Új privát üzeneted érkezett!

hello csajok

hogy vagytok?tegnap babanezöben voltunk az unokateomnal,7hetes a kicsi fia,kepek az iwiwen :D olyan icirike Vanihoz kepest,edes pofa-PERSZE rögtön elkapott a vagy egy teso utan :wink:

Niki,jo Pragazast :!:

Timi,tovabbra is jo dobozolast!!! :D

na elsö merlegeles az elsö gyüminap utan: 68.2röl indultam es ma reggel 66.5öt mutatott a merleg :lol: -tudom,hogy ez csak viz,de ez engem erösen motival :wink:

na ebredezik a lany,sok sok puszi mindenkinek szep napot!!!

KépKép
evu

Sziasztok!

Ma reggel átfutottam amit írtatok, de már nem emlékszem. Iszonyat pörgős, "semmire nincsen időm" napjaink vannak.

Azt már írtam, hogy Luca hétfőn lázas volt, azóta szerencsére nem, jobban is van, de taknyos. Köhög is egy picit szegénykém, ráadásul én is elkaptam valami kórhásot. Nem vészes, de nem vagyok 100-as. Viszont egyedül nehéz így. Ebben a 4 napban anyumékhoz megyünk át minden nap ( 5 percre laknak kocsival), de mára anyum is taknyos lett. Elfogyott az allergia gyógyszere + a szél felkavart mindent, de neki is fáj picit a torka. Érdekes, hogy mi csajok mind betegek vagyunk... :roll:

evu: én is szoktalak nézni amikor megyek a közértbe, eddig nem láttalak. :) Viszont még a házatokat sem szúrtam ki, mert kocsival nem olyan egyszerű, de nagyjából belőttem, hogy hol laktok, nem mondhatnám, hogy messze.

Jaj tényleg lukas az agyam. Még annyira emlékszem, hogy Nikiék Prágában (jó utat), Zsófiéknál még Csaba otthon azt ennyi. Bocsánat. :oops:

Inkább teszek fel egy képet. Most nincsen több. :(

Kép

Edis

Kép
ediske

Sziasztok Lányok!!!

Köszi szépen a tippeket, megnézem a szülészetis topkot!!! Mindenkinek jó egészséget!!!!! :)) És nagyon boldog Anyák napját a Csemetékkel és a Családdal!
bajaiera1973

gyogypuszik Ediske!!!meddig lesztek meg 1edül? :cry: nagyon cuki a kep Luca babarol :!: olyan tisztasag,nyugalom arad a kepröl a szinek miatt :D egy pelust gyürkeszik?egyem is meg!

nalunk minden ok,voltak ma a nagyszülök.Vanda "evett" ma eleteben elöször babakekszet,imadta,olyan cuncimokus volt,ahogy nyamnyogott rajta :lol: es kapott hazi reszelt almat,nagyon izlett neki,a kis gombockamnak :D

most volt fürcsi,mar alszik :wink:

mindenkinek jo ejszakat :D

KépKép
evu

Kép
ezt krealtam a nagyiknak :wink: kivag,piros kartonszivre ragaszt es kesz :D
mondjuk igy nem nagyon latszik,de el tudjatok kepzelni :D

KépKép
evu

Sziasztok!

Mindenkinek szép MAMINAPOT kívánok!!

Életjel: jól vagyunk sok a tanulnivaló, meg sok a program is, úgyhogy zajlik az élet keményen!

Puszi mindenkinek!!
:wink: :wink:

Klári
Kép
ganti

Kép

KépKép
evu

Minden drága anyucinak Boldog Anyák Napját Kívánok. :)

Edis

Kép
ediske

Dráda édesanyák!!!!!!

Mindenkinek nagyon Boldog Anyák Napját Kívánok!!!!!
!!

macarella

MINDENKINEK NAGYON BOLDOG ANYÁK NAPJÁT KÍVÁNUNK!

Kép

Petra és

Teri

KépKépKép
pruci

BOLDOG ANYÁK NAPJÁT MINDEN ANYUCINAK!

fatima

Kép

Kicsit megkésve, de remélem szépen telt mindenkinek ez a nap.
A kisbabások még nem érzékelik milyen pityeregni a versikétől vagy a saját készítésű kis ajándékon, de azért így is jó érzés volt!!!

