Új privát üzeneted érkezett!

Hm???Petne,hogy is volt nálad?Na,kérem még azokat a drukkokat!!!
Vendég

Holnap reggel 9-kor kell telefonálnom újra. Meglátjuk mi lesz. :)

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

szuper!drukkolok nagyon!!!
Vendég

Jaj, Hanna..... most várhatunk reggelig.... :wink: :?
Azért a 6 baba az nagyon jó eredmény! :D Látom ma éjjel sem fogsz aludni. De már mindjárt kismami leszel!!! :lol: ++++++++++

skrisz72

Hanna
Mondtam már, hogy 6 a szerencseszámom! :wink:
Vendég

Bella! :lol:

Kép
hanna30

Hanna
Szorítok nagyon! Hétfőn kapod őket vissza? Hármat?

Bella
Nálam nincs semmi, nem tesztelek....nincs is itthon :lol: Megpróbálok nem foglalkozni a dologgal, mert úgy érzem most hogy nincs semmi. Várom pirit.

Nyulasz
Tényleg ne add még fel, mert :twisted: leszek :wink:

Csomó dolog van, mennem kell :?
Vendég

Sziasztok!
Bocs, hogy csak most jövök, de a munkahelyen azért más mint otthon :( Eddig alig voltam egyedül.

Nyulasz, a melómat szeretem, és nem érzem, hogy megviselne. Reggel a férjecském becipelte helyettem a laptopomat, nagyon vigyáz rám.
Nem feladni, mert a hit fél siker :!: :!: :!: Felhívnám a figyelmedet a LAPTETŐ-re :!: :!: :!:
Mennek a mai pozitív energiák és babaragacsok ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :lol:

Nekünk 6-ot szívtak le, 5 indult osztódásnak, 2-2-t kaptam vissza a 3. napon, az 5. feladta a frigóban.

Hanna, a 6 nagyon szép "eredmény", kíváncsi vagyok, elviszik-e blasztoig. Még senkivel sem találkoztam (virtuálisan sem), akinek blasztot ültettek volna vissza. Állítólag ha megéri az 5. napot, akkor sokkal nagyobb valószínűséggel marad meg :D
Gondolom, hogy hányat kapsz, attól függ, hogy 3 vagy 5 naposan kapod vissza őket. Most izgulhatunk holnapig. Neked is küldök energiákat +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :lol: vagyis az osztódó kicsinyeidnek :lol:

Kép
petne

Petne, neked akkor 4-et ültettek be?

skrisz72

sziasztok!

nyuszi, hanna: drukk+++++

dezsi: sajnálom a pirit. ölelést küldök.

krisz: hajrá szurik!

zsu: drukk az uh-hoz++++

brumi: sajnálom a csúszást. de egy hónap gyorsan eltelik.

bella: tetszik a lombikos 10 parancsolat, kár, hogy betarthatatlan.

alle: örülök az APC eredményednek.

zsani: drukk++++

rólam:
nem vesztem el, csak lebetegedtem. végre most már nem vagyok lázas, de még mindig beteg vagyok. sajnos, így az összes e hétre tervezett vizsgálatot le kellett mondanom, és így jövőhétről a hiszterot is. kb. 1,5 hónap múlva lesz a műtét, mivel olyan hosszú a várólista. :cry: de pontos időpontot még nem tudok.

katica
katica30

Nyuszmusz, nem feladni! Türelmesnek lenni! A megtapadás idejétől is függ, hogy hogy alakul a HCG szint.! A mai +++++++++++++++++++++++++++++++++ energiát küldöm!

Hanna, hú, de szuper, ez fenomenális! :) :) :) Mondom én, hogy ebből még kisteó is lesz! :) Mindjárt kismami leszel!

Katica, sajnálom, hogy ti is csúsztok.... jobbulást neked! szerintem a 10 parancsolatot egy orvos írta:) És csk szeretnék, ha betartanánk:) De hát ha lehetetlenség? :)

Krisz, tetszik a szuris vonalzód, a méhecskék édesek:)

Petne, de rendes férjed urad van neked! Vigyázz magadra továbbra is, a munka eltörpül a baba mellett...

Megyek, csinálok egy kis kacsasültet, kirugunk a hámból, ma én sem lugosítok:)
Vendég

Hanna!
Gratula a 6 babóhoz!És a beültihez is mennek a drukkok és a +++++!

