Új privát üzeneted érkezett!

Csajok!
Van egy 8mm-es dobogó szívü gyönyörűségünk!!!!! És 6+5 -nek megfelelö a mérete a drágaságnak! Nagyon boldog vagyok, most azért megnyugodtam és a félelmeim is csillapodtak!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ditke!
Tudom,hogy nem natur spontánoztok. Bocsi, hogy úgy hagytam. :oops: :oops: Mit írjak be pontosan?
susy75

Susy

Gratula a kis dobogó szívű picurkához!!!!!!! :D :D :D
Kép

Beírhatod hogy Closti+Fosti+tüsző repi!
Vendég

Ditke!
Köszi! :lol: :lol: :wink: :wink:
Van egy olyan érzésem, hogy jó lesz ez a kombináció nálad! :wink: :wink: Mi az a Fosti? :roll:
susy75

susy

ÉLJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN,,,jaj nem is tudod mennyire szorítottam neked :lol:

Gizi!

a fene a rohadt tesztbe, de valóban..mintha mnég ráért volna kicsit nem?

Fenci!!

Kösziiii nagyon jóól esett :)

Vicsukám!!!

lesz majd fotó, csak legyek ezen túl, hadd legyek rendes kismami :oops:

Ditke!!!

ez így nagyon rendben lesz hajrrááááááááááááááááá
Vendég

Susy: gratula a Kicsikincsetekhez!
fotó :?: :?: :?: :?: :?: :?: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi

Mami, Gizi!
Köszi! :lol: :lol:
Fotót kaptunk ,de csak egy icipici pötty látszik rajta. Mivel májusban két hetet szabin lesz a dokinöm, jövöhét végén is megyek uh-ra, hogy ne kellejen egy hónapot várni (olyan rendi) Akkor majd biztos többet látunk! 8)
susy75

Kép

Van idom igy vacsi elott, egy kis bekukkra :D ennel csodalatosabb hir nem is johetet volna ma :lol:

DRAGA SUSYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!

Kép

GRATULALOK!! Boldog honapokat kivanok!!!

Gronikem, remelem fekszel!!!
a
Jajjj a vacsi a sutoben lehet hogy most odaegett :? Jujj rohanok....
Jovok meg

Kép

Kép
cirkuszka

Drága Lányok!

Nagyon sokat segítettetek! KÖSZÖNÖM NEKTEK!

Most olvastam vissza.

Drága Luca!
Nem tudom, hogy mit írjak.. erre tényleg nincsenek szavak. Bízom benne, hogy a sors valamiképpen megpróbálja enyhíteni a fájdalmadat!

Gizi, Vicus! Nagyon köszi a segítséget!

Gizi,
Sztem korai volt az. Először, mintha május 1-n szerettél volna tesztelni.

Ditke! Hajrá clostizás!

Csipcsab! Szép vagy!

Mofly! Ezer drukk a + teszthez!

Fenci!
Hurrá, hogy elfogy a sárga. Akkor te most a pirost várod, aztán inszem és zerbracsík!

Suzy!
Örölök a jó híreknek!

Gröni!
Azért jó, hogy Te nem léptél le a topicról teljesen. Most viszont igazolt a hiányzás. Ne mocorogj, feküdj, pihenj!

Mami!
Jaj nagyon nehéz lehet Neked, de jó, hogy a dokinő megerősített a döntésben. (Azt hiszem az én dokim is egyetértene Veled.)

Cirkuszka!
Ügyes vagy, hogy 2 hónapos baba mellett vacsit sütsz!

Gaby!
Jó, hogy megtaláltad a párod! Nemsokára jön a baba is!

Edinka!
Az ovikezdés nehéz dolog, szerintem az fontos, hogy Te próbálj nyugodt maradni, ezt Viktória is érezni fogja és akkor nem lesz gond. A Kistesó meg jönni fog! Ha már egyszer sikerült, menni fog másodjára (meg sokadjára) is!

