Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Ahoj! (Ahogy Móni moindaná... :D )

Jelentem, a lyányomnak lett habtapija, imádja (ábécé játszószőnyeg, illetve habszivacs óriáspuzzle a becsületes neve), pörög-forog-kúszik-mászik rajta ezerrel, sokkal jobban, mint a földre terített plédeken. Szentimentális módon kiraktam a betűkből, hogy ESZTI.

Jutta, hű de laza mami lettél! :lol: Trutyis végtermék: nekem úgy hangzik, mint egy bélhurut, ami lehet a tej-allergia jele is. Vagy egyéb baci fertőzésé (talán nem véletlen, hogy a pisiben is találtak.) Kicsi Dorkának jobbulást! Azért még a 2x-i kelés is jó.
Milyen a szomszésotok?

Gabci: áhhh! Csak a nagyothalló szomszédtól mentsen meg az ég! Bár én elég erősen gondolkodom rajta (halál komolyan, mert qrva jó fülem van, meg Esztinek is), hogy extra hangszigetelést kérek a hálószobákba.

Mi tegnap az IKEÁ-ba voltunk családilag, hát Eszti nagyon jól viselkedett, és tudtátok, hogy ott ingyen van a bébiétel??? (Én nem tudtam, így vittem magunkkal, de majd legközelebb!)

Edit, én olyan kaját, amit nem szeretek (pl. az általad felsoroltak...) nem is adok. Minek szoktassam rá Esztit, ha utána soha többet nem csinálok??? (A cékla szagától ki tudok szaladni a világból, konkrétan doh-szaga van... A gombát is utálom már a szaga miatt. Ahogy így elnézem, tök finnyás vagyok...)

A 8 hónaposoknak boldog hófordulót!

Kép
waterlilly

Sziasztok!

Boldog hófordulót , Ádámnak és Petrának és Hubának!

És mindenkinek boldog anyáknapját!

Kép

Kép
mogyoland

Petra, Huba, Ádibaba, Bibus, Rami, Nadin és az én kicsi Marcikám :D éljenek sokáig! :) :) :)

És persze boldog anyáknapját nekünk! De furi. :D

ukati74

Sziasztok!

Csak gyorsan, mert megyünk anyósékhoz.
Timinek tegnapra boldog névnapot!
Bibusnak, Marcinak, Petrának, Hubának, Nadinnak, Raminak,Ádibabának Boldog hófordulót! Remélem senki nem maradt ki.

Csajok! Mindenkinek nagyon boldog Anyáknapját kívánok!

Kép
Kép
gabcii

sziasztok

köszi a köszöntéseket

én is mindenkinek boldog hófordulót kívánok

Móninak pedig boldog névnapot!!!!!!!!!!

ritka szar napjaim vannak úgyhogy immár mától 27 évesen itathatom az egereket :-(most is bőgök,nem részletezem

ha valaki tudja mondja már meg ha a garatba sípolás szerű hang van este,éjjel,köhögés után elmúlik az mi?gége gyulladás?
tegnap is voltubk az ügyeleten,nem mondták Majára hogy az van neki,de este meg reggel sípolászott a garratja,a meg mi???? :cry: :cry: :cry: :cry:

Bibus is beteg,bár kis orrfolyáson nagy nyügin kivül más baja nincs,cak napok óta ordít és éjjel se jól alszik

na nálunk buli van,szépen kisírtam a szemeim biztos örülni fognak neki,úgyis úgy szeretnek
Vendég

Timi, Móni boldog névnapot!
és valóban boldog első anyák napját! (én már kaptam képeslapot és gyöngyvirágot a gyerekektől. nagyon meghatódtam mindkét alkalommal. :oops: )

ma sem nagyon vagyok. majd rakok fel majálisos képeket! nagyon tuti votl. de csajok, engem a szüleimnél töltött hétvégék jobban fárasztanak, mint a rutin-hétköznapok :(

kajatéma: én sem adok olyat enni a gyerekeknek, amit én nem szeretek. minek? úgysem főzök olyat sosem.

habtapi: nálunk is befigyel egy 'Huba' felirat, a Petra sajnos nem jön ki a meglévő betűkből ;)

na, lépek.
mindenkinek szép napot és persze ezek szeritn Timinek boldog születésnapot és kevesebb szétbőgött szemet!

Kép
an°°di

[color=red]NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK TIMI!!!!!!!!!!!!!!! ÉS SÍRNI CSAK A GYŐZTESEKNEK SZABAD, TUDOD...!!!!!!!

kikuka

Sziasztok!

Timi és Móni!
Sok boldog névnapot kívánok nektek!!!!!

Ja és sok boldog születésnapot is Timi!

A kis ünnepelteknek is sok boldogat!!!

Timi!
:( Sajnálom, hogy mindig van valami. Nem csodálom, hogy sírsz. Anyukádnál, hogy alusznak a lányok? Uncsik is betegek? Nincs a lakásban semmi ami a légutakat iritálhatja? (pl. illatosító...) Szegény picurkák, szinte egyik betegségből esnek a másikba...

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Megint én!!!!

