Sziasztok!
Viki, köszi a telefonszámot. Mi anno a 20. héten voltunk Csengével 4d-n, még Pesten, és tényleg nagy élmény volt. Bár akkor még olyan picike, vékonyka volt, de mindenét jól lehetett látni. Lackó már formásabb lesz.
Ja, mi kaptunk dvd-t is róla, így a nagyszülők is láthatták.
Zsuzsi, csak ámulok és bámulok, hogy milyen ügyesek vagytok! Így tovább!!!
Allergia ügyben lehet, hogy tényleg jó lenne egy újabb vizsgálat, mert a parlagfűhöz még nagyon korán van. Nekem is van allergiám elég sok mindenre 17 éves korom óta, de a terhesség, szoptatás miatt eléggé elhanyagoltam, nem szedtem gyógyszert, és vizsgálaton sem voltam évek óta. Nem tudom, hogy most hogyan fogom majd bírni...
Rubinita! Gratulálok Jenninek! Neked meg kitartást, sok erőt!
Ja, és lányok! Csak óvatosan a vásárlással!
Az outletre gondolok főként. Az igaz, hogy olcsóbb, mint a normál bolti ár, de ezek a cuccok elég drágák még így is szerintem. Nem azt mondom, hogy nem lehet kifogni néhány jó dolgot, de zömében azért még így is mélyen a zsebbe kell nyúlni. Mi elég sűrűn jártunk a Premier Outletbe Budaörsre, és sokszor nem vettünk semmit, pont emiatt. Viszont aki ragaszkodik egy-egy márkához, annak megéri.
Megyek, össze kell csomagolnom, holnap megyünk anyukámékhoz, 3 ballagás lesz a rokonságban, úgyhogy 2 napig csak enni-inni fogunk. Ami mondjuk nekem nem hiányzik a mai mérlegelés után...
Sziasztok, jó hosszú hétvégét mindenkinek!