Sziasztok
Huhh megjött apa fizuja, gyorsan átutaltam a számlákat. Kicsit durva, hogy ha postán fizetem be, ugye pénzt kell felvenni, vagy pedig bankkártyával kifizeted, de az sem ingyenes. Ilyen sok áutalásért ki tudja mennyit levesz. Ezért mostanában én intézem, de zsong a fejem a sok számtól meg a koncentrálástól, hogy el ne rontsam.
Timi, a Dóri sokkal idősebbnek néz ki, de ezt már mondtam. Tök jó, akkor neked nem is kell főzni sose? Hát így egy szanatórium ez a GYED
MOndjuk nekem is, azt hiszem, fel kell kötni a gatyát, ha megyünk melózni, alig lesz időnk valamire. Főzni azt hiszem, nagyon ritkán fogok!!! Nekem a ruha mosás, vasalás, hajtogatás, pakolás, zoknipárosítás ami rengeteg idő!!! Leírom majd a recit, de nem nagy vaszizdasz. Dóri inkább apukájára hasonlít, nem??
Ilyen pici korban még nem igazán tudnak együtt játszani a kicsik, 2 éves kor körül van a nagy irigység (de még annak se ad oda semmit, akivel tök sokat játszik!! Tiszta ordítás egy összejövetel) és óvónő szerint az is nagy ritkaság, ha 3 évesen már játszanak a gyerekek együtt, még akkor is inkább egymás mellett.
Anyáknapja nagyon ari volt, annyira nem volt vészes, mert az egész évben tanult verseket, meséket adták elő, németül is énekeltek a grószmutternek is meg minden, Gryllus dalokat, kevés volt anyáknapi, de zabáltam a lányom, mindet tudta kivétel nélkül, és ő is meghatódott, kicsit könnyes volt a szeme, mondta is utána. Drága volt.
Nálunk is szinte minden nap más, ha van meló meg ovi,suli, akkor Levi is felkel a mozgolódásra, legkésőbb 7-kor, (ha itthon vagyunk, akkor simán elszundizik 8-ig) illetve 1 ANYA MUMI - kéréssel kihúzzuk.
Délelőtt változó, hogy mit csinálunk, ha nem kell főznöm, akkor tök sokat játszunk, ha jó idő van, biciklizünk. Ha gyors főzés van, akkor ebéd előtt kimegyünk az udvarra, utána evés (11- fél12 körül, különben álmosságtól nem evés). Ha olyan kaját főzök, ami időigényesebb, akkor valamit eszik, és alvás után ebédel.
Ma pl. borús, hűvösebb idő van, így álmos is volt, meg bemegyünk busszal Bonyhádra, így lefektettem 10 után, most kel dél körül, de délután még az autóban hazafelé biztos elszundít.
Délután is ha jó az idő, még Marcival kint vannak az udvaron, ez tök jó, mert nem kell kint lennem velük, csak néha kinézünk rájuk, tegnap délután pl. kivasaltam egy nagy rakás rucit ezidő alatt.
Délután általában gyümi a kézbe, v. tarhál magának az oviban valami vajaskenyeret, péksütit hihi
Este fél 7 körül vacsi, utána fürdés, de fürdés után még szoktak kicsit hancúrozni, amikor hozom a kakaóját, akkor nagyon elszántan elindul az ágyához, mindenkihez külön odamegy és JÓJÉ. Kakaóivás közben berakom a zsákjába, énekelek neki a tente babát, (különben nem szereti, ha énekelek, rám szól, hogy ANYA NEMMM!!) és amikor megitta a kakaóját, akkor már csukódik is a szeme.
Hú most jó sokat írtam. Gyorsan teszek még anyáknapi képet, aztán húzok. Ma maradék húsosleves van és azt hiszem, császármorzsát csinálok hozzá, mert már édességéhségem van...
Sziastzok