Sziasztok!
Krisz, összesen 4-et kaptam vissza. Januárban is kettőt, meg most is kettőt. Ez utóbbiak fagyasztottak voltak.
Katica, nagyon sajnálom, hogy így alakult, a betegség önmagában is rossz, ha pedig emiatt a vizsgálatok, a hisztero, és a következő próbálkozás is csúszik, az nagyon elkeserítő
. Jobbulást!!!
Brumi, tényleg nagyon rendes az uram, vigyáz rám, és babusgat.
A kacsasült az naggggyon finom, de nehéz jól elkészíteni, nem? Én még nem voltam hozzá elég bátor, attól félek, hogy vagy zsíros marad, vagy kiszárad
.
Bellanitta, ez volt az első uhu, amire vihetted a párod? Én úgy bánom, hogy először nem lehet ott. Gratula a 16 mm-es kiscsillagodhoz!
A 18-20 éves lány esetét inkább nem kommentálom.
Bella, igen, már csak 6 nap, alig várom! Egyelőre úgy érzem, jó hogy bejárok már dolgozni, mert különben állandóan magamat figyelgetném. Tegnap este pl. a hasmenéses fertőzés ellenőrzéseképp lázat mértem, és 36,4 volt
. Előtte reggelenként 37-37.1 szokott lenni. Azt hittem, megbolondulok. Aztán reggelre megint 37.1 volt, így megnyugodtam. De bevallom, nem értem, hogy ez hogy lehet
. Normál esetben délután magasabb az ember hője, mint reggel.
Nyulasz, még mindig azt mondom, hogy ne add fel! Amíg az orvosod nem mondja, hogy nem sikerült, addig van remény. A mai adagot küldöm
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Hanna?????