Kép
viky30

Writeonly üzemmód, életjel, távirati stílus :)

Anyáknapja bölcsi: nagyon édesek voltak, mondtak verset, énekeltek, tündérek voltak.

Ovi: héten beiratkozás, full ideg vagyok.

Négy napig nyaraltunk: Fertő-tó, Ausztria, remek volt.

Munkahely: ex-lex. Gázgéza. Kirúgás-berúgás, fene tudja.

Gyerekszáj: vizes alma = kompót. Dobás foci = kézilabda.

Puszi. Mindenkinek. Anita.
Nemtommikorjövök, olvasni majdigyekszem.
tündérkisfiú

Sziasztok!

Utólag is boldog anyáknapját nekünk :wink:

Niki, itthon vagytok már? Milyen vot Prága????? Emma hogy bírta?

Evu, nagyon édes a z anyák napi Vanó-üdvözlet! Én csináltam a 90 napos diétát Csenge után, nekem nagyon bejött, kb. 40 nap alatt lement 9 kiló - gyorsan abba is hagytam, mert ez volt a cél :oops: Nekem durván 10 naponta -2 kiló volt a normál menete. Azóta megpróbáltam még egyszer, de akkor a szénhidrát napra a gyümölcsnap nem jött be, rendszeresen rosszul lettem - csak nem cukros leszek vénségemre :shock: Szoptatod Vanót? Mert akkor nem árt megvárni a szopi végét, a diétával a méreganyagok az anyatejbe is átmennek sajnos :(

Én is azzal vígasztalom magam: lehet, hogy megműtenek, nem szoptathatok mert aztán antibióznom meg diétáznom kell, de legalább kapcsú leszek mint a nádszál :wink:

Szóval az történt, hogy április végén, pénteken, egyszer csak (Borigyúrás közben) rosszul lettem. Nem kaptam levegőt, fájt a mellkasom. Leraktam a gyereket, gondoltam, jobb lesz. Kóvályogtam a lakásban, de annyira fájt hogy azt hittem, meghalok (de tényleg). Felhívtam a páromat, rögtön indult haza (Budán dolgozik, min. egy óra) ezért kihívta nekem a mentőket, mert több mint eg óra alatt nem hogy múlt volna, de már a hátam is fájt. Mentő kijön, csinál EKGt, szerencsére negatív, megállapítják, hogy per pillanat elpatkolni nem fogok. Megvizsgálnak, de mivel egyedül voltam Borival, elvinni nem tudtak (aláíratták velem, hogy saját felelősségre itthon maradok), de mondták, hogy sürgősen utána kellene járni, mert ez a fajta fájdalom túl sok jót nem ígér. Hétfőre kértünk is időpontot hasi UHra, ahol megállapították, hogy ki kell venni az epémet :( De gyorsan, mert már a nyombélen is csinos fekélyt csinált. (Mondjuk a gyorsan relatív, mert TBs UHra eleve május végére kaptam csak időpontot...) Úgyhogy mennem kell a sebészetre konzultálni, aztán irány a kórház.

De mi lesz az én két bogarammal??? Csenge Anyukám halála óta retteg, ha valaki beteg lesz, amikor a rosszullét miatt az apja ment érte a bölcsibe, tisztára sokkot kapott, úgy rohant haza, hogy még a maciját is ott felejtette. Odaállt mellém, símogatott és azt hajtogatta, hogy "gyógyulj meg, anyukám, nagyon szeretlek". Ha napokig bent kell lennem, tutira kikészül. Boriról meg ne is beszéljünk... Anyósom jószándékú ugyan, de néha (mindig) olyan antitálentum, hogy mindig elcsodálkozom, hogy nevel fel két gyereket :shock:

KépKép
KépKép
nyuszi04

Sziasztok!

Borinak nagyon boldog hetediket!!!

Nyuszi! Ez nagyon nem jó hír! Mennyi ideig kell a kórházban lenni? Mikor műtenek? Drukk, drukk, h minden rendben legyen!!!

