Sziasztok!
Szerintem az tuti, hogy nem fogja fellendíteni a topikot ha mindenki csak olvasó üzemmódban van. Beszéljük meg, hogy aki benéz az annyit ír, hogy ők hogy vannak, nem kell reagálni az előtte lévőkre csak ha tényleg van idő. De két percbe ez belefér, az olvasóknak lesz mit olvasni az írni vágyóknak pedig lesz mihez kapcsolódva írni. Szerintetek? (és nem ér csak elolvasni
)
Judit!
Húúú mozi! Kb 4 éve nem voltam már ott, van még egyáltalán mozi?
De most már lassan mi is bevállaljuk, igaz valami délutáni adást, mert anyu addig vigyáz a csemetékre úgyis az Örsön lakik és ott most nyílt valami mozi.
Mazsuzs!
Mikor mondták múltkor, hogy kiánycikk a kullancselleni akkor én itt nálunk simán kaptam. Topik húzóerő
, neviccelj má!!!
Húú azt hallottátok, hogy megszűntették rá az állami támogatást a kullancsellenire. Február vagy március környékén (vagy mindkettő mert egy hónap múlva kell a második) akkor beadattam az Edónak is és akkor 2 ezer valamennyit fizettem, most meg 5000 forint felett van. Azért ez tök szuper, hogy megszúntetik rá a támogatást nem? Tudják úgyis, hogy a hülye szülő úgyis megveszi a gyereknek még ha teljes áron is adják hát akkor gyorsan lépnek, pont tavasszal mikor mindenki megveszi. Szemét banda nem mondom...
Eszti!
Réka sem egy picurka kiscsaj, nagyon szép paraméterekkel rendelkezik. Édesek lehettek tényleg az oviban a gyerekek, nálunk majd az évzáróval lesz egyben az anyáknapi ünnepség mert még nagyon kicsik és sok a hiányzó így nem tudnak megtanulni együtt egy műsort. Valahol igaz, de jó lett volna látni a Tamit szerepelni.
Kitartás lassan itt az adóbevallás vége.
Különben én is beoltattam őket bárányhimlő ellen. Annyira eltérő, hogy kinél hogy jön elő, én nem akarok rizikózni amilyen szerencsétlenek vagyunk betegségek terén tuti tokától bokáig pöttyösek lennének.
Hexina!
Készülsz ezerrel a keresztelőre? Képzeld most nálunk nagyon hisztis Edó, úgy látszik ide fújta a szél tőletek
. Nagyon semmi nem jó mostanában, szerintem a foga mert egyszerre 4 jön ki most. Na persze azért a betegség is kivett belőle sokat, nem evett akkor semmit így többször tettem cicire (mert ugye az is hűti ilyenkor) erre most meg mindig cicizni akar, ezt jól összehoztam magamnak
.
Az tök jó, hogy már mászik Hanna, most egy darabig nagyon jól ellesz mert kinyílik a világ számára.
Majd tényleg tegyél fel sok képet.
Noémi!
Tessék még sok ilyen szép képet feltenni nekünk, és írni sokat a csajokról. Azt én sem tudom, hogyan kell kispasit összehozni de én ha szülnék megint nagyon örülnék ha lány lenne, igaaz annak is ha fiú. Nem is tudom melyiket szeretném jobban, na asszem kettőt kell szülnöm.
Adra! Ikres fiú-lány recept? Na jó ez csak vicc volt. Hogy vagytok?
Nutella!
Milyen gyorsan repül az idő, nem semmi! Szép a súlya nagyon a kisasszonynak. Mosolyog már ezerrel? Képek jöhetnek!!! Mondjuk egy gitározós, éneklős Andrisról!!!
Finike!
Jesssszus maris. Maholnap itt a nagy nap! Popó kellőképpen besózva??? Mindennel kész vagytok akkor? Ruháról csak nem tettél fel képet!!! Vicos hogy van? Már ő is várja?
Sid!
Mi újság veletek? Nagyon rég jelentkeztél te kis Sherlock!!
Talira hozod Johannát is? Biztos tökre nagy csajszi már!!
Nálunk minden oké, Edó kicsit nyűgi, picit le volt rakódva az arcában a takony, nem lehetett kiszívni de nem nagyon kapott levegőt. Megkértem a védőnő barátnőmet, hogy tisztítsa már ki, csinált egy arcüreg átmosást és most tök tiszta lett a levegővétele is. Semmivel nem volt rosszabb mint egy orrszívás de nagyon hatásos volt az tuti. Tami tök nagy csajszi. Mindig csak szoknyába akar lenni, hát igen aki királylány az királylány.
Most apa "tök" beteg, fáj a homolka, arca, foga, feje, szóval minden. Ja meg a torka is. Egyszer már csak meggyógyulunk.
Anyunka anyáknapjára csináltattam egy egy képet a csajokról (igaz csak névnapi ajándék lett belőle), mondjuk csak 3 nappal később kapta így meg. Na a lényeg az, hogy nagyon nagy volt a sikere. Igaz Tamikám már 38,5 fokos lázzal próbált kielégíteni minket de így is írtó édesek lettek.
Íme:
Ezzel kívánuk nektek nagyon kellemes hosszú hétvégét.
Akkor tali: 19-e 10 óra a Lurdyban. Oké?
Sziasztok
Szandra