Új privát üzeneted érkezett!

Szia! :D
mary74
 
 


Szia Szilvi! Én mostmár kiszállok. Mennem kell tortát gyártani a szülinaposomnak, amíg alszik. :D
mary74
 
 


Nagyon Boldog Születésnapod kívánok Blankának! :lol: :lol:

Nagyon jók lettek a képek és ahogy pózol a kiscsaj :lol:. mennyi ideig tartott a fotózás?

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 

 
 

Köszi Neked is!

Kb. másfél óra volt a fotózás, de az elején kellett egy negyedóra, mire feloldódott. Aztán a végére már a lámpákat akarta borogatni. :wink:
Összesen 160 képet adott ide a fotós, abból kellett válogatni.
Azért nem volt könnyű dolga egy izgő-mozgó gyerekkel. :wink:
A pózolós képek is csak véletlenek. :)

Mostmár tényleg mennem kell....
mary74
 
 


Mary, jó sütögetést, meg készülődést, biztos fincsi lesz a torta. :D
Nyami-nyami én imádom a tortát meg a sütit is. :oops:

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


A gyönyörűséges BLANKÁT ISTEN ÉLTESSE JÓ EGÉSZSÉGBEN SOKÁIG!!!!

Jó,hogy Blankával lehetett műtermi képeket csinálni :wink: Marycsak azért ír ide is, mert szeret minket :lol:

Én nem tudtam a májusi taliról, már régen csak itt kukkolok idő hiányában. Ági lehet szó arról, hogy együtt menjünk, majd Zita+ Rozi jól eljátszanak hátul. :lol: Apa nélkül nem merek belevágni uh. rajta múlik a dolog. Eddig kettesben csak Miskolc magasságában mozogtunk.

Doo hiszen te vagy itt a kreatív konyhatündér, tőlünk kérsz kajatanácsot :?: Amúgy hol kajáznátok, piknik vagy ilyesmi? Az sem mindegy meg lehet -e rendesen teríteni .
Mi szerencsére 3 hónaposan túl lettünk a keresztelőn, amit Rozi ahogy illik vigiüvöltött. Utána apja kivitte a templomból, amíg az Istentisztelet ment és amint kiléptek azonnal elhallgatott.

Milyen torta is készül Blankának?

Hajni nem értem mért nem örülsz annak, hogy Hanga 2 aludt egy nap. Én attól vagyok kiakadva, hogy a kiscsillag már sokszor csak egyszer alszik, így alig van szabadidőm. Mellette nem sok mindent lehet csinálni.

Bea

Kép[/url]
június
 
 


A májusi taliról én sem tudtam, dehát én nemrég csatlakoztam hozzátok, biztos azért.
Köszönjük Doo a meghívást. :lol:
Még nem tudom eltudunk-e menni, apának programja van, a fő vezető nálunk ő, hogy bevállalom-e a 2 gyerekkel egyedül még nem tudom, ha megyünk telefonos segítségre biztos szükség lesz mert arra még együtt sem jártunk.

Meg nekünk még lóg a levegőben egy békéscsabai út is, nem tudom oda mikor tudunk menni, mert állandóan betegek voltunk/vagyunk, csak az orrunk folyik :? dehát nem akarunk bacit vinni a 6 hetes keresztfiúnkra akit még élőben nem láttunk. :(

Doo, azt nem írtad, hogy a kaját meg tudjátok-e melegíteni vagy a fő szempont a szállíthatóság?

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


Mary, még most olvasok vissza és el vagyok ájulva a kép mennyiségén, te jó ég :roll: :shock: :roll: ennyiből valóban lehet aztán válogatni. :lol:

Még kicsit olvasok, ma is elfoglalt vagyok, nemsokára westie kutyakozmetikám lesz, meg oviba menni az Alexandráért, aztán vissza ovi szülői ért. és folytatom a kutyát, (4 havonta hozzák csak és akkora nagy a szőre, a fajtájára már nem is hasonlít, inkább egy pulira)

Ráadásul a Gergő is olyan nehezen aludt el :twisted: , ilyenkor már ébredni szokott az elsőalvásából, letettem a matracára vagy 4-5* és kijött utánam, és most néztem, végre már bennmaradt, alszik. :lol:

A mama vállalta a vigyázást rájuk míg az szülői ért. leszek (1,5 óra), nem tudom hogy bír majd velük. :wink:

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


Nálunk 1 hónaposan volt a keresztelő, mert az volt megfelelő időpont a csabaiaknak eljönni.
A Gergő végigaludta az egészet, még a plébános is csak nagyot :shock: velünk együtt amikor a szenteltvízzel leöntötte a homlokát nem ébredt fel arra sem.

