Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Monácska: Még mindig gyönyörű a leányzód :D Azok a hatalmas szemek :roll: ;)

Kincs: Nagyon megható a szüléstörid. Jó látni, hogy így is lehet szülni...
A szuri ára elképesztő... :oops: komolyan ennyit kell 1db oltásért fizetni? Támogatja egyáltalán a TB? Hihetetlen...

Rejo: Szalámiba? Nem tudom elképzelni (még :lol: ). Nem lehet semmi látvány ;)

Monee: Új apuka? Hmmm, anyud sem semmi :) Sok boldogságot nekik ;)

Gina: úgy tűnik, hogy ezek már a jóslók :(

Kezdjem el inni a málnalevélteát? Csak jövőhéten akartam...
Ja és a fotók: Amint végre sikerül rendet tenni aszobában, ígérem lesz fotó. Egyenlőre mindenhol vasalni való cuccok, meg szárító, meg a pelenkázó rész sincs összeszerelve. Jó esetben hétvégére meglesz a nagyja, akkor kaptok fotót ;)

Alice: Nem lehet egyszerű akkor most neked... Tényleg nem irigyellek... :roll:

Egy "picit" magunkról:
Voltam ma védőnőnél... 76kg-t mért :oops: Mikor szívhangot akartunk hallgatni, ugye lefeküdtem. Hát Bence megint kinyomta oldalt a fejecskéjét, ott mosolyogtunk rajta :) Egy nagy púp volt a hasamon :D Nagyon aranyos volt... Választottam egy gyerekdokit is végre, csütörtökön beszél majd vele, hogy mikor futhatunk össze. Ilyenkor a leendő apuka is szokott menni?
Csodálkozott, hogy már jóslófájásaim vannak. Elmondtam neki, hogy miket érzek és azt mondta, hogy ezek pedig tényleg azok...
Ja és még egy kérdés: Jóval olcsóbb a felírt kencék receptre, mint anélkül? Felírta nekem a védőnő, hogy miket fog majd a doki kiírni, de nem tudta a gyógyszertári nevüket, így nem tudom megnézni őket a neten... :(
Tegnap voltunk apával szülésfelkészítőn a Magitban... Tényleg szépen felújították az egész osztály emeletét. Tetszett, hogy van 4 szülőszoba, amik egymástól teljesen függetlenek (asszem a mosdó van úgy megoldva, hogy 2 szobához tartozik 1). Vajúdni ott lehet és a folyosón, sajnos túl sok féle vajúdási lehetőség nincsen :( Van labda, meg lehet a folyosón sétálgatni... Nem baj az is valami, hogy kultúrált környezetben leszünk... :) Ja és felvetette az uracskám, hogy nem akarok-e fizetős szobát... Elgondolkodtam rajta, sztem ha lesz rá lehetőség, akkor kérni fogom végülis elszámolható egészségpénztárba... Nehezen alszom itthon is, hát még egy kórházban. hogy fogom én kibírni apa nélkül 3 napig???? :cry:
Apa most szembesült sztem igazán először a dolog komolyságával, már a kórházi csomagot össze kell szerinte készítenem... Valahogy babonából akartam várni vele a 37. hétig, de lehet hogy akkor majd jövő héten már belendülök, csak hogy megnyugodjon a drágám ;)

Mára ennyi lettem volna. Még főznöm kell a párocskámnak holnapra ebédet... Valammi leves lesz meg szilvásgombóc pl...

Puszi és jó alvókát kicsiknek, nagyoknak egyaránt!!!

Kép

Kép
bettica

Kincs!

Olyan jót mosolyogtam!
Elképzeltem, amint a dokid meg a szülésznő ott kérdezgeti: "Anyuka, nem tetszik fájni?" :lol:
Hát azt hiszem, mind a terhességed, mind a szülésed csodálatosan kiegyensúlyozott volt! :D
Remélem Donát is kiegyensúlyozott baba lesz!

Az Infacolt nyugodtan adhatod neki akárhányszor, mert nem szívódik fel belőle semmi sem a szervezetébe! Csak annyit csinál, h. egybeolvasztja a sok pici buborékot, h. könnyebben felböfizhesse és kipukizhassa.
De lehet, h. a szopik ritkítása lesz az igazi megoldás!

Párom is ikrekben reménykedett, de aztán volt lehetősége módosítani a véleményét! :twisted:

Rólunk:
Ismételten rá kellett jönnöm, h. a két kéz semmire nem elég!
Egy anyának minimum 3 kéz kéne!

