Kamcsatka:
[quote]U írta:gyanígy fel lehet tenni azt a kérdést, hogy úristen, mi lesz, ha nem jön be az eldobhadós pelusozás/babakocsizás????? Nem pelekázok?
Ez jó!
Milyen jó lett volna ha ez eszembe jut, mikor én vívódtam, hogy "mi lesz, ha nem jön be a textilpelus"
Képzeljétek, hétvégén Veszprémben voltunk. A születés hete alkalmából volt kismamaruha és hordozókendő divatbemutató.
Gondoltam, ott a helyem!
Egy órával később kezdődőtt, mint ahogy meghírdették, és mivel szabadtéri program volt, a szélviharban vártunk.
Aztán maga a bemutató kb. 5-10 perc volt, kb. 5 Nandu kendő került bemutatásra. Elég elkeserítő volt... Pedig nem modellek mutatták be, hanem gyakorló anyukák a saját gyerekeikkel
A karikás kendőből majdnem elhagyta az anyuka a gyereket, mert nem volt békába széthúzva a gyerek lába. A háti kötések meg... Jaj! Képzeljétek, a színpadra lépés előtt ott a szemünk láttára kötötték az egyik nő hátára a gyereket. Kb. 3 másik anyuka kellett a mutatványhoz, és annyira de annyira benga lett az a kötés, hogy siralmas volt... Egyértelmű volt, hogy se őneki se a segítőinek fogalma sincs, milyen egy jó háti kötés. És az volt benne a legrosszabb, hogy aki ott látta ezt a mutatványt, gondolom azt a tanulságot vonta le, hogy ehhez 3 ember is kevés... Á, nem is részletezem tovább
(az elöl kereszt egész jó volt, meg a csípőn hordozások is jók voltak)
És asszem holnap lesz tanfolyam is a születés hete keretében. Nagyon remélem, hogy nem ők fogják tartani