Új privát üzeneted érkezett!

Merre vagytok???

Tesóka! Mi volt UH-n??

Kép
Kép
encu

:roll: :shock: 8)

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Nagyon álmos vagyok, most gyorsan leírom hogy mi volt a dokinál, azt megyek aludni...

Hááááát, van jó is meg rossz is :( Kezdem a szarral, pco-m van :shock: Tök véletlenül vette észre a doki, mutogatta uh-n hogy hol a húgyhólyag, meg hogy hátrahajló méhem is van :shock: és akkor nézte a petefészkeimet és tele vannak policisztákkal :( Ez sok mindenre ad magyarázatot.... Viszont azt mondta, hogy velem fog példálózni, hisz kétszer is sikerült teherbe esnem és spontán ... ez azért tök jó hogy sikerült :D Aztán mondta, hogy neki tök mindegy, hogy szoptatok e, de talán ha összejött ez a csodababa akkor adjuk meg neki az esélyt....hát abba is hagytam egyből, de most lefekvés előtt kapott cicit a Ricsi. Nagyon nehéz ez, azt hittem baromi egyszerű lesz, nem adok és kész. De brutál nézni, szegényke ahogy küzd, sír hogy szopizni szeretne, meg nyalogatja a kis száját... :( Na meg mostanra rendesen megteltek a melleim, nem tudom hogy fogom elválasztani :roll:

És akkor a csodababánkról: 8 mm-es és ezerrel lüktet a szívecskéje :D :D :D Majd holnap képet is teszek fel, nagyon édi :wink: :D Legközelebb május 27-én kell menni uh-ra, a nyakiredősre. Addig a szokásos, labor, védőnő...

CSilla, Encu, a légzésfigyelő akkor is becsippanhat, ha lemászik róla a gyerek, vagy merül az elem. Bár nekünk sosem volt ilyen, csak olvastam ezt :roll:

Na megyek, jó éjt.

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Kép Helyes, mi? :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Mármint, nem az volt hogy nem csippant be, hanem légzésfigyelőnk nem volt :wink: kétértelmű volt... :oops:

Utálom már, ha oldalt vált, lapozhatok vissza...megyek elolvaslak titeket mégegyszer és megpróbálok nem magunkról írni :oops:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Feladat teljesítve :D

Barbi!

Nekem is van olyan hogy nem bírok a Ricsivel, pedig ő csak egyedül van :shock: mi lesz ha ketten lesznek :shock: :oops:

Szilárdnak jobbulást!

Niki!

Örülök, hogy Nonó jobban van :D :D

Csilla!

Majd rádcsörgök hogy mi legyen, szerintem megdumcsizom apánkkal hogy mi menjük értük, hisz baromi nehéz cucc :wink:

Fogzás: dentinox gél (nekünk nem használt), nekünk a panadol baby vált be mint fájdalomcsillapító. De sok lehetőség van, pl. homeopátiás bogyók, hideg rágóka, nedves-hideg rongyi a szájba (Ricsi imádta a mosott zokniaimat rágni) és sajnos a türelem. Egyszer kibújnak, nincs mese... :P

Na megyek, mert fölfordult a gyomrom, bedobok pár kekszet :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Napfényes reggelt mindenkinek! :lol:

Encu!
Nem tudom mikor fogunk kimerészkedni hosszabb sétára, de ha valaki errefelé sétál (teljesen véletlenül :lol: ) a levegőhöz szokott csemetéjével azt beengedjük szivesen! :wink: :wink: :wink:

Móni!
Ha erre jártok úgy is jó, de én sem gyalog indulnék neki azzal a rengeteg újsággal! :roll: A hosszú hétvégén itthon lesz Viktor is, gondoltam majd akkor elugrok vele...
Persze ha eljössz érte az sem lesz baj! :D

Nem tudom mi volt tegnap délelőtt, mert a két jelzésen kívül rendben volt a Bálint légzése. Hálózatról működik, így az elem nem merülhet és a gyerek is középen feküdt, szóval a kütyü csak a reakcióidőmet tesztelte! :evil: :evil:
rnecsi

Jó reggelt!

Zsuzsa hívott, a picinek tegnap vért kellett adni, és délután begörcsölt... valamit hablatyoltak az orvosok, hogy vér van az agyában, de hogy ez ilyenkor normális, de azért Zsuzsa még rá fog kérdezni. Beindult a tejcije (hurráá!) és ma kap fejőt is, remélhetőleg egy-két héten belül szoptathat!! Megy a drukk!! A pocakja már nem fáj annnyira, csak a dereka meg a háta...
Szóval összességében egész jók a hírek, remélem a kicsivel is minen a legnagyobb rendben alakul!!!

