Új privát üzeneted érkezett!

Szilva!

Jó hallani rólatok, a vonalzót nézve tényleg nem sok van már hátra, és egyszerre két babátok is lesz. :wink:
Hogy viseled a terhességet? GOndolom a pocid már hatalmas...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Dita,

köszönjük, hogy áthívtad a kismamikat! :wink:
Tegnap miért votál egyedül?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic!
Hatalmas, és nagyon szép gömbölyű én láttam a másik topicon!
Csak ebédig voltam egyedül, mert a fiúk elmentek pecázni.

dita75
 
 

 
 

Monic!
Irigylem a barátnődet.
Szilva!
Téged mégjobban! Te vagy a példaképem, elsőre ráadásul ikrek!!!!
Szeretnék a nyomdokaidba lépni! Július környékén kiderül! :wink:

Kattintgattam ide-oda, egyszer csak látom, hogy három kismamink is egy másik topicban aktívabbak mint mi. Hát ezt nem hagyhattam szó nélkül,
Mi meg itt azt sem tudjuk élnek-e vagy halnak!

:lol: :lol: :lol:

De szerencsére mindenki jól van és ez a lényeg.

Monic, neked hogy telt eddig a két nap?
Majálison is voltatok?
Mi holnap megyünk szülinapra este meg Irigy Hónaljmirigy koncertre Veszprémbe. Remélem nem késnek sokat a Mirigyek.

dita75
 
 


Dita,

mi nem voltunk majálison. Lovasversenyre akartunk menni, de a barátnőmék kisfia inkább a játszóteret választotta.Hihetetlen szép és értelmes kisfickó, teljesen meghódított :lol:
Elhívtam az itteni legjobb barátnőmet is, mert ő is osztálytársunk volt a főiskolán és nagyon jót dumcsiztunk.
A mai nap meg horgászattal kezdődött a fiúknak, mi addig csavarogtunk. Aztán megebédeltünk és ők indultak haza, mert 5 óra hossza nekik az út.
Aztán apával estig aludtunk, most meg itt vagyok és egyáltalán nem vagyok álmos. Dolgozhatnék is de nincs kedvem, úgyhogy nem fogok szerintem.
Férjed kisfia felfedezte már a laptopot?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Ne is mondd, én is irigy vagyok rá...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Dita,

úgy látom megint egyforma lesz a ciklusunk, akkor az én pém is pont hétvége :wink: Sőt, most Kata is velünk tart, ha nem bolondul meg megint a ciklusa. Nem nagyon fog elfáradni, hogy visszaolvasson minket mert nem nagyon tettünk ki magunkért...
És a férjem lánya nálunk is itt lesz akkor, úgyhogy filmforgatás tuti nem lesz, de majd sort kerítünk a dologra :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!

Fúúúúú de király nem kell ma főznöm.
Délben hivatalosak vagyunk a buliba.Juhéjjjj!
Még nem vettünk semmit a papának.
Az a baj a szülőkkel, hogy mindenük megvan, de ha mégsem akkor úgyis megveszik. Hát nem tudom megint mit találjak ki, mert tavaly egy fűszegélynyírót kapott, de most nem szeretnék 13ezerét ajcsit venni. Gondoltam csinálok egy ajándékkosarat, van itthon celofán, masni. Azért kell sajátkezűleg összeállítani mert nincs külön ajándékkosár cukorbetegeknek.

Jó lenne ha együtt tudnánk mindhárman haladni a ciklussal.
De akkor most már tutira beszéljük meg, hogy a végén + lesz a teszt.
A pirianyó meg monnyjjjon le! Legalábbis 9 hónapra.

Megnézted Szilva csodás pocakját a másik topicon?
Én még le is másoltam, és megmutattam apának, hogy ilyet kérek a szülinapomra. Névnapomra meg egy ultrahangos pacát. :lol:

Tényleg nem aktivizálta magát senki, ezért néztem el máshová, mert nagyon csak én töltöttem ki az oldalt. Igy találtam meg a pocakosainkat. :shock:

dita75
 
 


Jó reggelt!

Dita szerintem a saját készítésű ajcsi értékesebb, mint haveszel valamit!

