Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Gabuska!
Üdv itt!
Ha visszaolvastad, láthatod, hogy egyiknek túl kicsi, másiknak túl nagy! :) Nekem épp óriásbébit jósoltak, de aztán megnyugtatott a dokim! Szerintem nem érdemes összehasonlítgatni, én abból indulok ki, hogy mi felnőttek sem vagyunk egy súlycsoport, miért lennének a babák azok? Dokid mit mondott? Szerintem ne aggódj ezen! :wink:

Inerke!
Remélem beválik a dolog, én mindenestre drukkolok nagyon!

Hát lányok, én sajna már megint benyaltam valami hüle vírust, most épp hasmenéses-hányóst, tegnap egész nap nagyon rosszul voltam, hánytam is, de ma se vagyok különbül! :? :? :?
Val.leg kislányomtól kaptam el, de neki elég enyhe lefolyású volt, csak egy kis hasmenése volt, az se vészes!
Ezt leszámítva jól telt a hétvége, bár a tegnapi napot kitörölném! :(

Csilláról tudtok valamit?

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


gabuska!
idemásolom a 29-30. heti várandós naptár, amit emailben kaptam akkor. Ez egy támpont lehet a baba súlyával kapcsolatban.

29. hét:
"Gyermeked már képes kinyitni, lecsukni a szemét, és minden fényforrásra kíváncsi. Érzékelése már egészen jól fejlett. Körmei egyre hosszabbak, és már képes saját hőháztartásának irányítására is. A csontvelő teljes gőzzel gyártja a vörösvértesteket. Kisbabád naponta már több mint fél liter vizeletet ürít a magzatvízbe. Súlya már 1,25 kiló, hosszra pedig majdnem 40 centiméter.
Mozgása mostantól megváltozik. Eddig valódi focimeccsek zajlottak odabent, de ahogy a hely szűkül, a heves mozdulatokat finomabb mozgások váltják fel, mint a könyökkel és térddel történő böködés."

30. hét:
" Kisbabád maradandó fogainak kezdeményei már teljesen kifejlődtek, és türelmesen várakoznak az íny mélyén. Gyermeked már érzékenyen reagál a környezetére, szemét nyitja és csukja. Olykor körbenéz, és ha fény hatol a méhbe, arccal arra fordul. Tévhit, hogy az anyaméhben sötét honol, igaz, díszkivilágítás sincs, de a külső környezettől függően odabent is van sötét és világosság. Magzatod most már 1,5 kiló és 40 centi hosszú.
Már tökéletesen tudod, mikor van ébren a kicsi. Bár sokszor úgy tűnhet, hogy akkor akar ébren lenni, mikor te pihenésre vágysz, ez még nem jelenti azt, hogy rosszalvó lesz születése után. Már nemcsak hallja a hangodat, hanem fel is ismeri, reagál rá. Fogása már olyan erős, hogy képes lenne megragadni az ujjadat is. A szopizást úgy gyakorolja, hogy ujját szopogatja, ez jól látható olykor az ultrahang felvételeken is. Tüdeje már képes lenne a lélegzésre, de még mindig csak orvosi segítséggel. A 30. héten született babák túlélési aránya 9:10-hez."
inerke
 
 


Sziasztok!

Gabuska! Sajna nálunk nem becsülnek súlyt, így én nem is tudok segíteni neked. De szerintem se aggódj ezen! Még 10 hét van hátra, és az utolsó időben nőnek a legtöbbet.

Évi! Jobbulást kívánok neked!

Inerke! Sajna itt nincs semmi ilyesmi program, pedig én is szívesen elmennék. Ha a gátvédelmet a dokid vetette fel, az tök jó, akkor tuti van rá lehetőség, ha úgy alakul.

Mi szombaton Debrecenben voltunk. Délelőtt anyagot vettünk az ágyneműhöz, meg a használt babakocsi belsejéhez. Megebédeltünk a Mekiben, délután meg elmentünk az állatkertbe. Roli nagyon élvezte. Tetszettek neki az állatok. Bár, ami zárt házban volt (pl víziló), ott nem szeretett lenni, mert büdös volt. Mostanában nagyon szaglászós lett. Onnan gyorsan ki kellett jönni.
Egyszer elkapott minket egy kis zápor, de szerencsére nem áztunk el.
A vidámparkban felült egy forgóra. Azt is nagyon élvezte!