Jó hosszú hétvégét nektek!
epreske

Sziasztok!

Epreske

Csinálj légy szi vonalzót, hogy tudjuk hol tartassz!!!!!!!!!!!!!! :wink:
Köszi a drukkot!

Lmami

Én is remélem bejön ez a kombináció! :wink:
A nagy fehéret szoktad ölelgetni? Nem írsz magadról pl. hogy hogy vagy!!!! :shock: :roll:

Babcsival is mi lehet?????? :roll: :wink:

Gizi

Hát én csak a Buci "csajára" lettem figyelmes, pont előttem értek oda és a portán a genetikát keresték, na akkor értem pont oda, és ráneztem a csajra, ő pont háttal állt, ránézek a fickóra és akkor láttam hogy ez a BUCI!!!! :lol: :lol: :lol: Terhes a barátnője????? :shock: :roll: Na majd megtudjuk a bulvárlapokból!!!! :lol: :lol: :lol:
Figyeltelek de nem láttalak, mindig elkerüljük egymást!!!! :shock: :(
Mennyi dugi teszted van még?????? :wink:

Csipcsab

Nagyon csini kismami vagy!!!!! :D Én is szeretnék ilyen lenni!!!!! :wink: :D Jó mulatást nektek!!!!!!

Vicuska

Dolgozol????????????????????? :( :roll:

További szép napot nektek!!!!!!!!!!!!!! :D
Vendég

Lányok, én elbúcsúzom Tőletek.

Többet nem írok. Le akarom zárni életemnek ezt a szomorú fejezetét, és ez csak így fog menni nekem.

Mindent nagyon köszönök Nektek, mindig nagy szeretettel fogok gondolni Rátok!

Puszi: Luca
Vendég

Luca

Te is nagyon fogsz hiányozni nekünk! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: De tiszteletben tartom a döntésedet!!!!! :(
Nagy-nagy szeretettel fogok gondolni rád is, és Gyugyira is!!!!!
Kép
Vendég

Szia Luca,
legyen úgy, ahogy Neked a legjobb!
Kívánom, hogy sok öröm és boldogság feledtesse veled a szomorúságot. :cry:

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Lányok, már fájdogál a hasam mensisen :cry:

Ditke, volt még egy dugi tesztem ma reggelre, az is nega, ugyhogy tuti nincs semmi :cry:
amúgy mostanában a SOTE-n a Pavilonban szoktam megfordulni a III-on, ritkán a fsze-n az uh vagy a genetkiai tanácsads környékén.

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Gizi

Én is a pavilon III emeletére járok! :wink: :D
Azért remélem nem fog megjönni neked!!!!! :wink:
Vendég

csak nem ugyanahoz adokihoz? lehet, hogy már taliztunk is csak nem tudtuk???

köszi, én is úgy vagyok vele, hogy a remény hal meg utoljára :wink:

Te apjukod volt már ott katonavizsgálaton?

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Gizi

Írok pü-t! :D
Vendég

köszi :D :D :D :D :D

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Sziasztok! :D

Életem első szuriját beadtam magamnak, és előtte borzasztóan sajnáltam magamat, viszont egyáltalán nem is fájt!!!!! :lol: :lol: :lol:

Zsu

Neked hogy sikerült az első szuri? :wink: :D

Mofly

Te tesztelsz még vérvétel előtt? :wink: :D

Susy

Én a combomba adtam, nem akartam magam hasba szúrni! :lol: :lol: :lol: Próbáld meg, hátha nem fájna annyira! :roll: :shock:
Vendég

Jó reggelt! :lol:

Susy!
gratula a 8 mm-s csöppséghez :P :P :P
kívánok minden jót és szépet :lol:
képet tehetnél :lol:

Ditke!
ügyi vagy a szurival 8) combba? :roll: és az nem fáj?én inkább a hasamba+fenekembe adom.. :shock:
drukk :wink:

Gizi!
mi újság?nem tesztelsz újra? :D

Luca!
nagyon sajnálom ami történt veletek :(
remélem egyszer majd túlleszel rajta :(
és hiányozni fogsz te is :(

mi tegnap kerti partyn voltunk, bográcsoztunk :lol:
szerencsáre az eső csak este esett 8)
Vendég

Vicuska

Bőr alá kell, és nem volt szívem magamat hasba szúrni! :lol: Az inzulinosok is szúrják a combba is! :lol: :lol: :lol: Innen az ötlet! :wink:
Pia is volt? :wink: Remélem ittál az egészségünkre! :wink:

Azt hiszem én nem lennék jó öngyilkos, nagyon tudnám magam sajnálni!!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ditke!
naná hogy volt pia!és ittam az egészségetekre :lol: :lol: :lol:
és most inszem is lesz?vagy csak időzített szex? :roll: :P
Vendég

Vicus

Csak időzitett szex lesz! :wink:
Vendég

Ditke! :lol:

akkor hajrá :P

Kép
Vendég

Sziasztok!
Tegnap nagy volt a csend. Mindenki bulizott, kirándult? :lol:

Dikte!
Nekem is mondták, hogy lehet combba, de valahogy megszoktam az érzést, mikor hasbabök a párom! Bár lehet ,hogy kifogjuk próbálni azt is! :wink: :wink: Szerintem én a combomba se tudnám magamnak beadni.:oops: :oops:
Te milyen szurit szúrsz? Progit?

Vicuska!
Köszike! :P Jövöhéten teszek képet, de a mostanin tényleg nem sok látszik! elég elmosódott ráadásul. :?

Èn pár napja elkezdtem az émelygést. Már azzal kelek! :cry: egész nap olyan rossz a gyomrom, és nehéz eldönteni milyen kaja esne jól! :roll:
susy75

Szia Susy!

Folliculus Stimulálót szúrok, de csak ezt az egyet! :wink: Biztosra akarnak menni úgy látszik! :lol:
A tüszőrepit pedig hétfőn kell beadatnom, de az nem gond, a kolléganőm beadja! :wink: :D

Remélem hamarosan elmúlnak az émelygések!!!!! :wink: :D
Én még babás sem vagyok, de már most sem tudom milyen kaja esne jól! :roll: :shock:
Vendég

Vicuska: vasárnap még ellövöm az utolsót :wink: , ha addig meg nem jön. a hasam már fájdogál :cry:

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Csajok

Tiza a mégsem jött meg-ben tesztelt egy zebrásat!!!!! :lol: :D :D
Vendég

Gizi!
A hasfájás mástól is lehet!!! :lol: :lol: :wink: Drukk vasárnapra.+++++++

Ditke!
Èn is olvastam Tizát! :P :P
susy75

SZiasztok!

Ditke :D

Az első szuri jól sikerült, anukám adta be a hasamba. Kicsit viszketett. :roll: Holnap jön az izombaadós is. :D
Ügyi voltál a szurival, csak így tovább.

Jó éjt!

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Susy :lol: :lol: :lol:
Hatalmas gratula Neked/Nektek!!! Nagyon örülök neki, hogy ott a dobogó szívecskéd!!! Idén Karácsonyra nagyon szép ajándékot hoz Nektek a Gólya :wink: :wink:
Most már biztos, hogy minden rendben lesz!!!!!
Írj néha, ha van kedved a "mégsembe" is!!

Mindenki másnak is mennek a megadrukkok a mielőbbi babásodáshoz!

Szilvi

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Sziasztok

hun vagytok :shock: :lol: :lol:

MI szedrán és pénteken ballagáson voltunk, mondani sem kell, hogy ezen a két napon nem fogyóztam :? Igy ma koplaltam :evil:

kobzoszsu: Én nem tudnám magam szúrni, bár ha kéne biztos meg kéne próbálni, de szerintem erre is sok fog kerülni ha szeptemberben megyek a meddőségibe.

