Új privát üzeneted érkezett!

Ildi: kűggyé belőlük hozzánk is! Már a vevőkből... anyukámék is árulják a házat... Dunabogdány, 400 négyzögöles telekkel.... hát ez a gond... anyukám 70 éves, apukám 80....


Barbamami: gratula és óriási irigykedés.... beleférsz a rucidba.... :evil: :D Az én esküvőm május 20-án volt... :)

Megyek mert elalszom állva... jó éjt lánykák!

Alziza?

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Sziasztok!

Csak kapkodom a fejem, milyen betegségekről írtok. A végén még "örülni" fogok, hogy Márknak "csak" szájpadhasadékja van/volt. Vicces, most fogszabályzót kéne hordania. Egyelőre napi 2-3 percre tudom a szájába dugni. Jóval többet kéne hordania, de hogy győzzek meg egy kétévest???

Mandala!
Dunabogdány? Jé, lakik ott egy rokonom. Voltunk is nála ősszel. Ők nemrég költöztek oda.
Remélem lesz vevőtök Nektek is.

Barbamami!
Esküvődhöz gratulálok én is.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske
 
 


Sziasztok!

Most jöttünk haza a kórházból, Imikének egy homokszem ment a szemébe, azt kellett kiszedni. Nagyon ügyes volt, nem sírt, csak egy kicsit hüppögött, amikor az érzéstelenítőt megkapta.
Ja és mandulagyulladása van, a reggel az ügyeleten kezdtük, tegnap meg Petikével. Ani már jobban van, Apa viszont hasonlóan, mint Imike, napok óta lázas. :roll:
Az öttusacsapatból csak én vagyok nagyjából jól......de az mindegy is.....tudjátok, ha én is beteg lennék, megállna az élet itthon.

Boeske, hát bizti nem könnyű a fogszabályzót benntartani egy kicsinek....

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 

 
 

Ildi:
Jobbulást mindenkinek.. :(

Boeske:
Huh,Peti a szája közelébe se engedné a fogszabályzót.. Ügyes vagy hogy egyáltalán hordja valamennyit a fiad :roll: :D

Mamik,ma úgy kiakadtam...... Lehet,hogy én vagyok hülye,hogy ilyeneken kiakadok,de akkor is.......
Úgy volt,hogy a legjobb barátnőmék jönnek ma hozzánk.
Annyi volt a bökkenő,hogy ha későn jön haza a párja,nem jönnek.
Na,mindegy,én egész délelőtt takarítottam,sütöttem,vettünk innivalót..,a férjem korábban hazajött(mostanában SOHA nincs itthon.........).
Erre 3 körül telefonál,hogy már hazaért a párja vagy fél órája,de nem jönnek át,mert holnap mennek az anyukájáékhoz anyáknapozni,és nem akarnak kétszer átmászkálni Érdre..
Hozzáteszem,Budaörsről,ami kb. 10 perc kocsival,nem az ország másik vége.
Hát nagyon rosszul esett,hogy az egész napi munkám nem ért annyit,hogy 10 percet autózzanak.......

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


Barbamami, nekem is rosszul esett volna. :evil:

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Anyucikák, boldog napot nekünk!
Kép

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Sziasztok

Ildi
Hát remélem sikerül jól eladni a házat! :lol:
Szegény Imike!Mekkora homokszem volt ez? :shock:

Barbamami

Esküvő?
De jó!
Barátnő: :shock:

Kawasakis sztorihoz hozzátartozik,h 3 hetem volt a szülésig Zinával és bent feküdtem a kórházban.Ill. a saját felelőségemre hazajöttem.

Kép
Vendég
 


Alziza: nagyon szép, megható a költemény.

Képzeljétek, én is írtam egy altatóversikét. A libero küldött egy felhívást, altatódalt kell írni (már szöveget 8 sorban), leültem és adtam magamnak 10 percet. Mondom valamit dobjunk össze, nehogy kihagyjuk az esélyt arra, hogy nyerjünk háromhavi pelenkát... nem jönne rosszul, egy vagyont költünk havonta pelusra... :(
Ez lett belőle:

Bárányfelhő-kispárnáját fázón öleli a hold
Aranypettyek, csillagocskák fényétét tükrözi a tó
Játék mozdony kéményéből álomfüst száll tereád
Angyalarcod simogatják szelíden a lombos fák

Mosolyog a pici ajkad, álmodban még süt a nap
Homokot szór pilláidra nemsoká’ a pirkadat
Féltőn ölel, burkot rajzol körénk az éj angyalkám
Karjaim közt tartom, óvom a természet csodáját

