Új privát üzeneted érkezett!

aki magára ismer, írjon :D
gale

Sejtem, ki lehetett :D . A választ nem tudom, de én is kíváncsi lennék.

Varda
www.hanami-teahaz.hu

Az igazságnak sok arca van.
varda tintalle

Kati, nagyon nagyon jó lett a katicás MT! szépek vagytok benne 8)

Kamcsatka, ez az érv!!!!nagyon fején találtad.:D

Livus :( elkeserítő amit írtál.

Kriszta én szivesen megyek a 17. kerületi banzájra, de csak ha gyereket is vihetek. Persze miért ne vihetném. :roll:

Képzeljétek egyik nap a Lana az autóban maradt és csak az ellaroo maradt otthon, így azzal vettem a hátamra extra hisztis uraságot és meg kellett állapítanom, hogy ugyan nagyon érződik, hogy vékony(apa aggódott is, hogy elbírja-e egyáltalán a gyereket) de igazán használható kendő. Lehet nyáron többet kisérletezem majd vele :)

KépKép
savitri

Savitri, nem is tudtam, hogy az Ellaroo vékony kendő ,mingyá meg is nézem képeken. (azért ez a pár nap falun megint csak hátrahagyott némi nyomot:-)

kamcsatka

Sziasztok Lányok!

2 hét konstans olvasgatás után végre találtam egy kis csendes időt (alszanak a Fiúk :lol: ), hogy tudjak írni is..
szuper a fórum, kapkodom a fejem a kötés-profizmusotokon, mi is épp háti hordozó-eszköz próbálásban-vásárlásban vagyunk, minden csepp infót magamba szívok :wink:

mi kendősök voltunk, 2 hónapos kortól, de mostmár nehéz az ifiúr, így háton hordoznám
meitai és/vagy ergo a dilemma tárgya :lol:
be kell valljam, még az eldobható pelusosok táborát gazdagítjuk, érlelődik a gondolat a cserére..
de egyébként teljesen szelektív legalább a háztatrtásunk, így a kommunális szemetünk nagy része csak a pelus.. van még hova fejlődjünk..

katicás MT nagyon szuper, nekünk van hozzá katicás táskánk is :lol: aminek 1 zsebe a kendővel van tele, a másikba a többi csetresz

Szép napot Mindenkinek!

2 bemutatkozó fotó rólunk:

Kép Kép
és 1 Jockey Ewingos: :lol: Kép

KépKép
Kép
gyuzso

Dka,
én kifejezetten házon kívüli hordozásra vettem, persze nem teljesítménytúrázáshoz meg többórás bkv-záshoz, bár az elején az is elmegy.
Mi rengeteget autózunk. Reggel autóba be, ovinál kiszáll, autóba vissza, iskolánál kiszáll, autóba vissza, otthon kiszáll. Délben csak egy ovis körünk van, ill. jövőre már a déli kör is iskolás lesz, mert az elsősért délben kell menni. És mindezt egy akkor kétévessel, egy újszülöttel, és a három naggyal. Oké, a két legnagyobb önjáró és a kezüket sem kell fogni. És ha bevásárolunk, akkor is egyszerűbb (nekem!) egy olyan kendő, amit csak magamra dobok, gyerek bele és mehetünk. Volt karikás (azaz féloldalas) kendőm, nagyon szerettem, csak vissza kellett adnunk a tulajnak, így most dilemmáztam, hoyg mi legyen: egy karikás, vagy egy erszény és egy kötözős. Az utóbbi lesz, mert az erszény méretre szól, sé a páromra nem jó.

Ja, melyik lett? Az oasis orange.
h_szilvi

Kamcsatka, ami késik, nem múlik! :)

Gyuzsó, de szépek vagytok!
h_szilvi

Olga volt a pocakos mama! Május 9-re van kiirva, és még egyben volt pár napja... Drukkolunk!
Kriszti

KépKép

KépKép
kkriston

Hahó!