Ááá, totál félre értés. Bocsi Edit. Én az orrából szívom a cicakakit.
Fülét egyszerűen dm-es biztonsági fültisztóval takarítom, hetente 1x, naponta csak tiszta vízzel mosom meg, mint egy felnőttnél.
Ági, azért a füllét ne szívd, vagy nem is tudom, inkább ne...

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziassztok!

Na tegnap is 2x keltünk, csak az egyik fél 12-től 2-ig tartott, ezt konkrétan végig üvöltötte! Az ügyeletet is megjártuk, a csaj ugyanis több részletben nyákot (minden egyéb nélkül tisztán azt) kakilt és konkrétan fél órán át pukizott....

Ügyelet: nem lázas, nem hány és eszik = nincs teendő, diétáztassam! (amúgy vmi járvány van, szerinte az lesz a ludas, de akár az antibigyó is kikészítheti a gyomrát, de szedjük tovább a pisi miatt, mert az fontosabb :shock: )
Úgyhogy ma Dorka sok teát kap és kevesebb kaját, ellenben kb pont azt takarja a diéta, amit amúgy is evett (mer annyira anyuka se hülye, hogy sárgabarackotadjon egy naponta 5-7x kakiló gyereknek)

Ma szokásos vigyorgás, éhezés, kajálás majd 1-2 óra sikítás kakival lezárulva a progi! :cry:

Most alszik, de éjszaka óta csak a kezembe bír elaludni, azt is sirdogálás közepedte, de én is üvöltenék a helyében!

NA elnézést, hogy megint ilyen depiset írtam...

Móni, boldogat!
Kis ünnepeltjeinknek boldog hófordulót!

ÉS mindenkinek boldog (jópárunknak első) ANYÁKNAPJÁT!

Jutta

KépKép
jutta

Timi!!

Szomszédunk lánya állandóan náthás volt (annyira nem durván mint Maja). Ők egy fül-orr-gégész tanácsára kidobtak minden plüst a hálószobából, kimosták is őket, kicserélték a matracot, és az ágyneműt, nagytakarítottak (amúgy is szoktak :lol: ) és hálózsákot vettek a lánynak, hogy ne takaródzon ki! ÉS láss csodát, azóta nem kel fel éjszaka a lányuk (náluk az volt a tünet, hogy éjszaka köhögve kelt)...

Jutta

KépKép
jutta

Jutta egyre gondoltunk Timékkel kapcsolatban.

Dorkának nyugodt napokat, remélhetőleg hamarosan kinövi. Sajnálom a kiscsajt, na és az anyukáját is, de semmi okosat nem tudok írni. krumpli és sok tea....Nagyiknál ez a tuti.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Boldog Névnapot Móni!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Boldog Anyák Napját mindenkinek! Nekem ez az első és nagyon boldog vagyok!!!! Nemsoká itthon van Apa, s meglátom mit kaptam "Lénitől" :)

Jutta, sajnálom Dorkát! Mielőbbi gyógyulást kívánok neki!

Ma is szép napunk volt! CAC kutyakiállításon voltunk háramsban. Sajnos Zebu most nem indult, viszont kiélhettem pointeres szenvedélyem, mert én vezettem fel Emiliot, aki nem csak kitűnő lett, hanem megkapta a CAC-ot és fajtagyőztes is lett! Imádok kutyázni, bár nem a saját kutyámmal vonultam, de nagyon örültem a tenyésztőm sikerének! Lénike meg nagyokat szundizott a friss levegőn, ebédre most csak tápi volt, mert ugye a kiállításon nem tudunk főzizni, de délutánra előkerült a spenót-krumpli-répa főzi csirekmellel. wowowowowwoo 2,5 dl-ből 2 dl-t megevett!!!! Tényleg nem öröklődik a spenótutálat:) Ja azt még nem is mondtam, hogy a sóskát is utálom:))

Íme képek a mai délutánról.

Kép Emilio a fajtagyőztes

Kép Emilio a legszebb
Vendég

Léni-bébi lesekszik a kocsiból:)

Kép kukuci:)
Vendég

Áááá, behalás Léni!!! Jól érezhette magát az anyaméhben, ha ennyire rekonstruálni akarja!

Ezzel a rengeteg cuccal a feje körül!! :lol: :lol: :lol:

Mai nap so-so volt! Én is remélem kinövi!
Teát iszik! De csak az instant csipkebogyó-málnát! Az én kevésbé cukros teáimat nem issza meg...

Jutta

KépKép
jutta

Ja és kevesebb kaját adok neki, és eddig jól tűri, lehet a kaják után kapott 1 dl tea is segít ebben! Mást nem tudok kitalálni diéta ügyileg...

Anyám konkrétan óránként hív, hogy mi van... ez még kell azért, mert különben unatkoznánk!

:arrow: :arrow: :arrow:

Jutta

KépKép
jutta

Jutta, az jó ha a tea bejön neki! Örülök, hogy jobban vagytok! S az anyukák már csak ilyenek...nekem pl. mindig azt mondja, ha jövünk el tőlük, hogy nagyon vigyázzak a babára! Mert mintha nem vigyáznék rá egyébként is :?

