Sziasztok!
Passzívan régóta résztvevője vagyok (olvasója) a beszélgetéseteknek. Akkor kezdtem olvasgatni Titeket, amikor az első garnitúra Mei Tai-t, illetve háti hordozót 2007 őszén polcainkra tettük. Bevallom őszintén, hogy azzal a szándékkal lapozgattam a fórumot, hogy leszűrjem az alternatív babahordozókat használók általános véleményét, hogy tudjam merre érdemes fejleszteni. Így többek között Nektek köszönhető, hogy mára úgy újult meg a Mei Tai-unk, ahogy arról részletes leírást találtok honlapunkon:
http://www.liliputi.hu/mei-tai.pdf
Sokat gondolkodtunk, hogy hol is párnázzuk ki, milyen anyagból varrjuk, milyen szélesek legyenek a vállpántok, de többek között a Ti véleményeitek alapján kidolgoztuk a – szerintem – tökéletes megoldást.
Miután érdekel, hogy mit gondoltok élőben róla (remélem képen már sokan láttátok), arra gondoltam, hogy Sáfrány Eszti vinne egyet a pénteki klubba, mert úgy látom, ott jó sok gyakorlott anyuka lesz. Mi szeretnénk egy nemzetközi színvonalú hordozót forgalmazni, így sokat számít a véleményetek.
Jómagunk is hordozunk, sok féle hordozó eszközt és hordozási módot kipróbáltunk már. Nekünk az új Liliputi Mei Tai kényelmesnek bizonyult, akik eddig próbálták azoknak is tetszett.
Jó próbálgatást, tapogatást, köszönöm, ha véleményetekkel segítetek, elmondjátok más hasonló hordozókkal összehasonlítva (remélhetőleg elsősorban) előnyeit és esetleges hátrányait.
Előre is köszönöm segítségeteket,
Eszter
Sáfrány: Bocs, ha lelőttem a meglepit
…..Remélem még így is marad elég.