Új privát üzeneted érkezett!

Hú, Viki tényleg barátságos és rátermett kislány. Enyém ilyet sose csinálna. Ez nagyon jó. Idegen néni mit szólt, felvette? :lol:
Vendég
 


mondtaM is neki...
Vendég
 


Még jó, hogy azt írtam csak pár szó erejéig jövök. :oops: Errefel mindenki elmenekült, hogy előkerültem. :roll:
Vendég
 

 
 

nem, addigra már ott voltam és nem hagytam!! :roll: :lol: de nem is próbálkozott. csak megsimizte.
Vendég
 


ő lányA...
Vendég
 


Ezt mire írtad, hogy: ő lánya
Vendég
 


szilvi, én is olvastalak most már. irigyellek.

ági, én is végig vajúdtam, teljesen ki is tágultam (megjegyzem, szilvi, én is ittam málnalevelet, homeós bogyókat szedtem...), végül mégis csaszi lett. de én nem gondolom azt h ez a legrosszabb verzió. sőt, sztem a bébinek jót tesz, ha spontán beindul a szülés és a vajúdás lezajlik legalább. lehet h furán hangzik, de én ezt az egész szülés témát vhogy mindig a baba szempontjából gondoltam végig. legalábbis főként.
Vendég
 


csak javítottam magamat, mert idegesítettek az elgépeléseim. :roll: :)
Vendég
 


Szerintem senki nem vette észre, érhető volt. :D
Jó éjt mindenkinek!
Vendég
 


Sziasztok!!

Mar penteken este hazajottunk Keszthelyrol, nagyon mozgalmas par napunk volt, mert kozben hazaugrottunk egyfel napra Szombathelyre is, onnan kimentunk anyukamhoz Ausztriaba 2 orara, aztan vissza Keszthelyre meg egy napra, es aztan haza Budapestre - 4 ora vonatut - szoval nem unatkoztunk na! :) Eleg lassan haladtam a visszaolvasassal, azert nem irtam eddig... most meg bakker nem talalom a kis cetlimet, amire felirtam, hogy mikre akartam reagalni... :twisted: :twisted:

Szilvi: en mar olvastam a szulestortenetedet amikor eloszor irtal, tenyleg nem semmi!

En teljesen meg voltam lepodve anno, mert pont aznap este indultak el a fajasok amikorra ki voltam irva, es masnap reggel 8:38-kor mar meg is szuletett Bercel. (mindenki azt mondta, hogy ugyis elobb vagy kesobb fog elindulni, nem valosziu hogy aznap...) Most mar azt mondom, milyen hamar megvolt, mert fel 3-kor ment el a magzatviz, es onnantol volt vegulis brutal, de akkor nem igy ereztem... nagyon fajt :oops: En nagyon nem birom a fajdalmat, kiabaltam is meg minden... :oops: Az volt az egy szerencsem, hogy fogadott ugyan nem volt, szulesznom viszont igen, es o nagyon jo fej volt, hagyta hogy olyan pozban legye ahogy akarok, szoval en nagyon sokaig negykezlab tepertem - kozben Oliver masszirozta a derekam, csak ugy birtam ki...

Doo: Szerintem tok jo hogy Viko ilyen baratsagos! Es en is azt gondolom mint Hajni: te vagy neki a biztos pont, aki mindig ott van, ezert mer mashoz (is) menni.
Mondjuk megertelek, mert nekem meg az "faj", hogy Bercel egyaltalan nem bujos, allandoan nezeget, minden erdekli, le nem allna egy pillanatra sem... Par napja elkezdte, hogy neha par masodpercre lehajtja a vallamra a fejet, komolyan mondom a siras kerulget a meghatottsagtol!... :shock: :lol: Sot, ma delelott el is aludt rajtam! :shock: Olyan jo erzes volt! (O ringatassal nem hajlando elaludni, csak ugy, hogy melle fekszem, es o atkarolja a nyakam, vagy fogja az arcom vagy az orrom. Ez a maniaja. Elalszik 2 perc alatt, utana berakom a kisagyaba)