Ma 17.30-18.30-ig nehezen sikerült rekonstruálnom az anyaméhet Léni körül... :cry: Már az apja is beállt ágyat rendezni és őslényeket pakolászni, amikor egyszer csak elaludt.. :)
Vendég

Móni nagyon boldog névnapot!

Timi isten éltessen még nagyon -nagyon sokáig!

Edit: nagyon jól nézel ki!!!
Tán Gyulán voltatok kiállításon? :wink:

Jutta: remélem kamar rendben jön most már dorka szegénykém hát igy elmegy a tokica!

Kép

Kép
mogyoland

Bocsi d=Dorka

Kép

Kép
mogyoland

Edit!
Szuper a Lénás kép, Te pedig csini anyuka vagy!!!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jajj igen jó a Lénás kép !

Kép

Kép
mogyoland

Mogyo, igen Gyulán volt a CAC, annyira jó volt részt venni rajta, még így is, hogy nem a saját kutyámat vittem:)

:oops: :oops: :oops: Jolka, köszi szépen, jól esik! Még fősulis koromban vettem azt a farmert és örülök, hogy beleférek, nagyon előnyös a szabása..

Hát igen, Léniről lehet ám vicces képeket csinálni:)
Vendég

Anyák napjára parfümöt kaptam Lénikétől!

Nagyon meghatódtam, mert az ő kis kezében volt a csomagocska, alig akarta ideadni!!! Nagyon bőgem :o
Vendég

Edit, én egy csokor virágot kaptam, és Dorkának is tetszett! :lol:
Apa kezében volt, de ő rendesen nyúlt utána!

Jutta

KépKép
jutta

Na csajok, mit kaptam ma anyák napjára??? Talált, süllyedt: semmit! :( A férjem ooolyan kis figyelmes. :(

Timi! Boldog születésnapot és boldog névnapot! A kicsiknek jobbulást. Az egyik kedvenc mondásom a Talmudból való: "Isten számlálja a nők könnyeit." Nagyon nehéz lehet Neked. És hidd el, a kislányaid imádnak. Egyébként valószínűleg a környezetváltozás jót tenne Majának, a Mátrában pl. nagyon olcsó szálláshelyek is vannak, és a levegő csodajó!

Jutta: jaj, ez nagyon durván hangzik! Jól tetted, hogy elvitted orvoshoz a Picit. De úgy látom, nagyon sokmindent ott se tudtak ajánlani... :?

Edit: Léni nagyon édi a képen! Meg Te is a kutyussal! :-)

Andi: oh yes, egy kis hétvégi kiruccanás, a folyton "segítő" szándékkal sertepertélő nagymamival a háttérben, sokkal fárasztóbb, mint egy hétköznap! Mert nemcsak csinálom, még el is magyarázom, mit hogy csinálok és miért, és aztán amikor tényleg meg kell csinálni - hát megcsinálom én... :? Mert anyósom mindig úúúgy akar segíteni, csak éppen új dolgokat nem hajlandó elsajátítani. Pl. eldobható pelust fordítva adta rá a gyerekre, valamint a kantáros nadrággal sem boldogult, a sapkákról nem is beszélve. De a férjem dettó ilyen, ő a cumisüvegmelegítő vízadagolójával akarta a tápszert-port kiadagolni a cumisüvegbe. "Mé, nem kompatibilis???" De, és csak az adhat tápszert, aki vesz hozzá egy Bébé Confort cumisüvegmelegítőt is! Adagolókanál, ember, adagolókanál!!! ÁáÁÁhhh!!!

Móninak boldog névnapot!!!

Kép
waterlilly

Na, itt vagyok. Megérkeztünk az egri kiruccanásból. Visszaolvasni felszínesen sikerült. A fotókat azért megcsodáltam. (Végre Ramiról is látunk újra, no meg Ágikáról és Léni nagyon cuki...a kutyus meg tényleg szép... Majci + Bibus is édik)

Timi, bakker, mi a jó ég van már felétek? Szegény Majci! Bibus fogainak meg üzenem, szedjék össze magukat!

Anett, ne bánkódj a férjed miatt, nálunk is hasonló a helyzet...szóltam neki, h hívja már fel az Anyukáját :roll: (ő mondjuk minden ünneppel hadilábon áll, a szülinapomat is hol dec 5-én, hol 7-én köszönti...pedig 6-án van...)
De azért kaptam ám ajándékot Anyák napjára a nagyobbik kisfiamtól! Mielőtt elutaztunk Egerbe, éppen arról beszélgettünk, h a hétvégén Anyák-napja lesz, erre B szeme felcsillant és azt mondta: "Anya, akkor majd szedek neked virágot!" Hát ettől totál meghatódtam, jobban, mintha Apával szövetkezve vettek volna virágot. Szegénykém ma reggelre elkezdett köhögni (hurutos navalya), délután csak itt vegetált (na jó, csak félgőzzel pörgött), de amikor szóba került az Anyák-napja, megkérdezte: "Anya, holnap is Anyák-napja lesz, mert akkor szedek virágot!" Így nálunk holnap is Anyák-napja lesz :wink: ...meg minden nap :lol:
(Persze B majd egy hete többször is kiveri nálam a biztosítékot, most nagyon nehéz hisztis-akaratos periódusban vagyunk, de azért az ilyen megjegyzések simogatják a lelkemet :D )

