Új privát üzeneted érkezett!

Szülinapon itthon leszünk hármasban :D :D aztán hétvégén átmegyünk párom apukájáékhoz és jönnek az én szüleim is, reméljük jó idő lesz és a kertben leszünk. Most nézzük a homokozót 8)

Kép
ági_bp
 
 


kevésnek tartottam a fluort a jana vízben, amit eddig kapott. Kata írta, hogy ott kell pótolni a fluort, ahol 0,3 mg alatt van a víz F tartalma. Nálunk a csapvíz nagyon rossz :? én sem iszom igazán, ásványvizet szoktam.

Kép
ági_bp
 
 


Ági, ez a f.pótlás azon is múlik mennyi vizet iszik egy nap. Mert ha főleg szopik, akkor lehet hogy nem árt. De ezt doki nénitekkel érdemes lenne megbeszélni. A miénk nem javasolta, de én már látok valami furát a fogán, úgyhogy a múlt héten elkezdtem adni. Pedig mosom neki amennyire tudom, de ez csak nem olyan alapos, mert minden irányból, kellő ideig azért nem engedi. a száját meg csak nem pálcázhatom ki, mint Misi mókus a krokodilnak. :roll:
Vendég
 

 
 

Hú, most néztem, Blanka még hamarabb fog szülinapozni, mint Zita.Készülsz már Mary? miket kap ajándékba?

Marci-fitt-babát Isten éltesse 10. hónapja alkalmából. Kár hogy nincs puszidobó emotik.
Vendég
 


Boldog hófordulót a 10 hónapos erőbajnok Marcinak!

Hú csajok ezzel a fluorral teljesen megkavartatok. Én egy nagyon trehonya anyuka vagyok, mert meg sem néztem, hogy mennyi fluortartalma van a víznek amit adok Rozinak. A csapfízről szintén fogalmam sincs. Mióta ásványvízet kap Rozi azóta Óbudait adok neki, egyszer - kétszer kapott Janat. Max. egy deci vízet iszik napközben, mert inkább szopik.
Hajni komolyan csodállak!!! Megkérdezted az ÁNTSZ-től a víz fluor tartalmát, nem semmi vagy! Te egy maxi gondoskodó anyuka vagy!!!

A 40 szál tuli teljesen spontán volt, az idős néninél ahonnan apa be szokta szerezni a tulikat ez volt az utolsó és mind megvette :lol:

Ági nekem is baromira rosszul esett volna ha nem kapok virágot. Persze nem ez számít, de azért mégiscsak :oops:

Szilvi, tök jó lehetett a saját költésű versike, sokkal meghatóbb,mint betanulni egy verset. Gergő az ágy alatt :lol:

Kata, Marci már rendesen tud járni? Elhangásodik, ez jó :lol:

Vicus, azért ne tanulj olyan sokat! Mikor lesz már a vizsga?

Tegnap meséltem apának, hogy Blanka több órát volt babakocsiban , sétáltak vele ő meg élvezte. Azt mondta ilyen nincs :lol:

Na ezt elküldöm, van itt valaki?

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Az e havi Kismamában vagy egy cikk "Mitől lesznek ellenállók?" a címe. Egy orvos írta, elég érdekes megközelítésből. Azt mondja, többek között, hogy ha folyik a gyerek orra akkor legalább lehet tuni, hogy dolgozik az immunrendszere.

Szilvi én ajánlottam az egyszervolt oldalt! :wink:

Doot hiányolom!

Bea

Kép[/url]
június
 
 


vagyok:)
én is rád gondoltam Bea, amikor olvastam azt a cikket! meg van egy a hisztiről is - akkor is te jutottál eszembe. remélem, ez most nem félreérthető, csak amiről múltkor itt beszéltünk, tudod.
Vendég
 


Bea, nem vagyok én maxi gondoskodó anyuka, csak bele van írva a dentocarba, hogy mielőtt elkezdjük adni, kérdezzük meg, a helyi ÁNTSZ-t, mert a túladagolás súlyos mérgezést okozhat. Így inkább megkérdeztem, csak egy telefonba került, ráadásul egy barátom dolgozik ott. De 0,75-től nagyon messze van, így merem adni.