Hajni: De edes lehetett Hanga ahogy vitte neked a viragcsokrot! :D En anyukamat felkoszontottem a heten, ugyhogy mi anyosomnal voltunk, es tok aranyos volt, felkoszontott Bercel neveben. Meg egy ismerosunk is. Oliver meg tudom hogy keszult ra, aztan tok almos volt,(3 napja alig alszik,) es 7-kor elaludt, azota alszik... :cry: azert kicsit bant... :roll:

Mary: orulok hogy csatlakoztal! En is ismerlek mar a majusibol, en ott kukkolok mar jo ideje! :)
De jo, hogy voltatok kirandulni, elhiszem hogy jol erezted magad!

Agi: tudom hogy neked akartam vmit irni, de a cetlimre volt felirva hogy mit... :( Majd lehet hogy holnap megint visszaolvasok.
De most megyek alukalni
JO ejt!

zetus8
 
 


miért, az égő, ha vki kiabál szülés közben? :shock: én is kiabáltam :roll: :oops: de sztem ez teljesen normális. mégsincs bennem olyan érzés h hú, csak ezt ne soha többet. na, nem mondom h havonta bevállanék egy ilyet, de egy életbe belefér egy-két-há... ilyen nap is. (persze, az is biztos h könnyű úgy mondani h az ember már túl van rajta :wink: de mondjuk én eleve nem féltem a szüléstől. néha azt gondolom h pont azért jártam így... :? )

ma bevetettük az új etető alkalmatosságot!! tök jól működött! nem kellett senkinek ölbe vennie és mégis megült egyhelyben a virágszálam!! igaz, közben ment a "műsor" - uncsitesója meg anyósom játszottak vmit és azt figyelgette, de legalább evett ÉS ÜLT! :lol: :lol:
Vendég
 


Doo, én féltem a szüléstől mégis lettek komplikációk. Én meg pont emiatt gondoltam, hogy ez egy önmagát beteljesító jóslat. Mert attól féltem hogy nem fog menni és nem is sikerült egyedül. Igaz , nem műtét lett csak vákuum. (meg a méhlepényt is könyökkel dolgozták ki, mert nem vált le, addig vesztettem is jó sok vért, de az nagyon fájt. Az biztos hogy az 50/20-as vérnyomásommal ami lett a végén minden ügyeletes doki rámnézett később. Még soha ilyen figyelemben nem volt részem. :lol: )

Akkor bevált az etető, már megérte. :lol:

Én meg meg akatrtam venni a hétvégén a pillangós homokozót és már nem volt. Ááá, olyan mérges voltam, kellett nekem húzni az időt. :evil:

Etus, Te igazán pörgős csajszi vagy irigyellek. Nekem ennyi programom egész évben nincs. :lol: Lehet hogy még Bercelnek lesz bújos korszaka is, csak most nem ér rá, most fedezi fel az egész világot. De az tényleg olyan jó, mikor maguktól jönnek kis szeretgetésre.
Vendég
 


Most ébredt fel a lánykám. :lol: Már aggódtam mindig 6- kor kel.
Vendég
 


enyém sem kifejezetten bújós. amikor tartja a kezét h vegyük fel, akkor inkább vmit akar - vigyük ide-oda, cici, stb. "csak úgy" szeretgetésre v odabújásra nem ér rá :wink: :roll: ráadásul, ha bki megfogná a kezét, akkor elrántja az övét és megrázza - tisztára, mint a macskánk régen :shock: :lol:
Vendég
 


sziastok!Vagyok én is csak mindig sok a dolgom és nemtudok sűrűn jönni!

Szülés:hát akkor én is azt mondtam,hogy soha többet :roll: Én sem féltem előtte,de így utólag minden nőnek elismerésem aki szült :lol: :lol: Nekem is az volt a baj,hogy hoszú volt!10óra :x Abból 6-7 nagyon kemény!

annyi mindent tudnék írni csak szorít az idő a vizsgához és más ezernyi teendőm is van.