MOnic, Dita akkor mindent bele a hétvégén :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Na úgy néz ki, hogy ez a ciklusom tényleg pihis lesz, mert egyrészt ugye spontán, másrészt nem tudom mikor van pém. Én így még nem jártam.Általában szoktam hőt mérni, meg lhzni. De lhzni csak kb a 11-12.cn környékén, mert pém általában a 14.-15.cnen van. Erre a hőm most teljesen megzavarodott.
A link az aláírásban.

A ferty szerint megvolt a pém, mert a hőm alapján ezt látja. Hát nekem ez egy kicsit korainak tűnik.
Mindenesetre ma elkezdek lhzni, oszt kiderül.

Egyébként a bográcsozás nagyon jó volt, és nagyon jól éreztük magunkat! :D :D :D :D :D :D
Tök jó volt Vikit személyesen is megismerni. :D :D :D :D :D :D
Nagyon csini kismami! Nagyon szép formás a pocija.
És férje is nagyon helyes. :D :D

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Dita,

megnéztem SZilva pocakját, hatalmas. A két picurnak kell a hely.
Ok, én benne vagyok, hogy hárman együtt teszteljünk +-at a ciklus végén.
Jó szórakozást nektek mára és szerintem is jobb a saját magad készítette ajándék.
Nekem sem kell ma főzni, mert anyukám meghívott minket ebédre, és erre én is csak azt tudom mondani, hogy: juhéjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!! :lol: :lol:

Bumi,

annnyira jó, hogy találkozhattál Vikivel!
Kellene tényleg csinálni már egy topictalit, mert már úgy szeretnék mindenkit élőben látni!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok Lányok!

Visszajöttem és Katának is köszönöm,hogy hiányolt! Szóval életünk egyik legnehezebb hete van mögöttünk és a holnapi Anyák Napján a legszebb ajándék,hogy gyógyul a lányom (majd hétfőn lesznek az ellenőrző vizsgálatok,akkor lehet teljesen fellélegezni).Emlékeztek,hogy a legutolsó bejegyzésem az volt,hogy indulunk a kórházba,ahol sajnos kiderült,hogy a tüdejét is megtámadta ez a szemét vírus,ami nagyon veszélyes és komoly szövődmény. Senkinek nem kívánom,hogy ezt átélje, hogy lássa a gyereke ijedt szemét és erősnek kell lenned,holott remegsz a félelemtől. Nem is részletezem,mert újra elsírnám magam.
Szóval ez egy érzelmi hullámvasút volt,átvirrasztott és átsírt éjszakákkal,de nagyon boldogok vagyunk,hogy kezdünk kilábalni és itthon vagyunk. Sajnos,talán emiatt is a mai tesztem negatív lett, bár kicsit azért reménykedtem,hiszen ez a 29.nap és még mindig nem jött meg. De ha még akarnék sem tudnék ebbe egy halványka vonalat sem belemagyarázni.
Úgy döntöttünk,hogy most nem próbáljuk meg újra az inszemet,talán majd nyáron,amikor kevésbé stresszes időszak következik. Addig próbáljuk az általatok leírt ötletekkel (méhpempő,palástfű tea),hátha megtörténik a csoda!
Nagyon sajnállak Titeket,akik szintén negatív tesztelők lettek, vhogy ez nem volt a mi hónapunk!De majd a következő!!!!!!!!
f.ancsi
 
 


Fancsi!
Szörnyű lehet átélni ilyesmit, én egyszer voltam az unokahúgommal szurin, és annyira rossz volt őt látni, hogy majd megszakadt a szívem. Amúgy is félt az idegenektől. Aztán még a csúnya doktorbácsi szúrkálja egy tűvel. Nagyon sajnáltam.

Monic akkor megdumáltuk. Katát majd értesítjük holnap este, vagy mikor is jönnek haza?

Bumi!
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat Vikivel. és nagyon irigykedem, hogy te már élőben is tudtál vele pletyizni.

Lassan sárga leszek az irigységtől mindig valakire kell irigykednem valami miatt!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nagyon csúnya öreglány lesz belőlem! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nekem csak az apósom, a gyereknek kéne csinálni valamit, de hát lusti hozzá.
Pedig művészeti iskolába jár. Rajz, kerámia, fest. :shock:

Jót ettünk, ittunk, vígan voltunk. Apa most alszik. Én még kertészkedtem egy kicsit a változatosság kedvéért. Ki is kéne ganézni, de semmi kedvem majd holnap úgyis délelőtt egyedül leszek, majd akkor.

