Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Timo,
Szerintem is kicsit keves ez az alvas, de ugy latszik eleg sokan kuzdenek mostanaban ezzel a problemaval. Aron pl este 8-tol reggel 6-ig alszik (ma csak 5:20-ig), es ma delutan aludt masfel orat. Az utobbi 2-3 hetben voltak olyan napok, amikor csak fel orat aludt ossz-vissz napkozben, es azt is delelott.... szoval iszonyatosan elfaradtunk mindannyian estere.

Agiboldi,
De durva! Nem semmi ideologiaja van egyes hulyeknek!!! :shock:

Mazsi,
Na, orulok, hogy tetszett a Vadaspark! Mi is voltunk par hete, mikor otthon voltunk, de Aronnak nem tetszett annyira, mert nem johetett ki a babakocsibol maszkalni. Ezekben a helyzetekben sajnalom, hogy nem jar meg. Szerintem akkor sokkal jobban elvezte volna az egeszet, mert hihetetlenul jo az a hely. Nem baj, megtanultuk, a bp-i allatkertbe csak akkor megyunk, ha mar jar.

Babaollo: en egesz jol boldogulok vele :)

Ezt a furdogyurut eleg nehez elkepzelnem :)

Ria,
Szurkolok, hogy osszejojjon a koltozes! Az 1+3fel szobas lakas az panel lenne? Es Bp melyik reszen??

KépKépKépKép
thelga

Helga! Nem, hanem az is új építésű. Sajnos nekünk nem jön szóba használt lakás, mert a szocpolt csak újra vihetjük tovább. Egyébként Erzsébet egy szupi kis részén épül. Több bölcsi, ovi , bevásárlási lehetőség. Na persze és a fő, hogy pótnagyi a szomszéd utcában lakna. Nem lenne mindegy a segítsége. :)

KépKép
csongria

Lányok!

Segítsetek! :oops: Aki Liberót használ (van ilyen?) annak is tele van a bébi feneke apró nedvszívó golyókkal? Ilyen átlátszó izé. Baromira bosszant! Eddig csak azt használtam, de ez az új egy fostalicska, már bocs!!!! Mit vegyek helyette? Olyan kellene, ami nem szűk. Kell a hely a hurkáknak. A Huggies kidörzsöli a combjánál, mert túl kicsi. A nagyobb meg derékban bő.
Csak a 3. gyerekem. Azt hittem, nem érhet gond! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hali!

Gondoltam, h ez lesz, ami vkinek tök felesleges, az a másiknak kb. életmentő, úh nagy tanulságokat nem lehet levonni az ilyen hasznos/nem hasznos listákból. Nekünk pl. létszükséglet volt a mellszívó, de vkinek pl. egyáltalán nem kell. Aztán: körömcsipesszel kezdtünk, aztán átálltunk körömollóra, és most éppen megint csipeszelünk, mert azzal hagyja. Aztán: a légszésfigyelő nekünk annyira bejött, hogy gyakorlatilag nem tudunk megválni tőle, még mindig megy. Írnám a "fölösleges" rovatba a járókát, de biztos vagyok benne, h ha meglesz a tesó, még nagy hasznát fogjuk venni, h lesz legalább egy kis Gergő-mentes terület.:roll:

Még jó, h nem vettem fürdőkarikát. Sokáig gondolkoztam rajta. :lol:

Ági! Egyes ideológiák szerint a hal nem is hús.... :roll:

Ria! Költözés? De jó nektek! :D :D

Timo! Gergő este 9-től reggel 7-ig alszik, (persze az 5-ös ébredés kihagyhatatlan :x ), aztán napközben 1.5 órát alszik. Most erősen váltogatja, h egy vagy két részletben, de napközben ennél töbet nem, pedig milyen jó lenne! Próbálkozom a du-i altatással, mikor már cumival a szájában fekszik a szőnyegen, de nem szokott bejönni. :?
Hogy vagytok? Mi gyógyultan! Játszótér holnap?

Mindenkinek jóccak'!
Vendég

Csimpi! Te milyen koraszülött kedvezményekről tudsz? Csak mert én eddig nem nagyon tapasztaltam semmit. Az egyik oltásra kaptunk 75% kedvezményt, de ezen kívül tényleg semmi. :roll:

pelus: ha ez vígasztal - nem csak a Libero-ból jön ki a granulátum. Persze a mértéke eltérő lehet, én csak néhány db-ot látok néha, de nem is tudom, h melyik márkánál.

Most már tényleg megyek "alszi-alszi". :lol:
Vendég

Pann!

Nekünk is jó a mellszívó! Nagyon is! Luca több, mint 10%-ot vesztett a súlyából. Nagyon nehezen indult be a tejem az 5. napon. Akkor létszükség volt. De emlékszem a kórházban rágörnyedve a mellszívóra pumpáltam magamnak, hogy jöjjön valami a véres 3 csepp izén kívül. :cry: Na erre egy jó fajta kézi tökéletes lett volna. Nem Anevt IQ 35 pénzért!!! :evil:
Vendég

Sziasztok! :)

Pann!
Nekünk ma nem jó, megyünk napközben Dujv-ba. De holnap de-t? Vagy a déli alvás után?

Csimpi!
Mi használtunk Liberót, de nem voltak zselégolyók. Esetleg a tescos (lila zacsis) pelus? :roll: Nekünk pici korban ez a kettő jött be.

Ria!
Óóó, de jó nektek! :) Mi is költözünk, mihelyt tudunk, csak még fogalmunk sincs merre! :roll:

Szép napot mindenkinek! :)

Timi
Kép Kép
timocska

Sziasztok!

Nemsokára indulunk Egerszalókra,majd hétfőn jövünk vissza.Visszaolvasni most nincs időm, bocsi, bár tudnék írni sokat :wink:

Csimpi!
Én használok Libert, nekem is néha van golyócska, de a Pempersből ritkábban válik ki a zselé.Eddig csak a Huggiesnál nem tapasztaltam iylet, Tescosnál viszint nagyon!!!Én most nagyon meg vagyok elégedve az újfajta Pemperssel! :wink:

Timi!
Mi is megyünk repcsivel Korfura, 1óra 20 perc az út, ez miatt nem aggódok.Ti hová mentek?
Hogy vagy?Meggyógyultatok már?

