Új privát üzeneted érkezett!

FInike: mi is most vettünk az OBI-ban 5000 ft-ért ilyet. Fa, van teteje, és kb 120*120-as
lag

Hexina!

Ne ugorj ki! Gondolj csak bele, hogy Hannának is milyen rossz lehet, egy idő után már ő is hogy unhatja a saját bömbölését...ha elindul négykézláb, leköti magát és jobb lesz. Nekünk erre 8 hónapot kellett várnunk, addig elég sok bömbi volt...

Mazsuzs!

Osztom Judit és Adra véleményét az etetőszékkel kapcsolatban, nekünk is IKEA-s van és nem vennék másikat!!!!!!!! A lábait ki lehet húzni, így ha elutaztok vagy nagyszülőkhöz mentek, magatokkal tudjátok vinni. Mi mindig vittük magunkkal Szolnokra. És SOHA nem mászott ki belőle a gyerek!!!!!!!!!! Míg másoknál láttam, hogy a "csodaetetőszékekből" rendre kimásztak a gyerekek. Igaz, hogy ezen nincsenek édes kis figurák, de valahogy kibírtuk nélkülük. Ja, és én azt mondom, hogy a gyerek az etetőszékben egyen és ne játszon vagy pihenjen. Mert utána meg csodálkozunk, hogy kezelhetetlen. De ez az én véleményem, bocsi, ha valakit megbántottam vele.

Mi jól vagyunk, Andris továbbra is jól viselkedik Petrussal, szól, ha sír, a hordozóban elringatja és nagyon örül, ha neki sikerül elhallgattatnia :) . És rendre elszedi az össze textilpelust, ezek most a kedvenc játékai. Még nem szoptatja a maciját :lol: , de beteszi a hordozóba és megeteti az etetőszékben is. És folyamatosan "tótát" süt :D.

Kép

Petrára sincs panasz, szopizik, de azért még nem dőlhetek hátra, hogy minden rendben van. Tegnap például elég sokat sírt, először talán azért, mert aludt az evés helyett, utána meg folyamatosan emésztett...vagy időjárást jelzett előre, nem tudom. Éjjel egyszer ébred, általában 4 körül, de ezt nem bánom, mert legalább könnyít a cicimen. Délelőtt alszik a babakocsiban, amíg a naggyal játszóterezünk, délután meg általában egy óriásit (akár 4-5 órát is) az ágyban. Este fél 10 és 11 között alszik el, mikor hogy sikerül. Akkor nehéz csak velük, amikor mind a ketten felébrednek 6-kor, mint például ma, mert akkor elég hosszú az idő délig... De az eddig eltelt 4 hét 70 %-ában délután párhuzamosan aludtak, olyankor én is tudok pihenni egy kicsit. Egy dologra jut nehezen idő: a fejésre, pedig úgy érzem, hogy szükség lenne rá, hogy több tejem legyen. Szóval, nem panaszkodom, bár nagyon várom a holnap reggelt, hogy kicsit tovább alhassak.

Kép

Nutella

Kép

Kép
nutella

Sziasztok!

Mindenkinek köszi a véleményt az etetőszékkel kapcsolatban. Ráadásul mintha a szomszéd ilyen IKEA-s széket mondott volna, hogy vett a kislányának, majd rákérdezek újra és akkor "élőben" is megtudom nézni hogy milyen.
Ha ilyen sokat dicséritek, biztosan jó lehet és az ára is szimpatikus.
Egyetértek az evés közben csak evés és semmi játék gondolattal is.

Finike! Én is az OBI-t ajánlanám a homokozó megvételére. A múltkor az arzuhanás.com-on én is kinéztem egy csomó jó olcsónak "tűnő" dolgot amikor felvilágosítottak, hogy ez a lap rajta van a feketelistán ugyanis nagyon sokszor becsapják az ügyfeleiket. Így én nem is próbálkoztam a megrendeléssel, de ha valakinek van valami jó tapasztalata, szívesen veszem mert akkor én is fogok rendelni innen. Mert a termékeik nagyon jó áron vannak! (Legalábbis amiket én is kinéztem..)

Nutella! Utólag is Boldog Hónapfordulót Petrának hiszen most múlt egy hónapos! Hogy elment az idő!! Vagy csak nekem tünik úgy? :)

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Jaj, bocsi!

Hiszen március 27-én született, még nem vagyok elkésve a Hónapfordulós Köszöntéssel!

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Sziasztok Lányok!

Köszönöm mindenkinek aki hiányolt minket!
Vagyok, csak ritkán jut időm arra, hogy írjak. Délelőttönként játszóterezünk vagy nagyokat sétálunk, este meg nagyon fáradt tudok lenni és nem mindig van energiám a a gép elé ülni.
Szerdánként csiri-biri tornára járunk amit mind a ketten nagyon élvezünk.
Hétfőn megyünk vissza a HRG-re, kedden pedig az ortopédiára járás próbára.

Szombaton voltunk Halász Judit koncerten. Nagyon jó volt és Szofi nagyon élvezte! Nagyon szereti a zenét. Minden evő !
Hexina!

Kitartás! Én már lassan két éve nem alszom és Szofikám is síros és kicsit hisztis baba. Nagyon érzékeny lelkületű mindenen tud sírni aminek olyan a hangja, hogy a ház is bele remeg. Mindig mondom, hogy minimun a Milánoi Scalaban fog énekelni.

Nitacska!

Szurkolok, hogy minden rendben legyen.

A talit illetően A május 6 és 16. nem jó nekünk. Bármi más jó!

Sajnos most mennem kell, mert ezer a dolgom. Sokat gondolok rátok mindig és én is nagyon sajnálom, hogy nem tudok gyakrabban írni. Puszi mindenkinek!

Szami

height="80" border="0" alt="Lilypie - Personal picture" />
szamikám

továbbra is köszönöm,hogy gondoltok rám!!!!!!!!!!!!!!ma megvettem a folsavat és be is vettem az első szemet!
de ezt szedhetem az elevittel együtt? :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Akkor dobok két-három talis időpontot szerda és 6-a, 16-a kivételével, hátha találunk olyan időpontot ami mindenkinek jó:

akkor

május 8, 9, 19, 20

próbáltam a pünkösd előtti-mögötti napokat kihagyni hátha valaki megy hosszúhétvégézni. 26-a az nekünk nem annyira jó mert viszem a Tamit az ortopédiára.