Nekem igazán nem tetszik, de nem volt időm. Ez amolyan add hoc vers... ami eszembe jutott, írtam. Nem értem rá gondolkodni, de az esélyt meg akartam adni magunknak. :D

Anno Agykontrollon mondta a Laci, hogy találj ki egy versikét, és soxor ismételgesd, akkor az agyad veszi a jeleket... kipróbáltam amikor Enikő megszületett és nem akart rendesen szopni... mit veszíthetek, gondoltam...
Írtam egy kis rigmust és mosogatás közben ezt dünnyögtem:

Napról napra több a tejcsi
Örül ennek Enikő,
Egyre többet, s ügyesebben
szopizik ha enni kő...

Észvesztő csodát nem tapasztaltam, de, hogy 3 hónap alatt 6-szor volt mellgyulladásom és emiatt 40 fokos lázam, az biztos! Ezek szerint a fele (napról napra több a tejcsi) működött. A másik felére várni kellett úgy egy-két hónapot... :( :twisted:

Barbamami: ilyenkor kérdezem meg magamtól, hogy tényleg igaz barát-e az, aki tudván mennyire fontos Nekem a találkozónk, mégis olcsó, lusta kifogással lemond róla?

Ildi: szegénykém... Mielőbbi jobbulást kívánok a betegeskedőknek! Tarts ki mami, mert ha az oszlop kicsúszik, minden összedől...

Boeske: minden elismerésem a tiéd! Valóban nem lehet kis feladat egy kétéves szájában tartani a fogszabályzót...

Holnap adom postára a levelet a jegyzőnek. Fellebbezek. Nem vették fel a Danit az iskolába. Egy olyan suliba vették fel (átirányították helyhiányra hivatkozva), ami fényévekre van az óvodától. Szép lenne... A suli a házunktól fél órányira (autóval), az óvoda onnan még vagy 20 perc. Ahova meg irattuk a gyereket, az ovoda melletti épületben van.... :roll: :evil:
Ez autóval még csak-csak... de busszal???!!! Képtelenség... két óra nem lenne elég mire a gyerekeket az iskolába és az óvodába eljuttatom. És miután az a szabály, hogy hivatásos anyukák gyerekét csak délelőttre veszi be az óvoda, illetve ha sok a gyerek akkor is, így számoljátok ki... mire ovi-suli transzportot lebonyolítom reggel, már indulhatok értük, mert hozni kell őket haza.... hát nem tudom... de remélem a jegyző megértő lesz.

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Sziasztok

Mandala
Melyik suliba tartoztok?
Ha abba amibe beirattad akkor köteles felvenni!
Akkor is ha a csilláron is gyerek lóg!
Akkor nincs helyhiány vagy ilyesmi!

Hú de jó,h mi már túl vagyunk ezen.Zalánnak meg kitaposott útja van! :lol: Oviban és suliban is!

Mi ugyanis nem abba az oviba tartozunk ahova jártak a gyerekek.Kis segítséggel jutottunk be.De amikor Zalán született és írtam az SMS-t,akkor már azt írták vissza,h szeretettel várják majd az oviban! :lol:

A suli kicsit gázosabb volt.Azt úgy intéztük,h bejelentkeztünk az unokahúgomék lakásába! :oops: De nem volt más választásunk.
Vendég
 


Sziasztok!

Élek ám, és olvasok is, csak írni vagyok lusta. (Írok annyi minden mást, hogy nem vagyok tőle meglepve.)

DE! Mandala ez a körzetes iskola lenne, ahová nem veszik fel?

Amúgy itt minden okés, süt a nap, nőnek a kölkök és a fű én meg írom a megszámlálhatatlan dolgozatot :lol: :lol:

Lesz ma két ovis anyáknapja, de ott a program nem engedi az ünnepélyt, szerencsére a gyerekek akkor mondanak verset, amikor odérünk. 5-től meg iskolai, ahová minden gyerekem velem jön, úgyhogy inkább "mellékvesekéreg túra" lesz, mint meghatottság. :shock: :D

GYK: mellékvesekéreg túra=STRESSZ

Jó ünneplést, tanulást és fuvarozást!: i

UI: Barbamami! Az én pesti "barátaim sem értik miért nehezményezem, ha itt mennek el a környékünkön kirándulni pl. és be sem dugják az orrukat, de én bunyesz vagyok, ha nem szólok, amikor megyek Pestre.
iloly
 
 


Sziasztok!