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


Mennem kell, meghozták a kutyát.

sziasztok.

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


Isten éltesse egészségben, boldogságben az 1 éves Blankát!! A képek nagyon nagyon jók!! 8) :D Köszi, hogy megosztottad. Hogy telik a napotok? Nosztalgiázol??

Kép
ági_bp
 
 


Hajni, ez a nagy kert a dédimamánál van, ahol múlt héten voltunk. Apa füvet nyírt :lol: :lol: most csak egy részét, de múltkor az egészet :shock: pedig Mama le szokta kaszáltatni a hátsó részt. A kép története, hogy pont azt szerettem volna, hogy látszódjon a nagy kert, s arra koncentráltam, igazából nem is néztem Zita mit csinál :oops: csak hogy benne legyen Ő is meg a kert is. Aztán a fotó után vettem észre, hogy csócsál a kedves...pedig Anyum is ott ült mellettünk. Ő annyit mondott csak, hogy legalább a 2 kg koszból, amit meg kell enniük, ma megevett 20 dekát :roll: :lol: (ugyanis én még nem lazultam le annyira, hogy hagyjam gyökereket rágni). Aztán mikor néztem vissza a fényképeket, akkor láttam, hogy már a képen is a szájában volt :shock: :lol: :lol:

Kép
ági_bp
 
 


Hajni, Zita teljesen átállt egy alvásra. Fél9kor kel, vagy akörül. Fél egytől alszik, és úgy tapasztalom, hogy másfél óra szükséges ahhoz, hogy jól bírja estig. Ha az megvan, akkor tökéletes a nap alvás szempontjából, este fél9-kor fekvés, és el is alszik szopi közben.
De pl múlt héten nagyon mozgalmas napunk volt, 4 nap is kimozdultunk, kirándulás, majális, Dédi, Nagypapa, (úúgy éveztem 8) ) viszont az elalvás az más időpontokban történt, gyakorlatilag össze-visza, ill. rövidebbre sikeredtek. De így sem volt nagy gáz. Volt két nap amikor csak fél órát aludt kora du, s akkor még a kocsiban elaludt délután, ill. egyik nap én kezdeményeztetm egy késő délutáni alvást, mert fáradt volt már a kirándulás után. Olyankor "értelemszerűen" kitolódott az esti elalvás időpontja.
Amúgy a babakocsizás terén visszaléptünk :( :(

meg lehet kérdezni mit szóltak be a szomszédok? :twisted:

Kép
ági_bp
 
 


160 kép :shock: :shock: :shock: aztaa! meg lehet kérdezni saccperkábé milyen áron van ez? megtetszettek! :wink:
Sok sikert a szülinapi tortához!!

Lencsét főzök :lol: :lol:

Én azért örülök a napi egy alvásnak, mert így jobban tervezhető a nap. Nálunk a két alvásnál a 2. mindig bizonytalan volt, hogy sikerül elaltatni, mikor meddig...stb. Bár eleinte fura volt, hogy ennyi alvás elég neki, de most már megbarátkoztam az új rendszerrel. Viszont így csak alvás után eszik normálisan, délelőtt pár falatot hajlandó enni csak. Dél felé már álmos, azért nem, marad az ébredés utáni kaja.

Kép
ági_bp
 
 


Tényleg Doo, hol fogtok enni? Úgy értem kinél? vagy a szabad ég alatt piknikeltek? 8)

Etus, Ti nagggggyon vagányak vagytok, hogy így vonatoztok!! :wink: 8) 8)
Mi a nevedben a 'z'? Már csomót gondolkodtam ezen: zetus

Szilvi, Te kutyákat kozmetikázol? már el is felejtettem, pedig biztos írtad!

