Új privát üzeneted érkezett!

Éva, Niki: jobbulást a gyerkőcöknek!
Szegény Samu! Mitől van ez a fránya gyullladás?!
Niki: mit mondott a doki? Nem azt a 3 napos vírust kaptátok el ti is?
Többiek? Vera? Mónika?

Dokikeresésben még nem jutottam semmire, az biztos, hogy ebben a hónapban nem megyek, mert nincs rá píz.
A lelkem stagnált így a ciklus közepe táján...
Megint úgy néz ki, hogy sikerül eladni a lakást, de már nem merem elkiabálni.
Mindenesetre elkezdtük a házat terveztetni. :P
A kocsi meg elromlott 25 ropi így 23-án nagyon király! :evil:

Kép
németh

Kinga: azt mondta dokinéni, hogy vagy allergia (de nem evett semmi újat) vagy vírusos valami, de nem tudja mi, de azért kaptunk rá kálciumot. Meg ha jönne még ki megint új, akkor szólni kell neki, és kijön, mert akkor valami fertőzős kanyaró, meg ilyenek is lehet.
A 3 napos láz nem lehet, mert múlt hétvégén volt a láza 2 napig, most csak kis hőemelkedés, és csak 2 napig. Dokinéni is mondta, hogy akkor ez nem az. :roll:
Akkor még nem örülünk a lakásnak, nem is írok semmit!
Kocsi, doki, ... nállunk is ez megy, aztán oszthatom be, melyik hónapban melyik! :( Nekünk nagyon hiányzik az én keresetem. :roll:

Vera: Nóra Lili baba? És te? Mikor jöttök vissza?

Többiek?

Kép
kernico

Sziasztok!

Kiarának utólag mi is boldog névnapot kívánunk! (még benne vagyunk a 8 napban :D )

Aki betegeskedik, jobbulást kívánunk!

Mi vergődtünk az elmúlt napokban! Mostanában kicsit sűrű volt a program. Renátó tetűt hozott haza szegény az iskolából :evil: , a nagyobbik baj, hogy én is kaptam belőle :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Annyira undorító ez az állatfaj, hogy azt nem is tudom leírni. Az első kezelés után, mikor már azt hittem, ennyivel megússzuk, elment a suliba és megint hozott valamelyik társától. Azt hittem megőrülök, végül több üveg Nittiforba és kollektív hajvágásba került, de remélem hosszú időre sikerült megszabadulni tőle. Ezután slusszpoénnak Renátó fejbőre tiszta vörös és apró hólyagos lett és nedvezni kezdett itt-ott. Rohantunk a bőrgyógyászhoz, eredmény: allergiás lett a Nittiforra. :shock: Szóval, legközelebb ha hívatlan látogatóink lesznek, mást kell venni. :evil:

Közben, míg lakásfogságra ítéltem magam, én kaptam azt a nemes feladatot, hogy keressek üdülőhelyet kis családomnak, úgyhogy lógtam a neten, képeket nézegettem, számolgattam és árajánlatokat kértem be. Tamás kap üdülési csekket, úgyhogy abból el tudunk menni 5 napra valahova. Ha visszaigazolják, akkor úgy néz ki, hogy Kisbérre megyünk, de nem akarom elkiabálni.

Mindenkinek jó éjszakát!
Mónika

Kép
Kép
bnemonika

Teszek fel néhány képet:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
bnemonika

Niki: jézus! kanyaró?! Na remélem nem lesz semmi gond. Hát nekünk is nagyon hiányzik a keresetem, főleg hogy nem is tudom hogy a rohadék államkincstármikor fog valaha utalni gyest. Már egy hónapja beadtam a papírt de még semmi.
Mónika: nagyon sajnálom a tetű dolgot, nem csondálom, hogy ki voltál akadva... Kis Roland nagyon édes!!! Most sokat nőtt nem?

Kép
németh

Ja, nekünk meg el kellett jönni ma a játszóról mert Máté elképesztő tragikusan viselkedett. Leégett a pofámról a bőr. :evil:

Kép
németh

Mónika: tetű :evil: én nem emlékszem, hogy lettem volna tetves, de ez a parám, hogy én onnan bogarásszam, meg ilyenek majd! :roll:
Kisbér az ott van Bér mellett? Mert valamelyiknél van egy jó kis hely, ahol az állatok a szabadban rohangálnak kint az erdőben, óriási helyük van, és van teve, ló, láma, vaddisznó, és lehet menni a rétre nézni őket a szabadban. Isssssszonyat jó hely, én régebben voltam, de oda nagyon készülök vissza. Tényleg nagy helyük van, és szinte szabadon élnek ott együtt.
Nem oda mentek?
Nagyon cuki Roli! Már most pasis az arca! :D

Kinga: azt mondta, ilyen is lehet, meg rubeola, illetve, amik ilyen pöttyel járnak, csak sorolta, de asszem ez is benne volt. De nem valószínű, mert kezdenek elmúlni, már csak alig van, úgyhogy valami kis virus volt.
Mit csinált Máté?
Erről jut eszembe, hogy azok az anyukák úúúúúgy idegesítenek, akik a hisztire húzzák a szájukat. Az ő gyerekük még sose hisztizett? Csak ezt már akartam írni, hogy néha ki tudok ám az ilyeneken akadni.

