Új privát üzeneted érkezett!

Nem, t'om mi van ezzel a nettel, de a másik topicba is csak ezt a kettőt engedte feltölteni! Nem értem, hiszen minden képet lekicsinítettem 600X600-ra! :evil:

Kép
anda81
 
 


Nati:
Örülök, hogy minden rendben! Már kezdtem egy kicsit én is aggódni, hogy mi van veled!
Kérdésedre válaszolva: Nem érzek semmi különöset, semmi olyat, amit eddig nem. De megbeszéltem magammal, hogy nem is keresek tüneteket, nem várom görcsösen a ciklus végét! Lesz, ami lesz! :D Majd ha megjön, és sírok picit, akkor felvidítotok ugye? :lol:

Magdolnám:
Remélem a napsütés jót tett a fájós kezednek! Gyógyulj meg mielőbb!!!!

Kép
anda81
 
 


Hoppá, most vettem csak érszre! Laptetőőőőő! :lol: :lol: :lol:

Kép
anda81
 
 

 
 

csajok! Nem jöttem múlt héten, mert közben megint találtak nálunk valamit. Most sajnos már nem móka dolog. Az agyát fogják holnap vizsgálni, és holnap dől el, hogy mi lesz velünk a jövőt illetően. Nagyon szorítsatok, reggel nyolcra megyünk.

KépKép
muffin
 
 


Muffin!
Nagyon-nagyon-nagyon szurkolok, drukkolok, küldöm a pozitív energiákat! Kitartás! Minden rendben lesz!!!!!!!

Kép
anda81
 
 


Virágok! Jaj de szeretem őket!
Nekünk nagyon jó volt a mai nap! Vettünk 2 bébi lepedőt 1 áráért!!!! Vettünk még 1-2 dolgot (babaápolás) Lizusnak és mentünk apuékhoz. persze én csinibe öltöztem, hát ez annyira nem volt jó ötlet a szalonnasütéshez. Kaptam aputól nacit és pólót.... Hát kicsit lógott rajtam? :roll: Isteni hagymát szalonnát sütöttünk és gyönyörű idő volt és barnultunk1 picit és nagyon jól laktunk. Még a lökött kutyájuk is normális volt :lol: a mi ebeink itthonmaradtak :( Nagyon jól éreztük magunkat. És már terveztük a következő évi nyaralást velük. Én kb 10 éve voltam velük nyaralni, ja és apu egy szó nélkül belement krétába.... :roll: ami nagyon gyanús nekem, mert ő azt mondta világ életében hogy repülőre soha :shock: nagyon jó lenne, ha összejönne. Liza is már nagyobbacska lenne, az építkezésen is túl lennék és lazítanánk.
magdolnam
 
 


Muffin ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
magdolnam
 
 


sajna a kezem nem javul. Már a vezetés semmegy :(
magdolnam
 
 


Muffin: szorítunk nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! +++++++++++++++

Holnap írok bővebben mindenkinek, most nagyon fáradt vagyok.

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Muffin:
Nagyon drukkolok holnapra! Az nem lehet, hogy ennyi bonyodalom legyen veletek! Minden rendben lesz!

Helyzetjelentés:
Még nincs piri, viszont jó lenne már, ha megjönne(ha nincs baba), mert így nem tudom hogy lesz az inszem... :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Sietek, csak gyorsan átolvastalak titeket.
Muffin: :cry: Nagyon szorítok, bármi is a baj, remélhetőleg csak az orvosok tévednek. Drukkolok nagyon nektek!!!!
Viri, Kendét nagyon sajnálom, kis csöpp, mennyi mindent kell kibírnia. :( Drukkolok nektek is, hogy hamar meggyógyuljon!!!!!
Puszi mindenkinek!!!

Kép
jenny29
Mór
 
 


muffin:
hülyeséget írtam az előbb, persze tudjuk, hogy minden nem lesz rendben, de kívánom, hogy a régebben kiderülteken kívül ne érjen újabb rossz benneteket!

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


nem jöttem jó hírekkel. Megerősítették hogy a kis agya sincs rendben úgyhogy szerdán magzatvízvétel lesz. De már elég valószínű hogy kromoszóma hiba áll a háttérben és azért volt ennyi probléma. Nagyjából három-négy hetet kell várni az eredményre, ami azért szörnyű, mert már majdnem végig kihordom csak azért hogy elveszítsem. Férjemmel úgy döntöttünk hogy ezt a kis időt, ami még hátravan a mi kicsi Eliotunkkal megpróbáljuk nagyon boldogan eltölteni és nagyon vigyázunk rá amíg ő a miénk. Utána nem tudom mi lesz. Azt hiszem nem nagyon fogok jönni, de talán megértitek. Ezen túl kicsit más irányt vesznek az útjaink. Kívánok mindenkinek egészséges babát és nagyon boldog időszakot!

