Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Móni: vezetékmentes változtat :lol: és nagyon szerettem ott dolgozni, és szívni az ügyfelek vérét :lol: De mióta magenta lett... :? :evil: És olyan sok vicces ügyfél sztori van. Pl nem tudom hallotta-e valaki hús-vér embertől azt, hogy: "arra szeretnék ráérdeklődni" :lol: :lol:

Annyira jó cuccokat túrtam! Egy csomón még rajta volt a címke, nem hordta senki. De ha lányom lenne, a dupláját elkölthettem volna, ollyan (tom h nem így írják) cuki cuccok vannak! Na majd talán egyszer.

KépKép
1macsek

Macsek, hol túrsz te? és feleleveníthetnék azt a régi jó szokást, h megmutogtajuk az új ruhaszerzeményeket, nem? 8)

Kép
an°°di

Andi: a Lehel téri piccal szemben van egy angol turi. Oki, lefotózom :lol:

KépKép
1macsek

Halihó,

Csak beköszönök.
Benedeknek jobbulást (Kismamában W.U.R. hideg innivalót meg ennivalót adott Ilusnak amikor aftája volt, azt elfogadta szívesen)

KépKép
kertikiri

Kati, Marcika hogy van? Javulgat?

KépKép
kertikiri

Kriszti: Milyen lett a kekszes süti? Nekem a gáztepsim nem mély nagyon. Egyébként a végén jól írtad. Egy keksznyi alul fölül (persze, ha nem csúszott el), egy süti!

Kép

Kép
ádibaba

SEGÍTSÉG!!!!
Móni
A picabigyót megtaláltam magyarul, már raktam föl képet. De hol van lehetőség szerkesztésre. Mármint, hogy fekete-fehéret tudjak csinálni?

Kép

Kép
ádibaba

Sziasztok!

Nomármost fogak: tehát Dorkának a felső, alsó jobb és bal elsők vannak kint, tehát összesen 4, ezen kívül a felső 2-esek és mintha az egyik 3-as :shock: jönne, lent gondolom szintúgy jöhetnek a 2-eek, de azt nem igen látom, csak ha már fehérlik.

Zsu, mi dokink a Lactivra esküszik asszem, drágább, de több féle jó baci van benne és B-vitamint is tartalmaz. Mi most antibigyó mellé azt esszük!

Ma egész jó napunk volt, du. volt egy kisebb pocinyivák, de hasmenés elmúlt - soha ne is jöjjön már vissza!!! - voltunk Gödöllőn vásárolni is és tök szép napunk volt! Apa is hamar jött, most ő nyüstöli a leányzót!

Kaják, 9-10 hónapos korig mi se glutént se tejterméket nem eszünk, de a mi előtörténetünkkel...
Husit bébikajában már minimálisat kapott, dde 2 hét múlva szeretném kezdeni, ha végre-valahára beláll(na) a pocija!

Na el, mert mi fél 8-kor fürcsizünk! :arrow:

Jutta

KépKép
jutta

Macsek Drága!

IWIW közös ismerősök? Te honnan?

Jutta

KépKép
jutta

Jutta! :lol: :lol:

Hát két tök különböző helyről: SI: a férjemmel egy általános iskolába és gimibe jártak, a férjem esküvői tanúja, egyik legjobb barátunk. Nem is, hanem inkább a legjobb. A képei között a fehér convers-es láb az én vagyok :lol: :lol: És a férjem is fent van a képei között :lol:
MB: Budakesziről, nővérem osztálytársa volt gimiben.

Na és te őket?

KépKép
1macsek

BGY: tréner volt magentáéknál.

Hát ilyet!!!! :lol: 8)

KépKép
1macsek

iwiw? :shock: nekem Macsek már nem ismerősöm.. hogy mik vannak?!

helyzetjelentek: Petra 8300, Huba 8370 g, a csajszikám nagyon belehúzott. fog neki is 4 van (nem is számolom már, csak félve szoptatok 8) :roll: )

Kriszti, Hajni, hol vagytok eltűnve? :roll: és ki az a WUR? :shock:

Kép
an°°di

Andi, látszik, hogy nem voltak szoptatási nehézségeid. WUR= W. Ungváry Renáta :D

ukati74

ő vmi LLL guru?
(Kati, neked voltak? :roll: )

Kép
an°°di

és nefelejcs-szeműnek hogyityega?