Szia Doo, nem hanyagolj minket! :D

Lencsét főzök, még sose csináltam. Hangi előtt nem igazán csináltam ilyen hagyományos kajákat. Na nem kaviárra gondolok, :lol: csak nekem ezek a főzik olyan menzaszerűek.
Vendég
 


most néztem rá, szerintem nem is lesz túl jó. Olyan mintha már ki lenne száradva a lencse, de még főtlen, legalábbis kemény. Kérhettem volna telefonos segítséget mielőtt elkezdem, de csak kút főből álltam neki. :oops:
Vendég
 


Hajni, beáztattad a lencsét főzés előtt? :wink:
mary74
 
 


Hajni, Szilvi, megmosolyogtam a sztoritokat (esőben babakocsizás, ágy alá gurulás), aranyosak. :)

Hajni, örülök, hogy a szemészeten minden oké volt. :)

Szilvi, ez az Anyák napi "vers" nagyon aranyos. :)

Ági, ne keseredj el az Anyák napja miatt. Zitától igazi ajándékot kaptál, Zita-Apáról meg úgyis biztos tudod a hétköznapjaitokból, hogy értékeli mindazt, amit Zitáért teszel. :wink: Egyszerűen vannak ilyen pasik, akik "bénáznak" az ilyen dolgokban. Enyémnek is kicsit sutára sikeredett a köszöntés. :wink:

Blanka gyakorlatilag zero vizet/teát iszik, csak néhány kortyot lehet belediktálni napközben. Reggel és este iszik tápszert, ennyi. De úgy látom abban nincs fluor. Akkor lehet nekünk is kéne ilyen Dentocar-t szedni? Doki néni, védő néni ezt miért nem mondja? :roll: Még jó, hogy járunk rendszeresen tanácsadásra. :?

Bea, ha gondolod, legközelebb tartsatok velünk. :wink: Másképp nem tudom bebizonyítani, hogy van ilyen. :)

Blankának holnap lesz a szülinapja, de vasárnap ünnepeljük majd családi körben.
Ajándékkal gondban vagyok. Április elején voltunk a Gulliver-ben, akkor vettünk neki sok mindent. De egy részét már odaadtuk neki (100 db-os labda a járókába, Süsü plüssfigura, apró fürdőjátékok), a többit meg a nagyik elkunyerálták (pancsoló medence, homokozó készlet valami húzható kiskocsiban, egy "húzható százlábú") , hogy majd azt ők hozzák neki ajándékba. Azt gyanítom, bébitaxit is fog kapni. :?
Én is szeretnék azért adni neki valamit a napján is, de igazából nem tudom mi lesz az. Múlt héten vettünk három kihajtogatós kiskönyvet, mert azokat imádja. Tudjátok, azok a keménypapírosak. :) Lehet, hogy csak ezeket fogja tőlünk kapni. Esetleg még valami kisruhát veszek mellé.
mary74
 
 


Etus, írtál múltkor a Fluimare-ról. Kipróbáltam. Tényleg sokkal humánusabb, mint a Sterimar. Nem beszélve arról, hogy sokkal könnyebb vele befújni is. Köszi a tippet. :)
Egyébként én is ki szoktam próbálni magamon az ilyen dolgokat. :wink:

Tegnap akartam még írni, hogy kukázni Blanka is szeret(ne). Úgy látszik, ez nagyon vonzó nekik valamiért. :lol:
mary74
 
 


Sziasztok!
Ezt a fluor tartalmat én sem néztem eddig semmiben :oops:
Hajni:mit láttál Hangi fogán?Örülök,hogy nem lett semmi baja a szemecskéjének!Nálunk nincs szemüveges,de ha Lottim az lesz az sem katasztrófa!Én is jobban a fogacskákra koncentrálok-nincs túl jó fogam nekem sem,szabájosnak szabájos,de sokat kelett javítgatni és a szinével sem vagyok megelégedve!

Kukázni az én lányom is szeret :oops: És babakocsizni is :wink:

Ma voltam a nőgyógyászaton...na nem kellett volna :? a kisöcsém(20éves)reggel hív,hogy lenne egy furcsa kérése!Eseményutánit kéne iratni a barátnőjének....Megoldottam,nem is ez a lényeg:találkoztam egy ismerős csajjal aki tegnap előtt szült,ebben még semmi sincs de az első babája csak 3 hónappal öregebb Lottinál :shock: Kérdeztem is,hogy bírtad?Azt mondta nem volt vészes csak pihenni nem tudott annyit mint az elsőnél.Ja és csak 8 kg hízott,2-vel kevesebbet mint előtte!Tehát én is örülhetek nem 28 csak 26 kg lesz rajtam!