Nyulasz!
Neked is mennek még a drukkok!!!

Tegnap ismét uh-on voltunk 16mm :wink: és elkísért a párom is. :D A saját dokim ugy örült h madarat lehetett vele fogatni.

Volt egy kiscsaj az anyukájával és a barátjával h hány éves lehetett????talán 18-20 de kis hebrencs lányka és persze babát vár a doki mondja akkor döntsenek :?: :!: :evil:

Kép

Kép
bellanitta

Katica! Jobbulást!

Brumi! Köszi. :) A 10. parancsolatról jut eszembe. Punkció után beszélgetünk a dokival, majd közlöm vele, hogy a fórumon volt akinek így, volt akinek úgy. :) Na, erre csak mosolygott.

Bellanitta! Gratula a kis 16 mm-esedhez!!!!
Az utolsó mondatodra a válaszom: :twisted:

Kép
hanna30

Sziasztok,

Bellanitta
Gratulálok!:)
Sajnos így van ez, ott ahol nagyon várják és jó helyre születne, valahogy nem akarnak érkezni a babák.

Kati,
Jobbulást neked!

Brumi,
Én azt a lúgosító zöldes folyadékot képtelen vagyok meginni, pedig nekem is van. Annak valami borzalmas az íze.

Krisz,
Hajrá szurik.

Petne
Már csak 6 nap az UH-ig!:)

Zsu
?

Dezsi,
Hátad hogy van?

Kis*
Remélem jól vagy! GYere majd ha tudsz.

Hanna,
+++++++++++
Szép hónap a május! :lol:
Vendég

Nyulasz
++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Sziasztok!
et+10 nap is negatív a tesztem.Szerintetek jó ez a teszt?

Katica!
Hát ez hihetetlen :evil: :evil: :evil:
Hanna!
Még egy óra....drukkkkk!!!!
Bellanitta!
Gratulálok,és nagyon irigykedem :D
Zsu!
Merre vagy?Szurik mennek?Uhu?
Dezsi!
Képzeld csak,az 5.lombikom jön.El sem hiszem :evil:
Vendég

Nyulasz,
emlékezz mit mondott Harcika, tutira általában csak ET+12-től lehet venni.
Próbálj meg másik típusú tesztet venni.
Vendég

Sziasztok!

Nyulasz! Csatlakozok Bellához. Más tesztet nem akarsz próbálni? Én nagyon drukkolok ám!

Kép
hanna30

Nyulasz!
ne feledd el nekem az et+12 halvány volt a csikocska.
Nyugi probálj meg másik fajta tesztet!!!!!

Kép

Kép
bellanitta

Hanna???????????
Vendég

Tényleg Hanna, már mindjárt 10 óra és neked 9-kor kellett telefonálni. Mi újság??????????
Vendég

Sziasztok!

Krisz, összesen 4-et kaptam vissza. Januárban is kettőt, meg most is kettőt. Ez utóbbiak fagyasztottak voltak.

Katica, nagyon sajnálom, hogy így alakult, a betegség önmagában is rossz, ha pedig emiatt a vizsgálatok, a hisztero, és a következő próbálkozás is csúszik, az nagyon elkeserítő :cry: :evil: . Jobbulást!!!

Brumi, tényleg nagyon rendes az uram, vigyáz rám, és babusgat. :lol:
A kacsasült az naggggyon finom, de nehéz jól elkészíteni, nem? Én még nem voltam hozzá elég bátor, attól félek, hogy vagy zsíros marad, vagy kiszárad :? .

Bellanitta, ez volt az első uhu, amire vihetted a párod? Én úgy bánom, hogy először nem lehet ott. Gratula a 16 mm-es kiscsillagodhoz!
A 18-20 éves lány esetét inkább nem kommentálom. :mrgreen:

Bella, igen, már csak 6 nap, alig várom! Egyelőre úgy érzem, jó hogy bejárok már dolgozni, mert különben állandóan magamat figyelgetném. Tegnap este pl. a hasmenéses fertőzés ellenőrzéseképp lázat mértem, és 36,4 volt :shock: . Előtte reggelenként 37-37.1 szokott lenni. Azt hittem, megbolondulok. Aztán reggelre megint 37.1 volt, így megnyugodtam. De bevallom, nem értem, hogy ez hogy lehet :roll: :oops: . Normál esetben délután magasabb az ember hője, mint reggel.

