Új privát üzeneted érkezett!

Isten eltesse sokaig egeszsegben Hannat, es sok boldogsagot a kis csaladnak!

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Kangi,
Van egy jo hirem neked, mielott oviba indulnank:
Van Candida albicans nevu homeobogyo, a barinomnek hasznalt! A kandida-dieta meg gyakorlatilag azt jelenti, hogy csak zoldseg, meg talan hus, no gyumolcs, no cukor, no szenhidrat!
Amugy meg szerintem barmelyikunket, vagy barmelyikunk gyereket megvizsgalnak ilyen reszletesseggel, akkor is talalnanak ennyit! Vastol ne varj jelentos etvagy-javulast, es a vas-szint emelkedeset se, legalabbis Gyurinal hatastalan volt!
Mi az a "sarjadzo" gomba? Ezt igy ranezesre boktek ki? Bocsi.

Kicsit kivagyok, de most nem kezdek bele, legalabb masnak a napjat ne rontsam!

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Zsuzsi Kép
a sarjadzó azt jelenti, hogy nem kettéosztódással szaporodik, hanem kinő belőle a következő generáció. Az afrikaiak pombe nevű sörét is ilyen gomba erjeszti.
A székletvizsgálaton derült ki, ott automatikusan tesztelnek rá, de csak kvalitatíve, a mennyiségit az ANTSZ csinálja.
Remélem, nem lesz diéta ...

Vas: na, jól megvigasztaltál ... Kép KépKépKép

Megyünk a piacra.

Pussz
Kangi
kangi
 
 

 
 

Kangi,

Kristof is kapott anno vasat, neki hasznalt!
Emlekszem mindig a furdokadban kapta este mert csunya foltot hagyott a ruhajaban, aztan valahol olvastam, hogy citrompotloval ki lehet szedni, de maradt a furdokad.
Jo piacozast! En is mennek de apa elvitte az autotKép

Tegnap este Bori csupa csalankiutes lett, nem tudom mitol semmi uj dolog nem volt. Reggelre elmult. Lehet a pisztaciatol csak az volt uj amit en ettem. Kép

Ari es a mar nempottyos Bori
ari
 
 


Sziasztok!

Tegnap is olvastam, ma is olvastam, de nincs nagyon jó kedvemKép, meghalt a pótnagyimKép.


Leszter
Nálunk tuti süketek a szomszédok, állítják, hogy egy hangot sem hallanak tőlünk (pedig itt lakunk)

Gombóc
BalesetKép
Költöztetés: mi is selfmade csináljuk, de egyik barátomék is költöztető céggel (már harmadjára, mindig másikkal), eddig soha nem annyit fizettek, mint amennyit kellett volnaKép

Maci_2
Gratula barátodéknak a 3-ik kiskrapekhoz!
Matricák tök jók!

Kaska
Ne legyél szomorú, hamarosan Nálatok is összejön a netezés!

Norka
Gratula a sikeres kreszhez! Egyik barátnőm ma csinálja negyedjére, nagyon el van keseredve...

Franyó
Édes sztorik

Zsófi
Képek szupik, szamár is szupi
Barátosné még egyben???

Kangi
Drukk a mihamarabbi jóevő_tutirendbenlevvő Julcsihoz!

Orsoly
Mi a családfenntartást ragoztuk, beleírtuk azt is szépen megfogalmazva, hogy ha páromat elviszik, akkor biza éhenhalunk ("válsághelyzet"-be fogunk kerülni). Enyém Apa másfél évet kapott, de azt is megírták, hogy többet nem kap, ha az letelik.

Gratula AnnAnnéknak Hannához!

Én csináltam egyszer (fél évig) kandida diétát, hát, nem kívánom vissza azt az időt.

Tegnap tesztet írtunk angolon, a tanár azt mondta, aki 90% felett teljesít, ajándék matricát kap. Egyszerre úgy éreztem magam, mintha az oviban lennék. Elég sokat tanultam, de matricám nem lesz, az tuti.

Mamink a múlt héten már szuperjól volt, a héten megint visszaesett, hétfő óta nincs magánál, azóta nem evett egy falatot sem...

Apa kivan az albérlettől, a lakóteleptől, ezerrel lakást keres. Tök jók vannak, de honnan szedjünk ca. 12 millát???

Na nem negatívkodok tovább... pedig három liter tejből csináltam madártejet, boltos barinő adta tegnap (lejárat előtt lefagyasztja)

Betegeknek jobbulást! Gyerkőcök gyönyörűek, csinosak, ügyesek!!! Mind-mind-mind!
Puszi
Toffi + Zsombi
toffifee
 
 


Sziasztok!

Urszila,
hová kell cseppenteni? Fülbe v. szájba? Én kis tudatlan. Köszi. Patikába lehet kapni?

Maci 2,
a matricák szuperek. Honnan vannak a sablonok?
Nóri kapott antibiotikumot.Kép

Orsoly,
gratula apának! Rendesek voltak, hogy adtak halasztást.

Zsófi,
Nóri nyáron kapott egy Fisher-Price magic rajztáblát, nagyon bejött neki. Tudom ajánlani. Igaz apukám spanyolországból hozta de lehet, hogy itthon is lehet kapni. Én valami eladópult félén gondolkodom karácsonyra. De hátha lenne valami jobb mert a lakás meg kicsi már a sok kacattól.Kép

Zulu,
névnapjára kapott Mega Block-ot. Ismered? Nagyon szereti de most egyenlőre elég neki. Könyv merg annyi van neki, hogy simán tudnék nyitni egy könyvesboltot. Ráadásul egy csomóból több van mert a kedves apósom mindig könyvet vesz és nem nézi meg, hogy mit, csak belerakja a kosárba. Van olyan, hogy egy alakalommal úgyanazokat hozza. Hoz 4 könyvet és abból 2 tuti egyforma.Kép Furi számomra, hogy nem nézi meg, hogy mit vesz. Pl. Idén a szülinapjára úgyanazt a könyvet hozta mint tavaly.

Gombóc,
költöztetés.Kép Nekünk a legjobb mesekönyvek tűntek el a költözés során. Kép Nem néztük meg, hogy mindent lepakoltak-e. De legalább olcsó volt.

Franyó,
elveszett kiscipő történeteKép Gondolom ráillett a KIsHamupipőkéreKép

Kaska,
éjszakákKép Valahogy nekünk se akar működni a dolog. A pici 2 óránként csatlakozik.Kép

Mariann,
Forever Living Products féle Aloe Vera-s készítménnyel állítólag nagyon jól kordába lehet tartani a cukrot. ha gondolod megkérdezem pontosan miről van szó, mert az egyik játszótérti anyuka egekig magasztalta, hogy mióta azt használja nem kell sem tabletta sem inzulin.

Tina
tkriszta
 
 


Toffi,
pótnagyiKép.

Norka,
gratula a kreszvizsgához. Nekem csak 4.-re sikerült.Kép

Tina
tkriszta
 
 


Sziasztok!

Na tessék, FLP-s aloe verát mindenki dicséri. NÁlunk a pollenallergiás nagyfiamba tömtem, flp-s pollentablettával együtt és idén kihagytuk a claritine, egész minimális tüneteink voltak parlagfűszezonban, tavaly meg claritine mellett is piros volt a szeme (is).