Teri

KépKépKép
pruci

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
kerekpocak

és samu ennyi idősen, pont:
Kép Kép

sztem nem hasonlítanak.
kerekpocak

Sziasztok!

Megjöttünk, még anyukáméknál vagyunk.
Nagyon klassz volt, szép volt Prága, sokat csaviztunk, lejártuk a lábunkat.
Kalandos volt, sörös, esős, napos, minden, ami egy ilyen úthoz illik:)
Nagyon hiányzott a kislányunk, siettünk is haza, de ő annyira nem volt odáig, h. meglátott.
Az első éjszakája nehéz volt (szüleimnek is), a második, harmadik már jobb.
Napközben nagyon jól elvolt, nevetett nagyokat, jól érezte magát.

Majd ha otthon leszünk, jövök!
Puszi

Kép
niki30

Még annyit, cicit visszakapta, mert még van. Ott is fejnem kellett, aztán úgy voltam, h. most akkor inkább neki adom oda, mint a csapban végezze. :roll: :oops:

Kép
niki30

Sziasztok!

Zsófi: tényleg nem hasonlítanak egymásra, Jónás Rád hasonlít szerintem.

Niki: örülök, hogy minden simán ment és, hogy jól éreztétek magatokar
Az egyik barátnőmnek 2 gyerkőce van, a 8 éves nagylány és a 2 éves kiskrapek.
A kislány tavaly tavasszal leesett az emeletes ágyról, kórházba került. A picike a lány szüleihez. Több napig nem is találkoztak, mert a kislány az intenzíven volt. Amikor mentek érte, szinte fel sem tűnt neki, hogy ott az anyukája, a nagyszüleit gondolta annak arra az időre. Könnyen alkalmazkodnak...még. :)

Edis

Kép
ediske

niki: örülök, h jó volt prága!!!

képzeljétek jónás 3 hét alatt 1 kilót hízott...
ebben viszont hasonlít a bátyjára, bár ő 1 hónap alatt hízott ennyit... lehet h eszetlen dagi lesz?????
kerekpocak

Zsófi: dehogy lesz dagi. Édes pufók lesz! :wink: Egyébként ahogy nézegettem Lucáról a régebbi képeket, tényleg nagyon pufók volt. :lol: De most már kezd nyúlni, eltűntek azok a bizonyos húrkák is.

Edis

Kép
ediske

NyusziAndi: Jajj... Sajnálom. Mennyi haladékot kaptál? Meddig kell majd bent lenned? Epekövet szoktak laparoszkóppal operálni, ami után másnap fel kell állni és haza kell menni (legalábbis a SOTE-n). Tudom, hogy ez más, de hátha... Nagyon-nagyon drukkolok! A lányokkal pedig biztosan minden rendben lesz, ne aggódj!

És utólag is boldog hófordulót Borinak!

Niki: De jó! Egy csomót gondoltam rátok a négy napban. :lol: Egyrészt mert az egyik utolsó utunk bennünket is Prágába vitt és nagyon-nagyon élveztük, másrészt mert Hanna egy éves korában vissza kell mennem dolgozni és már előre szorongok, csak ritkán hozom szóba, mert azonnal hitéleti kérdés kerekedik belőle. A sör jó, a sok csavargás még jobb... Mi még kockakövet is hoztunk emlékbe :lol: :oops: Emlékszel, pár hete azt válaszoltad valakinek, akinek üdvözlésképp bemosott egyet a csemetéje, hogy bárcsak nálatok is csak annyi lenne, hogy érkezéskor nem ugrik majd a nyakadba? Hát annyi lett. Emma ügyes nagylány!

Zsófi: Tündériek a fiúk! Ez komoly, hogy a kádban (pontosabban mosdóban) kettőt ásít és elalszik? :D :D :D Az első hetekben Hannát még gondolatban sem volt szabad hanyatt fordítani a kádban, mert eltört a mécses.

Mi a hosszú hétvégén elkezdtünk fogakat növeszteni :cry: Háááát... Napközben mindent megtettünk, hogy eltereljük Hanna figyelmét (nagyokat sétáltunk, rengeteget hintáztunk, elkirándultunk egészen a Balatonig egyik délután, a felnőttek húst sütögettek, a picik horpasztottak a friss levegőn, anyák napja ürügyén egy fél napot meg a nagyiéknál bandáztunk), éjszaka már nehezebb. Lányok, hány napig tart egy ilyen fognövesztős fejezet?