Kép
an°°di

Andi: pedig veled is van egy közös, nem babanetes ismerős :lol: 8)

KépKép
1macsek

Ági, ha a Picasában kettőt kattintasz a képre bal oldalon megjelennek a lehetőségek. (Effektek)

Kriszti, köszi már jobban van. Biztos az antibiotikum, de már nem kellett szívni az orrát és csak néha köhög. Nem jöttök sétálni?
Süti milyen lett?

Képzeljétek Marci is beindult. Kúszás-mászás sajátos kombinációjával, (lehet, hogy ez a kutyázás ?) de előrefele halad mint a villám. Nagyon cuki, ahogy erőlködik.

Jajj, Macsek, a repülőre fel lehet vinni a cumisüveget teával? Ezek miatt a szigorított intézkedések miatt kérdezem csak.

ukati74

Andi, nekem csak azok voltak és vannak. De szerencsére elég makacs természetem is van. :roll:

ukati74

Macsek, nem vagy az ismerőseim között (tegnap éjjel szörfölgettem fordítás közbeni kikapcsként, és seholse vagy. pedig Vilkó képeit is megnéztem volna... :? :shock: nem emlékszem a weblap címére.. khmkhm)

Kati, hányszor szopizik még az úrfi?
repcsire én bontatlan babavizet vinnék. azt sztem felengedik. hová utaztok? irigykedni szeretnék :oops:

Kép
an°°di

jade. megvagy Regi
boccccs :roll: :wink:

Kép
an°°di

SI: AIESEC (gondolom hallottál tőle róla)
MB: KH Bank (mh)
BGY: tréner

tök vicces! :lol:

Jutta

KépKép
jutta

Gyorsan a repülő témához, aztán lépek, mert velem van teli az oldal :lol:
Kati: Fel lehet vinni babócáknak kaját, piát. De azért vmi maximum van, de ahány kezelő, annyi féle mennyiséget mondanak... Én oda-vissza 2-3 dl meleg vizet vittem termoszban, és egy adag bébiételt. Csak szólni kell amikor átvilágítanak, hogy mi van nálad. A németek kivetették, és ki kellett nyitnom a termoszt. A lezárt bébiételt nem bontatták fel, de ha vmi gyanús van, akkor meg kell kóstolnod!

És hova lesz a repülés? Infot kérünk! :arrow:

KépKép
1macsek

Ági! Kattints bele (2x)egy képbe, utána baloldalt előugranak a javítási lehetőségek! Megvan? :wink:
Na akkor 3 kép! (Én is rajta vagyok, nem röhög hangosan!) Ráadásul a férjem fotózott, alig találtam használhatót! :evil: Nagyon pipa vagyok! (Mer' ugye italozgatunk, italozgatunk... anya gyerekezik, vezet, mindenkivel kellemesen társalog... :twisted: )

Kép
Retro majális
Kép
A csini-bini ruhából semmi nem látszik... :evil:
Kép
Az itthoni babakocsiban...

Kép
ermoni

Andi, Amszterdam. Ne irigykedj, én fosok, mint állat. Eddig még sikerült megúsznom a repcsit. Hollandiában is kocsival voltunk, de hát ez most nem jöhetett szóba. Tesóm ott él jelenleg. Mondjuk szerintem már ott is marad. Ha esze van. :(
Marci kb 10-szer szopizik jelenleg, ebből jó ha kétszer sikerül 5 percnél hosszabb ideig mellen tartani. Nem erőltetem különben, ő kéri. Gondolom csak szomjas. Ma úgy is szopiztunk, hogy ücsörgött az ágyon egy párnával megtámasztva, én ott manővereztem mellette és kb úgy ivott a cickóból, mint a cumisüvegből szokott. Akkor már én is azt gondoltam, hogy mindennek van határa, szóltam anyámnak, hogy besokkaltam és lepasszoltam szegénykét. Aztán persze megbántam.
Kikuka, amúgy Marcival sem lehet bírni, egyfolytában rág mindent és nyüszög, csak hát nekem szerencsém van, hogy itt van anyu a közelben aztán beosztjuk egymás között. Szerintem is az lenne a legjobb, ha a hátadra kötnéd, biztos jobban ellenne. Persze ez a kendős dolog nem olyan egyszerű.

ukati74

Kati: Én már tisztára kivagyok! Nem találom! Ki akartam vágni a képernyőt de nem tudom ide berakni, mert túl nagy!
Te ki tudod vágni és elküldeni? Hogy lássam hogy mit keressek!
Vagy inkább lehet hogy már aludni kéne!