Metrós játékinfókat köszi!!!

Urszila: sétamegoldáshoz gratula! NÁlunk a tél beállta nagy gond, mert amióta sok cuccban van a gyerkőc, nem nagyon birom hasra tenni, beszorul (kicsi kocsit használok a bkv-zás miatt), vagy legalábbis sokat mozogni nem tud. Nyáron ő is állandóan hason volt. Most nálunk a félig de méginkább az egész ültetés jön be. és az éneklés.Kép

Kangi: nekem is van egy olyan érzésem, ha egy amúgy egészségesnek, gyarapodónak kinéző babán csinálnák mindezt végig, ott is lenne egy rakás hasonló lelet!!!

Banán: Ibolytól (szopitopik) származó infóim szerint a legújabb kutatások alapján a többi déligyümölcshöz (narancs!) hasonlóan a banán is allergizálhat! Azért csak HAT, szóval nem szükségszerű. Mondjuk belefulladni szuperül tudtak a nagyok nekem is. ÉN anno villával teljesen levet eresztő puhára nyomogattam, esetleg anyatejjel kevertem (később turmixnak is), nagyon nyerő volt. Ancsinál később szándékszom csak kóstoltatni.

SOfka: bizony, bizony, különösen a nagy súlyú babák egész lelassitanak, szinte megállnak! Mozgás is bejön. Meg riogatott már engem a védőnő is, hogy az anyatejtől szépen -nagyon- hizó babák sokszor egész leállnak hozzátápinál.

Orsoly:örülök, hogy mégse viszik párodat egyelőre!

Tina: fogni kell egy növényt, szétnyomni a levelét (pl fokhagymanyomóval) és kinyomni a levét. NÁlunk már egy csepp is használt nagyobb lánykámnál!!!
Mint irtad, neked a Pesti úti Tesco közel van, akkor mi is, ha felénk jársz -vagy eljutok végre talira - szivesen adok kövirózsát, teli van vele a kert (rézsű-sziklakert), cserépben is szépen megél.

SZiasztok:
Ildi

Ildi
pildi
 
 


Gombóc,
Jó hogy újra vagyKép
BalesetKép KöltöztetőkKép
Ügyes ZsombiKép Roni is Zsombi példáját követi, csak ő még nem nagyon ül (hamar eldől).Kép

Orsoly,
Lehet, hogy csak sokat mozog Lackó, arra megy el az energiaKép Ne aggódj!
Éljen élejen a halasztás!Kép

Franyó, Leszter, Kaska, Zulu, PsAndi, Beu, Zsuzsóc, Toffi, Tina,
Köszi, elég lassan készültek el (gyerek mellett). A gyerekszobába tettük a válaszfal ablakára (több ablak van, egy ablak egy mese lesz majd). Roninak tetszik, amíg készültek mindig meg akarta kaparintaniKép

Egyik ismerősöm (3 hós babával van otthon) kicsit depi (gyes-beteg), mutattam neki a matricákat. Reagálás: Van hozzá türelmed?

Kaska,
Drukk, hogy legyen időd pihizni, netezni, gyöngyözni és amit még szeretnél!

PIldi,
Szegény AncsiKép Szájkosár kellene a harapósraKép

Norka,
Gratula a sikeres vizsgához!
Nagyon ügyes Jazi.Kép Roni már jó ideje nem csinál semmi újat.

Virág,
Hol láttál ennyiért hab-tapilapot és hány db van benne?
Ügyesen turiztálKép

Franyó,
Sztorik nagyon jókKép

PsAndi,
Jobbulást!

Urszila,
KépekKép KörteevésKép

Csucsuka,
Gyors döntésKép
Drukk a barátnődnek!

Kangi,
GyarapodásKép
Drukk az étvágyhoz!
Gombák hesshesshess!!!
PajzsmirigyKép
Kitartás neked és jobbulás Julcsinak! Drukkok mennek!!!!!!!!!!!

Reklama van, megyek.
Megevett egy mini körtét.
Nem hagyott annyi időt hogy elküldjem, így folytatom.

Zsuzsóc,
Édesen adhat puszit LizaKép

AnnAnn és családja,
Gratulálok és nagyon sok boldogságot kívánok nektek!Kép

Kangi (megint),
Én is piacra mennék, de Roni kaja után elaludt. Így megint nem ebédelek 2 előtt.

Ari,
Mi babakocsival megyünk piacra, nincs messze. Csak aztán hazahozni nehéz. Még szerencse, hogy csak pár lépcsőfokon kell felcipelni.Kép

Toffi,
Nagyon sajnálom a pótnagyitKép
A nyelvtanfolyamokon azon szoktam mérgelődni én is, hogy nem veszik figyelembe a "tanulók" életkorát. A legtöbben munka mellett végzik, már nem gyerekek. Ezt a módszertanban is figyelembe kellene vegyék!
Maminak drukk és jobbulást!
Madártej, nyammm. Már nagyon régen nem ettem.

Tina,
Sajnos nem elérhető az az oldal (kedvencekben), ahonnan letöltöttem a sablonokat (német nyelvű volt). Megpróbálom majd újra megkeresni. Vagy el is küldhetem mélben amiket lementettem.

Maci_2
maci_2
 
 


Hali csajok!

Barátosném még egyben, most lesték, már egyujjnyiKép, viszont este már jön haza apuka. Nos akkor is lesz rám szükség, vigyázok a nagyobbikraKép.

Toffi, részvétemKép adok én neked matricát, ha csak ez kellKép

Tina, mi tavaly vettünk ikeás kisasztalt kisszékkel, az hol műtőasztal, hol eladópult, hol parkolóház. De volt már tűzhely is. Amióta bölcsis a srác - és ott mindenféle játék van - egyre nagyobb a képzelőerejeKép. Rajzólosban még vacilálok... van neki táblája, amire filccel lehet rajzolni, szoktunk cerkával és zsírkrétával is... lehet, csak én vágyom rá?Kép. Viszont gyurmázni is nagyon szeret... Télleg, festeni mikortól szokás?

AnnAnn kispapi, GRATULA Hannához!

Kangi, kicsit legalább megnyugodtál? Mostmár szépen mennek a dolgok, biztos meg lesz a megoldás! Nagyon sajnálom, hogy ennyire kivagy, de teljesen megértelek, valszeg én is így lennék vele... Ráadásul én olyanforma kiscsaj voltam, mint Julcsid, avval a különbséggel, hogy csak 6 hétig szopiztam. És soha semmit sem ettem meg, egészen kamaszkoromig... ozt látod mi lett belőlem?Kép És a sok eröltetés miatt nem ettem többet, csak épp úúútáltam enni, ami nagyon láccott rajtam...

Maci2 szépek lettek! Hol találtad a sablont hozzá? Hófehérkéset kajtatok már egy ideje... Csak nem találok olyan kifestőt, a neten se...

Na menek, mert holnap tali lesz nálunk, 2 gimis osztálytárs jön egyik két manóval, másik eggyel, aki spec 3 nappal fiatalabb, mint ZsófimKép, kicsit sok a dolgom...