Na, megjártam ma a Születés Hete keretében tatott moshatós pelusos és hordozókendős bemutatót. Hm. Nem volt annyira halálközeli az élményem, mint Livusé, de azért hagyott némi kívánnivalót maga után. Csak monapel pelus és Nandu kendők voltak, és ahogy elnéztem őket ismét feléledt bennem az érzés, hogy miért nem akartam eddig mosható pelusozni és kendőzni. Engem ezek nem győznek meg. Nem akarom lehúzni a márkákat, mert ugye "kicsit sárgább, kicsit savanyúbb, de a miénk". A bemutatót tartó lány viszont megyőző volt, vele volt a két hordozott, mosható pelusos kislánya is, akik jólláthatóan bódogok voltak:) Néha kiegészítettem a leányzó mondandóját néhány meggyőző adattal. Két haszna azért számomra is volt, megtudtam, hogy hol lehet Pécsett mosószódát kapni, plussz találkozta megy barátnőmmel, akiről eddig nem sejtettem ,hogy érdeklődik a témák iránt- nekem már ezért megérte.
Gondolkoztam, hogy tényleg kellene valami rendes hordozós bemutatót tartani itt Pécsett. Livi (731), mit gondolsz?

Kép
beszilva

Gyuzso, szia :)
nem a tabanban voltatok majus 1-en :?:
bar valszeg nem ti voltatok, mert az illeto a hatan cipelte a porontyot (ugyanilyen) kendoben :?

mohato pelus hajra, a kicsinel en most valtottam at (vegre :roll: ), nagyon jo. van egy pelenkas topik is, ha erdekel (gyermekneveles => pelenka: melyiket valasszam)
saara

Orsi! Nem megyek pénteken. :( Ezúttal én nem vagyok jól. Nem baj, lesztek elegen... illetve baj, de talán júniusban. A remény hal meg utoljára!

Maminti! Csúcsszuper a katicás cucc!

Viru
Kép
viru

Varda, én ismerlek iscből :o ugye (most olvastam vissza pár napot és láttam a képeteket)
dka

Segítsetek, mit mondjak a kétkedő-jószándékúaknak? Hogy van ez ortopédiailag? Mindenki beszól, orvosok: nem jó a gerincének, nem tud kényelmesen kinyújtózni, vigyem mózeskosárban, ha már nincs babakocsira, megtörik a gyomra, így nem emészt jól. Bölcsőtartásban hordozom, Nanduban, egy hónapos, többé-kevésbé összekucorodik, vagyis -ítja a kendő. Ma sokat sírt (kórház után vagyunk), hanyatt vergődött a legjobban, a kendőben simán elcsitult.
Tetszik az Orange, Szilvi! Teljesen rajzfilmcsdalád lesztek ősztől.

é
évuska

Hopp, lebuktam :D , ki vagy? Így avatarról nem ismerlek fel... :oops:

Évuska, ortopédiai szempontokról könnyebb meggyőzni a kétkedőket, ha nem bölcsőtartásban hordozol, hanem inkább körülkötött elöl keresztezettben.

Ortopédiailag az a helyes, ha békatartásban van a lábacska (terpeszben, felhúzva, térdben hajlítva), és a kendő annyira szoros, hogy ha lehajolsz se mozdul előre a baba.

Varda
www.hanami-teahaz.hu

varda tintalle

Kriszti! Írtam neked privit a mamamin :)

Varda
www.hanami-teahaz.hu

varda tintalle

Saara,
Volt idén tabán???? Nagyon sajnálnám, mert nem is tudtam róla, azt hittem, már nem tartanak koncerteket (pedig micsoda emlékeim vannak róluk, de kááár).

Orsi (kamcsatka),
Egyre inkább úgy látom, hogy nem érünk oda a klubra, a takonykórom javul, de sajnos túl lassan :(. Azért még reménykedem a javulásban, de ahogy fogynak a napok, egyre kisebb az esély :(. Pedig a nagyot is terveztem vinni, hogy ne kelljen elrohanni az ovi végére.
Na de remélem, júniusban sikerül megint viszontlátni Benneteket!

Eszter
ikra

Na most mondjátok meg, lehet ezt követni???:-))) Azért a júniusit megpróbáljuk a mamamis nyilvántartással kicsit jobban átlátni... De nincs gond, sokan jönnek, sokan nem, akik nem, azok meg jönnek júniusban... talán...

kamcsatka

Évuska,
érdemes körülnézni Ági honlapján, első gyors blikkre ezt találtam: http://www.hordozo.hu/hordozokendo/kerd ... -gerincnek , ez meg Éva honlapjáról való, nem kifejezetten a gerinc, de valami: http://www.hordozokendo.hu/mivel/hordoz ... s_mas.html .
F.
fringilla

Évuska: az anyaméhben ki tudott nyújtózni? Ott egyenesen volt a gerince? Ha nem, miért zavarná pont most?