Na végre :D :D van mit olvasni :D :D

Alziza:
Nagoyn szép a vers.... :D

Mandala:
Hát,nekem a tiéd is tetszik :P
At iskolát nem értem.. Vecsésen azt mondták nekem,hogy az iskolába körzetileg tartozó gyereket kötelesek felvenni,ha tele van is az osztály.......
Nyilván nem tartozhattok egy olyan iskolába,ami fél órára van kocsival.. :? :?

Ilioy:
VÉGRE :D :D

Mosógép....
Minden mosógépen ennyire hülyén van megoldva a gyerekzár?????
Hát aki a miénken kitalálta,annak még a közelében se volt soha gyerek..
Végülis nem nagy probléma,áh. Így néz ki:
Kép
Namost..ha bekapcsolom a gyerekzárat,végülis az összes gombot hiába nyomkodja egyet kivéve,ami a legszélén van a sorban. A kikapcsológombot.
Szóval elállítani nem tudja a programot,csak lazán kikapcsolja. Én meg csodálkozom,hogy miért áll a koszos vízben a ruha......
Na és persze ha visszakapcsolom,elölről kezd mindent.

Azt még halkan teszem hozzá,hogy amikor aktív a gyerekzár,villog a kijelző. Tehát akkor is odamegy a gyerek,ha netántán eszébe se jutott volna hozzányúlni........ :? :? :?

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


Lányok

azért én nem vagyok ennyire kreatív mint Mandala! :oops: :oops:

Ezt a verset nem én írtam! :oops:
Vendég
 


Sziasztok!

Alziza: nem, terültileg nem oda tartozunk ahova szerettem volna hogy járjon. Oda vették fel, ahova tartozunk.... :(
Az igazság az, hogy amikor Danus kezdte az ovit, akkor még apukám ott lakott az ovitól nem messze és oda voltunk bejelnetve, így Danus ott kezdte az ovit, ahova "területileg" tartozunk. Megszerettem az ovit, ráadásul pont az iskola mellett van, így örülnék ha oda járhatna. Ráadásul tavaly szeptember óta Enikő is abba az oviba jár, így annyira kézenfekvő lenne a dolog.
A suli kb. 15 perc autóval, gyalog nagyon gáz. A helyzet az, hogy az utcánktól kb. 800 méterre van a buszmegálló, és két átszállással tudok csak elérni a suliig. Ez még csak oké lenne. De az már képtelenség, hogy Dani A pontban, Enikő, Gergő B pontban, én meg C pontban.... áh, ez olyan bizarr, hogy gondolkodni sincs kedvem a dolgon!
Abba meg bele se gondolnék, hogy hogyan jutok el velük ha ne adj' Isten nem működik az autóm....:
Gyalog le a megállóhoz (800 m), három megálló, utána át az úttest másik oldalára, onnan várni az izbégi buszt, azzal négy megálló, Danit letenni a sulinál. Vissza a buszhoz, ha jön menni vele 7 megállót, ott várni a másik buszt, azzal menni 6 megállót és ott az ovi. Vissza ugyanez a cirkusz, két buszátszállás és még gyalog fel 800 m a hegyre.... és mindezt egy 9 hónapos és egy két és fél évessel a nyakadon.... szép? Ráadásul lehet, hogy Gergőt csak fél napra veszik fel az oviba (jövőre) ha sok lesz a gyerek, tehát még haza sem érek, már indulhatok is vissza hogy délre odaérjek értük... és du. Daniért az iskolába, ugyanis olyan a tanítási rend a suliban, hogy délután is vannak tanórák. Na akkor délután mehetek vissza a suliba ismét... szerintetek nem bolondulok ebbe bele? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Iloly: jó hallani felőled! Kitartás! :)

Barbamami: jót mulatkázom rajtad... :) Édesem, annyira megértelek... ez a gyerekzár tök jó! :twisted: A telefonom jut eszembe... azon is olyan a billentyűzár, hogy oké, nem tudod nyomkodni a gombjait (mert azt ugye nagyon gyakran teszi az ember feleslegesen....), viszont frankón kikapcsol a táskámban, ugyanis a kikapcsoló gombja tutira működik, billentyűzár ide, vagy oda! :D

Ildi: :?:

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Sziasztok

Mandala

és valakihez nem tudtok bejelentkezni amíg felveszik?
Vendég
 


Na sziasztok!

Vagyok én, reggel már olvastam soraitokat, de olyan lassú volt a net, hogy megelégeltem.