Közben olvasok és képben vagyok!

Kép

Kép
ádibaba

Érdekes, nekem biztos nincs közös ismerősöm veletek....(Bár nem néztem :lol: ) Más korosztály, más meló, más földrajzi terület... :lol:
Na meg soha nem dolgoztam vállalatnál (ugyi ugrik a vállati nyaralás is... :lol: :lol: ), trénerhez sem volt még szerencsém, csak könyvben... :lol:
Itt van még valaki? :roll: Vagy csak magamba beszélek? :lol:

Kép
ermoni

Móni, elő azzal a bikinivel, aztán nyomás napozni! hogy te milyen fehér vagy! :shock: vagy csak erős volt a vaku? :roll:

Kép
an°°di

Macsek, köszi. :D

Móni, férjek már csak ilyenek. :) A középső képről nem is hiányzik a ruha, így jó ahogy van.

ukati74

Ági, te beállítottad, hogy melyik mappát nézze a Picassa? Vhova feltöltötted a képeket, az csak akkor fog ide bejönni, ha beállítod.
Eszközök (fent) /Mappakezelő/ Figyelt Mappák . Ide állíts be azt a könyvtárat, ahol a képeid vannak. Akkor majd behozza a képeket. Gondolom ez lehet a hiba, más ötletem nincs bocsi. De nem vagyok nagy májer. :oops:

ukati74

kedvem szottyant egy kis serhez (én sem alkoholmentesen nyomulok már egy ideje, de erről bölcsen hallgatok. mint ahogy az alkalmi kávézásaimról is :twisted: :twisted: :twisted: )
és asszem, megnézem az Éjszaka a Földön második felét (tegnap kipurcantunk rajta). dolgozzon, akinek nem volt elég :x :evil:

Kép
an°°di

Andi! Mondom, h a férjem fotózott! Vakuuuu! Mondjuk nem vagyok néger sem, de bele kellett nyúlnom a képbe, mert Janka meg pipacs piros lett! (Ő mondjuk amúgy is pirospozsgás-féle!)

Kép
ermoni

Ó, Jarmusch! Mindig elhencegek vele, h kapcsolatban voltam a cégével, mert majdnem forgalmaztuk egy filmjét...
És azért sajnálom a ruhát, h nem látjátok, mert pörgős és egy csomó kül. színű fodor van rajta! Menő! 8)

Kép
ermoni

:lol: :lol: majdnem :wink: :wink:
bírom a fazont nagyon. olyan könnyű lesz tőle a szívem mindig. (meg a sörtől is biztos :lol: :oops: )
pörgős ruha, mi? ha már forog Janka .... 8) :lol: :wink:
na, tényleg lépek
jóccaka
:arrow: :arrow:

Kép
an°°di

Jaj de má' izé vagy Andi! :lol: Majdnem! 8) Sajnos magyar részről nem jött össze! :? Üdv Kaurismakinak...(Jé, egy időben milyen divatos volt, most meg nem is nagyon van nálunk filmje! A tesójáé meg, hát... :? )
Na én is el! :arrow:
Prücsi! Jó a gép/net, ugye?

Kép
ermoni

Csatlakozom a sörözős Muitk táborába. :)
Én is azt iszok most, persze nem menteset. :)

Móni!
Nekem tetszenek a képek. Janka milyen kis figyelems baba, helyes pofija van, kis komoly nőci, de kedves nagyon a nézése.

Prücsi!
Andi után, ötlet szabadon. Caola szappan kiváló a foltok ellne. Kb. 195ft, és csak elég be szappanozni a vizes rucit, nem kell dörzsölni, és irány a gép, nekem nagyon bevált.

