Sziasztok!
Nati: Igen ilyen korán de ez még nagyon nem hasonlít a karatéra. Kvázi tornázás, Barnika meg is unta 20 perc után
Nem baj, viszem, mozgás kell neki, heti egy alkalom meg nem sok szerintem.
Majd ha nagyon ágál meggondolom
Sok ruhácskát kaptatok? De jó hogy már itt tartotok.
Jut eszembe, nekem is vissza kell majd kérnem a cuccokat.
Sajnos én nem tudok menni ma pedig érdekelne a dolog
Nibcsike: Majális. Nem tudom , mert a Barni kispajtása aznapra meghívta a Barnit szülinapozni. Szóval nem tudom hogy megyünk-e. Ha igen akkor is csak délután. Meglátjuk. Visszaszámlálás megkezdődött?
Márti: Nem mondod??? Tudod mennyit kerestem? De jó tudni.
3,5 éves a Manócskám, és ez a karate sem hasonlít a karatéra. Koordinált mozgás valahogy nem megy neki
Gondolom legalább egy év inkább csak torna jellegű.
Párod foglalkozik ilyen kicsikkel? Hol edzősködik?
Gyönyörűek vagytok a képen, és milyen boldogok
Ani: Karate olyan volt mailyennek gondolom lennie kell most. Nem az amit Barnika várt, de hát el kell kezdeni valahol. A bácsit viszont megölelte a végén
Mondjuk mostanában igen ölelgetős már ami a felnötteket illeti. Érdekes, remélem azért idegen néniket bácsikat nem fog ölelgetni
Sajnálom a vérnyomásos mizériát. Tényleg jobb ha kikéred más véleményét is, de remélhetőleg nem lesz semmi baj
Vicuska: Gratula az időponthoz! Akkor visszaszámlálás indul? Kérdés: Mi az hogy túlstimulálni? És mi az hogy PCOS?
Kriszta: Miért szerepeltél a TV-ben ? Melyikben? Én nem tudtam hogy nem lehet hajat festeni. Tényleg nem lehet?
Andesz: Műanyag tányér és pohár ötlet briliáns! Nem kell mosogatni
Nagy szemeteszsákot vigyek?
Lányok! Jut eszembe! Voltam ma dokinál mert fáj a torkom. Láz nincs. Piros a torkom de semmi komoly, nem fetrőző. Nem írt ki. Attól még mehetek pénteken?
Meg kérdeztem kinek jön a kicsinye
Lesz kivel játszania a Barnikának?
Egyébként péntekre szép időt mondtak