Pápá!

dita75
 
 


F,ancsi örülök, hogy a kislányod jobban van!
Vendég
 


Sziasztok!

Ancsi,
örülök, hogy gyógyulóban van a gyerkőcötök, szörnyű lehett ez a hetetek. :cry:

Kismamik,
cukik vagytok, hogy bekukkantottatok, de még jobb lenne, ha kicsit rendszeresebben jelentkeznétek, mert szegény Viki és mostmár Czinki is, alig győzik tartani bennünk a lelket.

Bumi,
kezet foghatunk, mert az én ciklusom is meghibbant, bár nekem a fertil... nem mutatott még pé-t, de ezzel a hővel márpé után szoktam lenni.

Monic, Dita
nem tudok csatlakozni hozzátok, mert mint kiderült, ez a vérzés (vagy azt sem tudom mi) csak csütörtök reggel volt a "vendégem". Még csüt. napközben néha volt egy nagyon pici barna, de azóta semmi.
Elvittem a hőmérőmet, de nem tudtam időben mérni, meg éjjel felébredtem.... Az lh teszteket persze itthon hagytam, mert olyan csalódott voltam a vér miatt, most csináltam itthon, de negatív.
Azért szorgalmasan próbálkoztunk apával, de nem tudom volt-e értelme (persze az élvezeti szempontokon túl).

Szeszo,
egy beágyazódás még nagyon korai lett vona, nem???

Nekem is meg tudjátok nézni a görbémet az aláírásnál, abban az is benne van, mikor voltunk együtt.

i.kata
 
 


Kata!
Hát elég érdekesen alakul a görbéd, annyi szent. Azt is követitek mikor voltatok együtt? Az enyémet meg tudom jegyezni, nem kell hozzá memóriakártya. :shock:
Mi mit jelöl az alján? Elég bonyolult nekem, de a görbén látom, hogy mintha a 8. nap körül lett volna pé-d. De az lehetetlen.
:shock:

Furi! Pirianyó itt is csak egy napig volt, és nem is valami sok, meg nem is volt igazán piri. Mondjuk én régebben nem nagyon nézegettem, hogy milyen, mert tamponáltam, csak a dokim lebeszélt róla, mert egészségtelen.

Remélem jól éreztétek magatokat a kiruccanáson.
Mit csináltatok még a filmforgatásokon kívül?

:wink:

dita75
 
 


Szia Dita,
a BD sorban az van, mikor voltunk együtt: PM délután, AM délelőtt.
Alatta az OPK sorban van az ovu teszt eredménye.
Rengeteget csavarogtunk, de mivel velünk voltak a blökik is, ezért sok helyre nem tudtunk bemenni. Tegnap fel akartunk menni 2 barlanghoz, de az kb. 3 órán át tartott volna, de az a két apródnak nagyon megterhelő lett volna, így kihagytuk. De azért így is nagyon jó volt minden. Basszus, azért félelmetes, mennyi energia van ebben a két törpében.

i.kata
 
 


Kata,

minél tovább nézegetem a görbét amikor leesett a hőd lehetett akár pé is.
Akkor nem csináltál lh tesztet, így nem tudjuk meg, hogy + lett volna-e.
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat, és a kutyik is.
Mi ma is eddig aludtunk, lassan kezdem túlaludni magam.
Vettünk gyepszegélyt, úgyhogy még egy kicsit ásunk majd kint, hogy nap meg a fenyőkérget hozzuk.
És piri nekem is mindössze egy napig tartott. Ki érti ezt? Nagyon kíváncsi leszek, hogy mit művel a szervezetem a gyógyszermentesség hatására. :roll:

Dita,

nekünk is jó volt az evészet-ivászat, és kiderült, hogy a névnapomat ünnepeljük. Így aztán jól meglepődtem, amikor anyuék előálltak az ajándékkal és az ebéd is ünnepi volt. Nagyon jól esett tőlük. :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!

