Új privát üzeneted érkezett!

Jobbulást Nyunyinak!
Gratula a barátaitoknak!

Arwen: megoldottam, nem kell ismételni.

meriann

Sziasztok!

Úgy látom mindenki majálisozott. Na mi itthon voltunk, kint a kertben, meg tévéztünk, pihiztünk.

Csak röviden írok, arwen, írtam a mail címedre, mert valami nem jött össze.

Dokihoz majd 14-én kell mennem, akkor néz nyakiredőt. Addig még belgyógyászatra és fogorvoshoz kell mennem, vagyis szerdáig el kéne mennem, mert akkor meg a védőnőhöz megyek. Mérem a vérnyomásom, tök normális, sőt ma olyan alacsony volt, hogy attól fájt a fejem. Írom is, nehogy azt mondják magas, így legalább látják, hogy nem.

Nyunyinak jobbulást!

Most megyek, holnap biztos nem jövök, mert Zoli elviszi a gépet játszani egész napra, úgyhogy majd valószínűleg szombat délután tudok jönni legközelebb.

Addig is pusz mindenkinek: Nikó

Kép
nikóska

Sziasztok!

Hu, mennyi mindent írtatok mióta nem voltam :)

Arwen, igen fog hely jutni Petinek is. Anyósom pont tegnap fejtette ki, hogy ha kell, ezt a virágos részt is megszünteti, meg azt is, csak a gyereknek legyen hol homokozó meg hinta :) Szóval azért annyira nem aggódom. :)
Nagyon drága vagy, hogy megcsináltad a képtárat. Mindjárt át is küldöm priviben az e-mail címemet. :)

Porsival beszéltem a héten, picit még náthás, de jól vannak. Elvileg a 4 nap alatt összefutunk valamikor :roll: :roll: majd átadom hogy nagyon várjátok Őt :)

Nikó, én is kiváncsi vagyok a Te pocidra :) Tessék képet rakni ám! :)

Dorka, édes ez az aranyköpés. Én is nagyon szeretném majd gyűjteni a Petiét :):):) Hogy aztán 20-25 év múlva sírva röhöghessünk rajta pl. az esküvőjén :):)

Meri, örülök hogy Mazsola (kisasszony) megmutatta magát :) Apa megérzése pedig biztosan csalhatatlan lesz :):):)

A dokik viselkedésén meg teljesen ki vagyok akadva. Az egyik percben kimondják a végítéletet hogy menjen haza meghalni, a következőben meg azt mondják, mégis tudják kezelni? Egy teljes test áttétet nem lehet, könyörgöm! :evil: :evil: Annyit fog szenvedni a mellékhatásoktól. :? Miért nem tudják Őt emberségesen elengedni? Idióták, már bocsánat.
Hála Istennek nálunk az onkológián nem volt ilyen, ott tényleg minden a beteg érdekeit szolgálta. Emlékszem, amikor anyu már nem tudott elég folyadékot inni és a doki heti 2x-i infúziót rendelt neki itthonra, az Ő segítségével csempésztem ki a kórházból az infúziókat meg a szerelékeket a kapun :roll:
Sőt, azt is tudták hogy anyu nagyon fázós volt és amikor mentünk, mindig ugyanabba a szobába rakták Őt, amit előre jól felfűtöttek neki. Olyan édesek voltak.
Olyan "kár", hogy ennyire messze vagytok Pesttől, teljes szívemből ajánlanám ezt a csapatot. Én anyu orvosát még akkor is felhívhattam, amikor Amerikában volt 1 hétig kongresszuson. Írtam neki sms-t, hogy ez és ez a kérdés, amint vége volt az előadásnak saját számlára már hívott is vissza, hogy megbeszéljük a dolgokat.
Reméljük hamar rájönnek, hogy nincs értelme kínozni a Nagyidat. Ő meg egyébként elhisz mindent, hisz élni akar. :roll: :roll:

Esztora, sajnálom hogy Nyunyi beteg :cry: :cry: Meg a pocsék éjszakát is. Reméljük meggyógyul minél előbb. :wink:
A barátaitoknak meg sok Boldogságot a Babyhez! :)

Képzeljétek, én meg teljesen kiakadtam a szerdai torna után. Van egy leányzó, akivel közös a dokink és Ő már volt bent megnézni a sote II.-t, plusz találkozott a doki által ajánlott szülésznővel. Hát, azt mondta egy banya! :shock: :shock: Nem engedi az állva, ülve vajúdást, végig feküdni kell, nem enged külön szülőszobába hanem a 6 ágyas közös vajúdóban kell lenni kitolásig. Ja és a saját doki jelenlétére ne nagyon számítson, mert hát a Gábor Május 1.-től ment oda és neki ott nincs szava és úgyis úgy fog szülni ahogy azt Ő (szülésznő) meg az ügyeletes doki eldöntik. Eléggé borsódzott a hátam az elmondottaktól. :? :?

Úgyhogy elkezdtem túrni a fórumokat és találtam is egy szülésznőt, akiről mindenki nagyon jó véleménnyel van, azt mondják kedves, segítőkész, barátságos és mindent úgy próbál meg elintézni, ahogy Te kéred. Hétfőn úgyis megyünk a dokihoz, majd megmondom neki, hogy nekem ezzel a Nőcivel szervezzen találkát és kész :) :wink:
Meg hát szeretném is már látni a szülőszobát, meg úgy az egészet hogy milyen.
A leányzó szerint - aki már volt bent - a felszerelés nagyon modern - csak a felfogás nagyon konzervatív. Érdekes egy párosítás. :roll: :roll:

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Hát, mi úfgy volt, h utazunk, de hányós-hasmenéses-lázas vírus az utunkat állta. egyelőre még csak a fiamnak van... :? félek, h ki kapja még meg. Dorónak volt olyan, h 4X kaki egy nap, de egyelőre még semmi más.