KépKép
vicuska
 
 


Doo, az tök jó, hogy Viko ennyire bátor és nem fél az idegenektől. :lol:
Nekem a Gergő az idegenekkel csak a babakocsiból barátkozó, vagy ha kézben van.

Egyébként nagyon bújós és nagyon szereti ha megölelgetjük és megpuszilgatjuk és viszonozza is. :lol:
Sokszor csak azért kéri hogy felvegyük, hogy ránk boruljon a fejével megkapja a szeretgetés mennyiséget amit ő akar és már kéri is tegyük le, és megy játszani.
Meglepő módon a mamához is odabújik, és megsimogatja, annak ellenére, hogy ő nem foglalkozik vele napközben.


Hajni, a jelenlegi szomszédok beszólásaival próbálj meg nem foglalkoni, ne hagyd, hogy elrontsák a napodat vagy az estédet, már nem sokáig kell őket hallgatnod ha elköltöztök, gondolj erre!

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


Fél szemem Rozin, de azért végigolvastalak benneteket.

Ma fél 9-ig aludt és úgy látom emiatt a délelőtti alvás kimarad.

Szilvi hol lehet a szüléstörténetedet elolvasni.

Apa nekem 40 szál tulipánt adott anyáknapjára és megköszönte Rozit :oops: :cry: :lol:

Mi is sokfelé jártunk, sokat császkáltunk.

Mary én is legfeljebb irigykedem azért, hogy Blanka olyan jól elvan a babakocsiban.

Rozi ha nagyon fáradt az apjánál sem marad, így nekem kell cipelnem.

Doo egyet értek Hajnival, azért megy máshoz is Vikó, mert Te atombiztos
v0,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,a0y neki és ez a lényeg.-

0,megjött a Rozi amint látszik is

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Sziasztok!
Nálunk kicsit sutára sikeredett az Anyák napja. Kicsit zűrös lett a délutánunk, műtermi fotózáson voltunk Blankával (azért vasárnap, mert a fotós csak mostanra tudta elvállalni, úgy hogy időben elkészüljenek a képeink), aztán még utána mentünk a nagymamákat, dédit köszönteni. De közben, amíg hazamentünk a virágokért, váratlan vendégek futottak be. :roll: Blankának így nem lett rendes délutáni alvása (az autóban aludt kicsit útközben), amit elég jól viselt, de estére azért már nyügi lett. Apa viszont estére tartogatta a virágcsokrot. De Blanka akkor már nem volt jó formában, így aztán én csak akkor kaptam meg a virágot, amikor Blanka már aludt, Apa egyedül adta ide. :( Azért persze jólesett. :)

Nekem tavaly pont Anyák napján este kezdődött a szülés folyamata. Akkor este folyt el a magzatvíz, és másnap született meg Blanka (és az azt követő napra voltam kiírva).
Málnalevél teát én is ittam, igaz csak kb. 3 héttel szülés előtt kezdtem.
Azért volt olyan hosszú a folyamat, mert nagyon lassan tágultam. Aztán a végére már négyujjnyi volt a méhszáj, már elkezdték a készülődést a "rendes" szüléshez. De akkor orvosi vitát tartottak a fejem fölött, bejött 4 doki is, végül az osztályvezető főorvos úgy döntött, nem vállalják a kockázatot. Azt mondták, rosszul helyezkedik el a gyerek koponyája, kéne még tágulni, de mivel ez nálam nagyon lassan ment, lehet hogy még 5-6 órát eltartott volna. A magzatvíz viszont akkor már kb. 16 órája elfolyt, azt mondták, már nagy a fertőzésveszély is. Így aztán császár mellett döntöttek.
De én ekkor már nagyon úgy éreztem, hogy már nyomnom kell, hogy már alig bírom visszatartani. De mondták, nehogy nyomjak.
mary74
 
 


Vicuska, megbocsájtható, hogy kevesebbet jössz, neked most Lotti mellett a tanulás a legfontosabb, nagyon közeleg a vizsgaidőpontod, ha túlleszel rajta majd bepótolod.