Amíg nem leszünk 100%ban egészségesek, addig most mi is csak a kertig jutunk ki! Mondjuk legalább az van, és jobb így, mert nemtom, hogy bírná a lakásfogságot. :roll:

Kép
kernico

Sziasztok!

Bocsi a zavarásért!

Ha valakit érdekelne egy új babakerítés, akkor jelezze, kérem privibe!
Mi sajna egyszer sem használtuk, mert anélkül vettem meg, hogy gondolkoztam volna! Pici lakás, nagy kerítés

új, extra nagy járóka, babakerítés. A járóka 7 elemből + 1 ajtóból áll. Egy elem 1 méter széles, és 70 cm magas. A Járókát az igényeknek megfelelően lehet felállítani. Mivel nincs alja, a helyiség adottságaitól függően lehet különböző nagyságú, ill. szögű ( 4,5,6,7,8 szögű) járókát kialakítani. Az összes elem felhasználásával átmérője 2,7 méter! Több gyereknek is ideális, elegendő tér van a játékra, a baba nem érzi magát úgy bezárva, mint a hagyományos négyszögletűben. Kertben, teraszon is felállítható. Helyiség egy részét le lehet vele keríteni, vagy gyerekekre veszélyes tárgyakat elkeríteni, pl. kandalló köré felállítani.

Kép Kép Kép Kép

Kép
kis pupu

Máté őrjöngött, hisztizett, irigykedett és verekedett. Csupán. Na az ilyen anyukáktól én is rosszul vagyok, biztos az ő gyerekük soha nem csinál ilyet. De még jobban idegesítenek azok, akiknek a gyereke nem akarja odaadni a játékot és nem szól, hogy megnézheti más is, hanem hagyja. Na most ez lehet, hogy nem értelmes.
Máté megtanult egyedül csúszdázni!!!!

Niki: még jó, hogy van kertetek, napokig bent lenni azért nagyon rossz.

Ja erről jut eszembe, hogy a játszótérre tegnap is lehoztak egy kötőhártyás kisfiút. Ettől meg tudok őrülni. Ha oviba nem járhat, akkor a játszóra minek hozza le?!! Le tudnám ütni az ilyen buta felelőtlen embereket.

Kép
németh

Éva: ma találkoztunk Samuval! :D

Kép
németh

Ezek szerint apukámmal is találkoztatok... :)
Ő vigyázott ma Samura, és mentek játszótérre is.
De ma már nem volt beteg szerencsére a kiscsávó, sőt kedd óta már semmi baja :) De gondoltam, hogy ezen a héten itthon marad erősödni.
É

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

Sziasztok!

Na az jó, hogy már Samu is jobban van!

Kinga: kötőhártyás kisfiú :shock: :shock: :shock: :evil: :evil: Miért nem gondolkodnak kicsit az emberek??????????
Az jó, Máté akkor kiélte az agressziót magából rendesen! Kiara is egyszer olyan balhét rendezett, amikor átjött rokon kislány, hogy csak ihajjj, én meg pirultam, pedig hát erről nem mi tehetünk, néha ilyenek is tudnak lenni, és kész!

Csaj ma kicsit összezúzta magát: délelött megcsúszott és lefejelte a dohányzóasztal élét a szeme fölött kicsivel. Felrepedt a bőr, és bedagadt, most kicsit rálóg a szemére a duzzanat, úgy néz ki szegénykém oldalról, mint egy Sharpei kutyus. Aztán délután felállt a kanapén és ugrándozott, mire odaértem hozzá, már borult is hátra a földre! Szegénykém úgy sírt mindkettőnél! Annyira sajnáltam! Ez volt az első ilyen balesetünk, ráadásul az első kettő egy napon belül! :( :( :( :(

Viszont írtam már? Kiara felismeri az összes betűt, a kirakósba a helyére rakja, ha mondjuk neki melyiket, akkor azt, és a betűs kirakóban is felismeri a K=Kiara, A=anya, M=mama betűt! Csak lestem, pedig nem ismételgetjük ezt neki, ezzel általában egyedül szokott játszani! :shock: :shock: :shock:

Vera, Mónika, Detty?????? Mi van veletek?

Kép
kernico

Éva: igen Apukád is ott volt. :D Samun látszott, hogy már kutya baja, olyan aranyosan eljátszogatott. Megint nagyon nagyfiú lett.
Niki: ó szegény Kiara! Egy időben nálunk is minden nap történt valami baleset. Én mindig úgy megilyedek ilyenkor. Remélem hamar lemegy a duzzanat. Ja és milyen kis okos! Nem semmi! Büszke lehetsz rá!

Kép
németh

Most nézem csak vissza, a számokból ismeri fel az összeset, betűket csak ezeket meg még egy párat. :oops:

Kép
kernico

Na hát azért akkor is nagyon ügyes!

Kép
németh

Sziasztok!