KépKép
muffin
 
 


Muffin, őszintén sajnálom!!!! Nem is tudok mit irni....átérzem a fájdalmadat! Kitartás!!! Sok-sok pozitív energiát küldök!

Mágnes, remélem nem jön mg pirike.... :lol: :lol:

Én most léptem be abba a bizonyos 22. hétbe. Remélem nem lesz semmi baj!
Bocsi, hogy nem jöttem de volt egy kis pecsételő vérzés és ágyban kellett maradnom. Valószinű túl sokat vállaltam és jelzett a szervezetem. Nagyon megijedtem, féltem a sors ismétli önmagát. Hála a dokim szerint mindketten rendben vagyunk....
A baba is nagyon ficánkol, jelzi ha nem tetszik neki a pozicióm :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
odri
 
 


Muffin, nem is tudom, mit mondjak...nagyon-nagyon sajnálom, ami történik! :cry:
Rettentő erős vagy, minden tiszteletem a tiéd, és kívánom, hogy egyszer majd minden jóra forduljon! Puszillak!!!

Kép
jenny29
Mór
 
 


muffin:
erre nem tudok mit mondani... Ezek szerint nincs semmi megoldás.. :cry: Nem is tudom hogy bírnám ki, nagyon tisztellek benneteket!

Piri még sehol...

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Odri
nem fog megismétlődni!!!!
Nem lesz semmi baj!!!! Pihenj most amennyit csak tudsz!

Muffin
Végtelenül sajnálom,hogy egyre nehezebb a helyzetetek. :( :cry:
Szeretném remélni,hogy az amnion jó eredményt kaptok....
holka
 
 


Sziasztok!

Muffin!
Végtelenül sajnálom!!!!! Nagyon-nagyon sok erőt, kitartást kívánok neked és a férjednek! Felfoghatatlan, hogy az élet miért ilyen kegyetlen! Bízom benne, hogy minden jóra fordul és nagyon-nagyon boldogok lesztek!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
anda81
 
 


hú ezt meg kell osztanom veletek!!!!
Mi úgy terveztük, hogy saját ízlés és méret szerint készíttetjük el a pelenkázót és hozzá egy gyerkőc szekrényt. Nagy nehezen kiszálta a srác (kb-ra) és azt mondta minimum 50.000ft lesz. Kicsit sokallottam. Felhívtam apum és elvállalta, tehát csak az anyagköltségeket kell kifizetni. De ebben az árban minden benne van!!!!!!!!!!!! még a fogantyúk is, míg a másikban nincs. És így lesz 25.000ft. Azért az embernek nem mindegy..... Most olyan boldog vagyok. Mindjárt indulok is apucihoz hogy menjünk megvenni a lapokat :D
magdolnam
 
 


Muffin, teljes mértékben megértjük, ha nem jössz Nagyon sok erőt és kitartást kívánok.
magdolnam
 
 


Holka, köszi a biztatást. Persze, hogy nem, csak nagyon megijedtem. Azóta is félek wc-re menni, de majd elmúlik. Sokat pihenek és semmi munka :lol: :lol: :lol:

Nagyon pang a topic :cry:

Kép
Kép
odri
 
 


Odri
akkor töltöm én az oldalt :D Jó,hogy pihengetsz...aztán eltellik az a hét gyorsan...aztán arról számolsz be milyen rucikat szereztél be éppen a kislányotoknak....
Lili lesz vagy Eszter?
Kis Emmám úgy mozog egész nap,hihetetlen erősen. :D
Henikémmel meg egész nap játszózunk,jó kis félős anyuka vagyok folyton a nyomában járok ott a kezem ha mászókázik és esne el tudjam kapni....de most egy hete kezdek (próbálok)laza lenni!! Folyton arra gondolok ha kis Emma megszületik képtelenség lesz a babakocsival mindig Heni nyomában lenni...meg kell tanuljon egyedül is ügyesen mászókázni stb...És tulajdonképpen nagyon ügyesen nyomja egyedül is csak én voltam túl parás anyu. És ma először megengedtem neki,hogy lecsússzon egy dupla csavaros óriás csúszdán. (múlt héten láttam,hogy a barinőm 2 éves kislánya milyen ügyin tud csúszni rajta) Született tehetség volt Heni,nagyon ügyesen csúszott le rajta arról nem is beszélve,hogy mennyire élvezte hangosan nevetve csúszott le újra és újra....

