basszus basszus basszus!! Ekkora egy okrot mint en...
Este tesomnal voltunk, es nekialltunk sutit sutni, mondtam, hogy melegitse elo a sutot. Bercel a szobaban volt, Oliver vigyazott ra. Egyszercsak kimaszott hozzam Bercel, es ott szorakozott a labunknal, en meg oda se figyeltem ra, gyurtam a hulye sutit, amikoris egyszercsak elkezdett orditani a gyerek, en meg neztem, hogy mi lelhette, hiszen nem esett el... es akkor jottem ra, hogy valoszinuleg a kis kuka fel akart allni a tuzhelynel, ami ugye meleg kivulrol is...
Gyorsan folyo viz ala raktuk neki, azt nagyon elvezte, de nagyon megijedtem, es nem talaltam, hogy hol egette meg... aztan ahogy jottunk hazafele, hirtelen nagyon elkezdett sirni, pedig aludni akart, akkor lattam, hogy a jobb kis kezet nagyon gazul elegette, a mutatoujjan egy nagy holyag van az ujjbegyen, de a tobbi ujja is piros, meg a tenyere is... BASSZUS! Szegeny annyira sirt... azt hittem megszakad a szivem, mar allva aludt rajtam, de 10 masodpercenkent fel-felsirt, meg szabkodta a kezet, amitol persze csak meg jobban fajt neki... Vegul elaludt... betekertem neki vizes ruhaval, meg raktam ra egy szaraz textilpelust, most igy alszik...
Mit csinaljak vele, hogy ne szakadjon fel a holyag????????? Meg egyebkent is?? Reggel jon anyosom hozzank, elotte elmegy a gyogyszertarba... vmi tuti tipp?
:(:(:(
Na megyek aludni, ki tudja milyen ejszakank lesz... kis mokusom...
Hajni, Doo: ez erdekes, en mindig arra vagytam, hogy egy vagany kiskolkom legyen, olyan kis mindenlebekanalka, aki mindenkit levesz a labarol, es allandoan huncutkodik.... hat en is megkaptam!! Most meg azert neha jo lenne ha kis csendes, uldogelos baba lenne... Habar egy hete egesz bujos lett, van, hogy napkozben magatol a vallamra hajtja a fejet (kb. 5-10 masodpercre), aztan megy tovabb, de ez nala nagy szo!)
Jaj annyira hulye vagyok, ugy fajhat neki ez az eges...