Betegeskedőknek jobbulást kívánok, fognövesztőknek pihentetőbb éjszakákat, gyors fogzást!
:wink:
Minden jót!!!!!!!!!!!
Puszi.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Csimpi

Mikor Tomika kicsi volt mi a PM -t használtuk kb 6 hónapos korig aztán jött a mindenfajta pelenka kipróbálása, jelenleg a Rossmannt és PM-t használjuk. Én is észrevettem a sok zselét, de csak ha sok volt az aznapi folyadékbevitel akkor. De vigasztaljon a gondolat, hogy a más márkájúakban is ugyanígy kijön ha sok a pisi !!! Bár ennyire nem !!

Pankaa

Újfajta PM ragasztókája rendszeresen leszakad apuka kezében, lehet, hogy túl sok a felesleges enegria ??? Eleinte nálam is leszakadt. De tényleg sokat bír, többet, mint a Liberó !!

Kép
kditke

Szabi kicsit gyanús volt, elvittem a dokihoz. Kiderült, hogy kezdődő fülgyulladása van. Ami a dokink szerint fáj és már jönnie kéne a láznak, de semmi. :roll: Igazán megtanulhatna beszélni. Az utóbbi időben többet esett, úgyhogy vszínűleg igaza van, nem vitatom, de azért adhatna egyértelműbb jeleket. :? Most megint antibigyó, Cataflam az új és orrcsepp. Amit ki kéne ma váltanom..

Pann,
A koraszülött kedvezmények, amiket már írtam: hároméves korig közgyógyellátási igazolvány jár (olcsóbb gyógyik), emelt összegű családi pótlék, egyik szülő ingyenes BKV bérlet, ha Gergővel megy. Ez most a Kismama listája. Neked kell kérni.

Pelus:
Bogyók rendszeresen voltak, a Pampersben. Most lila Tesco van, néha iszony full, de ritka vendég. Jött a Liberoból is. Nem zavar túlságosan, csak ha sok van, simán lepöckölöm őket.

Csongria,
Nem fogtok túl nagyot bukni az áfán? Vagy már régebbi a lakás, mint 5 (?) év?

Helga,
Néztek még kocsit? A Kismama kihozta a kedvenc Galaxymat a legjobb választásnak családi autóként. Potom 9.3-ért. Simán megéri. :lol:
Agárdon voltunk majálisozni. Igaz, hogy Szabi jár, de négykézláb trappolta végig szinte az egészet. Egy csomó ember kényszert érzett, hogy felállítsa, aminek általában ordítás és menekülés (a segítő) lett a vége, de ezen kívül, nomeg a mocskos ruhán kívül más gond nem volt. Én a vadasparkban is simán engedtem volna mászkálni. 8)

Alvás:
Ha valaki a közelükben alszik, akkor nyugodtabban alszanak gyerkőceim. Natiban van egy beépített szenzor, mert ha hétvége van, és Robi még itthon van, akkor nem ébred fel, ellenben hétközben, amikor egyedül alszik. A hosszabb alvás nála láthatóan jót tesz. Szabi hasonló. Ha reggel nem mocorgok, akkor ő is békésen alszik, akár 10-ig. Ha nem vagyok ott, akkor kb 10 perc múlva felébred, akár 6-kor is.

Kép KépKép
lorca

Ágiboldi,
:shock: Éljenek az idióták, mindig rájövök ilyenkor, hogy tulajdonképp normális vagyok. Hogy jut eszébe egy ilyen kis picúrkával szórakozni?! Bunkó, ez alól semmiféle ideológia nem menti fel. Nem lövök bakot, ha azt mondom, az ideológiájuk az elfogadásra kéne, hogy épüljön. :evil:

Nanica,
Szopi Natival és Szabival összesen 2,5 év volt, ebből pár hónapot használtam betétet. Ha ennyit használsz, lehet, hogy megérné (ért volna) egy mosható.

Timo,
Szerintem már tudnak kevesebbet aludni, mint az alvásigényük, de ez annyira egyénfüggő, hogy simán a számokból nem derül ki semmi. Ha rötyögve ébred, nem nyügi, könnyen elalszik, akkor elég neki. Nem lehet, hogy nem fárad le eléggé? Itthon vagy csak 1-2 óra sétával - saját lábon - én nem tudom Szabi lefárasztani.
Ez a napközbeni egy óra azért elég kevésnek hangzik. Nálunk is van ilyen, megy is a nyüszi olyankor.

Nanica,
A tömegközlekedés nekem sincs benne az első ezer kedvenc dolgomban. :twisted:
Az időpontot, ha megjelölöd, akkor biztos legalább annyian el fonak jönni, mintha heteken át előre egyeztetünk, mert mindig az utolsó pillanat dönt. :wink: Csak legyen valaki, aki vállalja a tali anyuciságát. :lol:

Kép KépKép
lorca

sztm is legyen mielőbb újra nagytali!!! főleg ilyen feltételekkel, mint a múltkor (félár, bevihető kaja, üdítő). én aztán tudok finnyogni, de sztm minden szuper volt

ágiboldi
az eszem megáll, írd meg a porontynak!!!! ez kb olyan, mint amikor pár éve a szoptató anyukát zavarták ki a pizza hutból. mondjuk ilyen velem nem fordulhat elő, mert nem járok vega étterembe, de sztm irtó nagy cirkuszt csináltam volna. 1. a gyerek v megeszi a kaját, v 2, grátisz hozzanak neki vlmi húsmenteset a saját cuccukból és egyébként meg menjenek az anyjukba, álszent banda

alvás
kezdem azt gondolni, h kele túl sokat alszik napközben, azért ébred 5-kor (mai adat :evil: ). mondjuk 6-fél hétig ötszöri átmászkálással el lehet húzni, de akkor is :cry:
de fogalmam sincs, mit kéne vele csinálnom? délelőtt 2 óra, du egy óra alvása van, de nem akarom felébreszteni, arról nem is beszélve, h elég zizi ha nem alszik. most megpróbálom a délutánit kicsit előrébb hozni... vlkinek vlmi egyéb ötlet?

ria
éljen lakáscsere, 1+3 félszoba az szép nagy ugrás a jelenlegihez képest! oda aztán jöhetnek a tesók! na meg a segítség...

helga
csatlakozom lorcához, kele is mászhat akárhol, ha akar. bár ugye ő most már jár, de még anno a mezőgazdasági múzeumban, v az állatkertben simán végignégykézlábazott. nagy levegő és mosópor kérdése az egész :lol:

majus3

Május,
Biztos van, akinek bevált, de ha én előbb ébresztek délután, akkor az egy nyűgyös délutánt eredményez, nem pedig egy hosszú éjszakai alvást.
Nekünk csak az esti alvás eltolása vált be. Azt se mindig. :lol: Pár napja f11kor kellett leváltanom apát, mert kezdtem aggódni a gyerek testi épségéért. A 11-es elalvással már 7 után nem sokkal fent volt. :twisted:

Kép KépKép
lorca

Május!
Én az alvással már totál össze vagyok zavarodva. Lillus minél később kerül ágyba, annál korábban kel! :twisted: :twisted: De amikor még aludt du-án, akkor legkésőbb 2-kor ágyba dugtam, mert akkor este nem volt hajlandó elaludni. És szigorúan csak 1 órát hagytam szundizni. Most meg! :twisted: :twisted: Ja, és a de-i és du-i alvás között játsziztunk, akár 2-3 órát is. Ebéd is mehet odakinn, Lillus a friss levegőn még jobban is eszik. Bár, a mostani teljesítményéhez képest bármi jobb! :D :D

Ágiboldi!
Nem akarom a többieket ismételni, de totál kibuktam az írásodon! Menjenek a tudodhová! :evil: :evil: :evil: Én tuti beírtam volna a panaszkönyvbe vagy akár még a fogyasztóvédelemhez is! Ilyenkor sajna elönt a méreg és addig nem állok meg, míg igazat nem adnak nekem! :) :) De jól tettétek, hogy legalább a pénzt visszaköveteltétek!

Lorca!
Szaszának jobbulást, hátha nem is lesz komolyabb! Amúgy a HP-ból minket is elküldtek a fülészetre, csak mivel nem volt műszer, így fél óra várakozás után hazajöttünk. :x

Panka!
Jó pihit! :)

Timi
Kép Kép
timocska

Holnap délelőtt van kedve valakinek csatlakozni hozzánk a Köztársaság téri játszótéren? Elkerített és nem túl 8-ker. 8) Ha minden jól működik, kb f10re leszünk ott és vagyunk, amíg meg nem halok az unalomtól - kb dél/1

Timocska,
Nem volt műszer?! Egy tizen néhány centis kézi kütyü nem volt a dokinál? :shock: Ok, van komolyabb is, de már az is elég.
A HP fülészeten most is tömegnyomor volt?
A későn fekszik - korán kel szabály nálunk is működik. :twisted:

Kép KépKép
lorca

Sziasztok!

Na pont arra gondoltam én is, hogy lesznek olyan dolgok amik valakinek beváltak valakinek pedig nem. (pl. nekünk a drága pelenkázótáska a sarokban figyel, még a 900 ft-kis hátizsák le nem szakad a babakocsiról) :wink: :lol:

Ági,
Csak ismételni tudom a többieket. Írtó felháborító ez a viselkedés! Ezt komolyan nem szabadna szónélkül hagyni!!!

Ria,
Micsoda fejlemények! Drukkolunk!!!

Lorca,
A jövő héten ha mentek a játszira szólj, szívesen csatlakozunk!!! Most sajna már nem jó nekünk a délelőtt.

Panka,
Jó pihenést!!! Egerszalók az nagyon szuper kis hely, környék. :D

Alvási szokásokon mi is változtattunk. Amíg otthon voltunk anyáéknál addig simán aludt Peti 2x1,5 órát és este 8-kor már újra húzta a lóbőrt reggelig. Viszont itt valahogy nem tud úgy elfáradni, hiába minden igyekezet. Így délelőtt játszi, délben ebéd és alvás. Erre tegnap úgy megszívatott, hogy 3 órát aludt és így ugyanott voltunk mintha 2x aludt volna és természetesen este esze ágában sem volt elaludni. :? :D
Vendég

Ja egy kérdésem is lenne.
Ecetes dolgok mehetnek már a gyerekeknek?
Csak mert tegnap a salihoz készítettem a ecetes létyót és Peti teljesen begerjedt rá. Mártogatta bele a kezét és fancsali pofival nyalta az ecetet, viszont a sali nem kellett neki. Ma bepróbálkozom az ubisalival, mert az ubi magában is nagyon csúszik.
Vendég

Sziasztok!

Akartam írni de felkeltette Lilit a karbantartó és már nem alszik vissza! :evil:

lin

Neked a melóhelyet sajnálom, ne hagyd magad!

sno

Számolás: :shock:

Fogmosás nagy nehézségek árán kb. fél perc nenedenttel.
Később ha nagyobb lesz megpróbálom az elektromosat.(kismama tipp)

Alvás kb. fél 9-től reggel kb. 7-ig. Két keléssel. Egy fél 2-kor és egy kb. 4-kor ekkor szokott cicizni meg utána velünk alszik. Mostanában már hat előtt fent van és csak forgolódik, helyezkedik. Biztos mert világos van.
Napközben 1-től alszik másfél órát, ritkán kettőt.

mónika

Nagyon szép helyen voltatok!

Libero ha nagyon teli van nálunk is zselés, pampers nem.

Melltartó betét kb fél évig volt úgyhigy ehez nem tudok hozzászólni.

Ennyire futotta, majd talán holnap!

Kép
emoke27

Most jut eszembe, a "holnap" nekem az péntek, mert csütörtökön a gyerekmentes napomat élem. 8) De ha pénteken valaki ráér, akkor nagyon örülnék neki!

Sági,
Mi általában délelőtt vagyunk játszin, hacsak nem hagyom ki, hogy tanítgassak. Kedd ha jó esetleg, akkor mi valószínűleg ott leszünk.

Kép KépKép
lorca

Lorca!

Lakás ÁFA sztem akkor érdekes, ha nem vesz másik ingatlant. Azért találták ki, hogy a magánszemélyek, akik igazából építési vállalkozók, ne bújhassanak ki a kötelezettségeik alól. És ez a lakásvásárlónak duplán jó, mert lehet szocpolt igényelni. Nem úgy, mint ha magánszemélytől vennéd, mert akkor nem Te vagy az első tulaj!
Vendég

Csimpilimpi,
Új szabályok vannak. :?
A lakóház, lakás, valamint a lakásra vonatkozó vagyoni értékű jog átruházásnak jövedelme
2008. január 1-jétől a lakóház, illetve lakás (vagy az ingatlan-nyilvántartásban ekként feltüntetésre váró építmény) és a hozzátartozó földrészlet valamint a lakásra vonatkozó vagyoni értékű jog átruházása esetén a jövedelem a számított összeg
100 százaléka a megszerzés évében és az azt követő évben,
90 százaléka a megszerzés évét követő második évben,
60 százaléka a megszerzés évét követő harmadik évben,
30 százaléka a megszerzés évét követő negyedik évben,
0 százaléka a megszerzés évét követő ötödik és további évben.
Vagyis ebben a körben már nem a 15., hanem az 5. évben adómentes az átruházás.
Csak egy részletet ollóztam ki. Nem mondom, hogy tutira értem, de sztem minegy, mit csinálsz a pénzzel, az jövedelem és kész. Idéntől.
http://www.magyarorszag.hu/allampolgar/ ... leirasjogi

Kép KépKép
lorca

Lorca!

