Sziasztok!
De jó,hogy ennyien írtatok
Cirmike!
Csatlakozom az elöttem szólókhoz,és tényleg nagyon szép a füvetek.Anyuéknál akkor szép ha frissen van lenyírva,és messziről nézed,na akkor szép zöld,de közelről meg tiszta gaz...
Dorkát sajna nem lehet medencés vízbe tenni,de sikerült egy olyan szállodát találnunk ahol a gyerekmedence tengervizes,tehát ha még a tenger nem lesz eléggé meleg akkor sincs gond mert a medencébe ellesz(remélem).Medulinba megyünk ,Pula mellett van,remélem jó lesz,és az odafelé utat is bírni fogja.
jobbulást nektek,és szoritok Rékának el ne kapja,hogy meg lehessen műteni...
Erika!
Egyik évben mi is voltunk ilyen Sparos buliban,Dork amég a pocimban volt,de mire hazamentünk mi is jól laktunk az sok ingyen fagyival
Jók a képek Vikiről,már nagyon nagylány...
livi!
Múltkor mondtad hog yvalami vitamint adsz Timinek azt receptre írja fel a dokinő?Ahogy látom használ neki,és Dorkának szeretnék majd adni,ha megy az oviba.
Körzetileg ti nem az arany oviba tartoztok?Mert ha igen elméletileg fel kell hogy vegyék.Neked nem mondták hogy előjegyzésbe veszik csak Timit mivel évvesztes?Minket nem nagyon bíztattak hogy felveszik,mert én hülye azt mondtam hogy nem megyek még vissza melózni,mivel kistesót szeretnénk,így persze hogy azokat veszik előre aki megy melózni,mármint az anyja...
Zsani!
Akkor Te is beirattad Mátét oviba?nem marad még bölibe?Jók a képek ,szokás szerint tiszta vigyor
Mandulájával hogy álltok?Esetleg műtét??
Lola!
Láttalak Titeket a Csónitón a majálison,és megkuksiztam a pocid
Soma épp az ugráló várban volt,de mire odakevetünk addigra elmentetek...
Gangi!
Sajna én i scsak 4 hós koráig tudtam Dorkát szoptatni,pedig sokáig akartam még...de szerencsére annyi tej volt még lefagyasztva hog y6 hós koárig csak anyatejet kapott.Jó sok volt,Dorka egy zabagép volt emlékszem egy evés alkalmával olyan 180ml-t simán megivott....4 hós volt maikor külön költöztünk és ez nem tett jót nekem,mert egyik napról a másikra elapadt...
Szerintetek nem kéne még aggódnom hogy Dorka nem beszél?Megért mindent,de nem akar beszélni.Egyedül amiket mond,hogy baba,dádá,de ,te,mamam,mg utánoz egy két állat hangot...Már tök idegesít hogy nem beszél,mondom neki hog ymondja mert nem értem,erre meg felhúzza magát,és nemérti,mert régen megértettem,akkor most miért nem....Valakinek ötlete?
Ja még annyit nem tudjátok,a kullancs elleni oltás receptköteles?
A taliban mi is benne vagyunk!!!!!
Azért még teszek pár képet
új fülbevalója
Ági