Magdolnam
ügyesek vagytok....bizony tényleg nem mindegy mennyi...
apud asztalos vagy egy kis ezermester?
holka
 
 


Holka, okés töltsd is :lol: :lol:
Alig várom, hogy elteljen az a hét. Aztán már csak a május 18-19-20.át kell túl élnem és minden rendben lesz!!!!
Jó kis szülinap lesz......na mindegy!
Az én babám is hihetetlen erősen mocorog, ezt tavaly nem nagyon érzetem. De most roppant élvezem, és néha mér kivülről is látni.
Jó érzés, hogy Gábor és érezheti. Van, hogy nem hagy aludni :lol: :lol:
Nem tudtuk eldönteni :lol: mindkettő tetszik....
Szerintem az a természetes, hogy aggódsz érte, ez anyai ösztön.
Látod megy neki a csúszkálás is. Biztos nagyon édi lehetett :wink:

Kép
Kép
odri
 
 


sziasztok!

muffin!
nagyon sajnálom, és megértlek, azért nagyon sok erőt kívánok nektek! sokat gondolok rátok!

Magdolnam!
dejó neked hogy apud ilyen ügyes, nekem is ügyes apukám volt mindent megcsinált, annyira hiányzik és hihetetlen hogy 10 éve elment már. És sajnos apósom sem él már, az én uram meg sajna nem ezermester. De kinéztem egy pelenkázót 20ért ami komód is egyben és a kiságyat is 12ért. meg mégegy komódot 12 ért, annyi talán az elején elég lesz. Ruhát már rengeteget kaptam. kapok kölcsön autósülést, babahordozót veszek 3ért hazsnáltan. de ezen kívül kapok kölcsön babaörzőt a barinőmtől. ez nagyon soakt jelent. sajnos én is több szekrényt szeretnék a bbaszobába, de nem telik rá. majd karácsonyra kérünk Jézuskától. Annyi minden apróság kell még, kiskád, ágynemű... szépen lassan az ember beszerzi akkor nem tűnik majd egyszerre soknak. nagy szerencsém van, hogy nővéreméknél is már 2 éves a kisebbik, lesz leányrucim, és kaptam már 2 zsák alig használt bébirucit fiúnak valót is. Úgyhogy csak mosnom kellene szépen elrendezni őket, de nincs szekrényem. asszem azt a komódot előbb is meg lehet már venni. nem korai még szerintetek? natúr színű még a nagyszobába is elmegy....

voltam ma terhestanácsadáson, volt végre a dokinőm 2 hónap után, és hihetetlen volt, képzeljétek volt egy kis műszere, amin hallottuk a baba szívverését. azért megnyugtató hogy 2 hetente lehet majd hallani a baba hangját. És a magnéziumot mondta hogy igyam csak meg sok tejet, meg folyadékot és akkor nem fog begörcsölni a lábam.
mondtam neki még éjjel is elfogy 2 pohár víz, mert annyira szomjas vagyok.
na befejezem, biztosan untok már

Kép
andyfekete
 
 


Holka!

én nagyons zeretnék Liliána nevet, de Iminek nem tetszik annyira mint a Vivien. Úgyhogy egyenlőre Vivienben maradtunk, fiú név még nincs eldöntve. Nem is gondolkodom addig amíg biztosra nem tudjuk a nemét. ezen nem akarok vitatkozni, mert sajna mindig oda jukadunk ki.

Amúgy a mászókáról nekem is az jut eszembe, milyen anyuka leszek, én is ilyen aggódós vagyok mint te, és szerintem ez a normális. Én is mindig fogtam a csajokat a nővéremnél.

Kép
andyfekete
 
 


Andy, mi Lilire gondoltunk és nem Liliána návre :lol: :lol:

Kép
Kép
odri
 
 


szio Odri!
nekem mindkető tetszik de a páromnak nem sajnos.

Kép
andyfekete
 
 


Andy, én is a magnézium pezsgőtablettát javasoltam... :lol: :lol:

Kép
Kép
odri
 
 


Sziasztok!

Örömmel hallom, hogy pocaklakókkal minden rendben! Jaj, olyan jó nektek! :D nem sokára már a karotokban tarthatjátok a piciket! :D

Kép
anda81
 
 


Sziasztok!