Jobbulást Nektek, Esztora! Remélem, jobb volt már az éjjel.

Nikó, mi még az udvarra is alig mozdultunk ki, no, annyi, h az utcán altattam el Dorót. Aztán bejöttünk. Szóval nuku majális.
Vki kipróbálta a majálisozást gyerekkel? Esetleg pocakkal? :)

Tipp: Dorka a 11 hónapjával tök jól szórakozik a mágneses rajzolótáblával. (talán 100 Ft-os vagy kínai boltban vettük, tök olcsón). néha még fordítva rajzol vele, de láthatóan már örömét leli abban, h nyomot hagy a mozgásával. Pöttyöz, vonalakat húz, és besatírozta a cica fejét, amit neki rajzoltam. Én nem gondoltam volna, h tetszik neki, ezért szólok nektek. :wink:

Kép

Kép
nán-dorka

Pinkiné, jól teszed, h igyekszel megszervezni, h minél szabadabban szülj. Ki ajánlotta az előző sznőt?

Kép

Kép
nán-dorka

Nálunk nagyon rossz volt az időjárás. Amúgy sem szoktunk majálisozni. Egy jó kis bográcsolást terveztünk, de elmosta az eső és hideg. Igy pihiztünk.

Pinkiné ez durván hangzik. Még jó, hogy időben kapcsoltál.
A nagyim hisz nekik és bízik bennük. Igy nem nagyon van mit tenni.

Nán-dorka: jobbulást Nektek!!!

Nikó: én még nem voltam belgyógyászaton és fogorvosnál sem. A fogdokihoz nem is megyek szerintem, mert Mazsola pocakbaköltözése előtt elintéztem, azóta meg figyelek rá nagyon.
De egyébként sem engednék semmilyen beavatkozást.

Megyek, mert a naprenszert bemutató film megy.

meriann

Dorka, úgy tudom a saját dokink javasolta. Anno gyakornokként a Sote II.-n dolgozott és állítólag ismeri a csapatot. Hát vagy a csapat változott meg vagy neki rossz a memóriája. :? :?
Remélem hamar túl estek a víruson.

Meri, sajnálom hogy elmosott benneteket az eső. :roll: :roll:

Én egyébként anno voltam belgyógyászaton, de fogorvosnál nem és most már nem is tervezem.ok.

Ma átválogattam Peti ruháit és első adagban kiszedtem az 56-62-es cuccokat. Készen lettek a hálóingeim is, úgyhogy lassan pakolhatok.

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Belgyógyra fogok menni a védőnő szerint mostanában, de őt is ledöntötte valami vírus, így nem dolgozik és nem is helyettesítik. A takarítócsaj adja ide az afp eredményemet, mert tudja mit keresek. Állítólag a múltkor is ugyanez volt, hogy nem jött meg, nem jött meg és rég ott volt, csak elkeverték. De most az illetékeshez fordultam, így hétfőn visítve, de talán bejutok genetikára, persze ha akkor megérkezik az eredmény.

Pinkiné: Igen, nem árt felkészülni a cuccokkal. Nekem is van egy kórházi pakkom összerakva, ha menni kellene. Tanultam a múltkoriból. Mert ha gond van csak azt nem rakja oda az ember ami nélkülözhetetlen.

meriann

Meri, nekem amikor levették az afp-t, akkor nézték a Hepatitist is (17+2). Az afp eredményért be kellett mennem a kórházi védőnőhöz (10 nap múlva), a hepatitist pedig kiküldték az Én védőnőmnek. Logikus ugye? :?
Na a lényeg, hogy a hepatitis eredményemet valamikor a 22-24 hét körül kaptam meg a védőnőtől :) Mert hogy ezeket a leleteket először kiküldik a központba Gödöllőre és onnan osztják szét a körzetekben. :roll: Nem értem, miért nem lehetett volna már akkor azt is odaadni nekem az afp-vel együtt.

Képzeljétek, én akkorát aludtam :roll: :roll: Olyan fáradt voltam tegnap. Miután írtam Nektek, lecsuktam a laptopot, elhelyezkedtem és már aludtam is. Most ébredtem fel. :shock: Hiába, addig alszom, amíg lehet. :wink: Bár éjjel egyszer voltam talán pisilni. :roll:

Ja és csütörtökön lesz az uccsó randim a védőnővel. Illetve mikor én megyek hozzá :) Május közepén még Ő jön hozzám szülés előtt, aztán utána már csak szülés után. Rémisztő. :roll: :roll:
Dehát ahogy Apa mondja: "Én akartam" :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Sziasztok!

Sajnos most visszaolvasni sincs idom,csak azert jottem,hogy

TOTINAK nagyon boldog nevnapot kivanjak!!!Es minden lehetseges szepet es jot!!!!!!!

A telkunkrol, Neked:

Kép

Ne haragudjatok,de a keptarfeltotes iszonyat lassu!!!!!!
Par kepet tettem fel eddig.
Azon gondolkodom,hogy lehet,hoyg inkabb megadom a belepo kodot+jelszot(ugysem titok),mert ez az emailes dolog ugy latom problemas...csak igy vissza kell keresnem mindenkit,hogy privit tudjak irni neki.
Ma Anyueknal vagyunk (szulinapjaink+Anyak napja),holnap Anyosekkal vagyunk az etteremben,szinten ugyanez a progi+ este ugye viszem Dragamat vacsizni :wink: )
Talan ma este lesz egy kis idom kepeketfeltolteni,meg priviket irogatni,igyekszem!!!!!
:wink: :wink:
pusziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Kép

Kép
arwen07

Toti Drága Boldog Névnapot!