Tesóka!! Igazi anyja ez a gyerek!!! ;)
PCO?? Kemény vagy...nekem egyszer volt cisztám, eléggé közvetlenül a teherbeesés előtt... :roll: De nagyon jó, hogy nektek így összejött!!! Bizti sokat tettetek érte ;););) :lol: :lol: :D Na, de komolyan... nem kell most ezzel semmit csinálni? Már a cisztákkal?
És miért kellett hirtelen abbahagyni a szopit?? Mert elmehet a kicsi, ha szoptatsz? Vagy nem fejlődik úgy?? :roll: Bocsi a sok kérdésért, de nagyon izgi, hogy újabb battai baba lesz :D:D:D KisRicsitesó ;)

Csilla! Én is csak ennyit tudok javasolni... lehet, hogy ma elsétálok arra, és bedobok neked egy homeos cuccot, amit Karcsikának vettem, de nem kellett használni, mert hamar átvészelte... Rágókázni tudnak az ifjak? Mert akkor a hűtős változat jó lehet.. vagy télleg, ahogy Tesóka mondja, vizes rongyi...

Ja, Tesóka! Karcsika gyakran van a felső sarokban, mióta forgolódik, de akkor minden nap be kelle csipogjon... lehet, hogy ilyenkor nagyon mélyen alszanak a pöttömök, és nagyobb a légvételek között az idő... és a készülék meg bejelez... Csilla! Nyugi, a felnőttek is elfelejtenek néha levegőt venni!!! Csak nekünk már fejlett az idegrendszerünk és megy a parancs, hogy Hahó!! Levegőt!! Na, ez a kicsiknél nem mindig működik, és akkor jelez a cucc ;)

Többiek?? Niki, Barbi, Gabó???? ;)

Mi ma megyünk útlevelet csináltatni Karcsikának ;)

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Móni!
Szerintem ne törődj a pco-val, mert van amelyik felszívódhat.
Mielőtt terhes voltam, nekem is azt mondták, hogy pco-m van, és hogy próbálkozzunk spontán kb. fél évig, és hogyha nem sikerül majd kapok gyógyszereket.
Három hónap után spontán teherbe estem, nem volt semmi gond!
És a LÉNYEG ebből, szülés után a dokim kétszer is megvizsgálta a petefészkemet, és egy darab nem volt benne, tehát felszívódott az összes! Azt mondta, hogy nincs pco-m! És, hogy van olyan is, ami magától felszívódik fél év után! Szerintem ha megszülted a pici babót, utána kérj egy uh-t majd, hogy elmúlt-e!
Nagyon helyes babó! :wink:
Tényleg a szopit miért kell abbahagyni??? :shock:

Csilla!
Nekem ált. akkor csipogott be, ha gyenge vagy közepes fokozatra volt állítva, mert akkor bezarhatta a tv, rádió, bármi!
Illetve akkor csipogott, amikor kivettem Nonót, és elfelejtettem kikapcsolni! :lol:

Zsuzsa!
Szurkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rólunk annyit, hogy negyed egytől , háromnegyed háromig fent volt a gyerek, szóval kicsit kikészültem!!!!!!!!!! De reggel pótolta legalább! :D

Kép
niki+baba

Lányok, ugye minden hétfőn van csak tanácsadás? Merthogy Karcsika betöltött 6.hónapos oltása jövőhét után lenne... de melyik nap? Hétfő, ugyi?

Barbi! Vince hogy viselte a 6hós oltást? Nem lázasodott be? Nem volt nyűgi?

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Csilla
Boldog Hófordulót a fiúknak!!!

Móni
Gratula a kismanóhoz!!! Már most édi ez a gyerkőc a fotón! :wink:

Na, most csak ennyi, mert én meg megőrülök :shock: . Marci napok óta szinte csak kézben van el. Ha nem fogom üvölt, aludni nem akar, kb. 1 percig se játszik semmivel, a csörgőt is odavágja... :shock: és tényleg semmit nem tudok csinálni tőle! :oops: már teljesen tanácstalan vagyok...

szisszka

Úúúú, Csilla!! Téényleg!! Boldog hófordulót a Manókáknak!!! :) Hogy megy az idő... :shock: :lol: :lol:

Szisz! Átérzem...sajna ez türelemjáték..lehet, hogy fájdalmai vannak... :(

Kép
Kép
encu

Encu
Én nem tudok 6. hós oltásról! Nekem azt mondták, h a következő csak 15 hósan lesz :shock: 6 hónaposan csak ilyen ellenőrzésre v mire kell vinni... vagy hát lehet én beszélek most badarságot :oops:

Nya, majd csak átvészeljük ezt is... :oops: :?
Mindenesetre a fejem szétrobban!!!
Alig várom, h hazaérjen apa, kettő után húzunk sétálni!!!

szisszka

Encu, nincs is 6 hós oltás!!!!! :lol: 6 hónaposan csak megmérik a babákat mindenhol :wink: Mi még nem voltunk, mert most csütörtök ugye ünnep, így jövőhét csütörtökön megyünk, kicsit késve :)

Szisz, kitartás, szegény Marci, biztos a foga :roll:

Csilla, boldog hófordulót a fiúknak :D

Móni, gratula a csodababához!!!! :D

Kép

Kép
sbarbi

... ez már túlzott aggódás lehet?
Dáviddal átsétáltam a másik szobába. Megszólalt a légzésfigyelő, berohanok, felkeltem Bálintot, mire felébred rájövök, hogy a Dávidét nem kapcsoltam ki! :roll: :oops: :roll: :oops:

Köszönöm a köszöntést a fiúk nevében is! :lol: Visszatekintve, nagyon gyorsan elment ez az 5 hónap... észre sem vettem a gondok között, hogy milyen gyorsan telnek a napok... persze mikor baj volt, akkor csigalassúsággal vánszorogtak! :roll: :roll:
rnecsi

Barbi
Igen, igen a foga :( Úgy sajnálom :( Az előbb bekentem neki dentinox-szal, úgy látszik az használt, mert megnyugodott, most alszik végre!

Csilla
Hát igen, repülnek a hónapok!
Nem tudom, hogy túlzott aggódás e, nem hiszem... mondjuk nekünk nincs légzésfigyelőnk... :roll:
Mindenesetre nem lehet egyszerű a két kismanóval! Sokszor azt sem tudom hol áll a fejem, pedig nekem csak egy gyerkőccel kell "elbírnom" :)

szisszka

Jóóóó reggelt!!!

Azért nem kapkodtátok el az írást tegnap :o :lol:

Húúú, tényleg ilyen szép idő van, mint amilyennek látszik???

Mi most jól aludtunk szerencsére, Marci kb. este 10kor aludt el, aztán fél 4 körül felébredt kicsit, és mostanáig aludtunk :)

És tegnap délután is volt végre egy kis időm pihizni, mert ők bevágták a szunyát apával, én meg megnéztem 2 rész Született Feleségeket :)))

Ti hogy aludtatok???

Nya, megyek, csinálok kv-t...

szisszka

hmmm... :shock: :shock:
merre jártok??? :shock: :o

szisszka

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

szisszka

Biztos miattam nem írtok :oops: :( :(

szisszka

Szisz!!!!!!!!!!!!!!!!! Dehogyis!!!! A tegnapi napunk zsufi volt, de minnyá jövök és mesélek, csak most ébredtünk és tisztába teszem Karcsikát, meg iszom egy életmentő kávét :)

Ne butáskodj már!!! ;) Inkább mesélj, hogy aludtatok???
Mi tűrhetően....

Kép
Kép
encu

Én is vagyok :wink:

Eeeeeeeeeeeeeeelegem van, olyan szarul vagyok :shock: A kövit tuti apa hordja ki :twisted: :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka, azt várhatod ;) A hapsik sokkal rosszabbul viselnék, ők az első naptól otthon ülnének és rettegnének, hogy JAJMILESZ??? :D:D:D Míg mi nők meg akár az uccsó hónapig is dolgozunk ;) Szóval fel a fejjel, kitartás ;)

Valaki séta????? Valamikor? :D:D:D:D

Karcsikának meg szájpenésze van... :( Megyek, kifőzöm az összes cumiját meg kanalát.....

Kép
Kép
encu

És most maradt le az egyik vonalzó!!! Rajtakaptam!!!! :lol:

Kép
Kép
encu

Dejódejódejó :)))

Encu
Örülök, hogy tűrhetően aludtatok! Én kb. óránként ébredtem arra, hogy Marci nyöszörög, vagy felsír :( Többször csak a cici nyugtatta meg, de hát ez van, nya... :) Ehhez képest egész jól vagyok :D Most vissza aludt az uraság :)
Ééés mit csináltatok tegnap? Volt nagy csavargás?
A szájpenészt sajnálom :( Nekünk is volt :?
Séta: ha délután is ilyen jó idő lesz, mi megyünk sztem!

Móni
Sajnálom, hogy rosszul vagy :( De ééédes ez a szenvedés :P Jajj, most elkapott a nosztalgia :) A Ricsivel is ilyen rosszul voltál???

szisszka

Hát igen, a pasik sokkal jobban tudnak szenvedni :lol:

El is felejtettem írni, a szopival kapcsolatban:
Szóval nem muszály elválasztanom a Ricsit, a doki rám bízta a dolgot. De közölte, hogy ahogy a baba ingerli a mellbimbót, azaz ahogy szopik, az anya szervezetében oxitocin termelődik, ami méhösszehúzó hatású. Az elején vetélelés okozhat mert a most fejlődő méhlepény az összehúzódás hatására leválik és elhal a terhesség. Amúgy meg beindíthatja a szülést...
Nade a kezdeti parán már túl vagyok, a nappali szopit teljesen beszüntettem, csak az esti lefekvős meg az éjjeli, max. hajnali szopi maradt. Ami napi 1-3 össz. ezzel a felállással. Szegény Ricsi, mikor szopizhatnékja van, jön, piszkál meg mondja hogy cici, én meg: a doktorbácsi nem engedi, tudod. Ő meg rázza a fejét hogy nem és fintorog ezerrel :lol: Remélem nem lesz baj, aztán szépen lassan az éjszakait is be fogom szüntetni :roll:

Szisz!

Sajnálom hogy nem tudtál aludni éjjel :(
Mi viszont nem keltünk :shock: :D

Tesóka!

Mi ma nem megyünk sétálni, ebéd után indulunk beszerzőkörútra :D
Sikerült az útlevél Karcsikának?

Csilla!

Ha olvasod, mindjárt írok csak nem tudom hol a telóm :shock: :lol: :oops:

Úgy várom hogy lássam megint a piciket, édesek voltak!!!!!!! :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Szájpenészünk eddig szerencsére nem volt (kopp-kopp), sajnálom Tesóka. A játékait ilyenkor nem kell fertőtleníteni? :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Én is úgy hallottam, h nem árt ilyenkor azokat a játékokat is lefertőtleniteni, amiket a szájába vesz, de legalább glicerin-borax-szal áttörölgetni. Meg pl cumit is bekenni vele... :?

Móni
Milyen beszerző körútra mentek???

szisszka

Móni!

Látom, nemcsak a telcsid tünt el, hanem te is! :lol: :lol: :lol:
rnecsi

Sziasztok!

Szisz! Végül nem voltunk sétálni, helyette elmentünk motorozni Karcsival, anyósom meg vigyázott Karcsikára ;)

Csilla! Tündériek a Pirinyók! :D:D:D Jó nagyot nőttek!!! :)

Tesóka! Háát, nem lesz könnyű, de bizti megoldod... Ennyire rosszullevős vagy?? Csak nem lányod lesz? :)

Többiek??? Gabó? Niki???

Olyan rohadt egy tavaszifáradt vagyok... :( Nincs kedvem semmihez... :? Ja, holnap megyünk az állatkertbe :D:D:D:D

Kép
Kép
encu

Hali :D

Csilla!

Én meg vagyok :wink: :lol: Voltunk nálatok de ti pont sétáltok, 4.30 körül volt. (egy kutyasétáltatós ürge mondta) Úgy kell nekünk, nem telóztam előtte :lol: Majd holnap megpróbáljuk megint, max gyakoroljuk hozzátok az utat :wink: :roll: A telóm meglett, nem is kapja meg a Ricsi egyhamar, úgyhogy holnap 11 körül rádcsörgök, ok? 8)

Tesóka!

A Ricsivel is rosszul voltam, szerintem ugyanennyire, csak akkor nem volt olyan, hogy korán reggel szart pucoltam, meg kajáztattam a gyereket. Hát nagyon brutál öklendezve szalámis zsömit etetni. :roll: Én akartam, hát így jártam :lol: Lesz ez még rosszabb is :lol: :lol:

Nem emlékszel, az Annához időpontot kell kérni az első tanácsadásra, ugye? :roll:

Szisz!

