Új privát üzeneted érkezett!

Helló Csajok!

Torokgyík kinyírva, Oscillococcinuum egekig magasztalva ismét, 3 fiola és megszűnt a rossz...

Réka ma enni nem akart,pedig a bónusz, a "mindigbejön "'zöldségleves-rántott hal-krumpli triász volt ma...műhal volt ill. olyan előre megcsinált rudacska,mert nem volt energiám itt panírozgatni...

Zi,eszembe jutott én is mennyi hülyeséget ettem össze...imádtam a friss zsemlét párizsival és tejjel reggelire,20 deka parizer és 2 zsemi lement,plusz fél lityi tej...eleinte persze...ja és néha még arra sem szakítottam időt,hogy megcsináljam a szenyót,hanem csak úgy a tetejére dobtam a párizsit (a kis igényes... :lol: )
csalamádé után ischler (a nagy kedvenc) után sósmogyi után tejföl kolbásszal....szóval remélem most nem lettetek rosszul.. :lol:

Homoksütiforma visszaszerezve,kisebb karate és bőgés után...de meglett,név rajta anyuka nem szólhatott,különben is összevontam a Kiszel Tündisre nőtt szemöldököm és észrevette, hogy a formán van a név,zavart röhögés és visszaadás..

Persze igaza van Ildinek,jártam már úgy,hogy kedvesnek gondoltam Rékagyereket aki abban a pillanatban hörögve tépte le jóindulatú partnernőjét a kismotorról (na ezért kobold)

Megyek mert megint nem jutok semmire,töltöm a gépet,fotózok cipőt,ruhát,gyereket.

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Ja Linda,van egy zsákunk,abba dobálom a homokozó cuccot a sapit,nyáltörlőt és a rágcsát ömlesztve és irány a játszótér...ma sáros lett a cumisüveg,mer ugye azzal kell nyomulni a homokban...

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Sziasztok

Na úgy látszik, Lindával meg Santossal levelezgetünk.

Képzeljétek, tegnap Levi olyan édi volt, apa tanult az ágyon, erre fogta a tv használati leírását, és nagy gonddal felmászott mellé, odaült és ő is olvasott :!: Annyira aranyos volt, még arra is volt gondja, hogy valami "tudományosat" vigyen, ne mesekönyvet :lol: :lol:

Ma ragulevest főztem és szilvásgombócot (Tényleg Zsuzsi, nem vettél belőle, múltkor lidliben 200 ft volt :shock: )

Ma megyek anyáknapjára.

Na sziasztok akkor.
Nem is értem, miért akartok egyáltalán topictalira jönni, ha egyáltalán nem vesztek részt a topik működésében :roll:

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 

 
 

Helló Triumviri,

Hárman vagyunk,én mondom,nem ér rá itt senki a 2006 őszi babások nagyon nagyon elfoglalt nép,pár sor sem megy nekik...(kismamik felmentve)

Ildi,
Kellemes anyák napi bőgést akkor,biztos nem fogod kibírni,de azért ne kezd el az ovi kapujában...

Gombócot nem vettem,mert még nincs lóvém (márhogy nem 200 ft,de úgy akarok,hogy egyben miden tartós,vagy fagyasztott élelmiszert..) .plusz van itthon derelye...túrós,ami jó mácsikos szokott lenni,ha többet főzöm mint kellene...

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Bocsi lépek,Linda majd írok!

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Na helló!

Tényleg mi van mostanság,néha mindenki ír mint a kisangyal,most meg senki,csak "mi" páran :shock:
Mindenki leírhatná milyen egy napja,megint.Kelés, öltözés ,kaja,játszás,napi séta ,pihizés ki mikor ér rá meg ilyenek.
Mai napunk reggel 8-kor kezdődött:Lau akkor ébredt,vagyis fél 7 körül 1x megébredt de megkereste a cumiját és még visszaludt,így "sajna"lemaradtunk a kukásautó nézésről,ami ma volt,olyan fél 8 körül,imádja azt a nagy dögöt,mag a kukákat,ha sétálunk és valakinél kint áll a kuka ezerrel mutogat :lol: Szóval 8- kor mocorgás ,felállás hálózsákban pápik és cumi felpakolása a szekrényre,majd nagy nyújtózás(de tényleg)és dumálás hogy kérem a hamimat.Hami azaz tápszer,250 ml banános mildibé3.Kaja után öltözés játszós ruciba,pelus csere mert éjjel annyit pipilt,hogy 3 kilós a pelus, legalább. :shock: Utána rendrakás:beágyazás én teám bedobása mikróba és megívása,pesze felét elkéri,majd jön a játszás,ami egyedül nem megy vagy csak kb fél óráig.Ma fél 10 kor elmentünk bringával,egy barinőjéhez Launak,az ő játékai val játszozttak de Lau az ölemben ült,így inkább kimentünk a szabadba,hintáztak,virágot szedtek....délre hazaértünk,most meg még alszik,de nemsokár kel s majd alakul a nap további része is.


Ildi,remélem jól tellik az anyáknapja.Miért nem holnap van? :roll:

Mai kaja:parileves,(ja tegnap izlett Launak ,csak a kis nokedliket darélta ki :lol: )spenót és túros csusza.
Holnap:rakott krumpli.

na pá,írjatok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsban pár szót, majd holnap visszaolvasom a triumviri sorait :lol:

Ma voltam kismama klubban, a kórházi védőnő jött, jó hogy mentem, mert jó hasznos dolgokat tudtam meg. Pl. kell kérnünk házassági anyakönyvi kivonatot is, hogy érvényben van-e stb.

Addig Katára anya és apa vigyázott elmentek a játszóra. Beborult, de szerencse megúszták esőt.

Hazafelé vettem kettő kakaós csigát, együltő helyemben lenyomtam tejjel...kellene vigyázni súlyra, de nem bírom megállni ne egyek ilyesmit, kellett nekem bemenni a boltba :lol:

Kata névnapja ma van, megkapta a pancsimanókat, este teszteljük, meg új duplo legokat amit teszveszen vettem, de nem engedi, hogy építsek... (Linda tudom tartozom fotóval miket vettem, de a rohadt gép nem működik, pedig magamról is akarok kiskori fotót feltenni) Ja meg kapott Kata 2 laporellot meg egy csigás könyvet, nagyon tetszik nekem, sok kis állatka van benne.
Ha én leírnám Linda a napunkat...hát tudod imádok gépelni és egész oldalakat megtöltenék az írásommal, mert nem bírom abbahagyni a szófosást :oops: :lol:

Egyébként a napunk: reggel fél 7-kor amikor apa már készülőben van, beteszem Katának a kiságyba a tápszert és elérhető helyre a cumit, betakarom és visszafekszem aludni :oops:
Hallom ahogy Kata felkel, (ált. 7-kor) iszik, jó esetben még elvan 30 percet, bár tegnap visszaaludt és 9,30kor kelt, jó volt aludnom.
Na de ma meg kiesett cumija a kiságyon így mondta sírva cui, cui anya. Na mennem kellett. Tisztába tétel vhogy elkapom a földön nagyszoba, kisszoba, közben tévé vagy duma hozzá, hogy ellegyen.
Felöltözünk, megyünk reggelizni konyhába. Vmikor a maradékot behozom nagyszobába és ott még kínálom Katát. Bekapcsolom számítógépet megnézek ezt-azt, neki meg beteszem teletubbies stb. Nemrégen vettünk egy jó dvd-t neki, a címe csodabogarak, az tetszik neki. Aztán rajzolunk, kisszobában építés, játszás, tízórai. Séta vagy alvás, és jön az ebéd, változó mikor megyünk sétálni, játszótérre. Függ mikor alszik el, kel fel. Délután hamar eltelik, mert ált. alszik (ha reggel nem aludt) és utána uzsi és nemsokára jó esetben jön apa. Aztán, játszás, hinta, hami, fürcsi.
Fürcsi után nagyágyban öltöztetem ne kelljen emelgetnem. Utána apa beteszi a kiságyba, párna, takaró kérése. Táp ivása, kéri a mesét. 2 mese után lefekszik Kata a párnára, betakarom. AKkor felhúzom a zenélő maciját, tápot kínálom, jó éjt puszi és kimegyek. Ennyi. Nálunk szinte minden nap így telik. Ha vmi extra van megírom :D

Holnap megyek dokihoz, fosok, mint általában szoktam...szokásos méhszáj para. Fájt tegnapig jó pár napig a szeméremcsontom biz. helyzetekben. Azt olvastam a neten, ez előfordul, nem gáz...Na inkább elmegyek dokihoz, egy héttel hamarabb.