Timi!
10-11-hajnal 4-ig tudsz aludni? Az tök jó. Én addig legalább 3x kelek. Manóhoz nem kell mióta meg van Ákos, de Ákihoz... :twisted: :twisted: :twisted: Ugyan ki sem nyitja a szemét, de cici az kell. Kb. 4 után van az amikor feladom, és mellettem marad. Tegnap is olyan elégedet pofit vágott, mikor mellém került. :) És szépen aludt is. Na de ezt nem fogjuk megszokni...
Nálunk ugyan az a probléma mint Manóval. Mivel cici közben alszik el, és csak úgy csepészem be a kiságyba. Ha felkel, gondolom megijed, hogy nem itt aludt el. Manónál is akkor változott meg, mikor új ágyat kapott és ott ciciztettem meg. Hamarosan Ákos is új ágyat kap.

Ancsi!
Kaja nálunk...

cici, cicic, cici....

-reggel cici, pontos időt nem tudom, mert hajnal óta az az érzésem, hogy rajtam lóg, és kb. 8 -kor kelünk.
-Tízórai (9-11), tejpép, vagy danonino, krémturó, + cici, vagy csak ez.
-ebéd (12), bébiétel , víz+ cici
-uzsonna (17), cici,
- vacsi (19) bébikaja, +vagy csak cici
alvás után cici, cici... :twisted:

Nálunk nem gond még csak a cici, mert van bőven.

Csak úgy kap néha kenyer héjat vagy babapiskótát, utóbbit még csak szopogtatja.

Víz: Manó majd csak 1 éves kora körül kezdett inni, addig semmit sem fogadott el, pedig millió itatós szerkezetet vettem, de csak cici kellett neki. Ákos imád fecserni, janás vizet kap, de nála is a cici a nyerő.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Bea!

Házat a debreceni útból nyiló településen építjük, nyíregyházán belül, a metróig nem kell elmenni. :wink: Bocsi, de neten nem írom ki pontosan.

Móni!
Még egy részlet. :) Talán ez a front marad a konyhába. Ez antikolt Juhar csíkos. Elsőnek egy sötét dió tetszett meg, ami egy most divatos modern stílusú lett volna, de félek, hogy sötét lenne a konyha. Egyelőre ez marad, mert a többi választék a szokványos (csersznye, mahagóni), a másik ami nagyon tetszik, az most anyósom kapta, két egyforma eg y családban...
Kép

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Ja, ja, jó a gép...azaz nem, mert a rooter vacakol. De a srác nem jött, aki javította volna.

Nekem senki nem az ismerősöm közületek... az iwiwen :lol: Merthát álnéven nem tudok keresni...vagy igen?

Holnap nem tudom, h jövök-e, ha nem, akkor már csak a jövőhéten, mert ugyebár Kenese a vérszívó bandával :lol: ...ha a dokinéni is rábólint az utazásra.

KépKép
KépKép
prücsi

Prücsi!
Jó utat nektek!
mi imádjuk Kenesét.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jó reggelit!
Jolka! Ne huzigáld az oroszlán bajuszát! :lol: Többet mutass! (Ez az bútorfront nagyon szimpatikus. Nekem az angol vidéki stílus az egyik kedvencem! És ott vannak hasonló színek! Szép!) Amúgy a guglira kiírhatod, h hová bútoroztok, meg azt is hogy hogyan volt! Félkész, felújítandó vagy mit is vettetek. És ha megtisztelsz, engem az ára is érdekelne (pü) mert most ugye nagyon nézelődöm és kíváncsi vagyok, h arrafelé mit mennyiért adnak!
Ja, mi eladtuk anyósom házát! Tegnap már a számlán is volt a pénz! :wink:
Prücsi! Beakadt a vérszívó dumám. Na majd egyszer elmesélem, h milyen szép történetem volt a cégetekkel, meg még egy másikkal. Csak annyit, h a Távközlési Felügyeletet is "bevontam", és a véleményem is megvan róluk! Na itt jön be a multik és a felügyelő szervek című történet!Na nem mert nekem igazat adni a multival szemben a szerv. Csak próbáltak lecsendesíteni! :?
Na de ez az én bajom! Minek mindig harcolni, ha igazad van? Elég, ha Te tudod! Elég? :lol: :lol: :lol:
Megyek... Még benézek!