Etus, jó kis kiruccanásban volt részetek és fárasztó is lehetett.

Ezt korábban Hajninak írtam, Etus te is próbáld ki.
[quote] írta:Hozzászólást úgy is tudsz írni, ha visszakell olvasnod akkor nyiss meg mégegy babanet társalgót, azon csak visszaolvasol és most így csináltam és sikerült nem tünt el, emlékeztem rá valaki írta elszállt a hozzászólása amikor visszalapozott. (csak ugrálni kell a két társalgó között)
[/url]

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


Szia Bea és Mary!

Itt vagyok csak az idézettel bajlódtam.

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


A szüléstől egyébként én is féltem, de az utolsó hetekben már inkább kíváncsiság, türelmetlen várakozás váltotta fel a félelmet. Akkor már valahogy úgy voltam vele, úgyis túl kell esni rajta, nincs mese, mások is kibírták, én is ki fogom bírni, gondoltam.

De egyszer olvastam egy erről szóló cikket a Nők Lapjában. Ott azt írták, aki fél, tényleg bevonzza magának a görcsösségével, hogy császár legyen. Szerintem, azért ez nem ennyire egyszerű.

Ja, még a vajúdással kapcsolatban, az igazsághoz még az is hozzátartozik, hogy volt benne kb. 2 óra pihi. Mert már nem bírtam, kértem epidurált (pedig úgy terveztem, nem fogok kérni). De aztán folytatódott, mert többet már nem akartak adni, hogy ha nyomni kell, érezzem, mikor kell.
mary74
 
 


Bea!

A profilomban van, Anya 1971 hozzászólásainak megtekintése, arra kattintva behozza az összeset.
Azt keresd meg ami így kezdődik: Otthon szültünk, Én márciusban............

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


Még azt akartam írni, hogy én nem voltam azért megdöbbenve azon, hogy milyen hosszú volt. Én úgy tudtam, első gyereknél ez nem ritka.
Persze, akkor én is azt mondtam, ezt én többet nem akarom végigcsinálni. Vajúdás közben is mondtam Blankának, hogy kistesója biztos nem lesz. :oops: Mostmár kicsit másképp gondolom. :lol: És én is kiabáltam.
mary74
 
 


Blanka sem bújós. Ha felkéredzkedik az ölünkbe, ő is inkább azért teszi, hogy elérjen valami magasabban lévő dolgot, vagy cipeljük el valahová. :)

Ma adtam először sóskát Blankának. Tegnap kaptuk a déditől a sóskafőzeléket. Kifejezetten Blankának csinálta rizstejjel.
Hát, elsőre nem kellett neki. De turmixoltam hozzá leforrázott kukoricapelyhet, így elég sokat megevett belőle. Gondolom, így már nem volt annyira markáns az íze.
mary74
 
 


Idegenekkel viszont Blanka is szívesen ismerkedik. :roll: Piacon, boltban, utcán, mindenhol "szóba áll" mindenkivel. Addig ügyeskedik, míg eléri, hogy azok is figyeljenek rá, akik pedig nem akartak vele ismerkedni.
mary74
 
 


Hát lányok, olvasva benneteket, hálát adhatok az égnek, hogy mindkét szülésem ilyen simán ment.