Ki, mit tervez a 4 napos "ünnepre"? Remélem dokkernél nem lesz semmi gond, (lecsesz a hízás miatt...nem érdekel), akkor megyünk Visegrádra apával kicsit kikapcsolódni, hami, séta, mini golfozni szeretnék. Meg elmegyünk kínaiba Katának cipőt nézek, annyian írtátok ott sikerült kapnotok.

Ja meg nincs gatyám, mert kinőttem hirtelen kettőt is. Ma már nagyon szorított az egyik, pedig tök tetszett C&A-ban vettem 2490Ft-ért féláron kismama nacit...Nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar kinövöm. Nyárra van egy lengatyóm 3/4-es, meg van egy sportos hosszú, de szeretnék egy 3/4-es kommerszet, egyszínűt mképpen, amihez mindenféle felső megy.

Na fostam a szót rendesen, megyek duplózni :D
Edit

Kép
Kép
edi78
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok ám én is, csak megint vizsgára készültem. Szombaton volt és hála ez is sikerült. Lassan csak el fog kopni. Még a végén diplomás leszek egyszer. Elég izgi. Dórikám egyre jobban megérteti magát, de hihetetlenül hisztis tud lenni. Ezt nem nagyon szeretem és elég nehezen kezelem. Kitalál valamit és ha nem úgy van, akkor aztán vége……jön a sikongatás, sírás. De hamar megnyugszik és utána mintha mi sem történt volna teszi tovább a dolgát. Éppen ma beszéltünk apával arról, h nekünk végünk lesz amikor majd beszélni fog.
Így is végem van amikor odajön és puszit ad. Csuda jó érzés. Vasárnap a Vadasparkban voltunk és annyira jó volt egy picit kiszabadulni és kirándulni. Dóri nagyon jól érezte magát. Szaladgált, örült, h akkora tere lehet és szabadon kószálhatott. Majd nézek valami képet. Röviden rólunk ennyi. Most a fejemben az kavarog, h be kellene oltani Dórit a kullancs ellen.
Én félek ettől a jószágtól.

Santos!

Bár régen írtam, de most visszaolvastam. Még azért ha nem bánod leírom én is, h mit főztem. Brassói, holnap paradicsomos káposzta. Ez mire jó ez a szuri? Amúgy Dóri lazán letépi a Kittit a motorrrol, kitépi a kezéből amit éppen fog stb… , szóval elég undi Kittivel. Majd a bölcsiben megtanulja. Amúgy a játszó bölcsiben csinálta egy undi lány Dórival ugyan ezt és akkor az én UNDIM, csak pislogott. Nem szólt egy szót sem.

Edit!

Basszus megnéztem a vonalzódat és szinte elhűltem, h megy az idő. Izgulsz, vagy gondolsz már olyanra, h 2 gyereked lesz? Szép fiú nevet választottatok. Múlt héten amikor a 2 vizsgát csináltam szombaton : logisztika, kereskedelmi üzemtan volt amiből vizsgáztam. Most szombaton vállalati stratégia amiből voltam. Este szoktam tanulni, amikor már mindenki alszik. Amikor Dóri alszik napközben, tudod nekem is le kell feküdnöm. Ezért bírom este a kiképzést. Most is lesz 9. és 16. vizsgám. Dr szöszid csúcs!!!!!! Milyen kis szőke. Szép nagy lett Kata. 4 napos ünnep nálunk úgy fog alakulni, h megyünk Ligetbe, állatkertbe nagyszülőkhöz, telekre.

Judit!

Hogy álltok? Ügyik vagytok. Majd nyáron megnézzük.

True!

Tényleg kitettél magadért. A vasárnapi kajcsiról beszélek. Leírhatod majd a másikba a hagyma levesedet. Hú! Éhes lettem most erre. Elhiszem, h nincs energiád tanulni. Bizti napközben nem tudsz aludni. Nekem azért ez segít. Nálunk most a legmókásabb az amikor a struccra mutat és azt mondja: TUCC. Meg amikor törlöm a puniját, ő is kér törlőkendőt és törli ki magának. Elolvadok ilyenkor. Bizti elfogult vagyok, de mi lesz itt kérem később??? Milyen anyák napja? Túlélted? Én most készítem magamnak a zsepiket. Túl érzékeny vagyok.


Linda!

De Révfülöpre megyünk. Miért mit írtam? Egyébként írtam privit. SAJNÁLOM, H NEM JÖN ÖSSZE A TALI. Született feleségek rajongó vagy te is???? Imádom ezt a sorozatot. Ez most nagyon megható volt. De a vége….., kivi leszek mi fog ebből kisülni. Nálunk hála beálltak az éjjelek és elég jók a kelések is. Este 8kor csicsi és nyomja 6:30 ig. Jönnek Bettusék 8:30 körül, megreggelizünk, megyünk játszóra, vagy éppen játszó bölcsibe. D.u meg motorozás. Sokat szoktak a gyerekek együtt lenni. Dóri az Undi, Kitti a kis ártatlanság. De szeretik egymást. Szereti ölelni Dóri Kittit, de Kitti nem mindig örül ennek, mert nyilván Dóri nem foghatja meg KEDVESEN. De ők még picik ehhez, h tudják, ez most egy finom ölelés, vagy éppen vad ölelés. Majd este fürcsi, tápi, aztán alvás.

Meg azt hiszem Nekem is alvás következik.



[KÉP] A kis hagymász


[KÉP]

Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Sziasztok

Huhh megjött apa fizuja, gyorsan átutaltam a számlákat. Kicsit durva, hogy ha postán fizetem be, ugye pénzt kell felvenni, vagy pedig bankkártyával kifizeted, de az sem ingyenes. Ilyen sok áutalásért ki tudja mennyit levesz. Ezért mostanában én intézem, de zsong a fejem a sok számtól meg a koncentrálástól, hogy el ne rontsam.

Timi, a Dóri sokkal idősebbnek néz ki, de ezt már mondtam. Tök jó, akkor neked nem is kell főzni sose? Hát így egy szanatórium ez a GYED :lol: :lol: MOndjuk nekem is, azt hiszem, fel kell kötni a gatyát, ha megyünk melózni, alig lesz időnk valamire. Főzni azt hiszem, nagyon ritkán fogok!!! Nekem a ruha mosás, vasalás, hajtogatás, pakolás, zoknipárosítás ami rengeteg idő!!! Leírom majd a recit, de nem nagy vaszizdasz. Dóri inkább apukájára hasonlít, nem??

Ilyen pici korban még nem igazán tudnak együtt játszani a kicsik, 2 éves kor körül van a nagy irigység (de még annak se ad oda semmit, akivel tök sokat játszik!! Tiszta ordítás egy összejövetel) és óvónő szerint az is nagy ritkaság, ha 3 évesen már játszanak a gyerekek együtt, még akkor is inkább egymás mellett.

Anyáknapja nagyon ari volt, annyira nem volt vészes, mert az egész évben tanult verseket, meséket adták elő, németül is énekeltek a grószmutternek is meg minden, Gryllus dalokat, kevés volt anyáknapi, de zabáltam a lányom, mindet tudta kivétel nélkül, és ő is meghatódott, kicsit könnyes volt a szeme, mondta is utána. Drága volt.

Nálunk is szinte minden nap más, ha van meló meg ovi,suli, akkor Levi is felkel a mozgolódásra, legkésőbb 7-kor, (ha itthon vagyunk, akkor simán elszundizik 8-ig) illetve 1 ANYA MUMI - kéréssel kihúzzuk.
Délelőtt változó, hogy mit csinálunk, ha nem kell főznöm, akkor tök sokat játszunk, ha jó idő van, biciklizünk. Ha gyors főzés van, akkor ebéd előtt kimegyünk az udvarra, utána evés (11- fél12 körül, különben álmosságtól nem evés). Ha olyan kaját főzök, ami időigényesebb, akkor valamit eszik, és alvás után ebédel.