De végre lekaptam a csajt:
Kép

Pussz
Zsófi
csucsuka
 
 


Sziasztok Lányok!

Látom pörögtök ezerrel. Nagyon el vagyok maradva, ezért bocsi, lassan egy hete nem jártam itt, bár azt gondolom tudjátok, hogy igényem az lenne. Kép

Nem tudom, hogy pici lányunk mikor enged végre, egy 10 percnyi szabadságot a mamának naponta, de remélem ez is eljön egyszercsak...

Képzeljétek Apa, meg én is egy jó kis hányás-hasmenés-láz nyavalyát szedtünk össze, én még mindezt megfejeltem egy jó kis náthával, remélem Ilang nem kap belöle.

Bocs, hogy nem olvastam végig a termést, de a pocok máris kajabál a társaságért, a lakás szalad, én a halálomon, szóval megyek, mert kitör a balhé. (már ami a lányunkat illeti)

Mindnekinek pusza

Tündér és a ma 11 hetes Ilang-baba

Ja!
Alsópáhok nagyon jó hely, tetszett nekünk, csak szegény Apa ott kezdte a nyavalyát, szóval nem igazán volt lehetöség beleélni magunkat, mert szegény nyomta az ágyat.. Kép
Tündér
 


Apukám azzal vigasztalt, hogy a (pót)nagyi szépen csendben elaludt. De már 20 éve ott volt nekünk... Tudom, nem lehet örökké élni...

Maci_2
Angol: Nem én vagyok a legöregebb, csak egy lány fiatalabb nálam, ő 76-os és januárban szül, szóval nem egy tipikus gyerekcsoportba csöppentem. Sőt, a többieknek nincs is 10 év alatti gyereke. A tanár szerint nagyon szoktak örülni a tanulók a matricának, kicsit meg is sértődött, amikor röhögtünk ("katicás és pillangós is van")
Madártejből viszek a boltoscsajszinak, küldjek Neked is fénypostán?

Nem tudja valaki, nem működik a freemail? Valami gáz van az enyémmel...

Toffi
toffifee
 
 


Sziasztok, lányok!!!

Tegnap este elbambultam a Noszály Sanyin, és már fáradt voltam a netezéshez.Kép

Először is aki piros gumszamárra pályázik: megkérdeztem az erobikoktató barinőmet, akitől a fittballt vettem még a terhesség idején, mert nekik van, 2 gyereket kiszolgált, imádták. Ugyanolyan vastag gumiból van, mint a labdák. Szóval ugyanott árulják, ahol a fittballt, valami sportszövetség, ahol csak oktatók vásárolhatnak. Bár nem jár gyakran oda, ha összegyűjtöm, kinek kell, szívesen megveszi. Árban nem volt naprakész, de úgy emléxik, 6000 -max 6500 pénz. (Csucsuka, a tiétek mennyi volt?) Mivel macerás a szervezés (szóltok-szólok-megveszi-átadja-átadom) mielőbb döntsetek, hogy kényelmesen meglegyen karácsonyig.
Na, erről ennyit.Kép

Timici,
ami azt illeti, nem kaptam Vincetoxikumot, de hol is van a Margit? Ma is autózunk valahova, akkor elugrok oda is...

Urszila
Kisteknősöd ééédes!!!Kép

Kangi
Nagy-nagy drukk megy, hogy minden rendbejöjjön, és a lehető leggyorsabban legyűrjétek a gombákat és egyéb betolakodókat.Julcsi hogy viseli a vizsgálgatást?

Kaska
én még élénken emléxem a kialvatlanság nyűgére - kívánom a helyzet minél gyorsabb javulását. Egy kicsit sem hagyjátok soha sírni? Mert az én első próbálkozásomkor legnagyobb megdöbbenésemre Kevin 6 azaz hat perc múlva aludt. És hidd el, 1-2 percig annyira bőgött, hogy aszittem legalább 1 órát fog tartani...

Maci2
Matricáid szuperek!!Kép

Zsuzsóc
Nyálas puszi tök édi lehet. Én is akarok! Engem Kevin mindig csak nyalogatKép

Norka
Vizsgához gratula!Kép

Csucsuka
Kutyázó ded nagyon aranyos a rakétaállású fenekévelKép

pusza
Elli
ellimami
 
 


Toffi
Az én freemailem sem megy! Az Outlookomnak valami baja van vele, nem tud rákapcsolódni.
Én meg itt izmozok új postafiókokkal, mert aszittem itt a gáz. Ezexerin nem, úgyhogy csak türelem kérdése...Kép
E
ellimami
 
 


Basszus....betojt tegnap az ISDN doboz, én meg itt agyalok 2 napja, mi lehet a gép bajaKépKépKép Na most azért helyrepofoztam, de olyan bosszús vagyok a 2 napi lemaradásért, hogy csak nnnna. Majd igyexem visszaolvasni, addig méla csönd...

pusssz
Momo, a Matáv kedvenc kekeckedő felhasználójaKép


Momo
momo
 
 


Elli,
Margit Patika(Páskomliget utca 4. tel:2720013) Páskomliget és Nyírpalota sarok a Csarnokkal szemben van. Ha ráér holnapig akkor szívesen megveszem(már ha van nekik), ma sajna suliba kell mennem du.Kép

Varroda nyitvatartást köszi, feljegyeztem, remélem a héten eljutunk oda is.Kép

Timici
timici
 
 


Elli
Köszi, nálam ugyanaz, de már lerendeztem telefonon (klasszul csúcsidőben mobilról mobilt Kép)

Toffi
toffifee
 
 


TimiciKép
köszi, aranyos vagy, de asszem elmegyek. Kocsival télleg 10 perc. És a nagyiék a Páskomligetben laknak, úgyhogy nagyjából még be is tudom lőni, merre vanKép
köszike
Elli
ellimami
 
 


Sziasztok!

Freemail nálam is disznolkodott, de ha felmentek a webre és onnan bejelentkeztek, úgy megy!

Piroscsacsi: még konzultálnom kell apával!

Ma jött Liberoéktól a legújabb: termékminta és ajánlat: 3 figura (+ a kérdőiv amit küldtek) ér két habtapi fürdőjátékot.

ANcsi ma végigkergetett egy kis bogárkát kétszer a szobán! Aztán kilakoltattam-kimentettem a bogarat.