Megkezdtük ugyanis a városi (és nem csak ház körüli játszóterezéses) gyalogos közlekedést!
Basszus nem is gondoltam volna, h. ennyire bonyolult! :shock:
Ma pl. venni akartam a dednek egy forgalmas helyen egy kiflit: egyik kéz ded pici csülkét szorongatja, nehogy kitépje magát és elüssék.
Tehát van egy szabad kezem: ezzel kellene elhúzni a hátizsákon a cippzárt, kivenni és kinyitni a pénztárcámat, és kivenni belőle a pénzt, átvenni a visszajárót, eltenni, bepatentolni a pénztárca aprós rekeszét, majd eltenni a hátizsákba és behúzni a cippzárt.
Javaslom kipróbálásra! :twisted:
Szigorúan csak egy kézzel! :!:

Másik verzió:
Anyámék jól megérdemelt Hévizelésüket töltik, így mi, mint eddig minden évben, ideköltöztünk hozzájuk az állatok pesztrálása céljából.
Kutyasétáltatás:
Egyik kézben ded.
Másik kézben kutyapóráz.
Figyelem erősen oszcillál, mivel a kutya, apám "nevelésének" köszönhetően nem tanult meg kultúráltan sétálni, hanem szabadon bóklászik, amerre kedve tartja, a ded pedig annyi új dolgot lát, h. a lába elé már nem képes figyelni, tehát kb. tíz lépésenként akar hasraesni vmiben (ha szólok neki, h. "Lábad elé nézz!", akkor gondosan lemutat a cipője orra elé :lol: ).
Ez még mindig menne valahogy, de eljön az a pont, ami az eb szempontjából a séta lényegét jelenti: a kaka!
Mivel kultúrált család vagyunk és egyébként sem szeretem, ha a ded v. én más kutyák piszkába lépünk, kis zacsival készülök a produktum felszedésére.
Igen ám, de ekkor jelentkezik ismét a 3. kéz hiánya!
Mivel szedjem fel?
Minthogy sem az eb, sem a ded nem tartozik a szófogadó élőlények közé, nem egyszerű a dolog.
Egyenlőre úgy oldom meg, h. fél lábbal állok a kutyapórázon, fél kézzel próbálom a produktum iránt élénken érdeklődő (és pfujjoló :lol: ) dedet a célterülettől távoltartani, miközben fél kézzel igyekszem a kifordított zacsival maradéktalanul begyűjteni az eb végtermékét.
De még nem jöttem rá, h. hogyan is kell egy kézzel csomóra kötni a zacsi száját, úgyhogy minden sétánál eljön az a veszélyes pillanat, amikor kénytelen vagyok elengedni a ded kezét emiatt.
Megoldásokat priviben várok! :?

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Rambóka!

Sírok a röhögéstől!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Senki nem szocpolos közötettek,csak engem esz a fene? :evil: :evil: :evil:

Kép

Kép
lecso

Sziasztok!

Monee: nemtom az e az, de ma már 3.napja van, de NEM VÉRZEK! Kissé idegesítő, mert ilyennel még sosenem találkoztam. (ez a tojcsifehérjéhez hasonlító nyálka icipicit véres,rózsaszínes és csakis a budipapíron jelentkezik; mellé ma megint lement a hőm 36,3ra, lehet most pé-rek??? :shock: )

help plízzzzzzzz!!!!!!!!!!Mijez?????Nem fájok, nem jön vér csak ez a cucc. :shock:

hajni...
Budaörs

Sziasztok!

Rambóka! :lol: :lol: :lol:
Bár megjegyzem, nekem még a sima babakocsis hisztizős sétákkal is gondom van :oops:

Koriági!
Nekünk is van rugós hintánk, ABC designe-os, ez azért jó, mert van egy széles műanyag perem körbe, és ha Gergő belendül, akkor sem kenődik az ajtófélfára :lol:
Amúgy imádja ő is, meg én is, mert amíg benn van, van egy kis szusszanásnyi időm :)

Na, lépek, ennyi volt a szusszanás, sajna a hinta és a számítógép nem egy helyen van, mert akkor beletenném és csak neteznék.Álom, édes álom...... :lol:
ezoterike

Lányok!

Bocsi hogy most csak ezzel jövök, de ha valaki szeretne jönni a PCOS talira, de még nem jelzett, akkor kérem hogy jelentkezzen!

A regisztráció az előzetes igények felmérésére szolgál, és arra, hogy igyekezzek a közönség kedvében járni, és jelenleg most azt sem nagyon tudom, hogy pl. a Babanetes anyukák miatt, mekkora igény van a játszószoba felturbózására és babysitterre.

Kérlek segítsetek, ha valaki jönne és még nem írt, írjon időben. :roll:

Majd még jövök, csak most már nagyon szeretnék túllenni a 24-én. Persze addig még jövök. :)

Köszi!

fáradt /szétesett/ nagyon terhes Norka
Vendég

lecso: sajna minket nem érint a dolog mert nem vagyunk jogosultak szocpolra így mi kapásból lemondhatunk arról a 2,4 millkóról ami 2 gyerek után járna... (bárcsak ilyeneken kellene filóznom...)

Rambóka: PÓRÁZ!!!! (aka gyerekhám)... ha zavar, hogy mindenki megnéz az utcán akkor vegyél Gergőnek egy kisállatos hátizsákot és azt varrd a gyerekhámhoz... úgy nem néz ki hülyén a gyerek viszont ha az övedhez kötöd a pórázt akkor nem tud elszaladni ha hirtelen olyanja lesz... (én már megvetettem a hátizsákot ehhez csak sajna nagyobb mint a gyerek így sanszos, hogy kénytelen leszek egy másikat venni... pedig állat jó hátizsákot vetettem:))) A hámot meg max. 1000 Ft körül vesztegetik a legtöbb helyen... (lehet ilyen spéci pórázt rendelni az amcsi ebayről kb. 4000 körül jön ki postával de sima levélként úgy meg elég necces...)