Mary:Nem az ajándék a lényeg,nem is foglalkozott vele Lotti se.Csak anyósomék erőltették ezeket a zenélős játékokat,hogy a végére már fájt a fejem!

KépKép
vicuska
 
 


Vicuska, a fogán alulról van egy fehér csík, mintha lepedék lenne, de nem az, nem jön le. talán fogkő, nem tudom. Fogorvoshoz, meg nem merem elvinni, még én is nehezen nézem meg a fogait. Az biztos nem menne ilyen jól mint a szemészet. :roll:

Mary, tényleg nem az ajándékok mennyiségén van a lényeg. Csak örüljön neki, de sokszor ezt is nehéz eltalálni.

Blankának, hány foga van, mert attól is függ, hogy érdemes-e szedni ezt a fogtabit. Jaj, lassan kezdek úgy beszélni, mintha értenék is hozzá. :oops: :lol: .

A lencsét természetesen nem áztattam be :oops: :lol: , de jóóóó lett. Vagy inkább nem rossz. Egyébként mennyi időre kell beáztatni? Én ilyen zacskós, szárítottat vettem.

Vicuska, ej, ej, felelőtlen öcsikéd van :lol: , de főleg a barátnője. Ismerősöd jól belehúzott. :shock:
Vendég
 


Sziasztok! Bercel itt durmol mellettem, ugyhogy amig nem kel fel, gyorsan irok!! :wink:

Szilvi: milyen ugyes nagylanyod van mar, sajat versiket mondd az anyukajanak, ez igen! :)

Oliver is nagyon kreativ volt, o is verset irt Bercel neveben, es hat ugye mivel vasarnap elaludt, tegnap este koszontottek fel. Edes volt, mert meg rajzolt is a versike melle, es 3szor egymas utan felolvasta... :lol: Viragot nem kaptam, bar rajzolt azt is a papirra, sargat, mert az a kedvencem! Ja, es vett szolot (gyumolcsmanias vagyok).

Hajni: beparaztattal ezzel a fluor dologgal, bar Bercelnek meg csak 2 foga van alul... azaz tegnap ota 3, mert a bal felso kozepen vegre valahara attort! Es jon a 4. is mellette. Szoval ahogy irtad ezt a feher csikot, jol megneztem Bercel fogait, es az alsok okesak, de az ujonnan attort felso kis csikon van egy feher potty, ami nem olyan szinu mint a foga... az most akkor gaz?? :roll:

Bea: en meg "hanyagabb" anyuka vagyok mint te viz-ugyben, megcsak asvanyvizet sem adok neki, hanem a sima csapvizet forralom-hutom... :oops: Pedig Bercel rengeteget iszik, olyan mint egy kis kacsa, kb. 3 decit meg szokott inni/nap.

Lanyok, nagy dilemmaban vagyok szoptatas-ugyben. Nekem nagyon erzekeny a mellem, ha valaki hozzaer sikitok (beleertve Olivert is :oops: ), megis elhataroztam, hogy szoptatni fogok, es bar 8 honapig csak bimbovedovel ment a dolog, Bercel 6honapos koraig kizarolag anyatejet kapott, utana is csak azert kezdett kevesebbet szopizni, mert nagyon imadott minden kajat. Most ott tartunk, hogy reggel-delelott-este-ejszaka van szopi, habar olyan, hogy o "koveteli" csak ejszaka van, (vagy meg neha este) a tobbi nelkul siman ellenne, de igy szokta meg, hogy vacsora utan meg jatszhat picit, furdes, szopi, alvas. Na mindegy, a lenyeg, hogy amiota attort a felso kis foga, nekem uuuugy faj... :oops: Pedig szegeny nem harapja meg vagy ilyesmi, ugyanazt csinalja mint eddig, csak hat kozben ott van az uj kis foga... :roll: Nem tudom mit csinaljak, mert szerettem volna meg egy darabig szoptatni, de olyan kellemetlen, alig varom hogy abbahagyja... :oops:

zetus8
 
 