Ma pl. borús, hűvösebb idő van, így álmos is volt, meg bemegyünk busszal Bonyhádra, így lefektettem 10 után, most kel dél körül, de délután még az autóban hazafelé biztos elszundít.

Délután is ha jó az idő, még Marcival kint vannak az udvaron, ez tök jó, mert nem kell kint lennem velük, csak néha kinézünk rájuk, tegnap délután pl. kivasaltam egy nagy rakás rucit ezidő alatt.
Délután általában gyümi a kézbe, v. tarhál magának az oviban valami vajaskenyeret, péksütit hihi

Este fél 7 körül vacsi, utána fürdés, de fürdés után még szoktak kicsit hancúrozni, amikor hozom a kakaóját, akkor nagyon elszántan elindul az ágyához, mindenkihez külön odamegy és JÓJÉ. Kakaóivás közben berakom a zsákjába, énekelek neki a tente babát, (különben nem szereti, ha énekelek, rám szól, hogy ANYA NEMMM!!) és amikor megitta a kakaóját, akkor már csukódik is a szeme.

Hú most jó sokat írtam. Gyorsan teszek még anyáknapi képet, aztán húzok. Ma maradék húsosleves van és azt hiszem, császármorzsát csinálok hozzá, mert már édességéhségem van...
Sziastzok

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Bocsi, ovisképet csak így mertem, hogy eltakartam a gyerekeket, nehogy egyszer gond legyen belőle. Kép Kép

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


na és itt van még egy a topicfőszereplőről :lol: :lol: :lol: Kép

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Hogy telik egy napunk?
REggel 7 körül ébredés, integetés Apának és a fiúknak, akik indulnak oviba, suliba, munkába. Utána megnézem a Mokkát - közben reggelizünk, rendet rakunk....Délelőtt vagy bevásárlás vagy pedig kimegyünk a kertbe homokozni, csúszdára mászni, focizni, motorozni, lényeg hogy jól lefáradjon a kisasszony :D Bemegyünk és ha nincs maradék, akkor összedobok valami gyors ebédet. Fél 12 körül ebéd, utána alvás 3-fél 4-ig. Közben én tanulok, vagy kertészkedek, vagy vasalok vagy netezek, vagy olvasok stb. Ilyenkor egy kicsit magamnak élek :D Fél négykor rohanás a fiúkért, utána vagy könyvtár, vagy barátokhoz mennek, vagy hazajövünk. Itthon játék, vacsi, fürdés, este 8-kor alvás. Ez az átlag, de persze van, hogy változik a napirend.
Ma délután megyünk ballagásra, utána vacsizni. Holnap jön hozzán közel 20 éhes tinédzser bográcsolni (a gyülink ifjúsága, akiket a Párommal terelgetünk), pénteken Hortobágyra készülünk (kilenc lyukú híd, pásztor múzeum, lovas falu, ebéd a HOrtobágyi csárdában), szombaton az anyósomék hétvégi házába megyünk, ami egy közeli tó partján van...eddig ennyi a terv.

True!
Tetszik a Hanna beállása :D

És úgy egyáltalán minden fotó tetszik, amiket felraktok! Döbbenet, hogy milyen nagyon már a gyerekek :shock:

Ezt most gyorsan elküldöm, aztán keresek fotókat...

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


...nálunk az anyáknapja az oviban máj.22-én lesz, összevonva az évzáróval, az iskolában pedig nem is tartanak már, csak kiosztották a verseket, a gyerekek meg otthon elmondják az anyukáknak.

Kép

Kép

ezt a csokrot a paci megkóstolta, mielőtt Dani neked adta volna...
Kép

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


neked=nekem

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Sziasztok!

Végre egy kis mozgás...
Előbb írok,aztán felteszem a kiscipőket és egy-két Koboldost is...már ha nem bánjátok...

Ma,mivel bejött a fizu elmentünk motort KELLETT venni,mert alacsony a motorunk és minduntalan elvette másokét,hát azzal ment kezet mosni és a kiságyba is vinni szerette volna,azon ebédelt babázott stb, így enni is alig tudott,mert nem akart leszállni az új motorról a kisasszony. Nem a teszkóst vettük meg,mert nem volt csak traktorkerekű és abban elakadt a lába,tehát nem tudott rendesen gurulni vele.

Oltás: Pneumococcus elleni védőöltás,ez a cucc okozhat agyhártyagyulladást is,közösségbe kerülés előtt ajánlatos,még nem beszéltem a dokinkkal,de úgy tudom,hogy 2006 szept.1. után született gyerekek szeptembertől ingyen kaphatják(a 2 év alattiak),már ha nem értettem félre a híreket,kötelezővé is akarják majd tenni...

A napunk:
Nem sokat változott a legutóbbi milyen a napotok kérdés óta...de ha nem unjátok,akkor ismét:
6 körül ébredés, fél óra plusz mínusz megengedve,tápi (kb 100 ml) ivása a kiságyban,vagy átjövetel a nagyágyba,fetrengés,anyuka kávé zuhany...
7 körül mosogatás ha hagyja a gyermek,reggelikészítés,mosást berak..

8 reggeli, előszeretettel szétdobálva és mesekönyvek lepakolásával egybekötve,az etetőszékben mostanában feláll,így háromszor is nekikezdünk,mire rendesen leül és neki is lát a kajának.( Itt jelzem,anyuka meglehetősen zaklatott már ezen a korai órán...)
játék, motorozás és ruhák széthordása ágynemű tépkedése 9 ig,
közben én a Napkeltét nézem és még egy kávé.

10 anyunak segítés porszívózás és cumisüveg nyomkodása lábhoz,közben vagy 3 kaka és hatalmas kupleráj elrakodása,porszívózás (minden nap,mert dzsuva van...)
10.30 Lemenés..bevásárlás,játszótér,anyu homokozik,Réka motorozik,kb 12-12.30 haza

12.30 vagy 13.00 ebéd (mostanában elég későn,nem tudom miért,de egy órával előrébb akarom hozni...még pár hét tuti)

14 - 17 alvás (ez is előrébb kellene kerüljön) ezalatt anyuka netezik és úgy leragad,hogy még teregetni sincs ideje...

17 vagy 17 30-18 30 lemenés,motorozás,apu hazajövése,fetrengés az előszobában

19 vacsi,fürdés,mese,Gryllus hallgatás anyuka elrecseg egy két dalt,de akkorra már hulla...

20 alvás

Tényleg mekkorák már a gyerekek! Nagyon rohan az idő (Jubi,símán úgy néz ki Jazi,mint egy kiscsoportos... :lol: de Timi,a te Dórid is!)

Na most lépek,még felteszem a képeket...

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Elszállt az egész amit feltöltöttem,mert véletlen az előnézet gombot nyomtam meg...bááá
na majd legközelebb addig is puszi,most a 4 napban nem leszek,elutazunk.

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Sziasztok!


Én sem leszek a 4 napban. Addig is legyetek jók és pihenjetek egy nagyot! :lol:

Kívánok mindenkinek NAGYON BOLDOG ANYÁKNAPJÁT!!!!!!

True!

Valóban igazad van abban, h Ők még anniyra picik, h az UNDI szó az elég erős kifejezés. Mi elég gyakran járunk társaságba ahol közel egyforma korosztályú gyerek van. Nos! Nem együtt játszanak, hanem egymás mellett és elveszik egymástól a játékot. Az ölelés sem olyan kifinomult Nálunk. Szépek voltatok ma :lol: Amúgy Dóri régen hasonlított apjára. Most már Rám hasonlít:-)

Santos!

Akkor ez már jó motor? Kobold akkor élvezi mi?


Jubi!

Milyen paci ez? Jazi is hihetetlen nagylány lett. Hogy állsz a szakdogával?