Kép
ermoni

Sziasztok Lányok!!!!!! Jöttem kicsit depizni. :oops: Lehet hogy én egy sz@r vagyok úgy alapból, de Nektek nincs néha elegetek az egészből???? mármint a mindennapi gügyögésből, babázásból, főzésből, mosogatásból, takarításból... és még sorolhatnám. Vivi születése előtt annyira pörgős életem volt, jöttem, mentem, tök jó állásom volt, vékony voltam (nem mellesleg) mostmeg..... :( :( Hát komolyan néha kivan a t@köm mindennel.
Jó tudom a gyerek sokmindenért kárpótol meg ilyenek, de Vivi alapból sem egy angyal. Senkire nem tudom hagyni, hogy vigyázzon rá max. az apjára, de ő meg hajnaltól dolizik késő délutánig. Na elvonulok ezzel a kis depis hozzászólásommal, Ti azért nehogy lehangoltak legyetek akár ettől is.
Na megyek összeszedem a ruhákat a szárítóról és nekiállok vasalni, Vivi talán elalszik ha az Istenek is velem vannak. :wink: :roll:

kikuka

Sziasztok!
Látom van élet most de jó!

Mi meg gyors benézünk a dokihoz mert folyik a nozink és inkább megnézetem semmi láz hála, eszik ,közérzete is jó csak az orrfolyás!
És ne tudjátok meg le kell fogjam ha szívom az orrát!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Kikuka: ne add fel!Szerintem mindenkinek vannak rossz napjai!

Majd jövők!

Ja holnap nem leszek csak szólok előre!

Kép

Kép
mogyoland

Móni: engem nagyon érdekel a sztori! Mert a vezetékes résznél is voltam, számlareklamáción 2 évet, aztán a vezetéknélkülinél szintúgy számlareklamáció 1 év. Szóval láttam sok mindent, és tudok pár dolgot is na! Esetleg guglira? :wink:

Kiku: nem tudok vigasztalót írni! De az bizti, hogy nem vagy alapból sz@r, telán egy kicsit fáradt, nem? Nekem akkor van ki a t*köm.

Nyüszinyüszinyüszi van nálunk is, ez is a neten terjed?????

KépKép
1macsek

Ez Vilkó hozzászólása a dolgolkhoz:

bgf gtgfvjnn rhzzzzzztnh 6zt tzhgb nh cx bgvgf tumz frvc2czhb vbfrbg 44444 bn vb fgvc

KépKép
1macsek

KÖSZI VILKÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TÉNYLEG JOBBAN ÉRZEM MAGAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PUSZI A BUKSIDRA :lol: :lol:

kikuka

Prücsi, most láttam a tv-ben egy műsort, amiben az volt, ha egy folt már semmivel nem jön ki, akkor tegyük ki a napra, az kiszivja :shock: Még nem próbáltam, de ki tudja?

Kikuka, tökre átérzem a helyzeted, nálunk is volt ilyen korszak :? Én cipeltem mindenhova. Beletettem pihenőszékbe, és jött velem. Ha ott se volt el, akkor ölben. Amennyit tudtam, próbáltam erőltetni, hogy játsszon a földön, de ott voltam vele, percenként más-más játékot adtam neki. Nálunk az bevált, hogy mindig más szobában/helységben voltunk, több "játékkuckót" alakitottam ki. Mindenhol volt egy pléd, habtapi, vagy valami. Most már nálunk a konyhában van a habtapi, szobában szőnyeg, de néha beviszem a hálóba a nagyágyra, ez a helyváltoztatás bevált nekünk. Ha meg végképp nem birok vele, babakocsiba bevág és irány a szabadba. Ott nekem tökre elvan másfél órát is alvás nélkül, csak nézelődik. Persze igy az ember semmit nem tud csinálni. Főzést, mosást én a délelőtti "nagy" alvása alatt intézem mindig. Nomeg én is folyamatosan azon aggódtam, hogy nem fog fejlődni, hát bizony le is van kicsit maradva, de most,hogy túlvagyunk ezen az időszakon, már kezdi behozni magát.
És nem tudsz valami segitséget keriteni? Hozzánk jön takaritónő egy héten 1x, az nagy segitség. Takarit, vasal, kipakol a mosogatógépből, ablakot is pucol, szóval mindent. Igy már csak kisebb házimunkák maradnak. Szülők messze?

