Csatlakozom a sörözős Muitk táborába.
Én is azt iszok most, persze nem menteset.
Móni!
Nekem tetszenek a képek. Janka milyen kis figyelems baba, helyes pofija van, kis komoly nőci, de kedves nagyon a nézése.
Prücsi!
Andi után, ötlet szabadon. Caola szappan kiváló a foltok ellne. Kb. 195ft, és csak elég be szappanozni a vizes rucit, nem kell dörzsölni, és irány a gép, nekem nagyon bevált.
Timi!
10-11-hajnal 4-ig tudsz aludni? Az tök jó. Én addig legalább 3x kelek. Manóhoz nem kell mióta meg van Ákos, de Ákihoz...
Ugyan ki sem nyitja a szemét, de cici az kell. Kb. 4 után van az amikor feladom, és mellettem marad. Tegnap is olyan elégedet pofit vágott, mikor mellém került.
És szépen aludt is. Na de ezt nem fogjuk megszokni...
Nálunk ugyan az a probléma mint Manóval. Mivel cici közben alszik el, és csak úgy csepészem be a kiságyba. Ha felkel, gondolom megijed, hogy nem itt aludt el. Manónál is akkor változott meg, mikor új ágyat kapott és ott ciciztettem meg. Hamarosan Ákos is új ágyat kap.
Ancsi!
Kaja nálunk...
cici, cicic, cici....
-reggel cici, pontos időt nem tudom, mert hajnal óta az az érzésem, hogy rajtam lóg, és kb. 8 -kor kelünk.
-Tízórai (9-11), tejpép, vagy danonino, krémturó, + cici, vagy csak ez.
-ebéd (12), bébiétel , víz+ cici
-uzsonna (17), cici,
- vacsi (19) bébikaja, +vagy csak cici
alvás után cici, cici...
Nálunk nem gond még csak a cici, mert van bőven.
Csak úgy kap néha kenyer héjat vagy babapiskótát, utóbbit még csak szopogtatja.
Víz: Manó majd csak 1 éves kora körül kezdett inni, addig semmit sem fogadott el, pedig millió itatós szerkezetet vettem, de csak cici kellett neki. Ákos imád fecserni, janás vizet kap, de nála is a cici a nyerő.