Ha nem bánjátok egy mai friss csálés kalapos kép. Dórikám feldobta a fejére és muszáj voltam gyorsan lefényépezni.
[KÉP]

Edi!

Katának BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!

Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Sziasztok!

Húúú kicsit rég voltam, és a visszaolvasás is kicsit felületes volt :oops:

MIvel annyian levágattátok a hajatokat, én is beálltam a sorba. Szerettem volna képet feltenni, de még nem készült az új hajról :evil:

Kittinek is új sérója van, ismét levágtam a frufruját és tegnap óta a 2 copf az állandó hajviselet. Örülök hogy megengedi, mert jön a nyár és nagyon melege lesz a lógó hajától, de levágatni meg nem szeretném.

Láttam a képeket amiket feltettetek, nagyon édesek a lányok-fiúk.
Jazi tök édes kis nőcikés.

Linda: Laura is hogy megtanult mocizni. Emléxem amikor azt írtad Linda, hogy még csak fel se ül rá :lol: Most meg már le se száll :wink: Szép az a kastélypark nagyon, és sajnálom hogy nem jött össze a május 1-ei tali :(

Tru: Nagyon kis szépséges a lányod, és az anyuka se semmi :wink:

Santos, Riz: a Kitti is nagyon kis kedves és aranyos volt amíg csak otthon játszottunk, de amikor közösségbe mentünk játszóbölcsi, játszótér ez-az akkor aztán ő is megtudta, hogy mi az hogy ez az enyém. Mikor már többször tépték ki a kezéből, vették el, lökték fel akkor aztán ő is féltette a sajátját. Dadus mondta is a játszóbölcsibe, hogy másfél éves kor felé kialakul a dackorszak az éntudat, a hiszti, mi meg csak néztünk a Timivel, hogy dehogy is ilyen nálunk nincs. Aztán valóban egyik napról a másikra a gyerkőc megválltozott. Akaratos lett ami JÓ!!! Mert ez azt jelenti egészséges és van akarata. Kitti és Dóri a héten 3-4* bizti talizik és együtt játszanak. Ami valóban azt jelenti, hogy a Dóri semmit nem ad oda, mindig az kell neki amit éppen a Kitti megfog. De persze csak addig kell neki amíg meg nem szerzi. Viszont ha nálunk vagyunk a Kitti csinálja ugyanezt, minden az övé :lol: Ugyan jár a szánk egyfolytában, hogy ne vedd el, nem szabad stb...
Játszóház vagy játszóbölcsi már más tészta. Ott már mindjárt jó barátnők és más az "ellenség". Kittinek van is egy kiszemeltje akivel mindig "veszekednek". :?
De, hogy egy gyerek magánakvaló, undok és rossz indulatú, azt szerintem még ilyen kis korban nem tudatosan csinálják. Persze ti láttátok mit csináltak, de azért ez a játszó téri story szerintem már mindenkivel előfordult. Mi is láttunk már furcsa szülőket. Legalábbis nekem az furcsa amikor a játszótéren azt mondja a gyerekének, hogy ne fogd meg ezt a lapátot mert nem a tiéd. :?: Van ott vagy 1000 homokozó és szalad a gyereke után hogy csak a sajátjával játszon. Nem tudom nekem ez azért furcsa :roll: Vagy ez lenne a normális? Hát ha igen akkor én nem vagyok az :lol:

Na bocsi hogy itt magyarázok, de azért erről sokat lehetne beszélgetni.

Majd a talin kidumáljuk magunkat. Én benne vagyok ebbe az élményfürdős dologba, csak jó időpontban legyen. Vagy már meg is van csak átfutottam rajta?

Jó éjt: Betti

Kép
bettus79
 
 


Sziasztok lányok!

Bocsika hogy nem irtam, de a férjem hirtelen felindulásbol kicserélte az ablakokat és a bejárati ajtot. Tudtam hogy meg kell vennünk amig az 10%-os akcio tart, de hogy most neki is áll azt nem gondoltam. A nagyszoba még hátra van. A konyha volt a legszörnyűbb! Zacskos kaja volt az ebéd, persze mindenkinek tetszett, hogy az udvaron eszünk. Másnap már bent sütöttem de kint ettünk. Végre éjszaka visszapakoltunk és igy ma már csak takaritok. Ja hogy értsétek, az ablak alatt van a mosogató igy azt teljesen el kellett venni, a vizet, lefolyot kikötni. Jo volt a kádba mosogatni.

Nekem a nagyok ma az apjukkal majálisoznak, a férjem szolgálatban, Robikával mi meg takaritunk.
Mi holnap megyünk a gyerekekkel majálisozni a férjem tűzoltó laktanyájába. Lesz kaja, pia, roncsvágo és tüzolto bemutato, ugrálovár, mászofal, kvad kicsiknek-nagyoknak is. Gondolhatjátok miért minket választott a 15éves fiam, és nem a haverjait. Ez végülis egy munkahelyi buli lesz, mindenki hozza a családját.

Kicsit már jo lesz kimozdulni mert már nagyon unom a poros koszos lakást.

True! Nagyon csini vagy a képen, tündéri a kislányod!

Timi! Oké gyertek, elöbb is jöhettek ne csak nyáron. Kiváncsi lennék milyen törpe a fiam a lányod mellett.

Juborka! Mennyire hasonlit rád a lányod! Nagyon bátor gyerekeid vannak, én nem mernék odamenni ahoz a nagy lohoz.

Santos! Nekünk is telepjáro motorunk van, eddig ő sem nagyon szerette mert magas volt neki, de mostmár nagyon ügyes vele. Csak birjuk cipővel.

Mindenkinek esőmentes majálisozást kivánok!

Sziasztok
Vendég
 


sziasztok

Irigy vagyok minden motorozós gyerekre!!! Levi miért nem???

Judit a férjed tűzoltó? Vagy egy szakszervezet a TMRSZ, ahol úgy tudom, tűzoltók is vannak tagok. Régebben voltak ilyen nagy rendezvények, ahová hoztak tűzoltókocsival ilyen nagy habot, amiben a gyerekek ugrándoztak, tök jó volt, bár akkor még csak Marci volt, meg Hanna, de ő meg pici volt még. Bírom az ilyeneket, tök jó.
Mostmár örülhetsz a szép lakásnak!!

Betti tök kíváncsi vagyok a hajadra, és a Kittiére is! Nekem nem jól vágta le a fodrász, nem ritkította ki rendesen,a hosszát viszont lenyeste úgy, hogy mostmár semmi használhatót sem lehet belőle kihozni. Én kötelezném a fodrászokat garanciára, ha elbsszák a hajad, ingyen hozzák rendbe!!!
Mi nem nagyon járunk játszótérre, meg is látszik Levin, tegnap a buszon egy kisfiú beszélt hozzá, ő meg összehúzott szemöldökkel nézte, és utána mindig szégyellősen félrenéz, mostanában ezt csinálja minden idegennel, aki szól hozzá, utána megint összehúzott szemöldök. Múltkor felhívott a bölcsis néni, mondta, hogy bármikor be lehet menni az udvarra játszani, hát majd kipróbáljuk.

Jubi: Jazi a lovas képen teljesen olyan, mint te. A tiétek a ló?

Ma megyünk Bonyhádra majálisos rendezvények vannak, holnap jön a zenekar, itthon bográcsos halászléfőzés. Azért nálunk, mert itt legalább a gyerekek elvannak, nem kell mindig a nyomukban lenni, hogy mi rosszat csinálnak.

Na sziasztok akkor kellemes majálisozást!

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Sziasztok lányok!

Nagyon jo volt ma, jol kifáradtunk!
Most egy kicsit sok leszek.

Volt roncsvágás bemutató:
Kép Csocsó:
Kép Kvadozni is lehetett:
Kép Lovak is voltak:
Kép Fel lehetett menni a daruval:
Kép Kutyásbemutató is volt:

Kép Robikám nagyon élvezte:
Kép Ugrálo volt a titanic:
Kép A lányom:
Kép Ebéd után Robika aludt egy orát és ment tovább, csak feltöltötte magát! Kép Bocsi ha sok voltam!