Na megyek, indul a fektetés... (Lillának főztem egy bazi nagy adag kaját amit azonnal bezabált és most itt reklamál, hogy még éhes... amióta elkezdtem a protexines kúrát nála azóta teljesen zabagép lett:))
Vendég

(ja... az öcsémék kérték a szocpolt és már csak 2 évük van az első gyerekre... tiszta hülyék... ha tudják, hogy még nem jöhet a gyerek mert az öcsémnek előbb le kell diplomáznia nem értem hogy mertek belevágni... na mindegy, az ő életük... ja.. a szocpollal az a gáz, hogy annyi kritériuma van... meg újépítésű lakás/ház kell hozzá stb. ami irreálisan drága... vagyis a ház még nem ha valakinek sikerül telket vennie de a lakás az sajna az)
Vendég

Hello!

Rambóka!

Ha jól értem, akkor most nem Pécsen vagytok, de ha visszajöttök, akkor: nekem van két ilyen gyerek hámom (a csatok miatt turiztam) amit szívesen oda tudok adni, próbáljátok ki hogy működik-e Gergőnél. Csak ez miatt ne vegyél... én igazából nem értem hogy gyakorlati haszna hogyan van...

Gondolom akkor a holnapi baba elsősegély dolog ugrott. Én sem tudok elmenni, ezer dolog van. Így is tisztára be vagyok frusztrálódva, nem terhelem még magam ezzel is.

Norka!

Kitartást és sok erőt!
Nekem fele ennyi dolgom nincs, de néha már így is bőgök délután. :?

Lecso!

Minket sem érint a szocpol.
Az adókártya nem téma, minden magyar állampolgárnak van adószáma, egyszerűen csak ki kell kérni az APEHtől.

Hajni!

Ennyire alacsony hővel lehet hogy Pé készülődik, de a fene sem tudja megmondani... Kár hogy nem látunk Beléd. :D

Bettica!

Ilyenkor nekiállni ebédet csinálni?! Te egy nagyon rendes csaj vagy... :)
Ha jóslók, hát jóslók. Még hetekig jöhetnek úgy hogy egyben vagytok. Legalább jól fel lesz készítve a szervezeted az igazi fájásokra. :wink:

Monácska!

Nóri tündéri! Annyira aranyos kis manócska arcocskája van! :D

Kincs!

Nagyon szép a történetetek! :)
Örülök neki hogy minden ilyen jól sikerült!

Monee

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Norka: Én írtam neked, hogy mennék, de nem kaptam rá választ... :( Ha másnak kell írni, akkor szólj, mert csak a te címed volt megadva a honlapon...
Egyébként meg nagyon terhes Norka ne nagyon eröltesse magát túl ;) Hagyjon másoknak is melót :)

Lecso: Mi is max félszocpolt kaphatnánk, de egyenlőre nem aktuális... :(

Rambóka: Én is sírtam a röhögéstől... :lol: Mindig olyan jól, élethűen tudod részletezni a történeteket ;)

Hajni: Úgy segítenék neked, de most én is tanácstalan vagyok. Lehet nem sikerült megrepednie legutóbb és most újrapróbálkozik a szervezeted...

5 óta elkészült a párom ebédje, leolvasztottam a fagyasztót és még kivasaltam a maradék nagy kupacot... Na jó, a leolvasztásban segített a végén az uram is, nekem már nem megy úgy a hajolgatás :lol: Dícsérjetek meg, mert olyan ügyi voltam :D

Na, én mára el... Legyetek jók!

Kép

Kép
bettica

éhes vagyok... kajálni kéne...

fú, hogy én ma mit össze zabáltam... fú... nagyon durva:)))) sajtos hot-doggal indítottam (kb. 5 éve nem ettem:)))) ég is miatta a pofám olyan ciki...) ittam hozzá egy capuccinot... aztán ettem egy óriás gombás melegszenyát (hát valami eszméletlenül jót csinálnak a suli büféjében... én függő lettem... ha sulim van 2 hetente az első dolgom mindig az, hogy lerohanom a büfét:))) aztán ettem egy csokis mignont (na az is jó volt) aztán egy óriási lekváros fánkot... szóval orgiát rendeztem:))) (a ciki ebben csak az, hogy 1-kor kezdtem az orgiát és 6-ig folyamatosan zabáltam... egyszerűen élveztem, hogy úton vagyok és annyi finom kaja van körülöttem:)))) Szóval ennyit a diétáról... most valami egészségesebb kaja kéne vacsorára...
Vendég

monee: szerintem a póráznak annyi a haszna, hogy ha a gyereked kicsit öntudatosabb az átlagnál és félsz, hogy egy forgalmas úton ha meglát valamit kitépi magát a kezedből akkor amellett, hogy fogod a kezét a pórázt is szépen az övedre csatolod... így ha a gyerek önállósítani szeretné magát egy forgalmas út mentén akkor sem kell a séta végére beleőszülnöd a stresszbe:)
Vendég

csakegy mi az a protexin?