Akkor mindenki nyiltkozzon, hogy neki melyik jobb hátha lesz egy nagyonközös időpont is (amikor a Tami sem beteg :wink: mert szerintem tuti az lesz :) ).

Nutella!
Nagyon édesek a gyerkőcök.

Finike!
Szerintem is OBI vagy Praktiker ahol jó homokozókat kaphattok. Egy tipp amit az unokatesómék rosszul csináltak, hogy mikor kialakították a helyét tettek alá fóliát, hogy ne kutyulódjon a homok a földdel de így meg ha esik az eső (mivel fa a teteje és belefolyik az eső) nem folyik ki az alján a víz így csak akkor tudnak homokozni ha a nap kiszárította a homokot.

Szami!
Jó, hogy jelentkeztél.

Na lépek mert vacsi kell a népnek

Szandra

szandrakiss

Helló Csajok!

Nitácska!
Bocsi, de nekem csak most esett le! :oops:
Nagyon- nagyon szorítok Neked!!!

Hexina!
Ne ugorj ki a 3.-ról, én is időnként úgy éreztem, hogy ki fogok ugrani, de aztán rájöttem, hogy innen még nem lehet nagyot esni! :wink:
Nálunk is az utóbbi 2 napban állandó nyüszítés van. Zétire, ha rájön, akkor egész nap tud nyüstörögni, amitől teljesen kikészülök. Zsófi szerencsére nagyon jó kislány, és nem sírós, nyűgös fajta. De a kispasim néha nagyon ki tud készülni(készíteni).

Hannának van már foga? Lehet, hogy már készülődik valamelyik, és azért ilyen nyűgi?

A sétát megbeszéljük, de nem a jövő héten, mert szerdán du-n elhúzunk a telekre, így pakolni fogok már hétfőn is. Ha hazajöttünk mindenképp keresni foglak!

Szandra!
Nekünk a május 19, v. 20-a lenne jó a talira!

Nutella!
Boldog hónapfordulót kívánunk a pici Petra babának!

Szami!
Örülök, hogy jelentkeztetek!
Lehet, hogy nem figyeltem eléggé, de miért kell Szofinak járás próbára menni??

Most mennem kell...

Szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Sziasztok!

Adra, egyetértek. Végiggondoltam, és innen még nem az igazi a repülésélmény. :( Szóval maradtam, meg a hiszti is aznap estére végig. :( Nem tudom, hogy a foga lehet-e vagy front, de jó lenne tudni, mert akkor segíteni is könnyebb lenne. Bár amikor már se kézben, se hintában, sehol nem jó, akkor már nem nagyon van ötletem... (minden egyéb variáns is végigpróbálva az ötlettárból :( )
Nagyon várom a sétát! Jó telkezést és szép időt kívánok!

Mazuszs, nem a reklám kedvéért, de ismerősök babakocsit vettek onnan és nagyon meg voltak elégedve! Neked honnan az infó, hogy a lap feketelistás?

Nutella, látom te is jártál a C & A-ban. Hannámnak ugyanez a ruhája van! :D
Boldog hófordulót Petrának! Aki még mindig bűbáj!

Szami, jó, hogy jöttél! Már nagyon hiányoltalak! És köszi a bíztatást is!

Poci, Eszti merre vagytok? Mindenkit kicsalogatott a jó idő és a tavasz? Judit, te is rég jelentkeztél!

Talira nekünk jó bármelyik nap, de leadjuk voksunkat a 19-20-ra.

Mindenkinek szép 7végét!
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina

Nitácska!

A folsavat szedheted az Elevittel! Annak idején nekem is felírta a doki az Elevit mellett!!

Szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

adra köszönöm,hogy te is megerősítedtted!!!!!
és köszi,hogy szoritasz nekem!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Finike!
Aranyos vagy, hogy eszedbe jutottam.

Tényleg jó rég néztem be, már hiányoztatok, csak nagyon elfoglalt vagyok. Meg amikor jó idő van, megyünk sétálni, meg az udvarra.
Picit nehéz most írni, mert Zsófi közben itt fekszik az ölemben. :) Mindjárt ő is ír pár sort nektek. :D

Különben jól vagyunk, szopizunk rendesen.

Ja, Nutella olvastam, hogy ti is a szopival "küszködtök". Én sem fejek már régóta, bár én is izgultam ezen, hogy kéne, mert nehogy kevesebb legyen a tejem, de én is nehezen tudtam időt szakítani rá.

Na megyek, mert nehéz így írni.

Puszi,
Évi

Kép
evisan

evisan puzi a kis zsófi babának!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Köszi a hófordulós köszöntéseket! Olyan, mintha Petra már 100 éve itt lenne és nem csak 1 hónapja.

Hexina! Anyukám nem tudta otthagyni a boltban ezt a ruhácskát :) , máris alaposan "kihasználja", hogy lány unokája is született.

Nutella

Kép

Kép
nutella

Sziasztok!

Nagy bejelentenivalóm van!
SIKERÜLT A NYELVVIZSGÁM!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D
Éljen éljen! A szóbelim 92%-os lett az írásbelim meg 73%-os! TÖK jó végre a kezemben lesz a diplomám!!! :D

Nagyon fáradt vagyok egész nap kinn voltunk anyuéknál a kertben és teljesen kiszívott a levegő.

Evisan,
Örülök, hogy jelentkeztél, és hogy minden rendben van. Majd próbálj meg írni többet, hogy mi volt/van.

Nutella,
Boldog hófordulót Petrának! Én is egyetértek veled, hogy az etetőszékben enni kell és nem játszani. Mi is gyorsan megesszük a kajcsit és már ki is veszem, nehogy valami baj legyen.

Hexina,
Örülök, hogy nem ugrottál ki! NÉLKÜLÜNK SEHOVA!!!!! :D 8) :lol:
Valamelyik este veled álmodtam, épp sétáltunk valami parkban a gyerekekkel. Hogy miért pont Veled?? :wink:

Csajok,
Köszi a tanácsokat akkor megnézzük az OBI -ban.

Tali: Nekünk mindegy, de ha így lehet szavazni, akkor 9-e.

Most megyek megfürdök és bevetem magam az ágyba.
Kép

Üdv: Finike, Viki, Szofi
Kép
Kép
finike

Finike!
Nagy Gratula Neked! :lol:

Nutella!
Petrának Boldog Hófordulót!