Alexandrával 5 órás valyúdás után jutottam a kitolási szakig ami 35 perc volt, amit akkor fura módon nem érzékeltem, hogy sok lenne, :) de most ha azt nézem a 35 perc bizony hosszú idő, hát........ azt így már soknak érzem :? :

Amikor legelőször azt olvastam a könyvben a szülés menetéről, hogy a kitolási szakasz először szülőknél átlagban 2 órahosszat is eltarthat, azt mondtam jobb ha csak 1* olvasom el mi történik majd. :shock:

Tapasztalatból mondhatom a 2. szülés sokkal gyorsabb, sokkal jobb, méginkább áttudtam élni az érzést mert tudtam mi történik majd nem volt ismeretlen, és lélekben nagyon rákészültem. :lol: :lol: :lol:

Remélem majd ti is erről írtok hamarosan. :lol:

Szülések alatt nem kiabáltam, nem tudom hogyan voltam ilyen fegyelmezett :roll: , pedig ha beütöm a lábam, vagy megcsíp a méhecske, vagy stb.... akkor krokodil könnyeim hullanak. :cry: .

A férjem erre azt mondta azért van, mert a beütés és a csípés váratlanul, hirtelen történik és nem lehet rá felkészülni.

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


Ma megértük, hogy kicsi drágám szívből kacagott a babakocsiba hazáig. Na de miért? Mert elkapott minkett az eső, a tálcáján állt a víz, lehetett pancsolni, az arcát is csapkodta, azt is nagyon szereti. Azért ebből nem csinálunk rendszert, hogy eztán csak esőbe hordom sétálni.

Leraktam aludni, de addig játszott az ágyába míg megfőtt az ebédje, úgyhogy mostmár kiveszem enni. Majd alszik utána.
Vendég
 


Jaj még ezt leírom mert még kimaradt aztán megyek, ma nagyon sokat ültem itt.

Tegnap este történt, a Gergő az ágymelleti matracon aludt, apa a sz.gépnél, Alexandra még a gyerekszobában pakolgatott, én hajatszárítottam, egyszercsak Alexandra szalad be hozzám, azzal, hogy a Gergő elveszett, apával keresik de nem találják.... Hol lehet??? :roll:
Az egész házat átnéztük mire apa benézett az ágyalá és ott volt :shock: , a matracról befordult az ágyalá, Jani hallott korábban egy koppanást, még gondolkozott is rajta vajon mi lehet, honnan jöhet a hang :roll: , hát ez a Gergő feje volt a parkettán, azon csodálkozom erre nem ébredt meg.
Az ágytakarónk eltakarta az egész testét mert a szőnyegig leér. :D

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


Hajni, lehet hogy az esőben könnyebben beleszokna a babakocsiba, tényleg :wink: :D , aztán a szemerkélő esőben, felhős időszakban (lóg az első lába) és ha ez már mind megy, akkor végül jöhet a napsütésben. :lol: :lol: :lol: :lol:
Amíg olvastalak :cry: a nevetéstől. Ne haragudj de olyan jó volt olvasni. :lol: :lol:

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


Sziasztok,
Bp-n vagyunk, mindketten jó náthásak - az átmeneti idő nem fekszik nekünk :cry:
Most olvasom vissza, Doo az elkényesztetéssel - vedd fel - nem lesz baj belőle - én is egyet értek. Most látszik igazán, milyen jó ez topic, mert mi fiatalabbak vagyunk és most kezdődnek a problémák. Hajni, Marci most kezd "hangisodni", ha ébren van nekem is sokszor a földön kell lennem, akkor játszik. Bár sokszor csak simogat, harapdál :oops: És neki csak akkor jó más, ha éppen úgy gondolja... Mivel új dolog egyelőre nem élem meg rosszul, és persze tudom, hogy van sorstársam...

Ági, kendős story, állat - mikor felkötötted, tutti, ami tutti alapon és ő "rohant" feléd...

itt tartok, olvasom tovább
kpetro78
 
 


Szilvi, nem rossz az ötleted. :lol: Vagy mindig viszek magammal egy öntözőkannát és ha nyafog, esőt imitálok.

Bea, aranyos a párod, 40 szál tuli, jó nagy csokor lehetett. van a 40-nek valami jelentőssége? Mert ez évfordulószámnak kicsit sok, tekintve, hogy Te 18 vagy.

