Jaj, jaj, jaj, .... kivel kezdjem????
Blúmi: Őssejt! Bocs, de le kell, hogy lombozzalak! Pár napja én is írtam az őssejtről, mármint hogy mi is levetetjük, a Péterfyben a Zelion prospektusát nyomták a kezünkbe. AZtán tegnap olvastam, hogy becsődölt, illetve, hogy a tárolás nem megoldott! Most teljesen elbizonytalanodtam, hogy valóban akarjuk-e?
Nostwagen: Boldog szülinapot a kisfiadnak!! ELső "hivatalos" anyák napja? Biztos nagyon megható lesz!! Elég lesz egy százas pzs. csomag??
Konan: Teljesen átérzem a helyzeted, de nem értem: ha ennyire eleged van a melóból, miért erölteted?
Nem tudsz táppénzre menni? Vagy nem akarsz?
Én eredetileg úgy terveztem, hogy ameddig lehet, dolgozni akarok. Aztán már 8 hetesen rá kellett, hogy jöjjek, a baba miatt jobb, ha nem eröltetem. Az állandó görcsök megszűntek kb. a 2. itthon töltött napon. Bár én nem akarok beleszólni... csak tudom, milyen tök jó itthon!!
Szeder: Én is kűzdök az álomkórral !! Akkor ez már így marad?
Tesóm azt mondta, hogy a második trimeszterben tele leszek energiával! Ahhoz képest az átlag 10 órás alvást követően délben simán megy egy kb. másfél órás szunya
Dan6: Mi nem megy a vonalzókészítésben? Én szívesen segítek Neked! Hol akadsz el?
Lanta, Márti: Örülök, hogy minden rendben ment a genetikán!! Tök jó!!
Ági: Megmondom őszintén, én is csalódtam kicsit a 4D-ben! Főleg azért, mert annyi tök jó babafotót láttam, az én pici lányomat meg alig lehetett lefotózni! Ugyanaz a szitu, mint nálatok! Baba belefúrta az arcát a placentába, úgyhogy az összes kép szinte csak árnyakat mutat... Ezek után úgy döntöttünk, ha a babuci nem akarja, nem piszkáljuk feleslegesen babamozizással! Azért egyszer még elmegyünk, de majd csak a 29. hét környékén!
Minyu: Először is: GRATULA A KISLÁNYHOZ!!!!!!! Apuka mit szól hozzá, hogy lánya lesz?
Tök ügyes vagy! Nagyon tetszenek a születési értesítők!
Tábla: Szerintem is mehetnének inkább a nevek az oszlopba, bár még mi sem döntöttünk!
Holka: Remélem az én férjem is ilyen büszkén fogja majd mesélni a szülőszobás élményeit! Mi is apás szülést tervezünk. Zsoltim tök természetesnek vette, hogy bejöhet! Én megkérdeztem, ő szeretne bejönni, úgyhogy ez nálunk nem is kérdés!
HONEY: Téged hagytalak a végére! Nagyon sokat gondoltam Rád és Flórára! Nagyon nagyon drukkolok Nektek pénteken! Mondhatnám: csuriban a kezem!!
A 1,5 kg miatt ne aggódj! Flóra elveszi belőled amire szüksége van! Viszont a nyugalom az nagyon fontos, úgyhogy tényleg jó, hogy már pénteken tudtok menni!! Amúgy olvastam egy másik topicban, hogy van aki 5-6 kilót is leadott ahelyett, hogy hízott volna! Szóval a fogyás miatt ne aggódj!
Tényleg bennt voltál 2 szülésen?
Az nem semmi!!! Milyen szagok vannak?