üdv Mindenkinek!
Mesi

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi

Sziasztok Csajok!

Vagyok-vagyok, csakhát ugyebár.... Qrva sok a melóm, no meg a gyermekek, plusz még szérkaptuk a konyhát is, szóval nem egyszerű mostanság.

Májusi taliban benne vagyunk, csak jó lenne előre letisztázni a napot, mert akkor nem vinném be Bencét az oviba, hagy jöjjön ő is velünk.

Nálunk szerencsére minden rendben, csajszi elindult most már teljesen egyedül. Napi program, hogy gyakoroljuk a járást körbe-körbe a házban.
Szerdán lesz anyák napi ünnepség az oviban, már várom, viszek vagy 100 zsepit 8) 8)

Finike!
Gratula a nyelvvizsgához, és mi lettél így diplomásan? Emlékszem, nekem is valahogy a nyelvvizsga megszerzése még bonyolultabb is volt, mint a záróvizsgám... :shock:
És már csak 40 nap a nagy napig! Hogy rohan az idő!!!!

Jut eszembe az időrohanásról, hogy mindenkinek sok boldog hófordulót, szülinapot, névnapot kívánok!

És hát csak ismételni tudom önmagam, csuda édi-bédi szépséges gyermekeink vannak :wink:

Nnnna, már mennem is kell, olvasni azért tudlak titeket, csak írni nincs időm...

Pápá: Eszti

Kép Kép
fricky

Sziasztok!

Finike! Én is gratulálok a nyelvvizsgádhoz!!!!!!
Mivel nekem nincs, mindig is tudtam irigyelni :oops: aki ilyen dolgokra képes!
És nagyon jó százalékos eredményeket értél el!!

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Finike!

Nagy gratula a vizsgához, nagyon ügyes vagy!!! Engem is érdekelne, hogy akkor most mi is lettél a diplomád szerint :oops: ?

A talit szerintem megint ki kell hagynunk, mert Petra addig még nem fogja megkapni a 2 hónapos oltást... :cry: , így vele még nem mennék zárt közösségbe...

Nutella

Kép

Kép
nutella

Sziasztok!

Köszönöm a gratulációkat! :oops: :lol:
Mivel sokan kíváncsiak vagytok, hogy mi is lett ebből a lyányból, így megpróbálom leírni. :lol: 8) Röviden közgazdász. Amúgy vállalkozásszervező szakon végeztem és emellett a harmadik évtől szakosodtam HR szakirányra. Tudjátok az a humános emberke..., aki kirugdos/felvesz embereket, teljesítményértékelést végez, tréningeket szervez stb. SZóval vállalkozásszervező közgaszdász HR szakiránnyal. Vagy valami ilyesmi a neve. Július 19-én lesz az átadó ünnepély remélem én is részt vehetek rajta, mert annó nem vehettem részt a hülye nyelvvizsgabizonyítvány hiánya miatt. :x :?

Eszti,
Teljesen egyetértek veled. Nekem az államvizsgám 5-ös lett, de a nyelvvizsgán már meghúztak egyszer. Nekem sokkal nehezebb angolból levizsgázni, mint államvizsgázni. Oda bármikor mennék. KOMOLYAN! De már végre vége!!!
Rékának gratulálok az elinduláshoz! Na most már kettő után szaladgálhatsz! De jóóóóó! :lol: 8)

Na mennem kell még 1000 dolgom van!

Üdv: Finike, Viki, Szofi
Kép
Kép
finike

Sziasztok!

Hűűűűű.... mikor lesz a tali??? Én is menni akarok!!! Én is menni akarok!!!

Köszönjük, jól vagyunk. Egy kicsit megijedtem egyik nap, mert kevesebb lett a tejem, habár valószínű az lehetett az oka, hogy idegbeteg voltam, valami hormonális dolog zajlott megint bennem, mert 6 hét után menstruáltam egy kicsit. Fura. De most hál' istennek megint jól van a tejem.

Végre már mi is elmennénk a talira, mert az elsőn sem tudtam ott lenni, a másodikon meg szültem, úgyhogy mostmár végre jó lesz nekünk is. Úgy várom már, mert nagyon vágyom egy kis változatosságra, kiruccanásra, emberek közé.

Bné Mónikáról mit tudunk?

Évi

Kép
evisan

Finike!
Tényleg, én is gratulálok. Én is csak irigykedni tudok, mert nekem sincs kitartásom, pedig hányszor belekezdtem a nyelvtanulásba, és én is mindig zátonyra futottam a lustaságom miatt.

Kép
evisan

Sziasztok!

Gyors bekukk!

Finike!

Gratulálok!
Nem semmi 90% fölött :P

Mazsuzs!

Etetőszékkel kapcsolatban én csak az ikásra szavazok, kicsi könnyen tisztítható, szállítható és nagyon jó ára van.
Csak nem készül a kistesó?

Fricky!

Nem irigyellek a sok meló miatt, dehát valamiből élni kell...
És Réka baba nagyon ügyes.

Szandra!

Talit majd meglátjuk elvileg tudunk menni. Csak a 9-e nem jó.

Adra!

Jó mulatást, ma felétek sétáltunk.
:wink:

Hexina!

Ki nem ugorj, pont most, amikor ide költöztünk...
Ha máskor rossz kedved támad, vagy kikészít a kiscsaj, összedumálunk, lerakjuk őket aludni, apukák felügyelnek, mi meg lelépünk egy cukrászdászba, vagy kávézóba ?

Kaja a teraszon:
Kép
Vendég

Sziasztok!

Dóri!
Édesek a csajok nagyon. Hogy tetszik nekik az új lakás? Szobájuk?

Evisan!
az jó lenne ha ti is jönnétek a talira. Emlékszem, én is nagyon vágytam az emberek társaságára.

Csajok!
Akkor talira marad a 19-20-a mert eddig az mindenkinek jó. Már csak azt döntsük el, hogy hétfő vagy kedd legyen?!?!?!?!

Tami beteg! Lázas már 2 napja, 39,8 volt ma a legnagyobb de mindig 39 felett van. :cry: Pontosabban amíg benne van a lázcsillapító addig lejjebb megy de amint kimegy belőle már megy is fel a láza.

Sokat dolgozunk a kertben, tök szép már a házunk, már mindig mondom apának, hogy ne adjuk el mert annyira rendbe tettük de sajnos nem tudjuk megtartani :( .