Hazafele még benéztünk a Kikaba. Ott is nagyon szép anyagokat láttunk, de már addigra bevásároltunk. A kikas szebb lett volna de mindegy. Vettünk ott egy kis vékony takarót Lara babának.

Kép
szly27
 
 

 
 

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat!

Engem cseppet sem zavarna, ha 2,5 kiló alatt lenne, csak a gyakorlat az, hogy 2,5 alatt koraszülöttnek veszik, így nem velem egy kórházban lenne, hanem külön. Csak ez az, amit szeretnék elkerülni.
Amúgy 156 centi és 43 kiló vagyok alapjáraton, így nem is kívánok nagy babát, csak ez az orvosokat nem hatja meg sajnos. Meghát érthető, ők a gyerek érdekeit nézik, és ha pici súlyú, akkor nem a normál újszülöttekkel egy lapon kezelik. De mégiscsak az lenne az igazi, ha élete első hetét nem tőlem külön töltené. A nagylányomat is az a 10 gramm mentette meg a koraszülött osztálytól, szóval necces volt.

Ezt a várandós naptárt én is kapom mindig. :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Szasztok!
Gabuska!
Én vagyok a te embered! :lol: 30 hét+ 1 nap volt az uh,súlybecslés 1437g, BPD: 75 mm, AC: 253 mm, FL: 56 mm. Nekem Márk 2850 grammal született,de előző napi uh szerint 2691 g volt,így még kisebbnek becsülte a gép,mint amennyi tényleg volt.Nálunk meg az a szokás,hogy 2700grammtól adják csak haza a babákat,Márk meg a kórházi zárójelentésen pont ennyi volt.Aztán hazamentem eltelt 4 nap,gyerek szopizott napjában 7-8 alkalommal,és 4 nap után 2640g! :twisted: Azt hittem dobok egy hátast!

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Jevi!
Nagyon rátok jár a rúd!Bár ha ez még mindig a Kalici-vírus,akkor remélhetőleg 1-2 nap alatt átfut rajta.nálunk az egész családot érintette...
Inerke!
Nagyon felkészült vagy.Könyvek,kórházi pakk,babaruha mosás... Én még egyenlőre azt sem döntöttem el,mikor költözök haza Egerbe a szülés előtt.Terveim szerint 37 hetesen,és ha hamarabb jön a babóca,még mindig van idő az utolsó simításokat elvégezni otthon.
Lányok!
Ti féltek a szüléstől?-én egyre inkább nem várom,ahogy közeledik :oops: És valami tervetek van vele kapcsolatban?Pl.: fájdalomcsillapítás?

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Agyilag megint a topon vagyok,szerdán voltunk baba-mama klubban,de elmaradt.Persze erről is mindenki tudott rajtam kívül! :oops:
És van lemaraásom! Egy megfodrászolt kép a fiamról (csak annyira lekicsínyítettem,hogy talán nem is látszik a lényeg) nameg egy pocakfotó,bár ez már 2 hetes!
Kép

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Na a babás csaklemaradt!

Kép

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Patrícia,
ahogy elnézlek a fotón, neked is bőven elég megszülni egy max. 3 kilós babát. :wink: Azt mondjuk nem látni, hogy alacsony is vagy-e, de vékony, az biztos.
A nagylányomnál azt nem nézték a hazaengedés szempontjából, hogy hány kiló akkor, csak azt, hogy szopizzon és legyen tejem (ezzel nem is volt gond), csak a születéskor nézik, hogy 2,5-nél több legyen. De az az 1 deka azért nem nyugtatta meg a gyerekorvost, mert folyamatosan rá volt görcsölve Livi súlyára, meg nem a nevemen szólított, hanem hogy a kis súlyú baba anyukája. Bíztató volt...
Ez valószínűleg rajtam kívül senkit nem érdekel, úgyhogy lelövöm magam mostmár. :oops: :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!