Dominak régóta keresek étvágygerjesztőt.

kincs csodálatos volt a szülésed!

Bettica ügyi voltál! :)

Norka nekem kő játzsószoba is meg bébiszitter is! :lol:

Kép

Kép
rejo

rejo: bélflóra helyreállító por... az ekcéma miatt nyomatom Lillánál hátha segít .... (katasztrofális a helyzet)
Vendég

Sziasztok!

Lecsó: írok privit mindjárt, bankos vagyok...

Rejo: halálra röhögtem magam az orrfújásos technikákon!!!! Eszméletlen kiscsajszid van!! Olyan régen láttunk képeket róluk!!!

Rambóka: hát ilyenkor mindig belegondolok hogy egy gyerekkel nem lesz könnyebb soha mint ami jelenleg van, max. más probléma és nyűg adódik!! Gergőről is kérnénk fotókat!!!!

Bettica: nem baj ha már jósolgatsz, legalább jól felpuhul a méhszáj mire szülni kell!! Várjuk a képeket!!

Kincs: gyönyörű szüléstöri!!!! Mindenkinek ilyet kívánok!!! Gratula mégegyszer! Lehet hogy én is meg tudtam volna szülni természetesen? 8 cm-re voltam kitágulva, de a gyerek feje nem illeszkedett be, de nálam nem csináltak ilyen nyomáspróbát... na mindegy...

Monácska: egyem azt a csöpp kis száját, meg őzike szemeit ennek a kismanónak!! Nagyon tündérke!!!

Napszemcsi: de jó téged is látni!! Mennyit nőtt már Barnuska és Nórika!!! Nagyon szépek!!!!! Köszi az infót a hintáról!! Jól vagytok? Mesélj egy kicsit!

Csillag, Ezo: nektek is köszi!!

Csillag: nem akarom én ültetni mindenáron, de már felhúzta magát kétszer is, állandóan ülni akar, imádja! A hintába csak akkor rakom majd ha stabilan ül!! Egyébként a mi ortopéd dokink szerint pl. egy jó minőségű hordozótól semmi baja nincs a gyereknek! De a komptól ő is idegbajt kap!!

Egyébként sikerül lecsapni a hintára, ez lesz a névnapi ajándéka. :wink:

Zsizsik: veled mizújs? Mármint nem ÚGY kérdezem, csak általában :wink:
Vendég

halihó, tegnap megvolt az első csajbulim zsuzsi születése óta. mármint éjszakai buli:) na, jó. fél 12re hazaértem. de jó volt. és zsuzsi is jól viselkedett az apjával. és csak egyszer kelt éjszaka, vagyis hajnalban!!!

tényleg, zsizsik. fel is hívlak. :)

zsuzsi is ülni akart már hamar. és néha ült is, mert stabilan megült.

rejo, megérkezett a szajré??

lafiiiiiiiiiiiiiiiiiiii???

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Jaj, Dimet akartam is kérdezni hogy hogy aludtatok!!! Ezek szerint csak a környezetváltozás kavart be!!

LAFIIIIII!!!!! Tényleg mi van Veled???????

És K.ir is régen kolbászolt erre!!!! :lol:
Vendég

Kincsecske!!!
Születéstörid egy csoda! A dokid is, csodálatosan türelmes volt végig!!! Fantasztikus!

Hajni!
Fogalmam sincs mi lehet, de engem is idegesítene az tuti...... Viszont ha a hőd lement, akkor valószínűleg újra rágyúr a petécskéd a repedésre! Kitartás, valami lesz belőle nem is sokára!

Norka!
Pihenj néha.............. Tudom, falra ráhányt borsó! :):):):) Ölellek!

Rambóka!
Halálos volt a sztori! A legjobb a kutyasétáltatós rész!!!! ELképzelem, ahogy szeded a kutyagumit, Gergő pedig fújjol hozzá!!!! :)

Lecsó szívem!
Tegnap öntötte el az agyamat a sz@r, ahogy a linkbe belenéztem, hogy én pl. már jogosult sem vagyok rá, mivel elmúltam 35 éves. Feltételezik, hogy azért szülsz ilyen későn, mert már megvan a kecód, ahova szülhetsz?????????? Ez egy sima diszkrimináció szerintem, és fel is háborít!!! Azt sehol nem írják úgy mellesleg, akkor mi van, ha a házastárs meg még a 30-at sem töltötte be???? No meg a másik, hogy a tetőtér beépítés nem számít új lakásnak, még akkor sem, ha különfeljáratú, különálló lakást építesz, max a félszocpolt vehetnénk fel................ Szóval egye meg a fene a szocpolt............. Nekünk sem jár a 2,4 millió, pedig kihúzna a szarból totálisan....... Jelenleg nagy gondban vagyunk befejezésügyileg. :( :cry:

Ja, Kincs!
Nóri is így kezdte, ébredt kb. a 4. hétig éjfélkor is, aztán 4 körül!
Jelenleg eszünk-fekszünk 8-9 körül, kelünk 3-4 körül, aztán 6-7 körül! Szóval lesz jobb, kitartás kérlek! És a fejést ne hanyagold el így az elején szerintem, én bíztatlak, hogy csak fejj, inkább berakni a fagyóba. Azonnal látszik, ha netalán véletlenül el kezd apadni, és tudsz lépni!!