Szerinted itt nincs érvényben a visszamenőleges hatály törvénye? Mármint, hogy a törvény meghozatala előtt vett ingatlanokra ez nem érvényes? Mert ha tényleg így van, akkor az tök gáz.
Pl vkinek 4 év meddőség után négyesikrei születnek egy 28nm-es garzonba...
Vendég

Csimpilimpi,
Itt már meghal a tudásom. :wink: Én eddig az új rendelkezésig jutottam el. Van egy rész a méltányosságról is. Egy marketinggel foglalkozó kolléga mondta, a kormányhonlap célja, hogy leírja a tudnivalókat, de még csak véletlenül sem úgy, hogy egy átlag állampolgár megértse, mert hát az mégsem lenne túl jó az államnak.
Még egyszer Timocskával beszélgettünk erről, sztem ő jobban tudja.
Az adótörvényről nincsen olyan illúzióm, hogy szociálisan érzékeny. :lol:

Kép KépKép
lorca

Sziasztok!

Vagyok,de sok minden összejött és még olvasni se volt időm nagyon.

Elöször is:Kditke,Nanica,Bigsister
Köszönöm Dani nevébe a köszöntést.

Móni
Útólag is Boldog névnapot!
Nagyon szép helyen voltatok.Nekem mindig is tetszett a hegyes vidék.

Timi
Boldog Névnapot útólag!
Hogy vagy?Lillus lába meggyógyult?

Nagyon jók a képek a taliról.Kár hogy nem tudtunk menni.Nagyon tetszik a Lurdy.Sok játék van és ahogy nézem azért kicsit el van a nagyoktól különítve.Tényleg a gyerköcök sokat változtak és az Anyukák is milyen karcsúak./lehet jobb is nem mentünk mert olyan lettem volna mint az elefánt a porcelán boltba/

Előre is bocsi,hogy nem írok mindenkinek,de most csak emlékezetből,és próbálok visszarázódni,ha lehet.

Ágiboldi
Jó kis étterem.Akkor náluk a gyerekek nem számítanak embernek?

Sno
Nem semmi Sebi.Videóra felvettétek ahogy mondogatja?

Sági
uborkát hogy adod Petinek?Kenyérhez?

Mazsi
Sajnálak az éjszakák miatt,remélem Lea hamar megváltozik.

Lorca
Jobbulást Szabinak.

Lora
Hogy van a fogad?

Nanica
Laura már ivott bodzaszörpöt.Alig tudtam kivenni a kezéből. 8)
Sajna Laura pöttyei nehezen múlnak,pedig semmilyen tej és tojás származákot nem kap.Vannak rajta bubos pöttyök,még annak idején nekem azt mondta az orvos,hogy ezek tojás allergiára utalnak,/de ez a kezétől a hátán át a lábáig voltak,most már a hátáról eltüntek/És volt piros gyulladt foltok is/állítólag ezek a tejszármazáktól/szerencsére azok nincsenek.Ekcémája a halántékáról eltüntek,de a térdén még halványan vannak.Már alig várom hogy a véreredmény meglegyen.Ti hogy álltok a tej-,tojással?
Nagyon jó a táblázat.

Kditke
Milyen Anyós/bébivigyázó/nélkül?

Fogmosás:
Daninak elmex a fogkrémet használunk itthon,de az oviba olcsóbb,ízesítettet vettem és nem győzőm venni,annyira ízlik neki.
Laurának nincs fogkéme még,pedig van már 10 foga és 4 fél fog látszik.

Pelenka
Mi pamperst használunk és meg vagyok elégedve vele.

Ivás
Laura már mindenből iszik,főleg most nyaralás után./kényszer az úr/Szerencsére szépen,csak a sport kupakost nem hagyhatom a kezébe,mert ha ivott akkor kiönti belőle a felesleget.

Alvás
Nálunk mióta óraátállítás volt 6-kor kel /már ez miatt alig várom a visszaállítást/és általába 10-kor már alszik 1,5órát.Ha usziba vagyonk akkor alszik 3 órát is.Ha délután alszik és 16 körül kel,akkor döcögősebb az esti elalvás.Nekem ez kicsit furcsa,mert Dani annak idején délelött/1 óra alvás9-10-ig/délután/13-16-ig/aludt és 1 hét átállás után 12.30-tól 16-ig aludt.Tényleg igaz miden gyerek más.

Beszéd
Ha nagyon akar akkor beszél Laura szavakat,de megfigyeltük Danival fél óráig babanyelven is elbeszélgetnek.Azt nem tudom,hogy értik is e egymást.Ma nagyon meglepett bennünk mert beraktuk a zeneovit és a tavaszi szél szám ment és mikor elkezdődött a zene már énekelte vijáágom-vijáágom és a reflénbe a gyerekek után is.

Hosszúhétvégén elmentünk Zalakarosra.Luxus apartmanba voltunk elszállásolva és nagyon jó helyen mert az udvarba körbe voltak a házak középen pedig játszótér és medence.Laura ha a házba megunta a lépcsőn fel-le mászkálást/szibbajt hozta állandóan rám hátha leesik/akkor csak kimászott és alig találtuk meg.Volt egy hasonló korú kisfiú és vele nagyon megértették egymást.Minden nap mentünk az élményfürdőbe,ahol alig tudtuk kihúzni a vízből.Uszógumiból nyomba kicsuszott/nem tetszett neki/ így karúszóval uszkált.Nagyon tetszett neki,mivel önnálóan döntötte el hogy hason vagy háton lebeg a vízbe./nagyon ajánlom mindenkinek a karúszót és biztonsgos is,szerintem jobb mint az uszógumi vagy a mellény/Utolsó nap a vízbe háton lebegve el is aludt.
Rakok fel képet.
Szeműveget megkaptuk de képet még nem sikerült raknunk mivel állandóan leveszi.Pénteken meg megyünk a kórházba is megmutatni.
Mazsi te hogy tudtad letakarni a szemét,hogy ne szedje le?Laurát nagyon zavarja a szeműveg.Még a kendője is ha előre esik azt is birizgálja.

