sziasztok.
Szerencsére nem kellett a sos műtét Sárának.
a Madarász u-ban van, minden nap megyek hozzá, egséz nap vele vagyok. Beindult a tejem már csütörtökön, bár nem szoptathatom az infúzió miatt. De egyre többet tudunk cumizni a tejből, és ha elérjük az 50 ml-t 3 óránként, akkor már nem fog kelleni az infúzió, akkor már kivehetem az inkubátorból.
Már kétszer megfoghattam, fantasztikus érzés volt.
születésünk röviden.
Otthon vajúdtam, de laza volt eleinte. délután 4től kezdődőtt. Este 9től mértem 25 perces, majd éjfélkor 5 perces fájásokat. palacsintát sütüttem, chat-eltem, fürödtem... mintha mise történt volna
Az 5 perces fájásoknál mentünk be a kórházban, éjjel fél 1-kor. Bejött az orvosom is, és mondta, h már 4 ujjnyira tágultam.
Mondtam, h ne vágjon, ha nem muszáj. A szülésznő pedig mandulaolajjal masszírozta a gátamat, és sikerült kibújnia a kis Sárának.
1 óra volt a kitolás, de 3:33-kor megszületett.
Felületi hámsérüléseken kívül, semmi nem repedt, nem szakadt, és másnap el is engedtek, hisz semmi bajom nem volt. Azt mondta az orvosom, h „nem szokta odabenn aszalni a kismamákat” .
A babám ekkor már a Madarász u-i kórházban volt, azóta ott vagyok vele egész nap, és kísérem a vizsgálatokra.
Gátsebbel vagy császárral ez nehéz lenne.
puszi mindenkinek.
egyébként smmi nem utalt arra, h korábban fog érkezni.
jól van egyébként, holnap megyünk a szemészetre megint. szorítsatok. bár a műtét pár hónaposan amúgy is elkerülhetetlen, és csak utána dől el ,h mi lesz a szemével.