Nos, megyek, lánykám ébredezik!

Pusszantás lányok!
Vendég

Hohóóóóóóóóóóóóóóóó!!!

Szóval Dimet bulizni volt!!!! Örülök, hogy jól éreztétek magatokat!!!!

MErre jártatok, ha nem túl kíváncsi a kérdés?????
Vendég

ági: nem hiszem, mert tegnaplőt is nyűg volt itthon, meg mielőtt lementünk gyulára, akkor is már 1-2 napja kelés volt éjszaka. most ez így sikerült. :) hátha így marad.....

rami, szerintem még két kéz felvarrása jót tenne :) műtéti csoda lenne, és még jól is járnál vele!!!

kincs, már írni akartam, hogy örülök,hogy ilyen jó élményed van!!! és donát is ilyen nyugis baba lesz, mint a terhességed és a szülésed. vagy ki tudja :twisted: ezek a kis ördögfiókák sok mindenre képesek.

a gödörben voltunk, csak olyan kiülős-dumálós. és barátnőim szerint jól viselkedtem, nem majréztam a gyerek miatt, és nem telefonálgattam haza 5 percenként. csak férjem írt sms-t, hogy elaludt...ennyi volt :D de kellett ez a kis duma-party.

ja, előbb ment az rtl-en aviva torna bemutató. férjem kérdezi, ez milyen torna. mondom, meddőség elleni torna. azt mondja: hát, ahogy mozog, meglátja egy pasi,tuti nem lesz a meddőséggel gond :lol: (csajszi csípőt billentett előre-hátra.....)

monnácska, pocakfájás nórinak?

Kép

dimet

Köszi Ági,én is írtam pü-t neked :wink:

Kép

Kép
lecso

Dimet!

Van még, a délutáni 5-8-ig időszak elég húzós!
Majd elmúlik, ez van, meg kell vele barátkoznom és kész! :cry: :( :?

Persze ezt azokban az órákban nem ilyen nyugisan adom ám elő!!! Igazából egy angyali jó gyerek lenne Nóri, ha ezek az időszakok nem lennének. No de ne máááá, hogy egy angyalkám legyen ugyebár! :lol: :lol:
Mivel éjjelente ki tudom magam pihenni, viszonylag jól viselem a "krízist", no mert nekem ez mindenképpen az! Pénteken tanácsadásra megyek, mérünk egy súlyt, és megkérdezem, hogy van-e valami ötelete még a dokinéninek!

Lányok, akartam már régen kérdezni:
A csípőszűrés tulképpen mennyire sürgős is??? És kinek is fontos?????? És ha totálisan kimozgatható, szabad csípőizülete van a lánynak, akkor minek is kell menni????

Mert az ortopédiát nem tudom elérni kb. 6 napja! Már április végén elkezdtem próbálni időpontot kérni, de vagy álló nap foglalt, vagy nem veszik fel a telefont!
Vendég

Sziasztok!

Koriági!
A hintába beletehetd akkor is, ha nem ül még stabilan, mi is így kezdtük el használni, Gergő sem ül még stabilan, és a gyógytornász is
mondta, hogy jó ez a hinta, mert fejleszti az egyensúlyérzékét.Mi 7 hós kora óta használjuk, 6 hóstól ajánlják, de én akkor még nem tudtam, hogy ilyen is van.
ezoterike

Ezo: és nem billen előre akkor sem ha nem tudja megtartani ülésben magát?
Vendég

LAFI!!! FIGYELJ MÁR, MINDENKI AGGÓDIK HOGY MI VAN VELETEK, MÉG PRIVIT SEM LEHET KÜLDENI A NÉVTELEN NICKEDRE SEM!!! LÉGYSZIIII!!!!
Vendég

Sziasztok!

Lányok én egy másik topikban olvastam, hogy mi van Lafival!
Ha jól értettem nem haragból lépett ki a nicknevéből. Oka volt!
Ő jól van :)

Pusszantás!
Vendég

Kavicska rakjál már fel légyszi fényképet Szilveszterről! :D Nézem a vonalzód és rájövök,hogy milyen régen is láttuk!

Kép

Kép
lecso

Halihó!

Tennap rágyúrtunk Apával, hátha lesz belőle mensi... :oops: :roll: Eksön után volt némi kis vér de azóta semmi csak a budipapíron pisi után valamicske, meg a betéten pici vérfolt. Lehet progihiányom van és ezért jön meg ilyen nehezen???
Kérdés: ezt most vegyem mensinek vagy ne?? Ha igen mikortól? mert tegnap este 11kor volt pici vér azután......

hajni...
Budaörs

sziasztok.

Anyóka, Dimet, Ági, édes drága Dorina-anyuka, Rami köszönöm a hiányolást!Jól esett.