Na pussssz mindenkinek

Szandra

szandrakiss

Sziasztok!

Jéééézus Szandra!!!!!! Basszus!!! 40 fokos láz???? :shock: :( Még sosem hallottam, hogy valakinek ekkora láza lett volna az ismerősi körömben. :( :( :(
Remélem minél hamarabb meggyógyul a kislányod!!!!!!!!!!!! És ilyenkor mit mondanak az orvosok? Mit lehet ez esetben csinálni? A hűtőfürdő is csak rövid ideig segít? De mitől lett ennyire beteg???

Figyu Lányok!!!!!
Hogy lehet azt megállapítani, hogy a kislányom mennyire számít sírós babának? Nincs viszonyítási alapom. Habár van, hogy éjszaka átalszik 6-7 órát is. Napközben szokott többet sírni, etetések után (fáj a hasa). Bár sokáig nem hagyom sírni, mindig fölvesszük, többet van ölben, mint kiságyban. Ma délután is vagy 2 órát aludtunk úgy, hogy én is feküdtem, elaludtam, ő pedig a hasamon aludt. Lehet, hogy ezt nem kéne? Félek is ilyenkor, nehogy leessen, vagy valami baj történjen. Bár befekszem a franciaágy közepére, úgyhogy max. csak rólam eshet le alvás közben, az ágyról még egyelőre nem. De 1-2 hónap múlva ez a veszély is fennállhat.

Köszi a szakértő válaszokat.

Puszi,
Évi

Kép
evisan

Szóval akkor a tali május 19, vagy 20-án lesz???? Nekünk mindkét időpont teljesen jó, úgyhogy a mi esetünkben tök mind1.

Évi

Kép
evisan

Évi!
Nálunk is nagyon sokat aludt a Tami a hasamon, imádtam. Szerintem bőven elmúlt fél éves mikor már nem aludt rajtam (de inkább közelebb voltunk az 1 évhez). Minden nap az egyik alvás (2 óra hosszú volt) úgy zajlott, hogy akkor én is aludtam vele. Mondjuk mi az ülőgarnitúrán aludtank így tök kényelmesen meg tudtam támasztani a kezemet a háttámlában és így nem gurult le mert azon az oldalon aludt. Ha tehetném még ma is aludnék vele így. :)
Sírással kapcsolatban pedig próbáljátok meg, hogy kajcsi után büfi (gondolom ezt eddig is így csináltátok) és ha megvolt akkor pár perc múlva ismét megbüfiztetitek, lehet ez segít. Ha pedig mindig sír a kajcsik után (ez kb 3 hónapig tarthat) akkor próbáljátok ki az Infacol-t (ezt patikában lehet venni) kimondottan csecsemőknek van pocakfájásra. Nekünk ez nagyon de nagyon bevállt, kajcsi előtt adtam neki és sokkal könnyebben vette az akadályokat.

Láz:
Sajnos van ilyen mikor ekkora lázzaé kell megküzdeni. Van kimondottan egy olyan betegség aminek 3 napos láz a neve, hát ott is üti a mércét a 39-40 fok. Gyógyi és hűtőfürdő, de most elég volt a gyógyi mert attól mindig jobban lett. Remlem holnapra jobban lesz. Most nemrég mértem és 39,4 volt :shock: . Lassan elég lenne már az tuti.

Na megyek mert olyan rosszak az éjszakák mostanában és fáradt vagyok.

Jó éjt mindenkinek

Szandra

szandrakiss

Sziasztok Lányok!

Szandra!

Taminak nagyon sok gyógypuszit küldünk!
Remélem már jobban van.

Adra!

Kérdezted, hogy miért kell Szofit járás próbára vinni. Nálunk a gyermekortopédus minden gyereket vissza rendel járáspróbára amikor el kezd járni. Nagyon lelkiismeretes, ezért is csak hetekkel később tudnak időpontot adni.
Szofikámnak ortopéd cipőt kell hordania amit a lábára fognak csinálni. Egyet ingyen kapunk a másikat meg kell venni, mert mindig, még itthon a lakásban is azt kell hordania. Három hónap múlva pedig mennünk kell újra.

Ja és még valami. Az a gyermek szemorvos doktornéni akit ajánlottam Neked (DR. Ürge Andrea), most a csepeli sztk.-ban rendel kedden és pénteken de.

Evisan!

Szofi nagyon síros baba volt/van, tudnék mesélni. Mi is nagyon sokáig úgy aludtunk, hogy rajtam feküdt, még éjszaka is, így legaláb aludtunk vmit. Én párnát raktam a karom alá, hogy ne tudjon legurulni.

A tali szempontjából nekünk is a 19-20 a jó, Talán a 19 jobb volna.

Most mennem kell. Puszi mindenkinek4

Szami

szamikám

Sziasztok Lányok!

Nagyon szomorú vagyok hogy így pang a topik. :cry: :cry:
Kinek fogjuk Finikével bejelenteni ha már két vonalzónk lesz? :wink:
(Bocsi Finike, konkrétumot nem tudok!)
Néha felnézek de mikor látom hogy alig írt valaki nekem sincs kedvem.
Vagy más is így van ezzel? :wink:

Evisan! Emlékszem, hogy Nándi rajtam is jó párszor elaludt és mikor be akartam tenni a kiságyba azonnal felébredt. Igy egy idő után nem kísérleteztem.
És szerettem is ahogy ott szuszog, csak néha nagyon beizzadt. Addig míg aludt (ez általában késő délután volt 5-6 felé) addig megnéztem egy filmet a tévében. Persze éjjel is volt olyan, hogy elaludt rajta, és számomra még mindig az a csoda, hogy hogy nem esett le rólam mikor engem is elnyomott az álom.
Ezek szerint biztosan igaz az amit az ösztönökről írnak, hogy ráfeküdni sem igazán fekszik rá az anyuka a gyerekre ha az az ágyban alszik mellette.

Adra! Most kezdünk áttérni az esti tápi helyett másra. Egyenlőre pépre ahogy írtad és más is javasolta. Igy majd délutánra kell kitalálnom valami mást amit uzsira adhatok hiszen kétszer pépet egymás után nem szeretnék és nem is biztos hogy megenné. (Bár ha éhes...)
Most már tényleg muszáj átszokni másra mert a múltkor mértük és igaz ruhástul és talán pisis pelusostul de 14 kg volt. Lehet van valami abban hogy a táp felfújja a gyereket??

mazsuzs

Kép
mazsuzs

sziasztok.én itt vagyok de többiek valyon hol vannak???,tényleg kezd leállni ez a topic?!!!!!!!!! :cry: :cry: :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Mazsuzs!