Nyulasz, még mindig azt mondom, hogy ne add fel! Amíg az orvosod nem mondja, hogy nem sikerült, addig van remény. A mai adagot küldöm :lol: :lol: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Hanna?????

Kép
petne

Petne,
Ne idegesítsd magad, mert az nem tesz jót. Tudom könnyen beszélek, de próbáld meg. Foglald el magad valamivel, szerintem is jó, hogy bejársz dolgozni. Meglátod gyorsan eltelik ez a 6 nap, főleg, hogy most 3 nap lesz egyben és együtt lehetsz a pároddal. Ne méregesd a lázad!
Rendben lesz miden!
Vendég

Sziasztok!

bocs, hogy nem voltam, de nagyon nagyon sok a meló és tényleg nincs egy percem sem (most van :lol: , illetve ez egy lopott perc :lol: :D )

Nyulaszkám!
nem mondok semmit. Helyette küldöm még a pozitiv energiákat:
++++++++++++++++++++++++++++++ :wink:

Katica!
gyógyulj meg mihamarabb!!!

Hanna!
gratulálok a 6 babához! Várom a híreket!!!

Skrisz!
menni fog a szuri, nem aggódj!

Bella!
:)

Petne!
ha igy folytatod, paramami leszel...

Zsani!
teszteltél újra?
dezsina

Sziasztok!

6 álomszép babánk van! Beülti hétfőn! :lol:

Kép
hanna30

Hanna!
Hú,elviszik blasztóig?De jó,nagyon ügyik vagytok!
Dezsi!
Köszi
Vendég

Hanna,
Ez szuper, szóval blasztok lesznek!:) Nagyon szorítok.
Vendég

Hanna!
Mennek a drukkok hétfőre!
Nagyon szorítok! Jó példával járj elöttem, mert elméletileg az öszel nekem is megpróbálják blasztóig váratni őket...
Úgy hogy légyszi legyél terhes!!! :wink:

Nyulasz!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :wink:
dezsina

Igazatok van, mán nem parázom! :D

Hanna, ezek nagyszerű hírek :!: :lol: :lol: Remélem, jó sokan maradnak blasztoig. Azt már tudod, hányat kapsz vissza?

Nyulasz, továbbra is drukkolok :!: :?: :lol:

Kép
petne

Igazatok van, már nem parázom! :D

Hanna, ezek nagyszerű hírek :!: :lol: :lol: Remélem, jó sokan maradnak blasztoig. Azt már tudod, hányat kapsz vissza?

Nyulasz, továbbra is drukkolok :!: :?: :lol:

Kép
petne

és én mindent kétszer mondok, kétszer mondok. :lol:

Kép
petne

Hanna, jaj de jó! :lol: Hajrá hétfő! ++++++++++++++++++

Nyulaszkám, még mindig nagyon szorítok neked! +++++++++++++

Katica, úgy sajnálom. Most megint várhatsz egy csomót.

Most megyek, mert lassan indulunk a háromnapos fotós kirándulásra. Még pakolnom kell. Mindenkit puszilok, töltsétek kellemesen a hosszú hétvégét! Holnap este drukkoljatok az első szurihoz! :roll:

Jaj, Bellanitta, majdnem elfelejtettem gratulálni a picúrhoz! :D

skrisz72

Sziasztok!

Bocsi, hogy csak most tudtam jönni. :oops:

Nyulasz :D

Nem korai még a szerdai teszt, te lány? Nem ér elkeseredni, s főleg feladni. :)
Drukkolok, hogy mégis két csíkocskát láss!Másik fajta tesztet nem próbálsz? A szurik mennek, még vasárnap estig biztos kell. 8)

Hanna :D

NAgyon szuper hírek! Gratulálok a 7 petesejthez. :D ÉS még jobban a 6 babához. :lol: Hétfőre nagyon drukkolok. :lol:

Katica :D

Köszi a drukkot.Sajnálom, hogy beteg vagy, s le kellett mondani a műtétet. :( GYógyulj meg nagyon hamar!Küldök gyógy :wink: ölelést.

Bellanitta :D

Gartulálok a 16 mm-shez. :lol:
A kiscsajra meg csak ennyi: :evil:

Bella :D

MA voltam Uh-n. :D

Krisz :D

Holnapra megy a drukk, az első szurihoz. Jó hétvégét neked!