Nati, hozzád lenne egy fontos kérdésem, ha olvasod, légyszi válaszolj rá! Neked mennyi folsavat ajánlott az orvos a genetikai problémádra? Naponta hány mg-ot? És a folsavat kombináltad a terhesvitaminnal (Gravida vagy Elevit), vagyis együtt szedted őket?
Köszi, ha írsz!

Kép
jenny29
Mór
 
 


Sziasztok!

Köszönjük a jó kívánságokat.
Kende még mindig taknyos. Minden éjjel köhög-hány. :( Már nagyon kivagyok. Jó lenne, ha már tényleg rendbe jönne.
Nekem elvileg ma vagy holnap fog megjönni. Ma csináltam egy nega tesztet.
Közben meglett a hormonleletem és a kenetem is. Mindkettő rossz lett. Tele vagyok bacival, meg gombával. Ezekre gyógyszert kapok, és megint kapok clostit is, mert a peteérésem nem lett jó. De a ciszták miatt fosok a clostitól. Annyira elegem van :cry: :cry: :cry:

Mágnes: veled mizu? Teszt?

Márti: merre jársz?

Anda: gyönyörűek a virágok! Hogy vagy? Drukk neked!!!

Odri: nagyon drukk, hogy semmi gond ne legyen nálatok!!!

Muffin: nagyon-nagyon sajnálom. Nagyon sok erőt nektek!

Magdolnam: 50e már készen is kapsz kiságyat. Még jó hogy apud elvállalta és megcsinálja nektek.

Holka: nagyon ügyes Henci baba! És nem vagy para mama, én is ott állok mögötte, mikor mászik fel a mászókára.

Nati: örülök, hogy minden oké veletek. Az építkezés hogy áll? Kész lesztek mire jön a babó ugye?

Jenny: ha jól emlékszek Nati kombinálta a két vitamint. De majd ő megmondja. Egyébként én volt, hogy együtt szedtem a folsavat az elevittel.

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Szép jó estét! :)

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1209579327.0177.jpg[/img]

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


MÁGNES: YES, YES, YES, ÉS YES!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon örülök és gratula!!!! Csúcs jó a teszted!

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Jajj csak halk gratula, még most sem tudom felfogni, igazából ,ha tényleg babás vagyok, akkor ez Apu utolsó ajándéka. Egyszer voltunk együtt a hónapban, a temetése előtt 2 nappal...
De hogy nekünk spontán sikerülne.... :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Mágnes:
Nagyon halkan, gratulálok! Ez egy nagyon szép zebra!!!!!! :D :D :D :D

Viri:
Sajnálom,hogy Kende még mindig betegeskedik! Jó lenne, ha már meggyógyulna végre!!! Olyan soká tart már ez az egész! Küldöm a gyógypuszikat neki!

Kérdésedre válaszolva:
Iszonyatosan fáradt vagyok! Gyakorlatilag most már egyszerre irányítok, ügyintézek, levelezek az összes ügyféllel. Az új kolléganőim rendre összevesznek kb. 10 percenként... naponta legalább 5-10x rohangálok két emelet között (ma megszámoltam oda-vissza 120 lépcsőfokot jelent, egy régi 3,70 bemagasságú körgangos házban...), szóval most KO vagyok!

Kép
anda81
 
 


:lol: :lol: :lol: :lol: tudtam!!!!!!!!! :lol: De jóóó! Mágnes, aztán nagyon vigyázz magatokra!!! Halk gratula :wink:

Mi ma találkoztunk a szülésznőmmel. nagyon jófejnek látszik, segítőkésznek és szakmailag felkészültnek. Mindent megmutatott és megbeszéltünk. Azt mondta, hogy szerinte normál szülés lesz és a 38. héten megérkezik a babánk. Láttam újszülőtteket!!!!!!!!!!! Annyira édesek! Már nagyon várjuk a mi kis drágánkat! Már lassan meglesz minden

Ma elhatároztam,hogy angolt fogok tanulni :roll: vettem is könyveket.... apa majd tanít. Ő nagyon jóltud. Bár én is elég sokmindent megértek, de nem igazán tanultam soha angolt
magdolnam
 
 


Hú Viri, szegénykém. Mondd meg Kendének, hogy gyorsan gyógyuljon meg. És te is! Gondolkodtatok a Forgács intázeten?
magdolnam
 
 


Mágnes! Halk gratula...nagyon vigyázz magadra!

Viri! Kendének jobbulást és gyógypuszik mennek!

Kép
Kép
odri
 
 


Szép május elsejét mindenkinek!