Sziasztok
Vendég
 


Sziasztok!

Mindenkinek BOLDOK ANYÁKNAPJÁT kívánok holnapra!!!(csak én dolgozom) Kép
Puszi! Melódia

Kép
Kép
melódia78
 
 


Tegnap állatkertben voltunk! Arról is dobok egy pár képet! Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
melódia78
 
 


Sziasztok!

Na én is nagyon el voltam tünve meg leszek is, már 3 napja folyamatosan besegítek a virágboltba,holnap reggel 7-re megyek,Lau meg Györökre,mamaizni :lol: Fáradt is vagyok,de nem bánom a melót mert tök kikapcsol,nem jár az agyam Laun,egyett telcsizek hogy mizu,az elég is.
Tegnap megszült az egyik legjobb barinőm,3.70 kilós 58 centis gyönyörű kislány gyermeket,Emesének hívják. :P már több mint egy hetet ráhúzott,nagyon vártuk már a kis csajt.

Timi,Dóri tiszta apja,inkább csak a szája a tied.... :lol: :wink:

Bettus,én is kivi vagyok a hajatokra!
Lau még nem undi,inkább sírós forma ha idegen helyre megyünk akkor ölemebe akar lenni,ha leteszem sír :shock: kell neki 10 perc legalább míg mgeszemlél mindent hogy biztonságos e elhagyni engem :lol: (nem véletlen : a pocimból sem akart kibújni)
Én is sajnálom a nem talit,de remélem még idén megismerkedünk :wink:
Moci:ja,imádja,kettő is van neki,egy a maminál egy itthon :roll: :lol:

Ildi,olyan helyesek vagytok együtt Hannival.Megható lehetett az anyáknapja. :cry: :lol:
Szóval Lau nem ráncol,csak sír inkább.
Milyen volt a hal-parti?

Judit,látom nektek is mozgalmas volt,mármint a majális.

Jubi,jó hogy írtál,gyere gyakrabban,mert néha félünk hogy senki nem ír. :wink: Jazi szép nagy!

Melódi,mizu?Írhatnál egy szép hosszút is!Csuda klassz a láng vörös hajad!Pistike megismert? :wink: Tiszta apja,azok a szemek....

Santos,milyen volt oztthon?Mikor lesz akkor a tali?Nekem jó június első hétvégéje is,legyen akkor ott D.újban a fürdőben és pont,aki akar fürdik aki nem az csak pihizik(Edit,,ZI) :wink: :lol: Tudom nem te szervezed ,de mégis a te 5leted volt,hehehehe


mentem ,fáradságot érzek,jóccakát,puszika

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Sziasztok lányok!

Timi!
Utolag is BOLDOG NÉVNAPOT KIVÁNOK!

Melódia!
Ugy hallodtam nem volt egyszerű bejutni az állatkertbe. Látszik a kisfiadon hogy érdekelték az állatok. Jo volt rolatok is képet látni.

Nekem is egy lemaradt ami rolam készült:
Kép Sziasztok
Vendég
 


Na sziasztok

Hát nekünk nem telt túlságosan mozgalmasan a 4 nap,de annyira nem bánom... Majális: mire beértünk Bonyhádra, hatalmas felhőszakadás lett, épp láttuk, amint - állítólag - Közép-Európa legnagyobb májusfáját felállították, aztán akkor úgy elkezdett szakadni az eső, hogy rohantunk a kocsihoz, és még annyi időre sem lehetett kiszállni, hogy a gyerekeknek beígért fagyit megvegyük. :?
Halparti is meghiúsult, mert az egyik srácnak nem volt jó az időpont, de jövő héten állítólag bepótoljuk.

Ma viszont nagyon jó volt sógornőméknél, grilleztünk, csináltam görögsalit hozzá, meg Sárközi lepényt, majd leírom a recit, itteni specialitás, de isteni, bár nálunk a család nem annyira szereti, de a sógornőm nagyon. Egész nap kint voltunk az udvaron, a gyerekek elvoltak, mint a befőtt, szóval jó volt.

Na most nem is írok többet, gyertek majd az élménybeszámolókkal! hi

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Sziasztok

Mi május 1-én csak ide Kispestre mentünk, de az is elég fárasztó volt.
Mire lemotoroztunk a tőlünk kb. 8. utcára lévő majálishoz a víz levert, és fogytam 2 kilót :lol: Ott persze mindenáron a körhintás pacira szeretett volna felülni, de azért oda nem engedtem mert nagyon magasan volt, így ment a hiszti :? Majd feltalálta magát a játszón.
Dél felé eljöttünk és jó nagyot durmolt.

Másnap párom keresztszüleihez mentünk Szurdokpüspökibe. Ez 60 után van, de pont kifogtunk egy dugót, mert az autópályán felborult egy kamion, és az összes kocsi a mellékútra jött le ahol mi mentünk :evil: Így az amúgy kb. 1 órás út 3 órára sikeredett. Kitti nagyon kis cuki volt mert végigaludta az utat. Viszont én meg jól pofára estem :(
Szó szerint :!: Megálltunk egy benzinkútnál könnyíteni meg tankolni, és mikor bezártam a wc ajtót elestem a fölből kiálló vasdarabban. És sajnos a kezemet nem sikerült letennem mert akkora lendülettel indulta, így pont a szám és az orrom landolt először a betonon. De nem is az a sima beton volt, hanem az a kis kockaköves, tehát tiszta vér lettem, a szám feldagadt mint egy boxolónak, még most is tiszta seb a szám és az orrom. Fáj és csúnya :cry: De szerencse a szerencsétlenségben, hogy az orrom és a fogam nem tört el és le :roll: A térdemen is van horzsolás de az isteni az arcomhoz képest. Na és persze aki rámnéz az bizti azt hiszi megvertek :?

Na ennyit a mi hétvégénkről :)

El is felejtettem mondani, hogy még áprilisban voltam a kismama babaruhabörzén és 15.000 ft-ért vásároltam összesen 60 db terméket, tehát átlag 250 ft volt egy darab ruci.
De volt benne vagy 15 naci, hosszú+rövid, 4 db cipő ebből kettő rider szandi, egy a Kittinek egy a Dórinak. AZ egyik szandi 200 ft volt, és tök jó gumis az egész, nekem nagyon tetszik mert játszótér után csak leöblítem és már kész is a tisztítása.
Vettem a csajoknak egyforma felsőt így olyanok mint az ikrek :D
Amúgy az ikres anyukától is vettem. Úgyhogy most nyárra jól összevásároltam magam. De azért élveztem is nagyon :wink:

Judit: Jó lehetett ez a tűzoltónapos balhé. Kitartás a takarítás miatt, de milyen jó lesz majd azután :wink:

Melódia: Valóban jó volt látni rólatok képet, hisz már rég tettél fel.
Azt hiszem a topikban te vagy az első akinek már bölcsis a babója. Majd biztos megyünk hozzád kérdésekkel :wink:
Érdekelték az állatok?

Tru: Fodrász :evil: Ugyan olcsó volt (1600 ft) mert valami akció volt a nőnél. Sose voltam még ott gondoltam kipróbálom. És ha már 1* elmegyek ne csak mindig 1-2 centit vágassak hanem durr bele, legyen látványos. Nos addig vágta-vágra a hajam, míg megszáradt :shock: és már tiszta kis csirke lettem. Utána meg panaszkodott hogy olyan vékony szálú a hajam hogy ezt nem lehet beszárítani. Hát be lehet azt, csak vizesen kell, na meg nem árt egy kicsit érteni is hozzá. Végül mire hazaértem a szé úgyis átrendezte a búrámat, és utána olyanra csináltam amilyenre akartam :lol:

Dobok egy pár képet én is ha nem gond.

Jó éjt, szép álmokat :D (Timi látod ez a kávé hatása. 23:50) :roll:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
bettus79
 
 


Sziasztok!

