Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Marekm Zsu, Nyugtonmalac! Gratula a jó eredményekhez!

Nyugtonmalac! Én ma éjjel szenvdtem először csípőtájt. Arra ébredtem többször, hogy fáj...elgondokodtam a szoptatós párnán, a paplan térdközé fogása kevésnek bizonyult.

Javaslat (depi és egyéb dolgok feledésére): bár az iő szép és a szabadba menni is szuper, ma és holnap a C&A-ban -20% mindenre. Én lassan e is indulok - előtte egy kis porszívózás. Apa matat a házkörül, szóval nyugodtan kimaradhatok. 2 napos hétvégéken sosincs idő ilyesmire - munka után meg pláne nem.
Tegnap reggel áttúrtam a ruháimat. 2 db rövidujjú jön rám, szóval muszáj.. :lol:

Szép napot!

Daisypath Happy Birthday tickers
peva
 
 


Peva - ma nyitva vannak a bevásárlóközpontok? :shock: A C&A-ban van kismamanadrág??? Azt már kéne vennem, mert egyetlen egy nadrág jó már csak rám a régiek közül, ami nagyon csípő, egy kordbársony fekete :roll:

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Kata - persze, biztosan megmutatják majd a kórházban, hogy hogyan is kell, amúgy is a szobában lesz más is, nem csak én, bár kifejezetten fizetős szobát szeretnék, az Uzsokiban van 4 és 2 ágyas is, az 1 ágyas nagyon uncsi lenne + drága is. Szóval ha valaki van mellettem, aki már gyakorlott anyuka, biztos segít. Persze anyu is, de majdcsak elszerencsétlenkedünk párommal :lol:
Igen, tudom, túlparázom, csak most nem tudom felfogni, hogy rendes folyásom van :D Valahogy hihetetlen így 3 hét után, nagyon jó, de nem akarom, hogy megint ilyen legyen, remélem már rendben zajlik az egész folyamat mostantól, persze majd kedden a doki megnéz. Hétfőn meg a védőnőhöz megyek, tényleg, ott tudnak nézni szívhangot??? Valamelyikőtöknek szoktak vagy néztek? Csak megnyugtatásképp, hogy okés minden, lehet kérni is akár a védőnőtől?
Jaj, nekem még hátravan az AFP, jövő héten megyek vérvételre :roll:

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 

 
 

Sziasztok!
Tegnap tök jó estém volt. Barátnőmmel elindultunk moziba, de a film elmaradt valami baromság miatt, úgyhogy fogtuk magunkat és elmentünk Szegedre indiai étterembe. Imádom!!! Utána náluk aludtam, mert mindketten egyedül voltunk, úgyhogy nemrég értem haza.

Viszont sajnos ma elvittek két kiskutyát. :cry: Olga (a mamakutya) nagyon keresi őket, pedig még van négy.
De fura lesz, amikor mindet elviszik! :cry:

Ildi
Nálunk szokott a védőnő szívhangot hallgatni, amikor tanácsadás van a kismamáknak. Volt már, hogy rámjött a para, és bementem, hogy nézze meg, de gondolom nem lenne nagyon lelkes, ha mindenki ezt csinálná. Én viszont már elég régóta ismerem, úgyhogy nekem mindent lehet... :wink:

Mindjárt jönnek a tanítványok! Marha nagy kedvem van dolgozni... :roll:

marek
 
 


Sziasztok!

Írtam és elszállt. Na mégegyszer :roll: ....

Látom senki nem a gép előtt tölti ezt a szép hétvégét. :)
Én azért ideültem - párom elugrott az anyujához.

C&A: klassz rövidujjú felsők vannak (nem kismama, de tunika fazon, jó lesz egy darabig) 3000,-ért. Még ebből jött le a 20%, de amúgy is jó áron volt.
Van nadrág is - sajnos igazán lenge nyári még nem volt (MOM Parkban voltam), a 3/4-esek is elég vastag farmer anyagból voltak.

Van valakinek bandázsa? Nem zavaró nyitott nacival lenni alatta? Erősen gondolkodom, hogy kéne egy, mert van jó nyári nadrágom és szoknyám, amit tudnék vele hordani, de nem tudom kényelmes-e. És nem melegíti a pocakot nagyon?

Promoba is benéztem, ott is vannak szép felsők, 7ért. Szóval először vettem egyet a C&A-ban, bekukk Promod, majd vissza még 2 C&A....Apát szerencsére itthon hagytam, tuti elvesztette volna a türelmét a második sorbanállásnál a próbafülkékhez.

Jó hosszú lettem a ruha problémámmal, de a 18. hét végén mindenkinek probléma lesz. :lol:

Ildi! Én is 2 ágyasba mennék az Uzsokiban. Múltkor a WC-ben valaki cigizett (szülészet, női mosdó, no comment...).
Saját érdekünkben remélem nem egyszerre szülünk - van 3 hét köztünk - pedig jó lett volna egy ismerős. :)

Szülésre felkészítő tanfolyamról mit gondoltok?
Következő uh-on megkérdezem a dokim - hétfőn kell hívjam időpontért, vagy jövő hét végén, vagy köv. hét elején lesz a nagy 18. hetes uh. Kicsit parázok.
AFP-n nem, mert mindenki azt mondja, nem számít az eredmény, túl nagy a szórás, sok országban nem is csinálják.

Szívhangot nem tudom az én védőnőmnél lehet-e vizsgálni. Múltkor egy nőgyógyászati széket láttam, egyéb műszer nem tűnt fel.

Picit hosszúra nyúltam...szép napot!

Daisypath Happy Birthday tickers
peva
 
 


Peva
Én már írtam a bandázsról...nagyon sokat használtam, és egyáltalán nem zavaró nyitott nadrággal mászkálni. Mondjuk én egy gumival mindig összefogtam a gombnál, hogy ne essen le a gatya. Így végig tudtam farmert hordani. Egyébként nem melegít jobban, mint a kismamgatyák széles derékrésze....

C&A-ban még nem voltam, én Promodban és H&M-ben vettem tök jó felsőket. Sőt a H&M-ben vettem egy olyan szoknyát, amit sokáig tudok majd használni. De asszem abbahagyhatom a költekezést, mert kicsit sok ruhát vettem mostanában.

Mai programom:
Stresszoldó relaxáció, kertészkedés, torna. Este vendégek jönnek, kéne nekik főzni valamit...
De most megyek relaxálni. Legyetek jók... :arrow:

marek
 
 


Sziasztok!!

Olvasó üzemmódban vagyogatok. Tombol rajtam a megfázás, a torkom kapar, nyelni nehézkes, hangom alig van és persze nátha ezerrel. Kúrálgatom magam, mert holnaptól újra dolgozik a férjem. Attól tartok a fiammal oda-vissza adogatjuk egymásnak a bacikat, de nem tudok ellene tenni semmit.