MA voltam a dokinál Uh-n, Rólam annyi:
Endometrium: 10mm
Bal oldal: 3x12mm, 1x11mm, 1x10mm
Jobb oldal: 2x10mm, 2x11mm, 1x12 mm
Van sok, csak még kicsik. :? Így a szurizást kihúzzuk vasárnap vagy hétfő estig, hétfőn mennem kell újabb Uh-ra. Aztán kiderül minden, mikor lesz tüszőrepi, punkció....

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Köszi szépen Csajok!

Petne! Még nem tudom. :oops:

Krisz! Jó pihenést!!!

Kép
hanna30

Zsu! Tüszőnövelő energiákat küldöm!!!!

Kép
hanna30

Hanna :D

Köszönöm szépen. :D

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Zsu! Szivesen. :)

Kép
hanna30

Sziasztok!

Hanna

Nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nyulasz

Kérlek még ne add fel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: Drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Krisz, nagyon ügyesen a szurival, és jó pihenést, fotózást!

Zsu, szép eredmény, sokan vannak a tüszőcskéid, és a hétvégén szép nagyra nőnek. Tüszőnövesztő drukkok :lol:

Nyulasz, egy újabb adag :lol: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
petne

Dezsi, tessék befejezni a munkát! Mi újság veled? Hátad már jól van? Hamarosan itt az utazás, remélem, minden renben lesz, és nagyon jól érzitek majd magatokat apukáddal :!:

Zsani, nálad mi a helyzet? Piri már itt van, vagy még van remény?

Kép
petne

Bella, Csibe, Kiscsillag, Alle, Brumi, merre vagytok?

Kép
petne

Hanna!
Mennek a drukkok hétfőre!!!

Zsu!
Neked is mennek a drukkok h hétfőig is nöjenek a tüszök szépen.

Petne!
Az első UH is jöhetett volna a férjem csak dolgozott és most este mentünk igy ráért.

Katica!
Gyógyulj meg mihamarabb!

Néha ugy gondolom a francba a melóval! :evil: ez is ma egy ilyen nap volt! :evil:
Na amiért még fenn vagyok h a drága uram hoz palacsintát :D :shock: ,de majd el alszom itt a gép elött ülve.
Született feleségek, A férfi fán terem meg kell várnom az isméltlést :idea:

Kép

Kép
bellanitta

Bella, a BMC-e szerintem nem jöhet a férjem, én még soha nem láttam a vizsgálóba pasit bemenni sajnos. Persze megpróbálhatnánk bekönyörögni, de ő is dolgozni fog, és a bizonytalanra nem vesz ki szabit.

Ez a nap úgy látszik, alvós nap. Én is egész nap kornyadoztam a gép előtt, a férjem pedig lefeküdt egy ici-picit pihenni, amikor hazaértünk.... úgy két órája, és azóta fel sem kelt.
Nemsokára én is megyek utána. És ami a legjobb, holnap nem kell korán kelni :!: :lol: :lol: :lol:

Kép
petne

Szia Ditke!!!! Nagyon szépen köszi! Veled mi van? Mesélj!

Kép
hanna30

Sziasztok!
A tesztem negatív maradt,ha összekapartam magam,majd jövök.
Drukkolok mindenkinek,sziasztok.
Vendég

Nyulasz, nagyon sajnálom :( .
Kell menned vérvételre is? Csak mert szerintem az a döntő. Tudod, a múltkor írtam arról a lányról, akinek vérvétel előtt tök nega volt a tesztje, és mégis tök magas volt a HCG-re a vérvétel szerint.

Kép
petne

Nyulasz sajnálom :cry:
Várunk vissza!!!!

Kép

Kép
bellanitta

Sziasztok Csajok!

Mindenki strandol vagy kirándul a hosszú hétvégén, hogy ilyen nagy a csend?

Kép
petne

Nyulasz, remélem már jobban vagy!

Kép
petne

Sziasztok,

nem tűntem el, csak épp az élet kicsit maga alá temetett munka+itthoni dolgok, estére már nem maradt energiám fórumozni. :(

Nyulasz, ölellek és :cry: :cry: :cry:

Igyekszem visszaolvasni, nem is nagyon emelnék ki most senkit sem külön.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?