Sziasztok:
Ildi

Ildi
pildi
 
 


Na jó máramikor, most már webről sem érem el a freemailt...
Ildi

Ildi
pildi
 
 


Sziasztok,

Leszter,
Orsinak is csak két foga van Kép és banánt ehet az öledben is. Jó érett banán válassz, amiben a külseje már kicsit pöttyös. Az olyan puha, ha a kezével is össze tudja nyomni, meg hiába csak két foga van a lánynak, már szabályos rágó mozgásokat végez, és a ínyével, nyelvével, szájpadlásával igen szépen össze tudja csócsálni a puha banánt. Ha esetleg egy nagyobb falat a torkára csúsznak, akkor köhögni fog. Nálunk egyszer a kezemből evett felezett barackbefőttet, amiből a két kicsi fogával egy tök nagy darabot leharapott. Ez a torkára csúszott, és vadul köhögni kezdett. Elkaptam a sarkát, és fejjel lefelé lógattam egy pár pásodpercig, falatka kicsusszant, ő megkönnyebült, és már nyúlt a következő falatért. Szóval szerintem nem kell annyira félteni őket, a jóisten jól kitalálta ezeket a babákat Kép

Norkini,
Gratula a sikeres kresz vizsgához, bár én így látatlanban is tudtam, hogy megcsinálod Kép

Franyó,
két sztori irtó helyes, nálunk apája is mindig átír vmi hülye dalt a gyereknek Kép

Sofka,
megnyugodtam, hogy akkor nem vagy amolyan Pató Pál Úr. Drukk, hogy ne kelljen mondjuk du 5-től éjfélig ott ülnöd egy sürgős műtét miatt Kép

Kangi,
Örülök, hogy hallottam rólatok. Tök jó, hogy Julcsi minden para ellenére is hízik. Egyet nem értek: kinek van pajzsmirigy alulműködése? Mert ha neked, akkor ugye tudod, hogy az anyatej-termelés is kevesebb, és talán tényleg nem elég már neki mennyiségileg (persze csak itt okoskodok, de ezt a szopitopikban szerintem kérdezd meg!)

Zsuzsóc,
Orsi soha nem kapta a banán turmixolva, csak villával törve. Általában nem szokott félrenyelni, ha meg igen, akkor olvasd fentebb a mentőakciót. De különösebben nem parázom emiatt Kép

AnnAnn,
Gratula Hannához, és már várjuk, hogy mi hír felőletek Kép

ja, mindenki babája gyönyörű, már akiknek a fotója fent van. Sajnos én vhová elcsesszintettem a képleszívó progimat, úgyhogy pár nap kérdése, már lesznek újak is.

Most muszáj mennem, mert a gyerek úgy döntött, most enni szeretne Kép

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi
 
 


Heppi,
még jó, hogy átírja párod a dalokat, DL első fordulójával a háta mögött nem csodaKépKépKép

Ja és Bencének ugyan csak 3 foga van(2felül-1alul), de egy gerezd almát simán elszajszol. Banánt én nem adok neki kézbe, a magok miatt. Inkább szűrőn átnyomom, majd ha már elmúlik 1 éves mehet a mag is. De kifli csücsköt, háztartási kekszet, piskóta tallért is kap.Kép

videókKép, nem tudom mi lehet a baj, nálam működik

AnnAnn gratula Hannához!Kép

Maci2,
nagyon jók a matricák, gratulaKép
barátnőKép, mitől gyesbeteg, ott a 3hós egészséges gyereke, van barátnője(te ugyeKép)? Sorry, de az ilyen nőket nem nagyon értem meg. Az OK, hogy az ember kicsit depizik néha, de ezt a gyesbetegséget én nem értem. Foglalja el magát: pl.: matricázzonKép

Kangi,
örülök, hogy van hír felőletek és jó, hogy gyarapszik a lány, drukk, hogy ne találjanak semmit már. Bence se nagyon hízik, húzom is a méreckedést, amíg lehet, mostanában kicsit jobban eszik hátha felszed néhány grammot.Kép
Tegnap emlegettünk ám Beuval, nem csuklottál?Kép

na most csak ennyi, kisfiam játszani szeretneKép
Timici
timici
 
 


sZIASZTOK!

Nagy nehezen előkerültem. Annyi munka van, hogy azt sem tudom merre szaladjak.

Mi jól vagyunk, Dorka növöget, fogacska még mindig nincs, képzeljétek Dorkának befor az egyik füle, mert az történt, hogy begyulladt és én kivettem a füléből a fülbevalóját, mert már vérzett szegénynek. Így most mikor akartam visszatenni, akkor nem tudtam...

Manó: akkor értesíts mikor indultok a 198 busszal, Dorka is jön, de el férünk.
Nem nagy távolság úgy 3-4km.

Orsoly: akkor téged is várunk, na meg Lackót is.

Majd sütök palacsintát remélem szeretitek...

Jók legyetek
Manó2+Dorka

Ha valami közbejön írjatok sms-t.

Kép
Kép
dorka2
 
 


Heppi Kép
Julcsinak vannak rossz pajzsmirigy-eredményei. Nekem mittoménmilyenek, de lehet, hogy én is beutaltatom magam egy célirányos döfölésre.
A gyermek-endokrinológia jövő hét szerda délután fogad.

Timici Kép
drágák vagytok, én meg úgy el voltam kompolyodva ... és egy csomót kellett várni is, f5 helyett 5 is elmúlt már, mire sorra kerültünk.
Ja, Bence se az a hammbekaplak gyerek Kép Drukk a hízáshoz neki is!

Elli Kép
egyelőre jól viseli, persze a vérvételnmél ordított szegényke, de amúgy ő annyira imádja a társaságot, hogy az se zavarná, ha otthagynám a dokinéni vizsgálóasztalán, elvolt tegnap is a sípoló tehénkével (ez egy játék volt, nem a dokinénire gondolok Kép)

Pussz
Kangi
kangi
 
 


Elli Kép
engem érdekel a gumiszamár!!!!!! KépKépKép Egyelőre úgy gondolom, Julcsinak, de ha nagyon kileszek, én is nyargalok majd egyet rajta KépKépKép

Pussz
Kangi
kangi
 
 


Timici: en lehet le vagyok maradva, de a bananban magok vannak??? En komolyan nem fedeztem meg fel oket...Kép Mindenesetre Lacko imadja ugy ahogy van, neha en is a kezebe adom, bar ritkan mert nagyon diszno modon eszikKép Pedig neki 8 foga van....Kép Ja es a kenyerhejbol is jooo nagy falatokat leharap, de ugyes fiu, addig forgatja a szajaban, mig elmallik es akkor nyeli leKép

Mano2: nekunk ugy tunik meg mindig jo a pentekKép Palacsintat szeretemKép

PIldi: irnal errol a libero-akciorol bovebben? En most nem kaptam toluk leveletKép

orsoly
orsoly
 
 


Elli, Zsófi,
hány éves korig lehet azt a csacsit használni?

Tina
tkriszta
 
 


Tina,

barátosném 4,5 éves kislánya még vígan lovagol rajta.

Zsófi
csucsuka
 
 


Elli, gumiszamár nálunk is találna istállót. (Majd bekötjük az XXL hintaló mellé)

sofka
sofka
 
 


Elli,

asszem 2500-3000 között volt az ára. Nem mérvadó, mert pl. a tornán nekem is 6-7000-t mondtak, pedig ez a jobb minőség.

Zenebölcsit ki is kérdezte? Bocsi, hogy nem válaszoltam... ezt is a Soroksári úti megatoys mellett látogattuk. Elvileg lehet 6 hetes kortól vinni a manókat. Danóm úgy 1 éves kora körül kezdte élvezni... közös éneklés megy, néha cd is, a csajszi hol hegedűn, hol gitáron jáccik. De van a manóknak kasztanyetta, csörgő. meg minden hangszert ki lehet próbálni (szokott ütősöket is hozni).

Dógozni kék, de nincs munkakedv...

Zsófi
csucsuka
 
 


Sziasztok!

Gombóc!
Maradunk a kerületben (XVIII.) csak megyünk lakótelepre a Csontváry utcába.
Költözetetők és balesetKép.

