Sziasztok!
Kedden délután jöttem haza (otthonról --> így szoktam mondani
). Nagyon jó volt, csak kár hogy minden nap esett az eső. Bár engem az se tartott vissza a mászkálástól, tudjátok!
Csak akartam csinálni fotókat, mert annyira gyönyörű volt a város, sok parkos rész van sok-sok zölddel meg tulipánnal. Elképesztően szép volt, imádok ott lenni tavasszal! Van róla pár évvel ezelőtti fotóm, azt megpróbálom megkeresni, hogy lássátok miről kamuzok!
És a legszebb része még csak ezután készült el, azért is sajnálom hogy most nem fotóztam
. Nah erről ennyit.
Egyébként jól vagyunk, babuci egyre nehezebb, már kezdek lassulni és pingvinesedni
. Amúgy semmi bajom nem lenne ha a nyavalyás csípőm nem fájna annyira éjszakánként. És egyre durvább... nem tudom meddig lehet ezt még fokozni, amikor már félőránként fölkelek és folyik a könnyem a fájdalomtól...
De már csak 1,5 hónap, azt már kibírjuk valahogy.
Tegnap babáztam sógornőméknél, tudjátok, Emmával! Mutatok majd róla is képet, csak még nem tettem föl a gépre. Haláli pofa, majd' megzabáltam! Igazi dumálós, hisztis kiscsaj... pedig még csak 3,5 hónapos...
Móni - húhh, a tetűs mizéria rettenetes lehetett, nem irigyellek! Én még eddig sosem kerültem velük közeli kapcsolatba, de nagy parám, az tuti!
Roli nagyon cuki az új képeken!!!
Még mindig olyan jó baba?
Kinga - szerintem hazudik aki azt mondja hogy neki sosem hisztizett be a gyereke vagy nem csinált valaha közösségben hajmeresztő dolgokat. Nem tudom mit kell ezen kiakadni a többi anyának. Engem sokkal inkább ez dühít mint a gyerekek akármilyen viselkedése...
Niki - elképesztő hogy milyen hamar megtanulta Kiara a számokat és azt a pár betűt
!! Ha ilyen ütemben halad nemsokára mehet a suliba
! Jaj, Isten őrizz!
De tényleg nagyon ügyi csajszi!!
Remélem hamar lemegy a duzzanat a szeméről! Nekem a nagyanyám mindig jegelte. Állatira utáltam, de tény hogy segített...
Csajok! Itt a jóidő!! Mikor csináljuk a következő talit??? Már ha van kedvetek...