Hétvége jó volt, ballagás, rokonok, kaja, kaja, kaja...
Ábel a május elsejét úgy ünnepelte, h megjelent az első fogacskája :!: Szóval már ő is FOGAS. És nem ám a felsők közül az egyik, akik már a múlt héten is nagyon fehérlettek, hanem beelőzött az egyik alsó. De úgy látom a párja is követi nemsokára.
B meg úgy döntött, h előrébb hozza a nyári határidőt,amit magának adott a bili és pelus wc-re cserélése kapcsán, és két napja hanyagoljuk a bilit a wc javára (Lányok ezt sokan még el sem tudjátok képzelni, milyen mennyei öröm, h már csak a gyerek fenekét kell pucerálni, a bilit már nem!)

Bocs, h nem reagálok, de ahhoz vissza kéne olvasnom.

Ja! Jolka tábláját próbáltam gmail-es táblává átmásolni, így ki is lehet egészíteni bármivel, és mindenki karban tudja tartani a saját adatait (anyuka életkora :lol: ). A gmail-be belépve fönt (ahol a képeket is el lehet érni) , van egy Dokumentumok "gomb". Ott az összes dokumentum közé tettem 2007 Őszi babák táblázata címmel (vagy vmi ilyesmi). A recepteket is lehetne itt tárolni, kettől be is másoltam, de valahogy nem tudtam a Receptek gyűjtő alá bemásolni őket. Hátha valaki tudja.

KépKép
KépKép
prücsi

Ja, valaki pedzegette, h a táblába bele lehetne írni az első fogak mikor jelentek meg. Ezzel lett valami? Arra emlékszem, h Móni szétcsapott, de végül beijedtünk tőle testületileg, vagy mégsem? :lol:

KépKép
KépKép
prücsi

Na,rájöttem, h hogy lehet a Receptek folder alá betenni a recepteket... bővítsétek gyors és egyszerű receptekkel!

(Móni, előző hszmon ugye nem bántódtál meg? Bírlak ám!)

KépKép
KépKép
prücsi

Sziasztok!

Tegnap megjártuk Anyósékat, kapott Ádi autósülést (vaterás használt, de sztem nagyon jó).
Nekünk is kezdenek alakulni a napjaink. Ádi öntudatra ébredt és minden lehetőséget megragad, hogy rosszalkodhasson. A pelenkázás rémálom, ha rászólok vmiért kinevet (de ezt már írtam) és ami új, hogy este nem akar elaludni. Lehet, hogy a foga bántja, csak akkor azt nem értem, ha kihozzuk magunkhoz, mért csupavigyor és onnantól rendben van minden, egészen addig, míg vissza nem kerül az ágyába. Ja és egyik alkalommal, mikor benthagytuk a kiságyban, hogy nyugodjon meg szépen , úgy kivágta a rágókát az ágyból, hogyaz csak úgy laffant a földön. :roll:
nekem nagyon nem jönnek be ezek a hisztik és azt sem tudom, hogy kéne kezelni, hogy a gyerek ne kanászodjon el. Szal akkor megkérdezem még eccer: MENNYIT VÁRHATOK EL? MENNYIRE KÉNE SZÓT FOGADNI EGY ENNYI IDŐS GYEREKNEK???
Timi: boldog szülinapot neked! Hát én az allergiára voksolnék. Akkor (is) sípol, búg és köhögésre javul a helyzet. Nagyon sajnálom, hogy örökösen betegek a lányok! Most komolyan, Anyósék nem tudnának tehermentesíteni kicsit? (vagy hülyeséget kérdeztem?!)
Anett: anyáknapi megemlékezéssel nem vagy egyedül. Én párom is roppant figyelmes volt. Miután megköszöntöttük az anyukáját, megjegyezte, hogy: Jajjj, neked is kellett volna vmit venni.
Nem haragudtam rá, még csak rosszul sem esett. Tudom, hogy százfele jár az agya. Bár nekem is jól esett volna, ha megemlékezik rólam is, dehát evvan...
Prücsi: gratulálok Ábelnek a foghoz! Benedek meg olyan aranyos, hogy így gondol rád. Az lesz majd az igazi, ha a gyerekek szednek nekünk virágot.
Most el, mert büdi van :arrow:

Kép
Kép
gabcii

Sziasztok!

Prücsi köszi, hogy a táblát "átvetted" :wink:
Fogak megjelenése? Passz, én már nem emlékszem, nem írtam fel, hacsak vissza nem olvasok. :oops: csak hónapot tudok.
Nagyon teszett,ahogy az anyáknapjáról írtál.