Franyó!
Cipőcske-sztori nagyon édes Kép!

Kaska!
Kitartás. Küldök energiát, bár én is lemerülőben vagyok Kép:+++++++++++!

Andi!
Örülök, hogy gondoltál rám Kép.

Norka!
Sikeres vizsga: hip-hip-hurrá!!!! Egyik barátnőm holnap megy harmadszor forgalomvizsgára. Már ma ideges volt Kép. Remélhetőleg Te majd könnyebben veszed az akadályokat Kép.

Kangi!
Bacik hess-hess! Lehet, hogy butaság amit írok, de natúr joghurt nem segítene egy kicsit helyrebillenteni a bélflóráját? Lassan már ehet joghurtot és azt felnőtteknek is ajánlák mindenféle bacik esetén.
Drukkolok, hogy a gyári kaja tessen a csajszinak!

Orsoly!
Nem katona apához gratulálok! Ötlettel nem tudok szolgálni, a férjem már régen letudta az egészet.

Toffi!
Pótnagyi miatt részvétem Kép.
Matrciajutalom Kép. Elég meghökkentő ötlet felnőtteknek matricát osztogatni jutalmazásképpen. Én voltam egyszer egy angolórán a régi munkahelyemen, ahol potyogtak a könnyeink miközben Celine Dion: My heart will go on című dalát kellett énekelni. Többet nem mentem Kép.

Maci2!
Habtapit a Baumax katalógusban láttam, majd előkeresem, hogy mekkora (remélem nem a kicsi kerül 1990-be). Remélem Levi még nem 'olvasta' el!
Na megvan: 9 db 32x32 cm-es 1999 ft és Padló puzzle néven fut. Mától érvényes 18-áig.

Elli!
Köszi a szamárinfót, de ezt egy kicsit sokallom. A barátainknak is volt, 3 gyerkőcöt szolgált ki (csak az zebra volt) és ugyanolyan márkát láttam 2000 ft-ért, csak az labda volt. De a dobozán ott volt a többi állat, ha jól emlékszem zebra, kutya és még valami. Apa úgy döntött, inkább keresgéljünk tovább, mert minden fillér számít most

Csucsuka!
Asszem béna vagyok, de Te írtad már hogy hol lehetne még szamarat szerezni?

Ez felháborító Kép! Én nem kaptam Pampers-Fisher Price papírt sem és a Libero sem küldött semmit. Pedig eddig küldtek mindenfélét. Úgy látszik elfelejtettek Kép.
Pusza, Virág és Levi
virga
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés, rengeteg a melóm, tegnap 1-ig csináltam, aztán ma reggel 6-tól, amíg a gyerkőc engedte. És most megint.

Kangi!
Minden rendben lesz!Nyugi!Nagyon drukkolok annak a tündér kislányodnakKép

MAci2!
Nagyon klasszak a matricák!!!KépKép Én is most voltam a művész boltban, mert ilyesmit akarok Daninak a szobájába, de annyi festék volt ömlesztve, felirat nélkül, hogy inkább hagytam a dolgot. Te ezt hol vetted? És mire csináltad? Nagyon ügyes vagy!!!Kép Roni boldog lehet, hoyg ilyen ügyi anyukája van!!!Kép

Elli!
Hogy vagytok? Pénteken jöttök usziba?
Piros szamár engem is érdekelneKép Láttam ilyet a Cora-ban is, az mintha olcsóbb lett volna, de majd megnézem. Vagy lehet, hoyg az más minőség?!

Csucsuka!
Én kérdeztem a bölcsitKép Köszi az infótKép !Ez bent van a Megatoys-os tömbben?


Most megyek, de felteszek egy képet, hoyg miket csinál a kisfiam, ha azt hiszi, hogy nem látom. (Azért ilyen sz@r a kép minősége, mert nagyon messziről kukkolva sötétből készítettem.)
Ja és ezt tegnap oltás után csinálta egyből, azért van még ujjatlanbanKép

Kép

Réka
muki
 
 


Elli,
a szamár minket is érdekelne, de azért lehetne majd pontosítani az árát? Csak hogy tudjam, mit kell eltitkolni apa előlKép

pussz
Momo


Momo
momo
 
 


Sziasztok!!!!!

Megvagyunk mi is. Zsanka ma megkapta az 5 hós oltást. Szegény ordított mint a sakál, de amint felvettem már vigyorgott a doki nénire. Kép És kaptunk beutalót vérvételre, pajzsmirgy alul(vagy túl)működésre gyanakszik a dokinéni, nem emlékszem pontosan olyan ideges lettem. De holnap néznek valami hormonszintet, és akkor már egyúttal megnézik nem e vérszegény. És most ez azért derült ki, hogy sokszor ki van nyújtva a nyelve (igaz mondtam neki, hogy újszülött kora óta ezt csinálja, de nem lehet tudni, hogy roszz szokás, vagy tényleg baj van) CSak azt tudnám, hogy fognak neki vénásan vért venni, mikor csak addig marad mozdulatlan, ha a TV-ben reklám megy.

Na most visszaolvasok, lefektetm a lány és jövök!!!

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine
 
 


Sziasztok,

Timici,
Én nem értelek! Banánt nem adsz neki a magok miatt, de háztartási kekszet meg igen, amikor az tojással készül? Nekem ez egy kicsit ellentmondásos, de te tudod Kép

Maci2,
Gyesbetegség ellen itt a babanet - ezt üzenem a barátnődnek Kép

Kangi,
Szegény te! Nem lehet, hogy Julcsi a pajzsmirigye miatt nem hízik "eleget"? Bár szerintem a 18 dkg nem rossz Kép
És látom már a te kedved is jobb, elég sok Kép fejet látok!!!

Orsoly,
A bátyám hivatásos katona. Holnap mindenképpen kell vele beszélnem, és akkor megkérdezem, van-e vmi jó tippje, okés?

Magunkról: Ma jány nem aludt délután, le is fáradtam rendesen. Ezért elmentünk a városba nézelődni. Néztem neki "igazi" téli cipőt, ha mégis úgy döntene, hogy karácsonykor járni támad kedve. Az eladó srác tök rendi volt! Kérdeztem tőle, hogy lakásba mi ajánl, és egyértelműen szandit, aminek legalább 2, de inkább három állítható pántja van, hogy jól rá lehessen igazítani. Így elsőre úgy tűnt, nagyon otthon van a témában Kép

Na, megyek, mert megjött aZuram, és abrakoltatnom kell.

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi
 
 


Virga Kép
semmi tejtermék egyéves korig. Megvettem a Lactobacillusos tasakokat, 15db-os kúra, megláttyuk. Amúgy sem biztos, hogy milliószámra nyüzsögnek a rohadékok, még nem vittünk mintát az ANTSZ-be mennyiségi elemzésre, a generál labor meg csak annyit írt, hogy "a székletben sarjadzó gomba látható".