Kép
ági_bp
 
 


Doo, én is gondolkodom, de egyelőre nem jutott eszembe még sok tej-tojámentes dolog :roll: De tényleg írj még részletetekt! Fasírtra gondoltam, mert az hidegen is finom valamivel, kis gombócok, vagy egybesült, s szeletekre vágod. A tojás nem hagyható ki belőle?? :oops:

Kép
ági_bp
 
 


Bea, nem volt nekem bajom a a két alvással, de most összehasonlítva ez jobb. Főleg ha beállna és előre tudnám, hogy erre a napirendre számítsak. Azt nem szeretem igazából a 2 alvásba, hogy ha fel kellett volna mennem a városba, 9-nél hamarabb nem tudunk elindulni, de 10 fele már nyűgi, fáradt volt, mert f11-11 felé alvásidő. Délben mostmár kezd nagyon meleg lenni, ilyenkor sem túl jó elindulni, de mentünk, mert ekkor volt ébren. A játszótér ebben az időpontban üres, így alig játszott gyerekekkel. Délután meg mire hazajött Apa, hogy mehettünk volna valahová együtt, megint aludt.
Ma is 9-kor :shock: :!: kelt, és még csak most tettem le. Még dübög az ágyába a lábával, de fekszik, gondolom mindjárt elalszik.

És ami rossz az egyalvásba, amit Ági is írt, hogy alig bírom megebédeltetni. Ma is csak pár falatot evett, majd odaadom ha felkelt. igaz, hogy megevett egy banánt amíg főztem, hogy kibírja ebédig, mert még kibicikliztünk Apához, vittünk neki is ebédet.

Mary, gyönyörűek a képek, nem csodálom hogy nem tudsz választani. Most még jobban utálom magam, hogy nem mentünk el, pedig akartunk. De most ebben a zűrzavaros időszakunkban nem is tervezem. De nagyon szépek. Ne válassz, csináljatok mindből. :lol:

Ági, szomszédos sztori, nem annyira izgi meg érdekes, mint amennyire hosszú. Na de ha kíváncsi vagy, akkor majd egyszer privibe leírom. :lol:
Ne aggódj a gyökér miatt, nem rosszabb, mint a virágföld és azt is sok gyerek megeszi. :lol: Enyém is időnként tömi marokkal a homokot a szájába. :? Azt még kivenni sem tudom teljesen.
Vendég
 


Agi: nagyon prozai oka van annak a "z" betunek... Amikor anno jo par evel ezelott emailcimet csinaltam magamnak, meg regisztraltam ide-oda (tobb mint 10 eve...), akkor persze az 3tus mar foglalt volt, meg az etus8 is (a 8 a kedvenc szamom... :)) Aztan jott az otlet, hogy legyen zetus (amikor kozepiskolaba jartam, dolgoztam a Mekiben, hogy tudjak mindnefelet venni magamnak, es ott volt egy csaj, aki igy hivott, jo vasiasan beszelt :) Mindig monta, hogy itt a Zetus. Persze az is foglalt volt, igy lett zetus8 :) Bocsi ha nem voltal ra kivancsi ilyen reszletesseggel... :lol:

Mary: nagyon jok a kepek!

En is csipem a napi egy alvast, valahogy nekem is konnyebb azal szamolni/szervezni/pakolni azalatt az ido alatt!

Bercel most epp azt elvezi, hogy kidobalja a 80par cipojet egy dobozbol

zetus8
 
 


Anyám szerint is kell nekik a koJól látom Bercelnek 80 pár cipője van :shock: Gondolom a 80-at csak úgy írtad, de így is sok lehet! Örököltetek?

Jó alvásügyben győztetek, De én akkor imádtam amikor de és du és aludt 2-3 órát. Hát én ilyen anya vagyok, aki örül ha lszik a gyerek :wink: Persze hozzá kell tenni nem vagyok nagy mászkálós, inkább itthon molyolós tipus és ha mégis el kellett valahová mennem, amíg aludt anya vigyázott rá.

Mit is akartam :?: Ja, el ne felejtsem már megdícsérni Zitát, hogy milyen drága a képeken. Hát jól lebukott a kiscsaj :lol: Anyám szerint is kell nekik a kosz, hát Rozi szerintem hozza is a normát.
Zita eszik már szépen? Csak azért mert egyáltalán nem sovány, szép kerek pofikája van!