Doo, Viki mint a macskátok :lol: :lol: . Enyém szerintem elég bújós, de csak velem meg apával. De talán főleg velem. Amúgy is most nagyon anyás. Délelőtt jött apukám, be se jött csak az ajtóig, Hangi meg állt a lábam mögött, befúrta a fejét a lábam közé, és a terpeszem mögül kukucskált. Csak már olyan magas, hogy szinte a nyakába ülök ilyenkor. :roll: De ezt csinálja mindenhol, vagy fel kell vennem, vagy a lábam mögé bújik. Persze csak egy kis időre utána feloldódik, csak sokan, máris ki akarják venni
a kezemből és ez tök idegesítő. Ennyit lehetne neki tolerálni, hogy 5 pecig Ő még velem akar maradni, mert utána már szívesen játszik mással is.

Ma megyünk szemészetre, drukkoljatok, hogy ne kelljen szemüveg.
Vendég
 


szia Kata! :lol:
Vendég
 


Marci, kezd hangisodni :lol: :lol: . Akkor sok türelmet kívánok, egy kicsit laposodni fog a feneked, mert én annak idején aaaaannyit kellett üljek a földön.

Ja, legújabb szórakozása, hogy hátrafelé járkál. :lol:
Vendég
 


Vicus, Hajni, most tartok a bilis és kukázós storyknál - belőlem kibugyant a röhögés :lol: Marci egyáltalán nem játszik a játékaival, semmivel. Most, hogy hazajöttünk azt hittem érdekli, de nem. helyette a mosogatógépbe való tisztítót borította ki, kezdte nézegetni. illetve minden ajtót ki-benyitogat, mániásan. Mutattam a duplós házikó ajtót, nyitogassa, az nem tudja odacsípni a kezét. hááát földhöz is vágta :lol: A mosógép ajtót már állva is tudja nyitogatni. Hihetetlen nagyokat zuhan közben, de nem hagyja abba. Én nem is bírom nézni.

Hajni, én cipelem, mert megutátam a kendőt, de már többször gondolkodtam éjszaka, mikor csípő, derék, hátfájás vmelyikére ébredtem...

olvasok
kpetro78
 
 


Szia Kata!

Pihenés után betegség, ez elég rosszul hangzik, szegénykék. :(
Mielőbbi gyógyulást kívánok mindkettőtöknek.
Már betegen jöttetek haza, vagy csak a hazaérkezést várta ki a náthátok?
Írj majd milyen volt, hogy éreztétek magatokat?

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


Hajni, látom neked is vannak jó ötleteid a babakocsizásra. :lol: :lol:

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


Olvasás közben vagyok...
Hajni, Bea, nagyon kedves és figyelmes párotok van! :D 8)

Kistündéremről, Ő igazán különlesesen felköszöntött éjfélkor :wink: olyan jó volt, úgy símogatott szopi közben, majd elolvadtam. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ági_bp 2009.03.20 13:52-kor.

Kép
ági_bp
 
 


Szia kata!

Gratulálok a lépkedő Marcinak!! :D Nagyon ügyes!
Hogy hogy megutáltada kendőt? :shock:

Kép
ági_bp
 
 


Hajni remélem rendben volt a szemészeten minden!!

Szilvi a 2 órás kitolás az nem egészséges, szerintem! Mi az, hogy ez az átlag első szülésnél? :shock:

Hajni, Zita meg azt mondja a virágra, hogy "hátyá"....hapcit akar mondani :lol: :lol:

Kép
ági_bp
 
 


szerintem is sok 2 órás kitolás....nekem kb konkrét kitolás 20-30percig (se)tartott!A vajúdás volt sok és fájdalmas,maga a baba kitolása abszolút nem fájt!

remélem Hangának semmi nincs a gyönyörű szemecskéjével!