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Toti: boldog névnapot!!!

meriann

Irtam privit sztem Mindenkinek,kiveve Vivit,mert o olyan reg irt,hogy visszakeresni sem tudom.... :roll:
Majd ha jelentkezik,megadjuk neki a keptar cimet,adatokat. :wink:
Szoval ha esetleg valaki megsem kapta volna meg,akkor szoljon!

A kepeket toltom,amikor van idom,de nagyon sok van es nagyon nagyok,szoval 5-10 perc egy kep feltoltese.... :roll:
A turelmem/idom meg keves :lol: :lol: :lol:

puszi

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok Ti Drágák!
Nem ígérem, hogy mindenkinek összeszedetten fogok írni, mert most, hogy van netünk, meg egy kis időm is (az elmúlt 4 napot végig a telepen töltöttük Apával, Áki ott aludt, de nagyon élvezi, hogy saját játszótere van ;) ), de most meg összeszedtem vmi okádós-lázas vírust, hiába eszem a lázcsillapítót, folyamatosan 39 a lázam...majd csak lesz vhogy, csak gondoltam, adok egy kis életjelet.
Áki bogár jól van, édes, imádnivaló. Egyre többet áll egyedül is, és mér csak az egyik kezembe kapaszkodva is úgy skerázik, hogy hihetetlen.
A telep nagyon szép lett, szupi minden, majd dobok képeket is.

Látom itt zajlik az élet, a talis képek gyönyörűek, nagyon sajnélom, hogy nem lehettünk ott, de majd legközelebb... ( a legközelebbit akár szervezhetnénk a telepre is, van nagy kert, fa gyerekjátékok-hinta, csúszda, mászóvár, libikóka, rugós játék...-, kisebb iroda, ahol lehet pelenkázni, altatni, hűtő, áram, mikró, vc, víz....na, na???)
puszik

porsika

Jaj, és Totikát ISten éltesse!

porsika

Na az előbb írtam aztán szépen beixeltem az oldalt küldés helyett....

Nyunyika jobban van már kicsit még köhög
együtt isszuk a rhinatiolt nagyon ízlik neki :lol:
tegnap fodrásznál volt nagyon aranyos lett!!

1 éves korában doki ismerősünk vesz tőle vért és megnézik mitől ekcémás :cry:
sajnos valószinű hogy allergiás valamire ,mivel én az vagyok az ő esélye is 50-60 % ...
azt mondja hogy sajnos a "mai" gyerekek már kb 15 % eséllyel születnek allergiásan nem is kell a családban allergiás.

megyünk Anyáknapi vásárlásra .veszünk Anyunak gyümölcsöt meg v.mi poénos virágot (napraforgót vagy v.mit ha kapunk)

POrsika jobbulást neked!!!

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok Lányok!

TOTI! Nagyon boldog névnapot Neked!!! :D Remélem majd benézel ide és írsz pár sort magadról!

Semmi időm jönni, mert folyton ünnepelünk :D Észben van a tartozásom is, Arwennek az útlevél-kép... nem felejtettem el, csak idő-idő-idő kellene. Ha kicsit lecsillapodik ez a nagy ünneplés, akkor jelentkezem.

Puszi NekteK!
szerika

Ma este lesz a nap, hogy végre visszatérek, most már tényleg :oops:

Kép
Kép
adrienna

Esztora:D
Köszi! Örülök,. hogy Nyunyi jobban van, javulgasson csak!

Adri:D
Okés, várunk ;)

Szeri:D
Jó ünneplés-sorozatot! Aztán minnyá egy éves a Fiú is...hihetelen :shock:

Képzeljétek, Ákinak az elmúlt három napban két foga is áttört, egy nap különbséggel...a második alsó metsző, és a jobb felső metsző.
Szerintetek lehet a fogzástól hasmenése? Úgy tudom, hogy ez szokott lenni ilyenkor, és különben jókedvű, láztalan, jó az étvágy és az első foginál is volt ilyen...szerintetek?
pusz

porsika

Halihó

No megjöttünk, Apa szüleinél voltunk. Jó voolt, majálisoztunk, szép idő volt. Csongi el lett kapatva (állandóan cipelve volt a kicsi popsija), szóval már az este iszonyat hisztit vágott le... már várom a holnapot, vagyis a mait. Ja, nem tudok aludni, picit fájt a fejem, de hála a Belladonnának el is múlt.

egész nap levegőn volt, alig aludt, bízom benne, visszatér a régi rendszer.

Arwen, köszi a mailt, már aktiváltam is. Szerintem nyugodtan butítsd le a képeket, nem kellenek ilyen nagyban.

Porsi, persze, lehet hasmars a fogaktól, Csonginak napi 4-5 szokott lenni olykor. Örülök, hogy jól vagytok. DE MI AZ A TELEP?

TOTI, nagyon sok boldog Névnapot! Gyere és mesélj, hogy most akkor mi van, férjeddel...?

Kismamik, szép pocik, többi Kismamitól is várjuk ám a fotókat!

No lassan megyek fel, mert Csongi kelni fog nemsokára.

Pusszancs

KépKép
KépKép
ragota

Teszek fel képet aképtárra.