KépKép
KépKép
dana 1

Kép hason Kép háton/így aludt el/
Kép vízesés alatt/gombás/ Kép Kép pihenés

KépKép
KépKép
dana 1

Sziasztok!

Csimpi!
Sajna az adótörvény az, amit Lorca bemásolt. Nem vonatkozik a tv meghozatala előtt megszerzett ingatlanokra, és már olyan sincs, hogyha eladod és veszel az árából újat, akkor nem kell fizetned! Mi is ebben a csapdában vagyunk, hogy már az idén szerettünk volna költözni, de így meglehetősen sok adót kellett volna befizeni. Így várnunk kell jövőig! :twisted: :twisted: :twisted:

Dana!
Nagyon jók a képek, látszik, hogy Laura nagyon élvezte a vizet! :)
A pöttyöket sajnálom!

Sági!
Lillus már kóstolt savanyú ubit, de nem ízlett neki. Sztem mehet a sali. :)

Iszonyú hangulatingadozásaim vannak és úgy érzem, türelmetlenebb is lettem... :( :( Remélem hamar elmúlik, mert így tök boldogtalan vagyok, Lillus és Bali is nehezebben viselnek el. :( :(

Timi
Kép Kép
timocska

Timocska!

Adótörvény: :evil: :evil: :evil:

Hangulatingadozás: ha arra gondolsz, hogy a legkisebb dolgon is sírsz. Úgy érzed, hogy nem szeret senki. Aztán öt perc múlva madarat lehet Veled fogatni. Máskor meg akár rákiabálsz Lillusra, valami béna apróság miatt, amin régebben röhögtél. Majd utána ismét sírsz, hogy milyen gonosz anya vagy??? :lol: Mert akkor ez még nálam most is tart! :cry: :cry:
Vendég

Dana,
Jók a képek, most egy kicsit irigykedek. :D
Amikor írtad, hogy már 10kor alszik, először azt hittem, hogy estéről beszélsz, már kezdtem meglepődni, hogy az valakinek "már". :lol:
Pöttyök. :( Viszketnek is Laurának?

Timocska,
Nálam ez a hangulatingadozás végig tartott. :? Ami a legrosszabb volt, hogy érzelmileg távolodtam el egy kicsit Natitól. Eléggé kétségbe voltam esve, de szülés után simán elmúlt. Őt egyáltalán nem viselte meg, engem annál inkább. :wink:
A sima hiszti is megy nálam, csak egy kis PMS kell. :twisted: Tegnap amikor barátnőmmel beszélgettünk csecsemőotthonokról, eléggé rosszul éreztem magam, pedig még csak terhes sem vagyok.

Kép KépKép
lorca

Előszöris, a képek nagyon jók!! Elvágyódok arra a mesebeli ír tisztásra a kis bástyával meg persze a pezsgőfürdős medencébe is.
A számolás: mi (matekos család révén) sokszor számoltunk Rolinak miközben tornáztattuk, sőt nagyon nevetett közben, nem tudván, hogy éppen egy komoly tudománnyal ismerkedünk. :roll:
Látom, már túlléptetek a hasznos/felesleges kategóriákon, de azért leírom, hogy nekem a mellszívó volt az abszolút életmentő. Felesleges a bimbóvédő és a mindenféle szelepes itatópohár és cumisüveg, amikből R. egyszerűen nem tudott inni. (A fürdetőkarikát nekem is meg kellett néznem a neten, még sosem hallottam róla :shock: )

Fogak: Ditke, nálunk is volt 3 hónap szünet, pont a 7. fog után. Ja, és a 8. metsző azóta sem bújt ki, de már olyan szép műfogakat tudnak készíteni…. :wink:

Alvás: nálunk egészen kiszámítató: éjszaka 9-től reggel kb ½ 7-ig, nappal 11-13 óra között (de van, hogy 3 órát is). (Sági, én nem érzem szivatásnak. :wink: :lol: ) Délután csak akkor, ha hosszú útra megyünk kocsival.

Lin,
majd számolj be légyszi, hogyan alakul a vita munkahelyeddel! Drukkolok!
Ágiboldi,
Jesszus! Ez ám az igazi fafej! Én is beírtam volna a panaszkönyvbe :x , bár ha elképzelem szegény cuppogó kis Boldit, inkább lesz-rom a pincért és odaadom a gyereknek hidegen a halat és utána írok be nekik valamit.
Nanica,
Még mindig szükséged van melltartóbetétre? (Én mire hosszas kísérletezés után megtaláltam a kedvencem- a nevére nem emlékszem, de a Corában árulták - már nem is kellett).
Csimpi,
Pelusügyben is csak a kísérletezés segít szerintem. Volt múltkor a Porontyon egy pelus-teszt + vélemények. (én a Libero-Alana párost preferálom).
Dana,
Köszi a karúszó ötletet, mi is veszünk. Jó lehetett, ahogy Laura elaludt a vízben! Roli szerintem nem merne, a túlélésre kell koncentrálnia. :lol: Remélem, végre elmúlnak a kiütések Lauráról. Kezelitek valamivel vagy csak kerülitek a tej-tojást? (Roli hátán is vannak gyanús kiütések, de csak calciumot és vmi testápolót kaptunk rá + most kiiktatom a tojást, mert abból az utóbbi időben rengeteget evett).
Lakásszerzési kedvezmény: nálunk most már nem aktuális, mert éppen most érvényesítettem még 2007-ben, de nem is tudtam, hogy ez is változik.
Timo, Ria, remélem, azért összejön az új lakás mihamarabb.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.09.28 22:41-kor.
Vendég

Végre alszik a kicsi lányom. Nagyon fogzik. Már éjjel is ébred többször. Úgyhogy amit múltkor írtam az észrevétlen fogacskákról, megint elkiabáltam. :(

Ágiboldi
Étterem: :evil: Szerencsére vega étterem nem érint. :oops: :lol:

Hasznos cuccok
A szopispárnát még most is sokat használom. Ez egy hosszú henger és középen összecipzárazható. (Csak mert láttam már sokfélét, ami nem lett volna jó nekem így utólag!) Brigi régen sokat aludt is rajta.
Az Ergo is jó vétel volt, szintén használjuk még mindig. A legújabb funkciója, hogy ha hosszabb időre megyünk bringával valahová, akkor abban tudjuk altatni, ha elfáradna. (Persze nem menet közben!)
Mellszívó is hasznos volt, főleg mikor a műtétem volt. Canpol kézi és 5000ft volt, tehát még az ára is jó volt. (Ráadásul próbáltam Avent kézit is, de az nekem nem jött be, pedig az enyém kinézetre uaz. :roll: )

Haszontalan cuccok
Sok felesleges játék és ruha nálunk is van bőven. De ezek elkerülhetetlenek sajnos és a nagyját kaptuk.
Amit másképp csinálnék az a babakocsivásárlás. Bár mindkettővel meg vagyok elégedve, de simán elég lett volna 1 is, ha akkor jól választunk. Persze akkor még fogalmam sem volt mire lesz szüksége egy gyereknek.