Elvileg ablakot mentünk venni a konyhába, aztán vettünk helyette sok kaját :lol: Meg lecseréltük a Ricsi lánytaxiját egy pasis motorra :D Nagyon komoly jármű, van hozzá szervízes cucc meg sárga mellény, meg teló :lol: Meg kapott egy micimacis aktatáska szerű dobozkát. :roll: :D

Niki!

Köszi hogy leírtad a pco-s eseted, megnyugtattál! :D Nem is foglalkozok vele, tuti elmúlik :D :D Na meg szerintem ez egy új keletű dolog lehet, mert eddig egyik doki sem vette észre, bár a hátrahajló méhemet sem :roll: Na mindegy, nem érdekel, hess hess ezen gondolatok :P

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

TEsóka, irigyellek az állatkert miatt :wink:

Ma vásárlás közben elkezdett szúrni a méhem, majd be tojtam :shock: Hazajöttünk és le kellett feküdnöm, úgy nyilallgatott, de aztán elmúlt :P

A lényeget majdnem elfelejtettem, hát ezért jöttem :oops:

Hívott a Zsuzsa! Holnap lesz a nagy nap, megvizsgálja a doki és ha minden ok mehet a picur után!!!!!! :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Bocsi az eltünésemért, de kicsit kiborultam, pedig a családom egy tündér!

Móni!
Eltudom képzelni a rosszullétet és csak annyit tudok mondani, hogy kitartás!!!
Köszönjük a híreket és szurkolunk Zsuzsának!

Csilla!
Azért jó olvasni, hogy pozitívan látod a dolgokat és látod a végét a helyzetnek!

Encu!
Remélem maradtak az álommanók! :wink:

Holnap anyáknapja van és már most azon töröm a fejem, hogy merre hogyan(nagyanyám pesten, anyu kmiklóson...)nem is tudom tavaly hogyan volt! :?

Kép
gabriel79

Jó reggelt!

TEsóka! Én is örülök, hogy végre eljutunk az állatkertbe, mert már tavaly óta terveztük ;) Ja, és most végre fel is van újítva!! Ti miért nem tudtok menni? :roll:
Vigyázz magadra, te lány!!!! Nem tudom milyen az, ha beszúr a méhed, de nem hangzik túl jól...

Gabó!!! Min akadtál ki??? Már ha nem titok....

Kép
Kép
encu

JA, Tesóka: Asszem kell időpont, de ha odamész tanácsadásra, szerintem nem fog elkergetni ;)
Ricsinek mennyi játéka lehet már... :shock: :lol:

Kép
Kép
encu

Na, most én kérdezem: Merre vagytok??? :shock: :D:D:D

Kép
Kép
encu

Sziasztok

jol vagyok ithon vagyok . láttam a picit és meg is simozhatam .
1220g most a pici adig elküldöt a dr néni amig nem etetethetem . adig csak álni tudok felette meg bögni . ugyhogy hazajötem a Zoé nem jön hozzám fél de ezt meg tudom érteni . majd még jövök
anha

Zsuzsa! Most azért már "egészségesebb" volt a hangod :) Nagyon örülök, hogy itthon vagy és hogy hamarosan a pici Kornél is érkezik!! Kitartás, megy a soksok energia és angyalka!!!!!!!!!!!!!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
encu

Nahát... merre vagytok???

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Zsuzsa!

Örülök, hogy minden rendben van veled!!! :D Remélem hamar együtt lehettek Kornéllal! :wink: :D Mikortól szoptathatod? :roll:

Zoé kezd megbékélni veled? Mitől fél? :roll:

Csilla!

Órákig el tudtam volna nézni a fiúkat 8) :D :D :D Bálint olyan hihetetlen számomra, milyen picike de egy másodpercre sem hagyta abba a kapálózást. Kis sajtkukac és be sem állt a szája :lol: Dávidon meg már meg sem látszik hogy előbb érkezett, szép nagy baba lett :D Édesek nagyon!!!!!!! :D

Tesóka!

Na hogy sikerült az állatkerti túra? Karcsika élvezte?

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Lányok!
Mindenkinek Boldog Anyák Napját :D

Móni
Boldog Névnapot!!!!

Zsuzsa
Örülök, hogy itthon vagy!!! Kornélkának kívánom, hogy erősödjön, nőljön nagyra!!!! :wink: Remélem hamarosan rendeződnek a dolgok!
Miért fél a pici Zoé?? Neki utólag is Nagyon Boldog Névnapot!!!!!

szisszka

Sziasztok.Most,h.jön a nyár és gondolom mindenki megy valahova olyan helyre,ahol a babája is tud fürcsizni,gondoltam,megirom nketek,h.ha valakit érdekelne,mi Amerikából rendeltünk egy faxa uszógumit,ami szerintem nagyon szuper,és megéri az árát.5 éves korig használható és az ára 1o.ooo Ft,postaköltséggel mindennel együtt.Ez a fajta,amit mi rendeltünk.Itt sehol sem láttam,szerintem nem is lehet kapni sehol.Teszek föl róla képet,ha valkit érdekelne,szoljon és megbeszéljük. :wink:

Kép

KépKépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!!!

Állandóan lefagy a gépünk :x
Képzeljétek Vince már kúszik, előre csak pár centit halad, de hátrafelé több testhossznyit is halad, úgyhogy már állandóan figyelnem kell :D

Zsuzsa, örülök, hogy minden rendben veled, és a picinek meg jó egészséget kívánok :) Remélem nemsokára együtt lehettek.

Móni, Ricsivel is rosszul voltál?

Mennem kell...

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Reggel bejártuk az sztk-t. Voltunk vérvételen, szemészeten a Ricsivel, utána az Annánál. Holnap mehetek vissza tanácsadásra az Annához és még belgyógyira is el kell mennem. Már most utálok odajárni :lol: A pulzusom meg kiakadt :shock: 100 vagy afölötti :shock: :(

Barbi!

Nagyon ügyi Vince :D Lassan megkergeti Szilárdot :lol: :wink:

Eddig hasonló volt a két rosszulét, de tegnap elkezdett égni a gyomrom. A Ricsivel ilyen nem volt az elején, csak az utcsó pár héten :roll:

Tesóka!

Sikerült elmennetek Tanácsadásra? :wink: Lestelek Titeket, de gondolom még alszotok :lol:
Majd gyere az eredményeiddel meg Karcsika méreteivel is :wink:

Zsuzsa!

Hogy vagy?

Többiek?

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Timci!

Köszi a tippet, de én nagyon sokallom az árát :roll: Sima beülős úszógumit vettem a Ricsinek 1200 ft-ért a neten :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Móni, Vincével nekem is végig gyomorégésem volt, ki tudja miért? Kitartás!!!
Én már egyébként azt is megbántam, hogy rendes úszógumit kapott Szilárd, nem lehet elvenni tőle...Vince tuti karúszóval kezdi majd, vagy lehet hogy anélkül, és hamarabb megtanul úszni, mint Szilárd :wink:

Képzeljétek Füreden lopják a csengőket, nekünk is ellopták, biztos tizenéveseknek jó poén...de nekünk többezer ft, meg bosszúság :x

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Móni
Nem semmik vagytok a Ricsivel :) Igazán tevékeny napotok volt máris :wink:
Hol vetted azt az úszógumit? Én is szeretnék ilyen beülőset Marcinak nyárra, de sehol nem láttam... :roll:

Barbi
Gratula Vincének a kúszáshoz! Nagyon ügyes!!!! :)
Édi lehet, ahogy hátrafele halad :lol:

Encu
Nem is mesélted, hogy milyen volt az állatkert!

Többiek?Merre jártok?

szisszka

Most jöttünk haza :shock: bejártuk még pestet is :lol:

Szisz!

Köszi a köszöntést! :D :D
Az úszógumit a tesz-veszen vettem :wink:

Barbi!
:shock: csengőt lopnak??? :shock:
Szerinted lehet egyből karúszót adni? :roll:

Tesóka????????

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Totál gáz a gépünk :twisted: kb 2 hét múlva lesz másik :wink: Most is vagy tizedjére sikerült elindítanom...

Merre vagytok?

Móni, a karúszót úgy értettem, hogy kb másfél évesen...mert utána már ragaszkodik az úszógumihoz...legalábbis Szilárd ilyen :) De azért próbálkozunk vele még nyáron :wink:
Hát képzeld most nincs csengőnk, mert lelopták, és egyik ismerősünknél is lelopták az utcában :?

Kép

Kép
sbarbi

Jó reggelt!

Mi most jól aludtunk :) Vééégre!

Encu
Karcsikának Boldog Feledik Születésnapot kivánunk :)
Kép

Móni
Köszi :wink:
A tesz-veszen én is kerestem még múltkor, de akkor nem találtam! Majd még nézelődök!
Amúgy mikortól lehet strandra vinni a babókat? vagy nincs ilyen kikötés?

Többieeeeek????

szisszka

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?