Hajni, ha főzés előtt beáztatod a lencsét 2-3 órára, akkor nagyon gyorsan megpuhul.
Áztatás nélkül is ugyanolyan jó, csak akkor hosszabb a főzési idő.
(Ugyanez pl. sárgaborsóra és babra is érvényes. :wink: )

Blankának rendesen még mindig csak 2 foga van, de már hetek óta bújik még 6 fog. Nagyon lassan növekednek.
Na, de fogjuk rá, hogy 8 foga van. :wink:
mary74
 
 


Mary: orulok hogy "bejott" a Fluimare... :)

Mary, Agi: de izgi hogy hamarosan 2 uj egyevesunk lesz! :)

Vicuska: tenyleg nem semmi a baratnod... Nekem van egy ismerosom, akinek a fia 4honapos volt, amikor terhes lett Atikaval... egyenlore ki van keszulve, Ati most 1 eves, Abel a nagyobb 2 mult, de azt mondta azert egesz jol elvannak egyutt, eljatszanak egymassal. Azert nagyon strapas, az teny...

A kuka nalunk is nyero... miert tetszik annyira a gyerekeknek? Nem ertem... habar, ok meg nem tudjak, mi az a szemet, csak azt latjak, hogy ott van egy tarolodoboz, ami televan mindenfele izgalmas dologal, a gonosz felnottek meg nem hagyjak kipakolni... :lol:

Babakocsi: szerintem mi vagyunk a kozeput, nem szereti rajongasig, de mivel eleg sokat megyunk, kenytelen ellenni benne, es jol el is van, 1-masfel orat bir ki benne maximum. Es erdekes, hogy ha HEV-en ulunk, vagy buszon hosszabb ideig, akkor ki akar szallni. De ha egyebkent nem tudnam kivenni, akkor jol elvan.

Szemuveg: en is el akarom vinni Bercelt egyevesen kontrollra, bar remenykedem hogy Oliver sasszemet orokolte a gyermek... nekem nagyon rossz szemem volt, igaz, mivel iker voltam, koraszulottek voltunk, ez is biztos kozrejatszott... mondjuk nekem tok durva volt, mert en alsos voltam a suliban, talan 3.-kos, es viszonylag hatso padban ultem, es nem lattam a tablat. De akkor meg nem volt ennyi szemuveges, csak egy lany az egesz osztalyban, es mindenki csufolta, meg egyebkent is fura volt. Szoval en nem mertem szolni hogy nem latok, mert nem akartam szemuveget. AZtan egyszer nyelvtan-dolgozatot irtunk, es a tanar felirta a feladatokat a tablara. Na itt meg voltam love, mert nem tudtam a feladatokat... nagyon gaz volt, 1-est kaptam, mert nem irtam semmit a lapra... :oops: Aztan mentem haza, tudom hogy nagyon szegyelltem magam, erre emlekszem. Es mondtam anyukamnak hogy 1-est kaptam. Kerdezte mibol, mndtam hogy nyelvtanbol... o meg csak nezett, az volt az egyik kedvenc targyam akkor. Elkezdett kerdezgetni, hogy dehat miert nem sikerult a dolgozatom, mire elbogtem magam, es mondtam hogy mert nem lattam mi van a tablara irva... :oops: Annyira rossz volt. Na elvittek szemeszhez, es kiderult, hogy 4-es (!) dioptriaju szemuveg kellene, annyira rossz mar a szemem... Aztan vegul 3-ast adtak, hogy ne legyen annyira durva elsore. Mire 18 eves lettem, mar 8-as kontaktlencset hordtam... Brrrr! Vegul 20 evesen lezeres szemmutetem volt, azota jo a szemem. Na es a lenyeg a lenyeg: szerintem NAGYON FONTOS folyamatos kontroll, en olyan gyakran fogom szemeszhez vinni Bercelt mint fogorvoshoz... minimum evente...