Nándi 14 kiló???? Andris 2 évesen 12,5 kiló és nem mondható sovány gyereknek. Nem mérték el? Készül a második csemete? Vagy miért volt ez a megjegyzés :lol: ? Barátkozol a gondolattal??? Helyes, jól teszed.

Finike!

Most láttam, hogy már csak 33 nap van a nagy napig! Az már mindjárt itt van, de izgi.

Szandra!

Remélem, Tami azóta meggyógyult. Idegtépő lehet, ha a gyerek napokig lázas. Én ezt még szerencsére nem ismerem. 3 napos láz volt?

Dóri!

Nagyon helyesek a lányok a teraszon. El tudom képzelni, micsoda ricsajt tudnak csapni jókedvükben. Lehet, hogy már írtad, de hová költöztetek? Az erzsébeti Spar környéke csak ideiglenes lakóhelyetek volt?

Fricky!

Rékának boldog hófordulót!

Többiek! Légyszi, írjon mindenki pár sort a csemetéiről, jó!!! Tényleg olyan rossz, hogy napokig nincs új bejegyzés. Bár azt csak jónak tartom, ha nem ülünk egész nap a számítógép előtt, hanem a gyerekeinkkel vagyunk, velük foglalkozunk.

Mi jól vagyunk, Petrácska tegnap este 4020 grammot nyomott (3100 grammal született). Már lát rendesen, kb. egy hete vettük észre, hogy követi az ágya felett lévő forgót. Andris legújabb hobbija, hogy énekel és gitárral (ami egy vállfa) kíséri magát. A produkció után pedig meg kell tapsolni. Olyan édes! A legókból pedig mikofont csinált és abba is énekelt...

Ma reggel pedig megmutatta a huginak, hogy hogyan kell használni a játszószőnyeget: aláfeküdt és kézzel, meg lábbal elkezdte hevesen ütögetni a macikat...

Üdv mindenkinek: Nutella

Kép

Kép
nutella

mára elteszem magam,jóklegyetek.puszi!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Helló!

Nutella! Látom jól meglepődtél! :wink: Az az igazság hogy ezt az értéket mi mértük a felnőtt személymérlegen. De most már én is szeretném tudni a pontos igazságot, ezért majd vissza fogom kérni egy mérésre a saját baba mérlegünket amit kölcsönadtunk a szomszédba. Bevallom, hogy sok tévedés nem igazán lehet, mert két hónappal ezelőtt 13 kiló volt Nándi. Szerintem ez a súlygyarapodás le fog lassulni hiszen most múlt egy hónapja hogy megtanult járni, egyre többet mozog. Hidd el, én is "izgulok" :wink: mert a legtöbb használati tárgy 15 kilós határig van (sportbabakocsi meg pár dolog) és ezeket általában olyan három éves korig ajánlják.

Aki esetleg meglátogatja a topikot, lenne kérdésem is:
Nándinak lassan egy hete piros kis kiütések jöttek ki mind két lábán de csak a térde alatti részen. Már mindent végiggondoltam hogy mi lehet, de igazán semmi változás nem következett be az étrendjébe. Pici piros pöttyök enyhén kimagaslóak és egy nagyon kicsi hólyagocska van a tetején de csak ha nagyon közelről nézem. Az is furcsa számomra, hogy csak a lába alsó részén... Igaz megyünk a héten tanácsadásra de gondoltam hátha valaki találkozott már hasonlóval.

Finike! Vicusnak egyszer lett valami problémája a tejcsitől, írtad hogy forralva semmi baj nem volt de egyszer adtál neki simán és attól kijött rajta valami...
Már nem emlékszem teljesen, de szerintem már akkor is kérdeztem hogy ezzel az esettel mi lett? Megoldódott? Kapott rá valami kenőcsöt?
(Én mindig forralt vagy főzött állapotban adtam neki a tejcsit ha kapott dehát nem régen kapja ezt sem.)

Szamikám! Meglepett hogy írtad, Szofinak a lakásban is a készített cipőt kell használnia? Hiszen azt mondják hogy minél jobb mezítláb...Ez nálatok akkor már nem igaz? Miért kell a lakásban is hordania Szofinak a cipőt?

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Jaj, Nutella ne haragudj a kérdéseid felére lemaradt a válasz!

Hát igen, lassan fontolóra kell venni a második "babaprojektet"!
(Pedig a szülés után megfogadtam hogy nem szülök többet, főleg mikor két hétig nem tudtam leülni... :wink: )
Egyébként a gondolattal nem kell barátkoznom, csak mondjuk úgy hogy a "piszkos anyagiak" miatt kell végiggondolni a kérdést, mennyit bírunk még el, belefér-e még egy baba. Én szeretném, főleg ha kislány lenne! Leadhatnád a receptet, hogyan lehet másodszorra kislányt szülni!! :)

Egyébként most nézem, hogy Petra is szeret enni, hiszen majd egy kilót hízott egy hónap alatt! :)

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Sziasztok!

Mazsuzs!

Esetleg nem ment mostanság Nándinak a hasa, vagy lazább széklet?
Most voltam Szofival a bőrgyógyászaton mert hasonlo kiütései voltak Szofinak is. A doktornéni kérdezte ugyan ezt amit most én. Van egy vírus ami ezt okozza és az orvos szerint ez most nagyon gyakori az ilyen kicsit között. Azt mondta, hogy akár 4-6 hét is lehet mig a kiütések el múlnak. Kaptunk rá kenőcsöt és Fenistil cseppet és most csak gyógyszertári fürdető krémet használhatunk fürdésnél. Nem étel okozta a kiütéseket ezt külön kihangsúlyozta az orvos.

Szofinak azért kell a lakásban is hordani a cipőt, ami sarok emelős és enyhén döntött mert ebben a pózban kell minél több időt töltenie a lábának így hamarabb gyógyul. Ez kb 1-2 év! (Laza boka ízület). A súlyt illetően Szofi 16 hónaposan volt 14kg, két hónapja jár és így csak fél kilót hízott. Még csak 21 hónapos lesz és már majdnem 15kg.