Nyugtonmalac!
Gratula az erdményhez, tudtam, h így lesz :D Velem is kedves volt a Hölgy, elmondta, h az adataimat figyelembe véve jött ki ez az eredmény és Ő sem csináltatna aminót. Remélem a dokim is így gondolja...

Ildi!
Nem gáz, h alábbhagyott a vágyad, hiszen a baba iránti aggódás, a hormonális változások...
Hidd el ösztönből sok mindent tudni fogsz. Ahol én szültem, ott a védőnő összehívta az elsőbabás mamákat és beszélgettünk. Megmutatott mindent amire kíváncsiak voltunk. (Én ugyn tizen évet bébiszitterkedtem, de hasznos volt a bemutató, ugyanis Ábel kulcscsontja eltört szülés közben és kicsit "speciális" volt a fürdetés).
Hasznos lehet a szülésfelkészítő is. A fontos, h ne félj, nem ejted el és nem teszel kárt a babádban :D
A szívhang hallgatást náluk a védőnő kézi Dppler készülékkel hallgatja. Az a hátránya, h Ő hallja én nem. A dokim is hallgatta Ábinál az már nem kézi ketyere volt és azt mi is hallottuk. Volt könnyezés, ölelkezés apával :oops: :lol:

Kata!
Köszi a gratut!
Ábel csak akkor pakol össze, ha én is. Együtt igen, egyedül nem. Most apa itthon volt 4 napot, így pihenhetek, de remélem holnap sem "kergül" meg... :lol:
Mutatsz képet??? Mikor lesz AFP eredményed???


Peva!
Szerintem a bandázs klassz dolog, noha Én a kantáros nacikért vagyok oda...

Amikor Ábival bent voltam a gyerekágyon jött a szobába (3 ágyasba voltunk) egy kreol bőrű asszonyság. Szülés után átkísérték, majd amikor kiment a szülésznő RÁGYÚJTOTT!!! Hirtelen azt sem tudtam mit csináljak. Ábit bevittem az újszülöttre, majd összepakoltam és szóltam a nővérnek, h vagy másik szobába mehetek, vagy balhézok... másik szoba lett.... utánna sokszor láttam, h a kertben bagozótt a nő....

Szerintem hasznos lehet a szülésflkészítő. Velem jött a férjem is, együtt néztünk egy szülést videóról, a fájdalomcsillapításról és persze jött a szülőszoba látogatásra is. Viszont amikor a szülési pozíciókat próbálgattuk "tornáztunk" akkor a kispapák ki voltak tiltva :lol: :lol:

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


Sziasztok!

Kicsit eltűntem. Elmentünk apával egy kicsit romantikázni, amíg még lehet. Nagyon kellemes 3 napot töltöttönk Parádon. Sokat kirándultunk, apa áztatta magát én meg lógattam a lábam. Nem akarlak fárasztani benneteket az élményeinkkel, de egyet muszáj elmesélnem. Vacsizni mentünk a hotel éttermébe a többi vendéggel együtt. A szomszád aztalnál egy 6-7 év körül kislány ült a szüleivel és amikor leültünkezt kéredzte az anyukájától: "Anya, a néni terhes?" Lehet, hogy hülyeség, de ez az első ilyen élményem és tök jól esett.

Marek - Sajnálom, ha félreértetteél!!! :? Panaszkodj, nyugodttan, szívesen meghallgatjuk (gondolom a többiek is). Pusztán jó szándékból írtam, amit írtam, nem akartalk megbántani. Gondolom, hogy nehéz lehet msot neked, azért szerettem volna egy kis pozitivitás sugározni feléd. Bocs, ha pont az ellenkezőjét értem el. Legközelebb inkább nem szólok egy szót sem. :oops:

Zsuzsu - GRATULÁLOK!!! A Béres Mg-mal hogy állsz? Bevállt?

Alvás - Jó kérdés! Délutánonként akkorákat tudok aludni, hogy mikor felébredek, azt se tudom, hol vagyok. Éjszaka meg vergődök, mint egy partra vetett hal. Ja, és én a takarót gyűröm a lábam közé. Így még jó. Hetek óta nem tudok a hasamra fordulni, a bal oldalamon meg szinte mér az alajétől fogva 10 perc múlva elgémberedek, és ammikor veszem a levegőt, olyan, mintha vasmellényt adtak volna rám. Fáj, kellemetlen érzés levegőt venni.

Peva - Szülésfelkészítő? SZerintem mi tutira benvezünk rá. Holnap megyek AFP-re. Maga a vérvétel nem izgat annyira, csak az, hgoy éhgyomorra kell menni. De hogy miért, azt nem értem. Meg vinnem kell reggeli pisit is. :?
18 betöltött hét!!!! :shock: Durva! Emlékszel, amikor a 12-ért remegtünk? Akkor még nem hittem el, hogy tényleg ilyen gyorsan telik majd az idő!!!

Bocs a kisregényért!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Boldog anyáknapját mindenkinek!!!

Zsuzsa!Mutatok képet de miről? :oops: :lol: 2 hét múlva megyek a védönöhöz és akkor ott lesz az eredmény.13-án meg szeretnék dokihoz és vinni szeretném Zsófit is.Ábel volt már veletek?Nálunk is van amikor csak akkor pakol ha én is de van,hogy magáról igazából attól függ mert van amikor direkt szétdobálja a játékokat,hogy kiabáljak :twisted:

Peva!Nem lesz gond a 18hetes uh-n!!!!Igazad van az AFP nagyon nagy a skála mi jó és mi nem az uh számít.Akkor már kiderülhet ki lakik a pocidban :lol: :lol:

Bettyna!Emlékszem milyen jó mikor végre észre veszik,hogy babát vársz :lol: :lol: Nekem a napokban volt,hogy meg merték kérdezni lesz 2. én olyan boldog voltam 8)

Lányok nektek nem száraz a börötök?Nekem olyan száraz múltkor annyira vakaroztam,hogy belekaptam egy anyajegyembe és vérzet :? Nemsokára lehet szinezni a táblázatott :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Sziasztok!!