A Balatonon a fűben ébredés után:
Kép

Andi

KépKép
hamma

Sziasztok!

Andi: Luca múlt hétfőn belázasodott a foga miatt, kettő jött egyszerre. Mára kibújt a második is, de szerintem ezt annyira nem lehet időhöz kötni. Az is lehet, hogy lassan jön, de néha megkínozza. :(
Bár nekem van egy olyan tippem, hogy Lucát inkább a takonykór viselte meg, mert éjszaka aludt, kivéve amikor felsírt az első este háromszor, gondolom nem kapott levegőt.

Edis

Kép
ediske

Andi, köszi, h. eszedbe jutottunk :)
Szal, akkor Ti is utoljára Prágában jártatok? :D
Nagyon cuki Hanna:)

Persze, tudom én, még ilyenkor nincs időérzékük, nem is tudom mit vártam.
Na aztán később nagyon mosolygott ránk, azért örült.

Edis, jobban vagytok már?
Fogacska?

Kép
niki30

Szia Mindenki!
Sajna mi most szenvedünk. Benikém egy évig halogatta a fognövesztélst és most 5 jön egyszerre. Sokat ébredünk éjjel és megy a hirtelen nyűgösség, hangulatingadozás. Egyik percben nevet a másikban szirénázik. És utálja ha a gép elé ülök. Már tudja hogy akkor nem vele foglalkozom és akkor is elkezd nénózni. Hát így csak este pötyögök itt ha már alszik. Bocs de ezek alapján ritka vendég leszek mostanában.

Minden babafotó gyönyörűséges.
Pálmafa alatt édesen mosolygó Balázs, unokatesóval játszó Vanó,
kedvesdrága bújos tesók Samu és Jónás, szépálmosszemű Hanna, huncutvigyorgó Luca.

Zsófi: Sztem sem hasonlítanak a fiaid, hacsak abban nem hogy milyen kis cukik! :wink:

Edis: Kitartás neked is a fogzáshoz! Jobbulást a kis drága Lucának!

Andi: Neked is kitartás és GRATULA az első fogacskákhoz! Én nem tudom meddig tart ez a fognövesztés, minden baba más szerintem. Attól is függ hány jön egyszerre. Arra én is kiváncsi vagyok, hogy ha már látszik a rece és már "csak" nő és nem áttörök vajon akkor is annyira fáj-e még szegénykéknek!

Niki: De jó hogy jól sikerült Prága! Szerintem Emma nem elfelejtett hanem picit megsértődött. Én úgy tudom ilyenkor ez a természetes reakció. Visszavág hogy anya eltűnt pár napra. Annál jobban fog most bújni hozzád ha rájön újra a régi minden. Kiváncsi is vagyok, majd írd meg! Jó hogy visszaadtad a cicit, biztos örül neki nagyon!

Nyuszi: DRUKK neked a műtéthez!!! Elérzékenyültem a soraidon (igazán megható amit Csenge mondott!!!), nehéz lesz ez a kórházas tartózkodás, de reméljük hamar hazamehetsz majd és meg tudod jól oldani a látogatást is! Bori kapott 7 hónapig anyatejet, az immunrendszere már megerősödött, emiatt ne aggódj! Elkezdet csökkenteni neki vagy van remény hogy még utána újra lesz tejed? Erről nem tudok semmit, te igen?

Timi: Jó költözködést! És hogy vagy? Zsebivel mi a helyzet, voltál mostanában UH-n?

Kép
viky30

Sziasztok!

Niki: most kibújt neki kettő fönt. Éppen vámpír a lelkem. :) Szerintem hamarosan jön a középső kettő is, már előre félek. Remélem többet nem lesz lázas szegénykém, bár őt nem mondhatnám, hogy zavarta.

