Na, itt vagyok. Megérkeztünk az egri kiruccanásból. Visszaolvasni felszínesen sikerült. A fotókat azért megcsodáltam. (Végre Ramiról is látunk újra, no meg Ágikáról és Léni nagyon cuki...a kutyus meg tényleg szép... Majci + Bibus is édik)
Timi, bakker, mi a jó ég van már felétek? Szegény Majci! Bibus fogainak meg üzenem, szedjék össze magukat!
Anett, ne bánkódj a férjed miatt, nálunk is hasonló a helyzet...szóltam neki, h hívja már fel az Anyukáját
(ő mondjuk minden ünneppel hadilábon áll, a szülinapomat is hol dec 5-én, hol 7-én köszönti...pedig 6-án van...)
De azért kaptam ám ajándékot Anyák napjára a nagyobbik kisfiamtól! Mielőtt elutaztunk Egerbe, éppen arról beszélgettünk, h a hétvégén Anyák-napja lesz, erre B szeme felcsillant és azt mondta: "Anya, akkor majd szedek neked virágot!" Hát ettől totál meghatódtam, jobban, mintha Apával szövetkezve vettek volna virágot. Szegénykém ma reggelre elkezdett köhögni (hurutos navalya), délután csak itt vegetált (na jó, csak félgőzzel pörgött), de amikor szóba került az Anyák-napja, megkérdezte: "Anya, holnap is Anyák-napja lesz, mert akkor szedek virágot!" Így nálunk holnap is Anyák-napja lesz
...meg minden nap
(Persze B majd egy hete többször is kiveri nálam a biztosítékot, most nagyon nehéz hisztis-akaratos periódusban vagyunk, de azért az ilyen megjegyzések simogatják a lelkemet
)
Hétvége jó volt, ballagás, rokonok, kaja, kaja, kaja...
Ábel a május elsejét úgy ünnepelte, h megjelent az első fogacskája
Szóval már ő is FOGAS. És nem ám a felsők közül az egyik, akik már a múlt héten is nagyon fehérlettek, hanem beelőzött az egyik alsó. De úgy látom a párja is követi nemsokára.
B meg úgy döntött, h előrébb hozza a nyári határidőt,amit magának adott a bili és pelus wc-re cserélése kapcsán, és két napja hanyagoljuk a bilit a wc javára (Lányok ezt sokan még el sem tudjátok képzelni, milyen mennyei öröm, h már csak a gyerek fenekét kell pucerálni, a bilit már nem!)
Bocs, h nem reagálok, de ahhoz vissza kéne olvasnom.
Ja! Jolka tábláját próbáltam gmail-es táblává átmásolni, így ki is lehet egészíteni bármivel, és mindenki karban tudja tartani a saját adatait (anyuka életkora
). A gmail-be belépve fönt (ahol a képeket is el lehet érni) , van egy
Dokumentumok "gomb". Ott az
összes dokumentum közé tettem
2007 Őszi babák táblázata címmel (vagy vmi ilyesmi). A recepteket is lehetne itt tárolni, kettől be is másoltam, de valahogy nem tudtam a Receptek gyűjtő alá bemásolni őket. Hátha valaki tudja.