Több oka van,hogy Lafi eltűnt névvel, hsz-ekkel, múlttal együt...1. nem részletezném (azzal a levéllel és a magyar toleranciával kapcsolatos, amit felraktam és egy másik topikkal)
2. ügyfelek és ismeretlen ismerősök írnak nekem, hogy jéé ez te vagy....na ez nem kéne....
Így a férjemmel döntöttünk, az előbbi ok miatt kivoltam nagyon, az utóbbi meg idegesített és ledöbentett....kiléptem.
(Dimet írok feltétlenül, nincs elfelejtve, csak időm nincs!!!!!!!!!!!!)

A fiam jól van, 5 hósan 7190 gramm és 62 cm volt, sokat hízott, hisz fogyott ugye a betegség miatt, de bepótolta.
Sokat eszik, jó gyerek, hagy tanulni, csak én vagyok lusta, öreg és nem fog az agyam már. :evil:
A gyerek nem eszik tápot egyáltalán, pedig már nem Ha-sat is kipróbáltunk...csak pohárból hajlandó valamit de alig.Tanulópoharat játsani használja, de sima pohárból ügyes. Tejpépet szereti.
A én főztömet szereti, a boltit nem :lol: így minden nap fözök neki...
Jó gyerek. Megforulni nem akar, de ülni már igen, fog, nyúl , játszik, ha énekelek ő is énekel és tudja, mikor angolul és mikor magyarul énekelek, beszélek neki, szerintem okos lesz és remélem, olyan nyelvérzéke lesz mint az anyjának :lol:
(nincs bizonyíték arra hogy taníthatom-e vagy sem angolra így énekelek neki angolul)
Este feksik 7kor fürcsi után, este 9kor ébresztem, kap tejpépet gyümivel, makd reggel 9kor kelünk, játék, majd alvás, délig, majd evés, majd alvás 4ig majd játék, evés és alvás fürcsiig. A délutáni alvásnál felébresztem és viszem ki vagy ha nem hajlandó felébredni, teraszra teszem.

a diétával leálltam, nem megy,ennyi energiám már nincs, így csak az a cél, hogy ne hízzak, mert 3 kg feljött az epeműtét után és az meg is maradt sajnos.majd júniusban újból torna....

Na kb ennyi történt....

ui. Lafit kérném mellőzni ....
Vendég

Szia Hunci!

Üdv. közöttünk! :D

A kisfiadnak nagyon profi napirendje van. Különösen irigylem az "este kilenckor fekszünk és reggel kilenckor kelünk" részét! :lol: :lol:
Nálunk 8kor fekszik és 10 kor kel, de közben háromszor kér szopit! :roll: :roll:

Nagyon szépen gyarapszik! Gratulálok!

Azt hogy tanulsz a babád mellett, hát minden elismerésem! :roll: Bár jövőre rám is ez vár. Nem lesz mentség! :roll: :?
Vendég

Szija Hunci!

Üdvözöllek körünkben! :D :wink:

Örülök, hogy minden okés Veletek! Diétával valahogy én is így vagyok, látszik is nálam az eredmény sajna.

hajni...
Budaörs

Sziasztok csak gyorsan..
éjszakák jó volt és eddig a nappalis :D
Ma is fejtem..

Lafival mi van??? Nem tudok visszaolvasni és topikot sem keresni írjátok le légyszi!

Kavicska neked van listád a szopi alatt ehető ételekről???
Szülők nem tudnak mit főzni :lol:

Puszi!
Vendég

kedves, hunci. jó új arcokat látni :D

tök jó a napirendetek! megfordulással ne törödj. zsuzsi is 6 hónaposan prögött-forgott. előtte nagy lusti volt, aztán kb. 2 nap alatt behozott mindent!!!
tanulás? gr.....büszke vagyok rád, hogy ezt is bírod. nekem terhesen is terhelő volt. így gyerek mellett nem tudnék.
és sem csinálom a diétát ezerrel. csak amennyire jól esik. megpróbálok nem enni sokat, és persze okosabban eszek. de nincs erőm minden nap tornázni, mint anno gyerek előtt.

Kép

dimet

Kincs: Lafi jól van, olvass majd vissza ;)

Hmm, 35. hét, 35 nap van még hátra :roll:

Kép

Kép
bettica

Koriági!

Nem fog előrebillenni, ezt nálunk apa szemléltette a gyerekkel, mert én is azt hittem, mikorelőrehajolt, hogy ki fog esni,de ha meg annyira előrehajolna, akkor a saját popója súlya visszahúzza. :lol:
ezoterike

Koriági!

Még azt elfelejtettem, hogy mindíg úgy állítsd be a hinta magasságát, hogy rendesen leérjen a talpa, ne csak a lábujjhegye!

Hunci!
Én is üdvözöllek :wink:
Ez a napirend tényleg irigylésre méltó...
ezoterike

vki holnap ikea???
zsuzsi unatkozik. szerintem. babákkal kell randiztatnom. :lol:
kinek hogyan telik egy babával való napja? mindennap mentek vmerre??

bettica, uhuj :) már csak 35(?) nap. vagy ki tudja mennyi:) 36. héttől málnalevéltea!!!