Én is virágot kaptam. De a férjem nem vonta be a fiúkat. Mindenki nevében kaptam. Kicsiktől egy-egy tulipánt, elsőkörben, azt hittem valamelyik parkot fosztotta ki apa, de utána még előkerült egy orchidea is, na az azért nincs még a parkban. :) Nagyon várom az ovis anyák napjákat, nem fogok sírni, nem fogok, mondom majd magamba. :D

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

sziasztok
csak gyorsan, mert annyi dolgom van

anyák napja: hát rám sem Gyula gondotl, hanem a két nagymama :? :? :? evvan. nem is számítottam másra mondjuk.

szófogadás: miután kb 400szor mondtam el, h NEM nyúlsz a nyomtatóhoz, Petra elkezdett szót fogadni :shock: azért még próbálkoözik olyan napi 50szer, de a fennmaradó 2 alkalommal hallgat a szóra ;) :P

Gabcii, muti az ülést lécci! engem minden megoldás érdekel

fog: Prücsi, ez az Ábelgyerök meg a Hubapajti összedumálhattak, mert Hubának is május elsejei az első foga! :lol:

alvás: nálunk is katasztrófaszerű, főleg a nappali. Huba eddig is nyűgi votl, Petra meg mint vmi kis kingkong térdel a kiságy rácsai fogva, üvölt, míg bírja, aztán eldől, beveri a fejét, még jobban üvölt, stb. így most kicsit énekelek, ringatom őket, és úgy teszem le mindkettőt aludni. (a buba éneke megy most... eszembe juttatták a dallamát)

tábla: sztem egy féléves adatsor is jó lenne. vagy várjuk meg az 1 évest? (hossz, kiló) csak érdekességképp. hm?

na, megnézem a recefteket, aztán el főzni

Kép
an°°di

Jolka, mióta írtad, h nem jössz, mindig itt vagy! ;) örülök neki ám! :lol: 8)

Kép
an°°di

Gabcii!
Semmi gond Ádival. Minden gyerkőc ilyen, csak legfeljebb nálunk más van kiemelve "problémának". pl. nálunk, Ákos hajnalban már csak rajtam lóg és szopizik...
Ádi egyszerűen téged hív, nem akar egyedül lenni. Nem hangos a tv? Mikor rakod le aludni? Szerintem legyél mellette míg el nem alszik. Nálunk ezért nincs esti sorozat, mert én a fiúkat altatom, és mindig lemaradok. Vagy a fiúk fent vannak és nézzük, na ez nem jó megoldás. Így én külön a fiúkkal, végzek amikor végzek...
Tehát gondold át, te mit szeretnél, és arra szokatni Ádit. Eleinte nehéz, de hosszú távon, ok.
Minden játék, újdonság még nekik. Ha valamit nem akarsz mgengedni, akkor légy határozott, mond, hogy ezt nem szabad, és vidd arébb, vagy tereld el a figyelmét. Mondani nekik még nem elég. Konektor, konvektor az tabu, időval megtanulja.
Szerintem ezen ne aggódj, mindent ügyesen csinálsz!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Andi, egy kicsit összeszedtem magam, így a gép előtt is tudok lenni. ;)
A költözés miatt olyan vagyok mint egy bomba, várom mikor lep el a millió teendő, egyelőre fogalmam sincs hol kezdjem majd. Még a gondolat is fáraszt. Anyósom szerint 1 nap alatt végzünk. Na persze bedobálni és ki én is tudom. De előtte szórtíroznám mi kell és mi nem. Költözés napjára konténert rendelek tuti. Na és előfordulhat, hogy még az újba nem költözhetünk, akkor kell egy másik megoldás....Na ez hosszú...De te ezt már tudod.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Szép hétfő reggelt Mindenkinek!

Jó eseménydús volt az elmúlt 4 nap! Anyósék itt voltak, ezért pénteken csaptunk egy egész napos vásárlást, annyi mindent elintéztünk! Megvan a nappaliba és az étkezőbe is a függőny (hipp hipp hurrá :lol: ), vettünk hűtőt végre, szombaton ki is hozták, Pankának már fagyasztottam is le egy jó pár dolgot. Bevásároltunk a szombati vendégségre, ami jól sikerült. Szombaton sütés-főzés, vendégség, vasárnap Anyák napja. Szóval nem pihentem egy szemet se, de jó volt a sok program!

Ági, veresi úszást még nem kérdeztem, most május végén tesztelni fogjuk, hogy Pankának tetszik-e az úszás és a viz, aztán majd meglátjuk.

Edit, de jó, hogy nem volt komoly baja Léninek!

Timi, nagyon jók a képek! Bibus haja olyan, mintha be lenne száritva :D
Hjaj, nem tudok már semmi biztatót mondani, de komolyan. Megint csak azt mondom, hogy én kivizsgáltatnám Maját egy olyan kórházban, ahol a fül-orr-gégészetnek jó hire van, esetleg ajánl valaki, vagy van ismerős. Kicsit úgy érzem, hogy csak találgatnak szegénykénél és kisérleteznek rajta :(

Ádikának, az ikreknek, Nadinnak, Marcikának, Bibusnak, Raminak boldog hóforulót, Timinek és Móninak utólag boldog névnapot!!!!

