Réka
Asszem megyünk úszni, az a napi 1 porszívózás igazán semmiség
Meg nem akarok sokat pótolni sem, már így is erős lesz a heti 2x úszás. Úristen, Dani nagyon ügyes már!
Kevin még csak hasról hátra fordul, azt se minden nap, és főleg nem direkt.
Franyo
Már akartam kérdezni, hogy a nov29-dec6 talilehetőség neked miért nem jó? Eleve a 7vége nem jó? Nem lehetne mégis?
Csináltam magamnak egy szamárlistát
(akik eddig érdeklődést jeleztek)
Kangi
Sofka
Réka
Momo
Franyó
(Kevinnek is lesz majd
)
Persze még nem végleges, lehet le-és feliratkozni, majd szólok, mikor beszélek az Ági barátnőmmel megint. Szerintem kb nov közepén (még kb 10 nap)indítom a projectet, addig lehet gondolkozni, jó?
Ildi
Olyasmi, mint a felnőtt fittball, csak babáknak csacsialakú, lehet rajta klasszul rugózni, átmászni, lovagolni... Szerintem a vékony inkább vízbe való. De ha van ilyen vastag anyagból ócsóért, persze én sem vagyok a pénzem ellensége, engem is érdekel, ha talál valaki! Egyébként a labda is ilyesmi árban volt, én sokat tonáztam rajta terhesen, Kevin ma is imádja, ha ráülünk.
Nadine
Zsani nagyon édes!
Dani alsó képe télleg emlékeztet rá egy kicsit.
Mariann
Marci már hasra forog? Gratula!
Nekünk még csak akkor megy, ha megbirizgáljuk Kevint, igaz, a mozgás 70%-át ő végzi, de el kell indítani.
Zsuzsóc,
te kérdezted a talit ugye? Én ajánlottam fel szerény hajlékunkat a cél érdekében.
Újpest kp. metrótól 5 perc gyalog, majd aktuálisan Zsófin keresztül pontosítok. Nov 29-dec 6 a jelöltek eddig, ezek szombatok. Majd idővel csinálok a szamárlista mellé egy talilistát, arra is lehet iratkozni.
Rinyálhatok?
Mostanában szenvedek egy kicsit, (hogyha rendben van az alvás, talál magának az ember más nyomorognivalót
) egyre kevesebb helyre jutok el Kevinnel: séta közben inkább csak nyűglődik beöltöztetve, ritkán szunnyad 10-20 percet, az új fix autósülés miatt ugye ki-beveszegetem az autóban, ezt is nehezen viseli.(Viszasírom a jó kis hordozót) Emiatt már napok óta halogatok dolgokat, ahova menni kéne. Délelőtt sokat alszik (2-3x1-1,5 óra) délután csak max 1-et vagy több rövid szunya, és ha borítom a délelőttöt, nagyon nyűgös az este, 5től 8ig katasztrófa.
Pedig most már muszáj rástartolnom apa karácsonyi dolgaira, mert tülekedhetek decemberben, annak meg nem akarom Kevint (na jó, magamat sem
) kitenni.
A másik gáz meg, a meleg a boltokban. A minap Kevinen az itthoni rugi+body felett volt egy polárrugi+kiskabát, sapka. Bank, ápisz, gyógyszertár, közért (a bababoltba bár be se mertem menni) szegény egyenként leizzadt. A sapót levettem, de az semmi. Lehet, hogy szegény emiatt is nyűglődik soxor, melege van. Ti hogy csináljátok ezt? Mert az overállos időkben már oké, kinyitom legalább a kezeslábast, de ha most azt adok rá, mit adok mínusz 10 fokban? Jaj, ez az öltöztetés olyan dilemma nekem soxor.
A másik nyűgöm meg Kevin 5 hós szülinpjának közeledtével a hozzátápi. Én még azt a nyamvadt negyedalma-levet is csak heti 1-2x adom szegénynek, tök lusta vagyok pepecselni. 2 hete még paráztam, hogy kitart-e a tejem, hát kitart, most szedek UU homeobogyót is, hogy tuti legyen. Ez olyan kényelmes dolog, télleg. Már előre fázom tőle. Anyukám vigasztalt: "Nem nagy szám, pl összedobsz egy borsólevest, kiveszel belőle 1 répát, és összetöröd, az elején bőven elég". Szegény, nem tudja, hogy már ott elbukott a dolog, hogy "összedobok egy borsólevest"
Ráadásul minden nap..??!!Brrr...
Ja, és a minap voltam kínai boltban, ott is volt habtapi (legalábbis itt az egyik újpesti boltban), asszem féláron a Mtoyshoz képest, de mivel a dedem szokás szerint nyűglődött, nem tudtam alaposan megnézni.
Na, eldugultam.
Pusza
Elli