Kép

dimet

Sziasztok lánykák !!

DImettel ma hasznos infokat cseréltünk, pár óráig úgy nézett ki, hogy mumpszos vagyok..... :shock: De mivel anyám utánanézett és gyerekként már voltam, "csak" arról van szó, hogy egy iszonyat durva torokgyulladást szedtem össze, hétfő óta 39 C-os lázzal nyomorogtam..... mára a lázam lement, de helyette a nyakamon szép göbök nőttek, és csak nőnek, nődögélnek.....majd csak elmúlik.... :wink: Nem kell aggódni, megmaradok.... :lol:

Hunci, milyen jó, hogy új emberkék is csatlakoznak néha hozzánk....! :wink: :lol: Örülök neked !!

Rami, a kutyás, sokkezes történettől fetrengtem a röhögéstől... :lol: :lol:
És Rejoék szalámiba orrfújósától is.....komolyan, tiszta móka az egész élet !

Bettica, kezdek izgulni érted, engem minden éppen soros kismama nagyon foglalkoztat.... most te vagy soron..... :wink:

Kincs, a szülésed olyan volt, mint te magad: kiegyensúlyozott, kedves és nyugodt... nagyon szép élmény lehett....! Örülök, hogy ilyen klasszul sikerült minden.

Én ma vagyok 5.cn-on, clostyt szedem 3. cn óta, jövő héten megyek Arnold dokihoz UH kukucsra, és akkor fogom megkérdezni a véleményét az inszemről is. Férjemmel elhatároztuk, hogy nem várunk tovább, megpróbáljuk. Hátha az sikerül, ha már spontán ilyen bénák vagyunk. :cry:
zsizsik

szia Zsizsik!

nem fog nektek kelleni inszem! valahogy úgy érzem! :lol:

Azé nem vagytok bénák, nézd meg Eszti is milyen szép lett!

húú hunci nehogy félregépeljem a neved! :lol: így is elég vidám!

te mennyit alszik egy nap ez a gyerek? :shock: irigykedve olvasom!

Diétát ne bánd, sztem az is csoda volt, hogy idáig csináltad.

Kép

Kép
rejo

Hunci!

Basszus! :evil:

Zsizsik!

Ha pár napon belül nem javulsz, vagy az alábbi cikkben felsorolt egyéb tünetek is kezdenek megjelenni, akkor keresd fel a körzetit emiatt:
http://www.sulinet.hu/tart/fcikk/Kied/0/29155/1
Lehetőleg se antibiotikumot, se szalicilátszármazékokat (Aspirin és társai) ne használj!

Rólunk:

Voltam ma dokinál. Kiírta a szükséges vizsgálatokat, jövő héten 12. heti UH + integrált teszt. És mondta, h. mivel a szülésig betöltöm a 35-öt, ne lepődjek meg, de fel fogják ajánlani az amniocentézist a genetikai tanácsadáson.
Mondtam, h. ha az UH v. az integrált teszt alapján a legkisebb gyanú is fennáll, akkor mindenképpen élek majd a lehetőséggel.
Jajj, csak ne legyen rá szükség! :shock:

rambóka

Hmmmmmmmmmm Rami! A mindenit hogy milyen görény betegségek vannak.
Basszus én ma voltam fül-orr-gégészeten de hogy minek azt nem tudom. A lényeg hogy ott is vannak ám elég nagy segglyúúúúúúúúúúúk emberek.... :twisted:

hajni...
Budaörs

Sziasztok!

Hiába na, ha az ember lányának az Ura és parancsolója iccakás, akkor csak ilyenkor kerülök gép közelbe. De ki nem hagyhatlak benneteket! Kép
Este fél kilenckor magamnak estem egy vödör forró gyantával... :roll:

Dimet!
Én eddig csak a "ház " körül csatangoltam...
De tegnap már patikában voltunk (ez már távolabb van), ma nagyon nagyon messze voltunk. Vásárolni. Kép A gyerek nagyon jól bírta, ha tele a pocak, akkor csend van! Ugyhogy a jövendőbeli barátnője nagyon fogja díjazni a türelmét! Kép Az anyja szépen lassan hozzászoktatja. De tény, hogy nem egyszerű egy nemegészen kéthónapossal kettesben egy plázában nézelődni és vásárolgatni! :? De én nagyon élveztem... Nekem kellett a lelkemnek.
Még azt kell kitaláljam, hogy hogyan fogok a próbafülkébe átöltözni, miközben a babakocsiban a gyerek.
Hiába magam nem tudom meghazudtolni. :roll: Egyszerűen mehetnékem van... Mindig egy nyüzsgő nőszemély voltam. VAGYOK! Az Ember dettó! A gyerek megszokja! :roll: :oops:

Én azt tervezem, hogy három hós korától megyünk zenebölcsibe és úszni! És akkor meglesz a napi program.

