Sziasztok!
Tyű! Nagyon sokat írtatok. El is kezdek olvasni.
Roni: Szupi hogy minden rendben van a Manócskával
Nekünk is lassan be kellene jelentkezni. 4 hét múlva leszek azt hiszem 18 hetes akkor már mehetek 4D-re ugye? Meg az lahat a kötelező UH vizsgálat is? Mikor is kell UH-ra menni majd?
Igen látszik a képen Manócska
Aranyos kis álomszuszi
Ja! És nagyon csini kismama vagy! Fejedet is beleértve!
Ani: Kicsit megnyugtattál, azt hittem csak én vagyok ilyen szétszórt.
Mindig kinevetnek.
Jóslók? Emlékszem, nekem is voltak 4-5 napig 5 perces fájások de én fogtam a falakat.
Sajnos aludni sem engedtek. Én úgy tudtam hogy van aztán elműlik nem folyamatos a jóslófájás. Nálam jött rendesen.
Kartipartiztatok? Jól sikerült? KERTESHÁZAT AKAROK!!!
Tippem: Május 25. (egyébként meg nem tudom
) 3100 gramm
Judy: Jaj szegénykék! NEm lehetett könnyű, de szerencsére akkor meggyógyultak. Múlt héten? Így akkor majális is ugrott nektek?
Édi lehetett Barbika és nagyon bátor. Kislányok ilyen bátrak? Emlékszem kicsi fiam nagyon sírt, bár szerintem hogy lefogták attól megijedt aztán még a böki is...
Ilyen ügyin alszik Barbika? Nagyon ügyesek vagytok! Akkpor tudsz aludni. Ez csúcs! Reggeli szopi után visszaalszik?
Kriszti: De édesen fel van öltöztetve a kislegény
Szép volt a keresztelő? Aznap csak őt keresztelték?
Bessy: Ez csúcs!
Hurrá!!! Magne B6! Akár 3*2-öt is bevehetsz! Az jó lesz majd a poci feszülésre is. Keksz mielőtt felkelsz. (nekem egyik sem segített de neked hátha, bár én émelyegtem csak, de nem vol tkellemes. Jó hír hogy elmúlik!
)
Én is úgytudom hogy amikor már van szívhang akkor adnak egy papírt róla és aztuán kell menni védőnénihez. A doki ezt mondani is fogja majd.
Márti: Szerintem ez attól függ hogy milyen a kenguru. ha prófi és tartja a baba fejét akkor ár az elejétől. Olyan mintha te tartanád.
Nem baj ha veletek alszik néha a KisAti. Szerintem határozottan nem baj. Jó anyának, babának. Ma napig is néha odajön a kisfiam hozzánk. Annyira meglepődött szegény valamelyik nap. Nagyon köhögött és nem igazán tudott amiatt aludni, én meg odahívtam közénk
Kérdezi: Oda? Mehetek? Mondtam persze. Összebújtunk köhégcseélt de biztos hogy így hamarabb és nyuggodtabban el tudott aludni, szóval szerintem vannak olyan esetek amikor hasznos és nagyon jó ha ott alszik velünk a Manócska
Melus: Én is csak 2 emberkét ismerek személyesen, és lehet hogy egyikük sem jön
Szóval gyere!!!
Tali és üdítő: Szerintem is úgy lenne az igazi, hogy aki nem süt az vigyen üdcsit, mert azért az üdítők nehezek. Ne kelljen annyit vásárolni és cipekedni Andeszéknak. Vélemény?
Enikő: Az szuper! Imádtam a közgázt, bár meg van spékelve némi undorító adótannal meg néhány butasággal még de szupi
Miből vizsgázol csürtötökön?
Kitartás!
baba mozgását idővel majd megérzed, ne aggódj!
Vicuska: Megkérdezhetem hogy mit dolgozol? Már csak egy nap. Már most izgulok Érted!
Rólunk: Majális szupi volt, márminthogy Barnika imádta Vitéz Lászlót
Lovagolt, lángost evett jól érezte magát
Én majdnem elájultam a sorban amikor vártam a léngost sajnos ki is kellett állnom, de a hölgy rendes volt és szólt amiko rén következtem és visszaengedett. Alacsony a vérnyomásom és meg kellene innom minden nap 3 liter folyadékot, dehát nem teszem.
Aztán vendégek is voltak, szombaton meg kerti parti félén voltunk
Jó volt a négy nap