Susy: Gratula a dobogó szívecskéhez. Nagyon vigyázz rá :wink:

Gizi: Azért még szoritok neked, mert a pocifájás tényleg lehet mástól is :D

Mi ciklus közepén vagyunk, érik a petém mert nagyon szúrkál :wink:
Bár most hidegen hagy, lesz ami lesz alapon.

lányok, tudnátok nekem majd ajánlani egy jó, olcsó meddőségi központot, ahol a dokik nem pénz éhesek, és becsületesen foglalkoznak velem, és ha megyek hozzá 5-10 perc után nem dob ki :roll: várom a tapasztalatokat

puszi:

Irjatok

ne haljon már ki a topic
:!:

Kép

Kép
edinka

Edinka: én Tb alapúbajárok. SOTE I. eddig angyon jók a tapasztalataim. (leszámítva, hogy néha soakt kell várni)
Csipcsab babja is itt "készült".
PCO-ban is pengék :)

ha jól emlékszem Vicuska is Tb alapon jár majd Tapolcára, bár az neked nagyon kiesik.

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Sziasztok!
:lol:

Gizi!
drukk holnapi teszthez 8)

Zsu, Ditke!
hajrá szurik :D

Edinka!
hát majd ha megjöttem Tapolcáról beszámolok :roll: :P
azért apára fel :wink:

Többiek????????????????????????????????????????? :shock: :shock:

nekem felmentésem van, egész nap melóztam... :? meg holnap is :evil:

lehet tényleg kihalunk :roll: :( .....
emlékszem nem olyan rég még 1 nap alatt 3 oldalt írtunk...most meg......szerda óta ez se telt be.... :( :( :(
Vendég

Jó reggelt!

tegnap este bekrepált a net :cry:
amúgy 3 napig unokaöcsiztem azért nem jöttem :D :D :D :D :D :D :D
szerintem a szép idő is közrejátszk abban, hogy kevesebbet írunk.

reggeli tesztem nega,küdjétek pirit, hogy kezdhessúk az új hónapot! :wink:

remélem nem halunk ki, illetve igen, úgy, hogy mindenki bebabásodik :D :D :D :D :D :D :D :D

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Kép
Ha én rózsafa volnék

Ha én rózsafa volnék,
szép bimbókat hajtanék.
Lennék tavasz virága,
jó anyám bokrétája.

Kis madárka ha volnék,
napestig csak dalolnék.
Mint a kedves csalogány,
hogy örüljön jó anyám.

De nem vagyok madárka,
sem bimbós rózsafácska.
Mondd meg, anyám, mit tegyek,
hogy neked kedves legyek.
Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Nem valami sokat írtatok! Tessék többször írni. Bár én beszélek. :oops:
Mi tegnap esküvőn voltunk, s csináltunk egy előtetőt is a bejárati ajtó felé ezalatt a párnapos hétvége alatt.
A szurik jól mennek, anyukám adja még mindig, bár a párom már próbálja tanulni, hogy kell beadni. 8)

Most megyek, pihenek egy kicsit, majd holnap doki és Uh után jövök.

Pusz mindenkinek!

kobzoszsu

Sziasztok még újj vagyok.Mi a párommal már lassan 3 éve küzködünk egy pici babóért!Már nagyon vágyunk rá.2 hónapig szedtem a clostit és mellé most ittam a cickafarkfű teát és most iszom a palástfű teát is, mérem a hőmet is ami már napok óta 37-37,1 között mozog, 3 nap múlva nem kéne megjönnie.Már nagyon örülnék ha pozitívat tesztelhetnék.Szerintetek?

Jucus

Kép
jucus1013

Sziasztok csajok!!!

Luca
bár már lehet nem olvasod...de mmihamarabi felépülést kívánok neked!!!