Bettyna!
Parádfürdőn voltatok az Erzsébet Hotelben???? Mi jártunk ott és csúcsszuper volt. (Ábel ott fogant :oops: :oops: :oops: )
Semmi bajom a Mg-mal, igaz csak felet szedek naponta. Eőszőr hasmenésem volt, gyanítom, h attól, de azóta semmi gondom.
ÉLMÉNYBESZÁMOLÓT KÉPEKKEL!!! :lol:

Én is alig hiszem el, h már lassan félidőnél járunk........
Holnapra drukk, h könnyen viseld az AFP-t!!!
Én mindig viszek pisit a védőnőhöz is, a reggeli első a legtartalmasabb....
Holnap du hívom a védőnőt az AFP miatt. Nem tartok tőle, de örülnék ha 40 körül lenne, mert az csajszira utalhat... :)

Kata!
Zsófiképeket szeretnék. Én is 13-ára jelentkeztem be a dokimhoz. A magánrendelőbe eddig egyedül mentem, de most megpróbálunk családostul menni. Én is tartok Tőle, h Ábel rosszelkodik, de a dokimnak is van 3 gyermeke, a kicsi ősszel született...
Pont aznap lesz Ábel 22 hónapos, így láthatja a doki, h ki is lett abból a nyekergő csomagból :lol: :lol:
UH-t csak a Klinikán tud csinálni, oda pedig 12 éves kor alatt nem engednek be gyermeket... :cry: :cry: :cry:

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


Ezen a héten Születés Hete program országszerte!
Debrecenben ha vannak itt debreceniek:
Csütörtökön 11 órától baba-mama jóga bemutató, beszélgetések a kismama jógáról
Bemutató és előadás lesz május 9-én és 10 én a Turmalin Életmódközpontban (Csapó u. 19) a textilpelenkázás előnyeiről, gyermekorvos válaszol a kérdésekre!
Szeretettel várunk mindenkit!!!
Részletes program: www.turmalin.hu

Marica & Levi :)
www.babamosoly.hu
marica75
 
 


Zsuzsu!

"Holnapra drukk, h könnyen viseld az AFP-t!!!"

Miért? Milyen az, valamilyen különleges kínzás? Én most kezdem majd a 16. hetet és hamarosan esedékes lesz nekem is...

Kép
szöszke
 
 


Csak sima vérvétel az AFP, nem?
szöszke
 
 


Szöszke!

Sima vérvétel, de esetleg kellemetlen lehet, mert ugye éh gyomorral kell menni. Különösen akkor rossz, ha várakozni kell. (Én 9-kor jutottam be két hete és elég vacakul éreztem már magam)

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


Sziasztok!

Én már voltam AFP-n és nem kellett éhgyomorra menni.Nem is értem miért vannak ilyen nagy különbségek kórházanként.Ma tudom meg az afp eredményét.És ha minden igaz, szerdán, hogy milyen nemű a kis édes.Már napok óta nagyon teker a hasamban, tegnap még az anyukám is érezte...:-)
emmalena
 
 


Jó reggelt!
Én ma azt álmodtam,hogy kislányunk lesz megint. :lol: :lol: Konkrétan láttam a puncikáját ahogy a doki mutatja.Olyan jó érzés volt mikor felkeltem tiszta rossz volt,hogy csak ámodtam.De nem baj 1hét és lehet kiderül :lol:

Afp-re nekem sem kelett éhgyomora menni sőt kifejezetten szóltak,hogy egyek igyak elötte :shock:

Zsuzsa!Persze rekok fel képet Zsófiról :D A dokidnak nincs magán rendelésen Uh gépe?2szer kell mened egy hónapban :shock: Ábel mikor született?Csak,hogy mennyi idö van a gyerköcök között :lol: 2006.július 20-án. Kép

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Sziasztok!
Először is szép hetet mindenkinek, remélem jól telt a 4 nap! Mi is mentünk ide-oda, családi program, kicsi levegőzés stb. és most már 6 napja semmi barnázás, minden oké :lol: Ma megyek a védőnőhöz, kíváncsi vagyok, mit szól majd, hogy ez történt velem :shock: Aztán holnap a nőgyógyi megultahangoz, úgyhogy megint potyázunk babanézésből, aztán én is a héten megyek AFP-re az Uzsokiba, vizeletet én is itthonról viszek, az első vérvételnél kaptam két kémcsövet, hogy abba hozhatom :) Aztán ha minden oké velem, pénteken bemegyek melózni, hogy egy napra visszarázódjak, bár durva lesz így 4 hét után, félek is tőle kicsit :cry:

Kata - Zsófika igazi angyalka, meg lehet zabálni ezen a képen, a gyönyörű nagy szemeivel :D Remélem nekem is ilyen babám lesz! És remélem, hogy lány, bár nálunk a családban mindenki azt mondja, hogy tuti fiú lesz.

Zsuzsi - köszi a bíztatást, igen, biztos belejön az ember a babázásba, csak még nagyon idegen, én nem fogtam még sosem ilyen picike babát, a legfiatalabb kisbaba aki a kezembe volt, kb. 3-4 hónapos volt, de biztos menni fog majd, én örülnék, ha már ott tartanék!
Megmondom nektek őszintén, hogy mindig mindenhol azt hallom/olvasom, hogy a babavárás időszaka a legszebb dolog és milyen jó és szép minden, de nekem nem volt eddig igazán szép. Az elején a 7. héttől nagyon durva hányingerem volt egész nap, néha hányás is kísérte, majd jött ez a vérzés a 12. héten és aztán a sok barnázás, fekvés itthon :roll: Nem tudom, velem van-e a baj, de nekem valahogy eddig nem igazán szép élmény a babavárás :cry: Ezért is mondom mindig azt, hogy bárcsak már ott tartanék, hogy itthon vagyok a babával!

Peva - nem hiszem, hogy egyidőben szülünk majd, mert van pár hét közöttünk, de azért tök jó lenne egy ismerőssel bekerülni a kétágyasba :lol: Azt hiszem, 7 e ft egy éjszakára, legalábbis az Uzsokiban szülünk topikban ezt írták. Persze attól is függ, hogy éppen hányan vannak ott, mert lehet, hogy nincs szabad ágy és beraktak a nagyterembe. Te voltál már bent a kórházban megnézni a szülőszobát meg ilyesmi?

Szép napot mindenkinek, akik eltüntek, írjanak! :lol:

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Jó reggelt!

Bettyna! Örülök, hogy jól éreztétek magatokat- jót tesz egy kicsit kimozdulni.

Ildi! Engem még a 12hetes uh-kor körbevezetett a dokim, megnéztük hol a szülőszoba, lift, hátsa-első és egyéb lépcsők - kész labirintus...

Jó kedvet csináltatok a szülésfelkészítőhöz! Szerdánmegyek a védőnőhöz, megkérdezem mi van esetleg a közelben (Uzsiki elég messze van)
Bandázsról is köszi az infókat.

Most sajnos dolgoznom kell - elkezdem tanítani az utódom :)

Szép napot mindenkinek!

Daisypath Happy Birthday tickers
peva
 
 


Sziasztok!