Kornélnak pénteken premier, nagyon várom már. Reggel elmegy ébredés után fél órával, majd éjjel 3-kor jön csak haza. Ma valamiért elengedte a rendező, így fürdésre hazaért, most indult csak vissza. Ki is használtuk az időt. :oops: 8)

Nem volt valami nagy forgalom ma, gondolom a szép időben mindenki kint csavargott. Kép

Edis

Kép
ediske

remélem az upc hamarosan máshova átteszi nálunk a gépet és akkor tudok gyakrabban jönni.
kerekpocak

Viki, tartsatok ki!
Szar lehet nagyon, h. szegénykének egyszerre jön most 5 fog :cry: brrrrrr :cry:

Kép
niki30

Nagyon művészi ez a kép Lucáról! Szép kislány!

Kép
niki30

Viki: Köszönjük a gratulációt, de még nem érdemeljük meg :( Ma reggelre talán mintha átkukucskált volna az egyik rece, de valószínűleg inkább csak nagyon-nagyon vékony már felette az íny és azért tűnik így, mert Hanna nem ébredt kevesebbszer és nem volt kevésbé nyűgös. :( :( :( Ő sem nézi jó szemmel, ha mást csinálok; pont olyan "engem-vigyél-fel-a-padlásra!"-hangulatban van, mint oltások után, csak most sokkal hosszabb ideje. Lassan az egész hetet a padláson töltjük... Pedig Hanna csak kettőt növeszt egyszerre. Szegény Beni! :cry: Kitartás!

Andi

KépKép
hamma

Sziasztok!

Teri, köszi a hófórdulós köszöntést :wink:

Zsófi, annyira tündérek a fiúk! Hát igen, annyira hasonlítanak mint egyik baba a másikra 8) Jónás nagyon ügyesen hízik, csak így tovább!

Niki, szuper, hogy jól sikerült Prága!!! Pici Emma, egyem meg, azóta hogy telnek a dolgos hétköznapok? Nem anyásabb az átlagnál?

Viki, fogacskák :( Beni jól nekilátott! Van már "eredmény"?

Edis, gratula a fogakhoz!! Luca baba annyira szép! Jártok még Dévény tornára? Csengével mi is nyomtuk.

Hamma/Andi: Ti is fogat növesztetek? Csak Borinak nincs még kilátásban egy sem? :lol: Hanna baba is édes, olyan kis törékenynek látszik a képeken.

Hogy mikor műtenek, még nem tudom, jövő héten megyek a sebészetre megbeszélni a dolgokat. Ha nincs komplikáció, akkor 3 napig kell a kórházban lenni, ezalatt az idő alatt a fő feladat, hogy ne menjen el a tej. Probléma csak annyi, hogy nem vagyok épp egy fejő-fenomén, sem géppel sem kézzel nem tudok fejni 20 ml-nél többet. Ráadásul, mivel Bori olyan ügyes baba, vele egy percet sem fejtem, mindig kereslet-kínálat alapon működtünk és Apa (az én engedélyemmel) a múlt hónapban eladta a Medela elektromos mellszívómat :? Csak megoldjuk valahogy, most kicsit jobb a kedvem, mert most jöttünk tanácsadásról és a doki néni megnyugtatott, hogy nem kell feltétlenül elválasztani Borsót.

Legyen szép napotok!
Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszi04

Sziasztok Lányok!
Információra lenne szükségem Dr. Szentkirályi Zoltánról, én nem ismerem viszont a barátnőmel aki 8-hetes terhes elég furcsán kezdett viselkedni(idáig nem volt probléma). Nem tudom, hogy lehet e az a baj, hogy a kórházba jár hozzá és nem a magánrendelésére? Milyen emberileg, szakmai szempontból, szokott e rossz napja lenni?
Köszi az infót előre is!
Andi

Kép
clarisza

Sziasztok!

Andi, sajnos nem ismerem Szentkirályi doktort, de rossz napja mindenkinek lehet :wink: Ha továbbra is furcsa lenne a barátnőddel szembeni viselkedése, még van ideje váltani.

Véletlenül vettem észre, hogy a Bookline-on bébiétel akció van :shock: :wink:
Május 12-ig Kecskeméti és Hipp termékek: ötöt fizet, hatot vihet :

http://bookline.hu/control/news?newsid=1298

KépKép
KépKép
nyuszi04

sziasztok

jól kihal a topik :shock:

Sajnos én sem tudok sokat jönni, de hát ez van még pár hét és vége.