Még jövök, csak nyüszi van! :)

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Hohó, Anett, eszembe jutott valami: hány kistesót is terveztek Ti, hogy ennyi szoba lesz??!! :lol: Anyák napján rám sem Csabi gondolt, hanem a 8 éves unokahúgom :lol: Szedett nekem orgonát a kertben, és Nadin kezébe adta. Amúgy is tök édik együtt, Nadin imádja, ölelgeti, meg sugdos a fülébe :lol: Pedig ezt még apjának sem szokta egyelőre. Reméljük ami késik nem múlik :)
Gabci, én szoktam mondani Nadinnak, hogy NEM, aztán arréb rakom, vagy elterelem a figyelmét (pl konektor, bár mind gyerekbiztos, de azért meg kell tanulnia). Egyelőre annyit értünk el, hogy már sokszor ránk néz, mielőtt odanyúl. De azért odanyúl :lol: De minden alkalommal jön a nem, úgyhogy nincs mese. Ülésre én is kíváncsi vagyok!
Andi, gratula Hubának a foghoz.
Prücsi, gratula Ábelnek a foghoz. És köszönjük a táblát, szerintem így mindenki szívesebben csinálja maga, hogy már elkezdted.

Minden hófordulósnak boldogot, és mi is köszönjük a köszöntéseket!

KépKép
kertikiri

Szal korrigálnék. Tesz veszes az autósülésünk. Cam márkájú, dönthető, 9-18kg-ig használható, jó állapotú.
Andi!
Képet most nem tudok, de nézz szét sztem
http://www.teszvesz.hu/item358839550_to ... kg_ig.html
http://www.teszvesz.hu/item358441334_br ... sules.html
http://www.teszvesz.hu/item356237758_ca ... kg_ig.html
http://www.teszvesz.hu/item359142889_me ... sules.html

Kép
Kép
gabcii

Köszi csajok, így már nyugodtabb vagyok, hogy tudom, kb minden gyerek ezt csinálja, mint Ádi. A nemszabaddal túl sokat nem érek el mondjuk, de egyelőre mást nem tehetek ugye. Ádika is Nadinhoz hasonlóan rámnéz, mielött megy konvektorozni , miközben üti veri közben is figyel engem, de ha rászólok, mintha nem is neki beszélnék.
Jolka: neked is köszönöm a tippeket. Eddig elaludt egyedül Ádi. Nem szeretném rászoktatni, hogy altatom. Persze, ha nagyon nagy a sírás, bemegyek azért.
A tv nem hangos, legalábbis a miénk nem. A nagyothalló szomszédnéniével meg nem tudok mit csinálni... :twisted:
A kertes ház gondolata engem is nagyon foglalkoztat. Olyan szupi, hogy nektek megvan a tökéletes! :D
Zsu:Panka hogy viselte a pörgést?
Edit: Léni, hogy fér el ennyi sok állatkától? Cukiii! :D
Te is jól festessza kutyussal!

Kép
Kép
gabcii

szaisztok

köszi a további köszöntéseket :-)

Tegnap nem bírtam magammal és ismét ügyelet,de nem bántam meg ,mert legalább megtudtam,hogy ez egy asztmás roham,látjátok ezért kérdeztem kinél hogy zajlik egy roham,mert olyan balfék voltam,hogy nem tudtam hogy ott is sípolhat ilyenkor.

Majának mindig akkor van rohama amikor vírus fertőzése van,eddig mindig akkor volt ,ssözesen 4szer.Persze attől függetlenül biztos allergiás is,15-én lesz avizsgálat vagy ma.Ma visszavisszük a tüdőgygyászhoz aztán vagy kap már gyógyszert vay nem tudom,lehet alllergia tezstetis tud a rendelőbe csinálni,majd meglátjuk.Sípolgatott,ventolinoztunk,kapja a jó kis spiropentet amit utálok mert olyan mintha doppingolva lenne és hát neki dopping..............

Bibuka is doppingol,tiszat zizi még mindig,az orra még mindig folyik,de nem nagyon és csak megy a nyügi nyügi,de éjjel legalább már aludt.

na ezt most elküldöm mert buborékfújó cuccot kell gyártanom
Vendég

na kész :-)

kapatm az ünnepeimre pénzt amit ekülthettem magamra (egy nadrág,hat felső 8) ) és van új telóm,jó kis kamerával,juhééé

lenne pár kérdésem

van még valaki akinek jobbára csak tápit eszik agyereke?mert Bibu igen,de egy adagot öt részletbe mindakinek nem kell,este meg hajnalba szépen eszik de nem közbe nem.5ször szokott enni,lehet elég neki 4*180 ml????
se gyümit se főzeléket nem fogad el

pediga torka nem piros

a másik hogy nem lehet egyedül hagyni amint lerakom és valami baj történik ,lefejeli pl a földet vagy elmozdulok ordít minta sakál és nagyon nehezen bírja abba hagyni

Gabci
Bibus szépen ül,a babakocsikba is ül a dönthetősbe nem teljes ülőbe van a kiscis kocsi se 180 fokos de abba jobban lóg.azt csak max fél órára szokom hasbálni,amikor kell a hely pl. vásárlás.

mászni?hát próbál mászni,hernyózik,kutyázik,mászikázik,de szép összehangoltan max pár mozdulat aztán inkább átmegy hernyóba,de már nincs elötte akadály,ami kell megszerzi.