Kedden délután jöttem haza (otthonról --> így szoktam mondani :lol:). Nagyon jó volt, csak kár hogy minden nap esett az eső. Bár engem az se tartott vissza a mászkálástól, tudjátok! :wink: Csak akartam csinálni fotókat, mert annyira gyönyörű volt a város, sok parkos rész van sok-sok zölddel meg tulipánnal. Elképesztően szép volt, imádok ott lenni tavasszal! Van róla pár évvel ezelőtti fotóm, azt megpróbálom megkeresni, hogy lássátok miről kamuzok! :D :wink:
Kép Kép Kép
És a legszebb része még csak ezután készült el, azért is sajnálom hogy most nem fotóztam :roll: . Nah erről ennyit.

Egyébként jól vagyunk, babuci egyre nehezebb, már kezdek lassulni és pingvinesedni :twisted:. Amúgy semmi bajom nem lenne ha a nyavalyás csípőm nem fájna annyira éjszakánként. És egyre durvább... nem tudom meddig lehet ezt még fokozni, amikor már félőránként fölkelek és folyik a könnyem a fájdalomtól... :( De már csak 1,5 hónap, azt már kibírjuk valahogy. :)

Tegnap babáztam sógornőméknél, tudjátok, Emmával! Mutatok majd róla is képet, csak még nem tettem föl a gépre. Haláli pofa, majd' megzabáltam! Igazi dumálós, hisztis kiscsaj... pedig még csak 3,5 hónapos... :lol:

Móni - húhh, a tetűs mizéria rettenetes lehetett, nem irigyellek! Én még eddig sosem kerültem velük közeli kapcsolatba, de nagy parám, az tuti!
Roli nagyon cuki az új képeken!!! :D :D Még mindig olyan jó baba?

Kinga - szerintem hazudik aki azt mondja hogy neki sosem hisztizett be a gyereke vagy nem csinált valaha közösségben hajmeresztő dolgokat. Nem tudom mit kell ezen kiakadni a többi anyának. Engem sokkal inkább ez dühít mint a gyerekek akármilyen viselkedése... :evil:

Niki - elképesztő hogy milyen hamar megtanulta Kiara a számokat és azt a pár betűt :o !! Ha ilyen ütemben halad nemsokára mehet a suliba :lol:! Jaj, Isten őrizz! :wink: De tényleg nagyon ügyi csajszi!! :D
Remélem hamar lemegy a duzzanat a szeméről! Nekem a nagyanyám mindig jegelte. Állatira utáltam, de tény hogy segített... :roll:

Csajok! Itt a jóidő!! Mikor csináljuk a következő talit??? Már ha van kedvetek... :D
Vendég

Vera: nagyon jó kis hely, tényleg! Bp-en miért mennek ritkaságszámba a jó kis parkok? :roll:

Kövi tali részemről jöhet, semmi baja a csajnak a szemét leszámítva, de az meg nem fertőző! :lol:
Most a héten is ráérek, utánna héten lesz apának egybe 4 napja, akkor nem fogok ráérni, de azután megint.
Ti találjatok ki egy időpontot, mert mi tudunk alkalmazkodni! :wink:

Kép
kernico

Vera: és ez melyik város? Nagyon szép. Figyelj, esetleg a szopis párnát nem próbálod meg? Azt lehet nagy pocakúaknak is használni, a két lábad közé tenni, meg valahogy a hasadhoz és kényelmesebb feküdni vele.

Tali nekünk is jó. Holnap és szerdán nem.

Délután megyünk az Állatkertbe!

Kép
németh

Kinga - Tiszaújváros :)
Van szopispárnám nekem is, de akárhová pakolom a lábaimat, akkoris fáj :( . Már mindent kipróbáltam. Takarót vagy párnát amúgyis szoktam a lábam alá/közé tenni, de most már sehogy se jó, hogy a fene esne belé!! :evil: Háton tudnék a legjobban aludni, de úgy meg nem nagyon merek, mert azzal rémisztgetnek hogy a gyerek súlya elnyomhatja a lepényt és esetleg nem kap elég oxigént szegényke. Szerintetek is lehet ebben igazság?
Ja! A hasam meg már akkora hogy nem is igényel alátámasztást! :lol: :lol: :lol: Szerintem bazinagyot nőtt az elmúlt 1 hónapban... és bele se merek gondolni hogy még mekkorát fog... :shock: :twisted:

Tali: nekem csütörtöktől bármelyik nap jó a héten, férjecském végig dolgozik :( .
Vendég

Vera: én is úgy tudom, hogy nem nagyon jó már ilyenkor hanyatt feküdni... Egyébként én az utolsó hónapokban félig ülve aludtam.

Talival kapcsolatban: jobb lenne esetleg nekünk a jövő hét,mert Apa itthon lesz szerdától és kihasználnánk.

Kép
németh

Na mi van lányok? Gondolom akkor tali a jövőhéten lesz. :lol:

Kép
németh

Sziasztok!

Vagyok én is, csak tanulok vizsgára, jövő kedden lesz, utánna ráérek!
Majd jövök, ha tudok, de nem ígérek addig semmit! :roll:

Kép
kernico

Niki: sok sikert a vizsgádhoz! Miből lesz?

Kép
németh

Sziasztok!