Folyton négykézlábazik és hiába van ilyen járós elefántja nem tologatja, inkább teper négykézláb mindenhová. Nem baj ez , nem akarom siettetni a dolgokat, de nem nagyon van ínyemre, hogy a kis kezecskéivel ott taparol ahová mások a cipőjükkel lépnek. Muszáj letennem, mert másképp üvölt, mozgáshiánya van :?

Melyikőtök is tudott saját készítésű kenőmájas receptet? Érdekelne a dolog!

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Az első mondat úgy kezdődik.........Jól látom.... az eleje valahogy felcsúszott

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Doo nem találom a hisztis cikket! :shock:

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Köszi mégegyszer a köszöntéseket mindenkinek!

Ági,
Képek:
17500 Ft-ot fizettünk az alapcsomagért, ami tartalmazza a kb. 1 órás fotózást (nekünk majdnem másfél óra volt), kb. 100-120 felvételt (mi 160-at kaptunk). A nyers felvételeket megkaptuk egy DVD-n, ebből kell választani, melyikből akarunk papírképet. Az alapcsomag tartalmazza 15 kiválasztott kép retusálásást, kidolgozását, és kapunk belőlük 2-2 db papírképet 10x15 méretben. (Ha 2-nél több kell, akkor az már plusz 60Ft/db.)
Ha 15-nél több képet akarunk, akkor egy kép kidolgozása 600 Ft, abból az utánrendelés szintén 60 Ft/db.
És fogunk kapni egy másik DVD-t, amin szintén az összes kép rajta lesz, de a kiválasztott képek kidolgozottan is. Ebből aztán Rossmann-ban vagy bárhol 20 Ft/db-ért is rendelhetek később, ha kell még.
Az alapcsomagot DVD nélkül is lehetett volna kérni, akkor 9500 Ft lett volna, de akkor is jár a 15x2 db papírkép.
És volt két kisebb csomag is, amelyek rövidebb fotózási idővel, kevesebb felvétel, kevesebb kidolgozott képpel lettek volna. Azok árára nem emlékszem, de arányosan kevesebbek voltak. De mi a legnagyobbat választottuk. :wink:

Blanka még 2x alszik napközben. Egy hosszabbat kb. 11-13 óra között és egy rövidebbet általában kb. 16-17 között.

Torta: tejbegrízes (rizstejjel), gesztenyés-vanília pudingos tortát csináltam, tetején gyümölccsel és pici zselatinnal. Doo receptje!!! :lol:
Múlt héten már tartottam egy próbát, nem túl nagy sikerel. De ez most jobbnak tűnik, de még nem csatoltam le a tortaformát róla. Majd, ha apa hazaér, megkóstoljuk.
Ha most jól sikerült, akkor a vasárnapi szülinapi zsúrra is ilyen tortát csinálok Blankának.
mary74
 
 


Ági, igen, nosztalgiázom is persze, de csak a szépre emlékezem. :wink:
mary74
 
 


Ja, és a fotózást nem valami merev dolognak kell elképzelni. Gyerek játszik velünk, fotós közben megpróbál jó pillanatokat elkapni. Ami egy kicsit megnehezíti a dolgot: meg kell próbálni a gyereket azon a területen tartani, amit a fotós a lámpáival ideálisan megvilágított. Ez nem mindig könnyű, ugye. :lol:

Mennem kell. Sziasztok!
mary74
 
 


Ági, igen már írtam azt korábban, hogy sokat jártunk kutyakiállításra régen westie-vel és megtanultam ennek az 1 fajtának a kozmetikáját. :lol:

A kutyát hatalmas szőrrel hozták, kicsivel több mint 3 órahosszat dolgoztam rajta trimmelő késsel, meg ritkítóollóval, a westie-t standard szerint nem lehetne nyírni de sok kozmetikus azt csinálja azzal amelyik nem kiállítási mert az úgy sokkal gyorsabb és nem szöszmötöl ennyit vele mint én.

