Sziasztok!
Bocsika, én is eltűntem, de zajlik az élet, így is, úgy is.
Minden szüli- és névnaposnak utólag is nagyon sok boldogságot és egészséget kívánunk!!!!
A képek mindenkinél nagyon helyesek, egyik gyerkőc tündéribb, mint a másik!
A rossz, hogy úgy néz ki, nem tudok elmenni a talira, mert hasonló problémákkal küzdünk, mit Gabiék, tehát nem fogunk tudni tankolni az autóba...
, ami egyébként tegnap volt műszakin....plusz a férjem motorjára kellett venni két gumit, mert már annyira rosszak voltak, hogy elkezdtek belőle darabok leválni....
nem lehetett halogatni. Az ilyennel amúgy sem szoktam várni, az élete mindennél fontossabb! Szóval gondolhatjátok, hogy csak ez a kettő mennyi pénz volt. Filóztam, hogy megyek vonattal, de 3 és fél óra kicsit sok lenne.... De a képeket, élménybeszámolókat én is várom!
A férjem ráadásul állandóan dolgozik
, ez már olyan szintű, hogy tegnap a szerelőtől Bálinttal mi hoztuk el az autót, ami külön kaland volt, merthogy a gyerekülés huzatát leoperáltuk és kimostam....ergo nem volt gyerekülés, mert én azt összerakni nem tudom. Így rendkívül szabályos módon a törpét magam mellé bekötöttem az első ülésre
(és ide most kérek egy fejrázó, rosszaló emotikont)....és szurkoltam, hogy rendőrrel ne találkozzunk!
A négynapos ünnepen lementem anyuékhoz Balatonkenesére, ott van egy kis házuk. Bálint hihetetlenül jól érezte magát, csak sajnos a rengeteg élmény és egész napos kintlét miatt fél éjjel dumált....
Tegnapelőtt megkapta a kullancs elleni oltás első részét, egész jól viselte.
Amúgy jól vagyunk, sokat fejlődőtt a beszélőkéje, minden nap mond valami újat. A legjobb az egyik esti fürdés volt. Van egy vízálló kiskönyve, vonat visz minden oldalon mást, macit, kockát, vödröt ásóval, gereblyével, kishajót stb. Általában apja fürdeti, de most rám maradt. Gyerek egyszercsak megszólal, hogy ásó, geblye...csak néztem, nem is mondta a párom, hogy ezeket tudja a gyerek. Felhívom, kérdőre vonom, mire közli, hogy nem mondta eddig, csak mindig elmesélte neki, mit visz a vonat....
Végre lett "sz" betűnk is, a busz végre tényleg busz, bár a szia elejéről néha lemarad
Hiszti van, igyekszem kitartani, tegnapelőtt 40 percig üvöltött, mert képes voltam hazahozni a játszótérről, pontosabban megelégeltem, hogy állandóan ki akar menni az úttestre, és nem győzöm magyarázni, meg visszarángatni. Tegnap kismotorral voltunk lent, sokkal jobb volt a helyzet.
Na, mi is van még....ja, teszek fel néhány képet, aztán visszaolvasok újra, hátha elfelejtettem valamire reagálni
Segítek a nagyfaternak füvet nyírni!
Így lépcsőzök
Már csajozok!
A nagyival beszélek, pontosabban ő mondja, mondja, mondja....
Mit is rosszalkodjak? Nem huncut a gyerekem, ááá
Bocsi, kicsit sok lett, de régen voltam...
Elküldöm, mielőtt elszáll, aztán visszaolvasok, bár már reklamációt hallok a kiságy felől
Pussz mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!