfőre kértünk is időpontot hasi UHra, ahol megállapították, hogy ki kell venni az epémet
De gyorsan, mert már a nyombélen is csinos fekélyt csinált. (Mondjuk a gyorsan relatív, mert TBs UHra eleve május végére kaptam csak időpontot...) Úgyhogy mennem kell a sebészetre konzultálni, aztán irány a kórház.
De mi lesz az én két bogarammal??? Csenge Anyukám halála óta retteg, ha valaki beteg lesz, amikor a rosszullét miatt az apja ment érte a bölcsibe, tisztára sokkot kapott, úgy rohant haza, hogy még a maciját is ott felejtette. Odaállt mellém, símogatott és azt hajtogatta, hogy "gyógyulj meg, anyukám, nagyon szeretlek". Ha napokig bent kell lennem, tutira kikészül. Boriról meg ne is beszéljünk... Anyósom jószándékú ugyan, de néha (mindig) olyan antitálentum, hogy mindig elcsodálkozom, hogy nevel fel két gyereket