Kicsit jobban vannak a fiúk, Imike már szinte gyógyultnak mondható, tudjátok a rosszasági szintje a régi! :lol:
Nagyon ügyi volt tegnap is a kórházban, bátor volt, mondjuk nem is kellett már csepegtetni a szemébe.
Éppen csak látható volt az a valami a szemében, lehet, hogy nem is homokszem volt, hanem porszem, vagy mi.......de én rögtön észrevettem, mert befutott egy ér a szemébe és a végén ott volt egy fekete pont.
Az arcát meg a műanyag katon lándzsája felsértette, mert építettünk neki egy homokvárat, és ahogy birtokba vette, bele is esett és hova? ,na hova! a katonába.

Én teljesen lepukkantam, a férjem itthon van, így egy kicist könnyebb, mert tanulnom is kell pénteken és szombaton már vizsgázok. 8)

Tegnap mi is beiratkoztunk, remélem felveszik az oviba. :!:

Mandala, ti merre laktok Szentendrén, hogy ilyen nagyok a távolságok? Vagy Pöstre hordjátok a gyerekeket?

Barbamami, nem is értem a gyerekzárat, ........akkor mit akadályoz meg, hogy mossál? :lol:
Én is ki akarom cserélni a mosógépem, tudjátok, új lakás, új mosógép, új bútor.......
A konyhaszekrénybe szeretném betetni, elöltöltőset, de úgy, hogy ne látszódjon, lesz rajta egy ajtó, mert nem szeretném, ha valaki váratlanul beállít a bugyijaimat lássa forogni. Na meg a fürdőszoba sem hatalmas egy panellakásban... :roll:

na csúszok, begyógyszerezem magam, hátha gyógyulok!....

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Aranyosak vagytok!! :D

Mandala!

1. A bejelentkeztetés jó ötlet (lásd én gyerekeim) csak ne felejtsd őket aztán visszajelenteni, vagy ideiglenesen bejelenteni, mert a gázártámogatást elbukhatod!
2.Én hasonlóan csinálom, reggel még nem gáz, mert bölcsi-suli-ovi sorrendben megyünk és a munkahely az ovihoz van közel. Visszafele van gond, ha az iskolás gyereket kell vinnem először valahova, pl vissza az ovi közelébe, mert akkor totál káosz alakul ki. Amúgy én megfogadtam, ha változik Apa Munkája, egy évig Ő lesz a buszsofőr :lol: :lol:

Barbamami!

Nálunk a mosogatógép a sláger! Gyerekzár nincs rajta, úgyhogy volt már, hogy nem vettem észre hogy átprogramozták és csak öblített mosogatás helyett...

Ma két vizsgát abszolváltam. Hát ilyen mélyre még sohasem süllyedtem. Oda jutott a dolog, hogy még a puskámat sem olvastam el előtte, sőt a suli udvaron vágtam szét :shock: :oops:

Mentség: tegnap 4-17:30 között 3 anyáknapját teljesítettem úgy, hogy egyre több gyerek volt velem. Nem igazán tudtam meghatódni, inkább csak kínomban nevetni, amikor az iskolai ünnapségen a fiam jött sorra, mire a kishuga torka szakadtából elkezdett kiabálni: Marci, Márton, oda megyek, ott van, stb. Szerintetetk hallottam szegény Marci versét? :roll: Ezalatt a kisfiúk az első sorban pofákat vágtak a nagynak, aki alig bírta nevetés nélkül ezt a cirkuszt amit a familia adott.

Sziasztok, majd jelentkezem:i
iloly
 
 


Iloly, kész kabaré mehet nálatok! :lol:
Melyik fősulira jársz? :oops:

A legtöbb vizsgámat már én is felvettem, pénteken és szombaton is vizsgázom. :lol:

Imikét megcsíphette valami, lehet, hogy pók, vagy nem is tudom. A jobb füle tövénél vagy nyolc fehér hólyag, körülötte meg piros a terület. Van egy csokor az álla alatt és a másik pofiján is. Most bekentem neki fenistil géllel, elaludt, de ha nem múlik, mehetünk az ügyeletre. A gyerekorvos délelőttös volt, este hétig itt a fű sem nő, sőt egyenesen a kórházba kell kivinni, közröhely.

Már megdötjük az egy hét/ főre eső ügyeleti napok rekordját.Ilyen még sosem volt.

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Már azt hittem, én kezdem a következő oldalt. :cry:

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


És még mindig nem én, Kép

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Már nem játszom, csak még egy utolsót!!!!!!!!!!!!! Kép

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Jó játék, hülye gyerekeknek! :lol: :lol:

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Sziasztok!

Arrébb van még az az új oldal.

