Sziasztok!
Hu, mennyi mindent írtatok mióta nem voltam
Arwen, igen fog hely jutni Petinek is. Anyósom pont tegnap fejtette ki, hogy ha kell, ezt a virágos részt is megszünteti, meg azt is, csak a gyereknek legyen hol homokozó meg hinta
Szóval azért annyira nem aggódom.
Nagyon drága vagy, hogy megcsináltad a képtárat. Mindjárt át is küldöm priviben az e-mail címemet.
Porsival beszéltem a héten, picit még náthás, de jól vannak. Elvileg a 4 nap alatt összefutunk valamikor
majd átadom hogy nagyon várjátok Őt
Nikó, én is kiváncsi vagyok a Te pocidra
Tessék képet rakni ám!
Dorka, édes ez az aranyköpés. Én is nagyon szeretném majd gyűjteni a Petiét
:):) Hogy aztán 20-25 év múlva sírva röhöghessünk rajta pl. az esküvőjén
:)
Meri, örülök hogy Mazsola (kisasszony) megmutatta magát
Apa megérzése pedig biztosan csalhatatlan lesz
:):)
A dokik viselkedésén meg teljesen ki vagyok akadva. Az egyik percben kimondják a végítéletet hogy menjen haza meghalni, a következőben meg azt mondják, mégis tudják kezelni? Egy teljes test áttétet nem lehet, könyörgöm!
Annyit fog szenvedni a mellékhatásoktól.
Miért nem tudják Őt emberségesen elengedni? Idióták, már bocsánat.
Hála Istennek nálunk az onkológián nem volt ilyen, ott tényleg minden a beteg érdekeit szolgálta. Emlékszem, amikor anyu már nem tudott elég folyadékot inni és a doki heti 2x-i infúziót rendelt neki itthonra, az Ő segítségével csempésztem ki a kórházból az infúziókat meg a szerelékeket a kapun
Sőt, azt is tudták hogy anyu nagyon fázós volt és amikor mentünk, mindig ugyanabba a szobába rakták Őt, amit előre jól felfűtöttek neki. Olyan édesek voltak.
Olyan "kár", hogy ennyire messze vagytok Pesttől, teljes szívemből ajánlanám ezt a csapatot. Én anyu orvosát még akkor is felhívhattam, amikor Amerikában volt 1 hétig kongresszuson. Írtam neki sms-t, hogy ez és ez a kérdés, amint vége volt az előadásnak saját számlára már hívott is vissza, hogy megbeszéljük a dolgokat.
Reméljük hamar rájönnek, hogy nincs értelme kínozni a Nagyidat. Ő meg egyébként elhisz mindent, hisz élni akar.
Esztora, sajnálom hogy Nyunyi beteg
Meg a pocsék éjszakát is. Reméljük meggyógyul minél előbb.
A barátaitoknak meg sok Boldogságot a Babyhez!
Képzeljétek, én meg teljesen kiakadtam a szerdai torna után. Van egy leányzó, akivel közös a dokink és Ő már volt bent megnézni a sote II.-t, plusz találkozott a doki által ajánlott szülésznővel. Hát, azt mondta egy banya!
Nem engedi az állva, ülve vajúdást, végig feküdni kell, nem enged külön szülőszobába hanem a 6 ágyas közös vajúdóban kell lenni kitolásig. Ja és a saját doki jelenlétére ne nagyon számítson, mert hát a Gábor Május 1.-től ment oda és neki ott nincs szava és úgyis úgy fog szülni ahogy azt Ő (szülésznő) meg az ügyeletes doki eldöntik. Eléggé borsódzott a hátam az elmondottaktól.
Úgyhogy elkezdtem túrni a fórumokat és találtam is egy szülésznőt, akiről mindenki nagyon jó véleménnyel van, azt mondják kedves, segítőkész, barátságos és mindent úgy próbál meg elintézni, ahogy Te kéred. Hétfőn úgyis megyünk a dokihoz, majd megmondom neki, hogy nekem ezzel a Nőcivel szervezzen találkát és kész
Meg hát szeretném is már látni a szülőszobát, meg úgy az egészet hogy milyen.
A leányzó szerint - aki már volt bent - a felszerelés nagyon modern - csak a felfogás nagyon konzervatív. Érdekes egy párosítás.