Másrészt ezeknek a piciknek megvan az a jó tulajdonságuk, hogy minimális diszkomfortot is égtelen óbégatással jeleznek. Ha nem szól, sőt nyugodt, akkor valószínűleg köszöni szépen, jól van.
A "szakirodalmat" Fringilla belinkelte, bár tapasztalatom, hogy az nem szokta meghatni a beszólókat. De hát ne érdekeljen.

Azért azt hozzátenném, hogy tudom, hogy neked még nem óriásbébi a lányod, de az én gyerekeim pl. egyhónapos korukra kinőtték a bölcsőtartást (még összegömbölyödve is hosszabbak voltak, mint amilyen széles én), és valóban inkább az elöl keresztet szerették. És igaz, hogy a bölcsőben mindenképp összegömbölyödik, de sokszor látni, hogy nagyon lógnak benne, tényleg kicsit összetörnek.
De ha nálad nem ez a helyzet, ha jól van felkötve, akkor végy egy nagy levegőt, vértezd fel magad szakirodalommal (vagy csak frappáns válaszokkal) és élvezd a baba közelségét és a hordozást. :)

Pindi
pindi

Na még egy-két ember kilép a read-only homályából, és megalapíthatjuk a Gödöllői térség hordozós klubját... (Ill. még pár hetet várjatok, amíg mi is kiköltözünk...)
pindi

Kati! Szenzációs lett a katicás!!!!
Lana festékéről kiegészíteném még az infókat azzal, hogy igen bababarát és környezetbarát.
Gyuzso! Furdal a kíváncsiság, hogy ha eddig bevált a kendő, miért akarsz váltani? Macerásnak hangzik a hátravétel, meg persze a megtanulása?
Évuska! A már belinkelteken kívül még ezek kapcsolódnak a kérdésedhez: http://www.hordozo.hu/hordozokendo/kerdesek/gerinc, http://www.hordozo.hu/hordozokendo/jo-b ... /labtartas. A bölcsőtartást egyébként én nem szoktam ajánlani, mert hátrányai, hogy a mamának így a legnehezebb hordozni és ez nyújtja a legkevesebb mozgásszabadságot, a babák jó része nem szereti (míg a függőleges helyzetet MIND szereti) és a csípőfejlődés szempontjából sem jó. Előnye, hogy lehet benne szoptatni, de ez a függőleges helyzetben hordozós kötések túlnyomó részére is igaz. Szóval én is arra bíztatlak, hogy próbáld ki valamelyik függőleges pozíciót.
Nekem nem tetszett a mosható pelusozásban, hogy ennyibe kerüljön a pelenkázás. Valami azt súgta nekem, hogy meg lehet oldani ezt a részét az életnek fillérekből is, ezért (is) varrtam és kötöttem a miénket sk. Olyat találtam ki, amit pofonegyszerű megvarrni. Nagyon szeretem, csak azért nem rukkoltam elő vele, mert nem tudok eljutni a klubba megmutatni.

hordozo

Pindi: te is Gödöllőre fogsz költözni? Vagy hol fogsz lakni? A térségből eddig tudomásom szerint ketten vagyunk :) z első lokális találkozót már le is bonyolítottuk Krisztivel :)

laeres

Laeres, mi Veresegyházra, és most itt van Gyuzso Őrbottyánból. :) Ez már tömeg. ;)

Ági, nem tudnál feltenni képet róla a pelenkavarrósba? Engem már régóta izgat, hogy milyen lehet a tied. Szerintem is az egyik legjobb dolog a textilpelusozásban, hogy minimális varrástudással és akár használt anyagokból, szinte 0 pénzből is meg lehet oldani, nem kell ilyen drágának lennie. És ma már azt is tudom, hogy nem feltétlenül jobb a márkás, mint a saját, sőt.

Pindi
pindi

Ági, a textilpelusok engem is érdekelnének! Esetleg priviben, ha ide nem akarod feltenni? illetve a másik, adás-vételes topik elvileg pelenkázós is...