Nadine Kép
az asszisztens lefogja (ölébe ülteti arccal kifelé és megfogja a karját). Jó esetben. Rossz esetben neked kell elfogni. Utálatos. A laboros néni meg megszúrja. Én beteg voltam az ordító gyermek látványától, de muszáj volt, így csak hangosan vigasztaltam KépKépKép

Heppi Kép
a védőnénis (mai) mérésen 13 dkg volt a gyarapodás, ami azért reálisabb, mert őnáluk nagyjából egy időpontban mérik (ebéd után), a gasztroentreológián pedig múltkor ebéd előtt, most ebéd után mérték, és azért az a kis bevitt kaja is számít Kép Persze, lehet, csak éppen az alulműködésre inkább a hízás jellemző! A túlműködésesek meg nem híznak az istennek sem. Majd meglátjuk.

Az én uram libatepertőt süt a konyhában. Arany ember! Én ugyan ott nem állnék a zsírszagban (csak ha nagyon muszáj).

Pussz
Kangi
kangi
 
 


Heppi,
a déligyümölcs ill. magok allergizálhatnak, míg 9 hónaposan az az egy tojás, amit egy nagy mennyiségű tésztába tesznek, nem hinném, hogy nagy kárt okozna a gyerekben. De igazad van, én tudom.Kép

Mi ma vettünk Bencének benti cipőt. FalconKép
Majd teszek fel képet, naggggyon pasis,de most megyek, mert fürdetünk, pusza
Timici
timici
 
 


Elli,
csacsira jelentkezem! Kép

Ja, még annyi, hogy láttam, hogy küldtél nekem alvás-infót, de elolvasni nem tudtam Kép, pont akkor romlott el a freemail, majd most megint próbálkozom! DE! Képzeld, Anka a napkitörések óta Kép átalussza az éjszakákat!!! Szóval egyelőre nálunk javult a helyzet! (Hatalmas KOPP-KOPP!!)

Timici,
képet, képet!!!!!!!!!!!!!!!! Kép

Pussz
F.
franyo
 
 


Sziasztok!

Orsoly: ez olyan, mint 4 hósan volt a teknősük. Küldtek két db pelust, meg egy kérdőivet. A kérdőiv mellé 3 baba-figurát (a zacsikról) kell tenni (nem irják, hogy milyen jó, meg milyen nem jó, szóval szerintem bármilyen babafigura) és akkor küldenek 2 habtapi fürdőjátékot, képen egy sárga tyúkféle meg egy piros kutyaféle van. Nekem ma hozta a postás (már a kérdőivet meg a pelusmintát).

Lányok, ha van olcsóbban csacsi, jobban érdekel! Jól értem, ez olyan, mint az ugrálós nagy labda??

Kangi, pajzsmirigy: és ha a gyerek relative lassan nő, az is lehet pajzsmirigy valamelyik irányba? Nekem Gergő volt mindig ilyen kicsi, véznácska, de soha nem küldött el egyetlen doki sem vérvételre vele. Egyszer egy ovis szülőtárs pedzegette, hogy szerinte nem ártana megnézetni a hormonjait, de én úgy döntöttem, majd ha a doki küld. Lehet, hogy túl lazán veszem a dolgot?

Franyó: gratula az éjjelekhez!

Én úgy látom, itt most elkezdett táltosodni a nép, és máshol is olvastam, 8-10 hó között éjjeli átalvást kezdő babákról. Lehet esetleg ebben a korban ilyesmiben reménykedni????

Ancsival ma jártunk védőnőnél, drnéni nem volt, mindegy. 9 kg, 70 cm.
délelőtt ribizlilét kóstoltuk, aztán meg befalt egy rakás krumplit almával. Én pedig még nem akarom főzelékezni. Pedig lehet, ő enne. Most akkor éheztetem???

Sziasztok:
Ildi

Ildi
pildi
 
 


Timici! Azota gondolkozom ezen a bananon. En ezer forumot olvasok, sokmindent elolvastam a hozzatapival kapcsolatban, de ezt meg sehol nem lattam, hogy a banan magjaival barmi gond lenne! Allergizalhat, ez ok (bar ilyen gyerekrol sem hallottam meg), de a magjaival szvsz tuti nincs semmi gond (nem is ertem, hogy lehet kiszedni!). Lacko eleinte pl csak a banant ette meg, az egvilagon semmi baja tole, ugyhogy nyugodtan ad neki szerintem.

Abban egyetertek Heppivel, a tejjel es a tojasfeherjevel jobban erdemes vigyazni. En ezert csak bulatat, vagy Biscottit adtam Lackonak eddig, na meg vizes kiflit (bar lehet ebben is van tojas, affene se tudjaKép)

PIldi: es a kerdoiv is tuti kell hozza, avgy eleg a figura? Van teloszam mellette, leirnad, esetleg felhivom oket (van itthon par figura, akkor mar bekuldomKép)

orsoly
orsoly
 
 


NA akkor

Norka
Gratula a kreszhez (csak csendben jegyzem meg, hogy nekem is elsőre meg lett) Vezetni mikor fogsz??? Én már másnap mentem, annyira akartam már vezetni Kép Ma is az történt, hogy én veztettem, férjem hátu a gyerekkel. Állunk a pirosnál, előttem csuklós busz, hátam mögött mkrobusz. Lámpa zöld, erre a mikorbuszos elkezd dudálni rám, előttem a busz nem akar elindulni, mögöttem dudál a fazon. Majd mikor elindul a busz, utána én is értette meg, hogy ugyan miért nem halad a sor. (na ja azt hisz majd kötözködök a busszal egy kis Matizzal) A férjem az egészet úgy írta le, hogy biztos ismerkedni akart Kép

Kangi
Köszi a biztatás vérvétel ügyében. Apájával ketten megyünk, valamelyikünk csak megfogja a gyereket, ha minden kötél szakad. Még jó is ha jön. Nekem hamarabb beszólnka, mint fiatal anyukának (még nem vagyok 24) bár hamar visszaszólok én is. De a férjem már önmagában tekintélyt parancsoló Kép Mikor UH-n voltunk még Zsanival az elsőnél kekeckedtek, a másodiknál már nem mertek Kép Julcs súlya egyébként hol tart??? Mert az ok hogy hízott, de most jelen pillnatban hol tart? Magassága (mélysége lsd. ZULU Kép) és súlya???

Virág
Köszia habtapi infót. Nekünk is jár a Baumax. de én ezen átsiklottam, pedig akarunk venni. Hasznos ez a babanet Kép

Réka
Milyen ravasz kisfiad van, ha nem látod már erősít KépKép Milyen ügyesen nyomja a fekvőtámaszt

Ildi
Örülj, hogy eszik. Most jelen pillanatban, mert lehet egy ht múlva csak cicizni akar majd. Volt már itt példa rá

Mi is voltunk ma méreckedni. 64 cm és 7140g (összement, mert a múltkor 65-nek mérték KépKép) Rakok fel két képet róla

Ez tegnap készült séta után (persze a nyelve itt is kint van, ezért kell a vérvétel)
Kép

Most meg így alszik az ágyamban (a cumit azóta elrakta valahová és a kezeit most imára kulcsolja Kép)
Kép

Na most megyek aldni, holnap nehéz délelőtt vár ránk Kép

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine
 
 


Nadine!
Biztos nem lesz semmi baj!!!!
Én nagyon drukkolok NektekKép
Nagyon édes a kislányodKép Az alsó képen pont úgy néz ki, mint Dani (fejforma, hajmennyiség, kéztartás, orr, fül...). Majd keresek vagy csinálok ilyen képet, mert hihetetlen. Ha azt mondták volna, hogy róla készült elhiszemKép

Drukk holnapra, majd számolj be nekünk hogy ment!

