Sziasztok!
Hiába na, ha az ember lányának az Ura és parancsolója iccakás, akkor csak ilyenkor kerülök gép közelbe. De ki nem hagyhatlak benneteket!
Este fél kilenckor magamnak estem egy vödör forró gyantával...
Dimet!
Én eddig csak a "ház " körül csatangoltam...
De tegnap már patikában voltunk (ez már távolabb van), ma nagyon nagyon messze voltunk. Vásárolni.
A gyerek nagyon jól bírta, ha tele a pocak, akkor csend van! Ugyhogy a jövendőbeli barátnője nagyon fogja díjazni a türelmét!
Az anyja szépen lassan hozzászoktatja. De tény, hogy nem egyszerű egy nemegészen kéthónapossal kettesben egy plázában nézelődni és vásárolgatni!
De én nagyon élveztem... Nekem kellett a lelkemnek.
Még azt kell kitaláljam, hogy hogyan fogok a próbafülkébe átöltözni, miközben a babakocsiban a gyerek.
Hiába magam nem tudom meghazudtolni.
Egyszerűen mehetnékem van... Mindig egy nyüzsgő nőszemély voltam. VAGYOK! Az Ember dettó! A gyerek megszokja!
Én azt tervezem, hogy három hós korától megyünk zenebölcsibe és úszni! És akkor meglesz a napi program.
Monácska!
A kislányod csodaszép őzikeszemű kishölgy!
Én felnézek rád! Komolyan! Hogy milyen energia tartalékaid vannak.
Férj, nagy gyerek, egy szétvert ház, rumlival, egy kisbaba..
Én sosem leszek ügyes háziasszony. Már rég letettem róla. Minta anya sem leszek.
Időnként egy önző disznónak érzem magam.
De azért titkon reménykedem, hogy a fiacskám érzi, hogy mennyire szeretem... annyit puszilom a pofikáját, hogy attól tartok elkopik
eljön az idő, hogy majd elfut!
Most még nem tud és galádul kihasználom
Kis puha csomag!
Kincs!
Átálltatok a 3 órás etetésre? Próbáld meg, mert megéri!
Kisfiad egy gyönyörűség!
Lecso!
Minket a szocpol nem érint! Szerintem mi sosem fogunk építkezni... időnként még abban is kételkedem, hogy valaha bele merek e vágni hitelbe, hogy vegyünk kertesházat!
Napszemcsi!
Már ekkorák a gyerkőcök???
Jesszus, nagyon telik az idő.
Nagyon aranyosak!
Jól vagytok? Minden rendben veletek?
Bettica!
Ha arra gondolok, hogy nemrég tesztelted a pozitivat! És tessék, te vagy a következő
Kívánom, hogy olyan szépen alakuljon minden, ahogy te szeretnéd!
Ezo!
Mi az akadálya, hogy a hinta és a számítógép egy helyen legyen???
Én nem is tudom, hogy láttunk e képet Gergőről? Priviben is jöhet a fotó, ha ide nem akarod betenni!
Norka!
24+6 és pihenés ezerrel!
Tartsa benned ez az erőt!!!
Csakegy!
Az a helyzet, hogy te van amire fogd az édesség evést! Én nem igazán. De rengeteg édességet megbírnék enni. Nagy önuralmamba kerül, hogy visszafogom magam.
Rambóka!
Nem lesz szükség semmilyen invaziv beavatkozásra!
A sok hszszel eltelt az idő. Muszáj lefeküdni, mert ügyeletes vagyok!
Csóközön!