Zsuzsi,Elli,Maci_2,Beu,PIldi,Urszila,Nadine,Sofka,Heppi,Virga,Psandi
Köszi,hogy leírtátok,hogy szerintetek letehetem a földre Artúrt. Tegnap már le is tettem
(szőnyegre,arra pokrócot,törülközőt meg lepedőt)
és mint ahogy Sofkáéknál is tette,sokkal jobban mozgolódott,mint a kiságyban meg
a nagyágyban. Repülőzik(kezét széttárja) és a lábával meg úgy tesz,mint aki
mellúszásnál lábtempózik,csak sokkal gyorsabban. Lehet,ki fog derülni,hogy az én
hülyeségem miatt nem fejlődött mozgásilag,mert hogy túlságosan féltettem a megfázástól és
nem tettem le előbb
Norka,
Gratulálok a teszthez!mikor méssz vezetni?
Kangi,
Szegény Julcsi és szegény te
De legalább a végére jártok a dolognak és remélem beválnak
a gyári kaják és az endokrinológián kiderül,hogy semmi baj!
Nadine,
Jó,hogy letudtátok a vérvételt!drukkolok a jó eredményért.
Leszter,
Szurkolok,hogy Petra bőre javuljon. Évi (remélem Évi nem haragszol,hogy leírom) írta korábban,hogy
Petrája bőre is ekcémás lett,de kapott valami jó kenőcsöt és attól hamar sokat javult.
PIldi,
Köszi a linket,elolvastam Iboly írását. Bevallom őszintén én is akartam adni hipoallergén tejpépet
vagy Sinlacot,de most már nem merek,félek az allergiától. Nagyon remélem,hogy lesz elég tejem.
Sofka,
Engem is érdekelne a zabpehely neve. Én saját magamnak Fortunate pelyhet ill zabkorpát veszek,
de most nincs itthon így nem tudom megnézni,hogy abban vannak-e műdolgok.
Réka,
Dani nagyon ügyes
Urszila,
Nagyon édes kisteknősöd van
Már korábban szerettem volna kérdezni,hogy írtad,hogy te csak bio
alapanyagot vagy kész babakaját veszel,mert a férjed szerint a sima az tele lehet
vegyszerrel. Én is efelé hajlok,de a barátom apja szerint Ma-on a bio az nem igazi bio,mert
nem ellenőrzik a minőségét rendesen. És hogy szerinte pénzkidobás biopiacon vásárolni. A múltkor
a kocsiban mondta,mikor elmentünk a biopiac mellett. Én meg nem álltam le vele vitatkozni,
mert nem nagyon voltak érveim.Szóval,ha nem nagy fáradtság akkor leírnád,hogy szerinted
(vagy a férjed szerint) bízhatok-e a bio termékekben?
Köszi szépen előre is.
Maci_2,
Köszi szépen a brokkolis infót. Szépek a matricák!
Elli,
Köszi szépen a Pamperses mailt. Már akartam írni korábban,hogy ha esetleg még mindig
csináljátok azt a gyakorlatot Kevinnel,hogy feltoljátok a lábát a fenekéhez és akkor
ő elkezd előre kúszni,ne lepődj meg,ha mégse kúszik. Én a múlthéten tudtam meg,hogy ezek
az újszülöttkori reflexek idővel elkopnak,nem válthatóak ki és ez jó hír,mert mutatja,hogy
feljődik az idegrendszer. Artúrnál már ez utóbbi nem váltható ki,viszont még nem forog.
Holnap megyünk a Dévény Anna vizsgálatra,kíváncsi vagyok mit mondanak majd.
Momo,
Elfelejtettem írni korábban,hogy örülök,hogy az autós sztorinak jó vége lett. A férjed mikor
kapja az új kocsit?Tudja már,hogy milyet?
Zsuzsi,
Mindennap mentek az oviba? És Gyuri kezd már hozzászokni? És neked jobb már a kedved?
Tegnap elmentem a Mammutban lévő játékszigetbe,hát ott nagyon drága volt a habtapi. A vastagabb
fajtából 15db,ABC-s, olyan 25x60cmes (ez csak saccra,mert nem volt rajta méret) kerül 6800Ftba. Tudom,
hogy a Mammut nem olcsó,de én sajnos nem igen tudok nagykerbe vagy Brendonba vagy Megatoysba
eljutni,de szerintem ott sem lenne sokkal olcsóbb. Úgyhogy amit Virga írt a Baumaxos,az nagyon
jó ár. De lehet,hogy végül nem is veszek,mert Sofka írta,hogy nem igazán tisztítható ill hogy Orsi
rágta is. Most azon gondolkodok,hogy talán veszek két polifoamot, mert télre szerintem jobb,ha lesz
arra teszem majd a pokrócot vagy lepedőt. A Hervisben volt polifoam,igaz jó vékony,2000ért.
Szerintetek ez jó ár,vagy nézzük meg máshol is? Hol? És még azt kérdezném,hogy itt a II.kerülte környékén tudtok
jó játékboltot ahol lehet kapni Lego Primot?
Sziasztok,
Azur