Zsuzsu - Igen, ott voltunk! Szuper volt! Elsején nyitották meg az új szárnyat, mi már ottt kaptunk szobát. Tök vicces volt, hogy előttünk még senki sem aludt ott, nem használta a zuhanyzót stb. :) A hotelben nem igazán fényképeztünk, mert inkább a szóróanyagot hoztuk el. De ha tudok teszek fel egy párat.
mi ez a 40-es afp kislányos dolog?

Szöszke - Sima vérvétel volt, meg pisit kellett vinni, de nekem éhgyomorra. 7-re mentem a beutalóért a dokihoz, aztán a laborosra boci szemekkel néztem, hogy ugyan 8.25-re van időpontom, de nincs-e egy parányi esélye annak, hogy előbb bejussak. Kicsit töprengett, aztán 10 pec múlva behívtak. 8-kor már a sarki boltba mentem reggeliért.

Kata - NAgyon édes ZSófi ezen a képen (is)! Én az éjjel azt álmondtam, hogy a párom is érezte végre, ahogy mocorog odabent a babóci! HA már Emmalena anyukája érzi az övét, akkor remélem az én álmom is hamarosan valóra válik. Bízzunk benne, hogy a tiéd is! :D

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Kép Kékesen

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


A másikat nem enegedi feltölteni. Mindig azt írja, hgoy hiba történt. :twisted:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Peva - és neked ki a dokid? Olyan hamar megnézted már? Hogy-hogy, kérni kell? Csak mert én magánrendelésre járok a dokimhoz és a kórházba csak a vérvételre-vizeletre, szóval vele ott nem futottam össze, hogy körbe tudjon vezetni :shock:
Amúgy tényleg kész labirintus a kórház, amikor először mentünk vérvételre, eltévedtünk párommal és kikötöttünk a szülőszobáknál, szóval én már körbevezettem magam :lol:
És hogy-hogy messze van az Uzsoki neked? Kár, mert vannak ott is ingyenes felkészítő tanfolyamok, majd szeretnék járni oda amikor már otthon leszek és pihizek nagy hassal. 8)

Bettina - jó nektek, hogy tudtatok pihizni kettesben!
És jó neked, hogy túlvagy a vérvételen, én nem tudom még, hogy éhgyomorra kell-e menni, majd holnap megkérdezem a nőgyógyit.

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Sziasztok Lányok!!!

Látom, mindenkinek klassz hétvégéje volt, a miénk is az volt!
Szombat du. volt a csúcspont, UH-N VOLTAM!!!!

Annyira édes volt a bébi! Ücsörgött a méhlepényen, lógatta a lábait és kalimpált velük. Próbáltam mocorogni, hátha bukfencezik egyet, hogy megleshessük a lábaközét, de nem mutatta meg! Még intett is egyet, hogy hagyjuk már békén, ő még erre nincs felkészülve...édes volt! Szépen látszódott az összes bordája, gerince, csontjai, az ujjai, a koponyája, arcacsontja, dörzsölgette a szemét, fülét, Jajj, órákig tudtam volna nézni...
A lényeg, minden rendben, csütörtökön megyek afp-re én is, de azt hiszem semmi gond nem lesz.

Gratulálok a töbienek is a jó eredményekhez, Marek, Nyugtonmalac, Zsuzsi, nektek külön gratula!

Kata! Gyönyörű a lányod! Tüneményes angyalka!

Dolgoznom kell, de majd jövök még!

Andi
Kép
handrea75
 
 


Sziasztok!!

Sokszor eszembe jutott a hétvégén...hogy mikor hétfőn benézek annyi mindent kell majd olvasnom, hogy nem foglak utolérni titeket egyhamar...
De örvendek hogy mindenki pihent, szorakozott...én most nagyon álmos vagyok...ket napja sorban esküvőre jártunk
A tegnapi esküvőn a mennyasszony ugyancsak gy 4 hónapos kismama is volt :D , de el kell mondjam, végig táncolt...jól birta magát nagyon, én kicsit táncoltam és le kellett üljek pihenni :(
Ildi: én is szoktam álmodni...már többször..csak hogy én mind kisfiút álmodok, pedig kiscsajt szeretnék (nagyon),...persze a kisfiúkat is szeretem...
NA DE ma megyünk uh-ra..igaz este 10 re :roll: még én is ejsze el fogokk aludni...nemhogy ő mozogjon...
Szoritsatok hátha megtudjuk mi is ő odabenn.. :D

Szbettyna: jó a kép, neked is már jól látszik a pocid!

Dalma
KépKép
Kép
biceboca
 
 


Sziasztok Lányok!

nekem teljesen kimaradt ez a 4nap!még olvasni sem jöttem,de most bepótoltam!:D Örülök,h mindenkinek jól telt ez a hétvége és,h mindenki rendben van!:D
Gratula a vizsgálatokhoz és uh-k hoz!!!

Ildi,különösen örülök,h elmúlt a barna!:D ez nagyon jó hír!!!

Kata,annyira gyönyörű Zsófi!nagyon édes ez a kép!ezt csináltattátok vagy otthoni?

Emmalena,olyan jó,h neked már anyud is érezte!Nekem is sokszor próbálkozik Rajmim,de neki még nem volt szerencséje! :roll:

Velünk semmi különös nem történt!Ha minden jól megy akkor ma elmegyek uh-ra!meg ha a dokim ráér elmegyek hozzá,mert ez a folyás egyre idegesítőbb! :?
Vendég
 


Kép A strucc és én

NA, végre sikerült!!!! :evil: Ezen még nagyobb a pocak. :oops:

Andi - GRatula az uh-hoz!

Dalma, Adri - Megy a drukk nektek is az uh-hoz

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Sziasztok!

Bettyna
Nem bántottál meg, csak nagyon nehéz pozitívnak lenni. De azért próbálok, mert én is tudom, hogy az a jó a babának.
Tök jó a kép rólad! Sokat túráztatok? Mi most megyünk a hétvégén, de nem tudom, hogy mekkora túrát merjek bevállalni. :?