Ha anya vagy, sohasem maradsz igazán egyedül a gondolataidban. Egy anya mindig kétszer gondolkodik: egyszer önmagáért, másodszor a gyermekéért.

Először is:

utólagosan:

BOLDOG ANYÁK NAPJÁT KÍVÁNUNK MINDENKINEK, A MÁR ANYUKÁKNAK, ÉS A LEENDŐKNEK IS!

Kép


Gabuska
Üdv köztünk!
Nálunk is mértek a 29-30. héten súlyt, de az az igazság, hogy Levi egy kicsit nagyobb (2héttel) a koránál, így az ő súlya akkor 1620 g volt! Tehát ne ess kétségbe, biztosan minden rendben lesz! Mondjuk mi a párommal mindketten magasak vagyunk, + van egy kevéske feleslegünk is!!! :oops:

Patrícia
Jó kérdés, hogy félek-e! Bevallom őszintén, hogy szerintem nem is igazán gondolkoztam még el ezen. Valahogy úgy érzem, Levire sokkal kevesebb időm marad, mint annak idején Bencénél volt! Félek is tőle, mert nekem aztán hiába mondják, hogy a 2. gyerek állítólag gyorsabban kint lesz, de azért a másfél napos vajúdást vajon mennyire csökkenti?
De igen, inkább most, hogy belegondolok, kicsit félek!

Fájdalomcsillapítás:
Bencénél nem kértem semmit, aztán végül a főorvos jött be rábeszélni az EDÁ-ra, mert az meggyorsítja a szülést. Én meg hagytam magam, és komolyan, fele annyira sem fájt. Vagyis aki beadta, félrenyomta, és az egyik oldalamon mindent, a másikon meg mindent éreztem. Hát, el lehet képzelni, mind a kettőt átéltem, és bevallom a fájdalom-mentes oldal jobban tetszett!!! Viszont onnantól kezdve nem kelhettem fel!

Lányok
Ti már érzitek, hogy csuklik a kicsi? Én két hete határozottan érzem, és majdnem minden nap!

Bencusnak levágtuk a gyönyörű haját! Apával csak egy kicsit akartam vágatni, aztán annyira belenyírt mindenütt, hogy a végén 1,5-össel levágtuk!

Ilyen lett hajvágás után:
Kép Kép

Kép
Kép
hannablanka
 
 


Üzent Csillala a másik topicba. Jól vannak, még egyben. Csak hiányzik neki a család.

Patr.! Nagyon jól sikerült Márk frizurája! Tűrte a fodrászkodást?
Jó nagy már neked is a pocakod!

Gabuska! Ájemnek fogjátok hívni a babát? Még nem hallottam soha, de tetszik. Vagy Nóra lesz? Most bezavarodtam! :shock:

Kép
szly27
 
 


Úgy látom mindenki fodrászkodik. Jól áll Bencének a rövid haj!
Éara baba már legalább 6 hete, ha nem több csuklik. Naponta akár többször is. Én szeretem ha néha csuklik, mert akkor pontosan be tudom határozni, hogy hol van. Mert gondolom a háta tetejénél lehet legjobban érezni.

A szüléstől én nem félek. Jó tudom fájni fog, de én akár már most is mennék, ha ott lenne az ideje.

Rolinál nem volt semmi fájdalomcsillapítás. Ebben a kórházban amúgy is max gáz lehet.

Kép
szly27
 
 


Szly27, de ari vagy! :lol:
Az Ájem nem egy név, hanem a vonalzó angol nyelvű, az lenne rajtra eredetileg, hogy I'm 30 weeks 1 day pregnant (= 30 hetes 1 napos terhes vagyok), csak én az I'm-et kiírtam fonetikusan, ahogy ejteni kell. :wink: Nóra lesz a hugi.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabuska! Ez jó! Most jót derültem a saját hülyeségemen. Még azon is filóztam, hogy az Ájem inkább fiú névnek hangzik! :lol:

Kép
szly27
 
 


Mivel Balogpali már rég jelentkezett, nem várom tovább. Mindenkinek elküldöm a telszámokat!

Kép
szly27
 
 


Remélem mindenki megkapta aki megadta a számát! Ha valami hibás, vagy bármi van sikítsatok!