Köszi a pocakdícséreteket, el is várom, hogy levegyétek a mintát :lol: :wink:

kata: tényleg érdekesen alakul a görbéd, kár, hogy a 8. napon nem mértél. Egyébként régóta méred a hőd? Szedel valami hormon gyógyszert? Mert hogy az is nagyon befolyásolja a hőt, olyankor már nem is igazán érdemes mérni.
Ha tényleg a 7-8. napon volt a pé-ed, akkor én nem tartom korainak a beágyazódást. :wink:

f.ancsi: nagyjából el tudom képzelni, hogy mennyire aggódhattál a lányod miatt, nekem még meg sem születtek, de szoktam parázni rendesen, főleg, hogy minden rendben legyen velük. Mi lesz majd akkor mikor meglesznek? :?
Örülök, hogy túl vagytok a betegségen, az ellenőrző vizsgálaton pedig minden rendben lesz. Szerintem is jobb, ha akkor inszemeztek, mikor nem annyira stresszes az életetek. Sokat számít.

bumi: elég érdekes a hőd :? A többi hónap alapján tényleg csak a 14-15. nap környékén szokott pé-ed lenni.

monic: köszi kérdésed, megvagyunk. A babák jól, én meg kevésbé bírom (egy kicsit nagy teher már a kettő itt a 33. héten) De nem szeretek panaszkodni, hiszen ezt akartuk :lol: :lol:

Mindenkinek nagyon drukkolok! +++++++++++++++++++++++

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="http://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen
 
 
 
 


Szia Monic,
úgy látszik, mindenkinek ki van kicsit a szervezete. Nem tudom, nekem így utólag nem menzeszes volt az a vérzés. Reggel kimentem pisilni, és utána a papír eléggé olyan volt. :oops: (furi ezt így leírni). De utána már nem is volt semmi vérzés, csak egy pici barna, de az is minimális.
Na mindegy, majd kiderül...

i.kata
 
 


Szilva,
már elég régóta mérem, de mindig csak pé után ment fel 36,7-re. Pé előtt általában 36,3 szokott lenni. Eddig Merionalt kaptam, meg inszem után duphastont, de most pihi hónapot rendeltünk apával, legalábbis bogyómenteset. Most egyedül a méhpempőt eszem, meg reggelente ittam cickafark teát, de azt már az előző ciklusban is ittam.

Én nem láttam még a pocakodat.Melyik topicban találom meg? Én is nagyon kíváncsi vagyok ám :lol: Mi lesz a nevük a picuriknak?

i.kata
 
 


Monic,
akkor nálatok álomkór van? Ennyire lefáradtatok?

i.kata
 
 


3 az 1-ben:
Kép

Egyébként Balázs és Boglár lesz a két baba neve. :D

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="http://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen
 
 
 
 


Szilva,
köszi a képet! :lol: Nagyon cuki az óriás pocakod :lol: Ha lányunk lesz (egyszer) akkor én is fontolóra veszem a Boglárka nevet.
Még 1x köszi a pocakfotót!

i.kata
 
 


Szilva,
be is írtam a táblába a nevüket :lol:

i.kata
 
 


Kata!
Aha! Sejtettem, de nem mertem rákérdezni. Valóban szorgoskodtatok, csak így tovább. :wink:

Monic!

Holnap lesz a névnapod nem? Előbbre hoztátok kicsit?

:wink:

Szilva pocak mintát levettem, de ahogy elnézem Apa már kb. megközelíti a mércét, csak az övé sörből van. :lol: :lol: :lol: :lol:

Ma egész este egyedül leszek, remélem lesz valaki közületek, mert a tévében sem nagyon lesz semmi érdekes.

dita75
 
 


Dita,
én többnyire itt vagyok. Tényleg nincs semmi jó a tv-ben, bár állítólag Uri ma asztaokat emelget a nézőknél :roll:

i.kata
 
 


Közben kimentem fürödni.

Háromszor kellett kiugranom a kádból, mert apa közbe telefonon jelentéseket tesz a koncertről!

dita75
 
 


Dita,
nem úgy volt, hogy te is mész az IHM koncertre?

Monic,
annyira eltűntél, hogy kezdem azt hinni, beestél egy vakond lyukba. :roll:
Na jó, béna vicc volt, bocsi :oops:

i.kata
 
 


Kata!
Úgy volt, de mára már elég volt a két hülyéből, inkább itthon maradtam nyugiba!

dita75
 
 


Sziasztok,

itt vagyok már én is!

Ancsi,

örülök, hogy jobban vannak a gyerekek, el tudom képzelni, hogy min mentetekkeresztül. SZerintem jót fog tenni nektek a pihenés, és még az is lehet, hogy a nagy nyugalomban spontán jön majd a baba.

Dita,

én is leszek, és a tv adás tényleg nem sokat ér.
Te miért nem mentél koncertre?
ELőrébb hozták a névnapomat, mert apukám holnap nem lesz otthon és nem akart lemaradni a köszöntésemről.