Timi, Panka detto. Ha nem veszi észre, hogy eljöttem mellőle, akkor sokszor tökre elvan, de amint meglát, nyüszi van. De már nem érdekel, igy intézem a napom. Ha fent van, csak vele vagyok. Ha alszik, akkor házimunka és egyéb.

Dorkának boldog 7 hósat!!!
Móni, Janka nagyon cuki! :)

Kati, mennyi időre mentek? Gondolom viszitek a fél házat!

Móni, szegény anyósod, eladtátok a feje fölül a házat? :lol: Csak nem egybe költöztök? :shock:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Ja, bocs, hülye vagyok, most jut eszembe, mondtad, hogy meghalt :oops:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Jolka, szép a szekrényajtó, de tényleg olyan, mintha direkt húznád az agyunkat! Veszel egy kabátot és megmutatod a gombot :lol: :P

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok!

Két napig nem jutottam gép közelbe, sokat csavarogtunk és a szép napsütéses időben inkább a kertben voltunk Lénivel. Persze a sok házimunka meg itt torlódik a nyakamon, azt sem tudom mihez kezdjek...egyenlőre beraktam egy adag mosást...Ma itthon van Apa, de közölte, hogy füvetnyír és motort szerel egész nap ja és most oda van bevásárolni és ügyet intézni...Jó lenne, ha néha én is pihenhetnék vagy estleg valami "hobbi"-félét végezhetnék, mert az volt korábban dögivel, de azt hiszem megint csak enyém a teljes babafelügyelet és házimunka...ilyenkor max. az asztalnál találkozunk...

Kikuka, megértem az érzéseidet, néha rám is törnek hasonlók. Nem vagy sz@r egyátalán, csak nehéz helyt állni minden helyzetben. :( Néha nem érdekel a háztartás és megyünk mindenfelé Lénivel, de sajnos hazaérkezéskor megint csak a meló vár, így néha én is letörök kicsit. Szeretném már végre kitakarítani a házunkat, de már több mint egy hete próbálkozom részleteiben...

Nem tudom, Ti hogy vagytok ezzel, de néha sajnos hagyon Lénit hisztizni, mert nem győzöm energiával, hogy főzzek, mossak, takarítsak és vasalja, ja meg keverjem a bébikaját stb.. és játszak is vele! Mióta meg van a baba, én nem unatkoztam fél másodpercet sem. Segítségem nincs, így lassan haladok! Mondjuk eleve, pozítival próbálok mindenhez hozzáállni, ezért jók a napjaink!

Kaptunk járókát, szombaton hozzuk el Anyóstól, úgy gondolom beteszem a lakás legnagyobb helységébe, onnan jól belát mindent Léni, így remélem nem lesz annyira nyüsszögős, ha mindig nyomon tud követni!!!
Vendég

Kikuka, én is elkámpicsorodok, de nekem inkább az egyéb munka 'büdös'. szívesen gyerekeznék egész nap, de neked azért ez már a második menet :P amúgy meg mondjuk jól esik mást is csinálni, nem csak a pelus, a kisvakond és a pürésítés. és szeretek felnőttekkel. én inkább magányos vagyok néha. nem tudok kivel eleget dumálni.
tényleg, Csajok, vmi minitali nálunk? valaki? dokinéni szerint (is) rendben vagyunk egészségileg. (csak ne lenne az a sok fing :lol: túl sok csirkét adtam nekik tegnap sztem. vagy a frissiben bevezetett körte 8) )

tényleg, Móni, körteallergia kiderült?

Macsek, mi lett a pierkardennel? eladtad?

Jolka, nattttyon tuti az ajtó. nekem jöhetnek a gombok, majd montázsolok (nagykapu kipipálva, szekrényajtó is megvan, mi a következő? :wink: :lol: )

na, hajrá SAP! (hányós szmájli nincs? mééér?)

Kép
an°°di

Körteallergia? Szerencsére nem! Volt egy-két pötty, ami el is múlt és nem lett több a következő körtétől. (Sőt pötty sem lett.) Mondjuk néha vannak pöttyök, de nem találok logikát benne... :roll: Mi ma kezdtük a meggyet. (Én nagyon szeretem, így a maradék nem megy pocsékba csak kárba! :) )
Ja, tejtermék (mégha savanyított, akkor is) én várok vele! És a kenyérrel is!

Kép
ermoni

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?