Szerencse volt a Gergő mai késői elalvása mert az első 2 órában amíg csináltam aludt, amíg az ovis ügyeket intéztem lefárasztotta a mamát (megsétáltatta) és mire hazajöttem 5-kor már újra álmos volt és 1 órát aludt akkor meg be tudtam fejezni a kutyát. :roll:
Ez most annyira jól jött ki. :lol: :lol:

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


Ági, ez még lemaradt, látszik a fényképeken Zita milyen jó étvágyú, akom írni mindenevő. :lol: és még nem is fintorog az íz miatt.

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


Hangi ma megint hozta a formáját, szegény Apját úgy meg tudja bántani, ezzel az elutasítással. Délután együtt voltak kettesben 1 órát, nem volt vele gond, bár a sövényt azt nem tudta nyírni tőle. Este meg ha csak eltávolodtam tepert üvöltve utánam, nem tudta megvigasztalni. Olyan csalódott. Még pár hete azért sírt mert reggel elment dolgozni, mostmeg azért mert hazajön. jaaaaj, pedig tényleg nem történt semmi köztük. Én sokkal többet veszekszem vele, mégis rám van gyógyulva.
Vendég
 


Bea, az mikor volt hogy rozi de, du 2-3 órát aludt? Hangi szerintem 2 hónaposan aludt utoljára ennyit. Húú, már szinte nem is emlékszem rá. Néha úgy bánt, hogy egy alig emlékszem milyen volt ennyire picinek, olyan gyorsan eltelt. Ma hoztak hozzám egy 8 hós kislányt, de már őt is olyan csöpkének láttam. :)
Vendég
 


Bocsánat, nem kisbetűvel akartam Rozit. :oops:
Vendég
 


Itt ülök gép előtt egy nagy doboz csokival, ami olan csömör hogy összeragad a gégém és ahelyett hogy abbahagynám, inkább iszom folyton rá a vizet. De nem ezt akartam írni, hanem hogy mindig arról panaszkodom hogy Hangi mennyire rám van kattanva, miközben, én mindig egy ragaszkodó, bújós, anyás gyerekre vágytam. Még terhesen is olyan képeim voltak, hogy megyek a lakásba, egy kis csomag meg négykézláb teper utánam. Ez így is lett, csak az üvöltést nem álmodtam meg hozzá. Szóval lehet hogy tudat alatt mégiscsak én alakíottam ilyenné. Mert szándékosan nem csináltam semmi olyat amiért ennyire kellenne még a lakásban is sírni utánam. Nem mondom hogy mindig ez van, de ha fáradt akkor szinte biztos, hogy nem mehetek el mellőle.
Vendég
 


csoki :P :P na ez most a lógó nyelvem :roll: :oops:
Vendég
 


Héééé, nem is a lelkemet ápolod, hanem a csömör csokimat irigyled el??? :twisted:
Vendég
 


szal keresztelő: engem keresztapám keresztelt, uis lelkész volt. szeretném folytatni a hagyományt, ezért uncsitesóm (keresztapám lánya) férjét kértük meg, aki szintén lelkész, így az ő templomukba megyünk. egy ekkora utazás Vikivel sokáig elképzelhetetlen volt, aztán meg a keresztapa nem volt elérhető közelségben, szal azért lesz most, mert most remélhetőleg minden körülmény adott lesz :wink:
szal a kajálás náluk lesz. de tényleg a templom kertben való piknikelés sem rossz ötlet 8) melegítgetni nem akarok, mert az sztem egy csomó idő, macera, inkább hidegen is fogyasztható kaja kellene. fasírtban a tojás a kötőanyag, nem? anélkül nem hinném h összeáll. max gabonafasírt v szójafasírt. bár most olvastam a mindmegettén h a beáztatott lenmagpehely vhogy kocsonyás levet ereszt és az olyan, mint a tojásfehérje, ill ami fontosabb h úgy is viselkedik, ezért használható fasírtokhoz ill gombócba. majd próbálok szerezni, mert a gombócot is szívesen kipróbiznám Vikinek. meg a meggyszószt is - teganp jutott eszembe. na, annak semmi köze a tojáshoz, csak anyu főzött gyümilevest és nekem habart be egy kis lábosnyit rizstejjel és nagyon finom volt!!! közel egy éve nem ettem gyümölcslevest... :roll:
Vendég
 


bocsi :oops: :oops:
én is bújós babát képzeltem magamnak. hát megkaptuk! :lol: párom volt h mondta is h ilyen ragaszkodós gyereket akartam úgyis, nem? :lol:
enyém most éppen a mamához kezdett úgy ragaszkodni h ha át akarom venni, akkor elkezd bömbölni.:shock: mondjuk csak akkor, amikor csak egy kevés időre átszaladunk v ilyesmi, szal nem mamázhat eleget. hamar megnyugszik nálam is utána, úgyh már nem veszem a lelkemre, de olyan fura azért.
Vendég
 