Nekem "csak" 3 vizsgám lesz. Viszont, ha sikerül, akkor jövőre pihi, ölbetett kézzel várhatom, hogy induljon a mesterképzés.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske
 
 


Na megjártuk az ügyeletet, Imkének csalánkiütése van, állítólag a bacik ahogy ürülnek ki a szevezetéből, a fehéje kicsapódik és ezért foltos a gyerek. Állítólag. Kicsit szkeptikus vagyok, de az orvos szava szent.....na majd meglátjuk. Szerintem a tejről van. Nekem is ilyen volt 11 hetes Petipocaklakóval, de akkor nem a fehérjekicsapódás volt a bűnös, hanem a tej.....
Pápá, jóéjszakát!

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Csak egy gyors bekukk...

Lányok ezerrel szorítson mindenki, most várom a jegyzői titkárságról a visszahívást hogyan döntött a jegyző asszony a fiam ügyében (megfellebbeztem a visszautasító határozatot).
Drukkokat kérek, és jelentkezem este mi történt (meg hogy hívtak-e egyáltalán....).

Ja, nagyon felhúztam ma magam. Felhívtam a népjóléti irodát a polgármesteri hivatalban, hogymegkérdezzem milyen "kedvezményekben", támogatásokban részesülhetünk, mint 4 gyereket nevelő család. Közölték, de így: "mit akar ilyen magas fizetéssel?!" Hát, mondom "annyira azért nem magas, ha jobban belegondol. Arról nem is beszélve, hogy ne azt gondolja, hogy segélyért könyörgöm, csupán érdeklődök."
Erre ő: "Mindenki tudja mit bír el, miért szül ennyi gyereket, ha gondot okoz a felnevelésük?" :shock: :shock: Mondom: "Ezt mondja az etnikumnak is, aki 8 gyerekkel munkanélküli segélyért ül naphosszat az ajtó előtt szotyit köpködve, vagy tőlük félti a családját?!"
:evil: :evil: :evil:
Komolyan mondom.... félelmetes! Az, aki becsülettel nevel 4 gyereket (és hangsúlyozom!) nem alamizsnáért könyörög, azt lefikázzák. A cigányasszonyt 5 gyerekkel (ismerek néhányat közülük) segíteni kell, az szegény rászoruló. Te felelőtlen vagy, ő rászoruló!
Téged úgy kezelnek, hogy szégyelld magad mélységesen, hogy kérdésre nyitod a szád, azokat meg segíteni kell, mert ők nem boldogulnak egyedül! Kérdezem én... ki a felelőtlenebb: az én férjem, aki a belét kidolgozza, hogy eltartsa a családját, vagy az, aki segélyért áll sorban és naphosszat a s...ét vakarja, mert bűzlik neki a munka?!
Mondtam is a csajnak, hogy "hagyjuk azt, hogy ki a szerencsétlenebb, meg ki a rászorulóbb, mert ezen a téren merőben eltér a véleményünk. Azt gondolom nem engem kéne kiokítani, hogy mérlegelnem kellett volna el tudom-e tartani a gyerekeket vagy sem, hanem a sok léhűtőtől megvonni a segélyt! Utcát seperni basszus egyik sem megy el, inkább segélyért tartja a markát!"
Különben meg az sem mindegy milyen embert adsz a társadalomnak. Azok a szerencsétlenek mit látják otthon??!!! (Ne tudjátok meg milyen hangnemben üvöltözött valamelyik nap utánam egy cigány kisfiú mikor a négy gyerekkel végigsétáltunk a városon és Gergő kezében meglátott egy kisautót, amit nem adtunk neki.....).....????!!!! Na, és ebből lesz tisztes adófizető állampolgár! Ezt a gyereket segítik? Hát, nem! A szüleit, hogy piát vehessenek! Szegény kölyök meg haragszik a világra, meg mindenkire aki jobban él, mint ő. A társadalom meg kirekeszti, mert agresszív.... ja! De a szüleit támogatni kell.... nem inkább az anyját kéne elköttetni, hogy ne szüljön a vakvilágba!

Jézus... magam is meglepődöm miket írok, de nagggyon dühös vagyok! Amúgy meg, sajnos... szégyen ide vagy oda, én nem vagyok ilyen humánus az effajta dolgokkal kapcsolatban. És most kövezzetek meg! :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Mandala!

Nem kövezünk.... És megy a drukk.

Most én is kiakadtam kicsit. A sajátjaim mellé még itt volt az unokatesóm 6 és 9 éves fia. Nem egyszerű esetek ők sem. És az a baj, hogy bármikor beállítanak, amikor csak akarnak, mert itt laknak a szomszédban. Én meg nem mindig érek rá velük foglalkozni. És mostanában tanulnom is kéne.....
Huhhh, megyek is..