KépKép
KépKép
ragota

sziasztok 8)
Gyors bekukk innen a világ túlsó végéből! Nagyon szupi minden, majd ha hazaértünk, csinálunk fotóalbumot meg útleírást.

Szeri, köszi a tudósítást - Még 2 hét, mire eljutok dokihoz - addig tesztelgetek, mint állat, egyre erősödik! De persze folyamatosan agyalok, még mindig nem merem beleélni magam :roll:

Kép
vickybabe

puszi mindenkinek!

Kép
vickybabe

De jó hírek Vicky!!! Ezek fantasztusan gyönyörűséges hihetetlen napok amiket átéltek!!!

Erika: nagyon boldog névnapot!!!

meriann

Sziasztok!

Szeri,
NAGYON BOLDOG SZULETESNAPOT KIVANOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ne is tagadd,hogy igy partyzol? :lol: :lol: :lol:

Kép

Na tegnap megvolt ferjem szulinapja is(nagyon-nagyon jol sikerult!!!),es ezzel egyutt a vacsi a Pomo D'oroban.
Isteni volt,nagyon jo hely,tenyleg.Es az etelek is allati finomak.
Csak egy szepseghiabaj volt,hogy en elozo ejjel vegig hanytam-hasmenes.....es hat tegnap sem voltam a topon delelott...de hogy mitol?????Vegigvettuk az osszes kajat,de semmitol nem lehet..nem ertjuk...az egyetlen,hogy talan megfekudte a gyomrom a hami.
De estere mar jol voltam,csak hat nem mertem ugy enni,mint amugy ettem volna.
Mi is szulinapozunk ma is,mert Sogornoek legnagyobb lanya,ma 10 eves :wink: Mondjuk a buli konkretan szombaton lesz.

Keptar:azert toltottem fel ekkoraban,hoygha valaki le akarja menteni,akkor eredetu meretben le tudja.De nekem mindegy,amit mondtok. :wink: Olyna kicsiben nincs retelme,mint maiket ide tettem be,mert annal nagyon-nagyon romlik a minosege.

Megkaptatok a privit itt a keptar hozzaferesrol???

Vicky,
de jooooooooooooo,hoyg irtal!!!Gondolom midnen szuper,csak most halalra aggodod magad!Pont azt beszeltuk atalin,hogy tuti ezerrel tesztelsz majd ott vegig,es lam :lol: :lol: :lol:
Drukkhegyek!!!!Minden oke lesz!!!

Ragota,
orulok,hoyg jo volt a Nagyszuloknel,hat igen nalunk is kezrol kezre jar,ha osszejon a csalad...pl most a napokban.. :roll:
En tudom mi a telep :lol: :Porsi irta,hoyg elkezdenek egy uj bizniszt :wink: ronkbutorok,meg jatekok arusitasa,gondolom annak a telephelye :wink:

Porsi,
fogzastol hasmars:siman! :wink:
Aki nagyon ugyes,hoyg igy megy mar!JObbulast Neked!
JO lehet a telep!Hol van?? :lol: :lol: :lol:

Adri,
varunk :wink:

Esztora,
orulok,hoyg Nyunyi jobban van!Es Te?
Foto kerunk az uj frizkojarol!!!!!!!!!!

Kép

Kép
arwen07

Megirtam Hajninak is a keptarat,meg,hoyg hianyoljuk,es ezt irta,gondoltam bemasolom Nektek,hogy adjak hirt Rola:
Ugyhogy Hajni uzije:

"Ne haragudjatok, h nem írok, de 3 hete folyamatosan dolgozom, tréningeket tartok heti 5 nap , mellette a sajátmelómat is megkell csinálnom, alig látom a gyerekeim, így mikor hazaesek, inkább velük vagyok.

de igyekszem majd menni...

puszi"

Kép

Kép
arwen07

:oops: :oops: :oops: Bocsánat, Erika NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!!!

meriann

Arwen: én megkaptam a képtár hozzáférést.

Képzeljétek úgy látszik Ágotához hasonlóan járok. Se fizetés, se táppénz. Jó, mi? Nagyon mérges vagyok, mert egy csomó utánajárásba került mire amikor szóltak akkora elintéztem, elfaxoltam, elpostáztam elsőbbségivel a táppénzes papíromat megkapták időben, mert telefonon egyeztettem és lám .... :evil: :evil: :evil:

Ma megyünk 4d-re is. Este jövök a hírekkek.

meriann

Meri,
varjuk a 4Ds kepeket!!!Tok jo,hogy latjatok ma a babot!!!
En is ugy voltam,mint Ragota,ha emlekszel, a tappenzzel.rettento sokara kaptam meg,februar 1-vel mentem tappenzre es junius elejen kaptam eloszor...es meg akkor is kaptam tappenzt mikor Attila megszuletett...marmint,meg akkor jott meg visszamenoleg....rohej volt...
Es probaltuk mi is gyorsitani,de minden papir ott volt,es megsem ment gordulekenyebben....ugyhogy csak a turelem! :wink:

Kép

Kép
arwen07

Szeri! Boldog szülinapot!
Hogy megy a lakástervezgetés? Mi ma megyünk megnézni egyet, kíváncsi vagyok... :roll:
Vicky! De jó hogy jelentkeztél! Minden rendben lesz! Ne aggódj! :wink:

Meri! Gyere este! Akkor most már biztosan ki fog derülni, hogy kislány vagy kisfiú. :D

Adri! Mikor jössz?