A múlt féléves komplex szigorlat, amin meghúztak: andragógia, pszichológia, kultúrális antropológia és közösségfejlesztés (javítanék, ez 4 tantárgy) és ezeknek a 3 éves anyagából! És extrán semmi kedvem tanulni, kínszenvedés az egész! De azért megpróbálom! :roll: :roll:

És kint van a 10. fogunk is alul. Most a szemfogakkal szenved fent szegénykém, méghozzá nagyon. Evés közben sírva fakad, állandóan bent van mindkét keze a szájában, nyűgös. Kenem, de nem sokat ér! :roll: :roll: :roll:

Kép
kernico

Niki: hát sok sikert a vizsgához, nem semmi!
Fogacskák már csak kibújnak...

Kép
németh

Sziasztok!

Úgy látom mindenki családozik 1000-rel! :D Jó nektek, az én uram meg folyamatosan dolgozik szegénykém... :? és szegény én meg itthon vagyok egyedül. Na jó, hívtak családi kerti banzájra, csak nem mentem. Itt lenne Csepelen a párom családjánál, akiket amúgy nagyon bírok, de most nincs kedvem azt hallgatni hogy mekkora óriási a hasam és hogy megint híztam ide meg oda... Már tök kész vagyok ezektől a megjegyzésektől... Még az első felével nincs is bajom, mert én is frankón elképedek minden alkalommal amikor meglátom magam egy kirakatban... de attól tényleg idegbajt kapok, hogy folyton azt elemzik hogy pufibb-e az arcom, nagyobb-e a seggem, vastagabb-e a karom... stb. Nah, jól kidurrogtam magam nektek :twisted: :lol: :lol:

Niki - nagy-nagy kalappal a vizsgához!! :wink:

Szóval most itthon tengetem napjaimat. Elkezdtem mosni + vasalni a bébicuccokat, úgyhogy nem unatkozom! :D És közben nézem a Született feleségeket nagy dózisban (dvd-ről).

Kedden jönnek cserélni az ablakokat!!! Nagyon örülök neki hogy ilyen hamar, mert elvileg csak 1-2 hét múlva lett volna meg. Nyafogtam egy kicsit hogy nekünk az már nagyon késő lenne, így előre vettek minket! :D Rendik voltak!

Szerdán este jön Anyukám pár napra, segít eltakarítani a romokat, aztán megpucoljuk az összes ablakot és kimossuk a függönyöket. És végül jöhet a legjobb része a dolognak: rendbe tesszük a gyerekszobát!! :D Alig várom hogy kész legyen!!!! :wink:

Tök furi hogy már csak pár hét és megérkezik a kismanónk! :D :D Kedden este megyek dokihoz is, remélem mindent rendben talál! Aztán köv. héttől már nst! Lassan kezdhetek izgulni... :lol:

Tali - asszem most akkor nélkülem lesz :( mert ugyebár Anyukázok (még egyet utoljára, mielőtt Nagyi lesz belőle! :lol: :wink: )
Vendég

Vera: jó takarítást, mosást, vasalást, meg mindent. Ez már tényleg olyan jó időszak! Akkor a következő talira már ti is ketten jöttök!

Kép
németh

Sziasztok!

Vera, tényleg izgi a finis! Jó készülődést, pihizést!

Niki, hajrá vizsga!

Kinga, én most taliügyben nem ígérek semmit, sok a munkám hétköznap, ráadásul Balázs megint nem lesz néhány napig, így kissé kiszámíthatatlanok a napjaim. Szóval hozzám semmiképp sem kell igazodni, ha épp ráérek, szívesen csatlakozom majd.

Ki mit csinál-csinált a hosszú hétvégén? Mi jöttünk-mentünk.
Csütörtökön már hagyományosan egy ismerősünk által rendezett "uniós bulin" voltunk (4 éve május elsején ez a program), ez kirándulást jelent a Pilisben, aztán közös főzöcskézést (idén bográcsgulyás volt a menü). Samu a kirándulást motorral nyomta, tök meredek helyeken is felment. Csak lestünk. Persze nem mindenhol lehetett motorozni, a gyaloglásért pedig kevésbé rajongott, de végülis jól sikerült.
Tegnap elnéztünk tropikáriumba a barátainkkal (jó nagy tömeg volt), ma pedig pikniket terveztünk délután, amit elmosott az eső... Így nálunk gyülekeztünk, aztán lementünk a KisDunához kacsát etetni. Holnap pedig hazaugrunk anyut-mamát köszönteni.
Jó éjt!

erpé

Éva: a bográcsozás nagyon jól hangzik. Olyan ehetnékem van. Egy jó kis bográcsgulyás be tudnék tenni a kis arcomba finom kenyérkével. :roll: Mi a budakeszi vadasparkban voltunk, meg anyunál, meg a játszón. Semmi különös.

Vera: igen, én emlékszem! :D Hogy vagy?

Niki: drukk a vizsgára.

Mónika: veled mi újság?

Kép
németh

Sziasztok!

Van ma Magyarországon egy olyan befektetési forma, melyet az állam nem nagyon reklámoz. Ennek az a lényege, hogy folyószámlánkon havonta elhelyezzünk összeget és a 30%-át az állam melléteszi (alanyi jogon jár mindenkinek).
És még kamatozik is a pénzünk.
Amennyiben nem hallottál még róla írok részletes tájékoztatót.
Akit tudsz értesíts erről a lehetőségről, hogy minél többen ki tudják használni a lehetőségeket.

Miller Krisztina
70/317-4947
mkrisz

Sziasztok!