Jó éjt!

Réka
muki
 
 


Na jó, lehet, hogy nem pont olyan, de most ezeket találtamKép

Kép

Kép

Réka
muki
 
 


Orsoly,
én a banánt szűrőn átnyomkodom és fini pép leszKép, és van magjaKépKépKép, ami lehet nem árt, de had legyen nekem is valami heppem.Kép
A kiflit egyébként ált. tejjel készítik(ezért sem ehettem a terhességem végén a CH diéta alattKép) a zsemle az ami vizes, de én is kiflit szoktam adni és semmi baja tőle.Kép

Egyébként most direkt megnéztem: a háztartási kekszben se tej, se tojás.Kép Anno direkt ezért vettem, csak már el is felejtettem, hogy tojásnéküli.Kép Na meg ugye mindenki hallott már a híres-neves vizespiskótárólKép.

Ettől függetlenül, ha elolvasunk egy-egy bébikajás üveget ott is van azért egy-két érdekes alapanyag...Kép

De szerintem az a lényeg, hogy mindenki úgy csinálja, ahogy jónak látja, nem?Kép és a babácskák gömbölyödjenek a mamácskák öröméreKép


Pildi,
engem is érdekelne ez a Liberos dolog, kell a kérdőív is hozzá? telcsi szám? beküldési hat.idő? Köszi előre is.

Kicsit elszomorodtam, hogy nekem nem jön soha semmilyen termékminta, se akciós levél.KépKépKép Miért?

FranyóKép,
kép a cipőcskéről:
http://foto.fotexnet.hu/my_pic/22925/index.php?id=70&page=0

pusza,
Timici
timici
 
 


Sziasztok!

Vagyunk,csak keveset,és leginkább csak olvasó üzemmódban.

A cukrommal kapcsolatban amiket irtatok-nagyon köszönöm mindenkinek a segitő szándékot!!!!!-és minden érdekel!!!!!(egyre rosszabb értékeket mérek,nem húzhatom tovább,dokihoz kell mennem)

Tina!
Igen légyszi kérdezd ki az érintett Kismamát,mert érdekel!!!!!!!!Köszi!KépKépKépKép

Urszila!
Erről a teáról már én is hallottam,bár még nem ittam.
A nyakam már jobb,tegnap volt a csúcs!!!Diclofenac kapszulát kellett bevennem,az sokat segitett.
Na persze Apa maszirkája is!KépKépKépKép



Marcikám átlépte a 7kg-t,szépen fejlődik,és nagyon élvezi a hangját.Sikongat,gögicsél,és szinte benem áll a szája egész nap-amitől persze estére totál elfárad .A fáradtságtól meg nem tud elaludni,szóval egy kis popsi paskolásos rásegitéssel,anya üzemmódban végre sikerül elaltatni a gyereket.KépKépKépKép
A hátán nem tudom tartani mert azonnal átfordul hasra és ennek rém boldog,na de ugyanez vissza felé persze még nem megy.
Vettem neki játszó szőnyeget,most a földre költözünk,ez hát ha elősegiti a mászást és az egyebeket.
Hát valami ilyenek vannak mostanában velünk,és én itt a nem túl jó egészségem ellenére nagyon élvezem az anyaságot.


Most röptiben ennyi,majd jövök még holnap is,azaz ma.KépKépKép


Mariann&Marci
Mariann
 


Sziasztok!

Orsoly: Libero 06 40 200 049
Dátum, ilyesmi nincs irva. Én nem tudom, én lelkesen visszaküldök nekik mindent (szülés utáni csomagban volt, amivel fényképalbumot adtak, az megvan?? Az egyik kis füzetke közepén volt hozzá egy kupon, amit be kellett küldeni), de biztos örülnek, ha többen is bekerülnek a nyilvántartásukba.

Ételek, allergiák: anno a nagyok (93, 95-ben születtek) sok mindent sokkal előbb kaptak, nem lett tőlük semmi bajuk. Mégis, most Ancsival nem rohanok, végül is mi baja lesz tőle, ha 3-4 hónappal később kap valamit??? Lesz még 80 éve rá, hogy egyeKép. Lehet, hogy 1000 gyerekből 1 allergiás rá, ezesetben simán lehet, hogy én egyet sem ismerek, de mi van, ha pont ő az az 1? És a másik, hogy ha bármilyen, nem csak étel, allergia van a családban, akkor jobb óvatosnak lenni, mert fokozhatja a hajlamot. Márpedig pollenallergia nálunk is van. Azért vannak a legújabb kutatások, hogy megpróbáljunk minél több mindent elkerülni. Mi is felnőttünk a 6 héttől gyümölcs 3 hótól főzelék, azonkivül szinte csak tápszer módszerrel, de legyünk őszinték, a mi generációnkban (ha nem is mi magunk!) már nagyon sok az akár 30-as években előjövő ilyen-olyan betegség, allergia. Aminek lehet, semmi köze a tápláláshoz, sokkal inkább a környezeti ártalmakhoz. Na de mit veszithetsz, ha később adod a rizikós ételt??????? Semmit!!!!! A http://otlettar.try.hu oldalról meg találjátok Iboly ezzel kapcsolatos irását. Én hiszek neki, mert tudom, hogy rengeteg dolgot elolvas, teljesen naprakész a legfrissebb kutatási eredményekből.
Ha van tej, és ráadásnak a babák jórésze nem is oly lelkes a hozzátápit illetően, akkor minek erőltetjük???
Magam részéről -nem kell követniKép- azt az elvet vallom, legalább az első évben igyekszem nagyon odafigyelni, semmi mű kaját (E és társai) nem akarok adni neki, zöldség-gyümi nagy része (legjobb lenne ha mind, na itt buktam én is kicsit) bio avagy ismert helyről (anyósom, saját kertem, szomszédomé), ahol tudom, hogy tuti nincs benne -több, mint szabad- vegyszer. És azt az elvet követem -és a bébikaja gyártók ezügyben egyáltalán nem ugyanilyenek- hogy ráér, amiről van hir, hogy allergizálHAT, azzal inkább várok. Élvezem, klassz, amikor eszik szépen, de tudom, hogy ő a papirt is gyönyörűen eszi (Kép), mégsem biztos, hogy jó neki. Ugyanilyen alapon én a tejpépekkel sem értek egyet, ha van elég anyatej, minek a boci számára készült tejből készült akármivel reszkirozni? Aztán azon aggódni, most vajon attól lett-e ekcémás a gyerkőc. Minek, ha az a baba tejpép nélkül is gyönyörűen hizott, fejlődött???
Bocsi mindenkitől, aki személyreszólónak veszi, senki nem áll szándékomban megbántani, ez is csak egy vélemény.

Ildi

Ildi
pildi
 
 


Réka
Asszem megyünk úszni, az a napi 1 porszívózás igazán semmiségKép Meg nem akarok sokat pótolni sem, már így is erős lesz a heti 2x úszás. Úristen, Dani nagyon ügyes már! Kép Kevin még csak hasról hátra fordul, azt se minden nap, és főleg nem direkt.