Mary, olyan jó látni ezt a Blanka ma 1 éves vonalzót :)
lehet szavazni a fotókra? nekem az tetszik a legjobban, amelyiken csak a pofija látszik: olyan szépen is néz, meg nagyon helyes kis arca van. nekem vhogy eddig nem is volt a fejemben h ő már áll! :shock: azért hallod, ő is begyorsított mozgásfejlődésileg! :)

Bea, mi az h nem tudtál a májusi taliról?! :shock: még írtad is anno h ti jöttök!!! ejnye :lol:
Vendég
 


Kata meg megint hova tűnt? remélem, sikerül kikúrálniuk mihamarabb azt a fránya náthát... :evil: :roll:
Vendég
 


Doo, én párom szó szerint ugyanezt mondta, hogy Te akartál..., tényleg ne vedd a lelkedre a mamás dolgot. Pároma tis próbálom meggyőzni, hogy ne vegye zokon, csak fáradt, stb. de látom rajta hogy rossz neki. mindig Ő fürdeti és ma még ezt is nekem kellett csinálni, úgy zokogott értem. :cry:

Lesz Vikinek szép keresztelős ruhája, olyan kis fehér tündérkirálylányos?

Szerintem Bea a módosításról nem tudott.
Vendég
 


Jó éjt minden bagolynak!
Vendég
 


Doo,
bizony Blanka már majdnem egy hónapja kezdett állni. :lol: Mostmár kicsit lépeget is. Persze csak úgy, hogy közben kapaszkodik. Lépdel az ülőgarnitúrába kapaszkodva oldalazva, vagy "körbejárja" a kisasztalokat. :D

Most egész jó lett a torta, nekünk ízlett. :lol:
Blankának elsőre nem tetszett, de kicsit később megbarátkozott vele. Lehet, hogy előszörre még túl hideg volt neki? :roll: Pedig kb. 1 órával előtte kivettem a hűtőből.

Jó éjt!
mary74
 
 


én lemaradtam az ülésnél :roll: :oops:

még télen rendeltem fehér ruhácskát, ami most még éppen jó rá (akkor egy picit még nagy volt), de azért h mégse legyen illetlenül rövid - mégis templomba megyünk :wink: :lol: - fogok alá adni egy fehér nacit, szal ilyen tunikásra veszük a figurát asszem. 8) ez még tündérkirálylányosnak minősül így? :lol: egyébként Viki sztem akármiben van, akkor is tündérkirálylányos :D
Vendég
 


mary, örülök h bejött a torta :)
Vendég
 


basszus basszus basszus!! Ekkora egy okrot mint en... :oops: :twisted: :twisted:
Este tesomnal voltunk, es nekialltunk sutit sutni, mondtam, hogy melegitse elo a sutot. Bercel a szobaban volt, Oliver vigyazott ra. Egyszercsak kimaszott hozzam Bercel, es ott szorakozott a labunknal, en meg oda se figyeltem ra, gyurtam a hulye sutit, amikoris egyszercsak elkezdett orditani a gyerek, en meg neztem, hogy mi lelhette, hiszen nem esett el... es akkor jottem ra, hogy valoszinuleg a kis kuka fel akart allni a tuzhelynel, ami ugye meleg kivulrol is... :oops: :oops: Gyorsan folyo viz ala raktuk neki, azt nagyon elvezte, de nagyon megijedtem, es nem talaltam, hogy hol egette meg... aztan ahogy jottunk hazafele, hirtelen nagyon elkezdett sirni, pedig aludni akart, akkor lattam, hogy a jobb kis kezet nagyon gazul elegette, a mutatoujjan egy nagy holyag van az ujjbegyen, de a tobbi ujja is piros, meg a tenyere is... BASSZUS! Szegeny annyira sirt... azt hittem megszakad a szivem, mar allva aludt rajtam, de 10 masodpercenkent fel-felsirt, meg szabkodta a kezet, amitol persze csak meg jobban fajt neki... Vegul elaludt... betekertem neki vizes ruhaval, meg raktam ra egy szaraz textilpelust, most igy alszik...