Itt vagyunk mi is :D

Rá kellett jönnöm, hogy már nem ehetem meg, amit megkívánok, mert már nincs aki belülről felegye előlem, hanem szépen lerakódik az egész :oops: Komoly fogyókúrába kezdtem, hogy a nyaralásra fel tudjam venni a fürdőruhámat. :?

Ráadásul én is tanulok, jövő szombaton lesz vizsgám, ami a múltkor nem sikerült.

Niki: nem semmi ilyen vizsgára felkészülni, még a tantárgyak neve is rémisztő :shock: Nagy kalappal! Vagy, ahogy a munkatársam szokta mondani: Kína 1 évi termése!!

Mónika

Kép
Kép
bnemonika

Sikerült a vizsgám!!!!!!!!!!!! Már csak a szakdoli megvédése és az államvizsga van hátra, de ezek is pár hét múlva, és még bele sem néztem! :oops: :oops: Lehet államvizsga csúszik. Én nem gondoltam volna, hogy gyerek mellett ilyen nehéz tanulni is! :oops:

Köszi a drukkokat!

Mónika: ha valami jó kis fogyókúrát tudsz, szólj! Rám férne nagyon! :(

Éva: bográcsgulyás :o most már csorog a nyálam! :lol:

Harivera: én is emlékszem, bár pont akkor kezdtem ide írni, amikor te már kezdtél nem írni! :wink: De pont a héten nézegettem régebbi Kismama újságot, és láttam, írtál bele párszor!

Tali jövő héten?
Nekünk ez a hét nem jó már, mert apa csütörtöktől vasárnapig itthon lesz, és vele pótoljuk a 4napos ünnepet, mert akkor meg dolgozott! :roll: De asszem megyünk állatkertbe is, meg mindenfelé! :D :D :D

Kép
kernico

Köcike jól vagyok. Jelenleg a 12-ik hétben az 5-ik babával. Nemét még nemtudom. Most ezerrel doki keresés van. Nem gondoltamhogy ilyen nehéz.

kernico igen szoktam néha néha. Majd ha megszületik ez a babó is ezt is leírom. :lol:

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Niki, nagyon nagy gratula a furcsa nevű tárgyakból álló sikeres szigorlatodhoz!!! :D Ügyes vagy!

Móni, neked meg sok kitartást a tanuláshoz!

Kinga, mi is régóta készülünk a budakeszi vadasparkba, de valahogy csak nem akar összejönni. Egyébként milyen volt? Máténak tetszett?

Vera, én is emlékszem rád. Hogy vagytok? Gratulálok a pocaklakóhoz! És szurkolok, hogy kislány legyen :) ha jól emlékszem, akkor nagyon azt szeretnétek.

Wera, veled mi van mostanában? Miket csinálsz? (most hogy két Vera lett a topikban, nem egyszerű, hogy kinek is írok ... :) )
Én is emlékszem, hogy az utolsó hetekben már úgy éreztem magamat, mint egy bálna, ráadásul kissé vizesedtem is, így jó kis pufi lett az arcom, kezem, bokám... Ahhhh... Az már nem volt a kedvenc időszakom, illetve persze izgi volt, csak hát nehezen mozogtam...

Nálunk semmi különös. Balázs sajnos ismét külföldön (szerencsére csak 2 nap), Samu a nagyszülőknél van most, mert jó sok melóm van...

erpé

Sziasztok!

Itt volt anyukám pár napig azért nem is jelentkeztem. Sokat takarítottunk (ablakcsere után volt mit...) meg mászkáltunk mindenfelé vásárolgatni. Nagyon jó volt, csak már olyan hamar elfáradok. Ezzel nem is lenne baj, és tudom is hogy tök normális ebben az időszakban sokkal többet pihenni, de akkoris valamiért úgy érzem hogy én nem engedhetem meg magamnak ezt a luxust. Pedig már nagyon át kéne programozni az agyamat mert nem akarok még szülni... legalább még 2-3 hetet ki kéne húzni... :? Egyelőre még úgy látom nem dagadok/vizesedek, de azt már egyre többen mondják, hogy kerekedik az arcom... nemtom, lehet. Hát, nyilván oda is jutott a fölugrott tizenpárkilóból... :)

Vera - én is emlékszem rád, csak egy másik topikból, ahonnan sajna hamar el kellett köszönnöd :(
Viszont most gratulálok az 5. babócádhoz :D :D !!! Remélem a többiek is jól vannak! Nagy gézengúzok lehetnek már! :wink: Tudnak már a kistesóról?
Rosszullétek, ilyesmi?

Niki - hatalmas gratula a vizsgádhoz! Ügyi vagy!!!

Tali: nekem jó lenne jövőhéten kedden vagy csütörtökön valamikor.

Szerdán védőnő, aztán mehetek az első ctg-re a koriba. Péntek-szombat szülinapozunk Apával. Még nem tudom mit tervez, szerintem meglepi lesz. 8)

Kicsit irígykedek a vadaspark-látogatások miatt! Ki tudja én mikor jutok el legközelebb... :twisted: pedig annyira imádom! :wink:

Mindenkinek további jó hosszúhétvégézést!!! :D
Vendég

Sziasztok!