Franyo
Már akartam kérdezni, hogy a nov29-dec6 talilehetőség neked miért nem jó? Eleve a 7vége nem jó? Nem lehetne mégis?Kép

Csináltam magamnak egy szamárlistátKép
(akik eddig érdeklődést jeleztek)
Kangi
Sofka
Réka
Momo
Franyó
(Kevinnek is lesz majdKép)
Persze még nem végleges, lehet le-és feliratkozni, majd szólok, mikor beszélek az Ági barátnőmmel megint. Szerintem kb nov közepén (még kb 10 nap)indítom a projectet, addig lehet gondolkozni, jó?

Ildi
Olyasmi, mint a felnőtt fittball, csak babáknak csacsialakú, lehet rajta klasszul rugózni, átmászni, lovagolni... Szerintem a vékony inkább vízbe való. De ha van ilyen vastag anyagból ócsóért, persze én sem vagyok a pénzem ellensége, engem is érdekel, ha talál valaki! Egyébként a labda is ilyesmi árban volt, én sokat tonáztam rajta terhesen, Kevin ma is imádja, ha ráülünk.Kép

Nadine
Zsani nagyon édes!Kép
Dani alsó képe télleg emlékeztet rá egy kicsit.

Mariann
Marci már hasra forog? Gratula! Kép Nekünk még csak akkor megy, ha megbirizgáljuk Kevint, igaz, a mozgás 70%-át ő végzi, de el kell indítani.

Zsuzsóc,
te kérdezted a talit ugye? Én ajánlottam fel szerény hajlékunkat a cél érdekében. Kép Újpest kp. metrótól 5 perc gyalog, majd aktuálisan Zsófin keresztül pontosítok. Nov 29-dec 6 a jelöltek eddig, ezek szombatok. Majd idővel csinálok a szamárlista mellé egy talilistát, arra is lehet iratkozni.

Rinyálhatok?Kép
Mostanában szenvedek egy kicsit, (hogyha rendben van az alvás, talál magának az ember más nyomorognivalótKép) egyre kevesebb helyre jutok el Kevinnel: séta közben inkább csak nyűglődik beöltöztetve, ritkán szunnyad 10-20 percet, az új fix autósülés miatt ugye ki-beveszegetem az autóban, ezt is nehezen viseli.(Viszasírom a jó kis hordozót) Emiatt már napok óta halogatok dolgokat, ahova menni kéne. Délelőtt sokat alszik (2-3x1-1,5 óra) délután csak max 1-et vagy több rövid szunya, és ha borítom a délelőttöt, nagyon nyűgös az este, 5től 8ig katasztrófa.
Pedig most már muszáj rástartolnom apa karácsonyi dolgaira, mert tülekedhetek decemberben, annak meg nem akarom Kevint (na jó, magamat semKép) kitenni.
A másik gáz meg, a meleg a boltokban. A minap Kevinen az itthoni rugi+body felett volt egy polárrugi+kiskabát, sapka. Bank, ápisz, gyógyszertár, közért (a bababoltba bár be se mertem menni) szegény egyenként leizzadt. A sapót levettem, de az semmi. Lehet, hogy szegény emiatt is nyűglődik soxor, melege van. Ti hogy csináljátok ezt? Mert az overállos időkben már oké, kinyitom legalább a kezeslábast, de ha most azt adok rá, mit adok mínusz 10 fokban? Jaj, ez az öltöztetés olyan dilemma nekem soxor.

A másik nyűgöm meg Kevin 5 hós szülinpjának közeledtével a hozzátápi. Én még azt a nyamvadt negyedalma-levet is csak heti 1-2x adom szegénynek, tök lusta vagyok pepecselni. 2 hete még paráztam, hogy kitart-e a tejem, hát kitart, most szedek UU homeobogyót is, hogy tuti legyen. Ez olyan kényelmes dolog, télleg. Már előre fázom tőle. Anyukám vigasztalt: "Nem nagy szám, pl összedobsz egy borsólevest, kiveszel belőle 1 répát, és összetöröd, az elején bőven elég". Szegény, nem tudja, hogy már ott elbukott a dolog, hogy "összedobok egy borsólevest"Kép Ráadásul minden nap..??!!Brrr...

Ja, és a minap voltam kínai boltban, ott is volt habtapi (legalábbis itt az egyik újpesti boltban), asszem féláron a Mtoyshoz képest, de mivel a dedem szokás szerint nyűglődött, nem tudtam alaposan megnézni.Kép

Na, eldugultam.
Pusza
Elli
ellimami
 
 


Jó reggelt!

Képzeljétak Marci megint csak egyszer evett éjszaka!!! És ez pont egybeesett Orsi ébredésével. Szóval itt egy kisimult sofka.

Én bevallom piskótát adok rágni a kölöknek. Az elsőt ugyan vajákos-kuruzsló Zsuzsi nénitől kapta. Nem olyan nagy mennyiség ami bejut, a benne lévő tojás sem egy nagy szám. (por) De legalább nem fuldoklik. Egyébként meg főzelék, gyümi. Húst csak bébiételből eszi meg, így hetente egyszer hódolhat a szenvedélyének. Viszont nálunk biozöldből csak dió van, így szerintem mindegy, hogy gyári vagy zöldségestől. Biopiacra csakazértsem megyek. Katánál még nyomtam. DE szerintem arra sincs garancia, ráadásul horror árak lettek.
Kekszet a darabjai miatt nem adok. Ráadásul lehet, hogy tojás, tej nincs benne, de tele van térfogatnövelő izével. (ok, a piskóta is nyilván)

Habapiról csak annyit, hogy Orsi rendesen rágta a kisebb darabokat. És az anyag hagyta magát. Meg én nem tudtam rendesen tisztítani. Az egészet elajándékoztam az iskolának. (Egy része betűs volt). Meg nálunk a szőnyeg is azért rongy, hogy beférjen a mosógépbe. Még a gépi perzsát is utálom, annyira műanyag.

Tejpépekkel én is szkeptikus vagyok, nemcsak Ildi. Vettem viszont olyan zabpelyhet, amire csak forró vizet kell önteni. Vagy ezzel, vagy krumplival sürítek, nehogy éhen haljon a szentem, aki márnemisgyarapszik.

(Ha találtok occsóbb gumiszamarat, akkor arra szavaznék. Csucsuka, nagyker nem Gulliver? Közben eszembe jutott a neve. Na oda tudok szerezni belépőt.)
Na megyek, dolgozom kicsinyég.

sofka
sofka
 
 


Na, most látom, mit írt közben Ildi.
Hát én tuti nem fogok sietni, csak ha lassul a gyarapodása, bár nekünk ez sem mérvadó, már most 8,5 kiló, csodálkoznék, ha ilyen ütemben hízna még fél évet. 1 évesen 16 kiló-hát, az több mint vicces lenneKép
Bár a figyeléshez (bio) hosszútávon valszeg lusta (rossz) anya vagyok, ahogy magamat ismeremKép
De majd igyexem azért.
E
ellimami
 
 


Okés, sofka leírva a szamárlistárólKép
E
ellimami
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?