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske
 
 


Mandala:
Hát én speciel teljesen egyetértek veled,bár nem tarom magam rasszistának.........................................
Igen,ez tényleg felháborító. Magyar ember ne szüljön 2-nél többet,mert "nem illik",ha mégis,akkor felelőtlen.
Etnikumnál nincsenek ilyen íratlan szabályok........

Boeske:
Próbáltad már kedvesen közölni velük,mikor nem érsz rá...,hogy most talán nem kéne átjönni??? :roll: :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


Ildi:
Imike???? Jobban van?

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


Halihóóóóóóó!

Emlékeztek még rá, hogy milyen lelkiállapotban találtalak meg titeket?
Aki nem felelevenítem: a szülés utáni vizsgálatnál megkérdezte a nőgyógyászom, hogy gondolkodtam-e rajta, hogy elköttetem magam! Én kerek szemekkel néztem rá, majdnem a képébe nevettem, de persze nagyon szarul esett, közvetlenül szülés után. Akkor kérdezte meg, hogy hány éves vagyok, mert hát a gyerekszám már megvan, akkor legyek steril, hogy ne legyen több "macera".
Amikor mondtam neki, hogy szeptemberben leszek 31, akkor ő nézett rám nagy szemekkel, és azt javasolta, hogy tetessek fel spirált. Na akkor jött iszonyú három hét, és eldöntöttem, hogy én bizony nem leszek semmilyen módon gyerekgyilkos, inkább, marad a gyógyszer, vagy a jólbevált óvszer.

Szóval öreg, és felelőtlen vagyok, de a szülőszoba előtt ott csücsültek az abortuszra várók, mialatt én mentem szülni. A szülésem alatt a dokim legalább hat abortuszt "zavart" le.

Legyünk is felháborodva, mert a cigányoknak, -nem szégyen leírni, hiszen magukat is így hívják-, nem mondják, hogy köttessék el magukat, pedig lehet, hogy a többség megtenné. A szociológia tanárom mondta az előadáson - cigány -, hogy nehogy azt higgyük, hogy a cigányoknál ez valami tradíció, hogy sok a gyerek, mert ez nem igaz. Csak annyi a lényeg, hogy megélhetésből vállalnak minnél többet. Sajnos. Tette hozzá.

Na, ti felelőtlen sokgyerekeks anyukák, képzeljétek, 5-ös lett a báb vizsgám. Nagyon örülök neki, azt mondta a tanár, hogy szépen kidolgoztam a részleteket. :lol:

Andi, tegnap nem csuklottál? Minden vizsga előtt felmegyek a padlásra, és kutorászok a jegyzeteid között, és mindig találok valami hasznosat, és közben rád gondolok, hogy milyen jó, hogy elbarteleztük! :lol:


Imike már nagyjából jól van, még köhög. Peti meggyógyult, én meg gyógyulgatok.

Na pá, holnap megyek megint vizsgázni!

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Barbamami!

Igen, tegnap 3x kellett kipenderítenem őket. A 9 évesnek próbáltam megmagyarázni, hogy az én gyerekeim jóval kisebbek, és este 7 felé már nem bírják a strapát, így hiszti és sírás a játék vége. :(
Na mindegy.


Ildi!
Ezek az orvosok.....
Az enyém kicsit tapintatosabb, de ő is csak pislog, hogy még akarunk gyereket. Persze majd csak pár év múlva...

Mandala?
Hívtak már? Mi lett a fellebbezéssel?

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske
 
 


Ildi!
És gratulálok az újabb 5-öshöz!!!
boeske
 
 


Halihó lányok!!!

Ildi: óriási gratula Neked! De miért is nem csodálkozom én azon, hogy megint ötöst kaptál? :roll: :D
Mennek a drukkok ma is! :)

Boeske: köszönöm kérdésed, nem hívtak... én telefonáltam rájuk, erre kiderült, hogy nem jó választ kaptam, ők nem keresnek, mert csak egy hét múlva ül össze az önkormányzati tanács és akkor döntenek. De ne éljem bele magam, mert a szubjektív (gyerekemnek jobb, stb...) indok nem indok. Objektív kell a dolgokat indokolni (ott lakom) pl....
Na, ezen felbuzdulva felhívtam egy régi családi ismerőst, aki az oktatási ügyekkel foglalkozó csoport egyik vezetője. És megígérte, hogy elintézi... :)
Na, szóval reménykedem! Most méginkább, mint eddig. Hiába... a jól bevált protekció, az csak nem megy ki a divatból... :)


Lánykák futok mert Mesike sír... még benézek hozzátok!