Kép
szly27
 
 


Úgy látom az egész oldalt én fogom magam teleírni. Mindegy!

Megjöttünk a dokitól. Bpd 83mm, I KPf(koponyavégű), jó szívhang, placenta a hátsó falon.
Megkérdeztem a dokitól a streptococcust. Mondta, hogy régebben mindenkinél szűrték, de még úgy sem volt mindenkinél kimutatható, akinél volt. Mostanában nem szűrnek mindenkit, hanem akinél felmerül a gyanu, antibiotikumot ad neki.
Gondolom most mivel én ezzel előhozakodtam, írt nekem is antibiotikumot, majd a 36. héttől kell szednem.
De egyébként nem vagyok gyanús, csak gondolom megnyugtatás képpen felírta.
3 hét múlva NST! Még mindig kislány

Úgyhogy minden ok.

Ja és már méhszájat nem nézett. Azt mondta mostmár nem piszkálja.

Azt is megkérdeztem, hogy a szülés idején nem lesz e esetleg szabin, vagy ilyesmi. Szerencsére csak júliusban megy el valahova, meg akkor lesz a lánya diplomaosztója. Így szerencsém van és vállalja a szülést.

Kép
szly27
 
 


Szly: balogpali az egyik barátnőm barátnője, ha van vele valami akkor meg tuom kérdezni a barátnőmet és szólok neki, hogy üzenjen vele ha esemény van.
Köszi a fáradozásaidat!!!

Csilla nekem is üzent. Toncsi apafüggő lett, még dolgozni is vele megy. Kb. még egy hónapig kell bentmaradnia.

Voltam ma dokinál és azt mondta, hogy a sűrű keményedések ellenére nem nyilt ki a méhszájam. Legközelebb 26-án kell mennem, de akkor CTG-re megyek. Hogy telik az idő!!! :lol: :lol: :lol:
Minden rendben Leventével is szépen fejlődik!!!

Üdv. köztünk Galuska!!! Gratula a gyerkőcökhöz!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78
 
 


Sziasztok!

Ne haragudjatok, végigolvastalak szemmel, de úgy néz ki értelemmel nem, mert minden infó szétesett az agyamban. Tehát most csak annyit írok, hogy kicsit sűrűek a napjaim, de jól vagyunk.
A telefonszámokat megkaptam, köszönöm.

Jó éjt!

KépKép
Kép
el..né
 
 


Szly: köszi a telószámokat!

Tegnap voltunk dokinál UH-on. Minden rendben, csak egy picit dagi a kisfiam (2 kg-os!!!) , úh. sajna szénhidrátmentes diétát javasolt a doki :cry: Még csak 1 napja csinálom, de folyton csak kenyeret ennék...Legalább kevesebbet fogok hízni most a végén, de bevallom ez most egy cseppet sem vígasztal...

Gabuska: üdv itt. Te is az Istvánban fogsz szülni? Akár találkozhatunk is :lol:

Bencus és Márki manó nagyon vagány kisemberek!!!

Kép
Kép
deako
 
 


Szly, köszi a telefonszámokat!

Bocsi hogy így eltűntem, valamiért nem engedett be a babanet :evil:

Most már biztosnak tűnik, hogy fiam van! (eddig szégyenlősködött, de hétfőn végre megmutatta magát.)

MIndezek mellett úgy néz ki, a Kútvölgyiben szülünk. Tudtok róla valamit?

Patricia, irigyellek! Hogy te milyen csinosra gömbölyödsz! Én bezzeg a körkörösen vastagodók körét gyarapítom :?

Hülye kérdés: eddig összesen 4 kilóval lettem nehezebb a kiindulási súlyomnál. Ez jónak számít? (gyárilag is vágósúlyról indultam...) Vagy kezdjek kicsit vigyázni?

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Kindertojás! Szerintem a 4 kg nagyon jó. Ismerek olyat, aki szintén nem kis súllyal kezdte a terhességet. Most 27 hetes és már 14 kg ot hízott. Na, neki kell vigyázni!

Kép
szly27
 
 


Sziasztok!