Niki tök jó hogy semmi zűr nem volt Emmával!! Tervezhetitek a köv. kiruccanást!!

Andi: én is merem Sz. dokit és elég sokféle szituban volt hozzá szerencsém (terhesen és nem terhesen is) és nála rendesebb dokit még nem láttam a Földön, szerintem szakmailag is nagyon jó. Tőlem megkérdezte hogy tudok -e jönni magánrendelésre és ott tök korrekten megbeszéltük mi van ha oda megyek mi van ha a kórházba.
Ha egyszer még lesz rá lehetőségem., tuti nála fogok szülni.

Klári
Kép
ganti

Sziasztok! Hol van mindenki? Amikor én vagyok, alig van valaki :cry: :cry: :cry:

Balázsnak boldog 4.-et!!!

Andi! Én nem ismerem személyesen, de amikor szültem (külsős orvosnál), ő volt az egyetlen aki a vizitek alatt megkérdezte h minden rendben van-e, és jó tanácsokkal látott el. Az egyik szobatársam ismeri (bár nem nála szült), de nagyon dícsérte.

Teri

KépKépKép
pruci

Sziasztok!

Teri köszönjük a köszöntést :D .
Sajna én is elég ritkán tudok jönni,mivel a jó idő beköszöntével egyre több a kerti munka meg minden és a maradék időben meg Balázssal vagyok.egyre többet ígényeli a társaságot,mindenhová kell vigyem magammal és estére lefáradok rendesen.
Az alvásai is kezdenek ritkulni,egyre többet van ébren ,és én annyira de anyira imádok vele lenni,hogy az nem igaz.
Próbáltam visszaolvasgatni,

Zsófi-tündériek a pasijaid,Jónás milyen nagy fiú már.Szerintem sem hasonlítanak egymásra,Jónás szerintem inkább apára hasonlít nem?Ja és nem lesz dagi,aranyos kis husis lesz

Viki-sajnálom szegény Benit,egyszerre öt fog nem semmi lehet,szegénykém bíztosan nem lehet kellemes neki..Én már előre félek a fogzástól,mert amennyire Balázs megismertem tuti nem lesz nekünk sem könnyű.Kitartást nektek!!!!!!!!

Niki-örülök,hogy jól sikerült a kiruccanás,és Emma sem érezte meg a dolgot nagyon,gondolom fájt egy kicsit az első pillanat mikor nem szaladt azonnal a karodba,de egy ennyi bosszú még teljesen belefér.
Hogy álltok a szopival?Nem zavart be neki,hogy pár napig nem volt cici?

macarella

Minden babó-kisfiú,kislány gyönyörűséges,de komolyan,lehetne ez a legszebb babák topicja :D :D
Nyuszi-drukkolok nagyon,hogy a műtét rendbe menjen,és ahhoz is hogy a tejcike megmaradjon.Ügyes leszel,és sikerülni fog,főleg így,hogy pozitívan állsz a dolgokhoz.

EdisLuca nagyon de nagyon szép kislány,megnézném nagyon a nyuszi-fogú Lucát képen is.Sikerült kilábalni a takonykórból?

Andi-Hanna is gyönyörűséges,nekem is ismerős nagyon az "engem vigyen fel a padlásra"helyzet, :D A fogacskákhoz nektek is kitartást kívánok

macarella

Akinek most nem tudtam reagálni,bocsánat,megpróbálom bepótolnide felkelt az én icipici fiam és anya után kiállt.
Addig is mindenkinek gyönyörűséges hétvégét kívánok,a keresztelősöknek jó keresztelést,és majd kérjük a képeket a nagy eseményről.
Mi sajnos el kellett halasszuk,de ami késik nem múlik..