Dalma
Este 10-kor uh??? :shock: Az hogy lehet? :roll:

Szülésfelkészítőre nem megyek. Nem tudnék olyan sűrűn felmenni Pestre, meg hát nemrég szültem, nagy meglepetések nem érhetnek...gondolom legalábbis... :roll:

Most megyek dolgozni. Szép napot mindenkinek!!! Aki tud, rakjon fel képeket! :arrow:

marek
 
 


Marek - Közben olvastam, hogy kaptál jó híreket is. :D Túlzásba nem vittük a túrázást, inkább sétálgattunk. A parkolóból felmenni a Kékestetőre épp elég volt. :oops: Persze meglehet, hogy én vagyok punnyadt és többet is lehetett volna, de ennyi esett jól. :)

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


kilépett a főnőköm és én gyorsan bekukkintok :lol:

Andi: igaz milyen nagy élmény látni...lógatta a lábait.. :D jó most nekik mert jól elférnek :lol:

Ardi: remélem megnyugtat majd a doki, a folyások miatt és én is drukkolok az uh-hoz

Marek: Hát az úgy működik, hogy a magánrendelőjébe fogad csak kismamákat, és annyira zsufolva vannak a programálások (15 percre irnak be ...persze te simán benn vagy 30 percet) igy hát, a legutobb mikor voltunk 2 óra késéssel mentünk be.
Most negyed 8-ra kéne, de előbb telefonáltam és már 1 óra késéssnél tartanak :roll:
A mult héten hallottam, hogy még 12 órakkor még vizsgált... :wink: a jó hir benne, igy bizti megvár engem is...bármikor de valahogy bekerülünk :)
most nagyon várom legyen 4 óra menjek hamar haza, és egyenesen az ágyba kötök ki...nagyon nehéz nap volt, és még mindig álmos vagyok...

Dalma
KépKép
Kép
biceboca
 
 


Visszatértem kicsit!

Dalma! Este 10-re?! Az szuper! NAgyon drukkolok, ha tudsz, jelentkezz este, én asszem gépközelben leszek, apa ma focizik, szabad a net! :lol:
Igaz, csirkéket kell trancsíroznom, mert tegnap a rokonainknál jártunk Debrecenben és Hajdúnánáson, és sikerült beszereznem 5 db házi pipit. Gyönyörűek, de szét kell őket darabolnom, és úgy lefagyasztani. Lesz esti program...

Láttam, szó esett a szülésfelkészítő tanfolyamról. Én jártam a János kórázba az első terhességem alatt, a 30. héttől csatlakoztam be. nagyon hasznos volt, és egy csomó kérdést eloszlatott bennünk. A kh. egyik vezető szülésznője tartotta, és ha jól tudom tartja most is. Úgy tudom senki nem lesz a Jánosban rajtam kívül, de esetleg még csatlakozhat...
Azért is érdemes a saját korházadba járni, hogy tudd, mi hol van, mik a helyi szokások, így sok meglepetés nem érhet.
A szülőszoba elsőre ijesztő volt nekem, majdnem elájultam emlékszem...de jó volt, hogy tudtam,mi van az ajtó mögöt....
Szerintem ez még most korai, mert annyi hasznos infót mondanak, hogy talán elfelejetd addig. Pl. gyermekágy, szoptatás, első napok stb. A császármetszésről külön szó esett egy alkalommal, és pld. én egyszerre szültem egy lánnyal, aki végül császáros lett és nagyon hasznos volt neki a felkészítés, mint utóbb kiderült. Azért ezt sem szabad kizárni...sokszor kerül rá sor a baba vagy a mama érdekében...

Andi
Kép
handrea75
 
 


Bettyna,tök jók a képek!:D egyébként sztem a parkolóból épp elég felgyalogolni!(nekem még nem terhesen is ez volt a véleményem) :lol:

Dalma,nagyon durva ez az éjszakai uh!Még éjfélkor is vizsgál!? :shock:
de nagyon drukkolok neked én is! :wink:

Andi,sok szerencsét a pipikhez! :wink:

Ez a szülésfelkészítő biztos nagyon hasznos lehet és én is szivesen eljárnék,de nem nagyon van rá időm!(legalább is egyenlőre) :( 5ig az irodában vagyok és még a vizsgáim is itt vannak a nyakamon!
de majd aki jár itt elmesélheti,h mi volt! Legalább az is valami!:D

Nálunk megint beborult!fúj a szél és hideg van!már csepereg is....
szupi....
Vendég
 


Jajj,...elfelejtettem!
az őssejtről mi a véleményetek?mert mi nagyon el kezdtünk gondolkodni rajta!részletfizetési lehetőség is van!:D
Vendég
 


Köszi a drukkot!!!

Szülésfelkészitő tanfolyam itt is van, már gondoltam is hogy mindenképpen elmegyek, okosabb nem vagyok nállunk...csak azt nem tudom kb mikortól kéne arrafele mennem?? 6 hónapos körül, vagy hamarabb...később?

Én nem tudom az elején ugy bújtam a terhességről, ill gyereknevelési könyveket, de most kb egy hónapja...nem tudom rávenni magam...mindig kézbe veszem, aztán 5 perc után leteszem, nem tudok ráfigyelni...vagy mi...

Dalma
KépKép
Kép
biceboca
 
 


Andi - gratula az UH-hoz és csütörtökön szorítok, én is aznap megyek reggel a vérvételre!

Bicebóca - kíváncsi vagyok, neked megmutatja-e magát a bébi, tudod, mi pont egyidősek vagyunk és én holnap megyek az UH-ra, szóval ha te már megtudsz valamit ma este, talán én is holnap :)

Adri - köszi, én is örülök, hogy elmúlt végre, remélem most már minden rendben fog menni! A folyásra kúpot szoktak felírni, ne aggódj, biztos van jó tanácsa a dokinak.
Őssejtlevétel és megőrzés? Biztos hasznos, de nekünk sajnos nincs annyi pénzünk most, amiből fizetni tudnánk, így is mennek a hiteltörlesztések minden hónapban és még nem igazán vettünk semmit, kivéve azt a pár kis babarucit, amit turiztam. Egyelőre nem is merek gondolni rá, hogy mi mindent kell majd megvenni, és nem is tudom, miből fogjuk :shock: Sajnos nincs a családban, ismerősök között olyan, aki tud adni dolgokat. Egyik ismerősünknek 1 hónapos a babája és mindent kaptak, mert az unokatestvérének a kisfia kinőtte, tehát ágy, babakocsi, rengeteg ruha... szóval ez nagy segítség.

A szülésfelkészítő tanfolyamokra szerintem 6.7. hónapban ráérünk menni, mert tuti elfelejtünk belőle sok mindent, mire oda jutunk, hogy szülünk októberben :lol:

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Köszönöm mindenkinek Zsófi dicséretét :lol: :lol:

Adri!Akkor ma lehet kiderül ki van a pocidban?A Brendonba csináltattam egy sorozatot Zsófiról karácsonyra a mamáknak :D Össejt hát mi nem vetettük le mert a Doki szerint most már utólag is le lehet venni meg van amikor nem is elég és akkor is 70ezret ki kell fizetned vagy ha nem használható :? Így mi mot se vetetjük le.Lakás meg van már?