Kata,

én továbbra is tele vagyok reményekkel, mindenkivel kapcsolatban, és nagyon boldog lennék, ha + teszttel jelentkeznél. Ha a hő leesés pé volt akkor jól elkaptátok apával. :wink:
Szerintem mostanra sikerült apával magunkat kipihenni, az utóbbi időben mindketten sokat dolgoztunk. Bár már most furdal a lelkiismeret, hogy eddig nem dolgoztam, úgyhogy holnap bele kell vetnem magam a munkába. :?
A kertészkedés nagyon jól esett, fáj a tenyerem a lapátolástól, ilyenkor is látszik, hogy milyen nagy az összhang közöttünk apával mert nagyon jól haladtunk a kerttel és nem volt vita köztünk, hogy mi hogy legyen. De holnapra is maradt munka, akkor vesszük és terítjük le kérget meg egy-két örökzöld növény is kell vennem, meg egy futórózsát, mert egy elpusztult és most hiányzik a sorból.
Úgy látom kisregényt írtam, bocsi :oops:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Kata,

a vakond lyukba nem férek bele, max ha 20 kg-t ledobok magamról :lol: :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sehol senki? Én mindig akkor érek rá amikor már mindenki alszik :cry:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Nem alszom még csak apa most jött meg a konycsertóról, és élménybeszámoló van!

dita75
 
 


Ok. Értettem.

Annyiszor eszembe jut Czinki, holnap lesz a nagy bejelentés, én már attól meghatódok ha csak rá gondolok, a szülők biztos nagyon meg fognak lepődni. :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Én is beszéltem tegnap anyussal és mondtam neki, hogy sajnos nem tudom meglepni egy + teszttel anyák napjára, de majd igyekszünk a szülinapjára.
Aug 18.
Ha júliusban sikerül az inszem akkor pont jó az időzítés.
De nem bánnám ha előbb jönne.

dita75
 
 


Biztos sikerül augusztusi! Tuti!

Én ebben a hónapban végtelenül nyugodt és reményteljes vagyok, még csak második napja tart a pihenő ciklus, de annyira jó. Nem kell stresszelni a gyógyikon, az uh miatt és az inszem miatt sem.
Érzem, hogy töltődök fel lelkileg. És ez agyon jó érzés. Apán is látom, hogy jól esik neki is,hogy ebben a ciklusban kimarad az intim szoba az életéből... :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Kata,

te lefeküdtél már aludni? Itt vagyok ám, csak mint mindig későn jelenek meg. :roll:
Gondolom elfáradtatok az utazás miatt...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic!
Mivel én már eleve egy csomó hónapot várok hogy végre meginszemináljanak, ha tehetem biztos lezavarom egymásutánban a hatot.
Bár nagyon remélem, hogy hatra nem lesz szükség. :roll:

dita75
 
 


Most már én is kikapcsolódok, mert szegény gépecském olyan forró. Ma egész nap a gyerek is püfölte.
Azt mondta, hogy egy baj van ezzel az internettel: hogy jó fiúnak kell lennie, mert különben nem engedem neki. REndet tett a szobájában, jó sokáig tartott, mert akkora káosz volt... lemeóztam, és úgy döntöttem megérdemel egy kis játékot. A kis játékból lett 5 óra! :shock:

Jó éjt!

dita75
 
 


Dita,

majd látod, hogyfogod bírni. Nekem csak 4-et sikerült, de már a 4. is nehéz volt lelkileg.
Nagyon megterhelő dolog ám az inszem.
De majd kiderül, hogy te mennyire vagy erős.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Dita,