Susy
Gratula a kis 8mm-eshez!!! :D :D

Mi voltunk május 1-jén Bükkszentkereszten. :D Ott vannak amolyan gyógyító kövek...egyik ismerősöm állítja, hogy attól lett terhes. :D Állítólag van róla térkép is, hogy melyik kő mire jó...de nekünk nem volt...ültünk hát majdnem mindegyiken meg ölelgettük a fákat is. :lol: Remélem bejön. :lol:
Kép Kép Kép
És hát két kép a mintapéldányokról..azaz hugom gyermekeiről. :D
vizkriszisback

sziasztok,

hát nem írtatok túl sokat :( Ki ne haljatok, mire hazaérek :wink:

Gyors bekukk innen a világ túlsó végéből! Nagyon szupi minden, majd ha hazaértünk, csinálunk fotóalbumot meg útleírást.

Még 2 hét, mire eljutok otthon nődokihoz - addig tesztelgetek, 2-3 naponta lövök egyet és erősödik! Persze folyamatosan agyalok, még mindig nem merem beleélni magam :roll:

Susy, nagy gratula Neked!
Többieknek drukkhegyek!

Sok puszi
V.

Kép
vickybabe

Sziasztok! :D

Vicky

Ez nagyon jó!!!!!!!!!!!! Annyira drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D Érezzétek jól magatokat! :wink: :D

Gröni, Luca, Gyugyi, Littike, Baba sokat gondolok rátok! :( Olyan jó lenne tudni hogy jól vagytok-e? :wink: :D

Húúúúúúúúúúú!

A héten sok mindenkinek kell drukkolni!!!!!!!!!!!!!!!!
:wink: :D Így aztán csak felsorolást tartok!
Drukkok mennek: Vicuska, Mami vagyok, Mofly, Zsu, Susy! :wink: :D :D :D

Edinka

Én is a SOTE I-et mondom. Bár eltérőek a vélemények. Viszont nem fizetős! :wink: :D

Gizi

Ugye nem jött Piri? :wink: Jól elüldöztem, remélem sikerült! :wink: :D

Nati???????????????????????????????????????????????????????

Krisz

Ha a gyógyítókövek használnak, esküszöm én is kipróbálom! :wink: :D Jó mintát vettél, gyönyörüek a Tesód gyerekei! :wink: :D

Ma reggel tüszőrepi, aztán pedig várunk a mi kis csodánkra! :wink: :D

Szép napot mindenkinek! :D
Vendég

Sziasztok!

Mi már meg is jöttünk a nyaralásból, nagyon jól éreztük magunkat, de iszonyatosan elfáradtunk, bejártuk egész Székelyföldet. :D Most a munkában majd kipihenjük. :wink: :lol:

Igazából nem akartam írni, mert elhatároztam, hogy a kezelés végéig kicsit visszafogom a témát, de annyira megörültem Vikinek! :lol: :lol: :lol: Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen és dobogjon a szívecske mire hazaértek. Addig pedig érezzétek nagyon jól magatokat!!!

Látjátok lányok, vannak még csodák, és hát ennyit az orvosokról.

Luca!
Már biztos nem olvasod, és nem is tudom mit írhatnék. Borzasztóan sajnálomés sok erőt Neked!

Vicuska!
Nagyon szorítok holnapra, majd részletes beszámolót kérek ám, hogy mi volt.

Susy!
Nagyon örülök a kis 8 mm-eshez!

Ditke!
Látom Te is babsá vagy! :lol: :lol: :lol:

Én megkaptam a 3. szurit. :? Mellékhatások egyre erősebbek. Épp most is hullámzok. :evil: Pedig megkérdeztem a dokit, hogy lehet-e szedni rá valamit és azt mondta igen, így vettünk remifemin plust. A patikus megkérdezte anyukámnak lesz-e. :lol: Ja és most nagyon sokan voltunk szurin, és kicsit neki is keserdtem. Két lány szóba elegyedett velem, ők az elsőre jöttek 1. fokú endóval. Rajtam kívűl mindenki 30 felett volt. Csak álltam ott és bőgni tudtam volna, hogy a 23 évemmel (ami egy hét múlva 24) hogy tudom én legyőzni a 3. fokú endót, ha már ennyi idősen ilyen súlyos. Aztán a hab a tortán: utazásos papírra kellett kérnem pecsétet a nővérpultnál, ahol is a nővérke megkérdezte, hogy miben segíthetek, anyuka? :evil: Ja és az újszülöttosztályon adják a szurit! Szegény férjem nem értette miért bőgök, mikor mentem a kocsihoz.