Viru
Kép
viru

Viru, van külön textilpelenkázós és pelenkavarrós topik is. :)
pindi

Varda,
személyesen lehet nem ismersz, de mivel nem vagyunk olyan sokan lányok... hátha segít (és ne legyen offtopic):

Kép

anna
dka

Mi sokat voltunk bölcsőtartásban amíg nem tudtam h rossz lehet a csipőizületnek.. utána beijedtem és nem mertem sehogyse egy ideig...
Most is nagyon óvatosan mivel a fejecskéjét még nem tartja 100% tökéletesen, de persze ha a kendő mögé dugom az nem tetszik neki. sétakor a kezemmel tartom a tarkójánál, ha nagyot biccenne, bár nem szokott.

képzeljétek, a péterfy kórházban az újságárus nénit is hordozták ded korában :) csípőn vászonkendőben. arról próbált meggyőzni hogy kifelé fordítva kellene kötnöm, mert úgy jobban látná Vince a világot, nagyon aranyos volt, ahogy legyintett az ortopédiai "elméletekre"

anna
dka

Mostanában annyit rohangálok a városban, mint pók a falon, rengeteg kedvesebbnél kedvesebb emberrel találkoztam, megint van egy csokorra való élményem, de nem akarok ezekkel a sztroikkal nagyon uncsi lenni, csak egyet említek most. Ma ezt idézte nekem a vilingeren egy kedves néni:
"Zörg az ág és zug a szél
cigányasszony útra kél
feje piros keszkenős
zsír haján a rossz kenőcs
lepedőbe köti bugyrát
úgy viszi a pereputtyát
csípőn kötve csücske kettő
nyakán lóg a másik kettő.
Háti jószág, pereputty:
pici rajkó, jól aludj!
Mezők jönnek, erdőségek
jó vidékek, rossz vidékek
szép hazák,
zöld hazák:
jár a szél és zörg az ág. "

Itt elolvashatjátok az egészet:
http://www.neumann-haz.hu/scripts/SGML/ ... s0084.sgml

KépKép
KépKép
safrany

Hát ez nagyon szép! Lehetne a hordozók himnusza :)

Kriszti

KépKép

KépKép
kkriston

Sziasztok!

Passzívan régóta résztvevője vagyok (olvasója) a beszélgetéseteknek. Akkor kezdtem olvasgatni Titeket, amikor az első garnitúra Mei Tai-t, illetve háti hordozót 2007 őszén polcainkra tettük. Bevallom őszintén, hogy azzal a szándékkal lapozgattam a fórumot, hogy leszűrjem az alternatív babahordozókat használók általános véleményét, hogy tudjam merre érdemes fejleszteni. Így többek között Nektek köszönhető, hogy mára úgy újult meg a Mei Tai-unk, ahogy arról részletes leírást találtok honlapunkon: http://www.liliputi.hu/mei-tai.pdf

Sokat gondolkodtunk, hogy hol is párnázzuk ki, milyen anyagból varrjuk, milyen szélesek legyenek a vállpántok, de többek között a Ti véleményeitek alapján kidolgoztuk a – szerintem – tökéletes megoldást. ;)

Miután érdekel, hogy mit gondoltok élőben róla (remélem képen már sokan láttátok), arra gondoltam, hogy Sáfrány Eszti vinne egyet a pénteki klubba, mert úgy látom, ott jó sok gyakorlott anyuka lesz. Mi szeretnénk egy nemzetközi színvonalú hordozót forgalmazni, így sokat számít a véleményetek.

Jómagunk is hordozunk, sok féle hordozó eszközt és hordozási módot kipróbáltunk már. Nekünk az új Liliputi Mei Tai kényelmesnek bizonyult, akik eddig próbálták azoknak is tetszett.
Jó próbálgatást, tapogatást, köszönöm, ha véleményetekkel segítetek, elmondjátok más hasonló hordozókkal összehasonlítva (remélhetőleg elsősorban) előnyeit és esetleges hátrányait.

Előre is köszönöm segítségeteket,
Eszter

Sáfrány: Bocs, ha lelőttem a meglepit :) …..Remélem még így is marad elég.

liliputi

Sáfrány: Ez szenzációs! Köszönöm! :)
És ezt csak úgy fejből szavalta nektek a vilin a néni?
Én is szeretnék egyszer találkozni vele :) ;)

No meg megint elgondolkodtam azon, amin folyamatosan gondolkodom itt a nyócker mélyén, hogy hogyan, miért veszett a kendő ennyire ki a cigányok kultúrájából?! Ma délután is ezen morfondíroztam, még az is megfordult a fejemben, hogy ebből kéne szakdolit írni :roll:

KépKép
livus

Pindi, tudom, hogy van, de nem találom. :(

Viru
Kép
viru

KépKép
livus

Sáfrány :)
én ezt ismertem, egy Halász Judit lemezről,persze nem az egészet, de az idézett részt mindenképp.
azért nem semmi a villamoson egy ilyen élmény
teljesen elszoktam az emberektől amióta autózom :?