Monácska!
A kislányod csodaszép őzikeszemű kishölgy! :)
Én felnézek rád! Komolyan! Hogy milyen energia tartalékaid vannak.
Férj, nagy gyerek, egy szétvert ház, rumlival, egy kisbaba..
Én sosem leszek ügyes háziasszony. Már rég letettem róla. Minta anya sem leszek. :( Időnként egy önző disznónak érzem magam. :oops: De azért titkon reménykedem, hogy a fiacskám érzi, hogy mennyire szeretem... annyit puszilom a pofikáját, hogy attól tartok elkopik :? eljön az idő, hogy majd elfut! :roll: Most még nem tud és galádul kihasználom Kép Kis puha csomag!

Kincs!
Átálltatok a 3 órás etetésre? Próbáld meg, mert megéri! :D Kisfiad egy gyönyörűség!

Lecso!
Minket a szocpol nem érint! Szerintem mi sosem fogunk építkezni... időnként még abban is kételkedem, hogy valaha bele merek e vágni hitelbe, hogy vegyünk kertesházat! :roll:

Napszemcsi!
Már ekkorák a gyerkőcök??? :shock: :shock: Jesszus, nagyon telik az idő. :) Nagyon aranyosak!
Jól vagytok? Minden rendben veletek?

Bettica!
Ha arra gondolok, hogy nemrég tesztelted a pozitivat! És tessék, te vagy a következő :)
Kívánom, hogy olyan szépen alakuljon minden, ahogy te szeretnéd! :)

Ezo!
Mi az akadálya, hogy a hinta és a számítógép egy helyen legyen??? :lol: :lol: :lol: Én nem is tudom, hogy láttunk e képet Gergőről? Priviben is jöhet a fotó, ha ide nem akarod betenni! :)

Norka!
24+6 és pihenés ezerrel! :) Tartsa benned ez az erőt!!! :D

Csakegy!
Az a helyzet, hogy te van amire fogd az édesség evést! Én nem igazán. De rengeteg édességet megbírnék enni. Nagy önuralmamba kerül, hogy visszafogom magam. :roll:

Rambóka!
Nem lesz szükség semmilyen invaziv beavatkozásra! :)

A sok hszszel eltelt az idő. Muszáj lefeküdni, mert ügyeletes vagyok! Kép Kép Kép

Csóközön!
Vendég

kavics, menjél is!!! az rucipróbálás meg csak barátnős buliba megy. én úgy csináltam. melyik plázában csatangoltatok? (ha publikus)

itt a közelben van két játszóház, utánanézek.

Kép

dimet

Dimet kavicska nem pesti.

johanna már ilyen nagy! igaz nem látszik, mert ezeken a képeken ül! a fiam is megnőtt!

ja, lassan tickert kell neki cserélni. új év, új ticker.

Kép

Kép

Gergőékkel buliztunk.
Kép

Kép

Kép
rejo

Beszarááááááááás!!!!!! Ezek a gyerekek tündériek!!! Azok szemek, mosolyok..... Ajjjjjjjjjjjjjjjjjjjj behalok!!!!

hajni...
Budaörs

Hello csajok!

Bocs, önzök kicsit.
Tegnap délután-este tökre rosszul voltam. Nagyon fájt a pocakom jobb oldala és csak több órás fekvés és a 3. MaCi után múlt el. Nem folyamatosan fájt, hanem 15-20 perces periódusonként egyszer nagyon belenyilalt nagyon.
Eléggé megijedtem. :(
Először is a babácska miatt, mert egész nap alig adott jelet magáról, másrészről nem volt jó érzés hogy ilyen "szabályos" időközönként jött a fájdalom és féltem hogy ennél nagyobb baj is lesz. :( Másrészt meg tökre paráztam, hogy holnap anyu esküvője, sok és fontos dolgom van, erre meg lehet, hogy még kórházba is kell mennem...

A kérdés az, hogy esetlegesen méhösszehúzódások megvalósulhatnak nem konkrét keményedés, hanem ilyen oldal fájás formájában is? Mennyire vegyem komolyan? Holnap rendel a dokim, kérjem be hozzá magam, hogy nézzen meg?
Ma, most jól vagyok, bár reggel 2 MaCival indítottam és szerencsére a baba is bepótolta a tegnapi egésznapos tornát, még 11kor is döngette a kéró falát. (Az tökre aranyos volt, hogy mikor már fél órája kalimpált ezerrel, megkértem a Párom, hogy segítsen már ő is és altassuk el a manót. Odafeküdt a pocimhoz, simizte, duruzsolt egy keveset, hogy "ideje már aludni" és csodák csodájára a baba azonnal abbahagyta a döngetést. :D)

Monee

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

ja, tényleg. kavics nem pesti. tudom én. :) csak vmiért mindig kavarba vagyok.

rejo, megérkezett már a cucc???

mekkorák már a gyerkőcök!!!!!!!!!!!! gergő is:) egyikőjüknél sem tudom eldönteni, hogy apjára vagy anyjára hasonlít :)

Kép

dimet

monnee, pihenjél! tudod vannak ám jelzései a szervezetnek, amikor pihizni kell!!!

bettica?

Kép

dimet

Kavicska!

Kérésed parancs :) :

Kép Kép
ezoterike

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?