Mit csinaljak vele, hogy ne szakadjon fel a holyag????????? Meg egyebkent is?? Reggel jon anyosom hozzank, elotte elmegy a gyogyszertarba... vmi tuti tipp? :(:(:(:(

Na megyek aludni, ki tudja milyen ejszakank lesz... kis mokusom...

Hajni, Doo: ez erdekes, en mindig arra vagytam, hogy egy vagany kiskolkom legyen, olyan kis mindenlebekanalka, aki mindenkit levesz a labarol, es allandoan huncutkodik.... hat en is megkaptam!! Most meg azert neha jo lenne ha kis csendes, uldogelos baba lenne... Habar egy hete egesz bujos lett, van, hogy napkozben magatol a vallamra hajtja a fejet (kb. 5-10 masodpercre), aztan megy tovabb, de ez nala nagy szo!)

Jaj annyira hulye vagyok, ugy fajhat neki ez az eges... :(

zetus8
 
 


Etus! Aloe vara first! Az nagyon jó égésre. vagy maga a növény, ha van valakinek. Anyumnak van cserépben,csak letöri a levelet, s a gélt ami kifolyik, rákeni a problémás helyre. Nekem amúgy az Irix jött még be. Szegényke :( gyógyuljon meg :cry: :cry:

Doo, hol rendeltél fehér ruhát? Jó lesz úgy tunikásan :wink:

Bea, a kajálás ugyanúgy megy, talán az ebédnél javult a helyzet,kb 80 ml el szokott fogyni (+-). A súlya 8800 gramm volt 2 hete.
Szóval érdekes, hogy Lotti sem volt egy évesen sokkal kevesebb és Vikó sem, mégis Őket "balerinaként" és "modellalkatúként" emlegették :lol: :lol: talán Zita alacsonyabb 74 cm, vagy máshogy oszlik el rajta :wink: de tényleg jó kis husi. Amolyan fogdosnivaló kis húúúsa van :D

Kép
ági_bp
 
 


Doo, azt tudtam, hogy májusban lesz tali csak az időpontot nem :twisted: Hol is van az a hisztis cikk :?: Ti is reformátusok vagytok, mert mi igen? Kaja ügyben nekem is rögtön a fasírozott jutott eszembe,de persze abba tojás kell. Amikor hosszabb autó útra mentünk és csináltam olyat, hogy pulykamellet bepácoltam és utána abba a páclében hirtelen megsütöttem, az is nagyon fincsi volt kenyérrel meg zöldségekkel.

Etus! Nekem is a first jutott eszembe vagy phantenol az is jól hűsit és puhítja a bőrt. Tudod nekem az a tepeszteletom, hogy sok bábaközt elvész a gyerek. Ha csak én vigyázok rá akkor teljesen rá figyelek, de ha már többen vagyunk nálunk is előfordulnak balesetek. Ez a pszichológiában az osztott felellősség vagy ilyesmi (jól mondom doo? :lol: ) Na ezzel az okoskodással csak azt akarom kinyögni, hogy ne hibáztasd magad, vannak lesznek is még ilyenek! Hogy aludtatok?

Ezt elküldöm...

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Nem tudom miért írok mindig a helyett e betűt, nem is egymás mellett vannak :?

Hajni, erre a ragaszkodásra nem tudok mit mondani. Biztos rossz lehet apának, de ezt nem kell véresen komolyan venni . Hetek alatt minden megváltozhat ez egy ilyen kor. Bár nekem úgy jött le, hogy Hanga kicsit csimpisebb a többi babához képest, de ő ilyen és kész. Nem kell mindennek az okát keresni. :lol: Gondolom azért fárasztó lehet, néha meg tudják folytani az embert.
Rozi még pár hete is órákat aludt délután. A Kolpingba romlott el minden és nem állt vissza a rend :wink:

Mary örülök, hogy izlett a torta :lol: Nekem is a profilos Blanka kép tetszik a legjobban ezek körül. Azért a szülinapról is lesznek képek?

Ági, a kajálás nálunk is a régi. Pontosabban kezd rászokni a mi kajánkra, de amit külön főzök az nem kell neki. Tegnap szalonnát ettem uzsira, lekapta a tányéromról és elkezdte jóízűen szopogatni :lol: Hogy értetted, hogy visszaesés van a babakocsizásban?

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Bea, úgy értettem a visszaesést, hogy megint utálja a babakocsit :( Ez van. Elhúzta a mézesmadzagot, hogy így is lehet viselkedni a babakocsiban, elalvás, nézelődés, aztán visszatért a régi viselkedésformához, kifeszít, sír. Egyébként az is eszembe jutott, hogy talán én rontottam el, bár igazán nem hiszek ebben, de a jó időszakában, amikor elvolt a kocsiban, levittem a kendőben, itthonhagytuk a kocsit, s csak úgy sétáltunk (már hiányzott :oops: :lol: és névnapja volt aznap, gondoltam "kényeztetem")...mintha akkortól lenne megint mumus a kocsi. Talán véletlen egybeesés. mert azért akkor is mikor elcolt benne, hazafelé már gyakran kikívánkozott, s akkor a kendőben, ill. kézben hoztuk. na, mindegy :roll:
A múltkor vettünk bébitaxit, a névnapjára kapta, igaz hamarabb birtokba vehette. Apa csinált rá keretet, így nem tud leesni, s tegnap levittük az utcára benne. Imádja! Tegnap még lehajolva toltuk, ma már egy kis madzaggal húztam. :D Még tökéletesítés alatt van a keret. Mindjárt teszek róla képet. nem néz olyan jól ki, mint amihez eredeti keret van, de jelentősen olcsóbb így, s a célnak tökéletesen megfelel. Hamarosan úgyis hajtani fogja magát rajta, s akkor nem lesz szükség a keretre.

Kép
ági_bp
 
 


legújabb huncut nézés :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ági_bp 2009.03.20 14:00-kor.

Kép
ági_bp
 
 


A huncut nézés nálunk most annyira menő, mint Mary Nálatok a Blanka vigyor :lol: lehajtja a fejét, attól is jobban, mint a képen látható, alulról néz, s vigyorog. :lol: van, hogy egyfolytában ezt csinálja, mi meg szakadunk meg a nevetéstől. Annnyira cuki. Apája azt mondta olyan, mint Bodrogi Gyula :lol: :lol: a Linda című film elején anno, én nem emlékszem, de állítólag lehajtotta a fejét, s nézett így alulról a célkeresztben :roll:

Nem is említettem, megszünt a hintapara. juhéjj! Fel is fúrtuk tegnap az ajtófélfára. A titka talán az volt, hogy másik nagyszülőtől is kaptt hintát, először jól lehúztuk, minek mikor fél benne :oops: de ez kicsit más kialakítású, magasabb elől és keskenyebb a fenékrész, s ebben nem félt. 8)

Kép
ági_bp
 
 


Blanka 1.1. :D :D (meglepő módon)

Kép
ági_bp
 
 


Azt nem is írtam még, hogy nehéz éjszakánk volt :? :cry: anniyt fel volt Zita, sírdogált, felült, rámdőlt, úgy aludt, mászott, kicsit aludt, felébredt...alig aludtunk. nem tudom mi lehetett. Viszont reggel kissé nyirkos volt a ruhája :shock: lehet kifolyt a pisi :shock: bár ilyen nem szokott előfordulni. vagy csak reggel ment ki egy pici, s azért volt csak épphogy nyirkos, nem tudom. Éjjel nem vettem ilyet észre, igaz nem is fogdostam annyira kutatva a kis ruháját :roll: Úgyhogy most negyed12-kor elaludt, de már az előbb fel is ébredt, sírdogált, cicin visszaaludt (hason szemből rámborult, s úgy aludt el :shock: ) Talán a fogacskája kínozza :?
Úgyhogy ma egyelőre rejtély, hányszor fog aludni :?:

Kép
ági_bp
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?