KépKép
savitri

Tényleg csodálatos ez az élmény és a vers, köszönjük! Ki írta?
Azért a bölcsőtartásban hordozás nem rossz, csak van jobb is a csípő szempontjából. Anna! Ha a baba nem tűri, hogy berakd a fejét a kendőbe, akkor már nem kell berakni neki. Azért nem tűri, mert már tudja tartani, és igényel annyi szabadságot, hogy úgy tartsa, ahogy akarja. Ha van kedved kipróbálni, akkor hagyd, bízz benne, és figyeld meg őt, hogy hogy is van ő most a fejével. :) Ez most jól hangzott.
Pelenkát ha egy mód van rá, berakom a pelenkás topicba, de ígérni nagyon nem merek!

hordozo

Sziasztok!

Pár napja kérdeztem tőletek.
Én újrakezdő vagyok, de inkább kezdő vagyok hordozás ügyben. Végül is Mei tai-t rendeltem a Liuliputiaktól. Kíváncsian várom és izgulok, hogy tetszik-e majd Zsombornak. Mi van ha sír benne???Kezemben inkább kifelé szeret fordulni, a hordozóban meg még szembe kell majd berakni, de majd meglátjuk... :wink:
Mikor érdemes belerakni először a babát? Ha álmos?
Ha éber?

A "mi" müvházunkban lesz szombaton kendős bemutató a Születéshete keretében. Esetleg, ha valakinek nincs messze érdemes lehet elnézni ide Rákosligetre.

http://www.csekohaz.hu/kiemelt.html

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Babits irta a verset.
biobaba

Pumperka! Egészen más érzés neked is és a babának is, ha nem kézben van nálad, hanem hordozóban rajtad. Próbálkozz akkor felvenni, amikor épp kerek neki a világ. Az szinte mindegy, álmos-e, vagy sem, szinte biztos, hogy másodpercek, maximum percek telnek el, míg elalszik rajtad a hordozóban :D

Anna! Így már ismerős vagy :D , nem rossz azért, hogy egy cégtől minimum ketten felfedeztük a hordozást.

Varda
www.hanami-teahaz.hu

varda tintalle

Köszönöm az eddigi választ!
Még lenne kérdés. :oops:

Ha belerakom, menjek ki vele sétálni, vagy csak bent amit csinálok, de inkább járkáljak, vagy a kinti ütemes séta a jobb.
Gondolom az első élmény mindkettőnknek meghatározó, ezért szeretném, ha jól sikerülne. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pumperka, nekem kint voltak jobb tapasztalataim, a kinti levegő "elnyomta" őket (kivéve a haramdikamat, azt soha, de ő is boldog volt kint.). A helyedben kivinném, de nem konkrét céllal, tehát ha gáz van, hamar haza lehetne menni (ne TB-ügyintézést tervezz be ez alkalomra). :)
h_szilvi

Pumperka: Biztos vagyok benne, hogy "egymásra fogtok hangolódni" a Mei Tai-ban. Szerintem nincs általános recept az első próbálkozásra. Lehet, hogy azonnal érzi a kisfiad, hogy ez az!, itt jó lesz nekem egy jópár hónapig, de az is lehet, hogy többször kell nekifutni. Én a kinti sétára szavazok, pláne ilyen szép időben. :) Egy kiadós szopi, némi cirógatás, s indulhattok. Ilyenkor szinte minden baba elégedett, nyugodt, érdeklődve fogadja az új élményeket. Lehet próbálkozni! Valószínűleg egy nagy alvás lesz belőle. :)

liliputi

Liliputi: és végül is mivel párnáztátok a MT-t? Nagyon szépek!

Képzeljétek, ma megpróbáltam a BWCC-t és elsőre sikerült!!! Pedig én kendő antitalentumnak tartom magam! Ennyit tesz egy jó kendő... :lol:

kisvic

Ági! A pelenka varrás-os topicba teszed be vagy a sima pelenkásba? Annyira kíváncsi vagyok rá!!! :wink: Én is elkezdtem varni... 8)

kisvic

Kisvic!
Kérünk kendős képet! :)
Móni
norsi

[quote="beszilva"]
írta:
beszilvaGondolkoztam, hogy tényleg kellene valami rendes hordozós bemutatót tartani itt Pécsett. Livi (731), mit gondolsz?