Na szép kis regényt írtam, bocsi. :oops:

KépKép
zsófikukac

Mami, Mofly, Zsu!

Nektek is nagyon szorítok!!!!+++++++++++++++++++

KépKép
zsófikukac

Sziasztok Csajok!
Hétvégén mi se voltunk itthon. Augsburgban voltunk állatkerbe vasárnap meg Old Timer találkozón. :lol:

Köszönöm mindenkinek a gratulációkat!!!! :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:

Zsu!
Klassz, hogy jól bírod a szurikat! Meddig kell adni? :roll:

Ditke!
A felsorolásba te is beletartozol. :P :P Ma-holnap akcióhegyek apával, és kezdödhet a visszaszámlálás! :lol: :lol:

Vicky!
De jó, hogy jelentkeztél! Vigyázz magatokra! :lol: :lol: Ès most már tessék elhinni, hogy van a pocidban valaki!!!!! :wink:

Krisz!
Vannak még csodák, hátha segítenek a kövek és fák! Biztos jó lehetett ölelgetni öket! 8) :lol:

Zsófi!
Szijja! Nehogy te is itthagyj minket! :?
Gondolom, hogy milyen sz@r érzés lehetett, de leszel te hamarosan kismami ne aggódj!!!! :wink: :wink:

Mofly, Fenci, Mami!!!
Tessék írni, hogy mi van veletek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
susy75

Sziasztok csajok! :D

Visszaolvasni nem volt még időm, csak ezt az oldalt átscrolloztam! :oops: Mi sem voltunk a 4 napban, Zalában voltunk párom rokonainál. Csodás idő volt végig, gyönyörű táj, iszonyatosan élveztem! :wink:

Vicky :D Nagyon örülök nektek! :wink: Élvezd az utazást és nagyon vigyázz magatokra! :wink:

Susy :D Gratulálok, látom nőtt a pici babótok! :wink:

Zsu, Ditke, Susy, Mofly :D Ügyesen a szurikkal! :wink:

Drukkolok a többieknek is! :wink: Megyek robot... :evil: Este tornázni megyek, úgyhogy csak holnap jövök valszeg. :roll: Ja múlt heti gynevac után szinte teljesen elállt a sárga cucc. :wink:

Puszika! :D
fenci

Sziasztok!

Fenci

Ez jó hogy nincs már sárga cucc! :wink: :D Hamarosan te is akcióba léphetsz! :wink: :D

Susy

Persze magamnak is drukkolok, de mivel elég peches vagyok, én nem sok esélyt adok az első próbálkozásnak! :? De lehet hogy pont így lesz jó, mert nem görcsölök majd rajta! :wink: :D

Zsófi

Jó hogy itthon vagy, és igenis tessék jönni ide is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :D :D :D
Tudod úgy beszéltük meg, hogy ha nekem lesz kétcsíkosom én veszek neked tesztet, ha neked akkor te veszel nekem! :wink: :lol: Bár most nagy a kísértés egy kétcsíkosra hogy pisiljek egyet, mert most tutira kétcsíkos lenne, dehát....................! :P

Többieknek mennek a drukkok! :wink: :D
Vendég

Halihó! :lol:

csak gyors bekukk, mert egész hétvégén majd meghaltam a melótól, és most végeztem nemrég.... :evil:

Vicky!
drukk és jó pihenést :lol: uccsó nyaralás kettesben 8)

Ditke!
hajrá tüszőrepi és apára fel :wink:

Susy!
hogy vagy? :roll: :P

Fenci!
örülök hogy a sárgának annyi :lol:

Gizi!
sajnálom.... :( akkor küldöm a pirim :D

Kukac!
ne sírj drága! :D
neked is ősszel legkésőbb zebrás teszted lesz :wink:

Krisz!
szupik a képek!remélem a kövek+fák szerencsét hoznak :lol:
(de akkor kérem a pontos címet... :P :P )

köszi a drukkokat holnapra :lol:
majd jelentkezem, jelentem, holnap NEM dolgozom :D :D :D

Többiek???????????????? :shock: :shock: :shock: :roll:
Vendég

Sziasztok!

Tényleg nem sűrűn írogattok mostanában, remélem ez a jól töltött hétvégének tehető be.

Én iszogatom a cickafarkfű teát, most már a palástfüvet és ma teszteltem egy olyan erős 2 csíkos LH-t, hogy majd kiszúrta a szemem. :D

Remélem ez tényleg meghozza a pém. Szerintetek??

Krisz
Tényleg gyönyörűek a tesód babái. Hasonlóakat nektek is!!!

Jucus
Itt mindig mindenki babás, még piri be nem kopogtat. Remélhetőleg nálad ez még jó messze van.

A nyaralókra irigy-irigy!!

Azért mi is elmentünk a barátokkal horgászni 1-jén és nagyon jól éreztük magunkat.

Puszi mindenkinek!
aneetha

Sziasztok!

Suzy :D

A táblához: ma vagyok a 3.cn-en. Punkció 05.13. ET: 05.16.
Ha minden jólmegy.
Ja és a szurit szombatig kell adni, aztán vasárnap a tüszőrepi.

Mindenkinek köszi a drukkokat, msot mennem kell, mert itt vannak a hugomék.

Jó éjt!

kobzoszsu

hali,

Vicuska: drukk holnapra!!!!!!!+++++++++++++++++++3
piri jöhet, ma reggel barna beugrott,de azóta semmi.

Zsu: drukk +++++++++++++++

Kukac: na nem ám most lelombozódni. mindjárt vége! :wink: :wink: :wink: :wink:

Vicky: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jó nyaralást és gratula!!!

Fenci: most aztán már semmi akadálya nem lesz a babásodásnak! :wink:

Ditke: tüszőrepire és apára fel!

Aneetha: apjukot ne hagyd most már békén! :wink: :wink: :wink:

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Sziasztok!
Sokszor klikkeltem már erre a lapra és meg kell, hogy mondjam bámulatba ejt minden alkalommal a lelkesedésetek és az az erő mellyel egymást bátorítjátok. Nagyon szerencsések vagytok mert itt vagytok egymásnak. Csodállak titeket!
Mindig szerettem volna írni nektek de valahogy mindig bátortalan voltam. De mivel olvasom hogy olyan okosak vagytok és tájékozottak olyan dolgokról amelyekről sajnos én még csak nem is hallottam, gondoltam mégis erőt veszek magamon és kikérem a véleményeteket.
-Mire isszátok a cickafarkfű teát és a palástfű teát? Mire jók?
-Tudnátok-e tanácsot adni magas tesztoszteron szint csökkentésére? Mert sajnos a hormon gyógyszer melyet szedtem nem használt.
-Tudtok valamit a kétszarvú méhről, hogy hogyan lenne érdemes próbálkozni mert az orvosom szerint ez nem akadály de ehhez képest jó ideje nem jön össze.
Kérlek segítsetek mert már sokszor érzem úgy hogy nem bírom. Ami napjaim minden percére rányomja a bélyegét. Azt hiszem bedilizek.
Persze tudom hogy nem mindenkinek adja a Jó Isten könnyen és hogy többőtök sokkal régebb óta próbálkozik mint én (1,2 éve) de nyilván nekem ennyire kicsi a türelmem.
Előre is köszönöm nektek.
Kati :(

Kati81
kati8181

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?