Hát a fürdőkarikát én sem tudtam, hogy micsoda. :oops:

Pann
Köszi a válaszokat! Örülök, hogy tetszett Révfülöp. :D

Dana
Nagyon jók a képek! És milyen ügyi Laura! Vízben elaludni! :shock: :o Brigi sztem nem tudna karúszóval úszni. (Hozzátenném, hogy az úszáson az úszógumitól is frászt kapott!)
Köszi, a fogam jól van, két hét múlva megyek másik dokihoz. De most nem fáj már szerencsére.

Május, Lin
Írtam a barátnőmnek. Bemásoltam, amit Lin írt, hogy mi a helyzet. Jelzek, ha válaszolt. :wink:

Ria
Mennek a drukkok a lakáshoz! :wink:

Lorca
Elképzelhető, hogy meglepünk holnap a játszón. De még lehet csörgök előtte.

Timó
Fel a fejjel!
lora7

Sziasztok!

Kicsit átváltottam olvasó üzemmódba, mert sosincs elég időm ideülni, csak este, de akkor ketten küzdünk a netért... :lol: Ha mennek az orvosi továbbképző filmek, akkor vasalok és apáé a gép... (Multkor kijelentette, hogy jó, hogy van a Linus, mert különben bezombiznánk esténként a szg elé és nem is beszélnénk egymással, csak e-mailben... :shock: )

Velünk minden ok. Leszámítva a folyamatos orrfolyást és a gyanús kiütéseket a popón... az egyik ki is sebesedett, ilyen még sosem fordult elő velünk!!! (nagyon gyanús nekem a tej! ) Jövő héten megyünk vérvételre, kiváncsi leszek az eredményre.

:?: Körkérdés: Naponta hányszor esznek a bébik, és ha nem üveges, akkor pl reggelire, vacsira mit adtok nekik?
Linus még mindig csak 3szor kap szilárdat, kettő még szopi, de gyakorlatilag a reggeli-tízórai, uszonna -vacsi egybecsúszik...

felébredt

nanica

Nanica!

Ugye jól értem, hogy a Linus szervezetébe jutó tej, az anyatejen keresztül megy? Tehát ő még semmiféle tejterméket nem eszik ugye?
Nekem is gyanús nagyon sajnos. Viszont ha ennyire érzékenyen reagál rá, akkor nem lesz egyszerű dolgotok.

Házi rizstej receptek:

1 kg rizst kb. 2,5-szeres vízzel felteszünk főni. Amikor a víz tejszerű állagú lesz (kellően sűrű, fehéres-barnás színű), akkor leöntjük a rizsről, és új vizet öntünk a rizsre, majd továbbfőzzük. Mindezt addig ismételjük, míg a rizs „ad tejet”. Egy kiló rizsről 3 óra alatt körülbelül 3-4-szer tudunk vizet cserélni, és összesen körülbelül 1,5-2 liter rizstej nyerhető így.
A végén a rizst szitán átnyomkodhatjuk, és ezzel is nyerhetünk még egy kis sűrű rizstejet.

A megmaradó rizs sokféle célra felhasználható, kiváló alapanyag például pudinghoz!

2.

2 bögre megtisztított, megmosott barnarizst pici olajon megpirítjuk. Adunk hozzá 6x-os mennyiségű, forrásban lévő vizet, és pici sót. Takaréklángon kb. 1 órán át főzzük. Ha picit hűlt, összeturmixoljuk, és szűrőn átpasszírozzuk. Tejszerűre hígítjuk, mézzel, cukorral vagy agavéval ízesítjük. Hűtőben 2-3 napig eláll. A sűrűjét felhasználhatjuk müzlihez, vagy főzelék besűrítésre.

3.

2 bögre megmosott rizst, 3 - szoros vízben megfőzzük, majd ha kihűlt, összeturmixoljuk. Ízesítjük cukorral, vaníliás cukorral, majd tejállagúra hígítjuk.
Vendég

Dana

Nagyon aranyos Laura a vízben!
Pelus van rajta vagy valami fürdőbugyi féle?

bigsister

Roli ennyire élvezi a napot?

nanica

Lili reggel cicizik még ágyban vmikor 7 előtt, azután 9-körül reggeli gyümi pár kanál majd(párizsis, májkrémes kenyér, rántotta, vajas kalács, ilyesmi), fél egy-fél kettő között ebéd (cici+ valami üveges vagy saját főzés), 4-fél 5 körül gyümi aztán babakocsiba kifli, kakaóscsiga, este meg 8 körül vacsi (cici+ gesztenyés kecskeméti vagy tejbegríz ritkán amit mi, pl tegnap tojásos nokedli. Kiflirágcsálás egész nap menne. De nálunk úgytűnik nincs gond a tojással, tejtermékkel.Egyébként nehéz helyzetben lennék.

Kép
emoke27

Sziasztok!

Olyan jó idő volt ma és jövő szerdáig ezt mondják.Jó is lenne.Igaz a lakás picit fut ez miatt.Dani ovija után fürdésig játszóterezünk,így alig jut az itthoni teendőkre időm.Laura csúzdán hason előre szeret lecsúszni,amitől engem meg a frász üt ki.Ha sikerül majd lefényképezem.

Timi
Mikor Én is terhes voltam pont ezek a tüneteim voltak és még hozzá a feledékenység,ami a mai napig elkisér.Már csak a szopi befejezésébe bízom,hogy elmúlik.

