Sziasztok!
Vagyok,de sok minden összejött és még olvasni se volt időm nagyon.
Elöször is:Kditke,Nanica,Bigsister
Köszönöm Dani nevébe a köszöntést.
Móni
Útólag is Boldog névnapot!
Nagyon szép helyen voltatok.Nekem mindig is tetszett a hegyes vidék.
Timi
Boldog Névnapot útólag!
Hogy vagy?Lillus lába meggyógyult?
Nagyon jók a képek a taliról.Kár hogy nem tudtunk menni.Nagyon tetszik a Lurdy.Sok játék van és ahogy nézem azért kicsit el van a nagyoktól különítve.Tényleg a gyerköcök sokat változtak és az Anyukák is milyen karcsúak./lehet jobb is nem mentünk mert olyan lettem volna mint az elefánt a porcelán boltba/
Előre is bocsi,hogy nem írok mindenkinek,de most csak emlékezetből,és próbálok visszarázódni,ha lehet.
Ágiboldi
Jó kis étterem.Akkor náluk a gyerekek nem számítanak embernek?
Sno
Nem semmi Sebi.Videóra felvettétek ahogy mondogatja?
Sági
uborkát hogy adod Petinek?Kenyérhez?
Mazsi
Sajnálak az éjszakák miatt,remélem Lea hamar megváltozik.
Lorca
Jobbulást Szabinak.
Lora
Hogy van a fogad?
Nanica
Laura már ivott bodzaszörpöt.Alig tudtam kivenni a kezéből.
Sajna Laura pöttyei nehezen múlnak,pedig semmilyen tej és tojás származákot nem kap.Vannak rajta bubos pöttyök,még annak idején nekem azt mondta az orvos,hogy ezek tojás allergiára utalnak,/de ez a kezétől a hátán át a lábáig voltak,most már a hátáról eltüntek/És volt piros gyulladt foltok is/állítólag ezek a tejszármazáktól/szerencsére azok nincsenek.Ekcémája a halántékáról eltüntek,de a térdén még halványan vannak.Már alig várom hogy a véreredmény meglegyen.Ti hogy álltok a tej-,tojással?
Nagyon jó a táblázat.
Kditke
Milyen Anyós/bébivigyázó/nélkül?
Fogmosás:
Daninak elmex a fogkrémet használunk itthon,de az oviba olcsóbb,ízesítettet vettem és nem győzőm venni,annyira ízlik neki.
Laurának nincs fogkéme még,pedig van már 10 foga és 4 fél fog látszik.
Pelenka
Mi pamperst használunk és meg vagyok elégedve vele.
Ivás
Laura már mindenből iszik,főleg most nyaralás után./kényszer az úr/Szerencsére szépen,csak a sport kupakost nem hagyhatom a kezébe,mert ha ivott akkor kiönti belőle a felesleget.
Alvás
Nálunk mióta óraátállítás volt 6-kor kel /már ez miatt alig várom a visszaállítást/és általába 10-kor már alszik 1,5órát.Ha usziba vagyonk akkor alszik 3 órát is.Ha délután alszik és 16 körül kel,akkor döcögősebb az esti elalvás.Nekem ez kicsit furcsa,mert Dani annak idején délelött/1 óra alvás9-10-ig/délután/13-16-ig/aludt és 1 hét átállás után 12.30-tól 16-ig aludt.Tényleg igaz miden gyerek más.
Beszéd
Ha nagyon akar akkor beszél Laura szavakat,de megfigyeltük Danival fél óráig babanyelven is elbeszélgetnek.Azt nem tudom,hogy értik is e egymást.Ma nagyon meglepett bennünk mert beraktuk a zeneovit és a tavaszi szél szám ment és mikor elkezdődött a zene már énekelte vijáágom-vijáágom és a reflénbe a gyerekek után is.
Hosszúhétvégén elmentünk Zalakarosra.Luxus apartmanba voltunk elszállásolva és nagyon jó helyen mert az udvarba körbe voltak a házak középen pedig játszótér és medence.Laura ha a házba megunta a lépcsőn fel-le mászkálást/szibbajt hozta állandóan rám hátha leesik/akkor csak kimászott és alig találtuk meg.Volt egy hasonló korú kisfiú és vele nagyon megértették egymást.Minden nap mentünk az élményfürdőbe,ahol alig tudtuk kihúzni a vízből.Uszógumiból nyomba kicsuszott/nem tetszett neki/ így karúszóval uszkált.Nagyon tetszett neki,mivel önnálóan döntötte el hogy hason vagy háton lebeg a vízbe./nagyon ajánlom mindenkinek a karúszót és biztonsgos is,szerintem jobb mint az uszógumi vagy a mellény/Utolsó nap a vízbe háton lebegve el is aludt.
Rakok fel képet.
Szeműveget megkaptuk de képet még nem sikerült raknunk mivel állandóan leveszi.Pénteken meg megyünk a kórházba is megmutatni.
Mazsi te hogy tudtad letakarni a szemét,hogy ne szedje le?Laurát nagyon zavarja a szeműveg.Még a kendője is ha előre esik azt is birizgálja.