Bettyna!Nagyon csini a pocid :lol:

Dalma!Csak el ne aludj majd még vársz a Dokira :D Lehet ma még nem mondják meg mert még nem egyértelmü olyan 18-20hét között ,ár 100%-ra lehet tudni.Én pl mikor elöször azt mondták lány és mutatták azt hittem fiú mert annyira be volt dagadva a szemérem ajka,hogy azt hittem a gólyói :oops: :oops:

Ki mikor megy 4d-re?Én remélem a dokim jövöhéten csinál majd :roll: Mert most már látványos lehet :lol: :lol: Képzeljétek reggel úgy fájt a hasam oldalt szerintem ettől a hülye frontoktól :? de nem vérzek meg semmi szóval csak nincs baj remélem :roll: Ja és a afp vérvétel helye olyan csúnya,hogy úgy nézek ki mint akit vernek vagy drogos úgy bekékült :evil:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Szerintem ráértek a felkészítővel. Én a 30.-36. hétig jártam, mert 6 hetes volt a teljes "kurzus", és még akkor is úgy éreztem, korán jöttem. Mondjuk, a dokim akkor mondta, és én, mint akit a puskából kilőtek, jártam. De ráért volna még, mert a vajúdás közben visszagondoltam, hogy valamit dumáltak nekem a jó égzésről, mégsincs gőzöm sem róla...jól jött volna, ha friss az emlék :( De agyam szita volt, és elfelejtettem. Maradt a lihegés és a szenvedés...

Adri!
Őssejtet mi az Barbitól nem vetettünk le, most sem hiszem, hogy fogunk. Én a dokimat is megkérdeztem, ő is szkeptikus a dologgal kapcsolatban (sok a kétely, viszont drága).
Nem tudom, filózunk még..

Andi
Kép
handrea75
 
 


Katáékkal egyformán gondolkozunk az őssejt-ügyről! Ennek azért örülök, mert volt, amikor úgy éreztem, hogy szenya vagyok, mert megtehetném-mégsem teszem, tudjátok! De azért nem kell mindentmegvenni és bevenni...
Én a rossz tapasztalatom miatt a kombinált-teszttel is úgy vagyok, hogy hülyeség volt elmennem. Semmivel nem lettem okosabb, csak megaláztak.

4D-vel még várok, majd a 24. hét körül megyek csak. Addigra már emberszabású lesz a baba, és akkor úgysincs semmi nevezetes uh. Ráadásul akkor még elfér a gyerek és nincs nagyon összegömbölyödve. Jó lesz, Barbi is tündéri volt, mutogatta a puncikáját, hogy tuti biztosak legyünk a dolgunkban... :oops:

Andi
Kép
handrea75
 
 


Hurrrrrrá, tök negatív az AFP-m:-)

Más téma:

Lehet, hogy valakiket megbántok majd a következő sorokkal, pedig nem ez a szándékom, de hamár előjött az őssejt dolog, nem tudom magamban tartani. Szóval, én fuvolista vagyok, és nagyon a szívemen viselem több okból is a leukémiás gyerekeket.Ezért több jótékonysági koncertet is adtam, többek között a Déméter-Házért is.Szóval, volt szerencsém sok gyermek hematológussal együtt dolgozni.Ez pont akkor volt, mikor az első babámat vártam. Már akkor is volt sok-sok pénzért őssejtlevétel. Ezért felkerestem a László kórházban azt a gyermekhematológust, akivel épp együtt dolgoztam, hogy adjon tanácsot, érdemes-e levetetni, mert akkor rászánjuk a pénzt.Nagyon meglepett amit mondott.Azt mondta, hogy ott az ő kórházukban is vesznek le, és nekem akár ingyen is levetetné, DE.... És most jött amin kitettem a szemem. Ott az osztályon 2 doktornő is szült abban az időben, akiknek szintén tök ingyen módjukban állt volna levetetni és tárolni az őssejtet, de NEM vetették le.A magyarázat, hogy egészen egyszerűen a szakmai oldal nem látja értelmét.Eszerint a doki szerint ez csupán üzlet, sőt egy nagyon jó hasonlatot is mondott."Ez pont olyan, mintha azt mondanánk, hogy vegyen egy telket a Holdon, egyszer csak jó lesz valamire!" és ez mellbevágott.sokat beszélgettünk erről, és azt is mondta, hogy a laikusok ugye nem olvasnak orvosi szaklapokat, de ott sok cikk jelenik meg, arról, hogy egyáltalán nem bizonyított az őssejt hasznossága, de ha mégis, használható valamire, akkor esetleg egy másik gyerek életének a megmentésére.És horror összegeket kérnek el.Felajánlotta, hogy leveszik nekem, ha ragaszkodom hozzá, de engem meggyőzött, hogy felesleges procedura.arról nem is beszélve, hogy bármikor ezek a cégek, emelhetik a tárolásért kért összeget.:-(
szóval, bocsánat, ezt el kellett mondanom.
emmalena
 
 


Emmalena!Én is így gondolom üzleti fogás. :evil:

Csajok mi lenne ha nyitnánk egy 2008 őszi babák topikot ahol a szeptember,október,novemberi babások is tapasztalatt cserélhetnénk.Mit gondoltok?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Csatlakoznek en is, ha nem zavarok! mar nagyon regota olvaslak titeket, pontosabban a legelejetol, de valamiert nem akarodzott bejelentkezni :? Ismerve magam, tudom, h neha hosszu ideig nem tudok jonni es akkor kiesek mindenbol, de most megis raszantam magam! :wink:
Magamrol:
erdelyi vagyok, de pillanatnyilag Angliaban tartozkodunk, nem izgalommentes emiatt a babavaras es a jovo sem :roll: Szulni otthon szandekozom, juni kozepeig vagyunk itt, aztan haza, majd ha a baba ugy 3 honapos, akkor vissza :roll: van egy 2 eves orokmozgom, Zsolti, aki a vilag legaranyosabb rosszcsontja! :lol: :oops:

Kata!
haho! :wink:

Baboca!
te nekem gyanus vagy! :wink: Tudom, h erdelyi vagy, es a dokidrol leirtak alapjan majdnem biztos vagyok benne, h ugyanaz, mint az enyem 8) nem hiszem, h sok ilyen doki szaladgalna arrafele, aki ejjel is ott ul... :roll: Most otthon csak egyszer voltam Uh-n, de Zsoltival volt szerencsem megismerni. Aruld el, honnan vagy pontosan! es drukk a ma ejjeli mozihoz! :lol:

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham
 
 


Sziasztok,

Mindenkinek gratula az eredmenyekhez!!!! :)

Mi holnap megyunk uh-ra reggel, remelem nagy lesz az ugra-bugra. Kivancsi vagyok, hogy megtudjuk-e, hogy kik lapulnak odabenn, vagy meg tul korai lenne? Mindegy, ha korai, kibirunk meg egy par hetet ;)

Dalma, az ejjeli uh, tenyleg gaz! Vagyis jo, hogy ilyen dokid van, aki ejjel is ott ul a kismamak kedveert, akik biztos mar jokat szunokalnak a varoban:) kemping agyakat is ki kellene tenni :))

Moni szia, udv koztunk! En is Anglia, te merre vagy? Kisfiad nagyon cuki, es milyen nagyon szoke!!!! Csikszereda meg a szivem csucske :)))

Adri, hogy allnak az eskuvoi elokeszuletek? Ruha? Meselj! :)

dragonfly
 
 


Dragonfly!