Lorca
Sajnos a az ekcémás rész a lábán viszket neki és ha felcsúszik neki a naci,nyomba vakarja. :(

Bigsister
Nagyon jól néz ki Roli a képen.Előszőr mikor megláttam meg kellett néznem a vonalzót tényleg az 1 éves Roliról raktál fel képet. :lol: Igen kaptunk rá krémet,de nagyon szárítja a bőrét.

Lora
Sajnálom az éjszakátokat.Remélem hamar kibújik az a fog.Észrevettem ha Laurának jön foga akkor naponta megy a fürdőszobába rágicsálni a fogkeféjét. :shock:
Uszáson Laurának se tetszett az úszógumi,nyomba rakta fel a kezét és bújni akart ki belőle.Első 2 alkalommal a karúszó se tetszett neki,hogy mit akarunk tenni rá,de utána már ő nyújtotta a kezét,hogy siessünk felrakni.Karúszóból is 2 fajta van és megfigyeltük ami nekünk van az jobban kiemeli a vízből/mindkét oldalon két húrka van/képen látni,de ami az úszáson van az nem nagyon tetszik neki és jobban belemerül a vízbe/elől és hátul van csak hurka,nem tagoltan/Pénzbe nem sok már lehet venni 300ft-ért és próbának nagyon megéri.Meg így jobban élvezi a vízet is.
Mikor Kiskunmajsán voltunk egy 1,5 éves gyerekre mellényt raktak és beleengedték a gyerekmedencébe,meg a nővére vígyázzon rá/úgyse lesz baja/addig a szülők elmentek kajálni.Csak azt vettük észre,hogy a gyerek fejjel lefelé hason van a vízbe és nem tud megfordulni.Pont időbe kapta ki a férjem.Szerintem a mellény nem igazán biztonságos.

Nanica
Esetleg nem paradicsomostól van a popsin a kiütés.Nagyon sajnálnálak bennetek ha tényleg tej lenne.
Laura általába 5-ször eszik,de még étkezések között nyammog valamit.
reggeli szopi után kb.1 órával vajas/liga/kenyeret,vagy még rá baracklevárt/csak ezzel meg az a baj,hogy szereti lenyalni róla és a kenyeret meg eldobja/,
Tízórai szopi és gyümi ha nem alszik be szopi alatt
Délbe szopi és főzelék
Uzsonna:valamilyen gyümölcs desszert,meg ami a Dani kezébe van/csak nagyon figyelnem kell ne olyan legyen amibe tej,tojás van/
Este szopi

Csimpilimpi
Tudom nem nekem írtad a rizstej készítését,de nagyon érdekelt mindig hogy készül,mivel sokat hallottam róla.Ha a barnarizs maradékot hozzárakjuk sűrítésként főzelékhez ugyanolyan állagú lesz mint a habarásos?Pudingot hogy lehet tej nélkül megcsinálni?
Esetleg tej-,tojás nélküli kajarecepteket írnál?

KépKép
KépKép
dana 1

Emőke
Fürdőbugyi van Laurán,ami elöl tépőzáras.
Milyen májkrémet szoktál adni Liliennek?Annyira vacilálok vele,mivel sok adalék van hozzáadva és valahogy félek tőle.

KépKép
KépKép
dana 1

Dana!

Sajna a receptes könyvemet elvitte egy fősulis ismerős. És nem akarja visszahozni az Istennek se! :evil: Nagyon bosszant, mert évek munkája van benne!
Így kútfőből csak banális dolgokat tudnék írni, mint a zöldborsófőzelék stb. De igyekszem eröltetni az agyamat. Andris alatt végeztem el a főiskolát pont a gyerekek miatt. De nem dolgoztam dietetikuskét. Bár egy-két szakácskönyvhöz kikérték a véleményemet.
Karúszó:
amit láttam a Metroban, arra az volt ráírva, hogy 6 éves kortól. De úgy nézett ki, mint a Tiétek... Nincs vmi korhatár azon? Vagy csak simán a karúszót ajánlják 6 éves kortól. Igazság szerint nekem eszembe sem jutott volna karúszót adni egy egyévesre. De látva milyen jól elvan benne Laura... :oops: Még Luca sem használta. Csak a betétes úszógumit. Majd idén!!!!
Vendég

Barnarizs:
a főzelék állaga sűrűbb lesz tőle. De ne várd, hogy tejes íze legyen. Kicsit olyan, mint amikor a párolt zöldséget összeturmixolod rizzsel. De tényleg főzelék állaga lesz. Meg lehet szokni (állítólag) :oops: De ugyanezt a hatást éred el a krumplival is. Én pl még a pörköltszaftba is teszek egy fél szem krumplit az elején, hogy jól szétfőjön és ne folyós legyen a szaft.

Puding: el lehet készíteni vízzel is némelyiket. Pl Haas De persze ne várd, hogy tökéletes íze legyen. A bnőm kókusztejből készít kókuszpudingot. Az viszont isteni! Ananásszal tálalja.

Sok ételt el lehet készíteni tápszerrel is. Pl krumplipüré, tejberizs...
Azt viszont szokták ajánlani, hogy ne a port szórd bele a kész ételbe, hanem inkább arányokat betartva elkészített tápival higítsd az ételt.
Vendég

Hol vagytok??? Hogyhogy nem írt ma még senki???

Lorca
De. fölénk telepedett egy sötét felhő, így csak a mi játszónkig jutottunk el. Majd legközelebb...

Nanica
Brigi 4x kap szilárdat + min. 2 szopi. Reggel még szopi van, de mostanság sztem kevés neki, így a 10órai egyre korábban van. Ilyenkor gyümit kap. Uzsonna meg nálunk ugye mindig joghurt, de amikor még nem evett tejterméket, akkor sokszor csináltam neki grízt gyümivel. Azt is meg tudod csinálni db-osra. Én feltettem főni vízben gyümit, aztán grízzel besűrítettem. Tök jól megdermed, és ha rájössz az arányokra akkor már lehet db-olni. (Nyáron szoktam ilyet csinálni citromból, jól lehűtöm és nagyon fini hűsítő)

Körkérdés
Ki mit csinál nap, mint nap a gyerekkel? Hová lehet vinni a játszón kívül? Ill. milyen közös progit lehet kitalálni? Már túl vagyok a repertoáromon, és a játszókat is kezdem unni napi szinten 4-6 órában, hiába váltogatjuk a játszókat. Itthon meg már nem igen marad meg, látványosan képes unatkozni, ha nem foglalkozom éppen vele 100%-osan. :?
lora7

Sziasztok!