Képzeljétek, hogy jártam.... Május 1-jén megjártam az ügyeletet, sőt kórházat... Lumbágóm volt, tisztára beállt a derekam, alig bírtam megmozdulni, és kisugárzott máshova is a fájdalom, úgyhogy vakbél is gyanús volt. Aztán kórházban kaptam infúziót, attól valamennyivel jobb lett, de utána 24 órán keresztül nem lehetett szoptatni. Valami rémálom volt az este, meg az éjszaka, annyira sajnáltam Csengét. Este álomba sírta magát. :( Mostmár ugye szopizik újra. :D Tegnap reggel 9.30kor kelt fel. Már azt hittem beteg, mivel éjszaka is csak egyszer kelt. Akkor jól kipihentem magam, de kellett is az erőm a mostani éjszakához... Óránként keltünk, és nagyon sírt. Szerintem a pocija fájt, csak tudnám mitől. :shock:

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Nincsen valami tippetek szülinapi tortára? Olyan oldal, ahol vannak képek olyan gyerekeknek való tortákról? :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Sziasztok!

Először is!

VICKY,
HIper megadrukk, hogy minden ok. legyen. Pihenj sokat, és érezd nagyon jól magad ott messze.

ARWEN, SZERI,
Isten éltessen sokáig mindkettőtöket.

Köszönöm a névnapi köszöntéseket. Sajnos csak most olvastam, mert Apa egy hétig itthon volt és be sem kapcsoltuk a számítógépet. Annyira jó hét volt. Még romantikáztunk is egy fél napot kettesben.
Meglepi programot csinált, hajókáztunk Esztergomba, ebédeltünk Párkányban meg egy kis séta...

Krisz,
És jól vagy már? Ez a lumbágó szörnyű lehet, sajna a férjemnek sokszor van és napokat csak fekszik olyankor.

Arwen,
jól hangzik ez az étterem nagyon.

Merike,
nagyon kiváncsi vagyok a 4D képekre, remélem jól fogjátok látni a ababót.

Pinkiné, MArietta,
Nagyon szépek vagytok. ÉS hogy már mindjárt szültök!!!

Na folytatom nemsoká, de jön a vihar, én meg kint ülök a gyerekkel :)

Kép
bodzi

Sikerült bemenekülni a vihar előtt :)

Arwen,
jó ötlet volt a képtár, már meg is néztem.

Nagyon jó lehetett a tali.
Legközelebb próbálok én is részt venni rajta.

Nándorka,
én örülök nagyon a rajztáblás ötletnek. Pár hnap múlva biztos ki fogom próbálni.

Jajj annyi mindent olvastam még és most semmi nem jut eszembe...

Megyek, mert Bence próbál négykézlábazni és épp beszorult a rácsok közé. :)

Kép
bodzi

Na, megjöttünk hulla vagyok. Afp eredményem nincs, tehát genetika nem volt. A pénz miatt meg pipa vagyok, ez egy szemétség. Na, mindegy. 4d szuper volt, de csak filmet hoztunk fotókat nem. Bukfencezett, ujjacskát szopizott, grimaszolt, mutogatott, rugaszkodott, fejét fogta. Annyit nevettünk. Ja és uh első percében lábait szétdobta, tehát láttunk mindent. FIÚ!!!!
Apája végtelenül boldog, titokban ezt remélte és holnap szülinapja lesz. Talán titokban ezt kérte. Most megyek, mert nagyon elfáradtam.

meriann

sziasztok

először is :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Arwen:
köszi a tudósítást.
sajna tényleg elhavazódtam, sok a melóm meg minden...

de talán a héten letudom ezt is...

a 4 napban csaviztunk, repültünk, majálisoztunk és voltunk rokonoknál falunapon, vagy mi is a neve. :wink:

ma meg lefoglaltuk a nyaralást. 27-én megyünk. :wink:

Vickykém:
szívből gratulálok. :)

Kismamik:
hatalmas a pocitok. mingyáááá szültök bakker. 8) :lol: :lol:

Merikém:
gratulálok a mazsi fiúhoz. :wink:

no, most ennyi, majd jövök... :oops:

Kép
Kép
h@jni

Drága Lányok!

Köszönöm, hogy gondoltatok rám és köszi a jókívánságokat!

Arwen, ugye nem gondoltad, hogy ilyen öreg vagyok, mint a képen a néni? :lol: 8) :? (amúgy tényleg így bulizok :D )
A képtárba én is belekukkantottam, teljesen bele vagyok zúgva a gyerkőcökbe. Azt hiszem szívesen lennék óvónéni :)

Meri, GRATULA a kispöcsöshöz!!! Én imádok fiús anyuka lenni, remélem te is majd hasonlóan érzel! :D

Vicky, nagyon-nagyon örülök!!! Várunk vissza, ne izgulj, minden oké lesz!!!! Annyira megérdemeltétek, komolyan!!!!

Az idén sok dolga lesz a gólyáknak :)

Hajni, de jó, hogy előkerültél! Hova utaztok? vagy titok? És hogy vannak a gyerekek? róluk nem írtál! Lilla?

Bodzi, klassz, hogy te is jelentkeztél. Szuper lehetett a romantikázás. Bencus nagyon ügyi, hogy már négykézlábazik, lassan elkezd mászni...