Bibust lehetetlen öltöztetni ,pelenkázni olyan mint a forgószél,állandóan kezelába jár.

Nyugodtan elkezdheted neki mondani hogy nem ,nem szabad,azt nem . Most még nem érti ,de így tanulja.

Kiri
aranyosak lehetnek az unokahúgival :-)

Zsu
az a baj,hogy eza rohadt asztma vagy hörghurut vagy hívjuk aminek akarjuk allergia tán mind sunyi ,alattomos dög,csak úgy jönnek a semmiből ,ezer millió ok miatt lehet ,kiszámíthatatlan mikor jön így csak élni kell a napokat hogy,na ma mit hoz.Szerintem ma kap vagy más gyógyszert vagy amit szed az mellé másikat

Anett
megnézem a mátrás helyeket,de kétlem hogy futja rá

de köszi :-)

én se kaptam virágot

Edit
nagyon aranyos Léni :-)

te pedig micsoda kis fittmama vagy :-)

Jutta
szegéyn Dorka :-(

hogy van most?

na mennem kell :-(
Vendég

Maja fulladás közben
Kép

Kép
Vendég

Panka kint alszik a teraszon, pedig hatalmas égdörgés van :shock:

Jutta, majd megkukkolom Dorka barátnénk felső fogacskáit, gondolom talizunk a héten!
Szegénykém, újabb fordulat poci ügyben :( Ez lehet, hogy tényleg az antibigyó!

Edit, Léniről csúcs a kép! :wink: Tényleg ennyi állattal fekszik a kocsiban? :shock: Te meg nagyon csini vagy és a kutyus is szép!

Prücsi, amindenit, mennyi minden történik nálatok! Ábelnek gratula a fogacskához, Benedeknek meg, hogy 'leszállt' a biliről :D És milyen édes, meg kell zabálni! Végül szedett virágot?

Gabci, kezdődik a hisztis korszak, hihihi :lol: Most még röhögök, lehet, hogy nemsokára sirni fogok :wink:
Szerintem még nem értik, ha rájuk szólunk, de biztos vannak nálam okosabbak is e téren. Én is mondogatom, hogy NEM, és elhúzom onnan, előbb-utóbb elég nagyok lesznek ahhoz, hogy megértsék.
Olyan pedig van, hogy fáj valamije, de ha kihozod, akkor ok. Gondolj bele, ha neked fáj valamid, de eltereli valami a figyelmed, akkor kevésbé szenvedsz, mintha feküdnél az ágyban és csak a fájdalomra gondolnál, nem? Persze lehet, hogy rosszul látom, de igy tapasztaltam.

Timi, engem csak az aggaszt, hogy Maja össze-vissza szed minden gyógyszert, már követni se tudom. Ez meg tuti nem jó. Hol gyulladásra, hol tüszőre, hol immunerősitőt, hol allergiára. Szóval ez nekem kicsit ijesztő.
Bár a kép alapján nagyon kis egészségesnek látszik :wink:

Én gyöngyvirágot kaptam anyák napjára, persze apa vette, de meghatódtam igy is nagyon :oops:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Timi, remélem, találtok valami olcsó szállást. Ha szerettek kirándulni, akkor tényleg csak ajánlani tudom. A levegő és a táj csodás.

Gabci, szerintem is az lehet a "gond", hogy Ádika rájött, hogy ha ő lehúnyja a kis szemeit, attól még anya létezik és külön életet él! :lol: Azt szeretné, hogy vele legyél olyankor is. Szerintem légy következetes, és azt tedd, amit később is szeretnél.

Itt zuhog az eső, még az ég is dörgött :shock: , Eszti felébredt rá, de most hogy vigyem sétálni??? Ha meg nem viszem ki, itt két óra múlva már csak nyüszi lesz! :(

Kép
waterlilly

Timi: muti a rucikat! Végre magaddra is áldoztál.
Majci annyira nagylányos már. Sokat változott a nyári képekhez képest. Bibuska is olyan kis édi. Nagyon szép arcocskája van neki is.
Szóval én ugyan nem vagyok orvos, de 100%-ig biztos vagyok benne, hogy asztmás Majci. És allergiás vmire. Jó lenne már az az allergia teszt végre.
Zsu: nevess csak :P Mivel nem egyformák a gyerkőcök, nem biztos, hogy Panka hisztis lesz. Sajna Ádika az, bár fele annyira sem, mint egy ismerősöm 1 évese. Elég jól tolerálja az anyja, én már eldobtam volna az agyam biztosan.
Mai ebédnél rászóltam, erre kezdődött a könny nélkül sírás, még a száját is biggyesztette le. Olyan aranyos volt, muszáj volt mosolyognom rajta. Erre elkezdte erőből ütni az asztalt.( Régebben sem szerette, ha kinevettük)
Asszem, jól fel kell kötnöm a gatyám, irtó akaratos a gyerek.
Timi: Bibus úgy sem fogadná el a főzit és gyümit, ha 1 nap össz 4x kapna enni?
Megyek, mert dumagép nagyon dolgozik a szobájában. Erőlködik vmit, még nyög is hozzá :D