Hajni: tenyleg erdemes beaztatni a lencset fozes elott, akkor hamarabb megfo... de a lenyeg hogy fini lett. amikor en eloszor csinaltam lencset, akkor ugyan beaztattam, viszont nem ontottem le rola a levet, es undorito savanyu lett, mintha romlott lenne... :twisted: En nagyon szeretem a fozelekeket, persze nem ugy, mint a menzan, hogy tele liszttel... de tenyleg fozelek-manias vagyok, akar minden nap ellennek fozelekkel! (Ha Oliver hagyna, o sajnos mar nem annyira rajong erte...:))

DRAGA MARCI! boldog hofordulot!!

zetus8
 
 


[quote="mary74"] írta:mary74

Blanka gyakorlatilag zero vizet/teát iszik, csak néhány kortyot lehet belediktálni napközben. Reggel és este iszik tápszert, ennyi. De úgy látom abban nincs fluor. Akkor lehet nekünk is kéne ilyen Dentocar-t szedni? Doki néni, védő néni ezt miért nem mondja? :roll: Még jó, hogy járunk rendszeresen tanácsadásra. :?



Közben rájöttem, milyen hülye vagyok! :oops:
A tápszerben azért csak van felforralt csapvíz is! Úgyhogy mégiscsak hozzájuthat némi fluoridhoz a gyermekem! :)
Akkor lehet megpróbálom én is megtudni, milyen nálunk a víz összetétele.
mary74
 
 


Sziasztok lányok!

Délelőtt nem voltunk itthon, aztán meg főzés következett meg az ovi, végre le tudok ülni egy kicsit pihenni, ma egésznap jöttem-mentem, :) ti meg sokat írtatok. :D

Az emlékezetem ezek szerint már nem a régi, akkor Bea neked köszönöm, hogy ajánlottad. :D

Hajni, hány darab kibújt fog után érdemes szedni a tablettát?


Jó, hogy írtátok a vizet, nálunk már ránézésre is rossz a minősége, meg sötétszínű apró lerakódás van a vízben ha leüllepszik, az egészcsalád ásványvizet iszik, a csapvizet csak főzésre használjuk. :roll:

Megkezdtük a kukázást, csak nálunk ezmég úgy látszik késett eddig. A Gergő kivette a mama által kidobott kacsacsontot és azt nyalogatta alig akarta ideadni, biztos ízlett neki. Szerencsére előtte cseréltem benne zacskót. :(

Remélem a ragaszkodós, anyás korszaka még nem ezután fog kiteljesedni. :?

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


etus, megértem h így nem olyan frankó a szopi... :roll: nézetted vha a melleidet h miért ilyen érzékenyek? :shock: nincs vi oka ennek? :roll:
Vendég
 


Hú, nem akartam én senkit beparáztatni, teljesen laikus vagyok én is a témában. amikor én felírattam, nem a mi körzetink volt, hanem a a hellyetese és kérdeztem érdemes-e szedni. akkor ő visszkérdezett hány foga van. Én mondtam hogy 8, erre ő azt mondta akkor érdemes. Több információt nem kaptam Tőle. Én úgy hallottam a körzetink nem pártolja, mert csíkos lehet a foga, ha nem szedi rendszeresen.

Köszönöm a lencse infót. Sejtettem én hogy áztatni kellenne, mégis kihagytam, főtt is jó sokáig. Következő újításom a sárgaborsó lesz, már azt is megvettem, ott már tapasztaltabb leszek. :lol:

Etus, tényleg jó erős szemüveged volt. És most teljesen jó?

mennem kell...
Vendég
 


24én keresztelő lesz, de kb 1 óra autóútra tőlünk, úgyh a kaját is szállítmányoznom kell. várom az ötleteiteket h miket főzzek, ami eláll (úgy értem, előre is megcsinálhatom és kibírja az utazás viszontagságait), könnyen elkészíthető nagyobb adagban, vmint szigorúan tej- és tojásmentes. elsősorban főételre gondolok, mert a süti és sós az kevésbé okoz fejtörést.

és amit már többször akartam írni, de mindig lemaradt (bár a kukkolók nyilván értesültek róla ;) ): a topis tali kerti parti május 17éről 31ére került.
úgyh ezúton szeretnék meghívni minden kedves topic tagot (a kukkolók sajnos erről lecsúsznak :lol: ) a majki kerti partinkra!! részvétel családostul v csak gyerkővel - attól függően h kinek hogy fér bele az életébe, párja munkarendjébe, stb. (ez egy szombati nap különben)
Majk Oroszlány és Környe között található, ha az ember Fehérvár felé lekanyarodik - legalábbis ebből a megközelítési irányból.
részvételi szándékot kérem előre jelezni! :)
Vendég
 


Mary, de az a 6 az már áttört a kis ínyén? Mert akkor azt már számíthatod rendesen fognak! nem baj, ha csak a hegye látszik vagy ilyesmi. Az már kibújt, ha nem is teljesen :wink:

Etus, kellemetlen lehet, ha ilyen érzékeny a melled! :?

Marcinak boldog hófordulót!! :D

Etus, szegény hogy szégyelted (volna) a szemüveget, s ezért nem szóltál :( Egyik rokonunk is most csináltatott lézeres szemműtétet. remélem sikerült és tartósan jól fog látni. (elég borsos ára volt :twisted: ) Ez elvileg "örök" ? Mármint az eredmény. na, persze gondolom a Tiéd is romlik annyira mint a miénk, de érted, hogy kérdezem. Én is imádom a főzeléket.
És a nyilvánosság elé bocsátom, hogy tussal privizünk a tali miatt-etetősizé :wink: és szóba jött a fórumos tali. Doo, ugye jól emlékszem, hogy itt is invitáltál mindenkit pár hete/hónapja? :oops: :roll:
és sajnos ma derült ki, hogy nekünk nem jó az időpont-ha jól tudom május 31, így nem leszünk ott. :cry: :cry: pedig készültem, és ma mondtam Apának, s kiderült aznap lesz egy tűzo.-s verseny, amire be van nevezve. Úgyhogy majd csak gondolok Rátok. Én nem merek vezetni, főleg nem egyedül, főleg nem a többemberes bébimmel a hátam mögött. Bébim...még 8 napig bébi :lol: :lol:

Kép
ági_bp
 
 


tussal= Etussal :oops: :oops:

Kép
ági_bp
 
 


Ági, megelőztelek az invitálással :lol: hát akkor gyere Etussal v Nikivel v bki más pestivel!
Vendég
 


Ez jó, én olvasás közben írtam, s most látom Doo, pont a fórumos taliról írsz :lol: :lol:

Kép
ági_bp
 
 


Kata, sztem te titokban átállítottad a vonalzótokat, valld be! nem mostanság volt 9 hós Marcika?! :roll: :shock: :lol:
Isten éltesse a topic legkisebb pasi tagját! :D :D
Vendég
 


Szilvi, lehet h Gergő későn érő típus :lol: (ld kukázás)
Vendég
 


Etus is pont írta nekem, hogy nincs kocsija/juk, a ragra nem emlékszem :lol: :lol: :oops: Ezen még gondolkodom. Nem szívesen "akaszkodom" másra, esetleg egy másik többemberes mellé szívesebben társulnék, hogy ne tűnjön fel a "zűr" :wink: :roll:

Kép
ági_bp
 
 


homokozónk talán lesz addigra, de saját gyártmány (apum által), uis leszavazta a vásárlást azzal a szöveggel h szte meglovasítanák. nemtom, ki az a hülye, aki ellop egy homokozót, de azért bogarat ültetett a fülembe.
Vendég
 


hát azt nem ígérem h felugrom értetek pestre... esetleg Beáék? nekik is keresztül kell jönniük pesten. bocsi a háttér szervezést... :roll: :oops:
Vendég
 


Zita nem kukázik :D :D most büszke vagyok, mintha legalábbis a jólneveltségének köszönhetnénk ezt :lol: nálunk a kuka a mosogató alatti szekrényben van, így nincs szem előtt, "el van zárva". A szobában van egy kis billenős tetejű, a számgép mellett papírfecniknek, annak szokta meglökni a tetejét.

Kép
ági_bp
 
 


Doo, kedves ez a szervezés :lol: Beáék-ha jönnek egyáltalán, azaz mennek ( :cry: :roll: ) Bea vagy a párja vezetne? Kétlem, hogy Ő bevállalná egyedül azt a hosszú utat( bár lehet csak én vagyok ezzel így) s akkor mondjuk ki ülne hátul a gyerekekkel? :shock: Ha én előre ülnék, Zita hátra...hagy ne részletezzem. Gondolom Rozi sem örülne, ha egy idegen néni ülne mellette Anya helyett.
Kinek van kisbusza? Akkor azzal öszeszedhetnénk az összes utazni vágyó családot.

Kép
ági_bp
 
 


Tudom, hogy elveszem a részletekben. Már mondták. :wink:

Kép
ági_bp
 
 


nálunk is a mosogató alatt van a kuka, de azért időnként kinyitom h betegyek oda vmit :wink: úgyh van alkalma látni h milyen fantasztikus dolgok találhatók ott és h az ajtót hogyan kell kinyitni :roll: szal sztem csak idő kérdése, míg Zita is felfedezi! :lol: látod, már Gergő is 13.5 hónapos, mire rájött h bővíteni kellene a játék-repertoárját :wink: :lol:
Vendég
 


Ági, igen, az a 6 fog már áttört. Mindegyik látszik kisebb-nagyobb mértékben.
Szóval, akkor 8 foga van.
mary74
 
 


Ez lemaradt: :lol:
mary74
 
 


Doo, köszi a meghívást. Én még nem tudom, hogy nekünk megoldható lesz -e.
Mivel utána 1 héttel, 7.-ére is valószínűleg megyünk Pestre, így nem biztos hogy még egy utat bevállalunk ilyen kis különbséggel. Több dologtól is függ. Még meglátjuk.
mary74
 
 


Mi is minden jót kívánunk a 10 hónapos Marcinak! :D
mary74
 
 


Bizony, az 8 fog! Ejnye-bejnye Anyuka! :lol:

Kép
ági_bp
 
 


megyek aludni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ági_bp 2009.03.20 13:56-kor.

Kép
ági_bp
 
 


Doo: hat megnezetni nem nezettem, de van egy sanda gyanum, hogy ez is a szemelyes "defektemhez" tartozik... :oops: Ilyen pl. hogy rosszul vagyok ha vki hozzaer a vakbel-sebemhez, azaz a helyehez. Pedig igazabol nem erzek semmit, de nagyon kellemetlen! Tuti psziches! Egy masik: SENKI nem foghatja meg a terdhajlatomat, attol is rosszul vagyok! :shock: Ja, es ilyen tabu hely meg rajtam az achilles-inam is... no comment... :roll: :oops:
Keresztelo: torom a fejem, milyen fincsi kajat csinalhatnal ami szallithato... ha eszembe jut vmi irok! :)

Hajni: igen, az en szemmutetem is nagyon draga volt, draga jo apukam fizette... Nekem egyenlore teljesen jo, az egyik szemem total jo lett, a masikat fel dioptriaig tudtak levinni, tehat "elvileg" akar lehetne fel dioptrias szemuvegem, de tokfeleslegesnek tartom. Nagyon meg vagyok elegedve a latasommal! :)

Tali-Doo: koszi az invitalast! Neztem a telefonomba, az van beirva, hogy Oliver aznap dolgozik, bar nalunk ugye ez auto hianyaban csak annyit segitett volna, hogy jon o is velunk tomegkozlekedessel, es nem egyedul kellene mennem... de mi azert igy is tervezzuk szerintem hogy megyunk, szoval kerlek irj fel a listadra... :) Azt, hogy hogyan jutunk le meg nemtom, de majd vmit csak kitalalok. Azt mar megneztem, Oroszlanyba megy vonat a Delibol, ha pl. oda elmennenk vonattal, vki csak el tudna ertunk ugrani, nem? Vagy? Onnan meg messze laktok? Vagy kozvetlenul Pestrol nem megy hozzatok busz? Az kicsit macerasabbnak tunik a babakocsi miatt, de ha van vmi jo kis busz, ami Majkig megy, akkor siman bevallaljuk!! :)

Agi: de aranyos Zita amint ragcsalja azt a finom gyokeret vagy mit... kis nyuszi! :) Edes a sapija! :wink:

Mary: Gratula Blankanak a hirtelen lett 8 foghoz! :)
El kell hogy mondjam, nagyon szep neve van a lanyodnak! Bercel Blanka lett volna ha lany... :D En egyebkent biztos voltam benne hogy lany, ugyhogy 5 honapig Blankaztam szegenykemet... :oops: Aztan amikor mondta az ultrahangon a doki hogy fiu, en visszakerdeztem: "es ez most mar biztos?!?!?" O meg mutatta a kis kukkerjat, hogy hat ebbol mar nem nagyon lesz lany... :lol: Tok erdekes, nem azert, merthogy nem orultem volna neki, hogy fiu, csak mi 4-en vagyunk testverek, mind lanyok, es valahogy fel sem merult bennem, hogy fiam is lehet... persze nem cserelnem egy kislanyra se az en kis lovagomat... :) :D

zetus8
 
 


Jó reggelt lányok!

Blankának Boldog Szülinapot kívánuk!!!Még 100 ilyen boldog,egészséges és örömteli évet kívánunk nektek!

A kis Zitus tündéri!!!

Hajni:nem felelőtlen mert védekeztek,csak valami hiba csúszott a dologba(nem kérdeztem,de gondoom kiszakadt a gumi)

Én nem tudok menni a talira,mert innen elég messze van :? :?

Doo:gondolkodom a kaja ötleten...ilyen hidegtál szerüségre gondoltál?

KépKép
vicuska
 
 


Drága Blanka! Kívánunk Neked egy gyönyörű és boldog életet és egy meseszép, vidém szülinapot. És gratulálunk az Anyucidnak aki egy évvel ezelőtt a világra hozott Téged. :lol:

Doo, nem is írtad eddig hogy keresztelőt szerveztek. És miért 1 órás út, nem T.bányán lesz? Kajaötletet szerintem olyan ne adjon aki a lencsét se áztatja be és olyan spenótot csinált amivel kihűlve gyurmázni lehetett. :oops: De azért gondolkodom.
Tali: nehéz szívvel mondok le róla, mert úúúgy megimernélek Benneteket, de nekem ez maratoni távnak tűnik.

Ági, mosolyogtam rajtad :) . Hozzánk ha betársulnátok biztos senki nem lenne meglepve, de én már Pestig is megőszülnék. :twisted:

Vicuska, nem akartam én felelősségre vonni az öcsikédet, csak vicceltem. Különbenis fiatalság, bolondság. Hjjjaj, hol van az már részemről. Meg én mindig olyan jó kislány voltam :? .

Etus, de sok intim terület van rajtad :lol: . Én az orromat nem engedem hozzáérjenek. Imi meg direkt ezzel szokott piszkálni, mert tudja hogy utálom. Pont mint egy kiskutyával, azt is az orrával lehet felbosszantani. :twisted:

Ági, Zita végleg átállt az egy alvásra? És hogy bírja? Hangi tegnap olyan tökéletesen aludt, tök jó lenne ha így maradna. 8-kor kelt, aztán fél1-től 3-ig aludt :!: , és így kibírta estig. Annyira tetszene ha ez a rend maradna, mert így szabad a délelőtt és a délután is. Eddig mindig keresztbevágta az alvással, mindkét napszakot. Vagyis még gondolom azután is fogja, nem hiszem hogy egy alkalom után már rendszeres lesz. De ki tudja, még most is alszik, ma is bizti 1 alvás lesz. Csak az nem biztos hogy délben olyan hosszan fog aludni, pedig az kéne különben nem bírja ki estig.
Vendég
 


Ági, gyönyörűek a képek. Hú, még a táj is. Jó nagy kert, :lol: a végét se látni...
Vendég
 


BOLDOOOOOOOOOOG SZÜLINAPOT BLANKA NAGYLÁNY!!!!!!! :D :D :D ÉLJEN, ÉLJEN A KIS MOSOLYGÓ LEÁNYZÓ! (meg lehetett vele csinálni a műtermieket? ;) )
Vendég
 


Sziasztok!
Köszönjük szépen a jókívánságokat! Nagyon aranyosak vagytok!!! :D

Igen, egész jók lettek a műtermiek. Persze van köztük grimaszolós is bőven, mert még azért tart a vigyorgós-korszak, de már nem olyan durván. :lol:

Megmutatok párat a nyersképekből, amik már nálunk vannak. :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
mary74
 
 


Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
mary74
 
 


Bocsi, ez több pár lett. :lol: Elfogult vagyok, na, alig tudok választani. :lol:

Ági, nagyon jók a képek Zitáról!!! És most is olyan jó közeli képek!!!
Milyen jóízűen rágcsál mindkét képen! :D Édes!
mary74
 
 


Szia Mary!

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?