macarella

Mindenkinek köszönöm a válaszát Dr. Szentkirályi Zoltánról az a helyzet, hogy én is csak jót hallottam róla és nagyon meglepett amikor a barátnőm felhívott és zokogva számolt be mi is történt. Mivel én nem voltam ott így ezek másodkézből való információk amit gondolom befolyásolt az is, hogy vérzés miatt ment be.
Eléggé zaklatott a barátnőm mert akinél az első gyerekét szülte a II. nőiklinikán az elhajtotta, hogy menjen ahova tartozik(János) az én orvosomhoz nem akart menni akit ajánlottam neki, így bement a szakrendelőben ahol a fent említett doktor volt, nagyon szimpatikusnak találta és mindent megbeszéltek.
A barátnőm annyit mondott egy órán keresztül ültette, közben ide-oda szaladgált amikor megvizsgálta nem talált semmit és megbeszéltek egy időpontot mikor menjen legközelebb. Ez már nem tetszett a barátnőmnek????
Emlékszem én szeptemberben szültem akkor csinálták a második emeleten a szülőszobát az elsőn minden létező helyiségből kórterem lett nagyon sok szülés volt abban az időben az orvosok akkor is rohangáltak ez szerintem azóta sem változott.
Lehetséges, hogy a barátnőm hiperérzékeny az ilyenekre, és persze most másik orvost keresnek ugyanott, ami szerintem nem teljesen normális dolog. Nem vagyunk egyformák!!!
Mégegyszer köszönöm a válaszokat
Andi

Kép
clarisza

Sziasztok!
Keresek egy lányt Szabina a neve szeptember 29-én szültünk mindketten Molnár doktornál csak ő elöbb mehetet haza, én a császár miatt egy nappal később. Kislánya lett. Ha esetleg valaki így ráismer -mert sajnos többet nem tudok róla csak, hogy a XII. kerületben lakik- és tudja kiről van szó és tud valami elérhetőséget azt nagyon megköszönöm.
Andi

Kép
clarisza

Balázsnak sok puszi 4. hónapja alkalmából!

Kép
niki30

Niki-köszönjük szépen :D

macarella

Kocog az üvegpohár! :D :D :D
Nem tudom pontosan, min és hányon, mert Hanna nem engedi, hogy megnézzem, megérinteni, esetleg bekenni pedig pláne nem hagyja, de ezek szerint haladunk... Háááát, ideje, mert lassan orraesek.

Andi

KépKép
hamma

Balázsnak nagyon boldog hófordulót kívánunk!

Kriszti, miért marad el a keresztelő?

Niki, Prága az utolsó elötti utunk volt, utána még elgurultunk Provence-ig (a Mayle könyvek nyomában) :lol: :lol: :lol: Az is csodálatos volt, de Prágát is imádtam és a sült kacsa + párolt káposzta is remekül megfért a setejseliszt diétával. A knédlikről meg gondoskodott a párom. :wink:

NyusziAndi, örülök, hogy megnyugtattak; hidd el, nem lesz semmi gond! Mindig azt gondoltam, milyen jó azoknak, akiknek nem kell rendszeresen fejniük, nem hittem volna, hogy létezik az az élethelyzet, amiben ez a rutin még jól jöhet... :oops: :( :oops: Hanna egy nap után, még a kórházban cumizavaros lett (ezt az egyet szívesen kihagytam volna a János szolgáltatásai közül). A csecsemősök azt mondták, hogy ritka, de előfordul, hogy egy arra érzékeny babát egy vagy két kínálás is megzavar, márpedig az osztályon rutinból kínálták őt, amíg én első nap estem-keltem... Sosem tudott hatékonyan szopizni, mivel ő csak a vákuum erejére hagyatkozik és nem masszíroz a pici nyelvével. Így azóta is fejek, minden etetés után, ma már csak naponta 4-5-ször. Ha úgy gondolod, hogy bármiben tudok neked segíteni, szólj!

Andi

KépKép
hamma

Sziasztok Lányok!

Egy olyan kérdésem lenne hozzátok, hogy tudnátok-e ajánlani egy jó szülésznőt a Jánosban. A dokimtól kérdeztem, de Ő nem mondott nevet, szerinte mindenki jó a Jánosban, így nem akartam erőltetni nála a témát. Én mindenképp szeretnék egy saját szülésznőt! Segítsetek nekem Ti már tapasztaltak vagytok e téren! Ha tudjátok az elérhetőségét is írjátok meg nekem priviben.

Előre is nagyon köszönöm a segítséget!

