Jó reggelt!
Zsuzsa hívott, a picinek tegnap vért kellett adni, és délután begörcsölt... valamit hablatyoltak az orvosok, hogy vér van az agyában, de hogy ez ilyenkor normális, de azért Zsuzsa még rá fog kérdezni. Beindult a tejcije (hurráá!) és ma kap fejőt is, remélhetőleg egy-két héten belül szoptathat!! Megy a drukk!! A pocakja már nem fáj annnyira, csak a dereka meg a háta...
Szóval összességében egész jók a hírek, remélem a kicsivel is minen a legnagyobb rendben alakul!!!
Tesóka!! Igazi anyja ez a gyerek!!!
PCO?? Kemény vagy...nekem egyszer volt cisztám, eléggé közvetlenül a teherbeesés előtt...
De nagyon jó, hogy nektek így összejött!!! Bizti sokat tettetek érte
;);)
Na, de komolyan... nem kell most ezzel semmit csinálni? Már a cisztákkal?
És miért kellett hirtelen abbahagyni a szopit?? Mert elmehet a kicsi, ha szoptatsz? Vagy nem fejlődik úgy??
Bocsi a sok kérdésért, de nagyon izgi, hogy újabb battai baba lesz
:D:D KisRicsitesó
Csilla! Én is csak ennyit tudok javasolni... lehet, hogy ma elsétálok arra, és bedobok neked egy homeos cuccot, amit Karcsikának vettem, de nem kellett használni, mert hamar átvészelte... Rágókázni tudnak az ifjak? Mert akkor a hűtős változat jó lehet.. vagy télleg, ahogy Tesóka mondja, vizes rongyi...
Ja, Tesóka! Karcsika gyakran van a felső sarokban, mióta forgolódik, de akkor minden nap be kelle csipogjon... lehet, hogy ilyenkor nagyon mélyen alszanak a pöttömök, és nagyobb a légvételek között az idő... és a készülék meg bejelez... Csilla! Nyugi, a felnőttek is elfelejtenek néha levegőt venni!!! Csak nekünk már fejlett az idegrendszerünk és megy a parancs, hogy Hahó!! Levegőt!! Na, ez a kicsiknél nem mindig működik, és akkor jelez a cucc
Többiek?? Niki, Barbi, Gabó????
Mi ma megyünk útlevelet csináltatni Karcsikának