Oxford, te? Miert a szived csucske, ha szabad kerdezni :o

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham
 
 


Sziasztok!!

Emma!
Ez nagyon érdekes. Nálunk minden vérvétel éhgyomori.... Kibírható, de akkor kellemetlen, ha órákat váratnak. Véleményem szerint a kismamik megérdemelnék a kiemelt bánásmódot.
GRATULA AZ AFP-HEZ!!!!!!!

Kata!
Zsófia angyalka! Nagyon édi... 7 nap van a gyerekeink között :D :lol: Ábel 2006. július 13-án született.
Nekem UH nincs minden hónapban. Lehetne, de nem ragaszkodom hozzá. (kicsit nehézkes megoldani, h mehessek és mivel nincs gond így csak a kötelező Uh-k vannak tervben. Első UH (nekem 10 hetesen volt), 12. heti, genetika UH a 18-21 hét között, 30. hét körül és valamikor a végefelé)

4D-re a 25. hét körül akarunk menni. A topicnyitást támogatom.

Ildi!
Nem akarlak elszomorítani, de itthon is elég nehéz a babával. Főleg amikor nem lehet kimenni, ha nincsenek ismerősök... Én azt tapasztaltam, h órákat magyarázok esténként a férjemnek, annyira rossz volt egész nap a babával kettesben. Társas lények vagyunk... Természetesen imádjuk a gyerekeinket!!!!

Bettyna!
Irigykedem!!!!!!!! nagyon szeretem azt a szállodát és most szuper akciójuk is van! Olvastam, h kész az új rész, de nem találtam képeket. Mi a 107-es szobában laktunk, közel a welness részleghez, a kertre nézett a szoba. Mi is kirándultunk, Szilvásváradra. Nagyon szeretünk pancsizni, de most nem tudom mennyire egészséges. Ábel is imádja. pedzegetem a férjemnek, h menjünk el oda, de a fránya anyagiak......
CSINI A POCAK!!!!!!! és Te is CSINI VAGY!!!! :)

AFP : két értékben adhatják meg az eredményt. Koncentráció (nanogramm/ml és az un. MOM érték. Nálunk a koncentrációban adják meg. Ennek értéke lehet a 8-80 nanogramm/ml érték. Erre mondják az okosok, h 8-40 között pasi, 40 felett csaj, DE ez NEM BIZONYÍTOTT ORVOSILAG, CSAK MENDE MONDA!!!!!!!!!

Andi!
Örülök, h minden rendben!!!!!!

Én is beijedtem a szülőszoba látogatáson, aztán befektettek a 41 héten és akkor 4 napon át jártam oda CTG-re. Mire szültem már ismerős volt a hely és kevésbé félelmetes. :lol: Most is megyek szülőszobalátogatásra, ugyanis közben átalakították és kíváncsi vagyok rá.

velem ugyanez történt, kiképeztek légzéstechnikából, aztán amikor odakerültem ordibáltam , noha agyilag tudtam mi lenne a helyes.. Sebaj, majd most ügyesebb leszek :-)

Barbi hogy van????

Dalma!
MI 4D-n voltunk anno éjjel (20 óra helyett 21:45-kor jutottunk be) és tényleg gáz volt. Ittam capuccinót, csokiztam, de nem érdekelte a fiamat. Remélem Te szerencsésebb leszel!!!! Drukkolok!!

Adri!
A babanet is felér egy szülésfelkészítővel :lol: :lol: :lol: :lol: UH-hoz drukk! Mi sem őssejtezünk, PERDO nagyon szépen leirta pár hete és osztom a véleményét.

Móni!
Üdv köztünk, gyere, amikor tudsz! BOLDOG NÉVNAPOT NEKED, A KISFIADNAK BOLDOG SZÜLINAPOT! :)

Mi:
Hívtam ma a védőnőmet NEGATÍV AZ AFP nekem is. Majdnem annyi, mint Ábival volt, de a védőnő szerint ne keseregjek,. simán lehet csajszi.

A náthám köszöni megvan, a hangom visszatérőben....

Itt borsószemnyi jégdarabok hullottak kora délután........

Jóccakát! :lol:

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


Jó reggelt!

Tegnap elmaradt a védőnő, mert közbejött neki valami, úgyhogy csak pihentem egész nap, bár amilyen rossz idő volt, nem is volt kedvem elindulni. Viszont ma fél 7-re megyünk a nőgyógyihoz, remélem minden rendben lesz!

Kata - 4D-re szerintem kb. a 25. hét után megyünk, mert azt olvastam és hallottam ismerősöktől, hogy akkor látszik igazán emberszabásúnak a baba :lol:
Új topik jöhet, bár néha már ezt is nehéz nyomon követni :roll:

Móni - üdvözöllek!!! :lol:

Zsuzsi - biztos nehéz lehet a babával otthon, főleg ha egyedül van az ember, én tipikusan társas lény vagyok, ezért is bírom olyan nehezen, hogy már 4. hete vagyok otthon, persze mindenki cseszeget, hogy én milyen vagyok, hogy most is a mh-en jár az agyam, de hát volt egy megszokott ritmusom és ebből kiestem. Persze hozzá kell szokni, de ezt kb. a 7. hónaptól szerettem volna, mert júli végéig tervezem, hogy melózok. Ha minden igaz, a héten már mehetek, persze ma a doki úgyis megmondja, hogy mi legyen.
Nálunk anyukám biztosan nagyon sokat fog átjárni hozzám (le van százalékolva, tehát ráér egész nap), két húgom is, úgyhogy remélem nem leszek napokig egyedül a babával! Szerencsére két baráti párnak is van babája, azaz az egyiknek egy hónapos, a másiknak aug. végén születik, szóval lesz társaság. :D

Megyek reggelizni, szép napot mindenkinek!

Ildi

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Jó reggelt Lányok!!