Csak pár szóra jöttem most is: apa itthon volt pár napot, rohangáltunk Állatkertbe, Margitszigetre, ... nagyon jó volt.

Nem akarunk talizni, most, hogy ilyen szép idő van? Jövő hét, vagy azutáni?

Bocsi, most csak ennyire tellett, mert míg fel nem ébred, össze kéne kicsit szednem a lakást! :( :roll:

Kép
kernico

Sziasztok!

Jól el van tűnve mindenki! Merre jártok?

Niki - örülök hogy legalább Te jelentkeztél! :D Élvezte Kiara az állatkertet? Biztos nagyon aranyos lehetett! :D

Én benne lennék a taliban, bár tudjátok, eléggé az utolsókat rúgom, szóval ne húzzuk sokáig, különben már nem tudok menni! :lol: :lol:

Jó nehéz már cipelni a hasam és elkezdte nyomni a babuci a méhszájamat, sokszor meg kell állnom séta közben, annyira fáj. Amúgy meg még mindig forog, nem tudom mikor veszi már észre, hogy NINCS ERRE MÁR ELÉG HELY!!! :twisted: :lol: Elképesztő hogy miket tud produkálni. A védőnő is csak hüledezett ma, mert szabályosan kergetni kellett a "szívhang-hallgatózó kézikészülékkel"! :P Hát ez van! Ja! És azt mondta hogy nagyon lent van, úgyhogy szerinte előbb szülünk. Hát... nemtom, nekem eddigis mindig lent volt a hasam. Néha fölnyújtózkodik a gyomromhoz, de sosem volt magasabban a pocim.

Holnap megyünk az első CTG-re a Péterfy-be. Végre megnézhetem a szülőszobát + úgy az egész kórházat, mert még sosem jártam ott. Már nagyon várom! :)

Jah, sógornőmék kitalálták hogy május 31-én lesz Emma keresztelője és ugyebár mi leszünk a keresztszülők. Nem mondom, jól kicentizték... remélem kihúzom addig egyben... :roll: Ha meg nem, hát a Nóri kereszteljője is le lesz tudva egyben! :wink:

Képzeljétek! "Kinőttem" a bikinimet és a Plazában nem kaptam magamra méretet! Mi lenne ha tényleg kövér lennék???? :? Hát ennyit a strandolásról... Azért még holnap körbenézek 1-2 helyen, de messzire nem akarok menni érte.

MÓNI :?: KINGA :?: ÉVI :?: VERA :?:
Vendég

Sziasztok,

nálunk a múlt hét közepe sajnos nem volt túl vidám, kedvem sem volt emiatt netezni.
Talán említettem legutóbb, hogy Samu hazament múlt kedden anyuékhoz: nagymamázni-nagypapázni, meg a náthából gyógyulgatni. Szerdán hívtak, hogy nincs jól (nem alszik, nem eszik, fáj a hasa), és este a helyi háziorvos beküldte a kórházba kivizsgálásra. Téptem haza, és ottfogtak minket éjszakára (nem tudták, mitől görcsölhet a poci)... Szerencsére csak egy napot maradtunk, ma már itthon vagyunk, de nagyon megijedtem, mi történt. Nekem a kórház nagy para (a szülésemen kivül egyetlenegyszer voltam kórházban eddig kórházban, 18 évesen a mandulaműtétem miatt 2 napra)
No, szerencsére nagyobb volt a füstje, mint a lángja (úgy tünik). Vírusfertőzése van (volt), és az emiatt a hasüregben megnagyobbodott nyirokcsomók miatt fájhatott a poci. Láza, hasmenése nincs, de szétvizsgálták a gyereket (vérkép, vizelet, hasi UH, székletvizsgálat, és 4 orvos nézte át tetőtől talpig az ott töltött 1 napban). A leletek eredményei jók, az orvosok kicsit csodálkoztak, hogy a háziorvos miért is küldte be...
Azóta voltunk a mi dokinéninknél (tegnap a leletekkel), mondta, hogy ilyen elő szokott fordulni (nagyszülőtől indokoltatlanul kórházban köt ki a gyerek) :) ... Most már semmi panasza nincs, nátha sem, így a hétvégén jó sokat kirándultunk.

Tényleg kissé belassult a topik, de ha szerveződik tali, akkor remélhetőleg felélénkül.

Wera, a vége felé már nekem is hetekkel korábbanra jósolták Samu érkezését, aztán a 39. héten született.

erpé

Évi - a 39. héttel én is kiegyeznék! :D :wink:
Sajnálom hogy végig kellett csinálnotok ezt a kórház-mizériát, biztos szörnyű lehetett! De örülök hogy Samu már jól van, puszi neki! :)

Egyébként jó lett a tegnapi CTG-m, a szülésznő csak annyit mondott rá, hogy TANKÖNYVI :D . Kénytelen voltam ennyivel beérni mert a dokim pont műtőben volt és nem is tudtam vele találkozni. Jövő7 kedden megyek újra reggel a koriba, délután pedig viszem az eredményt a magánba, ahol elvileg meg is vizsgál +uh is lesz.
Megnéztem a kórházat, az alapítványi szobák szuperek, a többivel meg az a (számomra nagyon nagy) gáz, hogy rohadt messze van a wc meg a zuhi. Konkrétan ki kell menni a folyosó végére, el a szülőszoba előtt, ahol már a hozzátartozók is ücsöröghetnek. Na szép, mondhatom. Úgyhogy fix, hogy akarok majd ilyen külön-szobát, kérdés hogy lesz-e üres hely... :? Hát, majd imádkozunk... :roll:

Tali szempontjából - ha egyáltalán érdekel még valakit :lol: :lol: - nekem a hétfő, kedd (15h-ig), csütörötök lenne okés.

