Jó reggelt!
Misszike, nekem 5 napi /1 szem clostitól 2 tüszőm is lett.
Szóval tuti lesz tüsződ. Bár én azt hallottam h a Closti állítólag vékonyítja a méhnyálkahártyát. vagyis hosszú távon ha jól értelmezem hátráltatja a megtapadást. Vagy nem?
Boni, jók a szombatok kivéve, május 31, június 6. A mostani is tökéletes nekem, bár olvastam a többieknek nem. Esetleg jövőhét, ha szép idő lesz??
Snufi, örülök h írsz, és h ilyen jó lett a vizsgád, meglátod az államvizsga is jó lesz! Fejlődéslélektant a Cole-féle könyvből tanulod??? Az egy nagyon jó könyv!!!
Szezso,Sonjus, én is az idén babás leszek címért hajtok!!! Remélem bevesztek a csapatba!
Baba, te már szúrod magad a babáért, ugyi???
Szezso, meglátod Tapolca nagyon szimpi lesz neked!!!! Kihez mész? És minden ingyenes, ami azért szempont. Mit mondott a dokid végül az endo gyanúra? Olvastam a vvétel jó lett.
Sonjus, tudtuk h nega lesz a rákszűrésed! jó a terv! Enyém kutya éjszakai műszakját átmenetileg leadta! Rájött jobb aludni.
Coca, hatalmas gratula a nagy babóért!!!! Minden reggel gondolok rád amikor a 15-ös megálló előtt elhaladok! Arra gondolok remélem nem sokáig sétálok én itt el , bár imádok dolgozni, de babásnak is imádok majd lenni!
Kati, jobbulást! Így már értem a pm-et! Kiváncsi vagyok az eredményedre, bár én nem voltam uh-n úgy kaptam bogyót. Idegtépő a várakozás, jobb lett volna túl lenni rajta, sajnálom!
Jucus, drukk a babához!!
Szilcsi, lehet sűrűbben bombázni minket csodaszép Lali képekkel!
Szilva, nagyon drukkolok h átvészeld a kórházi létet! És h még maradjanak egy picit a babák!
Surmi, nem tudok neked mit írni! Nekem van egy ismerősöm akinek pénteken lesz 2 hete h megszületett a 4. fiúk! És nagyon boldogok!!! És szerintem lesz 5. is, de nem azért h lány legyen!! Fantasztikus egy család!
Magamról nem tudok semmit írni, mert azonkivül h dolgozom semmi nem történik velem. Végre nem kell dokihoz rohanni!