UI. a babák nagoyn édesek :wink:

Kép
Kép
mirci74

Andi -köszönjük Neked is a köszöntést :D
Ez nagyon jó,hogy már kocognak a fogacskák :D :D Csodállak nagyon a fejés miatt,én egy hónapja abba hagytam,mert egyszerűen nem volt már energiám minden szopi után fejni.Igaz nálunk szerencsére Balázs nagyon rá tud cuppanni a cicire,és nem is tudtam fejni már csak nagyon keveset,de így is lelkiismeretfurdalásom volt miatta.
Ja és a keresztelő szervezési problémák miatt(mivel drága anyósomék valamiért most nem értek rá)eltolódott augusztusra :evil: :evil: :evil:

Képzeljétek teljesen kétségbe vagyok esve,Balázs egy hét alatt nem hízott egy dekát sem :cry: Szerintetek hogy lehetséges ez.Minden héten szoktam mérni,a múlt héten a védőnő mérte,és ugyan ennyi volt mint most.Apa szerint a védőnő bíztosan nem jól tárálta le a mérleget(tényleg szeleburdi amúgy),sajna tudom hogy mindkettőnk mérlege jól mér,mert régebb is amikor megmérték itthon is ugyan annyi volt.Balázs amúgy vídám meg minden,nem látszik éhesnek,de komolyan fontolóra vettem,íratok fel tápszert.

Mirci-én Gombos Katinál szültem,ő volt a fogadott szülésznőm,de csak nagyon jókat tudok mondani róla.Annyira helyes volt meg segítőkész,teljesen megnyugtatott a jelenléte.Mikor jöttünk haza még ajándékot is kaptunk :D :D

macarella

Csajok! Hol van mindenki?

Tudom én, hogy szuper idő van, én sem voltam itthon, de most már a pasik elmentek dolgozni. ;)

Az én pasim végre itthon volt, lement a premier a színházban VÉGRE! Tegnap itthon volt, de ma stúdióba megy, de holnap meg azután megint együtt lehetünk. 8)

Vasárnap kimentem a Városligetbe egy másik fórumról a csajokkal, tök jól éreztem magam. Luca is, imádta az egészet. A fű piszkálása volt a kedvence.

Az utóbbi időben rengeteget fejlődött. Felült, de még eldől, mászik 2-3 lépést, feltérdel, hihetetlen komolyan mondom. De ezt mondtátok, hogy be fog indulni.

Van 4 fogunk, alul az egyesek, fölül a kettesek :shock: , de szerintem készülnek fölül is az egyesek, mert nagyon rágcsál.

Mutatok pár képet. Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Edis

Kép
ediske

Jaaajj Edis, nagyon helyesek vagytok!

Igen, ez a rohamos fejlődés elképesztő!

Kép
niki30

Mi is örökké csavizunk. :oops:
Szombat vasárnap Balcsiztunk, tegnap meg Normafánál voltunk.
Ilyen időben egyszerűen nem lehet a lakásban maradni.
Látom mindenki így van ezzel.
:wink:

Emma már nagyon ügyin megy, most már főleg egyedül totyog a szabadban is.

Mióta megjöttünk Prágából extrán igényli a cicit, de főleg nappal. Éjszaka már volt olyan, h. csak egyszer ébredt, így csak egyszer volt cici, meg volt olyan többször, h. kétszer. Ez nálunk nagyon jó.
Napközben viszont amíg nem kapja meg, nyüglődik, legyünk bárhol, kinnt, bennt.

Kriszti, nehogy stresszeld magad ezen a súlykérdésen. Én megmondom őszintén cseppet sem bízom a mérlegekben. Használtunk párszor, de mindig becsapott.
És múlt héten mikor levittem méretni a védőnőhöz, nagyon durván félremért. A két hónappal ezelőtti súly alatt mért. Na mondom, ez lehetetlen. Aztán újra mértük, az már stimmelt.
Én nem adnék a mérlegre.
Egyébként meg van olyan, h. nem híznak úgy, előfordul. Ugye lányok? :roll:

Ti hogy vagytok Csajok?
Jelentkezzetek!

Zsófi, mizuuuuu????! Hogy vagytok a fiúkkal?

Fatima úgy tudom még nincs itthon, azért nem jelentkezik.

Kép
niki30

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?