Angyalkrisz, nem tudok oldalakat ajánlani, talán a keresőbe, ha beírod tuti hoz ki ezer cukrászdás oldalt.
A munkaügyes témád nagyon egyedi, utánakérdeztem több helyen, de sajna senki nem tudott segíteni. Most hol tart az ügy? továbbra is ragaszkodnak a közös megegyezéshez?
Egyébként szerintem az is fontos, hogy mi van a te szerződésedben. Ott esetleg nem rögzítettétek, hogy mikor szűnik meg a munkaviszonyod?
A gyed/gyes utáni egyszerre kiadott szabi pedig állítólag létezik továbbra is.
Jaj sajnálom, hogy így jártál. Szegény Te és szegény Csenge... hát nem lehetett könnyű.
A lakástervezgetés készen van, nagyjából tudunk mindent, már nagyon várom, hogy eljussunk a megvalósítás fázisába, de ez csak július-augusztusban lesz. Remélem szép lesz a végeredmény! :lol:
Lehet, hogy rosszul emlékszem, de nem úgy volt, hogy ti már találtatok egy lakást? Vagy mégsem? milyen volt a mai?

Adri, várunk sok szeretettel, mesélj mindenről! Hogy sikerült Gáborka első szülinapja?

Többieknek is akartam írni, de már mennem kell, holnap pótlom.
Puszi
szerika

Sziasztok!

Hu, jó sok minden történt már megint :)

Porsikám! :( Tessék gyorsan meggyógyulni. :wink: Gondolom ezért sem találkoztunk a 4 napban :? :? Áki milyen rohamtempóban fejlődik! Őrület! :shock: :shock:

Vicky, de örülök hogy bekukkantottál :) Örülök hogy jól érzitek magatokat, továbbra is élvezkedjetek és várjuk a tudósítást :):):)

Meri!! :lol: :lol: Én úgy tudtam, hogy fiú :):):) Ezt digtálta a megérzésem :):) Annak meg még jobban örülök, hogy Apa is boldog. :wink:
A táppénzt meg a fene enné meg. Én novemberben mentem táppénzre és valahogy január végén kaptam az első pénzt, azóta meg minden hónapban 28.-a körül küldik annak megfelelően, hogy milyen időszakra vonatkozó papírt adtam le.

Arwen, örülök hogy jól sikerült Apa szülinapja :) A vírust meg vigye a fene! :evil: :evil: A lényeg, hogy jobban vagy! :wink:
Én megkaptam a privit, köszi :) Jót is mosolyogtam a jelszón :):)

Krisz, hát ez nem hangzik túl jól. :roll: :roll: De a lényeg, hogy most már jobban vagy.

Én ma jártam pórul. Reggel elindultam 9-re a Péterfybe diabetológiára, a szokásos 3 hetes kontrollra. Az Örsön leraktam az autót és metróra szálltam. Nos, a Keletinél már úgy kellett egy hölgynek lesegítenie, mert hogy gyakorlatilag elájultam. :oops: Éreztem, hogy nő a fejemben a gyomás, nem kaptam levegőt. Pocsék volt. A metróról leszállás után 2 fiatal srác karolt fel (mert kicsúszott alólam a lábam) és gyakorlatilag ők vittek fel a mozgólépcsőn a forgalmista irodájába - ahol meg mentőt akartak hívni. De mondtam hogy nem kell, akkor már egy picit jobb volt, kezdtem újra tudni a világról. Felhívtam Apát, hogy jöjjön értem, szegény rohant a vonathoz, hogy minél előbb ott legyen. Addig ott üldögéltem az irodában. Széket raktak a lábam alá, kaptam vizet, legyezgettek, szóval tényleg aranyosak voltak.
Felhívtam a dokimat is, aki mondta hogy menjünk be a Péterfy szülészetére, nézzenek meg mindkettőnket. Megjött Apa, s belé karolva átbattyogtunk a kórházba. Ott, a folyosón várakozva (kb. 5 perc), megint majdnem eldobtam magam, a padra fektette le. Jött egy szülésznő, vérnyomást (alacsony volt) meg cukrot mért (az jó lett), rendben volt mind a kettő. Aztán jött a doki, megvizsgált, megnézte a méhszájat, meghallgatta Peti szívhangját - drága kisfiam egész végig rúgkapált, jelezve hogy Ő jól van. Aztán azt mondta, hogy valószínüleg a front miatt dobtam el a vérnyomásom. Utána lementünk a diabetológiára, ott már jó volt a vérnyomásom is. Ezek után hazaengedtek. :roll:
Apa úgy döntött ideje enni (ekkor már dél volt), aztán elindultunk haza. A doki utasítását követve itthon fekvés, felügyelet nélkül nem mehetek sehova, torna ezentúl elfelejtve. Úgyhogy velünk meg ez történt ma. Azóta úgy tűnik jól vagyunk, legalábbis nem állt szándékomban többször eldobni magam.

Hajni, merre mentek nyaralni? Reméljük csökken majd a meló s akkor újra tudsz jönni :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Pinkiné,
áááá, horror sztori!! még vannak szerencsére rendes emberek! minden jó, ha a vége jó, de tessék vigyázni!!!!!

Vicky,
drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ezerrel!!!

Szeri, Arwen, boldog születésnapot kívánunk!! Bodzinak meg boldog névnapot!!!

Arwen,
megkaptam a privit, felraktam az útlevélfotót! :wink:
köszi, hogy megcsináltad!!

Porsi,
simán lehet fogzástól!! biztos szipiszupi a telep, pünkösdhétfőn megyünk! :wink:

Meri,
gratulaaaaaaaaaaaaaaaaaa az Ifiúrhoz!! Apa óhaja ím teljesült :lol:

Krisz,
szegénykém!! Miklós kikészülne, hanem lehetne 1 napig szopizni... Csengére nagyon büszkék vagyunk, hogy ilyen ügyes volt!!!!! mit mondtak, várható máskor is, vagy eddig is csípődött be,

mi majálisoztunk ezerrel, meg is áztunk, de nem számított!
néhány fotó:
Kép Kép

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!