Én se kaptam virágot :cry: :cry: Vettünk mindenkinek(anyák-mamák-dédik)csak nekem nem....apának el is mondtam,hogy neki kellett volna zt megoldania!De azért délután cukrászdáztunk hármasban :lol:

Remélem Zita szerencsét hoz nekem a vizsgára!Ági szólj neki,hogy szoritson nekem :lol: :lol:

Mary:Blankának mikor is van a szülinapja?már nem sok van a nagy napig!

KépKép
vicuska
 
 


Az Anyák napjáról sem írtam még, én 1-1 szál virágot kaptam mindkét gyermekemtől, de mire a Gergőét megkaptam, a virág mellé tett zöld leveleit letépkedte. :D
Az Alexandra még egy rövid versikét is mondott, amit ő talált ki, a gondoskodásról és a szeretetről szólt. Egy üres papírt teleírt hullámos vonalakkal és úgy csinált mintha onnan olvasná fel. :lol:

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


halihó!

Fürdetésről kiszöktem, Apával van Zita. csak mielőtt elfelejtem gyorsan leírom: egyszer volt téma a víz fluortartalma, s már akartalak Titeket kérdezni ki mit iszik, stb. Mi Jana vizet adtunk általában, de abban csak 0,1 a Fluor, ma vettünk Óbudai gyémántot, s abban 0,3. Annyi amennyit kata Te írtál anno, hogy lennie kell. :) Viszont magasabb a nátrium tartalma, bár ez is nátrium-diétához is alkalmas víz :roll: A Szentkirályira pedig nincs F ráírva. Tudtommal az is adható babáknak-legalábbis rajta van egy baba képe. Azt csak akkor adok, ha az Övé elfogy, s nincs itthon más.

Kép
ági_bp
 
 


Szilvi, ez annyira megható lehetett, ahogy Alexa szavalt neked! :D

Kép
ági_bp
 
 


Mi Szentkirályit iszunk.

Ági, ha jól emlékszem még régebben te ajánlottad ezt az oldalt http://www.egyszervolt.hu köszi, a hétvégén volt idő belenézni, Alexandrának nagyon megtetszett meg nekem is.

Megmég ilyet is találtunk http://www.mesetv.hu

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


Szilvi, nem én ajánlottam ezt az oldalt. :)

Kép
ági_bp
 
 


Ági, én Óbudait adtam, de mostmár sokszor kap csapvizet is. De miért nézted a fluorid tartalmát, soknak vagy kevésnek tartod? Én adom Hanginak a Dentocar tablettát és abba az van írva, olyan helyen nem szabad adni, ahol az ivóvíz f.tartalma 0,75 mg. felett van. Én megkérdeztem az ÁNTSZ-t nálunk 0,2-0,3 körül van, meg ahogy Te írod az ásványvizekben is ennyi.
Vendég
 


Ági, sajnálom, hogy rossz érzéseid maradtak az Anyák napjával kapcsolatban. Nekem is rosszul esett volna egy kicsit.

Szilvi, édes lehetett Alexandra a hullámos papírral, kedves. :lol:

Szemével minden oké, és nagyon ügyes volt. Mindig oda nézett ahová kellett, nem sírt. :lol: Irtó büszke voltam rá. Még mondta is a dr. néninek hogy "ku" (kukk). Azt mondta egy kicsit lehetne több a dioptria, de még normál övezet. Viszont esélyes, hogy kisiskolás korában már lesz szemüveg. :( Az még odébb van, bizakodjunk.
Vendég
 


Ági, mindjárt szülinapoztok! :lol: Hogyan tervezed megünnepelni? Úgy emlékszem Anyukádékhoz mentek.
Vendég
 


Kár hogy nincs itt egy bagoly se. Akkor alszom én is. Jó éjt, ha még jönne valaki.

Vicuska, azt még Neked is akartam írni amit Áginak. Ez szerintem is apa "dolga" ilyenkor.
Vendég
 


Örülök, hogy rendben volt a szemészeten minden :wink:

Kép
ági_bp
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?