Szly!
Köszi a tel.számokat! :wink:

Deako!
Nekem is daginak titulálták a kisfiamat, de nem mondtak semmi diétát, annyi, hogy kevesebb édességet eszek jóval, de azért teljesen nem mellőzöm a szénhidrátokat!

Kindertojás!
Ne viccelj már, a 4 kg az teljesen jó, van egy ismerősöm, aki alapból nagy súlyú, és amikor terhes lett, annyira vigyázott (majdhogynem akkor kezdett fogyókúrázni), hogy időre, de nagyon pici súllyal született meg a babája! :?

Szerencsére kezdek jobban lenni, most már több vírust nem akarok összeszedni!!!!!!!!!!!!!
Még mindig émelygek, de ma elmegyek fogorvoshoz, a hülye nyavalyáim miatt már két időpontot is le kellett mondanom! :evil: Pedig szülésig rendbe akarom tetetni a fogaimat!

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Kindertojás: a lehető legjobb választás a KÚtvölgyi! Én is ott fogok és Olivér is ott született. Kinél fogsz szülni???
Nagyon jók a szülésznő és általában a dokik is. Az enyém Dr. Tóth Ferenc és nagyon jó doki. A szobák is nagyon jók. 3-4 ágyasak és vannak egyszemélyes is amiért fizetni kell, de szerintem azt előre kell kérni, bár ezt nem tudom pontosan én 3 ágyasban voltam és nagyon jó volt. A sobákba nem jöhet be senki, a folyosóra is csak az apuka. A csecsemősők is nagyon segítőkészek akár éjjel nappal is!!!
A 4 kg az nagyon nagyon jóóóó! Én 11 kg-ot híztam eddig és az átlagosnak számít.

Jevi: Jobbulást kívánok neked!!! Mostmár igazán elkerülhetnének ezek a hülye betegségek. Neked sem ártana egy kis pihenés!!! :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78
 
 


Sziasztok! Bocs a tel. számért, tudatosan nem küldtem el, de azért hamarabb is indokolhattam volna. Szóval én Székelyudvarhelyen élek, egy kicsit költséges lenne engem hívogatni.

Kép

Kép
balogpali
 
 


Sziasztok!

Én is gömbölyödök oldalra is, nem csak előre :) Már 12 kilót híztam, igaz lépek be a 9. hónapba. Ennél kevesebbet szerettem volna az egész idő alatt. De mit tegyek, ha most még a csokit is megeszem, amit pedig kimondottan nem szerettem ? :) És minden étkezés után muszáj egyek valami édeset... Szerencsére a mazsola is megteszi :lol:

KépKép
Kép
el..né
 
 


Titanilla!
Nagyon örülök, hogy ezt mondod! A nőgyógyászom most szerződik a kórházzal (amúgy egy tüneményes nő, eddig a Mávban, aztán a II. Nőin volt, most fog váltani, ha minden jól megy... Koós-Hutás Piroskának hívják.)
Én azt hiszem, nem szeretnék külön szobát - csak ha a manóka egyébként nem maradhatna velem, de ezt nem gondolnám... szóval ez nem szempont, de annak örülök, hogy nem egy 20 fős teremben lesz, mint anno anyáinknál:-)

Lányok, megnyugtattatok a gyarapodás miatt... Amikor számolgattam, nekem is úgy tűnt, hogy ez csak a manó, meg a többi cucc hozzá, de mivel eddig is gombócdad voltam, mostanra teljesen kiérdemesültem a tehenes pizsire :mrgreen:
Ciki, de mivel még nem csináltam ilyet, talán nem annyira gáz, hogy ilyen marhaságok miatt aggódok :? MIndegy, a manó eddig szépen gyarapodik, most 1285g-nak számolták, minden mérete nagyobb a koránál, csak a combcsontja akkora amekkora kellene, szóval egy szüleire hasonlítóan rövid lábú (bocsi, hosszú felsőtestű) baba lesz :twisted:

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Sziasztok!