Ja és hogy lehet kislányt összehozni? A Ceizelnek volt erről nemrég egy műsora. Állítólag 75% Siker várható. Természetes dolgok, nem kell hozzá semmilyen orvosi beavatkozás.

Most mennem kell, de mindenkit puszilok.

Szami

szamikám

Sziasztok!

Szoktam nézegetni a topicot, már lassan 1 éve "zugolvasok" :lol: . A hozzászólásaitokat olvasva választottam nőgyógyászt is, és bizony nagyon jól jártam vele. Luca babám tavaly augusztusban született a Jáhn Ferenc-ben, természetes úton, komplikáció mentesen.Nagyon szép élmény maradt a szülés- és a terhesség időszaka is. Sajnos az első lányomat egy budai kórházban szültem- rémálom volt, azóta is bánom, hogy az első gyanús jelnél nem váltottam kórházat. Összefoglalva: 2 gyönyörű egészséges kislányom van, és bevállalnék még egy harmadikat is :lol: , de csakis ebben a kórházban!
Kép
Vendég

Hogy hogyan lehet kislányt összehozni? Én inkább azt kérdezném, hogy a kisfiú hogy jön össze :lol: . Egyébként úgy tudom, hogy a termékeny napok első felében valószínűbb a kislány, később a kisfiú. De nekem csak az a lényeges, hogy egészséges babám legyen :)
Vendég

Sziasztok!

Mazsuzs!
Nem csak felnézni, hanem írni is!! :wink: Látod most is írtál és egyből belendült a topik :) .

Noémi!
1 ÉVE OLVASÓ!!!! :) Fekete pont!!! :) Na jó, az a lényeg, hogy most írtál.

Bocsi csajok nagyon sietek csak jelzem, hogy a kúúúva PC megint rosszalkodik így lehet, hogy nem tudok jönni. Apa mindent megtesz, hogy ez ne így legyen. Tami jól van teljesen, Edó lázas most már 2 napja. Ez nem a 3 napos (igaz ez is 3 napig tartott) csak az annyiból jobb, hogy nem vírusos, azt nem kapta volna el Edó :roll: .

Na puszi!
Jelentkezem!

Szandra

szandrakiss

Sziasztok!

Végre, belendült a topic!

Finike, nélkületek sehova! Értettem! A séta akár össze is jöhetne, bár azt meg kell beszélnünk ki megy kihez! Nagyon fogy már az a centi! :D

Dóri, nagyon jó a kép! A csajok még mindig nagyon szépek! Folyton lesem a száradó ruhákat, de nem látom! A cukrászda jöhet, bár férjem munkarendjét ismerve csak késő este lehet róla szó! :D Azért benne lennék! De ha átsétálsz a túloldalra :D egy jó kv nálam is fő!

Szami, nagyon jó, hogy jelentkeztél! Millió puszi a tündéri kislányodnak!

Szandra, Taminak és Edókának is millió gyógypuszi! Remélem a talin megismerhetlek majd személyesen is!

Mazsuzs, gynús vagy nekem! :D A másik topicon is olvastam olyan hozzászólásod, ami egy második gyerkőcre utal! :D Egyébként én örömmel hozom-viszem a hírt a második vonalzóról! :D

Poci, Judit, Eszti merre jártok? Minden rendben? Nagyon hiányoztok ám!

Akkor most mi a tali időpontja? És hol lesz?

Rólunk röviden: mint látjátok nem ugrottam ki, pedig nagyon közel álltam hozzá. Három napig valami elviselhetetlen módon hisztizett, semmi nem volt jó! Még kézben sem! Volt olyan éjszaka, hogy ötször felkellet, tehát én sem aludtam valami sokat, így nehezebb volt nappal is helytállni. :( Most talán jobb egy kicsit, (kopp-kopp-kopp) bár a 7végétől nagyon félek. Keresztelője lesz Hannának vasárnap, itt lesznek szüleim, szóval megint jön a totális elkényeztetés.
Majd lövök hercegnős képet róla! :D
Egyébként egy hete mászik már, semmi nincs azóta biztonságban! Olyan édes, ahogy közlekedik a lakásban!

Nálunk ennyi az újság, eldugulok, mert hosszú lettem!

Üdv, Noémi köztünk!

Pusszantás mindenkinek!
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina

Sziasztok!

Nem tudok aludni....ilyen is csak régen volt, még a nagypocakos időszakban!
De megnyugtatok mindenkit, még nincs semmi a pocakban... :wink:
Szamikám! Köszi a felvilágosítást a kiütésekről. Ma elmentünk a tanácsadásra oltás ügyben és hogy megmutassam a doktornéninek a kiütéseket de mára elmúltak. Éppen csak egy-két darab maradt mutatóba.
Igaz lekezeltem aloe-vera géllel és úgy látszik bejött... vagy mástól múlt el.
Egyébként a doktornéni sem ételallergiára gondolt!

Hallottátok hogy kötelező és ezáltal ingyenes lesz a Prevenar oltás szeptembertől? (Eredeti ára megközelítőleg 16 eFt jelen pillanatban.) Ez a pneumococcus elleni agyhártyagyulladás elleni oltás. A két év alatti gyerekek ingyenesen megkapják (ha jól értettem) és mivel még mi is beleférünk lévén február a szülinap, mondta is a doktornéni hogy Nándi kétszer fog kapni belőle. Szegénykém bár eddig jól viselte az oltásokat szerencsére! Nálunk itt helyben kitört a bárányhimlő járvány igy nem nagyon érintkezünk most ismerős kisgyerekekkel mert többen is éppen pöttyösek.

Noémi! Mindt a két lányod nagyon helyes! Egyébként persze, mindenki egészséges babát szeretne ez alól én sem vagyok kivétel mindegy fiú-e vagy lány, csakhát ...most jó lenne egy kislány. De a párom bővebb családját tekintve (unokatestvérek stb.) nagyon a fiúk javára dől a mérleg.

Hexina! Egyszerűen csak ámulok, hogy Hanna-Sára már mászik.
Nekem annyira hiheteten azok után hogy Nándi sokkal később kezdett el mászni. Már majd 10 hónapos volt. Gondolom így aztán futhatsz utána, igaz még csak félgőzzel..
Már nekem is csak nosztalgia mikor Nándi baba szépen elüldögélt a
szőnyegen és én pedig kivasaltam közben míg ő eljátszott.... :wink:

Szandra! Nem tudom mennyi időre lendült be a topik. Az egyik fő húzóerő itt mindig is te voltál....ez így igaz! Edónak jobbulást!