Jó hétvégét! :wink:
Vendég

Sziasztok!
Itt vagyok én is, csak mostanában nem nagyon van időm netezni, mert állandóan játszózunk meg mászkálunk. Kicsit nem is baj, lehet,hogy jót is tenne, ha nem foglalkoznék állandóan a teherbeeséssel.
A taliban benne vagyok, ha szerveződik, akkor majd gyakrabban beleolvasok a topicba. Jövőhéten egyik nap dokihoz megyek, de még nem tudom mikor.
Kinga

Kép
németh

Hát itt a jóidő és haldoklik a topik! :twisted:

Tali esetleg csütörtökön?????????????????
Vendég

Nekem elméletileg jó a csütörtök! Hol?

Én is megint csak ennyire, mert kint vagyunk általában, ha meg alszik, akkor pakolom a lakást, meg gépelek egy ismerősnek cuccokat. Kb. fél percem sincs! :(

Kép
kernico

Sziasztok!

Tali részemről lefújva! Gyereknek valszeg kötőhártyagyuszija van, délután megyünk a dokinénihez! :(
Ha ez még nem lenne elég, 26.-án a Szakdolim védése is lesz, és hogy cifrázzam, 26.-án mentünk volna 3 napra balcsira!
És most annnnnnnyira el vagyok keseredve, amennyire csak lehet!
Mondjuk még abban reménykedem, hogy ha meggyógyul a csaj, akkor valahogy megoldjuk, és mégis megyünk, max. utánnuk megyek vizsga után, végül is Szombathely közelebb van Siófokhoz, mint Pest (asszem). De már kezdem feladni!
Na megyek is tanulni!

Jól legyetek, és azért tessék írni, hátha lesz kicsi időm olvasni!

Éva: szegény Samu! Remélem minden rendben van már vele! Kórház kibírható, csak úgy állj hozzá, ha mégis kell valamikor! Könnyű mondani, mi?

Vera: neked meg extra drukk! Lehet addigra NóraLili úgy gondolja megnézi, milyen is itt kint! :D :D :D

Kép
kernico

Hát úgy látom itt már senki nem akar engem egy darabban viszontlátni! :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nekem se lett volna jó egyébként a mai nap, mert tegnap szóltak az ablakosok hogy ma hozzák a múltkor lemaradt redőnyt...

De hát mindegy is, mert mindenki totál el van tűnve... azért remélem jól vagytok! Néha tessék írogatni is, irgumburgum! :wink:

Kedden voltam dokinál, méhszáj már 2111. Szóval kezd izgi lenni a helyzet :twisted:. Laboreredményben, kenetben, NST-n minden tökéletes, csak a kisasszony nincs még befordulva. Sajna ezt én is sejtettem, de kitapogatta a doki és mondta hogy kicsit keresztben van. Remélem azért még megfordul mert nem igazán szeretnék császárt... próbálom is vele megbeszélni :lol:

Tegnap találtam magamnak egy nagyon ari kismama-társat itt a lépcsőházban. A védőnő mondta pár napja hogy van a házban egy 6 hónapos kisbaba akihez ki szokott járni és tegnap találkoztam is velük. Nagyon kedves csajszi az anyukája, egyből mondta hogy menjek át ha unatkozom, vagy kérdésem van, és hogy majd megyünk együtt sétálni. Nagyon örülök nekik!!! :D :D

Hát, rólam ennyit! MOST MÁR TI JÖTTÖK!!!!

Niki - hogy van Kiara szeme? Remélem már jobban! Voltatok vele dokinál? Nekem is rengetegszer volt kötőhártyagyuszim és a gyerekek pillanatok alatt át tudják adni egymásnak sajna... :(
Remélem összejön a nyaralás, a tanuláshoz pedig kitartást kívánok! :wink: Nem lehet könnyű :roll:

Kinga - kérted a múltkor a dokiajánlásokat. Sikerült azóta eljutnod valamelyikhez? Tudom hogy állati nehéz nem mindig a teherbeeséssel foglalkozni (ismerős téma :roll: ) de sajna muszáj valahogy megállni, mert tényleg akkor szokott sikerülni amikor nincs rágörcsölve az ember! Azért drukkolunk továbbra is! :wink:

TÖBBIEK????

Ja! És még egy kédés!

Ismeri valaki Dr. Küzdényi Viktória gyerekorvost? Mi hozzá fogunk tartozni és kíváncsi lennék rá hogy mik a tapasztalatok vele kapcsolatban. Előre is köszi!
Vendég

Sziasztok!