Már én is nagyon várom, hogy menjek a dokimhoz, még nem tudom, hogy hétfőn vagy kedden lesz-e. Reménykedek, hogy mostanra már arányos a bab, elég nagy és a magzatvíz is lett annyi, amennyi kell. Annyi vizet iszom, mint egy pipe :)

KépKép
Kép
el..né
 
 


Na végre, itt a pocakom :)

Kép

KépKép
Kép
el..né
 
 


sziasztok!
gyors leszek.
hétfőn hajnalban megszületett a kislányunk. 48 cm-rel és 2,6 kg-mal, a 8. hónap betöltésének napján. a koraszülött osztályra vitték, még nem is tarthatam a karomban. De ő a legnagyobb az osztályon.

Kedden haza is jöttem a kórházból, de sajnos a kis Sárát még vizsgálják, kórháztól kórházra hordják, én meg követem mindenhová.
a magzatkori kamratágulatát vizsgálják, ami még mindig emg van.
illetve ma a szemén találtam szürke és zöldhályogot is, és lehet, h holnap már műtik is.

nagyon aggódunk miatta. szorítsatok nagyon!
én jól vagyok, majd ha lesz időm írok még.
puszi mindenkinek.

egyébként a szülés fantasztikus élmény volt.
én jól vagyok. sikerült gátvédelemmel és elég gyorsan, beavatkozás nélkül megszülni a Kicsimet.
inerke
 
 


ZTAAAKUTYAMEGAMACSKAA, micsoda hírre jövök :D :D
INERKE!!!! HATALMAS NAGY GRATULA SÁRÁHOZ Kívánom, hogy mielöbb hazaengedjenek titeket. Kérünk szülésstorit és mesélj MINDENT!!!
Vendég
 


Húle vagyok, azt akartam írni INERKE, hogy mielöbb hazaengedjék SÁRÁT!!!!!! És remélem azért kapunk képeket is. és kitartást, minden rendben lesz a picivel!!!!!!!!!
Vendég
 


el...né,
nagyon helyesek a gyerkőceid!!! és tök izgi lehet ennyi idő után ismét pocakosnak lenni. a pocak meg csini és jó a mintája :wink:

kindertoji,
4 kiló...aztaaa IRIGY IRIGY.... éna te 'korodban' 7 kilónál tartottam és így is megdicsértek, hogy keveset híztam... :oops:

deako,
hú iylet se hallottam még, hogy diéta a baba súlya miatt :shock: ennyire sok a 2 kiló??

gabuska,
üdv itt. amúgy tetszik a lányod neve (kis druszám... :wink: :D )

hannablanka,
nálunk is megy a csuklimukli ezerrel :wink: néha már sajnálom szegényt. BEnce naagyon csiniiii :D

Petricia,
istenem milen vééékony vagy!!!! irigykedem!!! :wink:
szülés: hááát, annak ellenére, hogy életem legszebb élménye volt, azért ha a fájdalmakra gondolok nagyon be tudok parázni.... :oops: :oops: 8) 8) Jajjj... :?

sly,
köszi én is megkaptam a számokat


Mostanában tök olyan vagyok mint a hullámvasút...egyik nap semmi bajom, aztán másik nap meg akarok halni... :evil: :lol: Na meg ooolyan érzééékeny vagyok hogy az csaK NA...APÁNAK NÉHA A SEMMIÉRT MAJD LE HARAPOM A FEJÉT(szegééényke) Nálatok is van ilyen?
Vendég
 


Inerke,
mindenek előtt gratulálok Sára babához, és örülök, hogy a szülésed szép volt!
Nem vagyok képben, várható volt, hogy megszületik hamarabb vagy hirtelen alakult így?
Amúgy még így is nagyobb, mint a lányom volt, aki időre született 2510-el. :wink:
Mielőbbi hazatérést a pici lánynak!

Deako,
az István kórházi élményekben már összefutottunk múltkor. :wink:

Bacilivi,
nekem is tetszik a Te neved, most biztos meglepődtél. :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Inerke: hát Isten hozta kicsi Sárát!!!!!!! Nagyon-nagyon szurkolunk, hogy mihamarabb hazamehessen a pici lány!!!

Gabuska: úúú, bocsi, de ezt már tökre elfelejtettem...majd utána járok...