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Sziasztok!!!!

Mazsuzs!

Igen, szeptembertől térítésmentes lesz a 2 év alatti gyeremekek pneumo elleni oltása.
Képzeljétek!
Van kullancs a kertünkben (rámmászott, de időben kiiktattam).
Elmentem dokinénihez, hogy Dominak írja fel, de az egyik hiánycikk a másik meg nem adható be 1 éves kor alatt. :shock:

És pont az a hiánycikk, amiből a fiamnak az emlékeztető oltást kéne adni!
Normális ez????????!!!!!!

Bárányhimlő: asszem beoltatom majd Domit ellene.

Egyébként a pneumo oltás koraszülött babáknál jelenleg 70%-os támogatottságot élvez. Ezt azoknak írom, akik szeptemberig betöltik a 2 éves kort .

Hexina!

Hanna Sára mászik???!!!Vége a nyugalomnak! :lol:

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

Sziasztok Csajszikák!

Vagyok-vagyok olvasó üzemmódban - nem lecseszni :wink:
Marha sok a meló, de remélem május 31el kissé kiengedhetek.
Gyermekeimmel minden a legnagyobb rendben, Bence már 4ik hete jár folyamatosan oviba. kopp-kopp le is kopogom 8)
Réka 11 hós paraméterei: 9540 gr, 75 cm. Szépen megy már egyedül, de azért a kúszás a gyorsabb. Mamamama, annnnnnyya, bababababa ezek a szavaink.
Megvolt az oviban az első anyák napja. Hát igen, sikerült 3 zsepit telisírnom.... Annnnyira cukik, már attól könnyeztem, hogy
megláttam ott őket egytől-egyik csokornyakkendőben, ünneplőben. És hát persze kaptunk csomó saját kézzel készített ajándékot, meg virágot is.
Lassan befejezzük a konyhánkat is, már csak a visszapakolás vár rám, de utána rögtön kezdjük is a hálót, hogy a gyerekek minél hamarabb mehessen a végleges helyükre fel.

Én beadattam mindkettőnek a barihimlő ellenit, és már megkérdeztem a dokit a penumo elleniről is. Merthogy Réka ugyebár kapja automatice, Bencének meg megvenném.
A kullancs ellenivel mi is így jártunk, de szerencsére mivel Bence elmúlt már 1 éves, így be tudta adni az emlékeztetőt a másik fajtából.

Noémi!
Tényleg szépek nagyon a csajok, és kapsz egy kisebb ejnye-bejnyét, mert nem írtál. Tessék jönni, hozni a képeket!!!!

Judit!
Nálatok helyzet? Kégli, ovi? Csajszi?

Dóri!
Remélem hamar belakjátok a lakást, látom a csajoknak nagyon tetszik.

Szandra, Mazsuzs!
Remélem minden kis és nagybeteg jobban van - bár mintha már írtátok volna, csak elfelejtettem visszaolvasni :oops:

Finike!
Mindjárt férjes asszony leszel!!!!!

Szami!
Gratula Szofikának a járáshoz, látod milyen hamar rendbe jön minden! Csakhát igen, abban igazad van, ha egy hozzáértő látja a lyányt, akkor hamarabb is elkezdhettétek volna...

Nnnnna, remélem mindenkit kielégítettem, és azért nem voltam túl hosszú. Igyekszem jönni, olvasni majdnem mindig tudok, csak írni nincs egyszerűen időm.
Tali akkor mikor és hol?

Pápá: Eszti

Kép Kép
fricky

Jajjj majdnem elfelejtettem!
Nitácska!!!
Mi a helyzet? Mikor lehet már nyugodtan gratulálni???

Kép Kép
fricky

Sziasztok!

Csajok gyógyultan rosszalkodnak, jajjjj milyen élvezhető is lenne néha egy kis csönd :roll: :) :wink: .

Tali akkor eddig úgy néz ki, hogy 19-e (ez talán a jobb ugye?), szerintem lehetne továbbra is a Lurdy 10 óra mert az olyan középútnak tűnik.

Eszti!
Tök jó a vonalzód! Édes lehett Bence az anyáknapi ünnepségen.

Mazsuzs!
Go, Go, Go!!! Jó lenne már pocakos miatt izgulni.

sziasztok

Szandra

szandrakiss

Sziasztok!

Akkor ezek szerint hiába mondta a doktornéni a kullancs ellenit Nándinak majd valamikor a 18 hós kötelező oltás körüli időre akkor éppen ez lenne a hiánycikk? Már egyszer Adra is futott egy kört olyan oltás miatt ami hiánycikk volt de nem emlékszem hogy ez volt-e?
Világosítsatok már fel....És a kullancs ellenit hányszor kell beadatni.
A bárányhimlő ellenit? Természetesen nálunk már az egy év feletti kor érvényes...

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Sziasztok Csajok,

Én is itt vagyok, de csak olvasó üzemmódban. Tudom, csúnya dolog :(
Olyan fáradt vagyok, hogy alig élek..., de már burkolnak a házban :lol: Persze még egy csomó minden hiányzik, de már alakul. Csak a pénz fogy veszettül...Az biztos, hogy még nem lesz kész, amikor be fogunk költözni, de azért már lakható lesz. Már nagyon várom.
Szegény férjem benyalta azt a bizonyos vírust, amelyik nem nagyon engedi távolodni a legkisebb helységtől. Nagyon rosszul volt, és persze férfiból van. Többet nem is mondok....
Gyerkőcök nagyon jól vannak. Danca logikája és memóriája káprázatos. Csak ámulok-bámulok.....
Szonjuska egy kicsi mézes drágaság. Iszonyatosan aktív, állandóan mosolyog. Állandóan jár a szája. Újabban mindenre azt mondja, hogy "nem kell" :lol:
Egyelőre úgy néz ki, hogy a 19-e nekünk is jó!!! Jó lesz megint találkozni!

Mennem kell, mert moziba megyünk!!! Már arra sem emlékszem, hogy milyen az :lol:

Majd még jövök!

Judit

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit

Sziasztok!