Nanica,
Peti 4x kap szilárd kajcsit és lényegében nem is kap többször enni csak a nasik-keksz, kifli, banán...

Lora,
Mi játszizunk, bicajozunk, néha egy kis Árkád vagy Westend. Állatkertben már többször voltunk, nagyon szupi a vasúttörténeti park,oda is fogunk többször járni, barátnőzünk, sőt Petinek nagyon bejön a Nyugati pályaudvar és a combino is, akár egy órán keresztül is képes nézni őket. :D Mindemellett el van itthon is az autóival, főleg, hogy ki-be rohangálhat az erkélyre.
Ma délután ha jól viselkedik és alszik egy kicsit akkor megyünk a játékkiállításra a ligetbe.
Vendég

Sági
Hol van a ligetben játékkiállítás?
lora7

Mától hétfőig a Vajdahunyad várában. :)
Vendég

Sziasztok!

Voltam a védőnőnél, végre megvan a kiskönyvem! :) Már csak vérvételre és laborra kellene elmennem, mert Hábi görbe szemmel néz rám, ha jövő héten nem viszem a leleteket! :roll:

Lora!
Hmm, ez nekem is gond. Én sem szeretek állandóan játszizni, a sétálást unom. :( :( Itthon Lillust kábé fél óráig lehet lefoglalni, utána ő is látványosan uncsizik. Nálunk a pláza nem megoldás, mert Lilla utál a babakocsiban lenni, nekem meg nincs erőm és kedvem a butikok közt utána rohangászni. :( :(

Nanica!
Lillus is 4-szer kap szilárdat. Reggeli ált. zsemle, kifli, vaj, felvágott, sajt, túró gyümivel ilyesmi.

Bőg a gyerekem, majd még jövök!

Timi
Kép Kép
timocska

Mi ha autóval megyünk pl az Árkádba akkor nem is viszem be a babakocsit csak sétálunk. Ha meg elfárad akkor jöhet az autós bev.kocsi. :lol:
Vendég

Sági
Köszi. :)

Timi
Hát ez van nálunk is. Múltkor is voltunk az Árkádban a C&A-ban. Észrevettem, hogy a biztonsági őr folyton a sarkamban van. Már kezdett nagyon zavarni. Aztán már épp indulni akartam kifelé, mikor észrevettem, hogy Brigi a babakocsiba húzott egy csomó cuccot. :oops: Tök ciki volt.
Egyébként Brigi sincs el a bkocsiban, csak ha folyamatosan megyünk. Nézelődni így nem lehet, mert jön a nyüszi.
lora7

Sági
És Petike jön utánad? :o Vagy legalább ha fogod a kezét nem ellenkezik? Brigi egyrészt nem jön utánam, és ha nem arra megyünk kézenfogva amerre ő akar, akkor kitör a balhé!
lora7

Lora!
Lillus is mindenfelé megy, csak arra nem, amerre kéne! Tegnap egy 500 m-es utat kábé majd 2 óra alatt tettünk meg, mert minden fűszálat megvizsgált, minden bogarat megnézett az úton! :roll: Ha meg kézenfogtam, máris hangosan tiltakozott! :twisted:

Timi
Kép Kép
timocska

Na azért nem olyan szép ez a dolog ahogy hangzik. Ő megy elöl és én követem őt. Ha valahová be szeretnék menni akkor arra terelem és bent is mindig előttem mászkálhat csak. A kezét a legritkább esetben engedi fogni.
Vendég

Timo,
Skype?
Vendég

Móni,
Tök jó, hogy eljöttetek :D Remélem tetszett és majd máskor is benéztek. Motorral! :lol: Még miután megebédeltünk, visszamentünk. Natival az egész játszit be kellett járni, hogy Bálint tényleg elment-e. Nagyon csalódott volt, hogy nem költöztök be a kisházba. :lol:

Nálunk egyáltalán nem működik a kézen fogás. Csak a kézben fogás :twisted: vagy megy a saját lábán a saját feje után.

Bigsis,
Amikor csak átpörgettem az oldalt, megkeresni, hogy hol is írtam utoljára, azt hittem, Szabit látom a képen. :o Pedig eddig fel sem tűnt, hogy hasonlítana Rolira. Persze nem csak ezért tetszik annyira. :lol:

Lora,
A kis ragadós kezű. :lol: Én is tartok attól, hogy egyszer nem veszem észre, hogy mit raknak a zsebükbe/kocsiba, csak a biztonsági őr. :oops:

Timo,
Nincs kedved jövő kedden délelőtt csatlakozni? Próbálok minél több babát csábítani. 8) Egyedül nem olyan jó, ma is egy átvizesedett gatyaszünet miatt haza kellett menni, de csak velem lent voltak 3 órát, most meg Robi nyomja 2 órája, sötétedésig, de kell is a fárasztás. :wink:

Lora,
Nagyon szép idő volt, sütött a nap, kár, hogy ti nem jutottatok el idáig. 8) Bár én is végig az eget sasoltam, hogy mikor szakad ránk.
A baráti kört próbálom alakítani ezerrel. :wink: Sztem csak úgy lehet elviselni a játszizást évekig. Én Natival nagyon élveztem, hogy ismerek mindenkit és napra készen tarthatom magam a környékbeli anyukák életével. 8) Most csalódott is vagyok, hogy egy teljesen új szett anyuka van a játszin és kezdhetem az ismerkedést. :? A régiek már ovis anyukák lassan és alig járnak ki. :(

Dana,
A bolti májkrémben kevesebb adalék van, mit egy átlagos felvágottban. A "májkrémes" az, amit kihagyok, mert abba kevesebb a máj.
A viszketés ellen nem lehet valamit tenni? Az nagyon rossz lehet. :(
Én is majdnem úgy fulladtam vízbe, mint hülye evős szülők gyereke. Hogy lehet egy 1,5 évest egy másik gyerekre bízni?! Pedig én már vagy 4-5 éves voltam, amikor egy hullám felborított az úszógumimmal és alig tudtam kijönni belőle.

Nanica,
Üveges csak sos esetére ül a szekrényben. Ma volt banán, alma, zsemle, briós, májgombócleves, rántott karfiol, rizs, tarhonya pörkölttel, káposztasali, nudli...másra nem emlékszem. Azaz esszük, amit a hűtőben találunk, anyós/szomszéd hoz. :lol: A vacsi még hátra van, nem tudom, mi lesz.

Kép KépKép
lorca

... mert abban ...

Kép KépKép
lorca

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?