Klafa volt ez a 4 nap. Voltunk állatkertben, telken, anyóséknál, itt-ott :lol: :lol: Dóri nagyon bírta azt a hatalmas zöld teret, ahol csak mehetett kedvére. Vettünk neki a majálison egy héliumos lufit. Azt a sírást amit levágott, mert a "gonosz szülő" ráakarta kötni a kezére a zsinórt, h a lufi el ne repüljön. Persze nem engedte. Kicseleztük és a ruhájára kötöttük. De sajnos :cry: megint pechünk volt, mert nem volt elég jól megkötve a lufi és leeresztett :cry: Azért írtam, h pechünk, mert még anno vettünk DÓRINAK héliumos lufit, aminek nagyon örült és ahogy fogtuk, elmentünk egy szúrós fa alatt. És a lufi durr kipukkadt :cry: Úgyhogy ezek a lufik Nálunk nem jönnek be :lol: :lol: Az állatkert nagyon szupi volt, volt elég sok fejkapkodás.


Bettusom!

Imádlak a kávéd miatt :lol: De ez a kávé nulla koffeintartalmú. Amúgy is fentvagy ilyenkor még, vagy tévedek?????


True!

Azért klassz valóban, h kint lehetnek a szabadban a gyerekek nem? Gondolom nagy megnyugtatás ez neked. Pláne, h jól elvannak. Azt már akartam kérdezni, h miért nem motorozik Levi? Nem tud, vagy nem érdekli? Te nem szoktad Levit vinni játszóbölcsibe? Van ott nálatok ilyesmi lehetőség?

Judit!

Köszönöm a köszöntést! Még mindig nagyon csinik vagytok.


Linda!

Dóri inkább rám hasonlít. Tiszta én kicsi koromban. Majd el ne felejtsem elvinni a képet, majd megmutizom. El fogsz ájulni. Gondolhatod mennyire nagy a hasonlóság, ha Miki is ezt mondja. :wink:


Melódia!

Mi majális napján voltunk állatkertben. Mennyire kötötte le Pistikét?



Ha nem bánjátok én is keresek friss képeket:



[KÉP] [KÉP] [KÉP]


Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Sziasztok, ma voltam dokinál, minden rendben...
Hosszú hétvége fenségesen telt... apa itthon volt, és egész napokat velünk volt!!!!! (meg kitakarította a wc-t :lol: :lol: )

Tali: nekem a fürdő talihelyszínként nem volt szimpi. Az, hogy én nem mehetnék a vízbe, eszembe sem jutott, ha nem szóltok.... De mindegy.
Gyerkőcök: gondoltam, hogy egyesek megbotránkoznak rajtam... de terhesen teljesen másképp vagyok idegileg... és akkor abban a három napban besokalltam, hogy csak "undok" gyerekkel találkoztam.
Amúgy szomszéd kislánynak kifejezetten jót tesz mikor bölcsibe megy, mert akkor nem irigy... Mi baromi sokat mászkálunk babákhoz, meg játszóterekre... és Veronika akkor sem irigy... alkat... de ha megváltozik, akkor is szeretni fogom, és igyekszem majd nevelgetni jó irányba. Szóval szerintem nem minden a közösség, "elrontás" szempontjából. De ez az én véleményem.

Képet megpróbálok dobni: Pussz nektek. Boccs, hogy csak ennyi voltam.... de olvaslak titeket rendszeresen!

zi

KépKép
rizibizi
 
 


Helló

Egész délután nem jött be a babanet,most meg hogy bejött már mennem is kell.Nagyon szupik a feltett képek Timi és Bettus :wink:
Kittinek tök jó "retró" sérója van szerintem azzal, a nagy frufruval :wink: Dóri is cuki az állatkertben :wink:

bocsi de mennem kell nekem is,írjatok,holnap jővők én is bővebben.

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Kép Kép Kép Kép

itt vannak az ígért képek

KépKép
rizibizi
 
 


Sziasztok

Riz: dehogyis botránkoztunk meg, nem arról van szó, hanem lehet, hogy én is rosszul írtam, nem a társaságtól van, hogy megváltoznak, inkább életkori sajátosság. Kb. 2 éves kor körül van az irigység, aztán elmúlik. Persze az is lehet, hogy nem is minden gyereknél. Na és hogy nem mindenkinél múlik el, arra én vagyok az élő példa :lol: :lol:

Timi: annyira jó az kép, ami közeli Dóriról. Imádom az ilyen képeket, és olyan ritkaság ilyet kifogni. Van egy Hannáról, mindjárt felrakom, elő is lett hívatva, és azt hiszem, nagyítva is előhívatom, mert nagyon jól sikerült.
Levi azért nem motorozik, mert nem érdekli, és nem is tud. Igaz, a mi motorunk olyan nagy, hogy csak a lábaujja ér le róla, de tescoban már ráraktam kisebbre, és az sem érdekli. Nyög, hogy vegyem le, aztán felborítja és elszalad.

Bettus: tökre sajnálom a balesetet!! Remélem, már jobban vagy. Én is egyszer odavertem magam, mikor Marci 3 évesen elszökött egy bolt elől egy pillanat alatt, én meg biciklin mentem utána, és megcsúsztam a sáros betonon, az államat össze kellett varrni. Szóval át tudom érezni a sorsod.

Levi mostanában megint olyanokat mond, meg csinál, hogy bevallom le vagyunk tőle ülve. Már nem is tudom elmesélni, mert nem jut sok dolog az eszembe. Pl. délután apa átpelusozta, és mikor végzett vele, Levi mondta: DOBKI. (Én szoktam mindig odaadni neki a pelust) Olyan édi volt.

Jön a foga, és nem eszik szinte semmit, ami darabos, kenyérről a vajat nyalja, puding, joghurt, puha sajt, ilyesmiket eszik, de ebből sem sokat. Este adtam neki ananászlét, és mondta, hogy csipö. Arra gondoltam, hogy lehet, hogy ezért nem esznek fogjövéskor, hogy a nyálkahártya valahogy érzékenyebb lehet. Hőemelkedése is volt neki, bár nem mértem, mert a digi lázmérőnk már megint el van tűnve. Elég sokat nyűglődik, most nurofent adtam neki délben és este is. Éjjel is többször nyöszörgött a drágám, annyira tudom sajnálni ilyenkor.

Szóval megvagyunk, apa egész nap itthon, mert készül a vizsgájára, szegény tiszta ideg és para, kussban kell lennünk, dehát ez van :x

Na sziasztok, írjatok ám!

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Sziasztok!

Rég nem voltam...Menet közben olvasgattam az oldalt, képeket megnézegettem, nagyon jók. Nekünk is készült anyáknapi kép az oviban Katáról, de majd lefotózóm és felteszem ma délután.

Kata ma 5,30-kor kelt, hulla vagyok a napsütés sem tud feldobni.
Jó lenne visszaaludni, de 9-10 felé gondoltam elmenni a laborbeutalóért a kórházba. Szerencse nem kell főzni, anya adott rakott krumplit. Tegnap kínomban krumpli főzit csináltam meg sütöttem hozzá ilyen ropogós csirkefalatokat. Kata éppen virslit eszik én már ettem szendvicset.

A hosszú hétvégén végül nem voltunk Visegrádon, mert apa dolgozott, elnapoltuk a kirándulást. Viszont voltam a Plázában vettem egy kismama nacit, amit viszek vissza, mert nem tetszett már itthon ahogy áll.....végülis meggyőztem magam, van 3 nacim ami rámjön, egyenlőre nem veszek, remélem kihúzom ezekkel. Másnap vettem a New Yorkerben 100ruha felpróbálása után egy felsőt, de itthon meg észrevettem egy apró lyukat, viszem azt is vissza, igaz nem látszik, de engem irritál...na a bevásárlásról ennyit :(

Mégsem múlt héten voltam dokinál, mert elmaradt a rendelés örültem....Így tegnap voltam dokinál minden rendben, meg du. 4D-n voltunk. Tényleg fiú és jó nagy a korához képest,több, mint egy héttel nagyobb 860 gr. :D Majd próbálok kivenni a videóból képet.

Ribizli! már növöget a pocid jól látom? :wink:

Na mentem, majd jövök képekkel du., most jó lenne alukálni egyet vagy nem is tudom.
Edit

Kép
Kép
edi78
 
 


Sziasztok lányok!