Hat nem haladtam semmit a kepfeltoltessel :roll:
Attila extra nyugi 1-2 napja...szerintem jon a foga...nem is engedi,hoyg a szajba nyuljak!Kesz harc,hoyg bekukkantsak!
Pedig nagyon erdekelne,hogy tortenik-e odabent vmi...
Ideje lenne,mert ugye 2fogu meg mindig :lol:

Gyuzso,
huuu de jo kepek!!!Hat csuda helyes Mica!Wow!!!!!!Mi ez,amiben hordozod a hatadon?Nekem is kellene egy ilyen!!!!
Mar lovagol a srac? :lol: Jo a kalap nagyon!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Pinkine,
huuu hat leizzadtam,mire elolvastam...szegenykem!
Na akkor semmi elmenos unneples mara...Boldog evfordulot :wink: Pihenj,az a legfontosabb!

Marietta???

Szeri,
haha csak vicc volt termeszetesen a kep :wink: :wink: De a nyalokaja meno! :wink:
Mik a lakastervek? :wink: En mar kb ezzel almodom :lol:

Hajni,
orulok,hoyg jelentkeztel!!!
Engem is erdekel,hoyg hova mentek nyaralni?Gyerekekkel vagy nelkuluk?

Meri,
gratula a srachooooooooooooooooz!!!!En is imadok fius anyuka lenni,szoval szuper!De ez igy lenne,ha lanyos lennek,akkor is :wink:
Orulok,hoyg lattatok!!
Pocifoto???

Bodzi,
orulok,hoyg tudtatok romantikazni kicsit!szerintem nagyon kell igy a gyerkoc mellett!!Negykezlabazas?Ugyi!!!!!

Angyalkrisz,
juuuuj ez a lumbago...ez durva lehetett,szegenykem!!!!!!!!
Milyen volt a lakas????

Ugy utalom ezt az idot...kimozdulni sem lehet...egyfolytaban esik,hideg van....brrrrrrrrrrrrr....Bar kivancsi leszek ma mi lesz...remelem jobb lesz,mert nagyon mennek ki,tegnap nem voltunk.....

Kép

Kép
arwen07

megneztem a keptarat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ragota,
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hat en meghaltam Csongin!!!!!!!!!!!Mekkoraaaaaaaaaaaaa!Hat ez marha joooooooooooooooooo!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nem akartad lezarni,privatta tenni a mappat?Vagy csak veletlenul maradt ugy?

Gyuzso,
hat Micat megeszem az utlevel kepen :lol: Tok jo lett rola!!!!!!!!nagyon edes!!!!!!

Kép

Kép
arwen07

Csongi képei tényleg halálosak!!! :D :D :D Akkorát nevettem rajta!!!! :D :D :D :D :D

Akkor a mi útlevélképünk, egyenlőre még csak papíron:
Kép
szerika

Csongibonginak nagyon boldog 1. születésnapot kívánok!!!! Kép
szerika

később még jövök...
szerika

Jaj bocsi :oops: :oops: nem is ma van Csongi szülinapja. Nemtom miért emlékeztem május 6-ra... na mindegy, én már felköszöntöttem :lol: :D
szerika

Szeri,
jaj de edes Bali az utlevelkepen!
menniyre nagyfius,hihetetlen!Annyira helyes!!!!!!!
:lol: :lol: :lol:

En viszont szeretnek nagyon boldog nevnapot kivanni Nandorkanak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Ragota,
Csongirol eszembe jutott ez:
:lol: :lol: :lol:

Kép

Emlekeztek,hogy hetekkel ezelott mondtam,hogy felujitanak felettunk,es allandoan furnak???
Na kepzelejtek meg azota is!!!!A 4napos unnepet konkretan vegigfurtak.....kiraly volt...ujabban reggel 7kor szoktak kezdeni...tegnap este meg 3/4 8kor is furtak,mikor Attilat furdettem.Eszem megall!!!!
Es altalaban akkor furnak,amikor epp elalszik Attila..pl ma is,elaludt,elkezdtek...
Csak tudnam mi a francit lehet furni egy honapja??????????
Na kiduhongtem magam.... :?

Kép

Kép
arwen07

Angyalkrisz,
innen tudsz otleteket szerezni tortakhoz,legyen az figuras vagy alkalmi, barmilyen. :wink: A Barbitortak kulon kedvenceim,de Csenge meg nem ertekelne :lol:
http://www.horvathcukraszda.hu/termekek.php

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok! :oops:

Szeri!

Nagyon Boldog Szülinapot Kívánok így kicsit megkésve is! :oops:
Balázs nagyon édi a képen!:-)

Meri!

Örülök hogy minden oké volt a 4d-n. Gratula a fütyishez. Hihetetlen hogy Orsi hogy megérzi ezt nekünk. :lol: Pinkinének is megmondta,nekem is most meg Nálad is bejött a megérzése. Apácskádnak pedig Boldog Szülinapot!!

Nándorka!

Boldog Névnapot Kívánok!!

Pinkiné!

Hát nem semmi min mentél át. De örülök hogy nem lett semmi baj,és hogy vannak még ilyen segítőkész emberek. :D

Hajni!

Azért ne dolgozd agyon magad. 8)

Gyuzso!