Ja, azt nem is mondtam, hogy tegnap megint megdícsérték Ádit, milyen szép kislány! :twisted:

Kép
Kép
gabcii

Anett:ÁÁÁ, Ádi nem Anyás :(
Azt igényli, hogy foglalkozzanak vele, az pedig szinte bár ki lehet.
És abszolút nem bújós. Van úgy, hogy ha puszilgatom, elhúzódik. :(
Fura dolgai alakulnak mindenesetre

Télleg el :arrow:

Kép
Kép
gabcii

Zsu
mandulagyuszira ha tüszös ha nem meg torokgyuszira mindig antibiot adnak :( és nekünk sok volt,ami felesleges volt azaz hogy amit egyik orvos tüszőnek nézett amsáik nem :-( na erre sok gyógyszer ment feleslegesen :-(
elsőzör azt mondták asztmatikus hörghurut amire hörgőtágítósprayt kapott,de az nem volt elég,aztán kapott mellé második fulldáskor hörgőtágító tablettát is,de úgy látszik az sem elég ere kaptt egy rágótablettát,hát most úgy néz ki az sem elég,majd délután meglátjuk mit mond a dr bácsi,benne valahogy bízom ,mégis csak egy megyei kórház gyerekosztály főorvosa aki nem mellesleg tüdőgyógyász,hát bízom benne,bár az én bizodalmam már nagyon gyenge,de anélkül meg nem megy ,még így se

Prücsi
gratulálok a fogacskához

Bibus még mindig fogatlan

maj meg egy hónapja nem pisilt be éjjel,erre ma is tegnap is lepisilte az ágyat éjjel

Anett
nincs vaami terasz féleség?vagy neked esőköpeny? áh ez hülyeség majd eláll az eső aztán majd kimentek akkor,tudomtudom ilyenkor borul a napirend

Jolka
hát nem jól alszanak a lányok anyuéknál,ezért már leredukáltam az ottalvós hétvégét egy éjszakára.Egyészt itt Bibus itthon megszokta hogy itthon külön szobája van és csend,ott mege gy szobába van velünk sőt Maja mászkál amíg valahol lenem fekszik végleg.Mert itthon fél 9-9 körül alvás van ,ott meg amíg a végkimerültség ki nem üti pörög.Így Bibu nyüsszög a hangoktól amíg nem feküdt ki mindenki.Napközbe se tud aludni,mert vékonyak a falak,hiába nem ezt szokta meg itthon.Újabban szombat reggel megyünk,vasárnap ebéd után jövünk,így azért kibírható. :-) de elég is,anyám úgyis sokszor az agyamra megy.

tényleg ahol két gyerek van a nagyszülök nem szeretik jobban a nagyobbat?vagy akisebbet???? ezt már írtam,hogy engem nagyon bánt,hogy anyunak csak Maja csak Maja csak Maja
Vendég

Gabci
nem tudom,hogy kéne kajáltatni,olyan fura ez így,két hete kétszer evett szilárdat meg négyszer tápot most meg kétszer eszik normálisan a többi meg kínlódás

Igen ,biztos asztmás ez már tuti erre kapta a rágótablettát,de neki ált. vírus hozza ki,nátha,mandulagyuszi perpill és kész itt a roham.
Nálad mi szokja kihozni???és hogy zajlik?mert ilynekor ő két-három napig fulladozik

az allergia vizsgálatra 2 hónapja kértem időpontot ,így kaptunk 15re,jó mi? na mindegy már itt van végre :-) de lehet magánba ma is lehet,nem tudom,majd meglátjuk én mindenesetre szorgalmazom

Istenem én ahányszor látom ,láttam Ádit akár képeken simán látszik hogy fiú :-)

mondjuk érdekes módon Bibust mindneki jól lövi be nem alapján :-)

ne is mond,ez is bánt,hogy olyan nagylány lett,tudom hogy az élet rendje és nem is az bánt hogy nyúlott ,változott,hnem ha belegondolok egy éve mindennap ringattam,simogattam órákig,egész nap rajtam lógott,micsoda törés lehetett a hugi az életébe :-( egyrészt sajnálom szegényt de közbe bíztatom magam,hogy talán ad annyit egy testvér léte mint amennyit elvesz

Zsu
jah az allergiára amit kaptt ez egy Airus szirup amit itt nálunk legalábbis ,ha ismeretlen ereetű köhögés vagy bármi allergiára fogható tünet van ezt felírják ártani nem árt alapon.ezt kapta ő is.
Vendég

Gabci
nyílott egy Takko bolt a dmbóvári tescoba,és van moletti méret is :-) és soksok leárazás :-) apa megdobott a pénzzel én pedig jól elköltöttem
na majd lefotózom mingyá :-)
Vendég

Sziasztok!

Én is Boldog Hófordulót kívánok Mindenkinek!

Nekünk jól telt a hétvége, elutaztunk. Ramika jól bírta, csak a termálban sírt, a vízben is félt, olyan kis mimóza. :lol:
Csináltam 1-2 képet.
Kép Ramika új sityakja Kép Rami új kedvence..a légycsapó! :) Kép Rami és apukája

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?