Szebbet, mint az enyém!

Remélem jól érzitek magatokat, és a pocaklakók is jól vannak!

Sok-sok puszi, majd este jövök és beszámolok!

Kép
anda81
 
 


Anda, mi a baj???,
magdolnam
 
 


Sziasztok!

Mágnes gratulálok!!!! Akkor ez a pici egy cselező művész, ha havi egy alkalommal is betalált! :lol: HIába, csodák még vannak! Vigyázz magatokra!

Anda, mi a baj?

Viri, ne keseredj el! A bacikat hamar ki lehet írtani, a petéket meg lehet serkenteni. Nem adja magát könnyen a picur, de meglátod, megéri! Kendének nagy gyógypuszi, szegénykém, csináljanak már vele valamit, mióta megy ez az egész? Szegény pici fiú, mekkora, és mennyit kell szenvednie... :(

Magdolnam, te csak szülésznőt fogadsz, vagy orvost is?

Éljen május elseje.....mert nem kell dolgozni... :D

Kép
jenny29
Mór
 
 


hát tudod jenny, amikor odamentem a dokihoz, megkérdeztem, hogy vállal e. (sztk, docens, phd meg mittom én még mi)azt mondta persze, de kivételt képez ez alól ha szabira megy. Ezt az egyet nem tudja megoldani. általában 07 vagy 08 hóban küldik őket. De a tegnapi beszélgetés során kiderült, hogy ő már akkora valaki, hogy ha bejön az ember szülni más vizsgálja meg, meg csinálja a szükséges dolgokat, ő csak és kizárólag akkor jön, ha már eltűnt a méhszáj, vagy valami baj lenne, meg ő stoppol össze. De arra az elhatározásra jutottam -hallottam valakitől és lekoppintom ha netán aktuális lesz a dolog-, ha esetleg szabira megy és 1 doki foglalkozik velem. Kb 5 óra vajudás után meg fogom kérdezni, hogy mennyi esélyt lát arra hogy a műszakja alatt meglegyen Lizus. És a zsebébe rakom a pénzt. Gondolom akkor lesz benne annyi, hogy nem hagy sz@rban. Meg ráadásul ott a szülésznő is. Én pozitívan akarom látni a dolgokat!!!!

Azt is megbeszéltük, ha netán császáros lesz, akkor beengedik a férjemet még kamerát és nem tudom miket lehet bevinni. De én nem szeretném a fényképeznének meg ilyesmi!!!!!!! Majd amikor már mindenki egyben lesz! akkor jöhetnek a sztárfotók
magdolnam
 
 


Sziasztok!

Szóval a gondok:
Gond 1. Visszamondta a megrendelő a párom egyik munkáját! Tehát május hónapban -60.000,-rel indítunk!

Gond2. Ma reggelre megjött! És most nagyon magam alá estem, pedig egész hónapban fogadkoztam, hogy nem élem bele magam. Nem is tettem mégis úgy érzem, hogy egy világ dőlt össze bennem és sosem fog sikerülni!

Vannak megint virágos képeim, ha érdekel titeket majd felteszem!

Kép
anda81
 
 


anda!
sajnálom, de május szép hónap. virágokat persze hogy kérünk!

Mágnes !
gratula!

mi megvagyunk, egyre álmosabban, most is készülök pihenni. a május 1 lehetett volna szebb is. elég viharos idő volt.

pénteken megyek cukorterhelésre, hát nem tom lesz e eredménye, maximum az hogy a 4 dl cukros vizet egyből visszaadom a rendelőnek a wcbe. majd meglátjuk. sajnos az édestől bármikor tudnék még most is hányni. na mindegy legalább a véremet megnézik meg a vizeletet, ha mást nem sikerül.
aztán a szemorvoshoz még nem jutottam el.... de ami késik nem múlik.
elmegyünk anyóshoz hétvégére, mindenkinek szép hétvégét kívánunk

Kép
andyfekete
 
 


Kép
Kép
Kép
Kép

jó hétvégét

Kép
andyfekete
 
 


sziasztok!

Ma voltunk baján kirándulni! Annyira jó volt. És beültünk a dunaparton étterembe, mexikóiba hú de jó volt! Persze kaja után alig bírtam menni.....és még lépcsőzni is kellett. De apa nagyon megértő volt és szép lassan sétálgattunk. Hazafele meg pötyike nagyon boldog volt és vidámkodott :lol: már hatalmasakat rúg. Képzeljétek el, hogy meg tudom különböztetni azt, hogy ha jó és rossz kedve van! Meg ha valaminek örül.