Az anyák napi Klematiszom:
Kép

Rizibizi!
Micsoda divat bemutatot adott elő a kislányod, tündéri, igazi nő.

Napokig lázas volt Robika de semmi nem jött ki rajta, lehet hogy a foga.

Sziasztok
Vendég
 


Sziasztok!

Én is vagyok, vagyogatok...
Tetszik Riz pocakja, és Veronika csókos szája, Judit klematisza (én is nagy kertbarát vagyok!), Dóri komoly portréja (miniTimi), falmászó Kitti, és az állatbarát Pistike :D

Nálunk a négy napos ünnep nagyon sűrű volt, tele programokkal, nagyon jólesett!! (Majd keresek képeket) . Nagyon lefoglal a család, az ifi, a kert és a szakdoga. A megbocsátásról írok, és bizony sokat tanulok közben. Ez a mondat is rádöbbentett néhány dologra:

„Saját, fájdalmas múltunk rabjai vagyunk, s ha ehhez a múlthoz kötjük magunkat, akkor csak a gyűlölet lehet a jövőnk. A jövőt csak úgy terelhetjük más irányba, ha elengedjük a másik ember múltját.” (Lewis Smedes)

Legyen szép a napotok!! Jubi

Kép

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Hortobágyi képek:
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Sziasztok!

Nagyon király kis pikcsör sorozat van itt kérem,csak kapkodom a fejem...

Riz, de aranyos pocak! Tegnap láttam egy kismamát,annyira jól nézett ki,hogy megbámultam...biztos hülyén nézhettem,mert gyorsan lelépett a játsziról. Szóval jól nézel ki nagyon! Copfos haján felvillanyozódva elkaptam koboldot és csináltam két kis varkocskát,olyan visszapöndörödős aranyost,de csak 12 percig bírta...ja és ráhúztam a szép kertészruhácskát a lákkcipővel,de aztán miután összevissza kente fruttapurával az egész csinos szettet visszaöltöztettem itthoni fetrengősbe... le sem bírtam fényképezni. Jó hogy jól bírod és jó hogy boldog vagy...
Undi gyerekek: Réka mostanság ügyet sem vet rájuk,egyszerűen tovább áll. Azt hiszem írtam,hogy az undokság jeleit rajta is felfedeztem már,de szerencsére csak 2 ilyen eset volt,abból egynél rám lett féltékeny- alap,meg is sértődnék,ha nem lett volna az- ,persze mert kokettáltam egy kisfiúval,szóval azt azért neeeem.

Jubi,
Jó lehetett ez a Hortobágyi vizit...találtam én is a mebocsátásról Louise L. Hay -től és szép ez is szerintem,ha nem bánod leírom:
" A szeretet jegyében élek és gondolkodom,hisz tudom,amit embertársaim felé nyújtok azt megsokszorozva visszakapom. Az emberekben saját magam látom,ezért megbocsátok,elengedem a régi sérelmeket,hisz csak így lehetek szabad..." (Ja és engem még mindig érdekel a szakdogád,remélem majd elolvashatom...)

Edi,
Ruha ügy. Mindig,de mindig így járok,én szerintem termék vagy minőségellenőrnek kellett volna mennem...de már kezdek kevésbé harcias lenni,most a babakocsi ügylet is állóvízben,mert nem volt energiám és idegrendszerem visszavinni,de ruhákkal is rendszeresen így jártam egy időben. Valamelyik nap én is krumplifőzit terveztem,aztán végül stefánia vagdalt és rizs lett belőle (hehhehe jó messze kerültem az igazságtól...szóval tégy fel egy fazék vizet és ne akarj krumplit pucolni és fasírtot
gömbölyíteni...valahogy így kezdődött...)

Bettus,
Húú de jól néz ki Kitti,a szép kis hajával! Na a horzsolásról: egyszer én is zakóztam egy hasonlót,még Réka előtt,egyből meggyanúsítottak,hogy ver az uram, mire elmeséltem hogy elestem...na persze mondták olyan ciki amikor az emberen látható helyen van valami,bár én tojok másra ilyenkor,azért hülyén nézésből volt épp elég (mondjuk le volt nyúzva a fél arcom... :lol: még ásítani is nehéz volt...)
Együttérzés és gyógyulás...

Timi,Melódia,
Meg tudnátok mondani,hogy most mennyi a belépő az állatkertbe? Mikor érdemes menni de? du? Mit szóltak a lurkók? Kedvenc állatok?

True,Linda,
Veletek dumáltam.Extra történés nincs,az emberem kezd javulni ami a természetét illeti...
Ma voltunk oltáson,kettőt is kapott a koboldsapkásgyereklány,egész jól tűrte,volt két nyííííííííí nyííííííííííí és egy váváváááááááááá és mintha elvágták volna,csend és vigyor a dokinénire,aki meg is lepődött,mert eddig még egy vékonyka mosollyal sem jutalmazta (amit meg is értek.... :lol: ) szóval az oltás után szétszedte kölök a rendelőt letéptük a múltkor félig már letépett posztert egészen,hogy ne lógjon és elégedetten távoztunk a poszterrel a kézben...amit a védőnő szerint végre leszedett valaki. Most alvászat,este Nurofen kapás

Ja főzés: Túrós csusza széndarabokkal. Fordítás Santos csak a szénné égetett szalonnát szereti a csuszán...ezért. Zöldséglevi volt Rékának,természetesen nem kellett...csak a kecskeméti sonkás izé...azt ette nagyon.na mindegy,majd csak megrendezik a bölcsiben a szénáját,én máN nem stresszelem magam,adom neki a kedvencét azt akkor jólvanakkor.

Na megnyomom már azt az elküld gombot itt...ha elszáll agybajt kapok...de nem fog most elszállni

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


képek holmikról és egy koboldgyerekről:
Kép Kép Kép Kép

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Véletlen elküld után...ja Réka nem kancsal csak bűvészkedtem,hogy oda nézzen a kezemre :lol:
Cipők 2: Kép Kép Kép Kép

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Kép Kép Kép Kép Kép

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Voilá és még egy kép ahol is kiskirálylány a népével látható, valamint a kedvencem. Imádom. Na végem van már sziasztok. Kép Kép

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


haj még nem tudok eldugulni Réka kimászott az ágyból és vissza is tud mászni utóbbi zuhanás inkább,de legalább puhára,ha fel tudom tenni a videót majd csatolom...

lehet,hogy időszerű már a "nagylányos" ágy...

Ki hogy van ezzel? Tudom,hogy Robika és Arti már rendes ágyban alszik...Többiek? Ja és a megunhatatlan egymást felhúzó BILI téma?

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Santos!

Cipőkre: Irigy-irigy :lol: :lol: Bassuis egy edzőt dobhatnál ide Nekem is :lol: :lol: Bili téma szerintem jó téma :lol: :lol: Ma megkérdeztem, h hova kell kakilni? Mutatta a bilit(bár tudom, h ti Wc-s pártiak vagytok, de örültem Neki). Amúgy nyáron tervezem a nagy pucérkodást és akkor próbálom szobatisztaságra. A nagycsajos ágy már engem is foglalkoztat, de szerintem azt is nyárra hagyom. Az a jó, h a kiságy rácsát ha leszedem, akkor rendes ágy lesz belőle. Imádom az ilyen közeli képeket. Akkor most nincs cipőproblémád,h mit adjál Koboldra mi???????? Az állatkerti belépő: 1690 Ft a felnőtteknek. Bébiknek nem kell fizetni 2 éves korig. Nem tudom mikor célszerű menni, mert mi majális napján voltunk és akkor sokan voltak. A gorilla nagyon tetszett neki. Nekem is

:lol: Azért annyira még nem kötötte le.


Jubi!

Mondtam már, h szeretem olvasni az írásaidat? Jazi integetős képe haláli.

True!

Hannáról kérem a képet.


Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Sziasztok

Na ma nincs jó kedvem. A kölkök egész nap vonyítottak, apával gyilkoltuk egymást (még jó, hogy most dicsértem meg Zsuzsinak hiába, nem szabad ilyet csinálni) Tudom, hogy ideges a vizsga miatt, és nem szabadna felhúzni a kesztyűt, de nem bírok magammal.