Nagyon jók a képek amiket feltettél magatokról. Nagyon helyesek vagytok. :D

Hát azért nem jöttem én is az elmúlt pár napban mert szigorú fekvésen voltam. Olyan iszonyatosan bevizesedett a lábam hogy az valami brutális volt. Attól tartottak hogy ez a terhességi toxémia esetleg. De szerencsére nem mert a vérnyomásommal minden oké az maradt a régi. így mondta a szülésznőm hogy hanyagoljam a sót egy kicsit diétázzak és fejezzem be ezt a nagy csavargásaimat amit művelek,mert úton vagyok állandóan. :lol: 8)
Úgy látszik ez a diéta végigkiséri a terhességemet. :lol:
Egyébként jól vagyok/vagyunk. Gyerekem ugyanolyan "rossz" mint eddig. Az apjára se hallgat hogy ne kínozzon engem annyit. :twisted: Nincs tőle se éjjelem se nappalom,állandóan csak nyomja ki feszegeti magát ami nekem nagyon fáj. De ő nagyon élvezi. :lol:
Még mindig harántfekvésbe van, egyértelműen érzem meg látjuk amikor kinyomja magát. Nagyon remélem hogy hajlandó lesz időre befordulni. :roll:

A kis hugicám meg tegnaptól érettségizik. Olyan hihetetlen. Úgy elment az idő. Köztünk 9 év van de még most is annyira bennem van ahogy pesztráltam Őt.:-)

Hát most pedig egy ciki kérdés. :lol:
Jó ötlet ez a képtár. Én is megkaptam a privit. Viszont én egy műszaki analfabéta vagyok. :oops: Én egyszerűen nem tudom megnézni a képeket amiket már felraktatok mert egyszerűen nem találom sehol. Segítsen valaki hogy mit kell csinálnom. Akár priviben is elküldheti. :oops:
Köszike előre is.

Puszik.
csipcsab

Gyuzso, hát én is nagyon megijedtem. :roll: :roll: Főleg hogy nem volt velem se Apa, se senki. Ma reggel elmentünk vásárolni meg Postára és olyan megnyugtató volt, hogy Apa végig fogta a kezem.
Ráadásul tegnap este megint volt egy kisebb megszédülésem. Először a kanapén feküdtem a gyerekszobában, aztán Apa átnavigált a hálóba. Lefeküdtem s kb. fél óra múlva aludtam, mint akit agyonvertek. :wink:

Mica olyan édes ebben a kalapban :) Te meg szupi vékony vagy :):):)

Arwen, hát nem tudom lesz-e valami elmenés. :roll: Ha minden igaz, ma este találkozunk a Sote II.-n az általam választott szülésznővel. Holnap meg őssejt bankba kéne menni, aztán lehet hogy utána elruccanunk valahova egy vacsira. De én annak is örülök, ha csak kettesben - egy tál pattogatott kukorica mellett - dvd-t nézünk :):)

Ezeket a felújító disznókat meg vinné el a fene. Úgy utálom hogy nincs bennük semmi tisztelet a másik magánélete iránt. Nálunk apósom tud ilyen "tapló" lenni. A mi hálószoba ablakunk alatt van a pince, ahol fúrni, faragni szokott. Na, hát múltkor - vasárnap reggel 7-kor - állt neki felhasogatni 10 mázsa fát. Hát, meg tudtam volna ütni, közömbös arccal.

Szeri, nagyon édes ez a kissrác a képen :):) Bár - kérem szépen - már nem is kis srác :) Olyan komoly nagyfiú :wink:

Dorka, Nagyon Boldog Névnapot!

Krisz én utoljára Fanta szeletből csináltam tortát, de marcipán figurákkal az is jó lehet gyerkőcöknek. :) Nagyon finom, viszonylag gyors és nagy sikert aratott.
Egyébként a mindmegette.hu-n ha rá keresel, megtalálod a receptet. Én egy 28 cm-es csatos tortaformában állítottam össze, majd 1 napig állt a hütőben. Arra nagyon figyelj, hogy a marcipánt ne rakd rá előre a zselére, mert valamiért kiengedi a levét a marcipán és elfolyik rajta. Tapasztalat :):):)

Csajszik, kérdés. Ki használt a szülés utáni pár napban hasszorítót? S mennyire vált be? Nekem mostanában minden ismerősöm mondja, hogy huu milyen jó, meg venni kell.

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Köszönöm a köszöntéseket, én is
Boldog szülinapot kívánok utólag Szerinek!!!

Kép

képzeljétek, egy rota vagy kalici-vírus (hányás hasmenés, láz) söpört végig a családon, kezdte a fiam, aztán én, most Doró. (apa egy nap lázzal és 12 óra egyhuzamban átalvásával "megúszta".)
én annyira legyengültem, h vasárnap éjjel elájultam, és arccal a járólapon eszméltem fel. remélem, 1-2 héten belül normálisan fogok kinézni. Most fel van dagadva az orrom teteje és van egy nagy horzsolás a szám fölött. Épp azon gonodlkodom, elmenjek-e a kórházba megnézetni, nincsen-e vmi olyan gond, ami esetleg később jelentkezne. Csak ingadozom az óvatosság és az eü-től való ódzkodás között...
Dorónak láza van és hasmenése, de szépen tűri. Főleg ha kézben lehet és rajtam alhat...

Kép

Kép
nán-dorka

Én használtam, Pinkiné, szerettem vmiért ezt a hasszorítót, mind2 gyerek után. Aztán h jó volt-e vmire, nem tudom. Visszament a hasam, de lehet, h anélkül is megtette volna.

Kép

Kép
nán-dorka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?