Sziasztok!!
Mar penteken este hazajottunk Keszthelyrol, nagyon mozgalmas par napunk volt, mert kozben hazaugrottunk egyfel napra Szombathelyre is, onnan kimentunk anyukamhoz Ausztriaba 2 orara, aztan vissza Keszthelyre meg egy napra, es aztan haza Budapestre - 4 ora vonatut - szoval nem unatkoztunk na!
Eleg lassan haladtam a visszaolvasassal, azert nem irtam eddig... most meg bakker nem talalom a kis cetlimet, amire felirtam, hogy mikre akartam reagalni...
Szilvi: en mar olvastam a szulestortenetedet amikor eloszor irtal, tenyleg nem semmi!
En teljesen meg voltam lepodve anno, mert pont aznap este indultak el a fajasok amikorra ki voltam irva, es masnap reggel 8:38-kor mar meg is szuletett Bercel. (mindenki azt mondta, hogy ugyis elobb vagy kesobb fog elindulni, nem valosziu hogy aznap...) Most mar azt mondom, milyen hamar megvolt, mert fel 3-kor ment el a magzatviz, es onnantol volt vegulis brutal, de akkor nem igy ereztem... nagyon fajt
En nagyon nem birom a fajdalmat, kiabaltam is meg minden...
Az volt az egy szerencsem, hogy fogadott ugyan nem volt, szulesznom viszont igen, es o nagyon jo fej volt, hagyta hogy olyan pozban legye ahogy akarok, szoval en nagyon sokaig negykezlab tepertem - kozben Oliver masszirozta a derekam, csak ugy birtam ki...
Doo: Szerintem tok jo hogy Viko ilyen baratsagos! Es en is azt gondolom mint Hajni: te vagy neki a biztos pont, aki mindig ott van, ezert mer mashoz (is) menni.
Mondjuk megertelek, mert nekem meg az "faj", hogy Bercel egyaltalan nem bujos, allandoan nezeget, minden erdekli, le nem allna egy pillanatra sem... Par napja elkezdte, hogy neha par masodpercre lehajtja a vallamra a fejet, komolyan mondom a siras kerulget a meghatottsagtol!...
Sot, ma delelott el is aludt rajtam!
Olyan jo erzes volt! (O ringatassal nem hajlando elaludni, csak ugy, hogy melle fekszem, es o atkarolja a nyakam, vagy fogja az arcom vagy az orrom. Ez a maniaja. Elalszik 2 perc alatt, utana berakom a kisagyaba)
Hajni: De edes lehetett Hanga ahogy vitte neked a viragcsokrot!
En anyukamat felkoszontottem a heten, ugyhogy mi anyosomnal voltunk, es tok aranyos volt, felkoszontott Bercel neveben. Meg egy ismerosunk is. Oliver meg tudom hogy keszult ra, aztan tok almos volt,(3 napja alig alszik,) es 7-kor elaludt, azota alszik...
azert kicsit bant...
Mary: orulok hogy csatlakoztal! En is ismerlek mar a majusibol, en ott kukkolok mar jo ideje!
De jo, hogy voltatok kirandulni, elhiszem hogy jol erezted magad!
Agi: tudom hogy neked akartam vmit irni, de a cetlimre volt felirva hogy mit...
Majd lehet hogy holnap megint visszaolvasok.
De most megyek alukalni
JO ejt!