Nem lenne rossz ötlet... Szervezni totál nem tudok a 2 gyerek mellett, de szívesen elmegyek akár bemutatni is.

SZH: Én be sem próbálkoztam a SZH eseményekkel, mert úgyis mindig ugyanaz van (Nandu az elöl keresztezettel és a Monapel), sajnos itt nem fejlődnek valami gyorsan a dolgok. A szülés téma körül meg csak az van, hogy "de jó, máshol ez meg ez van, ezt is lehet, azt is lehet...", no, erre meg csak felhúzom magam, úgyhogy az idén is kihagyom. :wink: A filmet megnéztem volna, de nem anyukabarát a vetítési idő! :roll: (délelőtt 10 óra?!) Még jó, hogy a védőnőm el tudott menni munkaidőben...

Livi, Nóri (3), Sári (1.5), Peti (2008.10.23.)
liv731

Hahó!

Megérkezett tegna pa bebina kendőm!
Hú, nagyokat bénázok vele. Mondjuk lehet ,hogy nem a BWCC-vel kéne kezdeni a dolgot :?
Kicsit merevnek találom az anyagot ,persze lehet, hogy csak mert totál kezdő vagyok. Hogyan kell mosni az ilyen kendőket (100 % bijopamut)? Mondjatok lécci vmi tippet ,amitől kicsit "megpuhul" az anyag.
Köszi! ÉS drukkoljatok!
Ja, és ma megvolt az első komoly bevetésünk hátiputival.
Biszoztunk is ,meg gyalogoltunk is így együtt egyedül sokat, szóval úgy, hogy senki sem kísért minket. Mondjuk elfelejtettem sapit tenni a gyermek fejére. De nincs is igazán jó sapink, mert a kalapot leszedi a fejéről, normál sapkához megmeleg van. Kötős kalap kellene,- amit egyelőre csak csajos kivitelben találtam. Ti mit adtok a fejére nap ellen?

Kép
beszilva

Beszilva! Ha merev a kendö, akkor tipikusan azt jelenti, hogy nem volt sokat hasznalva (ugye hasznaltan vetted?). Legjobban ugy puhul meg, hogy sokat kötöd, de van egy ket csel is, hogy megpuhuljon. ;)
Pl. rajta ülhetsz, alhatsz vele, gyurhatod. Egyesek fonjak a kendöiket, de ezt sosem probaltam.

Mosas: Leginkabb 40 fokon öblitö nelkül es hagyd napon szaradni.

Ja meg puhitas: van aki öblitövel mossa, vagy szaritoba teszi, hogy puhabb legyen, de ezt nem javasolnam.

BWCC tan tenyleg nem idealis kezdes ;)

Majd varjuk a kepet!
smzsgalf

Beszilva, a használat az, ami a legjobban puhít :) Az ecetes öblítés is jó. Én most mostam ki a lanám, kellett neki 3-4 nap használat, mire rendesen visszapuhult. Szerintem batyuval póbálkozz, ha hátihordozás, vagy csípőnhordozással.
Nekünk van már kötős légiós sapink, de azt is leszedi magáról. Ilyenkor megkérek egy szimpatikus embert, hogy tegye vissza (vagy vegye le teljesen :wink: )

KépKép
KépKép
safrany

Beszilva: mosódió, öblítő nélkül a legjobb talán. Vasalni nem fontos. De erős mosószert tutira ne használj!

Mi bézbelsapkát adtunk Tomira, előtte meg volt egy sivatagi-jellegű. Szerencsére sose vette le a fejéről.
Biciklizni nem túl jó ötlet sztem hátrakötve!!!! Nem veszélyes? Vagy csak úgy koca-bicó? :) Amúgy meg minden sportot furának tartok kendővel...Ki volt az, aki futott a gyerekével? Érdekes... Én amúgy is utálok futni :(

Kriszti

KépKép

KépKép
kkriston

Kriszti: Bocsi, elgépeltem:) nem bicóztunk, hanem buszoztunk!

Zsuzsa, Sáfrány: köszi a tippeket. Azt mondta az eladó, hogy kétszer használta a kendőt. Használtan vettem, a Te tipped alapján asszem. Aztán kiderült ,hogy ismerem is s csajszit, aki eladja ,de már évek óta nem találkoztunk, most tökre megörültük egymásnak. Ilyen mellékes jó tulajdonságai is vannak a hordozásnak:)

Kép
beszilva

Vissza: Életmód

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?