Zsuzsu,hát te már megint nem tudtál aludni??? :shock:
Gratulálok az afp-hez!!!azért ha ez csak mende-monda,akkor még lehet ott a pocakban kislány is! :wink:

Lányok,köszönöm a véleményeket az őssejtről!
Emmalena,köszi,h leírtad azt a történetet!azért ha ingyen lenne én mégis levetetném! :lol: na,de nem hinném,h most nekünk is lenne erre pénzünk!azért is kérdeztem rá,mert gondoltam,ha jók a vélemények akkor csak összeszedi az ember!(havi 16ezer lenne a részlet) Majd még annyit ,megteszek,h holnap ha megyek a dokimhoz rákérdezek!:D

Emmalena,neked is garatula az afp-hez!!!
én is úgy várom már az eredményt,de tegnap még nem volt fent a rendszeren! :? állítólag azért,mert innen szolnokról debrecenbe küldik és onnan küldik vissza az eredményt!ez meg sok idő!...

Ildi,nekünk a ruhákkal szerencsénk van!a családban jelenleg 4pici van 9hónapostól 5évesig!fiu is lány is!lesz választék!:D:D

Kata,köszi az érdeklődést!a lakás épülget,a papírokat aláírtuk!most egyenlőre tervezgetjük,h mi hova(konnektorok,kapcsolók,kivezetések,stb...)! aztán meg várunk,mert a hitelt csak szeptemberben tudjuk elindítani! :roll:

Móni,Üdv!nagyon édes a kisfiad!

Dragonfly,drukk az uh-hoz!majd gyere és mesélj!!!
az esküvővel annyi van,h már összeírtuk a listát,megvan a lagzi helye,intézem az időpontot a hivatalban és mellette még Rajmim keresztelését is ,mert ugye templomi esküvőt is szeretné(n)k! :lol:
a ruhákat meg folyamatosan nézegetem és írtam is az egyik szalonnak mailt,h mi a helyzet a pocakosokkal?lehet e úgy igazítani valahogy a ruhákat,h jó legyen!mert megmondom őszintén nem szeretnék tipikus kismama esküvőiruhát,mert azok nem tetszenek igazán! :lol:
kicsit egyébként elmaradva érzem magam,de a munka mellett nem sok időm van! :?

Dalma,mi volt az este???

Perdoval mi a helyzet???

Nekünk is sikerült tegnap eljutni uh-ra!:D olyan jó volt látni!és apuka is most látta életében először a picikét!olyan édes volt,ahogy meghatódott! :roll:
Mocorgott,kalimpált,úszkált!....elsőre kislány!:D bár mondta a nő,h ez még nem bizti, csak azért mondja,mert egyenlőre fütyit nem lát!:D
Vendég
 


Ja,amit nagy örömömben elfelejtettem....
a jobb vesémen tágulatot talált,de mondta,h ez szinte minden terhességnél előfordul,mert a baba nyomja és amint megszülök elmúlik! :?

megnézte a pajzsmirigyemet is és ott is talált valamit,ugyhogy hamarosan ismét mehetek vérvételre!mondta,h erre a pajzsmirigyes vizsgálatra külön beutaló kell és ha ott nem látnak elváltozást akkor nem kell aggódni!....nagyon jó....
Vendég
 


Sziasztok!!

Gyorsan mindenkinek...
Adri: gratulálok az ugy néz ki kislányhoz!!!
Es mindenkinek gratulálok a jó afp-hez

Hát nagy hirem van! Először is kiakadtok, de a tegnap éjjel fél kettőkor mentünk be babamoziba :roll: és most is és akkor is nagyon álmos voltam már...
Minden rendben van, szépen fejlődik, harmonikusan minden testrésze...nem tudom ha emlékeztek, a dupla teszt eredményem nem volt valami jó...illetve 1:420, azt mondta hogy negativ, tehát jó, de ajánlja hogy elvégezzem a triplát is...mert volt rá példa hogy valakink 1:700 volt es Down-os lett...
Igyhát alaposan méregette mindenét, és arányos..ez jó jel...igyhát meg kell várni a tripla eredményét is.
És milyen mozgékony volt, :lol: abban az órában is...és az első percekben mikor néztük, én már mondtam is páromnak hogy FIUCSKA, és a vizsgálat végefele megkérdeztem a dokit is, ő is azt mondta h szerinte fiu, logott valami a lába közt...Én nagyon tisztán láttam...persz tudom ez nem 100 %, de ejsze az is lesz.....márcsak azért is mert nagyon vártam a kislányt...igy kellett lennie.... :roll:

Kata: az lehet...,hogy még kislánnyá változik, addig is szokogatom a gondolatot

Moni: üdv a csapatba, én Marosvásárhelyen lakok...Molnar Claudiu a dokim...rá tippeltél???

Adri: gratulálok, főleg ha kislány!
:D

Dalma
KépKép
Kép
biceboca
 
 


Lányok, gratula a jó kis UH-okért, Dalma, gratula a kisfiúhoz, Adri, a kislányhoz :lol:
Remélem ma mi is megtudjuk a nemét, bár nem 4D-re megyünk, csak sima UH-ra, talán már lehet látni :roll:
Adri - jó nagy meló lehet megszervezni egy esküvőt, de most már beléptünk abba az időszakba, hogy túlteng bennünk az energia... hmmm, legalábbis a szakirodalom ezt írja, én 8-9 között továbbra is elalszom :D
Tényleg, hányással, hányingerrel küzd még valaki? Nekem még esténként van hányingerem, de már nem vészes, remélem így is marad, sőt, elmúlik teljesen!!!

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Dalma,köszi és én is gartulálok az uh-hoz és a picifiuhoz!:D:D
ilyenkor még nem lehet olyan biztos a neme a végén még az is lehet,hogy fordítva lesz mindkettőnknek! :lol:

de ez a fél2 nagyon durva!ez az ember nem szokott aludni??? :shock:
Vendég
 


Ildi,csak most láttam,h te is írtál!:D köszi,és neked is megy a drukk!!!

nem tudom én még most sem érzem azt a hatalmas energiát!
jó,nem olyan durván mint az elején,de én most is álmi vagyok szinte egész nap!de sztem ezt az uncsi irodai munka teszi! :lol:

a hányinger nekem már teljesen elmúlt a 13.hát körül, a múlt héten viszont voltak olyan napok mikor elég durván visszajött!és tegnap este sem volt az igazi! :?

mindannyian mentek 4d-re???mi egyáltalán nem tervezzük!a dokim szerint is hülyeség!amit látni kell azt egy jobb minőségű normál uh-n is lehet látni és csak fölösleges zaklatás a babának!...
de ez csak a mi és a mi dokink véleménye!ezzel remélem nem bántottam meg senkit! :roll:
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?