Vera: én taliznék szívesen, de fertőz a gyerek! :( Tényleg kötőhártyagyuszi, kaptunk rá cseppeket.
Na akkor már tényleg nincs sok hátra! :D :D :D Húúúú, nagyon izgi már! Drukkolok! Remélem befordul addigra!
Meg tök jó, hogy találtál szomszéd anyukát. Itt pár házzal arrébb laknak kisgyerekesek, de nem szoktam őket látni az udvaron se, meg sehogy, asszem 2szer láttam őket! :shock: :shock:

Mindenképpen megyünk Balcsira, csak max. nem fürdünk, hanem sétálgatunk mindenfelé. Úgy tudjuk csak megoldani, hogy én vasárnap leutazok Szombathelyre, hétfőn vizsgázom, sajna meg kell várni az eredményt, utánna megyek Siófokra. Apáék addig lemennek oda hétfőn a Kiarával, és várnak. Csak a hülye átszállások miatt minimum este 8felé fogok csak odaérni! :( De legalább másnap rohangálhatunk!

Éva: mennyi ideig volt Samu szeme is ilyen? Cseppeket meddig kell nyomni? Mert semmit nem mondott dokinéni. Lehet kedden, pancsizhat kicsit a gyerekmedencébe szerinted? Mert már most sem csipásodik, csak piros neki még kicsit.

Kinga: hogy vagy?

És Mónika? Többiek?

Kép
kernico

Sziasztok!

Az elmúlt napokban nem jutottam idáig...

Niki, biztos vagyok abban, h Kiara szeme azóta már meggyógyult, de azért persze válaszolok a feltett kérdésedre :) Samunál a szemcsepp hatására rögtön javult a dolog, harmadnap már látszólag nyoma sem volt a gyulladásnak, de mint minden antibiotikumot, a szemcseppet is a tünetek elmúlása után 2-3 napig még alkalmazni kellett, így kb 6-7 napig kezelgettük a szemét.

Vera, láttalak téged a minap (a múlt héten), valahol a Karácsony Sándor utca környékén, de messze voltál, meg szokásomhoz híven épp rohantam a HÉVhez :)
Hogy vagy? Az tényleg jó, hogy sorstársra akadtál a lépcsőházban. Itt nálunk is lakott egy család két kislánnyal, de sajnos bő fél éve elköltöztek. (Illetve nekik persze nem sajnos, csak nekünk)

Kingával (meg a családjával) meg a múlt hétvégén összeakadtunk a közeli játszótéren :) Mi nagyon ritkán megyünk oda, én nem nagyon szeretek játszóterezni, de épp így jött ki aznap a lépés. És tök jó volt, tartottunk egy spontán minitalit... :)

Egyébként jól vagyunk, Samu múlt héten kicsit köhögött, de azóta rendbejött. Nem volt komoly ügy. Egyre nagyobb dumás, nagyon bírom. Jókat lehet nevetni vele.
Megyek, indulok érte a bölcsibe.
üdv:

erpé

Sziasztok!
Remélem mindenki jól van, Évával ma is találkoztunk a Rákóczi Kertben, igaz nem beszélgettünk túl sokat, mert én már akkor több mint két órája ott voltam Mátéval. Tali jövőhét elején?????

Kép
németh

Sziasztok!

Jelentem velünk minden oké, a kisasszony nem igazán adja jelét hogy ki akarna bújni. Hozzáteszem, hogy ezt én egyáltalán nem bánom... :lol: (Doki szerint még nagyjából egy hét...)

Minden napra jut valami program, szóval nem unatokozom. Apa délutánra jár dolgozni, így a délelőttöket általában együtt töltjük (már amikor nem alszik). Tegnap d.u. hatalmasat sétáltunk a szomszéd kismamával a kertvárosban, ma strandra megyünk 8) , holnap jön végre a festő renbe tenni a gyerekszobában kicserélt ablak körüli részt. Szombaton Emma keresztelője Maglódon (mi leszünk a keresztszülők :) ) és utána akár mehetünk is szülni! :D Jól elterveztem, mi?? :lol: :lol:

Az nst-k eddig tökéletesek lettek, szerencsére a vérnyomim is csak a dokinál sok, az itthon mértek rendben vannak. :twisted: Ja! És UH is volt hétfőn! És képzeljétek! Bazinagy gyereket növesztettem a pocakomban!!! :twisted: Nagyon hosszú (na jó, ezt megértem... :wink: ) és a becsült súly TÖBB MINT 3.500 gramm :shock: . Mondtam is anyukámnak, hogy engem nem is annyira a számok sokkoltak, mint inkább előtte az a két kis szócska! :roll: :lol: Fejátmérő 102 mm, has 105 mm. Szóval kezdek betojni... Végülis, majd kibújik valahogy, bent nem maradhat már sokáig... :lol:

Hát ennyit rólunk!

Remélem mindenki jól van és a gyerkőcök élvezik a meleg napokat a játszón! :D

MÓNI???? HOVÁ TŰNTÉL????
Vendég

Vera, izgi ez már nagyon így a vége felé! :)
és ne parázz előre az UH becsült értékek miatt, nekem is bemondták, hogy húde nagyon nagy gyerek lesz, bőven 4 kg, aztán 3500 grammal született meg.
Sok mindenkitől hallotam már, hogy közel sem volt pontos a súlybecslés UH alapján.
Rohannom kell, még annyit, hogy nekem jó lenne jövő hét elején egy tali.

erpé

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?