Szerintem az tuti, hogy nem fogja fellendíteni a topikot ha mindenki csak olvasó üzemmódban van. Beszéljük meg, hogy aki benéz az annyit ír, hogy ők hogy vannak, nem kell reagálni az előtte lévőkre csak ha tényleg van idő. De két percbe ez belefér, az olvasóknak lesz mit olvasni az írni vágyóknak pedig lesz mihez kapcsolódva írni. Szerintetek? (és nem ér csak elolvasni :wink: :lol: )

Judit!
Húúú mozi! Kb 4 éve nem voltam már ott, van még egyáltalán mozi? :wink: De most már lassan mi is bevállaljuk, igaz valami délutáni adást, mert anyu addig vigyáz a csemetékre úgyis az Örsön lakik és ott most nyílt valami mozi.

Mazsuzs!
Mikor mondták múltkor, hogy kiánycikk a kullancselleni akkor én itt nálunk simán kaptam. Topik húzóerő :lol: :lol: , neviccelj má!!!

Húú azt hallottátok, hogy megszűntették rá az állami támogatást a kullancsellenire. Február vagy március környékén (vagy mindkettő mert egy hónap múlva kell a második) akkor beadattam az Edónak is és akkor 2 ezer valamennyit fizettem, most meg 5000 forint felett van. Azért ez tök szuper, hogy megszúntetik rá a támogatást nem? Tudják úgyis, hogy a hülye szülő úgyis megveszi a gyereknek még ha teljes áron is adják hát akkor gyorsan lépnek, pont tavasszal mikor mindenki megveszi. Szemét banda nem mondom... :roll: :evil:

Eszti!
Réka sem egy picurka kiscsaj, nagyon szép paraméterekkel rendelkezik. Édesek lehettek tényleg az oviban a gyerekek, nálunk majd az évzáróval lesz egyben az anyáknapi ünnepség mert még nagyon kicsik és sok a hiányzó így nem tudnak megtanulni együtt egy műsort. Valahol igaz, de jó lett volna látni a Tamit szerepelni.
Kitartás lassan itt az adóbevallás vége.

Különben én is beoltattam őket bárányhimlő ellen. Annyira eltérő, hogy kinél hogy jön elő, én nem akarok rizikózni amilyen szerencsétlenek vagyunk betegségek terén tuti tokától bokáig pöttyösek lennének.

Hexina!
Készülsz ezerrel a keresztelőre? Képzeld most nálunk nagyon hisztis Edó, úgy látszik ide fújta a szél tőletek :wink: . Nagyon semmi nem jó mostanában, szerintem a foga mert egyszerre 4 jön ki most. Na persze azért a betegség is kivett belőle sokat, nem evett akkor semmit így többször tettem cicire (mert ugye az is hűti ilyenkor) erre most meg mindig cicizni akar, ezt jól összehoztam magamnak :roll: :) :wink: .
Az tök jó, hogy már mászik Hanna, most egy darabig nagyon jól ellesz mert kinyílik a világ számára.
Majd tényleg tegyél fel sok képet.

Noémi!
Tessék még sok ilyen szép képet feltenni nekünk, és írni sokat a csajokról. Azt én sem tudom, hogyan kell kispasit összehozni de én ha szülnék megint nagyon örülnék ha lány lenne, igaaz annak is ha fiú. Nem is tudom melyiket szeretném jobban, na asszem kettőt kell szülnöm.

Adra! Ikres fiú-lány recept? Na jó ez csak vicc volt. Hogy vagytok?

Nutella!
Milyen gyorsan repül az idő, nem semmi! Szép a súlya nagyon a kisasszonynak. Mosolyog már ezerrel? Képek jöhetnek!!! Mondjuk egy gitározós, éneklős Andrisról!!!

Finike!
Jesssszus maris. Maholnap itt a nagy nap! Popó kellőképpen besózva??? Mindennel kész vagytok akkor? Ruháról csak nem tettél fel képet!!! Vicos hogy van? Már ő is várja?

Sid!
Mi újság veletek? Nagyon rég jelentkeztél te kis Sherlock!! :wink:
Talira hozod Johannát is? Biztos tökre nagy csajszi már!!

Nálunk minden oké, Edó kicsit nyűgi, picit le volt rakódva az arcában a takony, nem lehetett kiszívni de nem nagyon kapott levegőt. Megkértem a védőnő barátnőmet, hogy tisztítsa már ki, csinált egy arcüreg átmosást és most tök tiszta lett a levegővétele is. Semmivel nem volt rosszabb mint egy orrszívás de nagyon hatásos volt az tuti. Tami tök nagy csajszi. Mindig csak szoknyába akar lenni, hát igen aki királylány az királylány. :)
Most apa "tök" beteg, fáj a homolka, arca, foga, feje, szóval minden. Ja meg a torka is. Egyszer már csak meggyógyulunk.

Anyunka anyáknapjára csináltattam egy egy képet a csajokról (igaz csak névnapi ajándék lett belőle), mondjuk csak 3 nappal később kapta így meg. Na a lényeg az, hogy nagyon nagy volt a sikere. Igaz Tamikám már 38,5 fokos lázzal próbált kielégíteni minket de így is írtó édesek lettek.

Íme:

Kép

Kép

Ezzel kívánuk nektek nagyon kellemes hosszú hétvégét.

Akkor tali: 19-e 10 óra a Lurdyban. Oké?

Sziasztok

Szandra

szandrakiss

Sziasztok!

Szandra, értettem! benéztem, olvastam, írok!
Nagyon-nagyon-nagyon szépek a csajok! Egyébként úgy látszik összebeszéltünk, mert én is hasonlóval leptem meg anyukámat anyák napjára. Na, mindjárt megmutatom.

Adra, mikor sétálunk már? :D :D Nagyon el vagy tűnve!

Finike, kérünk képeket! Vicus ruháját még nem is láttuk! Megint egy nappal kevesebb! :D

A tali időpont nekünk szuper! Ott leszünk!

Többiek, hahóóóóóóó! Kivel mi újság? Jelentkezzetek!

Pusszantás mindenkinek!
Hexina és Hanna Sára

Kép

UI.: A képen egy Dsida Jenő vers van a sarokban, szerintem a kicsinyítés miatt nem olvasható, idemásolom:

Köszönöm Istenem az édesanyámat!
Amíg ő véd engem, nem ér semmi bánat!
Körülvesz virrasztó áldó szeretettel.
Értem éjjel-nappal dolgozni nem restell.
Áldott teste, lelke csak érettem fárad.
Köszönöm, Istenem az édesanyámat.

KépKép
hexina

Zirci arborétumban készült 2 hete:
Kép
Kép
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: