Sziasztok!!
Emma!
Ez nagyon érdekes. Nálunk minden vérvétel éhgyomori.... Kibírható, de akkor kellemetlen, ha órákat váratnak. Véleményem szerint a kismamik megérdemelnék a kiemelt bánásmódot.
GRATULA AZ AFP-HEZ!!!!!!!
Kata!
Zsófia angyalka! Nagyon édi... 7 nap van a gyerekeink között
Ábel 2006. július 13-án született.
Nekem UH nincs minden hónapban. Lehetne, de nem ragaszkodom hozzá. (kicsit nehézkes megoldani, h mehessek és mivel nincs gond így csak a kötelező Uh-k vannak tervben. Első UH (nekem 10 hetesen volt), 12. heti, genetika UH a 18-21 hét között, 30. hét körül és valamikor a végefelé)
4D-re a 25. hét körül akarunk menni. A topicnyitást támogatom.
Ildi!
Nem akarlak elszomorítani, de itthon is elég nehéz a babával. Főleg amikor nem lehet kimenni, ha nincsenek ismerősök... Én azt tapasztaltam, h órákat magyarázok esténként a férjemnek, annyira rossz volt egész nap a babával kettesben. Társas lények vagyunk... Természetesen imádjuk a gyerekeinket!!!!
Bettyna!
Irigykedem!!!!!!!! nagyon szeretem azt a szállodát és most szuper akciójuk is van! Olvastam, h kész az új rész, de nem találtam képeket. Mi a 107-es szobában laktunk, közel a welness részleghez, a kertre nézett a szoba. Mi is kirándultunk, Szilvásváradra. Nagyon szeretünk pancsizni, de most nem tudom mennyire egészséges. Ábel is imádja. pedzegetem a férjemnek, h menjünk el oda, de a fránya anyagiak......
CSINI A POCAK!!!!!!! és Te is CSINI VAGY!!!!
AFP : két értékben adhatják meg az eredményt. Koncentráció (nanogramm/ml és az un. MOM érték. Nálunk a koncentrációban adják meg. Ennek értéke lehet a 8-80 nanogramm/ml érték. Erre mondják az okosok, h 8-40 között pasi, 40 felett csaj, DE ez NEM BIZONYÍTOTT ORVOSILAG, CSAK MENDE MONDA!!!!!!!!!
Andi!
Örülök, h minden rendben!!!!!!
Én is beijedtem a szülőszoba látogatáson, aztán befektettek a 41 héten és akkor 4 napon át jártam oda CTG-re. Mire szültem már ismerős volt a hely és kevésbé félelmetes.
Most is megyek szülőszobalátogatásra, ugyanis közben átalakították és kíváncsi vagyok rá.
velem ugyanez történt, kiképeztek légzéstechnikából, aztán amikor odakerültem ordibáltam , noha agyilag tudtam mi lenne a helyes.. Sebaj, majd most ügyesebb leszek
Barbi hogy van????
Dalma!
MI 4D-n voltunk anno éjjel (20 óra helyett 21:45-kor jutottunk be) és tényleg gáz volt. Ittam capuccinót, csokiztam, de nem érdekelte a fiamat. Remélem Te szerencsésebb leszel!!!! Drukkolok!!
Adri!
A babanet is felér egy szülésfelkészítővel
UH-hoz drukk! Mi sem őssejtezünk, PERDO nagyon szépen leirta pár hete és osztom a véleményét.
Móni!
Üdv köztünk, gyere, amikor tudsz! BOLDOG NÉVNAPOT NEKED, A KISFIADNAK BOLDOG SZÜLINAPOT!
Mi:
Hívtam ma a védőnőmet NEGATÍV AZ AFP nekem is. Majdnem annyi, mint Ábival volt, de a védőnő szerint ne keseregjek,. simán lehet csajszi.
A náthám köszöni megvan, a hangom visszatérőben....
Itt borsószemnyi jégdarabok hullottak kora délután........
Jóccakát!