tudtam, hogy az áldott jó szíved tör elő és odaengeded a gyereket a géhez.
De 5 óra hosszára? Az rengeteg...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic!
Az apja már szekált, hogy köttessük be a gyerekhez is, mondtam, hogy nem.
Olyan arccall nézett, az rítt le, hogy én egy gonosz mostoha vagyok. Megmagyaráztam neki, hogy ilyen tanulmányi eredményekkel, intőkkel az ellenőrzöjében, neveletlensége, szófogadatlansága, kupleráj a szobában, és nincs annyi hely az oldalon, hogy még mi minden szól ellene, tehát mindezeket figyelembevéve nem érdemli meg.
Punktum!
Persze a gyerek nyilvánosan szenvedett, mondtam neki, hogy ha csillog-villog a szobája, és elpakolt mindent a helyére akkor lehet róla szó.
Eddig is tudtam, hogy tud ez a gyerek ha akar, mert olyan rendet rittyentett, hogy az csak na, de az a baj, hogy mindig meg kell zsarolni valamivel. Miért nem lehet ezt automatikusan vezényszóra megcsinálni?
Az én szüleim ha valamit mondtak nekem, az számomra parancs volt.
Egész kicsi koromtól amig felnőttem mindig szótfogadtam. Persze volt olyan, hogy 16 évesen a barátomat kiengedték a katonaságtól eltávra, és ez este 8 körül derült ki. Másnap suli. Anyu nem engedett hozzá. Én meg fogtam magam bepakoltam a táskám és elszöktem éjjel 11-kor.
A szerelem az szerelem.
:lol: :lol: :lol: :lol:

Remélem, hogy bírni fogom az inszemeket lelkileg, testileg. Viszont bízom a legjobban, hogy nem kell majd többesszámban beszélnem! :wink:

Ha már ennyit vártam sikerülhetne elsőre.
:?

Megyek napozom egy kicsit látom úgyis mindenki szabin van ma. Élvezzétek ezt a csodás időjárást.

Holnap már úgyis dojdozni kell menni!

Monic!

Ja és egyébként meg:

BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!!!!



Kép

dita75
 
 


Bumi!
:oops:

Neked pedig tegnapra!
Jujj de ciki, arra koncentráltam nehogy elfelejtsem Monic-ét. és az egyik legjobb barátném is Moncsi, a tiéd csak kiesett, de még azért időben vagyok remélem.

:oops: Kép

dita75
 
 


Sziasztok!

Szezso!

A kajcsid baromi jól hangzott! Nyami nyami!

Ancsi!
Örülök, hogy a picikéd jobban van már!

Ditus!
Te vagy ennek a topiknak az anyja!

Bumi!
Én is nagyon örülök, hogy taliztunk. :D
Azt hiszem a fiúkat máskor is össze lehet erszteni, mert nagyon jól elvoltak Bea férjével is.

Kata!
Én bízom benne, hogy beágyazódás volt!!!!

Szilva!
Csodaszép Poci!

Bumi!

Lekésve a tegnapi napról ugyan, de nem elfeledve.. Isten éltessen!

Kép

Moncsikám!
Boldog névnapot!


Kép
20150601134430
 
 


Bumi, Monic,

SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK MINDKETTŐTÖKNEK!
Kép

i.kata
 
 


Sziasztok,

nagyon szépen köszönöm a köszöntéseket, nagyon arik vagytok :oops:

Dita,

velem a héten a párom összeveszett, mert azt mertem kérni a lányától, hogy a törikönyvét hagyja itt és a 4 napban tanuljon törit.
Na akkor úgy gondoltam, hogy ezek után én nem kényszerítek senkit a tanulásra. Ma meg azért haragszik rám a férjem, mert nem mondtam a lányának, hogy tanulja a törit.
Ki érti ezt? Mert én nem.
Igazad van, hogy a rossz tanulmányi eredményt nem rontjátok tovább az internettel.

Viki mami,

annyira jó nektek Bumival, hogy találkoztatok. Irigy vagyok ám! :wink:

Mi ma egész nap a kertet csináltuk, úgy elfáradtam mint még soha. Én is talicskáztam, mert ha a páromra hagyom a rengeteget akkor sose végzünk, így 2 talicskával egész jól haladtunk.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Hoppá, megpróbálom újból, ok? :oops:

Kép

i.kata
 
 


Sziasztok!

Monic, Bumi: Boldog névnapot!
Kép

A nega teszteseknek sikeres következő hónapot!

Viki: Hogy ízlik az otthonlét?

Mi megjöttünk Anyóséktól. Remek időnk volt! Kertészkedtünk, bográcsoltunk...rokonokat látogattunk! :)

hofeherke
 
 


Monic,
akkor jól elfáradhattatok ma. De biztos megérte asok meló és szép lett a kert. :lol:
Nekem a héten jött 2 növényem anyuhoz, amit már nagyon régen rendeltem, és már el is felejtettem. Ma átültettem őket, de már alig férek el az erkényem :oops: Lassan nem tudok, hova teregetni.

i.kata
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: