Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Lola,
Jók a képek, de nekem azok a szövegek elég csöpögősnek tünnek mi tuti nem kérünk olyat, csak elnyomja az aranyos pofijukat...
Erről jut eszembe, hogy nem is jöttek ide Szőlősre az idén???!!! Eddig mindig volt fotózás!

Erika,
Nagyon tetszenek a játszóházas képek, tuti elmegyünk mi is ez alapján!

V.Erika,
Igen van Szőlősön böli, olyan minicsopi féle. 2-3 év közöttieket veszik be. Tudod ha letelik a gyed és menni kell dolgozni (mert mire elég a gyes?) akkor ne vigyék el Szőlősről a gyerekeket Tbányára bölibe, ez egyszerűbb és utána mehet az oviba. Addigra már minden ovó néni is ismeri őket, ismerős a környezet, hiszen az egyik ovis csopit és mosdót alakították át. Az udvaron külön lekerített a játszó és a konyha is külön főz nekik.

Végül ki melyik ovit választotta???

Én a sárberki logi oviba (alapítványi fejlesztős) irattam Rékát!

Úgy tudom ma délután összeültek egyezetetni a vez.ovó nénik, kit hova vesznek fel, mert ugye többen több helyre iratták és ilyenkor a körzet nyer elsőbbséget. (ezt ma tudtam meg)

Jó éjt mindenkinek!

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Verika!
Húúú de jó lettek volna a nacik, de sajna nekem 40-es kell! :? Írok privit a letöltésekről, bocsi, hogy nem vettem észre a prividet, ritkán szoktam nézni!
Fánivár játszóház: vigyáznak már 6 hónapos kortól is babákra meghat. napokon, (bár gondolom nem otthagyni akarod...) de ott is lehetsz persze Vele, van egy elkerített rész olyan babatornáztatóval, nekik való játékokkal, szőnyeges résszel! Amúgy nekünk is nagyon tetszett, tényleg minőségi játékok vannak!

Cirmike!
Hááááát sz.tem anyák napjára pont ilyen csöpögős kell, engem kiráz a hideg akárhányszor olvasom, sz.tem a Mamák is meghatódnak. Ha azt vesszük az anyák napi műsor is csöpögős, nem?
Az sz.tem is tök jó,hogy legtöbb faluban van minicsoport, hisz bölcsi meg sehol, mért lennének hátrányban a faluban lakók? Rékának megyeget a lépegetés, élvezi?
Roliéknak biztos tök jók ezek a buszos programok! Hova mennek kirándulni, gondolom év végén mennek ők is....

Erika!
Ígérem teszek fel majd képeket, bár nekem még mindig csak terhesgatyóban látszik igazán a hasam, abban már idegenek is észreveszik.....
Nevek: nekem a Vince és a Donát tetszik, de férjem leszavazta.
Most kicsit háttérbe húzodok, hagyom Őt és Somát is érvényesülni, mert Soma Márkót én választottam annó! Még van időnk, pár héten belül megyünk 4 D-re is, ha ott is megerősítik a kukacot, akkor már ráfekszünk a témára, nem fogom hagyni.....

Zsanka!
Igen, én is hallottam, hogy bölcsis korban nem szabad szerepeltetni a lurkókat, pedig élvezni szokták.... nálunk sárberekben nem is volt semmi szereplés, kivéve a ballagás, kicsit hiányoltam azért!

Lívi!
Melóba belejöttél már? Timi nem beteg?

lola77

Sziasztok!

Örülök, hogy most elolvastatok.
Szóval kisfiam 2007. július 25-én született Tbányán. Daninak hívják. Volt fogadott orvosom, a Varjú doki. Maximálisan elégedett voltam vele. Most is hozzá járok. Mivel még nincs a picurnak szívműködése, így 2 hét múlva megyek vissza hozzá. Akkor már elvileg lesz és utána tudok menni a védőnőhöz. Az itthoni kis "naptáram" szerint december 10-e környékén lesz meg a picur, de Dani korábban jött, így ki tudja. Igen a korkülönbség nem lesz nagy, de így szerettük volna. Mondjuk már most egy kicsit nehezebb, mert Dani nem mindig hagy pihenni. Nagyon aktív fiú. Kicsit reménykedem, hogy a második gyermekünk valamivel nyugodtabb lesz.
Kertvárosban a Verebély úton lakunk. Mondhatni talán ez a nyugodtabb környék a lakótelepen.
Vonalzó készítés folyamatban és azt hiszen már képet is akartam feltölteni csak igen kis méretet fogad el, de lehet rosszul emlékszem. Majd utánanézek!
Egyelőre ennyi! Kép Dani fiam

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Szia Gabi!

Nyári gyerek után Neked téli gyerek, nálam pont fordítva! Mondjuk Én pont így akartam! :) Te akkor tavaly pont a nagy kánikulában hoztad haza a fiadat, ugye? Mibe öltöztetted, napozóba vékony takaróba vagy pamut rugiba, kétrészesbe.... tök tanácstalan vagyok, milyen idő lesz aug-ban....
Azért vettem napozót 1-et 56-ost, pamut rugit 56-ost, gyönyörűségest újat (Somáról vannak azért használtak), meg használt kétrészeseket, kantárosokat is egy párat 56-ost! Nekem Soma 49 cm-vel született, sz.tem mostani baba se lesz max. 1-2 cm-vel nagyobb, szóval mi több mint 1 hónapig hordtuk azért az 56-osokat!
Na, akkor egy újabb Varju-baba! :lol:
Édes a Danid, mászik már, vagy kúszik? Sétálni szeret, elvan a babakocsiban?

lola77

Sziasztok!

Gabi :D enyém gyerek meg júli 24-én született a Varjunál! :P Mondhatni ippeg egyidősek! Mesélj, miket csinál, miket kajol már???

Lola: nálunk is kánikula volt ugyebár júlisban-aug-ban, úgyhogy leginkább a rövid ujjú body-zokni összeállítás volt a menő. Kívánom, hogy ne legyen olyan dög nyár Nektek, mint tavaly. Az utolsó 2 hetemet az évszázados melegrekordban pihegtem át, tonnányi pocakommal :lol:

Üdv. V.erika
v.erika

V.erika!
Köszi, ja igen vettem ujjatlan és rövid ujju 56-os bodykat is, igazad van, azokat elfelejtettem írni.... télen ugye csak hosszú ujjunk volt.... A kiszoknit jó, hogy mondod, tényleg az is kell még egy pár az egész piciből, ami vékony pamut.

Az évszázados melegrekodra készülök lelkileg már nagyon, sz.tem tuti lesz olyan mint tavaly! Én akkor egy nap 3-szor felmostam egy szál bugyiban, mezítláb, kicsit enyhített. Ha nem bírom, egész nap dögleni fogok, ki sem mozdulok majd a lakásból.

Jut eszembe, nincs valakinek eladó jó állapotú 120-szor 60-as kókuszmatraca, kiságyba való????????? Még azt is be kell szereznünk.....
Kiskád sincs már meg! Még hogy a második gyereknek nem sok minden kell! Na jó a 2 fő dolog megvan, de azért van mit venni most is!

lola77

Sziasztok!

Na végre átköltöztünk Bendivel. Most kertvárosban lakunk, családi házban.
Eléggé elfáradtam. Sok a pakolnivaló.
Hétfőn már itt voltam védőnéninél. Megkaptam a kiskönyvemet.
Jövő héten hétfőn megyek a Varjúhoz. Utána következő héten meg vérvétel, Uh, Ekg...
Sok lesz. Remélem, tud majd vki vigyázni a Bendire. Mert gyerekkel együtt rohangálni elég gáz.

Üdv Gabi! És az újabb Varjú hozta babáknak:)

Anikó

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Sziasztok!
Lola: Mi a picurt egy hosszú ujjú bodyban, és hozzá tartozó pamut lábzsákba és sapiba hoztuk haza. De majd meglátod milyen idő lesz. Nekem a csecsemős nővérek "ajánlották", hogy mit adjak rá hazafele. Hát az a tavalyi meleg embert próbáló volt. De kicsit el voltam minden esti híradónál kenődve, mert mindig azt hajtogatták, hogy kétszer annyi bébi született aznap is, de mi sosem voltunk benne. De csak eljött a mi időnk. Volt, hogy én is csak dögledeztem lehúzott redőnyök mögött. Volt, hogy éppen nagy kánikulában kellett átvezetnem Oroszlányba 37 hetesen, hogy legyen készítve egy UH. Átlalában sokat jöttem mentem. Aztán meghallottam a Kék Dunában, hogy az egyik ismerősöm megszült 20 nappal a várható időpont előtt (Ő aug 3-ra volt kiírva én aug 5-re) na akkor elgondolgodtam és "leálltam" a futkorászással, mert tudatosult, hogy már nekem is bármikor lehet babám.
Igen a köv. bébink is Varjú baba lesz.
Anikó: Majdnem egyforma idősek lesznek a bébijeink. (Dec 10.- Ez az én házi számításom). Merre laksz Kertvárosban??
Üdv nektek! GAbi
Dani már próbálkozik a mászással, kúszás profin megy. Ma törte át az ínyét az első fogacska. Sétálni szeret. Általában elalszik, de volt hogy végig nézelődte a sétát. Enni nagyrészben bébikaját eszik. Már úgy értem, hogy ritkán készítek neki én. Evett paradicsomot, almát, banánt, spenót, brokkoli, vegyes főzi, sütőtök, répafőzi, pulyka-, csirke-, marha husi. Minimális krémtúró. Amúgy tejpépet is kap. Kis anyatejci és mivel tényleg kicsi, így sajna tápit is.
Fene gondolta volna pedig én tejet is adtam másik babának. Aztán jött egy betegség mikor 7 hónapos elmúlt Dani. Alig tudtam enni és így elapadt a tejem, de valamennyicske megmaradt.
[/b]

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Mi is megvagyunk! Csajok szerencsére nem betegek, bár egy kicsit a Zsóci náthás!

Ma majdnem elolvadtam: készülödtünk a játszóra és a Zsócikám felállt a Dórci lába mellett és átölelve kapasztkodott bene. Dóri erre azt mondja Anyuka nézd hogy szeret engem a hugicám!
Hát olyan tündér volt! Kinyitotta az ajtot és amig bezárom az ajtot addig a Zsócit a rács mellé állitom, a Dorci meg el szokott indulni. Most a Dóri nem indult el hanem a Zsóci mellett állt és azt mondta, Ne félj hugicám Én szeretlek nagyon és nem hagylak itt! Hát olyan kis édes! Pedig a Zsoci nem sirt, de biztos meghatotta, hogy előtte átölelte a lábát! Egyébként jol vannak, néha megy a puhitás, ezt nem adom mert az enyém! De hát ez javulhat!
Most a héten elkezdtük a napi egy alvást! Reggel fél 8-8 között ébrednek és utánna a Zsóci most már csak 12.15-12.30 között elalszik és fél 4-4ig alszik! utána meg este 8-kor szopi közben elalszik! Éjjel szerencsére alszik!!!!!!!!
Vannak néha kicsit nyügisebb napok, de nem vészes! De a babakocsit még mindig nem szereti, sokkal jobban élvezné, ha mindenhol mászhatna a földön!
Egyébként mindent eszik, kivéve a paradicsomos dolgokat! De azt a Dóri sem ette- eszi meg!!!

Babavárok!
Ha eddig jol olvatam mindenkinek kisfia lesz?? Ha vkinek lánya születne, lenne egy pár eladó lányos overál! Én már nem szeretnék több babát!!!

Sziasztok!!

Kép
Kép
moncsi76

Sziasztok!

Megvagyunkmi is,csak a héten szinte minden nap kinnt voltunk anyuéknál,és Bálintoztunk.tesómék amíg otthon vannak kihasználjuk ,hogy minnél többet lássuk a picit.
Dorka már jól van ,elkapott egy csúnya vírusos torokgyuszit,be is lázasodott,majdnem kórház lett belőle,de megúsztuk.Most a férjem kapott össze egy jó kis hasmenéses lázzal járó vírust,tök jó......
De hogy valami jót is írjak,megkérdeztem a vesegondis dokinőt,és mehetünk idén már végre nyaralni :lol: .A kinézett uuticél egyenlőre Horvátország,ott tiszta a tenger nincs is messze.Először Kréta ,Korfu volt a cél,de mi van ha Dorka belázasodik,hogy jövünk haza....horvát közel van, jó lesz és kész :)

Valaki kérdzete hov airattam be Dorkát oviba,hát először a Ságvári oviba(körzetileg oda tartzunk),de ott már egyből mondták hogy hááááát nem hiszik hog yfelveszik,mert telitett a légyszám és Dorka évvesztes ezért csak előjegyzésbe veszikbe.Melózni végülis nem megyek még vissza ,mert kistesót szeretnénk...Utánna meg az Alsógallai oviba irattam,de ott sokkal kedvesebbek voltak.Csak ott is előjegyzésbe vették be,és ugye körzetileg sem oda tartozunk .De úgy váltunk el az ovivezetőtöl hogy nov-ben talizunk :) .Sárberkit kihagytam végül is....

Bocs hogy most csak magunkról írtam,de sok dolgom van azt pörgök tovább,csak életjelet jöttem adni.
Többiek ,régiek hol vagytok?????????????????

Kismamiknak sok egészséget és hányinger mentes terhasséget kívánok,és remélem hamarosan én is csatlakozom hozzátok :lol:

Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!

Hugi
Virágnak angyon sok boldogságot kívánunk szülinapja alkalmából!!!!!!!!!!!
Képet kérünk az ünnepeltről:)

Sziasztok:ERika
még dobok pár képet a mai napunkról :lol:

cseriviola

ma kirándultunk kicsit Majkra,aztán anyuéknál sütöttünk szalonnát :P

Viki Hófehérkét néz :lol:
Kép
Majkon
Kép
Kép
Kép
hazafelé vásároltunk
Kép
beájultam :wink:
Kép
papának segítek :P
Kép
Virágszálam :D
Kép
segítő kislány
Kép
Kép
már nagyon éhes voltam :P
Kép

Sziasztok:Erika

cseriviola

Hugi

angyon=nagyon :oops: :roll:

cseriviola

Szisztok,

Annyira jó ezekről a babás dolgokról olvasni...
Szívesen visszapörgetném az idő kerekét, de 3.-at vállalni azért nem mernék.
2 gyerekre még vigyáznak a nagyszülők, de 3-at elhelyezni már bonyolultabb volna.

Most volt férjem szülinapja: kettesben voltunk motorozni a Tátrában (szép idő volt, de néhol még láttunk havat), ezekről tuti le kellene mondani és fúú de önző vagyok néha...

Lola,
Igazad van lehet meghatódnak a mamik, de én alapból utálom a vereseket és talán azért írtam, persze az más lesz ha majd mondja... :lol:
Máj.7-én lesz az ünnepség nálunk. Kíváncsi vagyok, most még több szülő lesz, sztem ki se fog állni a Roli, de azért majd itthon kifaggatom.
Már voltak kirándulni Bp-en: a Planetáriumban voltak.
Tetszett nekik. Sajnos most nem mehettünk szülők (úgy mint 2 éve a cirkszba, vagy tavaly az állatkertbe), mert pont tele volt 2 busz velük. Felesleges és drága lett volna egy 3.-ik. Mikrobusznak v. autónak pedig már nem az a feelingje...
Történt egy kis baleset felfelé menet: egyik kislány felállt, a busz pont fékezett, elesett és a fejét beütötte. Kórházba is került 1 éjszaka megfigyelésre, de nem lett baj. Hazafelé minden gyerek be volt kötve! Szegény Roli pont egyedül ült, unatkozott is mint mesélte.
Mennek még május közepén a tbányai szabadtéri bányászati múzeumba, lehet oda elmegyek velük.

Erika,
Ismét jók a képek!
Jöhetnél hozzánk is fényképezni... :lol:
Mi is sütögettünk, meg bicóztak a lurkók, de nem lett megörökítve :oops:

Mindjárt jön haza apa és fűnyírózás lesz!

Hugi,
Én is kívánok BOLDOG SZÜLINAPOT Virágnak!

Ági,
Akkor gondolom már várjátok a nyaralást és pancsolást!
Azért ugye medencékbe a strandon nem mehet?

Új időpontunk a mandula műtétre: máj. 19.
Be lett adva a pneomococus elleni védőoltás (Prevenar) és azért kellett halsztani, mert 4 hétnek el kell telnie az altatás miatt (vagy mert hogy addigra már legyen védett?)
Egyébként az oltástól 1 éjszaka lázas volt és 2 napig fájlalta a lábát, picit csomós lett de 5 nap múlva már elmúlt teljesen.

Kíváncsi vagyok mi lesz a helyzet műtét után, mert most szinte állandóan összeér a mandulája és tök duzzadtak a nyirokcsomói is azon a tájékon.
Elöjött az ekcémája is egy kicsit a gőzfürdős klóros vizes tornától. (ami a tejfehérje diéta után már nem volt a hajlatokban sem) De most megint büdibb (klórosabb szagú) volt a víz is.
A múlt héten az egyedül lépegetést se gyakorolta, mert megint félt elengedni a kezünket...

Képek a Tátrából:

Kép

Kép [

Kép

Kép

Ígérem ma lefotózom a gyerekeket is...! :oops:

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Ahogy ígértem, a tegnapi képek:

Kép

Kép

Kép

Kép

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Mi újság?

Mindenki rákészül az ünnepekre?

Ma kontrollon voltunk Bp-en neurológián: minden rendben, ne aggoszzon a pillanatnyi visszaesése, értékek rendben.

Átalakítottuk Réka rácsos ágyát kisággyá, igaz vettünk ma az Ikeában hozzá leesésgátlót (2000 ft volt, minden ágyra szerelhető).
Kíváncsi leszek az elalvásra és az éjszakára... :lol:

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

CSak gyors leszek!
Cirmike! Marha szép füvetek van! :D Biztos tök jó volt a Tátrában kettecskén! :P :D ÉS gratulálok, hogy nincs semmi komoly baj! :)

Egaleszem (Anikó)!
Milyen az új házban lakni? BErendezkedtetek már? Megszámoltad a sarkokat? :wink: :lol:

Beírattam én is Ákosomat az oviba, remélem könnyebben beszokik, mint anno a Csabi, mert ráadásul most nagyon ott ücsörögni sem lesz időm vele, muszály menni dolgozni! :? Kissé tartok a beszoktatástól!
De egyenlőre a vizsgaidőszakom foglalkoztat nagyon!
Kérlek szorítsatok! Május 15-én védem a szakdolgozatomat, 16-án környezetbiosz vizsgám lesz, aztán folyamatosan a többi. Végül jún 16-27 között valahol államvizsga! Már most remegek ha rá gondolok! Pedig hülyeség tudom!
Megyek, elindítot ezt a napot is! :)

Puszi: Rozika!

KépKép
Kép
siprozi

Rozi,

Ne aggódj, az utolsó lépéseket a legkönnyebb venni a fősulin. Szerintem legalábbis. Ez mindenkinek sikerül.

Annó volt hogy uv négyzeteztem vizsgákkal és a szigorlatok se túl jóra sikrültek aztán a végén 5 lett a szakdogám, semmi volt a megvédése is az államvizsgám meg 4-es lett.
Tehát a cél: levizsgázni és utána minden könnyű lesz!
Persze azért majd gondolok rád!!!

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Cirmike!
Nagyon-nagyon-nagyon köszi a biztatást!
Édes vagy! ÉS tényleg jól esik! :lol:
Olyan borzasztó stresszes ez az időszak nekem! :cry:
Egy kicsit néha úgy gondolom, hogy csak én veszek túl komolyan dolgokat az egyetemen, sokszor maguk a tanárok sem következetesek! Pl itt van a szakdoga védése! Dobtak tegnap egy levelet, hogy mikor lesz, de hogy hol, és ki lesz bennt, mik lesznek a várható kérdések, és kb. hogy állítsam össze a védésem power pointját ..., arrol síri csend van, biztos úgy gondolják, ez nem fontos, lényeg, hogy formailag lezavarjuk! :roll:
Ezen is biztos én aggódok csak ennyit, mert ha azt veszem már két diplomával a hátam mögött kéne tudnom ilyeneket, de anno mikor azokat csináltam még nem powerpointoztunk és azóta mégiscsak lefolyt pár csepp a Dunán! De úgy látszik ez mást nem zavarja, gondolják,ha kettőt megcsináltam, előtudom adni a harmadikat is! :roll: NA mindegy! :x

Amúgy neked milyen diplomád van? Még nem kuksiztam a profilodat, de tök érdekelne hol végeztél és mit dolgoztál?! :P

Képzeljétek, Ákosom kicsit lassú fejlődésű, de nagyon értelmes kölyök, most jutott el a: EZ, MI EZ? korszakba, és megtudom zabálni, mikor végigkérdi a könyv képeit! :D Mindent mond már, de a kódolásom idegeneknek még kell hozzá! És már mondd mondatokat is! Valamelyik nap távcsőbe néztünk, kérdem tőle mit látsz? - FÁT! - És most (fordítom a távcsövet!) - GAJÁZST! - És most? - PAJINTÁT! (hinta-palinta) - ÉS most? - APA...NEM JÖN! (Ugyan is a kocsifeljárót látta és hogy az apja még nincs itthon!).. Olyan édes volt!
A STÉTTÉTÖT az a széttörött, a MASINYISZNYA pedig a masiniszta! És ezer és ezer ilyen félig jó, félig hibás szavak és mondatok... de imádom, ahogy összerakja őket. :D
Ahogy észreveszem, precízebb a Csabinál, és sokkal rendszeretőbb! Ő mindent elrámol, helyre rak, és sír, ha felakarunk menni a szobába, és nem vettük észre hogy a motorja még nincs a helyén! Ilyenkor aztán rápattan, és helyre rakja! Mindent megbütykölne, és mindnről kapcsiból tudja, hol kapcsolódik, hol az elemtartó stb. ! Ő valahogy olyan, mint az apja, a Csabi meg olyan, mint én! Ezt mondjuk nekem néha kissé nehéz elviselni, mert jobb szertném ha Csabus nem lenne olyan szétszórt és emocionálisan irányított, mint én, na meh hisztir hajlamos, mint én!

Mindenkinek szép, négynapos, sör, virsli, mustáros, zászlós, sétálós pihinapokat!

KépKép
Kép
siprozi

Sziasztok!

Egy is életjel magunkról :lol:
Ma Spar majálison voltunk Bp-en,nagyon jó volt!!!!!!!!Képek is lettek bőven :P
Viki nagyon elemében volt a Cirkuszban,mintha sokszor ő lett volna a színpadon,táncolt,nevetett nagyokat,tapsolt.... :D
Lívia ti hogy éreztétek magatokat?Busszal vagy kocsival mentetek?

Sajnos nekem nem 4 napos az ünnep,ez a kereskedelem átka :evil:
Mivel negyedéves zárásunk volt,ezért hétfőn és szerdán túlóráztam,6.30-17-ig :? ,pénteken és vasárnap is megyek dolgozni :cry: többi napot megpróbáljuk tartalmasan eltölteni :lol:

Cirmike
örülök,hogy Réka már szépen fejlődik!
Aranyosak a képeken és tényleg nagyon szép a füvetek!
Tátrában készült képek is jók!!!!!!!!!!
Réka alvása hogy alakult az új ágyban?

Anikó
milyen a kertes házas élet?Új építésű vagy felújított?Szomszédok milyenek?

Rozi
Édes lehet Ákos ahogy kifejezi magát :lol:
Vizsga miatt drukkolunk!!!!!!!!!!
Ha lesz egy kis időd a vonalzóidat kicseréled? :roll:

Mindjárt jönnek a képek!
Sziasztok,megyek készítem az ajándékokat anyák napjára.
Erika

cseriviola

Spar majális

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Mindenkinek nagyon szép hétvégét és BOLDOG ANYÁKNAPJÁT!!!!!!!!!!!

Erika

cseriviola

Szia Erika!

Megcsináltam, bár nem volt egyszerű és az Ákos képével együtt már túl hosszú is, így azt nem engedi betenni! Elcsesztem rá egy csomó időt, de mostmár lépek, mert a napnak indulni kell, hiába van szünet!

KépKép
Kép
siprozi

Sziasztok!

Röviden bejelentkezem.
Most kertvárosban a Gorkij utcába költöztünk. De csak én és a Bendi. Írtam korábban, hogy sajnos sok kavarás volt az életünkben. És teljesen újra kellett kezdenem. Szerencsére találtam valakit, aki szeret, és akire számíthatok, és a picinek is ő az apukája.
A sors fintora, Lívi ismeri mindkét apukát :?

Lassan rendeződik minden körülöttem, és már megszámoltam a sarkokat :D . Bár még pár bútor nincs itt, de már egész jól berendezkedtünk. És Bendi imádja a kertet.

UH-ra csak 14-re kaptam időpontot, pedig akkor már 13 hetes leszek. Remélem még meg tudják nézni akkor is, amit kell.
A róka egészen tegnapig elkerült. Pedig most kellene elmúlnia a tüneteknek, hát én vukkal búcsúzom tőle :lol:

Képet majd valamikor teszek fel, most még nem a saját gépemről írok.

Mindenkinek további szép hétvégét és majálist.

Anikó

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Próba

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Lívia,Moncsi
Timinek és Móninak nagyon sok boldog névnapot kívánunk!!!!!!!!

Sziasztok:Erika

cseriviola

Sziasztok!

Mi is boldog névnapot kívánunk Timinek utólag,meg Moncsinak is mára!
Anyák napozás jól telt, nappal megfűszerzve....? :wink:
A holnap reggelt nem várom én sem.... :(

Erika!
Jó lehetett a Spar majális, ilyen ugrálóvárakat még nem is láttam! Ingyen volt legalább, hogy Spar-os vagy?

Látom a lurkók sokat segítenek a fűnyírásban Erikáéknál, Cirmikééknél is! Cirmike, mitől ilyen szép a füvetek, tényleg? Réka milyen kis huncut-szemű lett...

Rozi!
Sok drukk a sulihoz, gondolom milyen nehéz lehet most tanulni, mikor várna a klassz kert... Ákos édespofi lehet a dumájával! A 2. gyereket már nem sietteti senki, gondolom Ti se a beszéddel, hisz minek..... Csabi megérti őt?

Mi pénteken Pesten a Vasúttörténeti Parkban voltunk, többi napon pihi, bucsu-majális-anyáknapja. Ma du. pedig az Operett Színházban voltunk a Szépség és a Szörnyetegen..... szóval volt minden....
A képek:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép [img]

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 9.3424.jpg[/img]

Kép

Kép

Kép

lola77

Ez kimaradt:

Kép

lola77

Sziasztok.Nem tudnátok ajánlani egy jó nőgyógyászt?Álltalában mennyibe kerül egy rákszűrés és egy ultrahang?Előre is köszi a válaszokat.
szekusanne

Sziasztok,

Először is:
Mi is boldog névnapot kívánunk Timinek és Móninak!

Kissé fura "ajándékot" kaptam anyák napjára: jó kis hasmenéses-hányós virust.
Szerencsére 1 nap alatt kijöttem belőle. Ma már jól vagyok.

Rolit is haza kellett hozni az oviból ma, igaz más miatt: fültőmirigye gyulladt be és nagyon fájlalja, közben a mandulája is piros. Már volt is kint a doktor néni megnézni, kapott antibiot.

Remélem Rékus nem kap el semmit. 2 hét múlva műtét!

Többen is dícsértétek a füvünket. Köszike.
Sokat dolgozunk vele az igaz. Magról ültetett fű (2 éve), már most napi 2X locsoljuk, (na jó az öntöző végzi kútról) 4-5 naponta nyírjuk, kihúzzuk a gazokat ha látunk benne. Tél végén kapott komplex műtrágyát, most pedig nitrogéneset. Megéri és meghálálja a gondoskodást imádunk benne hemperegni!

Majd jelentkezem képekkel!

Lola,
Mi is készülünk a vasúttörténeti parkaba, jók a képek!

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok,

Először is:
Mi is boldog névnapot kívánunk Timinek és Móninak!

Kissé fura "ajándékot" kaptam anyák napjára: jó kis hasmenéses-hányós virust.
Szerencsére 1 nap alatt kijöttem belőle. Ma már jól vagyok.

Rolit is haza kellett hozni az oviból ma, igaz más miatt: fültőmirigye gyulladt be és nagyon fájlalja, közben a mandulája is piros. Már volt is kint a doktor néni megnézni, kapott antibiot.

Remélem Rékus nem kap el semmit. 2 hét múlva műtét!

Többen is dícsértétek a füvünket. Köszike.
Sokat dolgozunk vele az igaz. Magról ültetett fű (2 éve), már most napi 2X locsoljuk, (na jó az öntöző végzi kútról) 4-5 naponta nyírjuk, kihúzzuk a gazokat ha látunk benne. Tél végén kapott komplex műtrágyát, most pedig nitrogéneset. Megéri és meghálálja a gondoskodást imádunk benne hemperegni!

Majd jelentkezem képekkel!

Lola,
Mi is készülünk a vasúttörténeti parkaba, jók a képek!

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok

Moncsinak Boldog névnapot kívánunk mi is.

És köszönjük szépen a névnapi kívánságokat.
Egyenlőre még nem tartottuk meg a névnapot mert Vilmos nappal együtt szoktuk tartani teljs családi körben kerti parti keretein belül.Úgyhogy ajándékok sincsenek még, de ötletek azok dögivel.Bár a bicót azt mostanság megvesszük neki. Most hétvégén kaartuk de férjem tök belázasodott,meg Timi sem volt túl jól.Ja és a héten itthon is vagyok vele betegácsiban.Igaz semmi komoly láza nincs csak folyik az orra ezerrel meg ilyen ugatósan szárazan köhög.
Amúgy velünk minden okés.Én is beirattam Timit az Arany oviba ide a spar mögé,jó lenne ha felvennék.
Meló megy ezerrel,már kezdenek beállni a napok,bár a délutáni rohanást azt még mindig nem szoktam meg. No meg hiányzik az hogy mikor Timivel itthon voltam mi nagyon sokat voltunk kint a szabad levegőn. Most mneg egész nap be vagyok zárva.
Timi egész szépen beszél már,már tök jól ki tudja fejezni magát igaz néha nekem is törönöm kell a fejem valyon mit is mond,pl "fusslille"=fuss el véle,meg ilyenek.Meg egész nap énekelget.

Cirmike
Gratula az első lépésekhez.Meg drukkolunk a műtéthez,reméljük már nem kell többször műteni Rékát.

Rozi
Kitartást a vizsgákhoz,lebegjen a szemed előtt hogy ez már a vége.

Nem hozunk össze végre valahára egy talit mondjuk a Csónakázótavon.Valamelyik hétvégei délutánon? Most már nagyon ránkférne,főleg hogy többen ritkábban tudunk jönni.No meg persze az újjakkal is jó lenne megismerkedni.

Ági
akkor már ti is rajta vagytok a második babaprojekten? Drukkolok nektek.
.
Kismamiknak sok pihit kívánok

Üdv mindenkinek LÍvia

Kép
slivia

Kép Bölcsiben készült Anyák napjára Kép Házi arcfestés-Sajna csak ennyire futotta tőlem :)))

Kép
slivia

Sziasztok!

Mi is jelentkezünk, alig győzőm visszaolvasni annyit írtatok!

Kismamik remélem jól vannak, alig jelentkeztek! Babók gondolom mocorognak már! :)

Lola,
jók a képek nagyon! Mi is el akarunk már menni a Vtep-ba (csak röviden :) ugye a család nagy vonatrajongó.. :) :)
A Somáról szépek az anyák napi képek, a Mátéról is ilyenek készültek.
Rólad semmi pocis kép? akkor láttalak utoljára a jubiban, akkor még nem volt pocak.. :)
A múltkor viszont mikor beírattam a kodály oviba, akkor láttam. Az ő csoportja a Magdi nénis? Ő volt az én ovisnénim.

Ági!!
Babaprojekt! Hajráááá! Mennek a drukkok!

Cirmike,
jó lehetett kikapcsolódni.. :) Jó nagyon nőttek a gyerekek.. a Rolira emlékeztem hogy szőke, de hogy ennyire :) :)
Jó kis anyák napi ajcsi :) nekem is elég sok ismerősöm elkapta :)

Angi, Gangi merre vagytok! Mizu veletek?

A babataliban mi is benne vagyunk, esetleg lehetne szombaton délelőtt is a csóni tónál - én 4 kor végzem hétköznap mire leérünk
Mondjuk már 1 hete itthon vagyunk, mert a Matyika nátha+torok ,fül piros + kötőhártyagyuszival , én meg hasonlóval voltunk állományban. De vége a jó életnek :( :(

Mi a hétvégén a Zoli cégénél családi napon, aztán lementünk 1 napra a balcsihoz (ott volt közel) jól éreztük magunkat nagyon, haza sem akartunk jönni :)
Itt vagyunk:
Kép Kép

na mentem puszi mindenkinek
sziasztok
Zsanett

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok!

Mi is jelentkezünk végre. elég zűrösek voltak ezek a hetek. A lényeg, hogy sajna már a Krisztián se szopizik, ezzel ment a küzdés ezerrel. Zsanka jó volt a tabletta csak szerintem ha hozzászokik a szervezet akkor az sem elég :( Mindegy a Lackó még eddig se szopizott, de mégis rossz érzés volt, hogy már megint nem úgy sikerült ahogy szerettem volna, na mindegy :cry:
Mivel semmi remény nem maradt, hogy visszaszokjunk a cicire így hétfőtől nekiálltam fogyózni sajna van rajtam elég amiből kell.
Képeket ígérem rakok fel, de már annak is örülök, hogy írni tudtam nektek, mert eléggé pörgősek a napok. Krisztián zabagép, a Lackót nem igazán lehet vele egyedül hagyni sajna :( Szóval minden pillanatban ott kell lenni mellettük.
Lackóból kitőrt a féltékenység habár szerintem nem igazán tudja hogy az, így elég sokat kellett büntetni ami nekem se tett túl jót. Védőnéni mintha érezte volna hogy jönnie kell, meg is jelent :) és azt javasolta miért nem próbáljuk meg megfordítani, nem büntetni ha rossz hanem jutalmazni ha jól viselkedik. Most ez úgy néz ki hatásosabb és nekem is sokkal jobb a lelkemnek :)

Cirmike!
Gratula Rékának a haladásért :) és reméljük nem lesz beteg és mehet a műtét. Jó sokat dolgoztok a fűért tényleg olyan igazán bele lehetne harapni :lol:

Lola!
Ezek tényleg jó kis vonatok nekeünk is muszáj lesz elmennünk oda :lol: Nekem is nagyon bejönnek ezek a kis versek és már most könnybelábad a szemem mi lesz akkor mejd jövőre az ovis műsornál? :D
És persze lehet irigykedni rám én múlthéten láttam Lolát a pocival bibibííííííí

Timinek és Móninak persze mi is boldog névnapot kívánunk!

Zsanka!
Máté még mindig nagyon huncut kisvigyori :) Nálatok mikor kezdődik a babaprojekt?

Ági!
MEgy a drukk a kistesóhoz siessetek látod mennyien vagytok újra kismamák :)

NAh most csak ennyi voltam, majd igyekszem jönni a képekkel!
Puszi
Angi

Kép
Kép
gangi

Sziasztok!

Lola
A spar majálisra kaptunk a cégtől fejenként 5000 ft bónokat amiket csak a rendezvény alatt lehetett elhasználni.
Bőven elég volt,ebédre ebből 2600-at fordítottunk,mert elég sok minden volt ingyen,termékbemutatók,kóstolók.......
Köszi a Thomas-os meséket nagyon jók!!!!!!!!!!
Nagyon jók a vasútas képek!!!!!!!!!!Nekünk is el kell majd menni oda,Viki teljesen lázba jött ezeket látva :lol:
Amióta látta a képeket meg az anyák napiakat,mindig meg kell néznünk Somát :D
Legutóbb mikor taliztunk,Viki boldogan mesélte apjának,hogy találkozott somával és ő egy nagyon aranyos kisfiú :lol: :lol:

Szekusanne
én a Pazár dokihoz járok,nála is szültem,nála a rákszűrés vizsgálattal együtt 6000 ft volt decemberben.
Ha kéred elküldöm az elérhetőségét e-mailben.
cseriviola@citromail.hu

Lívia
nagyon édes Timi az anyáknapi képen!!!!!!!!!!
Jó lenne egy tali már végre igazad van!
Mondjuk nekünk a most szombat nem jó,mert dolgozom,de jövő hétvégém szabad :lol: vagy most vasárnap vagy hétfő.......

Újak és régen nem jelentkező régi topiktársak merre vagytok????????????????????????

Teszek pár képet a frissből:)

Sziasztok:ERika

cseriviola

anyáknapi képek
Kép

cseriviola

Sziasztok!

Valóban jó rég adtam életjelet magamról! Köszönjük jól vagyunk! Az émelygésem még mindig tart. Nem számítok rá, hogy hamar elmúlik, mert Dani fiamnál is 16-17-ik hétig eltartott. De a róka még elkerült.
Mocorgást még nem észlelek, de biztos hamarabb fogom érezni, mint Daninál. Csütörtökön megyek dokihoz. Már nagyon várom, hogy megint láthassam.
Danival vérvételre kellett menni hétfőn, mert még 1 hónapja vérszegénynek találta a doki. Azóta vascseppet adok neki. Hát a mostani eredményei sem a legrózsásabbak, de majd délután a doki megmondja mi a helyzet.
Már van két fogacskája, amit ki is próbált reggel a cicin. Rászóltam, akkor meg kivigyorgott. Nagy kópé!!
Szekusane:
Én a Varjúhoz járok. Rákszűrés 5000 Ft, sima vizsgálat 3000 Ft. Én elégedett vagyok vele a mai napig. Kisfiamat is nála szültem és maximálisan megtette, amit meg kellett, lehetett.

Cirmike77: A füveteket én is néztem a képeken. Nagyon szép! Annyira jó lehet kertesházban lakni. Nekem is ez az álmom. Vagy teljesül, vagy nem! És jobbulást neked és Rolinak.

Kép

Kép

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

De jó,hogy ennyien írtatok :lol:

Cirmike!
Csatlakozom az elöttem szólókhoz,és tényleg nagyon szép a füvetek.Anyuéknál akkor szép ha frissen van lenyírva,és messziről nézed,na akkor szép zöld,de közelről meg tiszta gaz... :)
Dorkát sajna nem lehet medencés vízbe tenni,de sikerült egy olyan szállodát találnunk ahol a gyerekmedence tengervizes,tehát ha még a tenger nem lesz eléggé meleg akkor sincs gond mert a medencébe ellesz(remélem).Medulinba megyünk ,Pula mellett van,remélem jó lesz,és az odafelé utat is bírni fogja.
jobbulást nektek,és szoritok Rékának el ne kapja,hogy meg lehessen műteni...

Erika!
Egyik évben mi is voltunk ilyen Sparos buliban,Dork amég a pocimban volt,de mire hazamentünk mi is jól laktunk az sok ingyen fagyival :)
Jók a képek Vikiről,már nagyon nagylány...

livi!
Múltkor mondtad hog yvalami vitamint adsz Timinek azt receptre írja fel a dokinő?Ahogy látom használ neki,és Dorkának szeretnék majd adni,ha megy az oviba.
Körzetileg ti nem az arany oviba tartoztok?Mert ha igen elméletileg fel kell hogy vegyék.Neked nem mondták hogy előjegyzésbe veszik csak Timit mivel évvesztes?Minket nem nagyon bíztattak hogy felveszik,mert én hülye azt mondtam hogy nem megyek még vissza melózni,mivel kistesót szeretnénk,így persze hogy azokat veszik előre aki megy melózni,mármint az anyja...

Zsani!
Akkor Te is beirattad Mátét oviba?nem marad még bölibe?Jók a képek ,szokás szerint tiszta vigyor :) Mandulájával hogy álltok?Esetleg műtét??

Lola!
Láttalak Titeket a Csónitón a majálison,és megkuksiztam a pocid :) Soma épp az ugráló várban volt,de mire odakevetünk addigra elmentetek...

Gangi!
Sajna én i scsak 4 hós koráig tudtam Dorkát szoptatni,pedig sokáig akartam még...de szerencsére annyi tej volt még lefagyasztva hog y6 hós koárig csak anyatejet kapott.Jó sok volt,Dorka egy zabagép volt emlékszem egy evés alkalmával olyan 180ml-t simán megivott....4 hós volt maikor külön költöztünk és ez nem tett jót nekem,mert egyik napról a másikra elapadt...

Szerintetek nem kéne még aggódnom hogy Dorka nem beszél?Megért mindent,de nem akar beszélni.Egyedül amiket mond,hogy baba,dádá,de ,te,mamam,mg utánoz egy két állat hangot...Már tök idegesít hogy nem beszél,mondom neki hog ymondja mert nem értem,erre meg felhúzza magát,és nemérti,mert régen megértettem,akkor most miért nem....Valakinek ötlete?
Ja még annyit nem tudjátok,a kullancs elleni oltás receptköteles?
A taliban mi is benne vagyunk!!!!!

Azért még teszek pár képet :lol:
Kép
Kép
új fülbevalója
Kép

Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok

Ági
Timi a broncho vaxomot kapja még tart a kúra 2 hónapig. Én úgy veszem észre, hogy jó mert azóta csak most beteg,de szerintem a foga miatt jött ki neki mert most jön az uccsó rágója és a nyála folyik mint állat,de az orrváladéka az átlátszó. Csak plusszban köhög még hozzá. Meg adtam neki a béres cseppet,bár attól meg evett mint állat, úgyhogy le is álltam vele.
A kullancsos oltás receptköteles ma fogom én is kiváltani majd írom mennyibe kerül.

Na mentem mert Timi garázdálkodik
ŰÜdv Lívia

Kép
slivia

Sziasztok!

Erika!
Az tök jó akkor, hogy ad ilyet a Spar, bár adjon is, dolgoztok Ti ott eleget!
Ahogy néztem a Timi meg a Viki anyáknapi képét, még éreztem is az orgona illatát, ami mellett ülnek! Édesek a csajok!
A Pom-pomot meg a Babart meg elfelejtettem! Majd legközelebb odaadom!

Lívi!
Sokat változott Timi, bár sz.tem múltkor is írtam, tök nagyányos, sötétebb a haja, pofija is más lett!
Ja Neked meg nem mondtam múltkor a Fő térnél, tök jó sovány voltál, fogytál mióta nem láttalak, tuti! irigy-irigy!!!!!! :D

Gangi!
Sajna a szopi miatt, pedig olyan jól indultatok Krisztiánnal! És miket eszik, tápot és gyümit, főzit is... szereti?

Szekusanne!
Én is Varjuhoz járok, ahogy Gabi írja az árakat, úgy van! A bejelentkezős száma: 30/3544903, a feleségénél/asszisztensénél lehet! Itt a fórumon egy páran járunk hozzá....

Zsani!
Jó lehetett a Balcsin! Jobbulást Máténak, mandulaügyben mizújs?
Igen, a Magdi nénis csoportba járunk! Hova írattad még Mátét, vagy csak a Kodályba?

Babatali: szombat délelőtt nekünk is jó, de a délután is! Mikor legyen és akkor Jubi vagy Csóni tó?

Ági!
Sz.tem ne aggódj a beszéd miatt, az meg talán hülyeség, hogy nem érted meg, amit eddig igen, pedig sokan tanácsolják... sz.tem ezt ugyanúgy nem lehet erőltetni, mint a pelusról való leszoktatást... és az sem mérvadó, hogy sokat mesélsz neki (na jó az más miatt persze nagyon kell!), de nehogy azt hidd, hogy roszul csinálod! Gondolom mondókázol, énekelgetsz Neki, ugye? Elraktároz mindent, aztán egyszerre jön majd elő.
Én nem láttalak, tényleg hirtelen mentünk el az ugrálóvártól, mert ott kezdtünk és igyekezett Soma még a lánchintára, kisvonatra... meg én is, nehogy mégegyet befizettesen! :wink:

Rólunk: tegnap voltam Varjunál, minden ok, de farosan fekszik, amit érzek is, mert olyanokat rúgdos a hólyagom környékén, hogy csak pislogok néha! Már kora hajnalban kezdi... kis szünetekkel! Ja, a nemét most nem nézte!
Ma anyáknapján voltam, olyan jó volt!

lola77

Anyáknapi képek

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

lola77

Sziasztok!
Nincs időm írni, de dobok pár képet az elmúlt napokról!

Oviba menet:
Kép

Még öltözés elött: Kép

Öltözködik a lelkem:
Kép

Anyáknapja elött:Kép

Anyáknapja közben:Kép

Az én nyakkendősöm:
Kép

KépKép
Kép
siprozi

Sziasztok!

Rég nem voltam én is...Menet közben olvasgattam az oldalt, képeket megnézegettem, nagyon jók. Nekünk is készült anyáknapi kép az oviban Katáról, de majd lefotózóm és felteszem ma délután.

Kata ma 5,30-kor kelt, hulla vagyok a napsütés sem tud feldobni.
Jó lenne visszaaludni, de 9-10 felé gondoltam elmenni a laborbeutalóért a kórházba.

Tegnap voltam dokinál minden rendben, meg du. 4D-n voltunk. Tényleg fiú és jó nagy a korához képest,több, mint egy héttel nagyobb 860 gr. Majd próbálok kivenni a videóból képet.

Hirtelen ami eszembe jut:
Lola!
Én pénteken megyek a vércukor terhelésre, anya kivesz szabit és vigyáz Katára, úgy megyek a kórházba. ha megihatom a löttyöt visszajövök haza, és elmegyünk hármasban séta, játszó utána meg bökésre vissza a kórházba. Ma megyek a beutalóért. Te mikor mész?

Cirmike!
Gratula Réka első önálló lépéseihez. A sok munka meghozta eredményét. És tényleg gyönyörű a füvetek!!

Na mentem, majd jövök képekkel du., most jó lenne alukálni egyet vagy nem is tudom.
Edit

Kép
Kép
edi78

sziasztok!

Köszönöm szépen a névnapi köszöntéseket!

Timinek utolag is boldog névnapot kívánok!

Mi is jol vagyunk!
Képzeljétek Zsófikám felmászik a nagyágyra. Ott van a kisszobában az ablak előtt! Franfiaágyra nyitható ki L alaku! Dóri azon alszik! eleinte odatolt egy nagyobb játékot, de most már az sem kell neki! Simán felhuzza magát, felteszi az egyik lábát és küzd, de felmegy! Lejönni persze nem tud! Ugyhogy alig tudom ott hagyni Őket a szobában.Annyira szeretnek az ágyon lenni. Ha rászolok, hogy hol van, rám nézz és már nevet is! Nagyon huncut!
és rettentő bátor!!
Babakocsit még mindig utálja, most már a játszon is kiveszem és mászik a földön, ahol süt a nap! Sajnos imádja a kavicsot mint a nővére!

Sajnos a centerbe nem tudtunk benevezni a babaszépségversenyre, mert fél 1-re értem oda 30-án és már lekéstem ,mert 12-ig lehetet nevezni.

Ági!
Nektek meddig kell a Dorkát vesegondira vinni? Nekünk a drnéni mondta, hogy 1 éves kora után 3 havonta! kell pisi, 2 éves kora után meg fél évente 3 éves koráig!
Ma kellett pisiltetni! Képzeld 7 perc után olyat pisilt, hogy csak néztem! Igaz reggel 2 cicit szivot ki. :oops:
eddig mindig min fél orát kellett várni. de egyre nehezebb, most már állva tud pisilni,mert fekve nem marad csak max 2-3 percet!

Akiket érdekel:
VÉDŐOLTÁS:
streptococcus elleni oltás: 2010-től kötelező!
de szeptembertől 2 éves kor alatt ingyenes lesz de nem kötelező! 2-5 év között pedig fel lehet iratni és ha vmi betegséghez kötik akkor csak bizonyos %-t kell kifizetni! ha jol emlékszem akkor 5000ft. de nem vagyok biztos benne

a másik szuri a lányokat érinti:
HPV elleni szurik:
12-26 év között adható. méhnyakrák ellen. első közösülés előtt kell beadatni. 3 szuribol áll és egyenként 29000ft. még annyit mondtott a drnéni, hogy nekünk anyukáknak is megéri, mert 4 féle papilloma virus van és nem tudni, hogy fertőződtünk -e vagy sem!
Aki gondolja az kérdezze meg a nőgyogyijátol! Bár elég huzos az ára! Közel 100.000ft a 3 szuri.( nálunk ez 3X lenne). de a gyerekeknek biztos megéri!!!

Na megyek mert eléggé fáradt vagyok és még jo lenne egyet tornázni is!
Sziasztok!
Móni

Kép
Kép
moncsi76

még egy pár kép!

Zsófika:
Kép
Kép

Biciklibajnok Dórikám:
Kép
Kép

Sziaszttok!!!

Kép
Kép
moncsi76

Sziasztok,

Örülök, hogy a régen jelentkezettek sincsenek elveszve és jól vannak!

Gangi,
Szerintem se búsúlj (bár szerintem már nem is teszed :lol: ), hogy eddig sikerült csak szoptatni, nekem se lett volna elég a tej, ha Réka nagyétkű, szerintem ő olyan 80-120 tudott szopizni és volt hogy 2 ciciből, ugyan neki elég volt, igaz 3 hósan volt 3,5 kg és fél évesen 6 kg...
Lassan már jöhet a gyümi meg a főzi.
Bevált a módszer (dícsérés) Lackónál?

Moncsi,
Tündériek a gyerekek!
Ezt a sterptococcusos védőoltást nektek ajánlotta a doktor néni?
Nekünk még nem... Majd rákérdezek. Vagy ez a Meningitec? Mert akkor van!

Igaz most kapta Réka a pneomococcust és a műtét utánra várakozik még két ismétlő oltás mindkét gyereknek. A kull. elleni és a hepatitis elleni (ez egyiptomi utazás miatt kellett).

Nálunk kész a repertoár szerintem:
Van a kötelenzőeken felül:
Meningitec (? ellen, elfelejtettem)
Varilrix (bárányhimlő ellen)
Prevenar (pneomococcus ellen)
Baxter (kull. ellen)
Havrix (hepatitis A ellen)

Ki is kérdezte?
A kull. elleni igen receptköteles és az amit eddig kaptak azt felemelték 4.800-ra (Baxter FSME-Immun), ez 2000 körül volt tavaly, de van egy újabb ami olcsóbb 2000 körüli (Eucepur...)

Rozi, Lola

Arnyosak a gyerkőcök az anyák napi ünnepségen! Annyira jó látni így szerepelni őket.
Látom Soma szóló szerepet is kapott!
Nálunk tegnap volt az ünnepség. Szerencsére Roli már teljesen jól volt, lement a duzzanat a fültőről. Kedden nézett ki csak szarul.
Végig ügyesen szerepelt! Végre! Pedig 25 gyerek szülei voltak ott! Igazi nagyfiú már!

Kép

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Ezeket elfelejtettem:

Erika, Lívi
Nagyon tetszenek az orgonás anyák napi képek!
Nagyon nagylányossá teszi a csajokat (igaz a ruha meg a haj is)!
Mindketten kész kis nők!

Erika,
Réka elég ügyes a kiságyas alvással kapcsolatban. Jó helyen jön le, nem mászik át a korláton. Igaz néha ha nem álmos lejön és jön-megy pakol, ilyenkor benyitunk hozzá és visszaparancsoljuk, hogy mássszon vissza aludni és megteszi aztán ha hallom, hogy már horkol akkor betakarom, ami reggelre ugyis lekerül...

Rozi,
Kérdezted: a tbányai MÜTF-ön végezetem 2000-ben kereskedelmi közgazdász szakon nemzetközi üzletek szakirányon. Angol és spanyol, még Rigó utcás nyelvizsgám van, de csak az angolt használtam mindig is és azt a nyelvizsgát még gimis koromban tettem le.
Ez már a 3. diplomád lesz? Tyűha!!!
Én megfogadtam ha nem muszáj soha többé semmilyen vizsgát nem akarok! Volt elég a gimi és a fősuli alatt!

Talira nekünk a vasárnap d.e. lenne jó mindegy hol.
Lesz?

Cirmike

Bocsi akiket még kihagytam....

Kép
[KépKép
cirmike77

Ezek a képek a múlt hétvégi tűzoltós napon készültek (Halászkertnél volt)

Roli és Réka mint sofőrök

Kép

Kép

Az oviban anyák napi helyett arcfestős fotózás volt (kép még nincs kész, ezt itthon csináltuk mikor hazahoztuk)
Csak fél oldalra endedett rajzolni, mert a másik arca pont fájt a fültő miatt

Kép

:lol: :lol: :lol:

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Csak egy rövid kis helyzetjelentés. Jól vagyunk, megvagyunk. Emesének is tegnap volt az anyáknapja az oviban. Nagyon szépek voltak. Egyencuccban voltak (néptáncos). Volt ám sírás....
Tegnap volt az első iskolai szülői értekezlet is. Hál isten, abba az iskolába került, ahhoz a tanítónénihez, akihez akartuk.

Dórikám is jól van. Foga még nincs. Egyre aktívabb. Ma mérték. 9,5 hós, 9,7 deka és 73 centi.

Ma voltam én is dokinál. Velem is minden rendben, bár a vesekővem elkezdett "hál istennek" mocorogni... Isteni. 25. hétben vagyok (megint módosított a szülés dátumán: 2008.08.20...). Kiskukac ma is kukacos volt :) Kb. 800 gramm...

Na sziasztok, megyünk anyósékhoz és még elmosogatok...

Majd írunk.

Szilvia
emesedora

Sziasztok!

Edinek gyorsan, hátha még ma olvassa:
Én ma voltam a terh. vécukor vizsgálaton! Hát egy élmény volt, 7 előtt 5 perccel ott voltam, 29-ik voltam, de hamar lement bő 20 perc múlva vették is tőlem a vért, 2 fiolát, azzal átballagtam velük a közp. laborba, ahol majdnem 1,5 órát kellett várnom az eredményre, hogy megihatom -e a szirupot. Ott előttük meg kellett innom (előtte este bekevertem, lehűtöttem, citrommal ízesítettem, így nem volt annira rossz meginni!) és onnantól 2 óra múlva újra vérvétel. Közben csorgattam a nyálam a büfében, vettem 2 újságot és 11-re végeztem is!
Szóval jó kis móka.......... sz.tem tök kicseszés ez a kismamákkal! 5-6 éve nem így volt.... (1 zsemle, 1 tej) Nekem az éhgyomromat tök kikezdte ez a cukros lötty, olyan bélgörcseim voltak, majdnem mint vajúdáskor, iszonyat volt, azóta egész nap megy a hasam! :oops: :cry:

Emesedora!
Te mikor mész? Örülök hogy Emesét felvették, olvastam az oviban is!

Cirmike!
Na, akkor Roli a szégyenlősséget lassan-lassan elhagyja! Tök jó frizkója van!
Jó hogy írod a kullancs elleni árát, hó végén kell a 3-at megkapnunk, akkor remélem az olcsóbbat írja ki nekünk a dokinéni. Meningitec az az agyhártyagyull. ellen van, olyat mi is kaptunk!
Tudsz spanyolul, az tök jó!
Akartam már írni, egyik szomszéd csaj kislánya ide jár a logi-oviba, ahova Réka megy, dícsérte nagyon! tán 18-an vannak össsz-vissz, járnak lovagolni terápia jelleggel, sok program van nekik ovin kívül, görkori, biztos szeretni fogja Réka is!

Moncsi!
Nem semmi lehet ahogy Zsófi "aktívkodik" az ágyon, elhiszem hogy rosszul vagy Tőle, biztos lesz 1-2 esés!

Ági!
Dorka még mindig tiszta Te vagy!

lola77

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?