Kép
Kép
deako
 
 


Deako,
ó, nem kell, sztem egymásnak nem is írtunk, csak egy időben voltunk jelen a topikban egy kis ideig. :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Jó reggelt!

Inerke, gratulálok Sárához, sok boldogságot kívánok nektek!
Mindezmelett nagyon szomorú vagyok a koraszülésért és könnyeket csalt a szemembe , hogy nem lehet veled a kislányod. Drukkolok, hogy mihamarabb véget érhen ez az időszak.
Én is megijedtem egy kicsit, eddig olyan biztos voltam, hogy minden rendben lesz és időre, de emberközelből látni, hogy bizony nem minden történik terv szerint...

KépKép
Kép
el..né
 
 


Sziasztok!

Inerke! Gratulálok a kis Sárához! Remélem mihamarabb hazaengedik! Minden rendben lesz!


Majd ha lesz időd írd le, hogy milyen is volt a szülés! Most gondolom fejsz. Van tejcsi? Mennyit lehetsz Sárával? Gondolom lehet menni hozzá.

Kép
szly27
 
 


Ja és várjuk a képeket is!

Kép
szly27
 
 


[color=red]Inerke! Szívből gratulálok,jó egészséget mindkettőtöknek,és sok-sok tejcsit!!!!!!!![/color]

Minden rendben lesz,reméléjük Sárát mhamarabb hazaengedik!És még a gátvédelem is sikerült! Szuper!

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Inerke!
Gratula Sárababához! Nagyon drukkolunk, hogy mihamarabb melletted szuszoghasson! Ne aggódj, minden rendeződik majd, kicsi lányod megmutatja, milyen stramm nőszemély! Várjuk a sztárfotót és ha ráérsz egy kicsit, akkor mesélj! Mindenre kiváncsiak vagyunk!

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


...hát ez a piros betű nem jött össze :evil:

lányok!
Jelentkeztem jövő hét szerdára egy baba-mama klubos kirándulásra!Győrbe megyünk állatkertbe,aztán lesz bábszínház,mindez busszal,ami tőlünk úgy másfél óra. Szerintetek felelőtlen vagyok,hogy ilyenre vállalkoztam? 33 hetes leszek,de nagyon nincs panaszom!!!
Szerintetk az nem lehet,hogy Inerkénél elszámoltak valamit? 32 hetesen már 2,6 kg a baba? Elég nagynak tűnik,ha viszont elszámolták,akkor esetleg nem is koraszülött,és mégis elvitték tőle! Ez azért borzasztó!!!!

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Inerke a 36. héten lehetett, június 5-re volt kiírva, én 9-re vagyok és két hete kevesellték a 2 kilót a babának.

KépKép
Kép
el..né
 
 


Patricia, nem vagy felelőtlen, te érzed, mit tudsz bevállani és mit nem. Én is bejárok még napi 4 órában segíteni az egyesületbe, hisz mit csinálnék otthon egész nap :lol:

KépKép
Kép
el..né
 
 


Inerke

Hatalmas GRATULA Sárához, és nagyon szorítunk Nektek!

Fejjél rendszeresen, hogy legyen tejcsid, mire végre hazakerülhet!


Kép

Mi egész jól vagyunk, holnap megyek orvoshoz. Ami aggaszt, az a vérnyomásom, amivel ma jól megijesztett a védőnő. 140/100 volt, de hozzá kell tennem, hogy előtte Bencével bementünk a boltba, ahol a fiatalúr elkezdett rámolni. Kicsit ideges lettem. Meg azt hiszem, nem tesz jót ez a hü..e idő sem.
Ügy érzem, így a terhesség végére kezdek idegbeteg lenni. Komolyan! Mindenen felkapom a vizet, türelmetlen vagyok, és gyakran bőgőrohamok kapnak el. Amilyen jó volt eddig a terhességem, szinte problémamentes, most a végére meghülyül a szervezetem, úgy néz ki!

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
hannablanka
 
 


Sziasztok!

Patrícia! Te tudod mennyit bírsz. Én egyedül Rolival tuti nem vállalnám be. Egyébként is rosszul vagyok a buszon. Inerke nem 32. hanem 35+4-re (vonalzó szerint) szült. Így is jó súlyú a kis Sára.