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Hú, lányok, ma sokkal jobban elfáradtam, mint tegnap.

Pedig tegnap Petikét is vittem magammal, mert Imikére a férjem nagymamája vigyázott, anyukám ugyanis beteg lett sajnos. :cry:
Anyósom elintézte :evil: , hogy a dédi vigyázzon a két kicsire, de én legalább gondolkodtam, és bár kicsit macerás volt, de mégsem hagytam otthon együtt a két kicsit. A dédi nagyon cuki, de igazából csak Imikével tud foglalkozni, mert Petikét állandóan kiveszi a járókából. Bele sem mertem gondolni, hogy mi lett volna, ha mind a kettő itthon marad. Nem is tudja, hogy ezeket a modern pelusokat hogyan kell feltenni....stb. De így jobb volt, mert csak Imikével kellett fgolalkoznia, és én is nyugodtabb voltam.

Ma is túl vagyok egy vizsgán, az eredmény kb. egy hét múlva.
Na megyek, mert Imike felzörögte Petit! :evil:

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Ildi:
Gratulálok!! :D :D :D

Mandala:
Megy a drukk!!!!!! :wink: :wink: :wink:

Boeske:
Nem baj,jól tetted!! :roll: :P

Iloly:
Nah,hát te se unatkozol.. :roll: A mosogatógép.. Na ettől félek én is. Ugyanis a mosógép az új házikóban a lenti fürdőben lesz,azt még csak becsukom valahogy.. A mosogatógép viszont a konyhában. Egyben a nappali-étkezővel.......
Persze a teljesen beépíthető lenne a legjobb,de könyörgöm,az 2x annyiba kerül........... :cry: :cry:

Tegnap férjhez adtam a legjobb barátnőmet :D :D :D :D :D
Hát,lehet,hogy még boldogabb voltam,mint ő :D :D :D :D
Anyu vigyázott a srácokra,jól kidumáltam magam vele .. Istenem,már vagy 5 éve nem volt ilyen alkalmunk............. :roll: :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


Ó, de régen voltunk lakodalomban!

Utoljára a sajátunkon!

Mandala, bárcsak minden vizsgám ilyen "könnyű" lenne. Azért van olyan tantárgy ami éppen csak hogy megvolt az előző félévben, de azokkal valahogy úgy vagyok, pl. matek, hogy túlélem és kész.
Szerencsére most nem lesz annyi vizsgám, viszont nagyon sok a beadandó.

Na lépek, mert megyünk a templomba, szülinapi köszöntés lesz, Petikét is köszöntik az összes májusi szülinapossal, bár még nem is kereszteltettük meg. :oops: Egyszerűen nem tudjuk, hogy ki, kik legyenek a keresztszülei.....

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Ildi!

Ismerős ez a probléma. (Már az, hogy ki legyen a keresztszülő.)
De mi azért megoldottuk, Andrisnak tegnap volt a keresztelője. :D

Vizsgákhoz megy a drukk!!!

Mosogatógép:
Nálunk 1-2 hétig nyomkodták a srácok (nincs rajta gyerekzár), de aztán megunták.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske
 
 


Boeske, akkor biztos jót buliztatok tegnap, de jó is a keresztelő! Remélem hamarosan Petinek is lesz.

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Sziasztok

Boeske
Keresztelőről képek???
légyszi!

Ildi
Vizsgához gratula! :lol: :lol:

Mandala
remélem sikerül elintézni!
Vendég
 


Alziza!
Itt egy kép a legújabb kis keresztényről.
Egyébként igazán ökumenikus gyerek. Keresztapja református, keresztanyja
római katolikus, Andris meg görög katolikus, mivel az apja is az. :?

Kép

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske
 
 


Boeske

nagyon szép!
És milyen nagy már

van egy nagy mulasztásom :oops:

Barnának
Így utólag:
Kép
Vendég
 


A mulasztás okát esetleg annak tudnám be, hetek óta fáj a fogam!
De most már baromi bosszantó azon kívül,h ha fáj megőrülök!
Nem egyfolytában fáj,hanem időközönként belenyilal és ez eltart egy ideig!2-3 másodpercenként olyan mintha valaki rángatná az ideget a fogamban. :cry:

Már bejelentkezetm dokihoz.
Hogy miért csak most?

Én baromira félek a fogdokitól!De tényleg!Ez már olyan fóbia szerű izé!

