Zsuzsi,Franyó,Beu,Zulu,Orsoly
Aranyosak vagytok,hogy így vigasztaltok,köszönöm szépen!
Most már jobb a kedvem és már nem látom olyan sötéten a dolgot,a barátommal is megbeszéltük,ő is nyugtatott. Csak azért keseredtem úgy el,mert már 3 hónapja járunk gyógytornára és amikor megyünk kontrollra vagy újabb dokihoz,akkor mindig azt várom,hogy azt mondják,már nem kell több torna,mert fejlődött (én legalábbis úgy láttam) és akkor jön a hidegzuhany,hogy már fordulnia kéne már nem kéne ökölben tartani a kezét,már nyúlnia kéne a tárgyakért stb stb.
De igazatok van,hogy jó,hogy kezelik és tényleg még simán kinőheti. Na erről ennyit. Mégegyszer köszönöm,hogy vigasztaltatok
Zsuzsi,
Sajnálom a körömággyulladást,biztos nagyon fájdalmas
Arra gondoltam,hogy ha szandált vennél fel, talán könnyebb lenne (bár nem tudom ott most hány fok van),aztán eszembe jutott hogy abban nem igazán lehet autót vezetni.
Combcsonttörés
mást mondó dokik
tényleg nehéz eldönteni,kinek higgyen az ember. Végül hogy jött rendbe Dani lába?
Én Sofkáéknál láttam Mikit mozogni és nem vettem észre semmiféle féloldalasságot!
Miki nem lett lázas,ugye?
Én is voltam 80 kiló
Igaz,szülés előtt. Azóta sikerült jópár kilót leadni de még mindig van vagy 4 kiló plussz,ami úgy látszik rámragadt,úgyhogy vehetek új gatyákat!
Beu,
Gratulálok az üléshez! Akkor ezzel már meg is oldódott az új autósülés dilemma ugye?
Zulu,
Köszi a Lego bolt infót. Azt hiszem 2 van,egy nagyobb meg egy a kapualjban és mintha valaki(talán Manó)írta,hogy a kapualjas az olcsóbb?
Sajnálom,hogy lemaradtok a taliról,viszont irigyellek a síelésért! Biztos jó tesz majd egy kis kikapcsolódás! Hová mentek?
Orsoly,
Örülök,hogy Lackónak ilyen jót tett a kezelés!remélem nemsokára én is hasonlókat írhatok majd
Artúrról! Végül milyen babakocsit veszel?
Gombóc,
Remélem Zsombinak hamarosan lesz kedve nagyokat enni! Belaktátok már az új lakást? És milyen a környék?
Nadine,
Örülök a jó eredménynek!
Kangi,
Megnéztem a képeket,nagyon aranyos Julcsi!
A dokinéni és a védőnéni mondtak valami okosat?
Franyó,
Ankának ízlett a kukoricakása?
Toffi,
Részvétem
Sok erőt kívánok Nektek.
PIldi,
Gratulálok a hasraforduláshoz!
Heppi,
Tudtál ma pihenni egy kicsit?
Elli,
Köszi,hogy érdeklődtél. Elkezdtem írni a mailt a vizsgálatról,de már nincs erőm befejezni,majd holnap küldöm.
Sziasztok,
Azur