Anda :cry: :cry: :cry: sajnálom. Nem próbáltál meg te is méregteleníteni? Én, meg Jenny is aloe veráztunk, nekem nagyon bejött 3 hónapig szedtem, igaz hogy nem olcsó mulatság....

Nati, mi van veled? Mostanság "kimaradozol" :cry:

Fényképek pedig mindig jöhetnek!
magdolnam
 
 


Sziasztok!

Magdolnam, tőled kérdezném: ha iszom az aloe vera nektárt, és közben teherbe esnék, káros a lötyi a babára szerinted? :?
Bár a dokinőm azt mondta még az elején, hogy nem baj, ha teherbe esem időközben, és ezt akkor mondta, mikor megvettem az első nektárt. Csak azért kérdezem, mert apa nagyon türelmetlen, és felvetette, mi lenne, ha mindenféle számolgatás nélkül nem védekeznénk ebben a hónapban. Ha jön a picur, hadd jöjjön. Viszont iszom még a lötyit.

Anda, ne hari, de nem emlékszem, ti mióta próbálkoztok?Voltál már dokinál? Tényleg nem hülyeség az aloe vera. Havi 6ezer a nektár, legalábbis nálunk, én a dokinőmtől vettem. Meg szedek hozzá A Beta Care-t. Neten utánanézhetsz ezeknek, olvasd el, hátha kedvet kapsz hozzá. Én Magdolnamban bízom, ha neki segített, talán nekem is több szerencsém lesz.

Viri, mizu veletek? Aggódom, olyan elkeseredett voltál legutóbb. :(

Kép
jenny29
Mór
 
 


Hát tényleg haldoklik a topic..
Márti, Nati hol vagytok???
Muffinról tudtok valamit,hogy hogy vannak??

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Mostanában tényleg nincs valami nagy forgalom itt.

Bocsánat, hogy ilyen ritkán jövök, de még mindig a dolgozatokkal bajlódom és lassan kezdődik a vizsgaidőszak is. Kedden megyünk 12 hetes uh-ra és az első vérvételre az integrált teszthez. Péntekre meg is lesz az eredménye. Arra gondoltam, ha minden ok az uhn, akkor hazafelé veszünk valami apróságot a Tökinek. Rosszulléteim szinte teljesen elmúltak, de mostanra annyira kikerekedtem, hogy diétáznom kell egy kicsit. Próbálok hetente többször gyümidélutánt tartani. Reggelizek és ebédelek, de utána már csak gyümi. Egész napot nem bírnék ki kaja nélkül. De így remélem tudom a mostani súlyomat tartani a következő 2-3 hónapban.

Mágnes
Nagyon-nagyon nagy gratula!!!! Mostantól egy kicsit vigyázz jobban magadra, ne emelgessed a babakocsit Annával együtt. Mikor mész dokihoz?

Jenny
Ha véletlen babás leszel, akkor is nyugodtan ihatod a gélt, mert csak használ nektek. Jujj, de izgulok érted!!! Milyen kis türelmetlen a férjecskéd! Küldtem neked a héten privit a folsavas kérdésedre.

Anda
Sajnálom, hogy megjött, de fel a fejjel, jön az újabb hónap. Neked is tudom ajánlani a méregtelenítő kúrát (léböjt), és az aloes termékeket.
Sok sikert kívánok nektek és mihamarabbi babásodást!

Muffin
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Nem is tudok mit mondani. Nagyon sajnálom, hogy ennyi szörnyűség történik veletek.

Magdolnam
Kezed hogy van? Remélem azért javulgat. Nina?

Viri
Mizu??? Kende hogy van? Meggyógyult már?
Te most hogy állsz a ciklusodban? Annyira ritkán jövök, hogy alig tudom követni az eseményeket.

Andy
Csak a 23. hét környékén kell cukorterhelésre menni? Előtte nincs rá vizsgálat? Nálatok nem fogadják el, ha a cukros lötyi helyett eszel egy zsemlét és iszol tejet? Sok helyen az is jó.

Bocsi, ha valakit kihagytam most, de mennem kell tanulni.

Kép
Kép
nati80
 
 


Nati:
cukor profilra csak akkor kell korábban menni, ha előtte volt terhességi diabétesze az ember lányának :)
Amikor én cukros lettem, a diabetológus azt mondta, hogy a tejes zsömlés vizsgálat nem terheléses, és az nem jó, az csak egy egyszerű vércukor vizsgálat.

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?