Fotók szupik, különösen a kismamapoci tetszett nagyon. Edi te is rakhatnál már magadról!! Babaszobán múltkor szuper kismamarucikat láttam nagyon jó áron, még ideges is voltam, hogy bezzeg mikor én voltam kismama, nem találtam ilyeneket.

Ma snassz krumplistészta, Levi keveset eszik, torokgyuszija van, Amoxicillint kap.

Na ennyi voltam, ja, Timi a kép, még el nem felejtem, ez a kedvenc képem Hannáról, de nem friss, tavaly augusztusban készült. Előhívatva sokkal jobb.
Sziasztok Kép

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


És ugyanez "maszateffekttel" (santos szerint)
Amúgy ez korábbi kép és cseresznyézés után készült :lol: :lol: Kép

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Kedves Anyukák!

Az MTA Pszichológiai Intézet és az ELTE Etológiai Tanszék közös vizsgálatára keresünk vállalkozó kedvű babákat és mamákat. A játékos formában végzett teszt a csecsemők tárgykeresési viselkedését vizsgálja. A részvétel egyszeri, félórás elfoglaltságot jelent Budapesten, a XIII. kerületben egy előre egyeztetett időpontban.

A vizsgálatokról részletesen a http://www.babaszoba.hu/topics/articles?aid=676 linken is olvashattok.

Kérjük, jelentkezzetek a 239-4683-as telefonszámon, vagy a timea[kukac]mtapi.hu e-mail címen.

Köszönjük!
timama
 
 


Na helló!

Ki jelenkezik erre a vizsgálatra?
Tgnap nem tudtam írni,mert megint betojt a billenytyüzet,így csak olvastam és gyönyörködtem a képekeben,mind-mind szupcsi:Hanniak hasonló a fülbevalója mint Laué.(mármint amit eredetileg szántam neki,de mot egy ezüst tappancs van )Levinek jobbulást,La sem remekel a kajákkal,ma brassói van/lesz ha felébred,ezer darabra szétvagdosva :roll: Pociskép Zi ről nekem is szimpi volt :wink: na meg a kis csajsziról is.Koboldcsajszi egy kis :éccsivirágszál. :lol:(cipőkről nem is beszélve)Jubi ,nagyon szép helyen voltatok.Én még sosem voltam arra felé.1x remélem eljutok.

Vicces sztori tegnapról és máról:elmentünk a Yiskbe fotelt nézni,édesapám szülinapjára....Lau nem bírt magával így kapott egy sütikét,linzefélét,jöttünk mentünk,egyszercsak felmászott az egyik ágyra(az nem is lett volna baj)de tüsszentett egy akkorát,hogy szana szét repült a kekszes cucc a szájából :oops: :lol:
Ma reggel beült az alsó konyha szekrénybe(közben főztem),levette a tápszeres fém doboz tetejét és a a műanyag kanállal zabálta a port :roll:
Ma délelött elmentünk járólapot nézni,az üzletbe össztört két db frízt(kis csempecsíkok szép mintával:1000-1000ft volt)de nem kellett kifizetni :oops: :lol:
Ennyi hirtelen,nagy rohanásban vagyok, dolgom van....
voltam turiban,mindjárt mellékelem a képet,meg egyett a csajsziról.ahogy méreckedik állandóan :roll: :lol:

Kép
Kép

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


bocsi a kimaradt betükért ,de a gép hibája vagyis a billenytyűzetemé,kezd szarakodni megint....bocsi még 1x

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Sziasztok

szegény Levikém annyira kínlódik a fogával, nem hagyja, hogy megnézzem, de már a szája széle is tiszta piros, ilyenkor állítólag megváltozik a nyál kémhatása, és talán kicsípte neki. Tegnap este felébredt 11-kor, és semmi nem volt jó neki, se tea, se cumi, semmi, kifordult a kezünkből és csak sírt. Nem tudom, mi lesz, ha metszőfogai jönnek majd, mert emlékezetem szerint az a legdurvább. Szóval semmivel nem tudtuk megvigasztalni, erre beraktam az istenkirály VERDÁK-at. Na ez okés volt. Persze addigra hatott gondolom a Nurofen is. Ott nézte éjfélig (én már bóbiskoltam a kanapén) aztán egyszer szólt, hogy ANYA. Gondoltam, berakom az ágyába. El is aludt, és utána már reggelig nem volt gond. Hát szegénykém nagyon megszenvedi. Mondtam is neki, hogy szívesen átvállalnám a szenvedését, ha lehetne :o

Linda olyan klassz cuccokat turiztál, nekünk is állandóan galibát csinálnak a gyerekek az üzletekben, a múltkor a bizsusnál Levi letépett egy karkötőt.... Gyorsan elhúztunk onnan. :lol: :lol:

Santos elfelejtettem írni, hogy olyan jó képeket csináltál Rékáról, szerintem bébipapitól hízott, olyan kerek kis pofija van.

Levinek tök jó badikat vettem teszkóban, 2 db 550. Jó nagyot vettem, de remélem, már ősszel nem sokáig kell neki. Ha lekerül a pelus, akkor már nem adok rá, nem akarom, hogy nyomja a kukóját, meg trikóban egyszerűbb lesz öltöztetni is. Szerintem ezek a cherokee cuccok nagyon jók, vettem múltkor Hannának is blúzokat, meg pörgős szoknyát, Marcinak is pólót. Itt az a baj a turiban, hogy annyiért adják a ruhákat, amennyiért kapok cherokee cuccokat, és az mégiscsak új, és ugyanúgy angol cucc.

Bilizésről én nem mondok semmit és nem is csinálok :lol: :lol: Neki kell ezt eldönteni én úgyis hiába erőlködök. Ágy: Hannának ebben a hónapban veszünk, Levi meg egyenlőre megkapja az övét. Először kifelé fordítom a háttámláját, abból ki tud mászni, viszont nem esik ki. Remélem, hálózsákban nem fogja megpróbálni.

Na megyek porszívózni, amit egész nap halogattam, mert a gyerekszobában káosz uralkodik, és nincs kedvem betenni sem a lábam :roll: :roll:

sziasztok, jó hétvégét

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Sziasztok!

Ma voltam a terheléses cukorvizsgálaton...Kivi vagyok eredményre, Katával 2x voltam, jó lett, de nem az alacsony határon volt.

Zsuzsi!
Jó sok cipője van Rékának. :D Nekünk 3 eddig. Szandink még nincs. De lesz egy tornacipi meg egy vászoncipi hamarosan.
Én is akartam már kérdezni a 2 kérdésed. Kata még egy darabig kiságyban lesz nem tudom hogy fog alakulni a kisszoba kérdése két kicsivel. Bili...hát Kata néha ráül, meg mondja kaki bili, de amikor próbálom levenni a bugyit, hogy odaüljön nem akar...asszem hanyagolós a téma, majd a kertben nyáron próbálkozunk.

Mentem visszaolvasni meg visszanézni a képeket megint, mert azt szeretem, most jó sokat tettetek fel :wink:

Vagy 5 hete kívánom a lasagnet, de a súly miatt nem csináltam. Ma este megcsinálom és bez-.---ok ma is meg holnap is. Ha cukor érték nem jó, akkor úgysem ehetek ilyesmit. Most meg hu...nemsokára állok neki, nem régen keltünk fel, de kómás vagyok, ez a reggeli 6kor kelés, meg 11ig nem evés csak a cukros lötty, nem esett olyan jól...

Na végre felteszek pár ígért képet. A fényképezőgép úgy néz ki jó, az elemekkel volt a gond. Szereztünk új töltőt és azzal kiderült 4-4ből mindig rossz volt 1-1 elem és ezért nem működött. Azért beszereztünk 4 újat is a bizt. kedvéért.

Na akkor Dávidkáról: Kép
Kép Kép

24 hetes pocak, kicsit béna lett, egyedül reggel fotóztam:

Kép

Kata baba: a tépőzáras lapos cipőt vettük a kínaiban

Kép Kép

Kép
Kép
edi78
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?