Remélem sikeresen túl van a műtéten és mihamarabb hazamehet!

Pirossal akartam én is írni, de nem jött össze.

Noémi! Nekem is vannak nyűgösebb periódusaim, amikor Rolihoz sincs annyi türelmem. Most éppen egész jól vagyunk.
A vérnyomid meg remélem rendben lesz!

Kép
szly27
 
 


Sziasztok!

Én is türelmetlen vagyok, pár napja szörnyen ordítottam a nagyfiammal. Ő meg csak mondta, hogy ne idegesítsem magam. Az éjjel újraálmodtam a veszekedést és annyira átéltem, hogy nagyon zaklatottan ébredtem, csanád is rugdosott a hasamban. Pedig máskor nem szokott felébredni, ha éjjel megyek vécére. Nem is tudtam még órákig visszaaludni, zenét hallgattam, szerencsére reggel aludhattam jó sokáig.
Most legszívesebb átlépném ezt a hétvégét, hogy menjek a dokihoz, mi lesz most a vizsgálatok eredménye.

KépKép
Kép
el..né
 
 


Sziasztok!
Inerke idejét benéztem,vagyis félreértettem,mert azt hittem a 8. hónapot kezdte! A lényeg hogy,minél hamarabb hazaengedjék Sárát.
Sly!
Még nem is írtam,de én is megkaptam a telószámokat,köszönöm!Remélem bírni fogom a kirándulást,végülis csak másfél óra buszút.Ha Egerbe megyünk az legalább 4...

KépKép
Kép
patricia83
 
 


sziasztok.
Szerencsére nem kellett a sos műtét Sárának.
a Madarász u-ban van, minden nap megyek hozzá, egséz nap vele vagyok. Beindult a tejem már csütörtökön, bár nem szoptathatom az infúzió miatt. De egyre többet tudunk cumizni a tejből, és ha elérjük az 50 ml-t 3 óránként, akkor már nem fog kelleni az infúzió, akkor már kivehetem az inkubátorból.
Már kétszer megfoghattam, fantasztikus érzés volt.


születésünk röviden.
Otthon vajúdtam, de laza volt eleinte. délután 4től kezdődőtt. Este 9től mértem 25 perces, majd éjfélkor 5 perces fájásokat. palacsintát sütüttem, chat-eltem, fürödtem... mintha mise történt volna :-)

Az 5 perces fájásoknál mentünk be a kórházban, éjjel fél 1-kor. Bejött az orvosom is, és mondta, h már 4 ujjnyira tágultam.

Mondtam, h ne vágjon, ha nem muszáj. A szülésznő pedig mandulaolajjal masszírozta a gátamat, és sikerült kibújnia a kis Sárának.

1 óra volt a kitolás, de 3:33-kor megszületett.

Felületi hámsérüléseken kívül, semmi nem repedt, nem szakadt, és másnap el is engedtek, hisz semmi bajom nem volt. Azt mondta az orvosom, h „nem szokta odabenn aszalni a kismamákat” .

A babám ekkor már a Madarász u-i kórházban volt, azóta ott vagyok vele egész nap, és kísérem a vizsgálatokra.
Gátsebbel vagy császárral ez nehéz lenne.


puszi mindenkinek.

egyébként smmi nem utalt arra, h korábban fog érkezni.

jól van egyébként, holnap megyünk a szemészetre megint. szorítsatok. bár a műtét pár hónaposan amúgy is elkerülhetetlen, és csak utána dől el ,h mi lesz a szemével.
inerke
 
 


Inerke!
Azért maga a szüléstörténet jól hangzik,reméljük nem voltak nagy fájdalmaid.Mármint fizikális,mert sajnos a lelkiekből megkaptad bőven. Nagyon remélem,hogy minden hamarosan rendeződik,a szopi is egyre több lesz,és akkor már bármikor megfoghatod a kislányod! Szurkolunk neked,hogy minden flottul menjen!!!
Aztán ha majd lesz időd,egy fényképet is szeretnénk a topic első kisbabájáról!
Mnden jót nektek!!!!

KépKép
Kép
patricia83
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?