Csak akkor megyek ha már nagyon muszály.Pl most!
Ilyenkor meg ég a pofámról a bőr,h mit gondolhat rólam!
Jelenleg 3 olyan fogam van ami le van törve! :oops: (mondjuk meggyőződésem,h ez a hormonok miatt van amit szedtem,olyan nincs h egyik napról a másikra letörik 3 fog!)

Nem vagyok igénytelen esküszöm,de ennyire félek.Viszont a doki joggal gondolja ezt rólam.Nem mutatja,de hát...

Tiszta ciki! :oops: :oops: :(

sziasztok
Vendég
 


Alziza, ugyan már, nem ciki, hogy félsz a fogdokitól! Szerintem az emberek 99%-a fél. Én is! Nekem is van két lyukas fogam, be kellene tömetni, se időm, se pénzünk se bátorságom! :roll:

Boeske, Barnának így utólag is boldog szülinapot! Talán, ha többet írnál szem előtt lenne a vonalzód!!!!!!! :lol:

A kis keresztény valóban nagyfiú már, nagyon aranyos. Mi evangélikusak vagyunk. A gyerekek és én, - kivéve még Petike :oops: - a férjem katolikus, de nem volt első áldozó. Én három éve konfirmáltam.

Most meg megyek tanulni!

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Boeske:
Jajj,én is csak most néztem a szülinapot.. :oops: :oops: :oops: Bocsánat... :oops:
Boldog szülinapot Barnának!!!!! Így utólag......... :roll:

Hát akkor nálatok se volt túl egyszerű eset a keresztelő.. :D Nagyon vagány kis krapek!!

Fogorvos... BRRRRRRRRRRRR..........

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


Sziasztok

Ildi
Ja,nem az a ciki,h félek,hanem ,h már csak akkor megyek amikor nagy gáz van! :oops:
Vendég
 


Csajok, úgy néz ki elkelt a házunk!

Még tárgyalunk, de remek alkalom, pláne, hogy már nagyon mennék! Még próbálok 500.000 ezret kisajtolni, és akkor talán nem vesztünk annyira sokat.
Szurkoljatok, hogy összejöjjön!
:P :P :P :P :P Ú, pont a vizsgaidőszak közepén, szép kilátások! :roll: :lol:

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Sziasztok!

Hát kicsit le vagyok maradva megint, de mentségemre legyen mondva csak 24 óra alatt 800 km-t autóztam, és vizsgáztam egyet közben, valamint én vittem hoztam mindenkit a suliból.

A "sok" gyerekes sirámokat nem növelem, inkább írok az én dokimról:

Amikor a harmadik fiunk (három hét híján két évvel a második után) megszületett, a következő kis párbeszéd zajlott le:

Doki:-Mikor szülünk legközelebb?
Én:-Legkorábban két év múlva.
Doki:-Ez nagyon határozottan hangzott! :shock:

A lányunk két évvel és hat nappal ezután született :lol: :lol:

Na akkor már nem válaszoltam annyira határozottan ugyanerre a kérdésre... :lol: :lol: De ő pl egy ilyen fickó, aki általában + hozzáállású. Azon meg szerintem ne csodálkozzatok, hogy a fogamzásgátlást pártolják inkább, mint az abortuszt. Szerintem Nekik sem jó buli egészséges terhességeket megszakítani. :?

Sziasztok:i
iloly
 
 


Köszönjük a jókívánságokat!

Barbamami!

Nálatok is voltak születésnapok az elmúlt hetekben. Nem emlékszem, Petit köszöntöttük-e. :oops: De neki is boldog szülinapot!

Nemsoká Ildi Petije jön, és Alziza Zinája.
Szoktam figyelni a vonalzókat!

Iloly!
Hogy sikerült a vizsga?

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske
 
 


Iloly, végre egy kis életjel!

Ide azért is jó írni, mert mindig követhetőek a történések! :lol:

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Alziza?
A fogad?

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Sziasztok

Ildi
Megvan :roll:
Néha fáj,most antibiotikumot szedek!

Iloly
Milyen lett a vizsga?

Az én dokim:
Szülés után elkezdtem fogamzásgátlót szedni.De rosszul voltam tőle.
elmentem hozzá,h váltsunk valami másra.
erre azt mondta,h :Figyeljen ide,ha biztos lennék magában,h nem akar több gyereket,akkor váltanánk,de így nem.Egy 4.császárt még bevállalok magával! :shock:

ekkor ugyan már érlelődött bennem a gondolat,h jó lenne egy negyedik,de neki nem beszéltem még róla!És tudta! :lol:
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?